Toshiba Canvio Basics Review – Päivitetty 2020

Toshiba Canvio Basics Review

Toshiba Canvio Basics -sarja on yksi työhevosista. Ne ovat vähän hitaita eikä niitä voida käyttää massasiirtoihin, mutta ne pysyvät ikuisesti ja ovat myös melko halpoja. Katso yksityiskohdat Toshiba Canvio Basics -katsauksesta.


Toshiba-canvio-basics varustellunToshiba-canvio-perusteet-2Toshiba-canvio-perusteet-1

Edellinen

Seuraava

Toshiba Canvion perusteet
Toimittajan arvio: 1 TB49,99 dollaria2 TB59,99 dollaria4 TB96,99 dollaria$ 49.99Näytä arvostelutOsta Amazonissa$ 53,94(64 arvostelua) Osta Walmartista57,99 dollaria 53.99Säästä 4,00 dollaria (7%)(3 arvostelua) Osta Best Buy -sivustolla$ 59.99Näytä arvostelutOsta Amazonissa64,99 dollaria 59.99Säästä 5,00 dollaria (8%)(12 arvostelua) Osta Walmartista67,99 dollaria 63.99Säästä 4,00 dollaria (6%)(5 arvostelua) Osta Best Buy -sivustolla$ 96,99Näytä arvostelutOsta Amazonissa$ 104,99(2 arvostelua) Osta Best Buy -sivustolla

Toshiba on tehnyt kiintolevyjä jo jonkin aikaa, pääasiassa sisäisissä, työpöydällä. Myös nämä asemat toimivat hyvin, kuten Backblazen Q1 2019 -kiintolevyn vikatestaus on. Kolmesta testatuista Toshiba-asemista kaksi pysyi vuoden ajan ja yhden virhetaso oli vain pieni.

Toivottavasti tämä suorituskyky johtaa ulkoisiin asemiin. Tässä Toshiba Canvio Basics -katsauksessa tarkastellaan Toshiban kokoonpanon alkeellisinta ulkoista asemaa. Vaikka hienoja lisäominaisuuksia, kuten automaattista varmuuskopiointia ja salasanasuojausta, ei ole, Canvio Basics -asema on helppo tapa saada paljon tallennustilaa halvalla.

Jopa jotkut spinning-levyn ja USB 3.0 -liitännän ongelmat osoittavat, mikä tarkoittaa, että Canvio Basics -asema ei ole ihanteellinen joukkovarmuuskopiointiin tai nopeaan siirtonopeuteen. Lue edelleen, onko se yksi parhaimmista ulkoisista kiintolevyistä vai kannattaako se jättää taakse.

vahvuudet & heikkoudet

Vaihtoehtoja Toshiba Canvio Basics -sovelluksille

ominaisuudet

Toshiba Canvio Basics -asemat ovat kannettavia ulkoisia kiintolevyjä, ja kuten nimestä voi päätellä, ne ovat perustietoja. Sen sijaan, että mukana olisi paljon apuohjelmia tai lisäominaisuuksia, kokonaan musta kuori sisältää vain taajuusmuuttajan toiminnan merkkivalon ja USB-tyypin USB-liitännän. Asemien tarkoituksena on tallentaa tietoja ja ottaa niitä mukaasi, mutta ei paljon muuta.

Toshiba-canvio-perusteet-1

Jopa siinä on muutama asia. Testasimme Toshiba Canvio Basics 1TB -aseman, joka sisältää 5400 rpm pyörivää levyä. Vaikka muovikuori voi suojata sitä muutamilta putouksilta, mikä tahansa sen ulkopuolella, tekee todennäköisesti aseman käyttökelvottomaksi. Canvio Basics -aseman on tarkoitus olla liikkeellä, mutta muista käsitellä sitä varoen.

Asemassa on Windows ja macOS, mutta vain Windows on tyhjä. Asema on muotoiltu tällä tavalla, joten sen käyttäminen macOS: n kanssa edellyttää sinun alustaa asema uudelleen. Toshiba ei valitettavasti kerro sinulle kuinka tehdä.

