Paras Mac-varmuuskopio: Aikakone vs. Arq vs. Duplicati vs. Cloudberry

Jos etsit parasta Mac-varmuuskopioratkaisua, olet oikeassa paikassa. Tämän kierroksen aikana Cloudwards.net etsii kolmea suosituinta Time Machine -vaihtoehtoa, joissa jokaisessa on sekä paikallisia että pilvien varmuuskopiointiominaisuuksia: Arq, Duplicati ja CloudBerry Backup.


Arvioimme jokaisen kolmen ja aikakoneen tallennustilan, ominaisuuksien ja tuen perusteella ennen CloudBerry Backup -voitelun voittamista – ennen voittamisen voittamista. Jännitys on tuntuva.

Jos etsit iCloud-vaihtoehtoja, katso myös artikkeli parhaasta pilvitallennuksesta Macille.  

Taistelu

Time Machine on Applen oma varmuuskopioratkaisu, joka tulee maksutta MacOS: n mukana. Sellaisena se on usein ainoa työkalu, jota kuluttajat katsovat. Siellä on kuitenkin paljon parempia vaihtoehtoja, mukaan lukien useita, jotka varmuuskopioidaan pilveen. Kolme suosituinta ovat Arq, Duplicati ja CloudBerry Backup (lue miksi CloudBerry Backup -katsauksessa), joiden avulla voit integroitua valitsemaasi pilvivarastoon.

Tullessamme hajotamme kaikki neljä ratkaisua kolmen kierroksen aikana auttaaksemme sinua näkemään, mistä he ovat kyse.

Ensimmäinen kierros: Varastointivaihtoehdot

Ensimmäisen kierroksen aikana tarkastelemme jokaisen neljän palvelun tarjoamia tallennusvaihtoehtoja, mukaan lukien kustannukset.

Aikakone

Time Machine ei maksa mitään, ja se on jo asennettu Mac OS: iin. Ainoa mitä sinun täytyy tehdä, on asentaa se. Tallennusvaihtoehtojen osalta, kuten monet Applen asiat, Time Machine ei kuitenkaan kuitenkaan aina sovi hyvin muiden kanssa. Tarkoittaa, että sen sallimat tallennusvaihtoehdot ovat melko rajalliset verrattuna kolmeen muuhun työkaluun, joita tarkastelemme.

Yksi vaihtoehto on varmuuskopiointi Airport Time Capsuleen, joka on WiFi-yhteensopiva ulkoinen kiintolevy, joka on erityisesti suunniteltu aikakoneelle. Saatavana on muutama erilainen tallennuskapasiteetti, mutta kuten useimmat Applen asiat, ne voivat olla hiukan kalliita alkaen 300 dollarista..

Voit vaihtoehtoisesti varmuuskopioida paikalliselle levylle, joka sisältää kaikki käytettävissä olevat ulkoiset asemat tai verkkoasemat. Se on kuitenkin melko paljon. Koska se ei ole pilviratkaisu, et voi käyttää tiedostojasi mistä tahansa tai käyttää sitä hybridi varmuuskopiointisuunnitelman luomiseen.

ARQ

Arq valitsee lähestymistavan varastointiin, jota valinnasta nauttivat käyttäjät ehdottomasti rakastavat: Sen avulla voit valita, mihin pilvialustaan ​​varmuuskopioit.

Vaihtoehtoihin kuuluu suosittuja pilvitallennusalustoja, kuten Dropbox, Google Drive ja OneDrive. Arq: n käytön etuna yhdestä näistä palveluista on, että sen avulla voit muuttaa tavallisen pilvitallennusalustan varmuuskopioratkaisuksi, jota yleensä ei ole tarkoitettu.

Tämä johtuu siitä, että pilvitallennuspalvelut eivät sisällä varmuuskopiointiaikatauluja, toisin kuin pilvien varmuuskopiointipalvelut, kuten IDrive, CrashPlan ja Backblaze. Jos et tarvitse paljon tallennustilaa, tämä säästää rahaa pitkällä tähtäimellä, koska sinun ei tarvitse maksaa varmuuskopiointitilauksesta.

Itse Arq-ohjelmisto maksaa 49,99 dollaria per tietokone ja sinun on maksettava vain kerran.

Muita tallennusvaihtoehtoja ovat Amazon S3, Amazon Glacier, Google Cloud Storage, Backblaze B2 ja Wasabi, jotka kaikki veloittavat gigatavua tallennustilaa, mikä tekee niistä skaalautuvat ja sopii parhaiten yrityksille.

