SMB-varmuuskopio-megataistelu: CloudBerry-varmuuskopiointi vs. Acronis-varmuuskopiointi 12 – StorageCraft ShadowProtect SPX vs. Macrium Reflect 7

Yritystietojen varmuuskopioiminen nykypäivän datavetoisessa taloudessa on kuin venäläisen rulettipelin pelaaminen kahdella ylimääräisellä luodilla. On vain ajan kysymys, ennen kuin asiat menevät kellojoukkoon.


Hyvä uutinen on, että pienille ja keskisuurille yrityksille on tarjolla runsaasti mielenkiintoisia varmuuskopiovaihtoehtoja, yksinkertaisista, mutta tehokkaista työkaluista edistyneempiin ohjelmistoihin, jotka soveltuvat kriittisiin tuotantoympäristöihin. Itse asiassa on niin paljon vaihtoehtoja, että vaikka olet kokenut IT-järjestelmänvalvoja, kaiken lajittelu sen kautta voi olla suurta vaivaa.

Kuinka päättää, mikä on paras täältä Cloudwards.net? Yksinkertainen. Me saamme heidät taistelemaan kiintymyksemme puolesta.

Tämän tarkastelun aikana tarkastellaan neljää huippukäyttäjälle rakennettua varmuuskopioratkaisua: CloudBerry Backup, Acronis Backup 12, StorageCraft ShadowProtect SPX ja Macrium Reflect 7. Neljä varmuuskopioratkaisua tulee sisään, yksi varmuuskopiointiratkaisu jättää.

Spoilerihälytys: yksi jäljellä oleva on CloudBerry Backup. Ja se ei ole erityisen reilu taistelu. Katso pikavideo alla olevasta videomme.

Taistelu: CloudBerry varmuuskopio vs. Acronis varmuuskopio 12 vs. StorageCraft ShadowProtect SPX vs. Macrium Reflect 7

Kaikki neljä esiteltyä ratkaisua pystyvät tukemaan yritysasiakkaita. Niitä voivat kuitenkin käyttää myös pienet ja keskisuuret yritykset ja jopa soolokehittäjät. Joten älä usko, että sinun täytyy olla Fortune 500 -Tietotekniikkaosasto, jotta voit viedä heidät koeajoon.

Jotta asiat pysyisivät järjestäytyneinä, olemme jakanneet analyysimme neljään erilliseen kierrokseen: kustannukset, varaominaisuudet, turvallisuus ja tuki. Jokaisen kierroksen jälkeen keskustellaan tuloksista ja valitaan kierroksen voittaja. Sitten artikkelin lopussa katsotaan tuloksia ja kruunutetaan kuningas.

Ensimmäinen kierros: Kustannukset

Jos johdat IT-osastoa, kuulet todennäköisesti liian paljon ylimääräisen hallinnan tärkeydestä. Joten päätimme aloittaa asiat tarkastelemalla tulosta.

CloudBerry-varmuuskopio

CloudBerry-varmuuskopiointia voidaan käyttää Windows-, Mac- ja Linux-pöytätietokoneiden, Windows Serverin, SQL Serverin ja Exchangein varmuuskopiointiin. Voit ostaa erillisiä moduuleja, jotka pystyvät varmuuskopioimaan minkä tahansa näistä alustoista, tai voit ostaa CloudBerry Backup Ultimate Editionin, joka sisältää ne kaikki.

SuunnitelmaKuvausElinikäinen lisenssi
Windows-työpöytäTiedostopohjainen varmuuskopio Windowsille.$ 29.99
macTiedostopohjainen varmuuskopio Macille.$ 29.99
LinuxTiedostopohjainen varmuuskopio Linuxille.$ 29.99
Windows ServerTiedosto- ja kuvapohjainen varmuuskopio työpöydälle ja Windows Serverille.$ 119,99
SQL-palvelinTiedosto- ja kuvapohjainen varmuuskopio Windows Serverille ja SQL Serverille.$ 149.99
VaihtoTiedosto- ja kuvapohjainen varmuuskopio Exchange: lle.$ 229,99
PerimmäinenTiedosto- ja kuvapohjainen varmuuskopio Windows Serverille, SQL Serverille ja Exchangelle.$ 299.99

Jos haluat kokeilla ohjelmistoa ennen sen ostamista, CloudBerry Backup tarjoaa 15 päivän ilmaisen kokeilujakson. Pöytäohjelmistolla on myös ilmaiseksi henkilökohtaiseen käyttöön tarkoitettu versio. Kyseisessä versiossa ei kuitenkaan ole joitain edistyneitä ominaisuuksia, kuten pakkaaminen ja asiakaspuolen salaus, jotka voivat hidastaa varmuuskopiointia ja tehdä siitä vähemmän turvallisen.

Vaikka mikä tahansa CloudBerry-ohjelmistolisenssi on hyväksi elämälle, sitä voidaan käyttää vain yhdessä tietokoneessa kerrallaan. Jos haluat siirtää lisenssin kahden tietokoneen välillä, voit tehdä niin vapauttamalla lisenssin itse ohjelmistosta tai ottamalla suoraan yhteyttä CloudBerry Labiin.

CloudBerry Lab ei käytä omia pilvitallennuspalvelimia, vaikka se tukee paikallista varmuuskopiota. Tämä tarkoittaa, että sinun on myös löydettävä ja maksettava tallennustila, jos haluat käyttää etävarmuutta varmuuskopiosuunnitelmassasi. Vaikka voit saada pienen määrän vapaata tilaa monilta myyjiltä, ​​se ei yleensä riitä kaikkien tietojen varmuuskopiointiin.

Vaikka tämä tarkoittaa, että olet saanut lisätyn jatkuvan kulut CloudBerry-varmuuskopioinnilla, totta on melkein mikä tahansa varmuuskopiointipalvelu. CloudBerry-varmuuskopion kauneus on, että se voidaan integroida yli 20 erilaiseen pilvitallennuspalveluun, kuten Amazon S3, Microsoft Azure, Google Cloud ja monet muut..

Tämän mallin etuna on, että voit ostaa parhaan suorituskyvyn ja arvon yhdistelmän tarpeitasi varten. Toinen plus on, että maksat alhaisimmat tallennushinnat ilman myyjän merkintöjä. Lisäksi annat joustavuuden vaihtaa myyjää milloin haluat.