Toshiba Canvio Basics Setup

Muovisten lisäysten tai halvan kuplan käärimisen sijasta Canvio Basics -asemat on pakattu perinteiseen, tiukkaan kuplapakkaukseen, johon pyörivät kiintolevyt toimitetaan. On järkevää ottaa huomioon, että ne ovat kehruukäyttöisiä, mutta olemme nähneet kilpailevia asemia, kuten Western Digital Elements, toimita kevyissä muovisuojuksissa (lue Western Digital Elements -katsaus).

Elements-asemat ovat paras vertailukohta, koska ne näyttävät pohjimmiltaan samalta kuin Canvio Basics -asemat. Toshiban asemien yläosa on litteä, kun taas Western Digital -asemat ovat kaarevia, mutta suurimmaksi osaksi ne ovat samat. Vastaavasti saat USB-tyypin B tyypin A-kaapelin laatikkoon.

Ero on kuitenkin, ja siinä on jalkojen puute aseman pohjassa. Ne jalat eivät auta paljon, mutta niiden poissaolo lyhentää kannettavien, kehruujen kiintolevyjen jo herkää ikää. Jos etsit kannettavaa asemaa, joka kestää mitä tahansa, lue LaCie Rugged Mini-arvostelu.

Kun kytkeimme aseman Windows 10 -kannettavaan, se havaittiin heti, kuten ylhäällä oleva sininen toiminta-LED osoittaa. Taajuusmuuttaja nimettiin automaattisesti ja sille annettiin aseman kirjain. Yhden vuoden rajoitetun takuun yksityiskohtaisesta .pdf-tiedostosta, josta saat lisätietoja alla olevasta ”takuu ja tuki” -osiosta, asema oli tyhjä.

Toshiba-varmuuskopiointi- ja suojaustyökalut

Valitettavasti Toshibassa ei ole varmuuskopioita tai suojausapuohjelmia Canvio Basics -asemien kanssa. Toshiban verkkosivustolla ei ole myöskään työkaluja, joten jos haluat ostaa aseman tietokoneen varmuuskopiointiin, joudut käyttämään toista strategiaa.

Canvio Basics -asema voi silti olla osa tätä prosessia – itse asiassa, kuten voit lukea 3-2-1-varmuuskopiointisääntöoppaasta, sen pitäisi olla -, mutta sitä ei tapahdu automaattisesti. Sen sijaan sinun pitäisi sijoittaa online-varmuuskopiointipalvelujen tarjoajaan, kuten Backblaze, joka on yksi parhaimmista online-varmuuskopiopalveluista, kuten voit lukea Backblaze-arvosteluista.

Turvallisuuden suhteen sinulla on parempi suojattu virustorjunta. Ilman salasanasuojausta tai salausta Canvio Basics -asemat ovat yhtä haavoittuvia. Jos et ole turvassa, lue Bitdefender-arvostelu.

Toshiba Canvio Basics Ominaisuuksien yleiskatsaus

Alkaa 4999 dollaristaKaikki suunnitelmat

ominaisuudet

kapasiteetti
1 TB, 2 TB, 4 TB

Varmuuskopiointiohjelma

Käyttöliittymä
USB 3.0

foorumi

Windows

Mac käyttöjärjestelmä

Android

Esitys

Ajonopeus
5400

Kiintolevyn tyyppi
Pyöriä

Tuki

Takuuaika
12 kuukautta

Elvytyspalvelut

Nopeuspöytä

Hinta

Kannettaviin, peruskiintolevyihin Toshiba ei vedä yllätyksiä Canvio Basics -sovelluksen kanssa. Voit valita 1 Tt, 2 Tt, 3 Tt tai 4 Tt kapasiteetista. Gigatavuhinta tulee halvemmaksi, kun siirryt alueelle. Ainoa poikkeus on 3TB-asema, joka on kalliimpi kuin 2TB-vaihtoehto ja jota on harvoin saatavilla verkossa.

