Seagate Portable Review – päivitetty 2020

Seagate Portable arvostelu

Seagate tekee kauniista liukuvista ulkoisista HD-levyistä, ja kannettava ei ole poikkeus. Se tarjoaa runsaasti säilytystilaa erittäin alhaisella hinnalla, mutta hitaat siirtonopeutensa saavat sinut etsimään muualta. Katso yksityiskohdat kaikesta Seagate Portable -arvostelusta.


Seagate-kannettava varustellunSeagate-kannettava-2Seagate-kannettava-1

Edellinen

Seuraava

Kannettava Seagate
Toimittajan arvio: 1 TB44,99 dollaria2 TB55,99 dollaria4 TB91,99 dollaria8 TB141,99 dollaria$ 44.99Näytä arvostelutOsta Amazonissa99,99 dollaria 55.99Säästä 44.00 dollaria (44%) Näytä arvostelutOsta Amazonissa119,99 dollaria 91.99Säästä 28,00 dollaria (23%) Näytä arvostelutOsta Amazonissa$ 256,53(333 arvostelua) Osta Walmartista$ 141,99Näytä arvostelutOsta Amazonissa

Seagate on varastoinnin asiantuntija. Seagate on tehnyt kaiken, 3,5-tuumaisista kuluttajakoneiden kovalevyistä M.2-puolijohdeasemiin ja pelikonsolien ulkoisiin kiintolevyihin. Tarkastelemme kuitenkin yhtä kokoonpanon perustarpeellisimmista tarjouksista tässä Seagate Portable -arvostelussa.

Kannettava Seagate-asema on yksinkertaisuutta, ja se tarjoaa paljon säilytysmääriä halvalla hinnalla. Seagate menee kuitenkin pidemmälle, mutta sillä on ylimääräisiä apuohjelmia, jotka ansaitsevat parhaan ulkoisen kiintolevyn oppaan. Silti hitaampi nopeus saattaa ajaa sinut kohti toista vaihtoehtoa.

vahvuudet & heikkoudet

Vaihtoehdot Seagate Portable -sovellukselle

ominaisuudet

Kannettavat Seagate-asemat ovat yksinkertaisia ​​asioita. Tyhjä, musta laatikko on koristeltu vain pienellä Seagate-logolla oikeassa alakulmassa ja pitkä, ohut aktiviteetti-LED päällä. Muuten se on paljas, vaikka kumijalat tai tyynyt jätetäänkin ulkopuolelle, muiden ulkoisten asemien on erotettava asema sen pinnasta..

Seagate -kannettavan kiintolevyn asennus

Kannettava Seagate-asema toimitettiin tyhjässä pahvilaatikossa, joka oli täynnä muovikuorta, asemaa ja USB-tyypin USB-tyyppiä USB-tyyppiseen A-kaapeliin. Vaikka me mieluummin Toshiban Canvio Basics -kotelon tiukka kuplakehä lähetykseen, muovikuori näytti suojaavan asemaa riittävästi (lue Toshiba Canvio Basics -katsauksemme).

Seagate-kannettava-1

Windows 10: ssä asema tunnistettiin heti ”Seagate Portable Drive” -asemaksi ja sille annettiin jopa kuva, joka vastasi sen ulkoasua. Toisin kuin muut perusasemat, joita olemme nähneet, kuten Toshiba Canvio Basics ja Western Digital Elements, Seagate sisälsi muutaman esikatselun herkun (lue Western Digital Elements -katsaus).

On olemassa useita kohteita, kuten .pdf takuutiedoista, mutta kaikki, joihin sinun on kiinnitettävä huomiota, on “aloita tästä” -sovellus. Onneksi Windowsille ja MacOS: lle on ladattu sovellus, mutta et jää kylmään, jos käytät toista käyttöjärjestelmää.

Sovellus on kuitenkin yksinkertaisesti linkki tuotteen rekisteröintisivulle. On tärkeää rekisteröidä asema, varsinkin jos olet huolissasi siitä, että se epäonnistuu, mutta toivoimme lisää, kun käynnistimme sovelluksen. Jopa niin, että sinun ei tarvitse etsiä sarjanumeroa aseman rekisteröimiseksi, on hienoa.

Seagate-pelastussuunnitelma

Kun olet rekisteröinyt aseman, sinut avataan sivulle, jolla voit ostaa pelastussuunnitelman ja tarkastella levyn laajennettua käyttöopasta. Rescue Plan on Seagaten tietojen palautuspalvelu, joka palauttaa tai korvaa aseman vikaantumisen, tartunnan tai ohjelmisto-ongelmien varalta. Kahden vuoden suoja on vain 10 dollaria ja kolmen vuoden suoja on vain 15 dollaria.

Seagate-kannettava-pelastus-suunnitelma

Siellä on myös aloitusopas, joka opastaa kopioimaan, siirtämään ja poistamaan tiedostoja asemalta. Seagate ei jätä sinua roikkumaan ostaessasi kannettavan levyn, joka on mukava nähdä. Esimerkiksi Toshibassa ei ole edes MacOS: n asennusopasta.