Vaihtoehdot ovat liian laajat, jotta ne voivat täysin harkita, mutta tässä on yksinkertaistettu katsaus muutamiin yleisiin valintoihin ja siihen, mitä maksat keskimäärin varastoinnista.

Useille maillealueellinenKylmävarasto
Taivaansininen$ 0,0458$ 0,0208$ 0,0152
Amazon S3N / A$ 0,023$ 0,004
Google Cloud$ 0,026$ 0,020$ 0,007
Taustalasi B2N / A$ 0,005N / A

Yllä olevissa esimerkeissä kustannukset ovat GB / kuukausi. Joten 1 Tt varmuuskopiosta sinun kannattaa olla noin 20 dollaria alueellista tallennustilaa Azure-, S3- ja Google Cloud -sovellusten avulla. BackBlaze B2 maksaa noin 5 dollaria kuukaudessa.

Se on kuitenkin hyvin yksinkertaistettu tarkastelu hinnoitteluun. Azure ja S3: lla saat pienen alennuksen, mitä enemmän tallennat. Lisäksi jokaisella näistä palveluista on myös käyttömaksuja datakaupoista.

Paremman kuvan näistä neljästä palvelusta pinon suhteen kustannusten suhteen Azure vs Amazon S3 vs. Google Cloud vs Backblaze B2 voivat auttaa.

Acronis-varmuuskopio 12

Kuten CloudBerry, myös Acronisilla on erilliset ohjelmistopaketit eri käyttöjärjestelmille. Lisenssit ovat myös yhdelle tietokoneelle, ja ne voidaan siirtää. Ne ovat kuitenkin paljon kalliimpia.

työasemaWindows-palvelinVirtuaalinen isäntä
Yhden vuoden lisenssi$ 69$ 499$ 599
Ikuinen lisenssi$ 89$ 999$ 1.199
Tuetut käyttöjärjestelmätWindows PC, MacWindows Server, Linux Server, Exchange, SQL Server, Active DirectoryVMware vSphere, Microsoft Hyper-V

Toisin kuin CloudBerry Backup, Acronis ylläpitää omia pilvivarastojen tietokeskuksia. Käyttöoikeuden mukana ei kuitenkaan ole pilvitallennustilaa; joudut silti maksamaan kuukausittaiset säilytyskulut.

varastointiYhden vuoden tilausKahden vuoden tilausKolmen vuoden tilaus
250GB$ 24,92 / kk$ 20,79 / kk$ 18,03 / kk
500GB$ 41,58 / kk$ 33,29 / kk$ 29,14 / kk
1TB$ 74,92 / kk$ 58,29 / kk$ 52,75 / kk
2TB$ 145,75 / kk$ 116,63 / kk$ 102,75 / kk
5TB$ +358,25 / kk$ 279,13 / kk$ 249,97 / kk

Tässä oleva arvo ei ole melkein mitä saat CloudBerry Backup -lähestymistavalla. Sen sijaan, että maksat 20 dollaria kuukaudessa 1 Tt tallennustilasta Amazon S3: lla tai 5 dollaria Backblaze: lla, sinun on maksettava 74,92 dollaria Acronis Cloud Storage -palvelusta.

Ehkä tärkeämpää on, että Amazon S3: n kaltaisella palvelulla maksat vain käyttämästäsi. Acronis Cloud Storage -sovelluksen avulla sinun on maksettava koko ämpäri kokonaan etkä saa hyvitystä käyttämättömästä tilasta.

Sinun on myös maksettava 12 kuukautta kerrallaan. Voit saada pieniä alennuksia, kun maksat 24 tai 36 kuukautta etukäteen, mutta ellet ole täysin varma, että pysyt Acroniksen kanssa ja käytät suurimman osan maksamastasi, se ei todennäköisesti ole älykäs pelaaminen.

StorageCraft ShadowProtect SPX

Voit ostaa ShadowProtect SPX jälleenmyyjältä tai käydä suoraan StorageCraft-palvelun kautta. Vaikka saat yleensä paremman hinnan jälleenmyyjän kautta, suosittelemme ostamaan vain StorageCraftista. Välittäjien hoitaminen tuo esiin muita ongelmia, joita yrityskäyttäjät ehkä haluavat välttää.

Tässä on katsaus ShadowProtect-palvelun välittömiin StorageCraft-lisenssikustannuksiin.

SuunnitelmaElinikäinen lisenssi
ShadowProtect SPX Windows Desktop$ 100
ShadowProtect SPX Windows Server$ 1.095
ShadowProtect SPX Linux Server$ 1.095
ShadowProtect SPX Windows Virtual Server$ 395
ShadowProtect SPX Small Business$ 549

Yllä oleva taulukko on tarkoitettu ShadowProtect SPX: lle. Jos shoppailet, näet myös ShadowProtect v5: n edelleen myytävänä. SPX on pohjimmiltaan v6 ja mitä haluat käyttää, koska v5: tä ei enää päivitetä.

ShadowProtect ei tule pilvitallennuksen mukana. Se ei myöskään ole helppo integroida pilvitallennukseen, kuten CloudBerry Backup tekee. Asennus ei ole mahdotonta, mutta sitä käytetään parhaiten ulkoisen paikallisen tallennustilan varmuuskopiointiin.

Riippumatta siitä, mistä käyt, sinun on otettava huomioon lisätyt tallennuskustannukset ohjelmistolisenssin päällä.

Macrium Reflect 7

Aivan kuten kolmessa vaihtoehdossa, Macrium myy Reflect 7 -lisenssejä sekä työpöydän että palvelimen varmuuskopiointia varten. Lisenssit ovat tietokonetta kohti, elinikäisiä ja siirrettäviä.

SuunnitelmaKuvausElinikäinen lisenssi
KotiversioKuluttajan varmuuskopio Windows PC: lle$ 70
Heijasta työasemaaYrityksen varmuuskopio Windows PC: lle$ 75
Heijasta palvelintaVarmuuskopio Windows Serverille$ 275
Heijasta Server PlusVarmuuskopio Exchangelle ja SQL Serverille$ 599

Macrium ei tällä hetkellä tue Mac- ja Linux-käyttöjärjestelmiä.