Toshiba Canvion perusteet
Toimittajan arvio: 1 TB49,99 dollaria2 TB59,99 dollaria4 TB96,99 dollaria$ 49.99Näytä arvostelutOsta Amazonissa$ 53,94(64 arvostelua) Osta Walmartista57,99 dollaria 53.99Säästä 4,00 dollaria (7%)(3 arvostelua) Osta Best Buy -sivustolla$ 59.99Näytä arvostelutOsta Amazonissa64,99 dollaria 59.99Säästä 5,00 dollaria (8%)(12 arvostelua) Osta Walmartista67,99 dollaria 63.99Säästä 4,00 dollaria (6%)(5 arvostelua) Osta Best Buy -sivustolla$ 96,99Näytä arvostelutOsta Amazonissa$ 104,99(2 arvostelua) Osta Best Buy -sivustolla

Voit silti ostaa sen Amazonista ja useista muista verkkokaupoista, mutta hinta on korkea kaikkialla. Lisäksi tuotekuva eroaa muusta tuotevalikoimasta. Kun katselet Toshiban sivustoa, on selvää, että 3TB: n kapasiteettia ei enää valmisteta. Siitä huolimatta, se on saatavana verkossa, joten jos tarvitset todella 3 kt yli 4 kt, voit ostaa sen.

Huomaamatta 3TB-mallia, hinta on korkeampi kuin olisimme toivoneet. Seagate Portable -taajuusmuuttajavalikoima on halvempaa, ja merkittävimmät alennukset tulevat suuremmista kapasiteeteista (lue Seagate Portable -katsaus). Lisäksi voit ostaa kannettavan Seagate Backup Plus -aseman melkein samalla hinnalla (lue Seagate Backup Plus Portable -katsauksemme).

Kannettava Backup Plus -aseman ansiosta Canvio Basics -asemaa on vaikea perustella, koska saat saman kapasiteetin suunnilleen samalla hinnalla, paitsi mukana toimitetulla varmuuskopio-apuohjelmalla. Vaikka Canvio Basics -asemat ovat paljon, verrattuna esimerkiksi Samsung T5: ään (lue Samsung T5 -katsaus), ne ovat vain 5400 kierrosta minuutissa pyörivää asemaa, joka siirtää tietoja USB 3.0: n kautta.  

Kuten useimmissa tämän tason asemissa, suosittelemme pitäytymistä 1TB-2TB-alueella, koska kapasiteetin kasvaessa tuotot vähenevät. Esimerkiksi 4TB-asema on paljon paksumpi, ja sen seurauksena se on hitaampi. Mitä suurempi asema, sitä kauemmin tietojen etsiminen vie, ja siitä Canvosin perusasiat -valikoima ei ole kyse

Suuremmat kapasiteetit ajavat enemmän paikallista varmuuskopiointia, mikä, kuten mainittiin, ei sovellu parhaiten Canvio Basics -asemalle. Jos etsit sitä, lue Western Digital My Book -katsauksemme.

Nopeus & Esitys

Ulkoisen kiintolevyn suorituskyvyn testaaminen on yksinkertainen tapaus. Käytämme neljää työkalua, joista kaksi testaa nopeutta ja kaksi tarkistaa virheiden varalta. Käytämme työkaluja, jotka ovat ulkopuolisia, joten emme saa mahdollisia puolueellisia tuloksia, joita Seagate tai Western Digital tarjoaa nopeustestaustyökaluilla..

Seq ReadSeq WriteRandom ReadRandom Write2.3 GB -siirto
Toshiba Canvion perusteet
147,3 Mt / s 154,1 Mt / s 0,509 MB / s 4,731 MB / s 16,61 sek.

Aloitimme CrystalDiskMarkista. Käytimme 4 Gt: n testitiedostoa ja suoritimme viisi testijaksoa, mittaamalla peräkkäisiä luku- ja kirjoitusnopeuksia sekä satunnaisia ​​luku- ja kirjoitusnopeuksia. Sekvenssinopeudet olivat erinomaisia, huomattavasti nopeampia kuin Western Digital Elements, mutta satunnainen nopeus kärsi.