Arq tukee myös FTP-palvelimen varmuuskopiointia, ja sitä voidaan käyttää tiedostojen varmuuskopiointiin NAS-järjestelmään tai järjestelmän sijaintiin, mukaan lukien ulkoiset tai verkkoasemat.

Duplicati

Duplicati toimii kuten Arq siinä mielessä, että sen avulla voit varmuuskopioida Mac-tietokoneesi moniin erilaisiin pilvitallennuspalveluihin. Itse asiassa vaihtoehdot ovat paljon laajemmat. Duplicati sisältää suurimman osan Arqin tarjoamista vaihtoehdoista sekä palvelut kuten Azure, MEGA ja Jottacloud (meillä on MEGA-arvostelu ja Jottacloud-arvostelu kiinnostuneille).

Voit siirtää tiedostoja palvelimelle myös FTP: n, SSH: n tai WebDAV: n avulla. Lisäksi Duplicatioa voidaan käyttää varmuuskopiotiedostoina paikalliselle asemalle tai NAS: lle.

Arq-lisävaihtoehtojen lisäksi Duplicati on myös avoimen lähdekoodin ja täysin ilmainen, joten se säästää myös 50 dollaria.  

CloudBerry-varmuuskopio

CloudBerry Backup for Windows tarjoaa yli viisikymmentä erilaista pilvi-integrointivaihtoehtoa tiedostojen varmuuskopiointiin. Ohjelmiston Mac-versio ei ole aivan yhtä vaikuttava, mutta siinä on hieno valinta.

Suosittuja suosikkeja ovat Amazon S3, Amazon Glacier, Microsoft Azure, Google Cloud Storage, OpenStack ja RackSpace. Voit myös varmuuskopioida suoraan tiedostojärjestelmäsi, mikä taas tarkoittaa, että voit tehdä varmuuskopion paikalliselle tai verkkoasemalle.

CloudBerry Backup for Mac -sovelluksesta on kaksi versiota: ilmainen versio ja maksettu “Pro” -versio. Pro maksaa 29,99 dollaria jatkuvasta lisenssistä ja lisää sekä pakkaus- että salausominaisuudet.

Pyöreä yksi ajatuksia

Mahdollisuus tallentaa tiedostoja sekä paikallisesti että etänä pilvessä on valtava etu tietojen varmuuskopioinnissa. Paikallinen tallennus tarkoittaa, että sinulla on kopio tiedoistasi kädessä, joka voidaan palauttaa nopeammin, varsinkin jos pystyt hyödyntämään Macin Thunderbolt 2 -yhteyttä.

Etäkäyttö, pilvisäilytys, toisaalta tarkoittaa, että sinulla on kopio tiedostasi varmuuskopiossa suojatussa tietokeskuksessa. Siellä tietosi varmuuskopioidaan redundantteilla palvelimilla, jos yksi palvelin epäonnistuu, ja palvelinlaitteet ovat yleensä rakennettu kestämään sekä luonnonkatastrofit että virtuaaliset hyökkäykset. Etävarastointi tarkoittaa myös, että voit käyttää tietojasi mistä tahansa.

Täältä löydät lisätietoja paikallisen verrattuna pilvitallennuksen eduista – ja miksi ne ovat parempia yhdessä.  

Time Machine tarjoaa vain paikallisen tallennustilan varmuuskopion, joten lasketaan se tälle kierrokselle.

Kolmesta jäljellä olevasta palvelusta Duplicati tarjoaa parhaan valinnan kuluttajista ja yrityspilvitallennusintegraatioista, vaihtoehdoilla Dropbox Plus – Amazon S3. Lisäksi se on ilmainen.

Yhden voittajan: Duplicati

2. kierros: Varmuuskopiointiominaisuudet

Toisen kierroksen aikana tarkastelemme varmuuskopiointitoimintoja ja tarjoamme sinulle samanaikaisesti myös käyttökokemuksen.

Aikakone

Time Machine tarjoaa yksinkertaisen tavan varmuuskopiointisuunnitelmien laatimiseksi suoraviivaisella ohjatulla toiminnollaan. Käynnistä sovellus ja se opastaa sinut läpi kaiken.