Voit testata ohjelmistoa kuten 30-päiväisen kokeilun yhteydessä, vaikka tiedostojen palauttaminen ei olekaan kokeiluversion vaihtoehto.

Kuten StorageCraft, Macrium ylläpitää omaa pilvivarastoverkkoaan, eikä se sovi hyvin muiden pilvitallennusratkaisujen, kuten S3 ja Azure, kanssa. Joten sinun on selvitettävä tallennusratkaisusi erikseen ja otettava se huomioon myös kustannuksissa.

Pyöreä yksi ajatuksia

Kustannustehokasta vertailua näihin neljään palveluun tekee vaikeaksi se, että jokaisella on sama perustavoite (varmuuskopio), jokaisella on kuitenkin hyvin erilainen lähestymistapa. Tässä on taas katsaus sekä työpöytä- että palvelinohjelmistojen ohjelmiston peruskustannuksiin (elinikäiset lisenssit):

toimittajapöytä-server
CloudBerry-varmuuskopio$ 30$ 120
Acronis-varmuuskopio 12$ 90$ 1,000
ShadowProtect SPX$ 100$ 1.095
Macrium Reflect 7$ 75$ 275

CloudBerry Backup on kaukana halvin vaihtoehto.

Jos sinulla on jokin neljästä myyjästä, sinun on otettava huomioon myös säilytyskustannukset. Vain CloudBerry-varmuuskopio tarjoaa helpon integroinnin useiden kolmansien osapuolien pilvitallennuspalveluiden toimittajiin. Tämä tekee siitä helposti joustavimman ja kustannustehokkaimman ratkaisun – ja myös voittajamme.

Voittaja: CloudBerry varmuuskopio

2. kierros: Varmuuskopiointiominaisuudet

Nyt kun meillä on käsitys kunkin palvelun alustoista ja kustannuksista, kiinnitetään huomiota ominaisuuksiin. Tutkimme käyttökokemusta ja miten varmuuskopiointisuunnitelma luodaan prosessissa. Arvioidessaan näitä työkaluja tutkimme työpöytäohjelmistopaketteja ja loimme kummankin kanssa varmuuskopiosuunnitelmat.

CloudBerry-varmuuskopio

CloudBerry-varmuuskopiota voidaan käyttää työaseman tai palvelimen sekä tiedosto- että kuvapohjaisten varmuuskopioiden luomiseen.

Kuvapohjaiset varmuuskopiot ovat ihanteellisia katastrofien palautumiseen. Ottamalla täysi kuva tietomäärästä, voit palauttaa tarkan kopion järjestelmästäsi toiseen koneeseen kaatumisen sattuessa. CloudBerry Backupin erinomaiset kuvapohjaiset varmuuskopio-ominaisuudet, jotka sisältävät paljaan metallin palautuksen, asettavat sen itse asiassa parhaiden kuvapohjaisten varmuuskopiointityökalujen luettelon kärkeen (Acronis on kaukana toinen).

Kuvapohjaisen varmuuskopion suorittaminen vaatii kuitenkin kalliimpaa Windows Server -ohjelmistoa. Jos käytät CloudBerry Backup Desktop -sovellusta tai ilmaisversiota, voit tehdä vain tiedostopohjaisen varmuuskopion.

Tämän suhteellisen vähäisen hikan lisäksi (suurin osa työaseman käyttäjistä tarvitsee vain tiedostopohjaisen varmuuskopion), CloudBerry Backup -varmuuskopioinnin kokonaisvarmuuskokemus on upea. Käytä työpöytäliittymää vain muutama minuutti, ja käy selväksi, että CloudBerry viettää paljon aikaa käyttäjän kokemuksen ajattelemiseen.

Kun olet aloittanut, luo varmuuskopiosuunnitelma napsauttamalla vasemmassa yläkulmassa olevaa “tiedostot” (tiedostopohjainen varmuuskopio) tai “kuvapohjaiset” painikkeita. CloudBerry käynnistää ohjatun toiminnon, jonka avulla saat läpi koko asennusprosessin.

Prosessin aikana sinua pyydetään yhdistämään CloudBerry varmuuskopio tallennustiliin. Tämä edellyttää yleensä avainten hankkimista tallennusalustasi portaalista. Suurin osa palveluista tekee prosessin suhteellisen yksinkertaisena.

CloudBerry-varmuuskopioinnin avulla voit asettaa lohkotason varmuuskopion, jos haluat. Lohkotason varmuuskopioinnin jälkeen tiedoston ensin varmuuskopioinnin jälkeen varmuuskopioidaan vain muutetut tiedostojen osat. Tämä vähentää sekä varmuuskopioiden ottamisaikaa että tallennustilaa.

Toinen tärkeä varmuuskopio-ominaisuus on, että työkalun avulla voit varmuuskopioida tiettyjä kansioita ja tiedostoja tai varmuuskopioita tiedostotyypin mukaan. Sen sijaan, että valitsisit varmuuskopiolle tiettyjä tiedostotyyppejä, voit jopa valita tietyt tiedostotyypit, jotta varmuuskopiointia ei tehdä.

Tiedostotyyppinen varmuuskopiointi on hieno tapa varmistaa, ettet unohda tärkeitä tiedostoja. Haittana on se, että useimmiten se tarkoittaa melko vähän enemmän tallennustilaa. CloudBerry-varmuuskopioinnin avulla voit vähentää tätä vaikutusta poistamalla tietyt kansiot.

CloudBerry Backup -sovelluksen avulla voit suunnitella oman versiosuunnitelmasi. Versiointi tarkoittaa, että varmuuskopiointisuunnitelmasi säilyttää kopiot muutoksista. Mukautettuja säilytysvaihtoehtoja ovat:

 • Asettaminen kuinka monta versiota pidät
 • Tietyn päivämäärän vanhempien versioiden poistaminen
 • Paikallisesti poistettujen tiedostojen poistaminen
 • Vanhojen versioiden puhdistamisen viivästyminen tietyllä päivämäärällä

Hyvän varmuuskopiointityökalun avainkomponentti on aikataulu. CloudBerry-varmuuskopio on yhtä hyvä kuin mikä tahansa käyttämämme, ilman että se on liian monimutkainen.

