Huddle Review – Frissítve 2020

Huddle Review

Az a szolgáltatás, amely ugyanolyan feladatkezelő alkalmazás, mint egy EFSS szolgáltató, a Huddle valószínűleg hűséges rajongókat nyer néhányval, mások ugyanolyan gyorsan elfordulva. A részletekért olvassa el a teljes Huddle-véleményt.


Legjobb EFSS

A Huddle érdekes londoni székhelyű szolgáltatás, amelynek célja a dokumentum-együttműködés és -kezelés. Ez a legmegfelelőbb nagyvállalatok számára, amelyek nem bánják, hogy sokat fizetnek egy kiváló együttműködési eszközért. Noha a Huddle hasonló a legjobb EFSS szolgáltatásainkhoz, az nem igazi EFSS, ezért mindenképpen tartsa ezt szem előtt a felülvizsgálat során..

Ha úgy gondolja, hogy emiatt lehet, hogy nem a legjobb eszköz az Ön számára, fontolja meg az EFSS szolgáltatás vagy az egyik szolgáltatás használatát a legjobb felhőalapú tárolónkban a roundup csapatok számára.

Azt mondta: Huddle nincs erőssége nélkül. Egyesíti a tartalomtárolást a fájl- és feladatkezelési képességekkel, amelyek vonzóvá válnak azoknak a vállalkozásoknak, amelyek egyszerűsíteni és javítani akarják a csapatuk munkáját a projekteknél. 

Ezenkívül jó felhasználói élményt, képes fájl- és mappamegosztást, natív termelékenységi eszközöket és Microsoft Office-integrációt kínál. Ezenkívül kiváló támogatása segít, ha problémát tapasztal. 

Vannak azonban hátrányok is, beleértve egy izmos árcédulát, korlátozott szinkronizálási képességet és kevés felhasználói kezelési képességet. Ha ezek nem tűnnek számottevő visszaesésnek, olvassa el tovább, amikor az alábbi kategóriákba megyünk a Huddle részleteivel.

erősségek & Hiányosságok

Alternatívák a Huddle-hez

Árazás

A Huddle nem a legjobb áron a piacon. Valójában nem közelít a legjobban értékelt szolgáltatásokhoz. Két terv viszont pótolja a magas árat azáltal, hogy ingyenes külső felhasználói licenceket kínál. Plusz, ha nagyobb vállalkozás vagy, a legdrágább terv lehet a megfelelő, ami több ütést jelent a dollárért.

A Huddle ára havonta 10 USD-tól kezdődik, felhasználónként, és attól függ, hogy milyen méretű a vállalat. A kínálat négy tervből áll: Huddle Starter, Huddle Huddle, Huddle Plus és Huddle Premier.

A Huddle Starter terv havonta 180 USD-tól kezdődik, csak 100 GB tárhelyet biztosítva és 100 munkahely létrehozásának lehetősége. 10–99 alkalmazottat képes befogadni, és a maximális fájlméret 2 GB-os.

További tárhely, nagyobb fájlméret és egyéb szolgáltatások érdekében feliratkozhat a Huddle Huddle tervre. Ezzel 500 GB tárhelyet, legfeljebb 20 GB fájlméretet, 500 csapat munkaterületet és ingyenes külső felhasználói licenceket kap, az alkalmazottak számának háromszorosával. Legalább 15 felhasználót igényel, és havonta egy felhasználónként 240 USD.

A Huddle Plus terv 1TB-re növeli a tárhelyet, és korlátlan munkaterületet és ingyenes külső felhasználói licenceket biztosít, összesen a felhasználói szám ötszöröse. Ehhez havonta 360 dollárt kell fizetnie egy felhasználónként.

Premier terv

Ha az Ön igényei még magasabbak, feliratkozhat a Huddle Premier tervre. Legalább 100 felhasználót igényel, korlátlan tárhelyet, korlátlan munkaterületet és korlátlan külső felhasználói licenceket biztosít. Az előző két tervvel ellentétben azonban külsõ felhasználók felvételéért fizetnie kell. Ennek ellenére a Huddle-hez kell fordulnia, hogy megkapja a terv becslését.