Ensimmäinen vaihe on valita varmuuskopiolevyn sijainti. Sinun on kytkettävä ulkoinen kiintolevysi USB: n, FireWiren tai Thunderboltin kautta Mac-tietokoneeseen ennen kuin teet niin. Vaihtoehtoisesti voit valita Time Capsule- tai macOS-palvelimen verkosta tai liittää ulkoisen tallennustilan Apple Airport -tukiasemalle..

Kun se on valmis, napsauta “valitse varmuuskopiolevy” ja valitse varmuuskopiovaihtoehto.

Sen jälkeen varmuuskopio ajetaan. Toisin kuin muut varmuuskopiointiratkaisut, Time Machine varmuuskopioi kaikki Mac-tietokoneesi oletusarvoisesti, vaikka voit kuitenkin sulkea pois tiedostot ja kansiot, jos haluat. Se vie myös tunnin varmuuskopioita viimeisen 24 tunnin ajalta, päivittäisiä varmuuskopioita viimeisen kuukauden ajalta ja viikoittaisia ​​varmuuskopioita kaikilta aiemmilta kuukausilta.

Siellä on myös painike -valintaruutu tiedostojen salaamiseksi ennen niiden lähettämistä tallennustilaan ja kytkin varmuuskopion poistamiseksi käytöstä.

Sen lisäksi, että varmuuskopiointi onnistuu, ei todellakaan ole paljon tehtävää.

ARQ

Arqilla on myös kaunis perusrajapinta. Kuten Time Machine, se on melko loistava, mutta työ saa sen aikaan.

Käynnistä se ja valitse pilvitallennustila tai paikallinen kohde, johon haluat varmuuskopioida. Jos aiot palvelun, kuten Amazon S3 tai Google Cloud, kanssa, sinun on annettava pääsytiedot, jotka saat itse palvelusta.

Jos käytät palvelua, kuten Google Drive tai Dropbox, sinun on vain kirjauduttava sisään pilvitallennustiliisi.

Arq tallentaa automaattisesti tietyt kansiot varmuuskopiointia varten, kuten työpöydät, asiakirjat, lataukset ja kuvat. Voit muokata näitä valintoja, jos haluat, sekä kansio- että tiedostotasolla.

Arq-pakkaustiedostot lähetyskoon pienentämiseksi, mikä myös nopeuttaa palauttamista myöhemmin. Se suorittaa myös deduktioinnin varmistaaksesi, että samaa sisältöä ei ladata, ja antaa sinun salata tiedostoja ennen niiden poistumista tietokoneeltasi. Lopuksi Arq suorittaa lohkotason siirrot niin, että vain muuttuneet tiedostojen osat ladataan. Tämä taas auttaa pitämään asiat liikkeellä ja vähentää sovelluksen käyttämää kaistanleveyttä.

Arq ajaa varmuuskopioita asteittain kuten Time Machine. Se varmuuskopioi tiedostot joka tunti viimeisen 24 tunnin ajan, ylläpitää päivittäisiä varmuuskopioita viimeisen kuukauden ajalta ja viikoittaisia ​​varmuuskopioita joka toinen kuukausi. Aikataulua ei voida muuttaa, muuten kuin pakottaa varmuuskopio suorittamaan manuaalisesti.  

Duplicati

Duplicati käyttää verkkopohjaista lähestymistapaa varmuuskopioiden hallintaan ja tarjoaa yleensä enemmän esteettisen ulkonäön kuin mitä saat joko Time Machinen tai Arqin avulla, mikä on epätavallista avoimen lähdekoodin tuotteille.

Napsauta Lisää varmuuskopio ja Duplicati auttaa sinua määrittämään varmuuskopiosuunnitelman, mukaan lukien valitsemalla paikan tiedostojen lähettämistä varten. Kuten Arqissa, joudut joko syöttämään käyttöavaimet tai kirjautumaan pilvivarastoon, jos tallennat etäyhteydessä.

Sinun on myös valittava, mitkä tiedostot haluat varmuuskopioida. Toisin kuin Time Machine ja Arq, Duplicati ei merkitse vain kaikkea varmuuskopiointia varten. Voit kuitenkin säästää aikaa valitsemalla korkeatasoiset kansiot. Kopioinnin avulla voit säästää järjestelmän ja väliaikaisia ​​tiedostoja. Voit myös asettaa mukautetut suodattimet ohittamaan tietyt tiedostotyypit.