Asettaessasi aikataulua varmuuskopiointitoiminnossa, voit valita useista eri vaihtoehdoista:

 • Ei aikataulua: suorita kaikki varmuuskopiot manuaalisesti
 • Tietty päivämäärä: Suorita yksi varmuuskopio tiettyyn päivämäärään
 • Toistuvat: suorita varmuuskopioita päivittäin, viikoittain tai kuukausittain
 • Reaaliaika: suorita jatkuva varmuuskopio varmistaaksesi, että tiedostot ovat aina suojattuja

Voit määrätä CloudBerryn keskeyttämään varmuuskopiot, jotka kestävät pidempään kuin asetettu aika, ja suorittamaan menetetyt varmuuskopiot käynnistyksen yhteydessä.

CloudBerry-varmuuskopio tukee myös NTFS-tiedostojen käyttöoikeuksien varmuuskopiointia, joten palauttaessasi sinun ei tarvitse asettaa tarvittavia käyttöoikeuksia tiedostoon tai kansioon uudelleen..

Muita CloudBerry-varmuuskopiointivaihtoehtoja elämäsi helpottamiseksi ovat:

 • Vain varmuuskopiotiedostot, joita on muokattu ennen tiettyä päivämäärää tai sen jälkeen
 • Rajoita varmuuskopio tiedostoihin, jotka ovat tietyn koon alapuolella
 • Pakkaa tiedostoja ennen varmuuskopiointia tilan vähentämiseksi
 • Suorita muokattavat varmuuskopiointi- ja jälkikäskykomennot
 • Vastaanota sähköposti-ilmoituksia (esimerkiksi vikaantumisesta)
 • Luo ja lähetä sähköpostia varmuuskopioinnin jälkeiset raportit
 • Luo diagnoosilokit automaattisesti vianetsintää varten
 • Rajoita kaistanleveyden varmuuskopioiden käyttöä
 • Rajoita varmuuskopion käyttöä
 • Muuta ladattujen tiedostojen paksuutta (5 Mt – 5 Gt)
 • Muuta kuinka monta varmuuskopioketjua kulkee kerralla
 • Muuta varmuuskopioinnin prioriteetti suhteessa muihin prosesseihin
 • Estä tietokoneesi nukkumasta varmuuskopioinnin aikana
 • Luo käynnistettävä USB-laite paljaan metallin palautusta varten

Luettelo on tyhjentävä, ja jätämme hienoja ominaisuuksia pois. Loppujen lopuksi meillä on muitakin muita varmuuskopiointityökaluja, joista puhua.

Acronis-varmuuskopio 12

Acronis Backup 12 käyttää selainpohjaista konsolia asettaaksesi varmuuskopiointiprosessit tietokoneen sijaan. Tästä huolimatta sinun on silti ladattava ja asennettava Acronis Backup 12.

Käyttäjäkokemuksen kannalta varmuuskopiointi on yksinkertaisempaa kuin CloudBerry Backup -toiminnon kanssa. Tämä johtuu kuitenkin useimmiten siitä, että sinulla on vähemmän valintoja Acroniksen kanssa. Olet rajoitettu käyttämään Acronis Cloud Storage -sovellusta, ja Acronis-varmuuskopiointityökalulla ei ole läheskään yhtä monta ominaisuutta pelata.

Luo varmuuskopio tietokoneellesi vain kirjautumalla verkkokonsoliin ja napsauttamalla ”Ota varmuuskopio käyttöön”.

Selaimen oikeasta reunasta tulee ruutu, joten voit luoda varmuuskopion.

“Mitä varmuuskopioida” -kentässä voit valita, haluatko varmuuskopioida koko aseman, tietyt osiot, tietyt kansiot ja tiedostot tai järjestelmän tilan..

Jos valitset kansioita ja tiedostoja, voit selata hakemistoa tiedostorakenteen perusteella. Jos sinulla on pieni tietokoneen näyttö, konsoli voi kuitenkin katkaista tiedostonimien loput, mikä vaikeuttaa etsimäsi löytämistä.

Selaimen pienentäminen ei ratkaise ongelmaa. Parempi lähestymistapa olisi ollut, jos varmuuskopio 12 käyttäisi käyttöjärjestelmän tiedostomuotoa kuten useimmat muut sovellukset.

Acronisin aikataulut ovat helppokäyttöiset, mutta ominaisuuksien suhteen niukot. Varmuuskopiot voidaan asettaa toimimaan päivittäin, tiettyinä päivinä, kerran kuukaudessa tai tunnissa.

Voit siirtyä joko inkrementaalisiin tai täysiin varmuuskopioihin. Voit myös valita tehdä päivittäin lisävarmuuskopioita ja viikoittain täydellisiä varmuuskopioita, mikä on todennäköisesti tapa edetä. Toivomme, että täällä olisi enemmän yksityiskohtaisuutta: CloudBerry-varmuuskopioinnin avulla voit määrittää tarkalleen, milloin ja usein täydet varmuuskopiot suoritetaan.

Voit myös ohjata Acronis Backup 12: n pitämään varmuuskopioita tietyn määrän päiviä tai tietyn määrän versioita.

Kun varmuuskopio on luotu, voit asettaa vaihtoehdoiksi:

 • Luo sähköposti-ilmoituksia
 • Yritä varmuuskopioida virheiden varalta
 • Aseta tiedostojen pakkauksen eri tasot
 • Varmuuskopioi tai ei varmuuskopio tiettyjä tiedostotyyppejä
 • Luo komentoja ennen varmuuskopiointia ja sen jälkeen

Tärkeimpiä puuttuvia ominaisuuksia ovat kyvyttömyys kuristaa kaistanleveyttä ja muistin käyttöä, muuttaa ladattujen tiedostopalojen kokoa, muuttaa käynnissä olevien ketjujen lukumäärää ja asettaa varmuuskopioinnin prioriteetti.

StorageCraft ShadowProtect SPX

Varmuuskopiointi ShadowProtect SPX: llä alkaa työpöydän asennuksesta. Kun kirjaudut sisään, sinua pyydetään antamaan käyttäjänimi ja salasana, jotka jotkut käyttäjät saattavat olla hämmentäviä, koska StorageCraft ei koskaan pyydä sinua määrittämään niitä..