Mindegyik terv kedvezménnyel rendelkezik, minél több alkalmazottja van, így valószínűleg kifizetődik, ha a lehető legtöbb felhasználóra törekszik. A terveknek több funkciója is van, amelyeket ezen az oldalon áttekinthet.

Ezek az árak enyhén szólva meredek. A Huddle Huddle és a Huddle Plus tervekkel elérhető ingyenes külső licencek kiaknázásával többet szerezhet. 

Ha úgy gondolja, hogy ez nem sokkal jobb, vagy ha nem fogja tudni megszerezni a pénzét, érdemes megfontolnia a OneDrive for Business használatát. Olcsóbb, külön felhasználót biztosít minden felhasználó számára, integrálódik más Microsoft alkalmazásokhoz és számos más előnye is van, amelyekről a OneDrive for Business áttekintésben olvashat.

Felhasználói tapasztalat

A Huddle jó munkát végez annak érdekében, hogy élvezetes felhasználói élményt biztosítson az asztali, internetes és mobil ügyfelek között. Az interfészek egyértelműek és vonzóak, így tudni fogja, hogy mit tegyen a következő lépésben.

A Huddle nem pusztán EFSS megoldás, de az összes szükséges ügyfelet biztosítja, mint ezek a megoldások. Az asztali kliens azonban nem követi a szinkronizálás szokásos modelljét, amely tartalmaz egy szinkronizálási mappát és egy rendszertálca ikont. Az ikon jelen van, de a szinkronizálási mappa nem. Ehelyett az asztali kliens megmutatja a fájlt egy megfelelő ablakban.

összebújik-desktop-kliens

Úgy találjuk, hogy ez valamivel lassabb megoldás, mint a fájlkezelő használata a fájlok átvizsgálására. Ennek ellenére az asztali kliens megmutatja a legfrissebb fájlokat, ami megkönnyíti a hozzáférést hozzájuk. A fájlokhoz könyvjelzőket is felvehet a gyorsabb hozzáférés érdekében. Ha nem találja meg a fájljait egyedül, akkor támaszkodhat a keresési funkcióra, amely a gépelés megkezdése után azonnal keresi a fájlokat..

Hasonlóképpen, a fájlok feltöltése megköveteli, hogy válasszon és válasszon fájlokat, ahelyett, hogy szokásos szinkronizálási mappákhoz húzza és dobná őket. Ha ezt akarja, akkor az asztali kliensben található hivatkozás segítségével megnyithatja a webes ügyfelet.

összebújik-web-kliens

A webes ügyfél megkönnyíti a fájlok feltöltését, mert bárhová elhúzhatja. Lehet, hogy ez nem tűnik nagy ügynek, de sok szolgáltatás megköveteli, hogy egy adott területet vagy ablakot célozzon meg. Azok számára, akik ilyen megközelítést akarnak, a Huddle azt is ajánlja. Ezen felül feltölthet egy mappát.

Fájlok megtekintése

A fájlok feltöltése után a Huddle megjeleníti azokat egy központi ablaktáblában lista vagy rács nézetben. A bal oldali sáv segítségével navigálhat az alkalmazásban, míg a felső sáv lehetővé teszi a legutóbbi fájlok, könyvjelzők elérését és a fájlok keresését. A jobb oldalsáv lehetővé teszi az aktuális mappán végzett műveletek végrehajtását, valamint új fájlok és mappák létrehozását. 

A fájlműveletek végrehajtásához kattintson a jobb gombbal, kattintson a fájlhoz társított három pontra, vagy válassza ki a több fájlt, és végrehajtson egy műveletet a jobb oldali oldalsávból..

A webes ügyfél tiszta, sima, vonzó és rengeteg negatív helyet igényel. Ennek köszönhetően nem lesz vesztesége annak, mit kell tennie.

Ha útközben van, a mobilalkalmazás segítségével hozzáférhet a fájlokhoz, feltöltheti azokat vagy létrehozhat új mappát, de nem hozhat létre fájlokat. Ez csökkenti annak hasznosságát, ezért a webes ügyfelet akkor kell használnia, amikor nem az asztalon van a fájlok létrehozásához.

