Egnyte Connect áttekintés – A legjobb felhőfájl-megosztás vállalkozások számára? – Frissítve 2020-ban

Egnyte Connect áttekintés

A Cloudwards.net kedvenc EFSS szolgáltatója, az Egnyte Connect gyorsaságot, egyszerű használatot, biztonságot és tisztességes árképzési rendszert kínál, így szinte minden kisvállalkozás számára tökéletes. Nézze meg a teljes Egnyte áttekintést az összes részletről.


Legjobb EFSS

Ha vállalkozásszintű vállalkozást működtet, a legjobb EFSS szolgáltatás megtalálása szükséges lépés a siker felé vezető úton. Ennek oka az, hogy a felhőalapú tárolási szolgáltatások javíthatják az alkalmazottak együttműködését, ami mindenki számára könnyebbé és élvezetesebbé teszi a munkát. 

Általános, hogy a OneDrive for Business és a Dropbox Business az első olyan szolgáltatások között, amelyekre az emberek gondolkodnak, amikor az üzleti igényeiknek megfelelő felhőalapú tárolási szolgáltatásokat fontolóra veszik. Számos oka van annak, hogy az Egnyte Connect-et olyan eszköznek tekintsük, amely javítja vállalata együttműködését és termelékenységét. Valójában ez a legjobb vállalati szolgáltatásunk.

Az Egnyte Connectnek sikerült a legjobbakat elérni az EFSS körében, a hatalmas szinkronizálási és megosztási funkcióknak, a termelékenységi alkalmazásintegrációk hatalmas könyvtárának, a biztonság erőteljes megközelítésének és a könnyen használható webes, asztali és mobil klienseknek köszönhetően..

Támogatásának hiányzik az online csevegés, és külön fizetnie kell a speciális támogatásért, de ezek nem jelentik a legfontosabb hiányosságokat. Az egyedi szerepek létrehozása egy drágább terv mögött is rejtőzik. Az Egnyte, a legtöbb legjobb EFSS szolgáltatáshoz hasonlóan, nem biztosít blokk szintű fájlmásolást.

Ezekről és másokról részletesebben fogunk beszélni az alábbi kategóriákban.

erősségek & Hiányosságok

Alternatívák az Egnyte Connect számára

Árazás

Az Egnyte, akárcsak az EFSS terület többi része, olyan tervekkel rendelkezik, amelyek alkalmasak több felhasználóval rendelkező kis- és nagyvállalatok számára, de van egy olyan terve, amely csak néhány felhasználót foglal magában. Emiatt a „csapat” terv otthoni használatra is megfelelő, feltéve, hogy nem gondolja az extra alapvető funkciók helyett a kiegészítő funkciókat. Ez, és a kapott valamivel kevesebb érték. 

1 TB tárhelyet biztosít felhasználónként havonta 10 dollárért. Ha olyan szolgáltatásokat használ, mint például a Sync.com vagy a pCloud, amelyek otthoni használatra irányulnak, akkor 2TB-t kaphat havonta kevesebb, mint 10 dollárért, ha az egész évre előre fizet. Az ezekről a szolgáltatásokról bővebben olvassa el a külön Sync.com áttekintést és a pCloud áttekintést. 

A „csapat” terv azonban az 1 TB-os tárhelyén kívül számos funkcióval rendelkezik. Ezek közé tartozik a webszerkesztés, a feltöltési linkek generálása, a Microsoft Outlook és az Office integrációk, valamint sok más harmadik fél általi integráció. 

Ráadásul az Egnyte Connect továbbra is biztosítja eredeti üzleti tervét. Ehhez legalább öt licenc-előfizetést meg kell vásárolnia, de az EFSS mező legtöbbjéhez képest összességében kiváló értéket biztosít.

Az „irodai” terv 5 TB-t biztosít, amely nem csupán az adott árkategória bármely más szolgáltatásán alapul. Ennek köszönhetően az Egnyte Connect-et a második helyre helyeztük a legjobb általános értékért a megtekintett EFSS-eszközök között, csak a OneDrive mögött. Ha összehasonlítani szeretné áraikat, olvassa el a OneDrive for Business áttekintést.