Toshiba-canvio-perusteet-CrystalDiskMark

Suoritimme testin myös kopioimalla asemaan 2,3 Gt: n kansio, joka oli valokuvia, videoita ja asiakirjoja täytetty, ja mittaamalla kopiointiin kulunut aika. Testattu Canvio Basics -asema leijui noin 140 megatavua sekunnissa koko siirron ajan, tuloksena aika oli vain 16,61 sekuntia, mikä on vaikuttavaa.

Edelleen tarkistimme levyn CrystalDiskInfossa nähdäksemmeko se virheitä. Ei, mikä ei saisi olla yllättävää, koska CrystalDiskInfo ei ota liian syvälle. Huomasimme kuitenkin, että levyllä CrystalDiskInfo on keskimääräistä korkeampi lämpötila seuraavan testin aikana.

Toshiba-canvio-perusteet-CrystalDiskInfo

Windows 10: n “chkdsk” -testimme kesti noin kaksi tuntia, mutta onneksi virheitä ei löytynyt. Toisin kuin CrystalDiskInfo, tämä testi vie syvän aseman ja skannaa sen huonojen klustereiden ja sektoreiden varalta. Onneksi Canvio Basics tuli puhdasta.

Huomasimme testauksen aikana, että asema sammuu itsestään, kun sitä ei käytetä, mikä on hieno pidentää aseman käyttöikää, mutta tarkoittaa myös, että levyn herääminen minuutti kestää tyhjäkäynnillä. Se ei ole merkittävä ero, mutta se on mainitsemisen arvoinen.

Takuu & Tuki

Toshiba sisältää yhden vuoden rajoitetun takuun Canvio Basics -asemallesi, ja vaikka tämä on puolet ajasta, jonka Western Digital sisältää Elements-asemilla, Toshiba tekee selväksi, että takuu sisältyy tuotteeseen. Kuten mainittiin, aseman ainoa tiedosto, kun kytket sen verkkoon, on .pdf, joka sisältää takuun.

Toshiba-canvio-perusteet-2

Koska kyseessä on rajoitettu takuu, siihen sisältyy monia ehtoja. Lyhyesti sanottuna, jos Toshiba voi perustella käyttäjän väärinkäytön, joka aiheutti aseman vikaantumisen, takuupyyntöäsi ei noudateta. Lisäksi puuttuvia osia, kuten mukana toimitettua USB-kaapelia, ei korvata takuun piirissä.

Sen ulkopuolella ei kuitenkaan ole tukea. Aseman tukisivun löytäminen oli tarpeeksi vaikeaa – sinun on haettava sarjanumeron perusteella -, mutta sivu oli vieläkin pettymys. Voit ladata pikaohjeen tukisivulta, mutta ajureita, ohjelmistoja tai tietokannan tietoja ei voida auttaa.

Tämä on erityisen huolestuttavaa, koska macOS-käyttäjien on alustettava levyasema uudelleen käyttääkseen sitä koneellaan, ja sitä ei ole käsitelty pikaoppaassa. Siellä on tukipuhelinnumero, johon voit soittaa, mutta se on hirvittävää työtä jokaiselle, joka tulisi kattaa asennusoppaassa.

Tuomio

Canvio Basics -asemat eivät ole muuta kuin ulkoisia kiintolevyjä, jotka voit heittää – tai pikemminkin kevyesti asettaa – reppuusi. Jos etsit nopeaa siirtoa tai kestävää ulkoa, on parasta käyttää toista vaihtoehtoa, mutta jos etsit edullista vaihtoehtoa laajentaa kannettavan tietokoneesi tallennustilaa tai ottaa elokuvia tien päällä, Canvio Basics -asema riittää.

Silti kehotamme sinua lukemaan muut ulkoisen kiintolevyn arvostelut. Toshiba saa työnsä Canvio Basics -asemien avulla, mutta voit saada enemmän rahaa käyttämällä Western Digital- tai Seagate-asemaa.

Mitä mieltä olet Canvio-perusteista? Luuletko myös, että Seagate Backup Plus Portable on parempi tarjous? Kerro meille alla olevissa kommenteissa ja, kuten aina, kiitos lukemisesta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map