Ennek ellenére az alkalmazás lehetővé teszi a legutóbbi fájlok, a munkaterület-tevékenységek és az Ön számára hozzárendelt feladatok megtekintését. Ezen felül fájlokat is kereshet, értesítéseket tekinthet meg és könyvjelzőit elérheti. Az alkalmazás világos és könnyen használható.

Felhasználói menedzsment

A Huddle nem rendelkezik erős felhasználói kezelési képességekkel, mivel hiányzik a kulcsfontosságú összetevői, például különféle szerepkörök kiosztása a felhasználók számára, felhasználói engedélyek kezelése felhasználói szinten és jelentések készítése. Mégis vannak olyan funkciók, amelyeket alább részletezünk.

fejetlenség meghívás-felhasználók

Az EFSS szolgáltatásokhoz hasonlóan meg kell hívnia a felhasználókat, hogy csatlakozzanak hozzád, hogy kezeljék őket. A Huddle egyszerű felülettel rendelkezik az emberek meghívására. Miután elfogadták meghívását, a csapat tagjai lesznek. 

A felhasználókat egyszerre számos csapatba is meghívhatja, de az engedélyeket nem állíthatja be. Ehhez kattintson a bal oldali sáv „Beállítások” gombjára, majd a „felhasználók” fülre. Ezután módosíthatja, hogy mely csoportokban működnek a felhasználók, kezelővé teheti őket és eltávolíthatja őket a munkaterületről.

Ezen felül módosíthatja a felhasználói jogosultságokat, amelyek szabályozzák, hogy a felhasználók mit tehetnek a munkaterület szintjén. Ezek a jogosultságok magukban foglalják a mappák létrehozását, a nyilvános hivatkozások szerkesztők általi létrehozását és az Office online engedélyezését, a hangulatjelek és a Word összehasonlítását.

Az EFSS megoldásokhoz viszonyítva azonban a Huddle felhasználói menedzsmentje sok vágyat hagy. Az „igazgató” szerep az egyetlen, amelyet kioszthat, nem tudja kezelni az engedélyeket egy felhasználónként, és nincsenek olyan jelentések, amelyeket létrehozhat, hogy áttekintést kapjon a felhasználók tevékenységeiről. Ehhez a tevékenységi takarmányra kell támaszkodnia, de ez egy gyenge helyettesítő.

Ha fejlettebb felhasználói kezelési lehetőségekre van szüksége, fontolja meg a Citrix ShareFile kipróbálását. Tudjon meg többet róla a Citrix ShareFile áttekintésből.

Folder & Fájlmegosztás

A Huddle egyszerű megosztási funkciót kínál, amely elvégzi a feladatot, de nem engedélyezi a tartalomvezérlő beállítások alkalmazását a megosztásokra. Azonban meghatározhatja, hogy mely csapatok férhetnek hozzá a megosztott mappákhoz, a több engedély egyikének megadásával.

A Huddle megoszthatja a fájlokat és mappákat az interneten vagy a mobil klienseken keresztül. Ennek legegyszerűbb módja az, ha a jobb egérgombbal kattint egy fájlra vagy mappára, és válassza a „megosztás” lehetőséget. Mindkét esetben megnyílik egy ablak, amelyben felveheti azokat a felhasználókat, akikkel meg szeretné osztani a tartalmadat.

összebújik-web-share

Könnyű felvenni a felhasználókat, mert csak a felhasználóra kell kattintania a listából. Ezenkívül gyorsan megtalálhatja a felhasználókat, ha beírja a nevét a keresősávba. Felvehet egy üzenetet is, amely a megosztáshoz tartozik. Ha kész, kattintson a „megosztás” elemre. 

Nincs mód arra, hogy egyéni szinten meghatározzuk a megosztás engedélyét. Ez logikus, tekintve, hogy a Huddle a felhasználói csoportok köré fordul, de hasznos kiegészítő lenne, ha fájlokat szeretne megosztani azokkal a felhasználókkal, akik nem rendelkeznek azonos jogosultságokkal, mint a csapatuk. 