Az „üzleti” terv a tárolókapacitást 10 TB-ra növeli, de további extra lehetőségeket is felvesz, mint például a jelentés auditálása, haladó hitelesítés és szerep-alapú testreszabás, valamint a helyi tárolóeszközök, például a NAS szinkronizálásának képessége. , a felhőhöz. Ha nem ismeri a NAS-t, olvassa el a NAS magyarázatát.

Az „üzleti” terv hibrid felhőalapú tárolást is biztosít arra az esetre, ha bizonyos tartalmat a felhőben, a helyi kiszolgálón másokat szeretne tárolni. Ezen áttekintéshez azonban meg fogjuk ragaszkodni a platform felhőképességéhez.

Van egy „vállalati” terv a több mint 100 alkalmazottat foglalkoztató vállalkozások számára, amely prémium támogatást, AD / LDAP integrációt, egyszeri bejelentkezés (SSO), szerep-alapú adminisztrációt és Egnyte kulcskezelést biztosít. Az árbecsléshez azonban kapcsolatba kell lépnie Egnyte-vel.

Az Egnyte Connect áttekintése

Egnyte Connect logówww.egnyte.com

800 havonta kezdődik, minden tervtől kezdve

Együttműködés

Az eszköz szinkronizálása

Szelektív szinkronizálás

Blokk szintű szinkronizálás

Megosztott mappák

Fájl összekapcsolása

A fájl verziója

Max. Fájlméret
10 GB

Microsoft Office integráció

Google Docs-integráció

Harmadik féltől származó alkalmazásintegrációs könyvtár

Figyelemmel kíséri a felhasználói tevékenységeket

Állítsa be a felhasználói szerepeket

Hozzon létre felhasználói csoportokat

Biztonság

Nyugalmi titkosítás
AES-256

Tranzit titkosítás

Teljes körű titkosítás-integráció

Két tényezős hitelesítés

Egyéni jelszó követelmények

Single sign on (SSO) integráció

A távoli eszköz törlése

Támogatás

Élő chat

Telefonos támogatás

Felhasználói fórum

24/7 támogatás

Felhasználói tapasztalat

Az Egnyte lehetővé teszi a tartalmak feltöltését és elérését asztali, böngésző és mobil kliens használatával. Asztali kliensek elérhetőek Windows és Mac rendszerekhez, de Linuxhoz nem. Ha olyan felhőalapú tárolóra van szüksége, amely jól játszik a Penguinnal, ötletekért keresse fel a Linux felhőalapú tárolásának legjobb szolgáltatását. A mobilalkalmazások elérhetőek Android és iOS rendszerekhez.

egnyte-connect-desktop-kliens

Az Egnyte asztali kliensének telepítésekor létrehoz egy szinkronizálási mappát a fájlrendszerben. A szinkronizálási mappa modellje, amelyet a Dropbox hozott létre, lehetővé teszi a tartalom replikálását mind a merevlemez, mind a felhő között. Az Egnyte szinkronizálási képességeiről bővebben a „szinkronizálás” szakaszban beszélünk.

Az Egnyte Connect különbözik a legtöbb EFSS platformtól, mivel egy másik, az Egnyte meghajtó nevű asztali klienst használ, amely alapvetően egy hálózati meghajtó, amely lehetővé teszi a felhőadatok elérését a fájlrendszer kényelme alapján. Valójában azonban nem tárolja a tartalmat a merevlemezen. Ehelyett külön meghajtóként jelenik meg a számítógépen.

Ha ezt a funkciót csak fájlok elérésére használja, ahelyett, hogy fájlokat címkézne offline elérésre, akkor kissé nagyobb biztonságot élvez majd, mivel csökkenti annak valószínűségét, hogy valaki ellopott számítógépen értékes tartalmakhoz férjen hozzá. Az adatokat egy proxykiszolgálón keresztül is továbbíthatja, amely újabb rétegű adatvédelmi oldalt biztosít.