Okei, joten tämä tarkistaja on saattanut viedä liian paljon aikaa ja nukkua hyvää yötä, ennen kuin arvasin tämän.

Säästän sinulle tuskani: käyttäjän käyttöoikeustiedot ovat uusi ominaisuus StorageCraft, joka lisätään päivitettäessä ShadowProtect 5 -sovelluksesta ShadowProtect-versioon. Sinun on annettava Windows-käyttöoikeustietosi, jotka toimivat niin kauan kuin sinulla on järjestelmänvalvojan oikeudet. Myös käyttäjänimesi on oikeastaan ​​Microsoft-tiliisi liittyvä sähköpostiosoite, pikemminkin Windows-käyttäjänimesi.

Aika yksinkertainen, eikö niin? Torjuudu syrjään, ShadowProtect-käyttöliittymä on melko suoraviivainen. No, aivokirurgiaan nähden, joka tapauksessa.

Aloita varmuuskopiointisuunnitelman luominen napsauttamalla plus-painiketta vasemmassa yläkulmassa.

”Uusi työ” -ruutu aukeaa. Valitse työn nimi ja aseta kohdekansio. Kohde voi olla paikallinen kansio, ulkoinen asema tai verkon osuus.

ShadowProtect estää sinua varmuuskopioimasta samaan asemaan, jota yrität varmuuskopioida, mikä on järkevää, mutta tarkoittaa kuitenkin, että joudut tekemään jonkin verran varjostusta, jos haluat varmuuskopioida pilvisynkronointikansioon. Periaatteessa sinun on luotava erillinen osio ja siirrettävä synkronointikansio siihen osioon.

Valitettavasti StorageCraft ei anna sinun nopeasti ja helposti integroida ShadowProtect pilvipalveluihin, kuten CloudBerry Backup tekee, mikä rajoittaa sen vetovoimaa huomattavasti.

StorageCraftilla on erillinen Cloud Backup -palvelu, joka on täysin erillinen SPX: stä ja integroitu G Suite: n ja Office 365: n kanssa. Palvelua ei ole vielä julkaistu, koska se on edelleen hiukan uusi tuote, jota ei vielä kehitetä..

Miksi kukaan arvata, miksi StorageCraft ei antanut reittiä vain antaa sinun lähettää ShadowProtectista pilvipalveluunsa.

Kun olet saanut määränpääsi selvitettyä, sinun on valittava, mitä haluat varmuuskopioida. StorageCraft säästää päätöksenteon vaivaa antamalla vain varmuuskopioida kokonaiset volyymit, mikä tarkoittaa, että et voi tehdä tiedostopohjaisia ​​varmuuskopioita.

Kun olet tehnyt valintasi, napsauta “aikataulu” -välilehteä suunnitellaksesi varmuuskopion alkamista. Tässä vaihtoehdot ovat paljon parempia. Voit suorittaa jatkuvan varmuuskopion, vähittäisen varmuuskopion, täyden varmuuskopion tai näiden kolmen yhdistelmän. On myös mahdollisuus suorittaa täydellinen manuaalinen varmuuskopio.

Suosimme yhdistelmälähestymistapaa, koska se tarjoaa parhaan mahdollisen suojan.

Voit suunnitella varmuuskopion aikataulun haluamallasi tavalla. Se sisältää päivittäisten, viikoittaisten tai kuukausittaisten varmuuskopioiden asettamisen ja jatkuvien varmuuskopioiden rajoittamisen tiettyihin vuorokauden tunteihin.

Voit myös kehottaa ShadowProtectia pakkaamaan tiedostot ennen varmuuskopiointia myös tallennustilan vähentämiseksi.

Lisäasetukset-välilehdessä voit asettaa lisäasetuksia, kuten:

 • Varmuuskopiointiin käytetty kaistaleveys
 • Luo työpaikkaa edeltäviä ja sen jälkeisiä skriptejä
 • Jaa kuvat pienempiin määriin
 • Säilytä aiemmat kuvaversiot
 • Pidä täydet varmuuskopiot ja poista vähitellen

Kaiken kaikkiaan ShadowProtectin tarjoama ominaisuusluettelo on kunnossa huolimatta siitä, että se ei pysty tekemään tiedostopohjaisia ​​varmuuskopioita. Ilman parempaa pilvien integrointia, vaikka et etsi paikallista varmuuskopiointityökalua, sen hyödyllisyys on rajoitettu.

Macrium Reflect 7

Reflect 7 antaa sinun suorittaa tiedosto- ja kuvapohjaisia ​​varmuuskopioita työpöydän työkalusta. Vaikka se ei olekaan niin houkutteleva kuin CloudBerry Backup- ja Acronis Backup 12 -rajapinnat (se on boxy, pixelated ja käyttää useita fonttikokoja), se tarjoaa paljon paremman käyttökokemuksen kuin ShadowProtect.

Tiedostopohjaisella varmuuskopiolla voit merkitä tietyt kansiot varmuuskopiointia varten, mutta et voi merkitä tiedostoja. Voit kuitenkin varmuuskopioida tietyt tiedostotyypit tai sulkea pois tietyt tiedostotyypit, jos päätät varmuuskopioida kaikki tiedostot.

Macriumilla ei ole omaa pilvivarastointipalvelua. Työkalu ei myöskään anna sinun integroida edistyneisiin pilvitallennusvaihtoehtoihin, kuten Amazon S3. Joten kun on kyse varmuuskopiointivaihtoehdoista, sinulla on melko rajalliset mahdollisuudet tehdä.

Varmuuskopion luomisprosessin aikana sinua pyydetään valitsemaan kohdekansio varmuuskopioillesi. Tämä voi olla paikallinen kansio tai ulkoisen aseman sijainti.

Jos haluat todella varmuuskopioida pilvisäilöön, voit myös valita synkronointikansion sijainnin. Tämän avulla voit siirtää sisältösi pilvitallennusratkaisuun, olipa kyseessä sitten Dropbox, OneDrive, Sync.com tai jokin muu palvelu, joka luo synkronointikansion (Amazon S3, Azure ja Google Cloud eivät).