Seagate-työkalut

Yksi Seagate-aseman ostamisen eduista on, että saat pitkän listan apuohjelmia. Useimmissa tapauksissa kiintolevyvalmistajien tarjoamat apuohjelmat on varattu huippuluokan malleille, kuten Western Digital My Book (lue Western Digital My Book -katsaus).

Onneksi tässä ei ole tilanne. Seagate antaa sinun asentaa ja käyttää kaikkia apuohjelmia kannettavan kiintolevyn kanssa, ja valittavien välillä on paljon. On työkaluja, joilla varmuuskopioida asemallesi tallennetut tiedot, peilata aseman tiedot, diagnosoida ongelmat ja jos olet valmis maksamaan lisämaksua, jopa palautettujen tietojen palauttaminen.

Nämä ylimääräiset työkalut tekevät Seagate Portable -asemista erottuvat, koska monet Seagaten kilpailijat eivät sisällä mitään omilla vaihtoehdoillaan. Lisäksi Seagate sisältää ylimääräisiä toimintoja pitäen samalla hinnan alhaisempana kuin muut markkinat.

Seagate-kannettavien ominaisuuksien yleiskatsaus

Alkaa alkaen 4499 dollariaKaikki suunnitelmat

ominaisuudet

kapasiteetti
1 TB, 2 TB, 4 TB, 8 TB

Varmuuskopiointiohjelma

Käyttöliittymä
USB 3.0

foorumi

Windows

Mac käyttöjärjestelmä

Android

Esitys

Ajonopeus
5400

Kiintolevyn tyyppi
Pyöriä

Tuki

Takuuaika
12 kuukautta

Elvytyspalvelut

Nopeuspöytä

Hinta

Ekstrat huomioon ottaen Seagatella on järkeä ladata enemmän kuin Western Digitalin ja Toshiban vaihtoehdot. Siitä huolimatta kannettava Seagate-asema on halvempaa, ja se pätee kaikissa kapasiteetteissa.

Kannettava Seagate
Toimittajan arvio: 1 TB44,99 dollaria2 TB55,99 dollaria4 TB91,99 dollaria8 TB141,99 dollaria$ 44.99Näytä arvostelutOsta Amazonissa99,99 dollaria 55.99Säästä 44.00 dollaria (44%) Näytä arvostelutOsta Amazonissa119,99 dollaria 91.99Säästä 28,00 dollaria (23%) Näytä arvostelutOsta Amazonissa$ 256,53(333 arvostelua) Osta Walmartista$ 141,99Näytä arvostelutOsta Amazonissa

Taajuusmuuttaja on saatavana 1 Tt, 2 Tt tai 4 Tt kapasiteetilla, joten outoa, ohittaen 3 Tt vaihtoehdon. Jos etsit lisää tallennustilaa, Seagate Backup Plus Portable -määrä nousee 5 kt: iin, mutta samaan hintaan gigatavua kuin 4 kt: n kannettavaan vaihtoehtoon (lue Seagate Backup Plus Portable -katsaus).

Kun tarkastellaan gigatavuhintaa, Seagate on halvempaa kuin Western Digital ja Toshiba, mutta matematiikan tekemisen jälkeen hintaerot ovat vähäiset. Vertailukelpoinen Elements-asema on 5 dollaria kalliimpi 1TB- ja 4TB-malleissa, kun taas Canvio Basics -asema poikkeaa vain muutamalla senttiä.

Eroa tekee ominaisuuksista. Toisin kuin Western Digital ja Toshiba, Seagate sisältää kaikki varmuuskopiointityökalut, jotka yleensä varataan hinnoitteluasemille. Vaikka SanDisk Extreme Portable tarjoaa nopeamman siirtonopeuden, se on paljon kalliimpaa, joten Seagate näyttää entistä vaikuttavammalta (lue SanDisk Extreme Portable -katsauksemme).

Sikäli kuin edullinen, 5 400 r / min asemat menevät, Seagate Portable -levyt voivat näyttää vain yhdeltä vaihtoehdolta. Vaikka tämä pitää paikkansa suorituskyvyn, jäykkyyden ja teknisten ominaisuuksien suhteen, lisäominaisuudet tekevät koko paketista houkuttelevan.

Nopeus & Esitys

Suoritamme neljä testiä kiintolevyillä niiden suorituskyvyn mittaamiseksi. Ne sisältävät kaksi nopeustestiä ja kaksi virheen tarkistustestiä, joissa jokaisessa luokassa on vertailuarvo ja alkeellinen testi.

Seq ReadSeq WriteRandom ReadRandom Write2.3 GB -siirto
Kannettava Seagate
125,9 MB / s 125 Mt / s 1,075 MB / s 1,281 Mt / s 21,83 sek.

Nopeuden vuoksi aloitimme käyttämällä CrystalDiskMark -sovellusta viiden kulun suorittamiseen 4 Gt: n testitiedostolla. Testimme koostuu peräkkäisistä ja satunnaisista lukemista ja kirjoittamisesta, joten voimme nähdä, kuinka asema toimii kaikissa tilanteissa.