Huddle munkaterületek

A fájlok biztonságos védelme sem a külső felhasználókkal történő megosztás esetén, de a Huddle elkülöníti a felhasználókat olyan „munkaterületekre”, amelyekbe a felhasználókat meg kell hívnia. Ez elősegíti a fájlok megtekintését és szerkesztését lehetővé tevő biztonság és ellenőrzés fenntartását, ami a klasszikus tartalomvezérlő opciókat nem teszi szükségessé. 

Ezenkívül egy munkaterület lehetővé teszi külső együttműködők meghívását. A munkaterületekről az alábbi „termelékenységi eszközök” szakaszban beszélünk.

összebújik-team-hozzáférés

Megadhatja azonban a csapatok hozzáférését az egyes mappákhoz. Ha igen, beállíthatja a felhasználói csoportok több engedélyének egyikét:

 • Nincs hozzáférés: nem tudja megtekinteni vagy elérni egy mappát és annak almappáit
 • Viewer (csak online): csak a Huddle-ben tekintheti meg a tartalmat, és nem tudja letölteni, lemásolni vagy áthelyezni a tartalmat
 • Viewer: Megtekintheti, letöltheti és megnyithatja az alkalmazások tartalmát a Huddle mellett
 • Szerkesztő: megtekintheti, letöltheti, hozzáadhatja és frissítheti más alkalmazások tartalmát

összebújik-file-kérések

Ha meg akarja szerezni a megosztásokat másoktól, akkor ezt fájlkérés létrehozásával megteheti. Ehhez meg kell határoznia, mely fájlokat szeretné, hová kellene mennie, kiknek kell azokat biztosítaniuk, és mennyi ideig kell rendelkezésre állniuk. Ez egy hasznos és fejlettebb szolgáltatás a szokásos fájlkérésekhez képest.

A mobilalkalmazás nem teszi lehetővé a mappákhoz való hozzáférés beállításainak finomítását, de fájlok megosztására használhatja. Nyisson meg egy fájlt, koppintson a nyílgombra, és válassza ki azokat az embereket, akikkel meg szeretné osztani azt.

Ha átfogóbb megoldásra van szüksége a megosztáshoz, javasoljuk a FileCloud alkalmazást. Ez lehetővé teszi a megosztások biztonságát a tartalomvezérlő lehetőségekkel, és lehetővé teszi a megosztást az asztalon. Ha többet szeretne tudni a megosztásáról és az egyéb funkciókról, olvassa el a FileCloud áttekintést.

Szinkronizál

A Huddle nem használja a szinkronizálás klasszikus modelljét, és az asztali kliensnek problémái vannak a ZIP-fájlok feltöltésével. A fájlokat nem is húzhatja és dobhatja el, ezért manuálisan kell kiválasztania őket.

Mivel a Huddle nem használ szinkronizálási mappát, nem tudja kiválasztani, mely fájlokat vagy mappákat szinkronizálja a felhővel. Valójában a Huddle úgy működik, mint egy hálózati meghajtó, abban az értelemben, hogy a tartalmat továbbítja a számítógépére, miután kéri annak megnyitását. Ez elősegíti a helymegtakarítást, de nem engedi, hogy offline állapotban is dolgozzon a fájlokon.

összebújik-desktop-feltöltés

Mivel nem egyszerűen fájlokat húzhat, nyitnia kell az asztali klienst, és kattintson a tetején található kis feltöltési ikonra. Ez megnyit egy párbeszédet, amely lehetővé teszi a feltölteni kívánt fájlok kiválasztását. A szinkronizálás működésének és a fájlok feltöltésének sebességének kipróbálásához kiválasztottuk az 1 GB-os ZIP-mappát a felhőbe történő mentéshez.

Huddle azonban nem tudta feltöltés nélkül feltölteni, és kapott egy üzenetet, amelyben azt mondta: „valami rosszul ment”. Ennek ellenére minden fájlt probléma nélkül feltöltöttünk.