Seuraavaksi asetat aikataulun. Tässä kohtaa Duplicati todella alkaa erottua Time Machinesta ja Arqista, koska se antaa sinulle enemmän vaihtoehtoja mukauttamiseen.

Voit valita, mistä päivistä ja minkä tuntien välillä varmuuskopio suoritetaan. Voit halutessasi suorittaa varmuuskopion muutaman minuutin, tunnin, kerran päivässä, kerran viikossa tai kerran kuukaudessa. On jopa mahdollisuus suorittaa varmuuskopio vuosittain.

Duplicati myös pakata tiedostoja ja suorittaa deduplikaatio. Vuodesta 2016 lähtien Duplicati käyttää nyt myös lohkotason varmuuskopioita. Duplicatilla on myös komentoriviliittymä, jos et halua käyttää web-käyttöliittymää.

CloudBerry-varmuuskopio

CloudBerry-varmuuskopiointi käyttää työpöytäohjelmaa, kuten sekä Time Machine että Arq, mutta se on suunniteltu paljon paremmin. Itse asiassa se on suunniteltu paremmin kuin Duplicatin verkkokäyttöliittymä, jossa ohjattu toiminto näyttää paremmalta, sisältää enemmän ominaisuuksia ja on yhtä helppokäyttöinen.

On selvää, että kehittäjät viettävät aikaa todella ajatellessaan käyttökokemusta ja kuuntelemalla palautetta.

Luo varmuuskopiosuunnitelma käynnistämällä sovellus ja napsauttamalla ”varmuuskopiotiedostot”. Työkalu opastaa sinut prosessin läpi, jonka pitäisi olla tarpeeksi helppo jopa kokemattomien käyttäjien seurata.  

Sinun on valittava varmuuskopiokohde. Jos kyse on etäkohteesta, kuten Amazon S3, sinun on hankittava ja annettava käyttöoikeustietosi.

Muuten, jos haluat tietää enemmän S3: sta, on hyvä aika mainita, että meillä on aloittelijan opas siitä, miten varmuuskopio Amazon S3: lla toimii. Opas ei vain osoita sinulle, kuinka S3 asetetaan, vaan käyttää CloudBerry varmuuskopiota esimerkkinä siitä, kuinka voit todella saada tietosi sinne.

Kun valitset sisältöä varmuuskopiointia varten, CloudBerry Backup antaa sinun joko valita koko Macintosh HD -sovelluksen tai valita tietyt kansiot ja tiedostot.

Älä ole huolissasi tarttumasta liikaa tiedostoja täällä. Seuraavan näytön avulla voit kaventaa vaihtoehtoja suodatinvaihtoehdoilla, jotka ylittävät paljon kuin Duplicati antaa sinulle. Vaihtoehtoihin sisältyy mahdollisuus sekä sulkea pois että sisällyttää tietyt tiedostotyypit.  

Tämä tarkoittaa, että voit valita koko kiintolevyn varmuuskopioimiseksi edellisessä vaiheessa ja rajoittaa sitten varmuuskopion asiakirjoihin, valokuviin ja videoihin täällä välttääksesi kaiken poimimisen. CloudBerry-varmuuskopio ohittaa jo järjestelmätiedostot automaattisesti, vaikka voit poistaa tämän vaihtoehdon käytöstä tarvittaessa.

Ainoa asia, jonka haluamme, että työkalu teki eri tavalla, oli automaattisesti tiettyjen yleisten tiedostotyyppien, kuten .doc, .jpg ja .mpv, valitseminen automaattisesti, joten meidän ei tarvinnut syöttää niitä manuaalisesti. Silti pidämme ominaisuudesta.

CloudBerry-varmuuskopiossa on myös pakkausominaisuus tiedostojen koon pienentämiseksi. Ohjelma voi myös salata tiedostot asiakaspuolelta ennen niiden lähettämistä pilveen AES: n avulla. Toinen vaihtoehto on mahdollisuus määrittää oma tiedostojen säilytyskäytäntösi antamalla sinulle versionhallintataso, jota muut kolme palvelua eivät tarjoa.

CloudBerry Backup -sovelluksessa käytettävissä olevat aikatauluvaihtoehdot vastaavat Duplicaten vaihtoehtoja, jolloin voit asettaa päivittäisen, viikoittaisen tai kuukausittaisen varmuuskopion. Voit myös suorittaa varmuuskopioita vain minuutin välein.