Testasimme prosessia lähettämällä joitain tiedostoja Microsoft OneDriveen, mutta emme saaneet mitään vaikeuksia. Tämä lähestymistapa tuntuu kuitenkin melko kömpelöltä verrattuna CloudBerry Backupin kehittyneempiin integrointiominaisuuksiin.

Yksi hieno asia Macriumissa on, että se pystyy suorittamaan tiedostoistasi täydelliset, differentiaaliset ja inkrementaaliset varmuuskopiot ja voit kehottaa sitä ylläpitämään kustakin niin monta versiota kuin haluat.

Koko varmuuskopiointi on oletusarvoisesti kerran kuukaudessa, erotus kerran viikossa ja vähitellen päivittäin. Reflect 7: n avulla voit kuitenkin ajoittaa varmuuskopiot melko paljon haluamallasi tavalla.

Muita ominaisuuksia ovat:

 • Pakkaa tiedostot ennen niiden lähettämistä varmuuskopioksi
 • Kaasuvarmuuskopiot vähentääksesi vaikutusta järjestelmän resursseihin
 • Klooni kiintolevy toiseen asemaan
 • Luo käynnistyskelpoinen USB-asema, joka palauttaa käynnistämättömät koneet

Pyöreä kaksi ajatusta

Jos haluat pitää sen vanhana kouluna, Reflect 7 on työkalu sinulle. Se tekee hyvää työtä paikallisella varmuuskopioinnilla ja tarjoaa yleisen mukavan käyttökokemuksen verrattuna ShadowProtectiin.

Todellisuus on kuitenkin se, että molemmat palvelut rajoittavat kaksi kierrosta kahden hevosen kilpailuun.

Sekä CloudBerry Backup että Acronis Backup 12 tarjoavat erinomaisia ​​käyttökokemuksia. Käyttäjät, jotka haluavat nousta ja ajaa nopeasti, voivat tuntea vetoa siihen, että Acronisilla on oma pilvien tallennusalusta, joten sinun ei tarvitse käydä ostoksilla.

Kuitenkin ne, jotka haluavat skaalautuvuuden ja valinnan, löytävät CloudBerry Backup -sovelluksen huomattavasti paremmiksi tuotteiksi. Lisäksi CloudBerry-varmuuskopiossa on enemmän ominaisuuksia, jotka voivat rajoittaa varmuuskopiointiprosessien resurssien vaikutusta.

Kierroksen kaksi voittaja: CloudBerry varmuuskopio

Kolmas kierros: Turvallisuus

Seuraavaksi tutkimme salausominaisuuksia. Salaus antaa sinun salata tiedot ennen lähettämistä paikalliseen tai etävarastoon. Se on erityisen tärkeä pilvitallennuksen yhteydessä. Vaikka suurin osa pilvitallennuspalveluista tallentaa tietoja kovetetuissa tietokeskuksissa, jotka on rakennettu kestämään rikkomuksia, tietoverkkorikollisuus on kasvussa.

CloudBerry-varmuuskopio

CloudBerry-varmuuskopiointi voi salata sisältösi ennen lähettämistä pilvipalveluun tai paikalliseen tallennustilaan. Voit valita AES-128, AES-192 ja AES-256. Tämä on erityisen kätevää pariliitoksen kanssa pilvipalvelujen kanssa, jotka eivät salaudu sinulle, kuten Backblaze B2.

Tällainen asiakaspuolella oleva salaus tarkoittaa, että sinun ei tarvitse luottaa pilvitallennuspalveluun pitääksesi sisällön turvallisena. Sinä hallitset salausavaintasi, eikä palvelu koskaan tiedä mikä se on.

Jos pilvitallennuspalvelu tarjoaa palvelinpuolen salausa, voit määrittää nämä asetukset myös varmuuskopiointisuunnitelman avulla. Useimmat hyvät pilvitallennusratkaisut yrityksille käyttävät myös AES: tä. Sisältää Amazon S3, Azure ja Google Cloud.

Toinen CloudBerry Backup -turvaetu on, että voit käyttää avaintenhallintapalvelua (KMS), jos pilvitallennuspalveluiden tarjoaja tarjoaa.

KMS antaa sinun luoda ja hallita organisaation pilvitallennusavaimia. Vaikka tarjoajalla on edelleen avaimet, KMS antaa sinun muuttaa ne nopeasti ja seurata avainten käyttöä. Teollisuudelle, jolla noudatetaan tiukkoja vaatimustenmukaisuusmääräyksiä, KMS on usein välttämätön ominaisuus.

Sekä Amazon (Amazon KMS) että Google (Cloud KMS) tarjoavat tämän ominaisuuden alhaisella hinnalla. Azure työskentelee ilmoitetusti yhdessä.

Acronis-varmuuskopio 12

Acronis Backup käyttää myös AES. Voit valita 128-, 192- ja 256-bittisen salauksen, mutta voit tehdä sen vasta, kun luot ensin varmuuskopiointisuunnitelman. Voit myös valita, ettei tiedostoja salata ollenkaan.

Suurempi ongelma on kuitenkin se, että jos otat salauksen käyttöön varmuuskopiolla 12, sinun on määritettävä oma salasanasi. Mitä tämä tarkoittaa, on käytettävissä vain asiakaspuolen salaus eikä palvelinohjainen salaus.

Vaikka suosittelemme oman salausavaimen asettamista, suosimme myös vaihtoehtoja. Asiakaspuolen salausavaimen keskeinen ongelma on, että jos kadotat avaimesi, Acronis ei voi palauttaa tai palauttaa sitä sinulle: sinua lukitaan tietosi hyväksi.

Acronisilla ei myöskään ole KMS-järjestelmää, mikä tarkoittaa, että se ei ole hyvä noudattamista varten.

StorageCraft ShadowProtect SPX

ShadowProtect SPX antaa sinun salata kaikki tietosi ennen niiden lähettämistä varastoon. Salausvaihtoehdot sisältävät AES-128 ja AES-256. On myös vaihtoehto RC4-128-salaukselle, joka, vaikka se ei olekaan niin turvallinen, antaa sinulle nopeamman siirtonopeuden kuin AES.

Jos määrität salauksen, sinun on luotava myös salasana.