Egnyte az asztalon

Az asztali kliens egyértelmű és ésszerű. A piacon lévő más felhőalapú tároló ügyfelekhez hasonlóan a tálca ikonnal is megnyithatja azt. Miután ezt megtette, hozzáférhet a legfrissebb fájlokhoz és kereshet hozzájuk. Ezen felül megadhat olyan beállításokat, amelyek lehetővé teszik a meghajtók kezelését, a beállítások módosítását, a súgó elérését és az offline eléréshez kiválasztott mappák áttekintését..

egnyte-connect-web-kliens

Jobban szeretnénk, ha van egy gomb, amely elindítja a webes ügyfelet, de így navigálnia kell böngészőjében az Egnyte webhelyére, és manuálisan kell bejelentkeznie az ügyféllel. Ennek ellenére a web kliensnek egyértelmű elrendezése van. A bal oldali sáv tartalmaz egy mappák hierarchiáját, amely lehetővé teszi az összes mappához való hozzáférést. A kukához és a legutóbbi fájlokhoz is hozzáférhet.

A jobb felső sarokban lévő menü segítségével navigálhat a feladatok, a megosztott és fogadott linkek, az alkalmazások és az integrációk, vagy a fájlok között, amely az alapértelmezett nézet. Ezen felül láthatja jelentéseit, kezelheti a beállításokat és hozzáférhet a súgóhoz. Ha nem találja a fájljait, akkor a menü alatt található keresősáv segítségével gyorsan megtalálhatja azokat.

Tetszik, hogy csak egy fájlra vagy mappára kell kattintania, hogy megjelenjen egy műveleti menü. Ráadásul a jobb oldali oldalsáv mutatja az aktuális mappában végzett tevékenységeket. Összességében a webes élmény nagyszerű.

egnyte-connect-mobile-kliens

Egnyte Mobile App

A mobilalkalmazás lehetővé teszi a fájlok és mappák előnézetét, új tartalom feltöltését és megosztását. A könyvjelzővel ellátott mappákhoz is gyorsan hozzáférhet, jelentéseket készíthet és értesítéseket olvashat. Az egyetlen kisebb hiba, amelyet találtunk, az, hogy nem jelenít meg feltűnő feltöltési gombot az „összes fájl” nézetben. Inkább a tartalom létrehozásához meg kell adnia a megosztott vagy az otthoni mappát.

Ez azonban érthető, mivel nem tölthet fel tartalmat közvetlenül az „összes fájl” mappába. A feltöltés mellett beolvashat egy dokumentumot, és közvetlenül feltöltheti. Ez vonatkozik a fényképekre, videókra és audio fájlokra. Készíthet egy szöveges fájlt, és feltöltheti azt.

A mobilalkalmazás lehetővé teszi az Egnyte-felhőben tárolt tartalmak megnyitását és szerkesztését is. A fájlok előnézete nem igényel harmadik féltől származó eszközöket, mert az Egnyte beépített PDF-előnézővel rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy továbbra is megnézheti az Office dokumentumokat a telefonján anélkül, hogy fizetnie kellene az Office 365-t. Ez azt jelenti, hogy ha fájlokat szeretne szerkeszteni, akkor szüksége lesz egy másodlagos alkalmazásra, amely telepítve van a telefonjára.

Ha javítani szeretné mobilkészülékének biztonságát, bekapcsolhatja a kódot, és meglepő módon titkosíthatja a helyi fájlokat. Az alábbiakban a megfelelő kategóriában többet beszélünk a biztonsági funkciókról. Összességében a mobilalkalmazás élvezetes élményt nyújt.

Felhasználói menedzsment

egnyte-connect-be-users-csoportok

Ha felhasználókat szeretne hozzáadni és kezelni az Egnyte segítségével, akkor a jobb felső burger menüben keresse meg a „beállítások” oldalt. Ezután kattintson a „felhasználó” elemre & csoport ”fülre. Itt található a „felhasználó” és a „csoport” lapok, amelyek segítenek ezen feladatok végrehajtásában.

egnyte-connect-users-csoport-menedzsment

Háromféle felhasználót adhat hozzá: rendszergazda, energiagazdálkodó és a standard. A rendszergazdák hozzáférhetnek a felhőalapú tárolóhelyek kezeléséhez szükséges összes alapvető szolgáltatáshoz, beleértve az új felhasználók felvételét is.

A nagyteljesítményű felhasználók korlátozott funkciókkal rendelkeznek, mint a rendszergazdák, és beállíthatja, hogy ezek közül mely szolgáltatásokhoz férjen hozzá. 