Miután szinkronizálta a fájlokat az asztalával, megnyithatja azokat „csak olvasható” és „szerkesztés és zárolás” módokban. A fájlszerkesztés gyors lesz a blokk szintű szinkronizálási algoritmus használatának köszönhetően. Ez lerövidíti a fájlok feltöltéséhez szükséges időt, mivel csak a fájl megváltozott részeit tölti fel, nem pedig a teljes fájlt.

Termelékenységi eszközök

A Huddle nem biztosít olyan termelékenységi alkalmazásokat, mint az EFSS szolgáltatások, de integrálódik az Office Online és az asztali társaikkal. Vegye figyelembe, hogy egy vagy több Office használatához aktív Office 365 licencere van szüksége. Ezen felül munkaterületeket hozhat létre meghatározott csapatok körül, ez segít szervezetesebbé és eredményesebbé válni.

összebújik-feladatok

Ezenkívül a Huddle natív feladatkezelési képességeket is biztosít. Könnyű létrehozni egy feladatot, és saját igényei szerint módosítani. Először meg kell navigálnia a “feladatok” oldalra a web kliens bal oldalsávján. Ezután megnevezheti a feladatot, megadhatja annak állapotát, hozzárendelheti egy személyhez, és megadhatja kezdési és befejezési dátumait.

A feladatok létrehozása után azok megjelennek egy listában, amelyet az adott személy, az állapotuk és az esedékesség dátuma alapján szűrhet. Ha sok feladat van, és exportálnia kell azokat, akkor megteheti, létrehozva velük CSV-t. Ráadásul, ha sok feladattal foglalkozik, könnyű elveszíteni nyomon követni, hogy ki mit csinált, tehát a Huddle ellenőrzési nyomkövetést biztosít, amely részletezi a feladat műveleteit.

Ha Ön vállalkozás tulajdonosa, és szeretné összehasonlítani a Huddle feladatkezelési lehetőségeit egy másik megoldással, akkor nézd meg a legjobb projekt menedzsment szoftverről szóló cikkünket.

A Huddle lehetővé teszi jegyzetek létrehozását és kezelését, hasonlóan a legjobb jegyzetkészítő alkalmazásokhoz. A jegyzetszerkesztő nem nyújt sok lehetőséget, de a többi elvégzendő művelet magában foglalja a jegyzethez kapcsolódó feladatok létrehozását, megjegyzések hozzáadását, a verziók kezelését és a tevékenységek előnézetét a jegyzetben. 

Ezen felül hozzáadhat jóváhagyást, lezárhatja a szerkesztés megakadályozása és megosztható link elérése érdekében. Az összes említett művelet más fájlokhoz is elérhető.

Ezeket a műveleteket és funkciókat egy olyan logikai térbe fészkeljük, amelyet a Huddle “munkaterületnek” hív. Készíthet munkaterületeket, amelyek csapatok, projektek vagy ügyfelek köré koncentrálódnak. Egyszerre hozzáférhet egy munkaterülethez, de könnyedén válthat a munkaterületek között, amelyekbe része vagy, vagy újakat hozhat létre.. 

A munkaterületek lehetővé teszik a biztonságos kapcsolattartást a szervezeten kívüli ügyfelekkel anélkül, hogy engedélyeket és hozzáférési jogokat kellene kezelnie.

Biztonság

A Huddle felhőbiztonsága erős, mivel szilárd titkosítással, átviteli protokollal és edzett adatközpontokkal rendelkezik. Ez, plusz a két tényezőjű hitelesítés, segít abban, hogy ne váljon a számítógépes bűnözés áldozatává.

összebújik-biztonság

A Huddle AES 128 bites vagy 256 bites titkosítást használ – a böngészőtől függően – a TLS protokolllal az adatközpontokba szállított fájlok védelme érdekében, és az AES 256 bites titkosítást a nyugalomban lévő fájlok védelmére.. 

A privát titkosítás nem érhető el, de ha azt akarja, érdemes megfontolnia az Egnyte Connect próbáját. A biztonsági funkciókról az Egnyte Connect ismertetőnkben olvashat bővebben.