Jos et lisää salausta asennuksen aikana, ShadowProtect ei anna sinun lisätä sitä myöhemmin. Tiedostonimiä ei voi myöskään salata.

Macrium Reflect 7

Kuten muutkin kolme tuotetta, Reflect 7 käyttää suosittua AES-protokollaa tiedostojen suojaamiseen, jos haluat. Salatustasot sisältävät 128-, 192- ja 256-bittiset.

Jos lähetät sisältöä synkronointikansioon, tämä on hieno tapa lisätä asiakaspuolen salaus palveluihin, jotka eivät yleensä tue sitä, kuten Google Drive tukee (katso Google Drive -tarkistus, jos haluat lisätietoja tästä upeasta palvelusta).

Toisin kuin Acronis ja ShadowProtect, voit myös palata takaisin ja lisätä salauksen myöhemmin, jos et tee sitä asennuksen aikana. Voit myös muuttaa salausastetta ja vaihtaa salasanasi.

Kolme kierrosta

ShadowProtect SPX ja Acronis Backup 12 pakottavat sinut määrittämään salausasetukset, kun luot varmuuskopiointisuunnitelman. Jos päätät lisätä salauksen myöhemmin, sinun on aloitettava alusta. Emme pidä siitä, että Acronis ei tarjoa SSE: tä.

Suojauksen määrittäminen Reflect 7: llä tarjoaa enemmän mukavuuksia kuin joko ShadowProtect tai Backup 12, mutta on vaikea sijoittaa se CloudBerryn edelle.

CloudBerry Backup -sovelluksen etu tiedostojen suojaamisessa johtuu jälleen työkalun joustavuudesta. Mahdollisuus salata tiedostoja asiakaspuolelta myös parittaa työkalu pilvipalvelun kanssa, joka tarjoaa lisäetuja, kuten avainten hallinta, voittaa CloudBerry Backup -sovelluksen kolmannella suoralla kierroksellaan.

Kolmannen kierroksen voittaja: CloudBerry varmuuskopio

Neljäs kierros: Tuki

Neljännellä ja viimeisellä kierroksellamme tutkimme, kuinka pitkälle nämä neljä palvelua menivät asiakkaiden tukemiseen. Kaivaamme syvälle tukiportaaleja mittaamalla sekä suorat kosketuspisteet että itse rakentamisen resurssien syvyys (ts. Oppaat, vianetsintäoppaat ja foorumit).

CloudBerry-varmuuskopio

CloudBerry Lab tarjoaa perusteellisen tietokannan, jossa voit selata ja hakea tukiartikkeleita erilaisista aiheista, jotka ovat kirjoittaneet sekä tukiinsinöörit että muut käyttäjät.

Vaikka tietokanta koskee kaikkia CloudBerry Lab -tuotteita, siellä on myös usein kysytyt kysymykset -sivu ja tukidokumentaatiosivusto vain CloudBerry-varmuuskopiointia varten.

Jos sinulla on vaikeuksia löytää vastauksia näihin resursseihin, CloudBerry Lab -ohjekeskuksen avulla voit tavoittaa teknikot ja käyttäjäyhteisön. Tältä sivulta saat kolme vaihtoehtoa hakea apua:

 • Lähetä tukilippu
 • Lähetä kysymys Redditissä
 • Lähetä kysymys palvelimen virheestä

Lipputuki on tarkoitettu vain maksamaan asiakkaille, eikä se ole käytettävissä viikonloppuisin. Tukiliput lippuja varten ovat melko hyvät, tulossa alle kahdessa tunnissa arkisin. Viikonloppuisin saat vastauksen, mutta joudut ehkä jo odottamaan muutama tunti.

Arvostamme sitä, että voit tarkistaa lipun tilan CloudBerry Lab-tukisivulta. Tämä estää sinua ihmettelemästä, onko pyyntösi koskaan saatu.

Kysymysten lähettäminen Reddit- ja Server Fault -kysymyksiin johtaa usein nopeampaan vastaukseen, koska voit saada apua käyttäjiltä CloudBerry Lab -teknikkojen lisäksi. Usein joukkotoimintakysymykset johtavat myös luovampiin ratkaisuihin, koska lisäät ongelman aivoja.

Vaikka olemme erittäin hyviä, me mielellämme voisimme olla yhteydessä elävien ihmisten kanssa CloudBerry Labissa, vaikka vain työaikana. Joten live chat tai puhelintuki olisi tervetullutta. Kierrosajat ovat kuitenkin sellaisia, että näiden kahden kanavan puuttuminen ei ole yhtä tärkeää kuin joissakin palveluissa.

Acronis-varmuuskopio 12

Vaikka Acronisin asiakastukisivulla on .pdf-dokumentaatio kaikista tuotteistaan, tietojen löytäminen varmuuskopiosta 12 on helppoa hyvän organisaation ja haun ansiosta. Acronisilla on myös videooppaita kaikista tuotteistaan ​​visuaalisille oppijoille.

Lisäksi varmuuskopioille 12 on omistettu sivu, joka sisältää sekä sisällysluettelon että hakemiston. Omistetun sivun dokumentaatio on HTML-muodossa eikä PDF-muodossa.

Suoraan yhteydenpitoon Acronisilla on asiakastukikeskus, jolla on omat yhteysnumerot maksaaville asiakkaille ympäri maailmaa. Jos haluat kirjoittaa mieluummin kuin puhua, siellä on jopa live-chat-tukea. Molemmat kanavat saavat sinut yleensä yhteyteen elävän henkilön kanssa muutamassa minuutissa ja ovat käytettävissä 24/7.

Jos haluat poistua ideoista muilta käyttäjiltä, ​​Acronisilla on myös käyttäjäfoorumi.

Viimeinkin sähköpostituki on saatavana, mutta jos siirryt tälle reitille, saatat odottaa vastausta kaksi tai kolme päivää.

Kaiken kaikkiaan Acronis käsittelee tukea kuitenkin erittäin hyvin.

StorageCraft ShadowProtect SPX

StorageCraft ylläpitää laajaa tukiportaalia, joka sisältää osiot tietokannasta, UKK, tuotedokumentaatio, selosteet, ominaisuuspyynnöt ja käyttäjäfoorumi.