Ez magában foglalja a szinkronizálás használatát az asztalon, az asztali kliens letöltését, a felhasználók és csoportok megtekintését, a szokásos felhasználók meghívását, valamint a mappákról szóló értesítések és az Egnyte hírlevél fogadását. Ők is tárolhatnak egy privát mappát a személyes fájljaikhoz. 

A szokásos felhasználók csak a webes ügyfélen keresztül férhetnek hozzá tartalomhoz, és engedélyezhetik az értesítések és az Egnyte hírlevél fogadását.

Az Egnyte lehetőséget ad arra is, hogy egyedi szerepeket hozzon létre, amelyek hozzárendelhetők az energiafelhasználókhoz, de a használatához frissítenie kell a „vállalati” tervet. Ha ez a szolgáltatás fontos neked, de nincs szüksége vállalati tervre, akkor a Citrix ShareFile vagy a Box jobb fogadás lehet. További információkért olvassa el a különálló Citrix ShareFile áttekintést és a Box áttekintést.

egnyte-connect-csoport-menedzsment

A „csoportok fül” lehetővé teszi felhasználók létrehozását és felvételét a csoportokba, valamint a csoporttulajdonosok beállítását. Új felhasználókat is meghívhat a csoportba e-mail hozzáadásával. 

egnyte-connect-jelentések

Az Egnyte emellett fejlett jelentési funkciókat kínál, amelyek többek között lehetővé teszik a tárolás, a felhasználók, a csatlakoztatott eszközök figyelését és a linkmegosztások figyelését. Bár hasznosak, terveik elavultnak érzik magukat, ami éles ellentétben áll Egnyte többi internetes kliensével.

Folder & Fájlmegosztás

A mappák és a fájlok megosztása az EFSS szolgáltatás egyik legfontosabb aspektusa. Ennek ellenére egyesek jobban integrálták ezeket a funkciókat, mint mások. Az Egnyte Connect a „jobb” kategóriába tartozik, sőt mi is besoroltuk a fájlok megosztására szolgáló legfontosabb EFSS eszközként..

egnyte-connect-mappa megosztását

A mappamegosztás kezeléséhez vigye az egérmutatót bármely mappára, kivéve a magánképet, és kattintson a hozzá tartozó „megosztás” gombra. Ezután meghívhat egyedi felhasználókat vagy egész csoportokat, és megadhatja számukra a négyféle hozzáférés típusát, amelyek a következő engedélyeket tartalmazzák:

 • Tulajdonos: teljes engedély és szerkesztési lehetőség
 • Teljes: letöltés, szerkesztés, feltöltés és törlés
 • Szerkesztő: letöltés, szerkesztés és feltöltés
 • Néző: előnézet és letöltés

egnyte-connect-fájlmegosztó

Meghívhat másokat is a mappák megtekintésére és letöltésére megosztási hivatkozások létrehozásával. Ez a link másolható és beilleszthető egy alkalmazásba, például a Slack vagy a Skype, vagy elküldheti e-mailben a címzetteknek. A megosztási link lehetőséget ad arra, hogy meghatározza, ki fér hozzá. Beállíthatja, hogy „bárki”, „bárki, aki jelszóval”, a fájlkiszolgáló felhasználói vagy azok a felhasználók, akiknek e-mailt küld a linkre.

Ezenkívül csatolhatja a mappa nevét a linkhez, beállíthatja, hogy a link egy adott dátumon vagy több kattintás után lejárjon, és értesítést kap a kattintásra.

egnyte-connect-link-ellenőrzés

Tetszik az is, hogy az Egnyte tartalmaz egy oldalt, amely megmutatja az Ön által megosztott linkeket, valamint azokat a linkeket, amelyeket más felhasználók megosztottak veled. 