A Huddle adatközpontjai az Egyesült Államokban, Európában és az Egyesült Királyságban találhatók, így kiválaszthatja azt a régiót, ahol adatait tárolni szeretné. Attól függően, hogy melyik területet választja, eltérő felhő törvények és rendeletek lesznek alkalmazandók. Az adatközpontok azonban ISO 27001 tanúsítvánnyal rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy megfelelő információbiztonságot nyújtanak. 

Ezen felül az adatközpontok SAS 70 II típusú és SSAE 16 akkreditációval rendelkeznek. Emellett 24 órás felügyelettel, helyszíni biztonsági személyzettel, biometrikus szkennerekkel és jelkártya rendszerrel rendelkeznek, amely korlátozza az adatközponton belüli mozgást.

Az adatközpontok biztonsága és a titkosítás azonban nem védi meg, ha valaki ellopja a hitelesítő adatait. Ennek megakadályozása érdekében erős jelszóval kell rendelkeznie, nem gyenge jelszóval. Sajnos a Huddle nem segít ebben, mert nem teszi lehetővé az egyedi jelszóigények beállítását. 

Engedélyezheti azonban a két tényezővel történő hitelesítést, amely védi a fiókját azáltal, hogy megköveteli a felhasználóktól, hogy biztonsági kódot írjanak be, amikor egy ismeretlen eszközről jelentkezik be. A Huddle egyszeri bejelentkezést is biztosít, amely lehetővé teszi, hogy ugyanazon hitelesítő adatokkal jelentkezzen be a Huddle-be, mint amelyet más üzleti rendszerekbe történő bejelentkezéshez használ..

Ha valaki ellopja az egyik felhasználótól eszközt, eltávolíthatja a felhasználót a munkaterületről, hogy letiltja a jövőbeni fájlok szinkronizálását. Ezzel nem távolíthatók el az eszközökkel már szinkronizált fájlok, de távoli törlés megtörténik, és a Huddle lehetővé teszi.

Támogatás

A Huddle tudásbázisa minden ügyfél számára nyitva áll, míg a csevegés, telefonos és éjjel-napi támogatás csak a Huddle Plus és a Huddle Premier tervek előfizetőire érhető el. E-mail kérést is küldhet, és így is kaphat segítséget. Rövid sorrendben kaptunk választ, ami nagyszerű eredmény.

összebújik-help

A tudásbázist a webes ügyfélprogramból megnyithatja a jobb felső sarokban lévő fiókikonra kattintva. Kereshet a tudásbázisban a kívánt cikkekre, vagy kategóriánként böngészhet. 

A cikkek tömörek, könnyen követhetők, és rengeteg képernyőképeket tartalmaznak, amelyek segítik Önt. A tudásbázis emellett feliratkozhat edzésre, ami alapvetően azt jelenti, hogy letöltheti az igény szerinti edzések felvételeit. Ennek ellenére a videók készítése nagyszerű módja annak, hogy megtanítsuk a felhasználókat.

Ha nem talál választ, akkor kérjen segítséget. 12: 40-kor tettem ezt, és körülbelül egy órán belül megkaptuk a választ, ami kiváló válaszidő. Sok felhasználó válaszát nem lehet összevonni, mivel nincsenek közösségi fórumok.

Az ítélet

A Huddle egy kockás szolgáltatás. Sok erőssége van, ideértve a jó felhasználói élményt, a natív termelékenységi eszközöket, az erős biztonságot és a kiváló támogatást. Ennek azonban számos gyengesége van, például drága tervek, korlátozott szinkronizálás és kevés felhasználói kezelési képesség. Ha előrelépést tesz ezen a területen, vonzóbbá tenné a szolgáltatást.

Azonban azok a cégek, amelyek nem bánják, hogy teljesítik az árat, és kezelési képességeket igényelnek a tartalomtárolással együtt, találják a Huddle alkalmazható megoldást. Azoknak, akiknek fájlszinkronizálásra és megosztási képességekre van szükségük, másutt kell keresniük.

Mit gondolsz a Huddle-ről? Biztosítja-e azt, amire szüksége van, vagy van más olyan szolgáltatása, amely megfelel az üzleti körülményeknek? Mondja el nekünk az alábbi megjegyzésekben. Köszönöm hogy elolvastad.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map