Najbolje ponude za crni petak 2018: Trgovina do odlaska

Nakon dugih, neugodnih sati raspravljajući o političkim razlikama oko pečene ptice, jedva čekamo da se pridružimo krdima kupaca Crnog petka. Međutim, koliko god da se šmrkamo zbog najnovijih OLED zvukova privlačnih, radije radimo barem malo šopinga na mreži.

Crni petak i Cyber ​​ponedjeljak pretvorili su se u vikend ugovora jer se više Amerikanaca pretvara u internetske maloprodaje, a ne na ciglane. Iako su uštede na najnovijim fizičkim tehnologijama, najviše ćete naći kod kupovine digitalnih proizvoda.

Ovdje smo da vas vodimo kroz najbolje ponude Crnog petka u oblaku. Kupnja pretplate u ovom trenutku često vam može uštedjeti 50 posto ili više od prvotne cijene, tako da ako vam treba rješenje za VPN, web hosting ili pohranu u oblaku, sada je vrijeme za skok.

VPN ponude za crni petak

Krenimo od najlakšeg načina za sigurnost dok ste na mreži: virtualne privatne mreže. Pronašli smo ove tri odlične ponude.

ExpressVPN – Tri slobodna mjeseca

ExpressVPN je lako najbolji VPN pružatelj usluga na tržištu, ali njegova je cijena veća od većine konkurencije. Ipak, možete mnogo uštedjeti na toj cijeni kupnjom u ovom Crnom petak. ExpressVPN nudi tri besplatna mjeseca usluge uz bilo koju novu godišnju pretplatu, dajući vam 15 mjeseci usluge za cijenu od 12. 

ExpressVPN-stranica

ExpressVPN-Prijava

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-tunel-Opcije

ExpressVPN-Full-aplikacija

prijašnji

Sljedeći

Možete pročitati našu ExpressVPN recenziju da biste vidjeli zašto nam se sviđa ili samo zaključite posao prije nego što on završi. Pokreće se od utorka, 27. studenog 2018. do 10:00 GMT. Nema stvarnog rizika, uz 30-dnevno jamstvo povrata novca ExpressVPN-a.

NordVPN – 75 posto isključeno

NordVPN je blizu drugog mjesta, kao što možete vidjeti u našoj usporedbi ExpressVPN-a i NordVPN-a. Iako su cijene već niske – možete pročitati našu NordVPN recenziju po najnovijim cijenama – možete uštedjeti do 75 posto ako kupite unaprijed tri godine. Dobivate uslugu u vrijednosti od preko 400 USD za samo 100 USD.

prijašnji

Sljedeći

Ovu ponudu još uvijek podržava 30-dnevna garancija povrata novca NordVPN-a, tako da nema rizika da odaberete plan i vidite kako vam se sviđa. Ipak nema konačan krajnji datum, zato je najbolje djelovati brzo.

PureVPN – Pet godina po 1,32 dolara mjesečno

PureVPN nije na razini najboljih pružatelja usluga u VPN prostoru, kao što možete vidjeti u našoj PureVPN usporedbi s ExpressVPN usporedbom. Unatoč tome, PureVPN nudi veliku vrijednost uz veliku mrežu poslužitelja i dugoročne pretplate.

PureVPN na povratak u petak

Nudi još bolje ako ga pokupite ovaj vikend. Petogodišnji plan nije službena opcija u PureVPN-ovoj liniji, a prikazuje se samo kao skočni prozor. Ovaj vikend, međutim, možete ga kupiti za manje od uobičajenog skočnog prozora. Nadalje, stopa se nastavlja obnavljanjem, tako da možete nastaviti sa izvrsnom ponudom.

Možete saznati više o PureVPN-u u našoj recenziji PureVPN, ali vrijedi kupiti plan i isprobati ga sami s izdašnom garancijom povrata novca od 31 dana.