Túl sok felhőtároló eszköz figyelmen kívül hagyja ezt, ami megkönnyíti a megosztott tartalom elfelejtését, és szellemi tulajdonát és bizalmas jelentéseit veszélyezteti. Készíthet egy linkjelentést is, amelyet CSV-fájlként exportálhat.

egnyte-connect-links-jelentés

Szinkronizál

Mint már említettük, az Egnyte Connectnek nincs szabványos szinkronizáló mappája. Ehelyett egy hálózati meghajtót használ, amely lehetővé teszi a tartalom elérését anélkül, hogy letöltené a számítógépére. Ha azonban mappákat címkézik offline használatra, akkor a bennük lévő fájlokat letöltik.

egnyte-connect-network-meghajtó

Másrészt, ha a tartalmat húzza és dobja a meghajtóba, akkor szinkronizálva lesz a felhővel. Ne feledje, hogy alapértelmezés szerint bármit, amit a meghajtóba helyez, mind a merevlemezen, mind a felhőben tárolja. Ez gyorsan kiürítheti a merevlemez-helyet, így kihasználhatja az Egnyte szelektív szinkronizálási funkcióját, hogy bármilyen mappa vagy fájl merevlemez-tárolását letiltja..

Az 1 GB-os zip teszt mappa kezdeti szinkronizálása pontosan az időbe telt, amire számítottuk. Nem számíthat azonban arra, hogy a már tárolt fájlokkal való együttmûködésnél gyorsabb lesz.

Ennek oka az, hogy Egnyte nem használ blokk szintű szinkronizálási algoritmust, amely csak a megváltozott fájlok részeit továbbítja, nem pedig a teljes fájlt. A blokk szintű szinkronizálás felgyorsíthatja a fájlátvitelt, ami közel valós idejű együttműködéseket eredményez. Ha ezt akarja, a Dropbox a legjobb fogadás, és erről bővebben a Dropbox Business áttekintésünkben olvashat.

Termelékenységi eszközök

Az Egnyte natív feladatkezelési képességeket biztosít a felhasználók számára az együttműködés felügyeletéhez. Más EFSS eszközök, köztük a Box és a Dropbox, integrálódnak a feladatkezelő alkalmazásokhoz, mint például a Trello, de kevés kínál natív képességeket. Ez nagyszerű az üzleti tulajdonosok számára, akik megtakarítják a harmadik féltől származó eszközök előfizetési költségeit. Vegye figyelembe, hogy Egnyte a Trello szolgáltatást is biztosítja.

egnyte-connect-feladatok oldalas

A feladatok létrehozásához és hozzárendeléséhez kattintson a jobb gombbal egy fájlra, és válassza a „feladatok” lehetőséget. Beállíthatja a nevét, az átruházót és az esedékesség dátumát.

egnyte-connect-feladatok oldalas

Az Egnyte egy „Saját feladatok” oldalt is tartalmaz, amely lehetővé teszi a létrehozott feladatok kezelését. Szerkesztheti, törölheti vagy megjelölheti azokat teljesnek. A feladatok könnyebb megtalálása érdekében az oldal külön listákat mutat az Önhöz rendelt és az Ön által kiosztott listákról.

egnyte-connect-app-könyvtár

A beépített feladatkezelési funkció mellett az Egnyte számos olyan alkalmazással rendelkezik, amelyekkel integrálhatja a munka termelékenységét. Az Egnyte különbséget tesz az „Egnyte kiegészítők”, amelyekhez az Egnyte web kliensből fér hozzá, és a „külső integrációk” között, amelyekhez az ügyfélen kívül fér hozzá..

A kiegészítők lehetővé teszik a Slack, a DocuSign, a Microsoft Office Online, a Google Drive és a G Suite csatlakozását. Nagyon kevés felhőtároló-szolgáltató integrálódik mind a Microsoft, mind a Google-hoz, a Box egyike a kevésnek. Ha már feliratkoztál az Office 365-re, akkor ehhez is van integráció, bár beszélnie kell egy Egnyte képviselőjével, hogy engedélyezze azt..

A külső integráció magában foglalja az Egnyte Gmail, SAP, Salesforce, Zoho, AWS egyszeri bejelentkezés és egyebeket. Az Egnyte valójában számos más alkalmazást választhat, amelyek közül sok ingyenes. Az alkalmazás könyvtár segítségével név szerint kereshet az integrációkban, vagy kategóriák és iparágak szerint szűrheti azokat.

A kategóriák között szerepel az együttműködés, az elemzés, az értékesítés, az üzleti automatizálás, a projektmenedzsment és még sok más. Az, hogy az EFSS szolgáltatás jól integrálódik a kiegészítőkhöz, gyakran segít elválasztani azt a többi a területen. E tekintetben Egnyte az egyik legjobb. Számos biztonsági integráció létezik, amelyeket a következő szakaszban említünk.