Seagate pettyi peräkkäisiin luku- ja kirjoitusnopeuksiin tuleessaan Western Digital Elements- ja Toshiba Canvio Basics -asemien alapuolelle. Se suoriutui paremmin satunnaisista lukemista, mutta kamppaili silti satunnaisten kirjoitusten kanssa.

Seagate-kannettava-CrystalDiskMark

Se heijastui käytännön nopeustestiin, jossa kopioimme 2,3 Gt: n kansion, joka oli täynnä valokuvia, videoita ja asiakirjoja. Seagate Portable 1TB -taajuusmuuttaja, jonka testimme, ei vain tahdistanut hitaammin kuin kilpailu 21,83 sekunnissa, vaan myös pyrkii pitämään tasaisen siirtonopeuden koko testin ajan.

Kaikkien testiemme aikana ajamme CrystalDiskInfon seurataksesi aseman terveyttä, lämpötilaa ja virhetasoa. Useimmissa tapauksissa alkuperäisessä muodossa ei ole mitään, ja onneksi se on totta täällä. Seagate Portable pysyi viileänä paineen alaisena ja piti terveydentilansa hyvällä tasolla koko ajan.

Seagate-kannettava-CrystalDiskInfo

Olemme tyytymättömiä vain virheen tarkistuksen pinnan naarmuuntumiseen. Suoritimme myös chkdsk-apuohjelman Windowsissa, skannaamalla aseman “/ r” -komennolla, joka tarkistaa virheellisten alojen ja klusterien varalta. Pitkä prosessi, joka kesti noin kaksi ja puoli tuntia, antoi puhtaan tuloksen, joka osoitti, että testaamassamme asemassa ei ollut ongelmia.

Siitä huolimatta nopeusasiat säilyvät. Kannettavat Seagate-asemat ovat vaikuttavia muissa suhteissa, joten olisi hienoa sanoa, että nopeus oli myös erinomainen. Valitettavasti näin ei ole, mutta Seagate ei ole kaukana merkittävästä etäisyydestä. Se voi mennä jalat kilpaileviin kilpailuasemiin Western Digitalissa ja Toshibassa, mutta se ei voi mennä Samsung T5: n kaltaiseen SSD: hen (lue Samsung T5 -katsaus).

Takuu & Tuki

Seagate Portable -aseman takuutietojen löytäminen oli vaikeaa, vaikka asemassa oli .pdf. .Pdf ohjasi meidät pikaoppaaseen, ja pikaoppaat lähettivät meidät takaisin .pdf-tiedostoon. Molemmat sanovat, että EU: n asiakkaat saavat pidemmän kahden vuoden takuuajan. Koska Yhdysvalloissa vaaditaan yhden vuoden rajoitetun takuun tarjoaminen, se näyttää turvallisimmalta panokselta.

Seagate-kannettava-2

Ainoa tapa vahvistaa tämä on siirtyä tiettyyn URL-osoitteeseen käyttöoppaassa, kirjoittaa sarjanumero, mallinumero ja maa ja etsiä asemaa. Seagate ei vieläkään kertonut meille takuuaikaa, vain että meillä oli vakuutus ainakin vielä vuodeksi. Tämä voi muuttua riippuen pakkauksesta, johon ajokortti saapuu, mutta Seagagen pitäisi olla selkeämpi.

Aseman tuen löytäminen on kuitenkin helppoa. Kun meisterimme “Seagate-tuki”, meitä ohjataan sivulle, jolla voimme valita tuotteemme, sarjanumeroita ei tarvita. Aseman suhteen ei ollut tietokantaartikkeleita, mutta ottaen huomioon, että Seagate tarjoaa linkin aseman laajennettuun käyttöoppaaseen, emme ole liian järkyttyneitä.

Saatavilla on myös live-chatia aseman teknisten ongelmien vianmääritykseen. Koska Seagate -palvelussa on ilmainen varmuuskopiointi- ja peilausapuohjelma ja se tarjoaa edullisen palautuspalvelun, emme ole varmoja kuinka hyödyllinen se on, mutta se on siellä, jos tarvitset sitä.

Tuomio

Seagate-kannettavat kiintolevyt ovat edullisia, varustettu ominaisuuksilla ja helppo nousta käyttöön. Ne ovat halpoja, mutta kaupat muutamalla dollarilla suorituskyvyn vuoksi. Seagate ei ole kaukana Toshibasta ja Western Digitalista, vaikka se onkin mailin päässä G-Technology G-Drive -sovelluksesta (lue G-Technology G-Drive -katsaus)..

Se on sopiva levy tiedostojen ottamiseen tien päällä tai tietokoneen varmuuskopiointiin ulkoisesti. Jos esimerkiksi haluat muokata videota asemalta, haluat todennäköisesti lukea muita ulkoisen kiintolevyn arvosteluja.

Mitä mieltä olet Seagate Portable -kiintolevyistä? Onko hitaampi nopeus ratkaisu sinulle? Kerro meille alla olevissa kommenteissa ja, kuten aina, kiitos lukemisesta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map