Dan zahvalnosti za pohranu u oblaku

Čini se da prostor za pohranu u oblaku ima vrlo malo ove godine, ali imamo jedan posao za vas.

pCloud – 75 posto izvan skladištenja

pCloud je jedan od najboljih pružatelja usluga pohrane u oblaku, koji je drugi među najboljim pružateljima usluge pohrane u oblaku. Iako su dostupne mjesečne i godišnje pretplate, pCloud se ovog Crnog petka fokusira na doživotne ponude. Možete kupiti 500 GB ili 2TB prostora za život s popustom od 75 posto.

pCloud datoteke web sučelja

pCloud mapa za sinkronizaciju

pCloud Podijeli vezu datoteke

Linkovi za preuzimanje pCloud

klijent klijenta pCloud

prijašnji

Sljedeći

Kao jedno plaćanje ne bismo mogli razmišljati o boljoj vrijednosti. Stvarno kupujete proizvod koji možete posjedovati cijeli život. Možete saznati više o pCloud u našem pregledu pCloud-a ili ugristi metak i kupiti danas vrijedno skladište. Dogovor traje do ponedjeljka, 26.11.2018.

Web hosting na Cyber ​​ponedjeljak

Završit ćemo s nekoliko odličnih ponuda u web hostingu. Sve ih ponestaje u ponedjeljak, zato budite brzi.

Hostinger – Isključeno do 90 posto

Hostinger je jedan od najboljih proizvođača web stranica i hosting kombinacija zbog jednostavnog sučelja za upotrebu i niske cijene. Iako je sama po sebi velika vrijednost, hosting na Black Friday možete kupiti za samo 0,80 USD mjesečno. Zapravo su svi Hostingerovi proizvodi označeni, nekih čak 90 posto.

Hostinger Cyber ​​ponedjeljak

Dopustit ćemo da tablice cijena, koje možete pronaći slijedeći ovu vezu, govore same za sebe. Možete usporediti cijene u našoj Hostinger recenziji da biste vidjeli vrijednost. Dogovor traje do ponedjeljka, 3. prosinca 2018. godine.

Mjesto na terenu – 75 posto isključeno

Siteground je naš prvi izbor za najbolji web hosting za WordPress. Između jednostavne migracije WordPressa i instalacije WordPressa jednim klikom idealan je izbor za nove i sadašnje WP korisnike. Sada možete dobiti hosting za 75 posto.

prijašnji

Sljedeći

Idealno polazište je GrowBig, koji omogućuje više web stranica dijeliti 20 GB prostora za pohranu. Prikladno je za oko 25 000 posjeta mjesečno i dolazi s jednostavnom WordPress integracijom. Možete pročitati našu recenziju SiteGround da biste saznali više, ali obavezno se brzo prijavite. Ovaj dogovor ističe se u ponedjeljak, 26.11.2018.

A2 hosting – više ponuda

A2 je snažni suparnik našem najboljem vodiču za web hosting sa izvrsnim odabirom poslužitelja i optimalnom sigurnošću. Za Crni petak postoji više ponuda koje bi uštede do 67 posto u normalnoj pretplati.

A2 ponude za crni petak

Ponude i kodove možete pronaći u nastavku. Ako želite saznati više o A2, pročitajte našu recenziju A2 hostinga.

  • 67 posto popusta dijeljenog i upravljanog WordPress hostinga s kodom: SAVEBIG
  • 50 posto isključenog upravljanog i jezgrenog VPS-a s kodom: BLKVPS
  • 40 posto sniženja distributera s kodom: BLKSELL
  • 50 posto popusta na odabrane SSD namjenske poslužitelje s kodom: 50DEDI

Završne misli

To su najbolje ponude u oblaku koji se događaju ovog Crnog petka i Cyber ​​ponedjeljka. Sada je vrijeme da odaberete malo dodatnog prostora za pohranu, pokrenete tu novu web stranicu i osigurate internetsku vezu jer je to rijetko ikad jeftinije. Ako vam se sviđaju ponude, ali ne i davatelji usluga, najbolje je da pogledate naše VPN preglede i recenzije pohrane u oblaku da biste pronašli zemlju..

Obavezno nam dodajte komentar o ponudama na Crnom petak koji iskoristite ovaj vikend. Hvala vam na čitanju i vrlo sretan dan za puretinu vama i vama.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me