Biztonság

Az erős felhőbiztonság követelmény egy olyan korban, amikor a számítógépes bűnözés általános. Például a középtávú támadások elfoghatják az Ön adatait a számítógépről a szerverre vezető úton. Lehet, hogy a ransomware áldozatává is válik, amelyhez fizetnie kell egy összeget, hogy visszakapja a fájlhoz való hozzáférést.

A titkosítás és az adatközpontok biztonsága a legfontosabb módszerek, amelyek megvédik a tartalmat az ilyen tevékenységektől. Az Egnyte adatközpontjai 24 órás megfigyelést, biometrikus hozzáférés-ellenőrzést és N + 1 redundanciát alkalmaznak, és ellenállhatnak a természeti katasztrófáknak, beleértve a földrengéseket és a tűzvészeket. A létesítmények szintén megfelelnek a Tier 3 és az SSAE-16 Type II szabványnak.

A TLS protokoll védi az adatokat az eszközök és az Egnyte szerverek közötti átvitel során. Engedélyezheti az FTP-t is, és korlátozhatja a biztonságos verziójára, az SFTP-re. Ha nem ismeri ezeket a protokollokat, olvassa el az FTP magyarázatot. Az Ön adatait szintén AES 256 bites titkosítás védi.

Amikor adatai megérkeznek egy adatközpontba, a legtöbb EFSS szolgáltatás visszafejti azt, hogy fájl metaadatait lekérje az indexeléshez, mielőtt újból titkosítja azokat. Az Egnyte nem rendelkezik, ami azt jelenti, hogy végpontok közötti titkosítási megoldás.

Egnyte privát titkosítás

Vegye figyelembe azonban, hogy a szolgáltatás alapértelmezés szerint tárolja és kezeli a kulcsot. Ha szeretne nulla tudású titkosítást, engedélyeznie kell az Egnyte Key Management szolgáltatást. Ehhez előfizetnie kell Egnyte „vállalati” tervére. A jó hír az, hogy az Egnyte integrálódik a Boxcryptorhoz, így privát titkosítást kaphat, függetlenül a terv típusától.

A Boxcryptor lehetővé teszi a kulcs kezelését és a tartalom titkosítását, mielőtt elküldi. Ha azonban így tesz, a Boxcryptor titkosítása megzavarja az Egnyte blokk szintű szinkronizálási algoritmusait, mert képeseknek kell lenniük a fájlok olvasására..

Még a jó titkosítás sem segít megakadályozni a bejelentkezési adatok ellopását, és a hackerek ezt ésszerű időn belül megtehetik. Ennek megelőzése érdekében hozzon létre egy erős jelszót. 

Az Egnyte megvédi a gyenge jelszavakat is azáltal, hogy engedélyezi a minimális erősségi követelmények és a jelszavak hosszának megadását, valamint arra kötelezi a felhasználókat, hogy ilyen gyakran állítsák vissza jelszavaikat. Ezenkívül megakadályozhatja, hogy a felhasználók visszaállítsák a jelszavakat a korábban használt jelszavakra, és felfüggesztheti a felhasználói fiókokat több sikertelen bejelentkezési kísérlet után.

Ezenkívül az Egnyte lehetővé teszi két tényezős hitelesítés beállítását is. Ha engedélyezve van, a felhasználóknak a szokásos hitelesítő adataik mellett biztonsági kódot kell megadniuk, amikor egy ismeretlen eszközről jelentkeznek be. Ilyen módon, ha valaki ellop egy jelszót, akkor nem lesz képes bejelentkezni.

Ha feliratkozik a „vállalati” tervre, az Egnyte szolgáltatást egyetlen bejelentkezési szolgáltatással is integrálhatja, így jobban kezelheti a felhasználók jelszavait, és lehetővé teszi számukra, hogy ugyanazon hitelesítő adatokkal bejelentkezzenek több üzleti platformra. Az opciók között szerepel AWS SSO, OneLogin, Bitium, Okta és Ping Identity.