CloudBerry-varmuuskopio tukee myös ilmoituksia, mikä säästää tarvetta seurata ja varmistaa, että varmuuskopiot ovat aina käynnissä. Voit vastaanottaa ilmoituksia sähköpostitse, kun varmuuskopio valmistuu tai epäonnistuu.

Kun olet asettanut ilmoitukset, varmuuskopiointisuunnitelmasi on valmis. Voit seurata sitä ja tehdä nopeita muutoksia käyttöliittymästä eteenpäin.

Siellä on myös “play” -painike manuaalisen varmuuskopion käynnistämiseksi, jos et halua odottaa aikataulua.

Pyöreä kaksi ajatusta

Time Machine ja Arq ovat riittävän helppokäyttöisiä, mutta molemmilla on melko tylsät rajapinnat ja rajalliset ominaisuudet varmuuskopiointisuunnitelmien luomiseen. Kumpikaan ei ole kiistana kaksi kierrosta.

Duplicati on melko hyvä ilmaiseen varmuuskopiointipalveluun. Arvostamme, että voit asettaa suodattimia ohittamaan tietyt tiedostotyypit ja luomaan mukautetun aikataulun. Jos CloudBerry Backup voisi kuitenkin puhua, se todennäköisesti sanoisi, että ”se on söpö”.

CloudBerry-varmuuskopio tarjoaa paljon parempia varmuuskopio-ominaisuuksia kuin Time Machine, Arq tai Duplicati. Mahdollisuus varmuuskopioida vain tiettyjä tiedostotyyppejä säästää sinua unohtamasta tiedostoja ja säästämästä tilaa samanaikaisesti. Säilytysohjaus on hieno tapa käsitellä vahingossa tapahtuvia ylikirjoituksia ja tiedostovaurioita, mukaan lukien ransomware-ohjelmien aiheuttamia.

Aikatauluominaisuudet estävät varmuuskopioita häiritsemästä työtäsi ja ilmoitukset pitävät sinut ajan tasalla siitä, mitä tapahtuu, kun et katso.  

Ensimmäinen kierros oli tiivis puhelu riippuen tarpeistasi. Kierros toinen ei ole.

Kierroksen kaksi voittaja: CloudBerry varmuuskopio

Kolmas kierros: Tuki

Kolmannen kierroksen aikana tarkastelemme nopeasti tukikanavia ja käytettävissä olevia resursseja.

Aikakone

Apple ylläpitää yleistä tukisivua, joka on omistettu Time Machinelle. Sieltä löydät artikkeleita perusteista ja vianetsintäoppaita. Kaiken kaikkiaan tämän artikkelin kirjoittamishetkellä ei kuitenkaan ole paljon tietoa vain 12 artikkelista.

Jos et löydä etsimääsi, voit ottaa suoraan yhteyttä Appleen. Applella on tukiverkkoja useissa maissa, joten muista valita oikea verkko.

Suoran tuen vaihtoehtoja ovat chat ja puhelin. Apple lähettää odotusajat, jotta tiedät mitä odottaa; Kun testimme sen tukea, ajat olivat alle kaksi minuuttia.

Vaihtoehtoisesti voit lähettää Applen tukisähköpostiviestin tai suunnata Apple-yhteisöille apua muille Mac-käyttäjille.

Ei ole epäilystäkään siitä, että tukivaihtoehdot ovat erinomaisia, kuten saatat odottaa Applen koon yritykseltä. Toisaalta se, että Apple tukee niin monia erilaisia ​​tuotteita, vaikeuttaa varmuuskopiosta joku löytämistä.

ARQ

Arq tarjoaa sähköpostitukea, jos joudut ongelmiin. Testasimme vastausaikaa Arqilla ja saimme vastauksen takaisin vajaassa kahdessa päivässä. Olisimme halunneet saada nopeamman vastauksen ottaen huomioon varmuuskopion potentiaalisen merkityksen, mutta se ei ole huonoin vastausaika, mitä olemme koskaan nähneet.

Keskustelu ei ole vaihtoehto, kuten se on Time Machinen kanssa, mutta se ei oikeastaan ​​ole yllätys ottaen huomioon Arqin suhteellisen koon. On myös mahdollista lähettää Arqille twiitti myös apua varten, jota emme testanneet.