Tietokanta on haettavissa tai voit selata artikkeleita postituspäivän mukaan. Luokittelu olisi kuitenkin mukavaa, koska etsimäsi löytäminen voi olla hieman vaikeaa.

Suurempi ongelma on, että saatavilla oleva dokumentaatio ei ole kovin syvä tai kirjoitettu kovin selkeästi. Suurimman osan resursseista kirjoittavat tekniset insinöörit ja ne luetaan kuten Ikean ohjeet. Lisää näyttökaappauksia ja selkeämpi kirjoittaminen johtaisivat paljon parantamaan tuotetukea.

Jos et löydä etsimääsi, käyttäjän tukifoorumi saattaa auttaa. Aktiivisuus foorumilla on kuitenkin satunnaista: käyttäjien lähettämiä viestejä tehdään vain muutaman viikon välein. Harvinainen käyttö voi johtua siitä, että StorageCraft vaikuttaa itsestään melko rento vastaamalla ilmoituksiin.

StorageCraft tarjoaa kuitenkin suoraa tukea sähköpostitse. Erotimme testikysymykset ja saimme vastauksen takaisin 24 tunnin sisällä. Vastauksena oli alemman tason tukiasiamies, jonka tehtävänä oli pyytää meitä “käyttämään seuraavaa KB: tä DTX-lokien keräämiseen” (kiitos, Zach) tukiteknikkoille.

Todellinen tekninen tuki on paljon pidempi aika, joka vie usein jopa viikon. Näyttää siltä, ​​että teknikot ovat melko ylityöllistettyjä, mikä ei ole yllättävää ottaen huomioon huono käyttöliittymäsuunnittelu ja sumut resurssit.

Ei todennäköisesti ole yllättävää, että StorageCraft ei tarjoa suoraa tukea.

Macrium Reflect 7

Macrium ylläpitää perusteellista, helposti haettavissa olevaa tietopohjaa, joka tarjoaa yksityiskohtaista dokumentaatiota Reflect 7: stä. Selityksiä tuetaan vaiheittaisilla ohjeilla ja kuvakaappauksilla..

Jos et löydä vastauksia sieltä, Macrium-käyttäjäfoorumi on hyvä paikka etsiä seuraavaksi. Et näe siellä monia Macriumin vastauksia, mutta se on hyvä. Käyttäjät reagoivat aktiivisesti ja ovat erittäin hyödyllisiä.

Maksaville asiakkaille suora tuki tulee lippujärjestelmän kautta. Vastaukset saapuvat yleensä arkipäivinä 24 tunnin sisällä.

Jos tarvitset säännöllisempää tukea, voit ostaa premium-tukea 13,80 dollarilla kuukaudessa. Tämä verkottaa sinulle 24/7 lippuvastaukset ja puhelintuen.

Pyöreä neljä ajatusta

Kaikki neljä palvelua tarjoavat tietopohjia, mutta StorageCraft on selvästi ja selvästi jäljessä kolmesta muusta.

Macriumin tukivaihtoehdot ovat melko hyvät, ja arvostamme 24/7-puhelintuen vaihtoehtoa, vaikka joudut maksamaan siitä. Tätä me toivomme, että CloudBerry Lab tarjoaisi.

Jos kuitenkin päätät mennä Amazon S3: n, Azuren tai vastaavan pilvitallennuspalvelun kanssa pariksi CloudBerry Backup -sovelluksen kanssa, nämä vaihtoehdot tarjoavat yleensä kattavan tuotantotuen, joka sisältää apua kolmansien osapuolien työkaluilla. Joten live-tuki ei ole aivan yhtä välttämätöntä CloudBerry Lab -palvelussa kuin Acronis-kaltaisella työkalulla, joka toimittaa oman pilvivaraston.

Pidämme myös todella siitä, että CloudBerry Lab on toiminut sekä Reddit- että Server Fault -foorumeilla, koska nämä työkalut tuottavat yleensä enemmän silmiä kuin natiivi käyttäjäfoorumi.

Kaikkia sanottuna on vaikea olla myöntämättä tätä kierrosta suppeasti Acronikselle pelkästään nopean live-chatin ja sen laajan puhelinkeskuksen verkon perusteella.

Neljännen kierroksen voittaja: Acronis Backup 12

Tuomio

Kolme kierrosta voittaen ja lähellä taistellettua neljättä voisimme mahdollisesti julistaa minkä tahansa näistä neljästä palvelusta, paitsi CloudBerry Backup -palvelun voittajaksi? Vastaus on painokas “ei”.

CloudBerry Backup ansaitsee karkaavat tappiot, koska CloudBerry Labin rakentama varmuusmalli antaa käyttäjälle enemmän joustavuutta, skaalautuvuutta ja kustannusten hallintaa kuin mikään muu markkinoilla kilpaileva työkalu. Näistä syistä ja fantastinen käyttökokemus, että parhaan kuvapohjaisen varmuuskopiointityökalun lisäksi me nimmeimme myös CloudBerry Backup -sovelluksen parhaaksi varmuuskopioksi Windows Serverille.

Oikea pääraapitsija ei ole niinkään CloudBerry Backup -sovelluksen poiminta Acronis Backup 12: n päälle (ja olkaamme rehellisiä, Macrium 7 päätti kaukaisen kolmannen ja ShadowProtect ei koskaan tosiasiallisesti lopettanut kilpailua), vaan selvittää, mitkä yli 20 pilvitallennuspalvelua integroidaan siihen.

Jos haluat lisätietoja pilvivarastojen integroinnin toiminnoista CloudBerry Backup -sovelluksen kanssa, saatat olla kiinnostunut:

 • Aloittajan opas siitä, kuinka pilvivarmuuskopio Amazon S3: n kanssa toimii
 • Aloittajan opas siitä, kuinka pilvivarmuuskopiointi Microsoft Azure -sovelluksen kanssa toimii

Tietysti, jos et vielä ole, älä unohda tarkistaa CloudBerry-varmuuskopio-arvosteluamme.

Kiitos, että tartut meihin. Jos sinulla on kysyttävää tai kommentteja, haluamme kuulla sinusta alla olevissa kommenteissa. Kiitos, että luit.

Lopullinen voittaja: CloudBerry-varmuuskopio

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map