Végül, az Egnyte lehetővé teszi a felhasználók készülékeinek szinkronizálását. Ily módon, ha elveszít egy eszközt, vagy valaki ellopja azt, megbizonyosodhat arról, hogy bárki rendelkezik vele, nem fér hozzá a felhőtartalomhoz.

Annak ellenére, hogy az Egnyte rendkívül biztonságos adatközponttal rendelkezik, nem biztos, hogy a legfontosabb üzleti információit a felhőben tárolja teljesen kényelmesebben. Ebben az esetben az Egnyte lehetővé teszi saját hibrid felhő-megoldásának felépítését és használatát.

A hibrid felhőalapú tárolási szolgáltatások lehetővé teszik az adatok tárolását a felhőben és a személyes kiszolgálókon. Ha bizonyos tartalmat tárol a személyes szerveren, akkor biztos lehet benne, hogy az összes egyedi biztonsági intézkedést a helyén van.

Támogatás

Az Egnyte többszintű támogatást nyújt. Az összes szintek 24 órás, minden formában támogatást nyújtanak minden ügyfél számára. Azonban az, hogy milyen támogatást kap, a tervétől függ. A rendelkezésre álló legjobb támogatásért többet kell kitalálnia.

Támogatási szint: Terv: Leírás:
AlapértelmezettHivatalOnline esettanulmányok, tudásbázis, fórum
PrémiumBusiness, EnterpriseOnline ügyek benyújtása és telefonos támogatás, tudásbázis, fórum, gyors felhasználói útmutató és adminisztrátori útmutató
PlatinaVállalkozásElsőbbségi esetek benyújtása és telefonos támogatás, tudásbázis, fórum, gyors felhasználói kézikönyv és felhasználói útmutató

egnyte-connect-tudásbázis

A tudásbázisban található cikkek egyértelműek és képernyőképeket tartalmaznak, amelyek megkönnyítik a megoldás lépéseinek követését. A tudásbázis kategóriákra van osztva, hogy könnyebben megtalálhassa azt, amit keres. Ha azonban nehezen talál választ, akkor a keresősáv funkcióval gyorsan megtalálhatja azt.

Ha a tudásbázis nem segít, akkor felteheti kérdését a közösségi fórumokon. Aktívak az adminisztrátorokkal, a közösségi vezetőkkel és még nyugdíjas alkalmazottakkal is, akik válaszolnak a kérdésekre.

A közvetlen támogatással kapcsolatban is felveheti a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal. Küldtünk egy alapkérdést tartalmazó e-mail kérést, és alig több mint egy órán belül kapott választ. Az egyetlen kérdés, amely Egnyte támogatásával van, az online csevegési szolgáltatás hiánya. Ennek ellenére a legtöbb egyéb felhőalapú tárolási szolgáltatás, beleértve a Dropbox-ot, szintén nem támogatja a csevegést.

Az ítélet

Az Egnyte Connect egy képes szolgáltatás, amely erőteljes szinkronizálási és megosztási képességeket biztosít. Ezek között vannak a szinkronizálási szolgáltatások, például a blokk szintű fájlátvitel és a szelektív szinkronizálás. Az egyenlet megosztási oldalán az Egnyte lehetővé teszi a meglévő engedélyekkel rendelkező mappák megosztását és a megfelelő védettségű hivatkozások létrehozását.. 

Ezenkívül az Egnyte natív feladatokkal, kiegészítők és külső integrációk gazdag könyvtárával rendelkezik. Hogy még jobbá tegyük, az Egnyte nagy értékű, versenyképes árazási terveinek köszönhetően.

Tetszik az is, hogy az Egnyte erős biztonsággal rendelkezik, amely magában foglalja a végpontok közötti titkosítást, az egyedi jelszó követelményeket, a két tényezős hitelesítést, az eszköz beillesztését és az SSO-integrációt. Az Egnyte integrálódik a Boxcryptorhoz, hogy magán titkosítást nyújtson.

Mindezeknek köszönhetően Egnyte a legjobb EFSS szolgáltatások rangsorolásának általános győztese. Ennek ellenére szeretnénk hallani a különböző véleményeket. Az alábbi megjegyzésekben mindent megtudhat az Egnyte-ről szerzett tapasztalatáról vagy gondolatairól. Köszönöm hogy elolvastad.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map