Arq ylläpitää myös tukisivua ja dokumentaatiota. Kaiken kaikkiaan tämä resurssi oli paljon parempi kuin Applen Time Machine -sivu. Siinä oli luokkia aloittamiseen, varmuuskopiointiin, palauttamiseen, optimointiin ja kokoonpanoon.

Duplicati

Vaikka Duplicati on menestynyt tähän mennessä hyvin tässä tukikohdassa, tuki on yksi alue, josta se todella on jäljessä muu joukko. Tämä johtuu siitä, että se on avoimen lähdekoodin sovellus, ja niillä on yleensä erittäin huono tuki, koska niiden takana ei ole rahaa.

Lyhyesti sanottuna, virallista tukisivua tai tukisähköpostiä ei ole. Jos tarvitset apua, sinun on siirryttävä Duplicatin GitHub-wiki-sivulle ja toivottava, että joku on lähettänyt vastauksen. Vaihtoehtoisesti voit avata uuden GitHub-ongelman ja toivoa nopeaa vastausta.

CloudBerry-varmuuskopio

CloudBerry Labs ylläpitää yksityiskohtaista tukidokumenssisivua ja UKK: ta erityisesti CloudBerry varmuuskopiointia varten. Yhtiö ylläpitää myös Reddit-sivua ja on aktiivinen Server Fault -palvelussa, jos haluat käyttää yhteisön ohjeita.

Jos haluat mieluummin ottaa yhteyttä suoraan tukiedustajaan, voit avata lipun CloudBerry Labs -palvelun kautta. Tämä lippujärjestelmä ei jätä sinua roikkuu; voit tarkistaa lippusi tilan aina kun haluat varmistaa, että lippu ei ole tyhjä.

Mahdollisuudet ovat, et koskaan pääse siihen. Olemme testanneet tukivastevastauksia useita kertoja ja saamme vastaukset yleensä tunnin sisällä arkisin.

Kolme kierrosta

Applen etuna on chat-puhelintuki, mutta Time Machine -vastausten saaminen voi silti olla ongelmallista. Yhtiöllä on liian monta erilaista tuotetta eikä suoraa tukea Time Machinelle.

Arq-tuki on vain kunnossa, kun taas Duplicati luottaa GitHub-wikiin.

CloudBerry Backup puolestaan ​​hyötyy siitä, että se on varmuuskopiointiin erikoistuneen yrityksen tuote, jolla on monia yritysasiakkaita. Tukiresurssit ovat syvät ja vastausajat erittäin nopeat.

Kolmannen kierroksen voittaja: CloudBerry varmuuskopio

Tuomio

Vaikka uskallamme, että se on eniten käytetty, mielessämme ei ole epäilystäkään siitä, että Time Machine on heikoin varmuuskopiovaihtoehto neljästä esittelemästämme. Se tukee vain paikallista varmuuskopiointia, eikä siinä ole paljon ominaisuuksia. Sen ainoa lunastava laatu on se, että se on ilmainen. Niin on myös Duplicati, ja sekä Arq että CloudBerry Backup eivät riko pankkia.

Kolmesta jäljellä olevasta palvelusta meidän on luovutettava Duplicatille juoksija toiseksi suurin pokaali. Se on parhainta laatuaan sen joustavuus: Voit käyttää huipputasoisia varmuuskopiointiasetuksia, kuten Amazon S3, Google Cloud ja Azure, tai lähettää tiedostoja haluamaasi pilvitallennusalustaan, jotta voit muuttaa sen varmuuskopioksi.

Vaikka CloudBerry Backup onkin hieman joustavampi vaihtoehtoihin nähden, ei kuitenkaan ole epäilystäkään siitä, että CloudBerry Backupilla on parempi ominaisuusjoukko ja tuki kuin Duplicati. Siksi se on yksi ykkönen näistä neljästä Mac-varmuuskopiointivaihtoehdosta.

Voittaja: CloudBerry varmuuskopio

Se on meidän kantamme joka tapauksessa. Kutsumme sinut kertomaan meille omat ajatuksesi alla oleviin kommentteihin.

Jos haluat lisätietoja CloudBerry-varmuuskopiosta yrityksen varmuuskopiona, lue SMB-varmuuskopioartikkeli, joka sisältää sen, Acronis, StorageCraft ja Macrium. Se on esitelty myös artikkelissamme, joka koskee Windows-palvelimien parhaita varmuuskopioita ja parhaiden kuvapohjaisten varmuuskopiointivaihtoehtojen katsausta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map