SanDisk Extreme Portable Review – Päivitetty 2020

SanDisk Extreme Portable -katsaus

SanDisk Extreme Portable on helppo kantaa ja erittäin tehokas, mutta myös hinta on äärimmäinen. Vaikka se on hyvä tuote, siellä on paljon halvempia vaihtoehtoja, joilla on samanlainen laatu, kuten voit lukea SanDisk Extreme Portable -kokoelmassamme.


SanDisk-äärimmäinen-kannettava varustellunSanDisk-äärimmäinen-kannettava-2SanDisk-äärimmäinen-kannettava-1

Edellinen

Seuraava

SanDisk Extreme Portable
Toimittajan arvio: 250GB72,99 dollaria500GB89,00 dollaria1TB156,39 dollaria2TB329,99 dollaria99,99 dollaria 72,99Säästä 27,00 dollaria (27%) Näytä arvostelutOsta Amazonissa109,99 dollaria 72,99Säästä 37,00 dollaria (34%)(2 arvostelua) Osta Walmartista$ 99.99(95 arvostelua) Osta Best Buy -sivustolla169,99 dollaria 89.00Säästä 80,99 dollaria (48%) Näytä arvostelutOsta Amazonissa129,00 dollaria 89.00Säästä 40,00 dollaria (31%)(7 arvostelua) Osta Walmartista$ 129,99(671 arvostelua) Osta Best Buy -sivustolla$ 156,39Näytä arvostelutOsta Amazonissa$ 261,29(6 arvostelua) Osta Walmartista$ 249,99(211 arvostelua) Osta Best Buy -sivustolla$ 329,99Näytä arvostelutOsta Amazonissa549,99 dollaria 446,46Säästä 103,53 dollaria (19%) Näytä arvostelutOsta Walmartilla$ 449,99(154 arvostelua) Osta Best Buy -sivustolla

SanDisk on saman yrityskaton alla kuin G-Technology ja Western Digital, mutta se on keskittynyt eri markkinoille. Se valmistaa ensisijaisesti kannettavia flash-tallennuslaitteita, nimittäin USB-muistitikkuja ja SD-kortteja. Sanottaen, koska flash-tallennustilan kustannukset ovat laskeneet, SanDisk on laajentanut linjaansa sisäisiin ja ulkoisiin solid-state-asemiin.. 

Tässä SanDisk Extreme Portable -katsauksessa tarkastellaan huippuluokan vaihtoehtoa. Kuten nimestä voi päätellä, Extreme Portable on suurin mahdollinen suorituskyky liikkeellä ollessa, ja onneksi se saavuttaa tämän tavoitteen. Sen sijaan, että hankala asennus ja korkea hintalappu, sen on silti taisteltava ollakseen esillä parhaimmissa ulkoisissa kiintolevyluetteloissamme.

vahvuudet & heikkoudet

Vaihtoehdot SanDisk Extreme Portable -sovellukselle

ominaisuudet

Kuten olemme nähneet muiden ulkoisten SSD-levyjen kanssa, SanDisk Extreme Portable on juuri tämä kannettava. Pieni levy on pienempi ja ohuempi kuin G-Technology G-Drive (lue G-Technology G-Drive -katsaus), mutta ei niin pieni kuin Samsung T5. Laatikossa on asema, USB-C-kaapeli ja USB-C-USB-A-sovitin. 

SanDisk-äärimmäinen-kannettava-1

Johto on kuitenkin lyhyt. Kun liitimme sen pöytäkoneen takaosaan, se ei voinut edes päästä kotelon kärkeen. Ärsyttävämpi on sovitin. Jos otat Extreme Portable -sovelluksen liikkeellä ollessasi ja sinulla ei ole kannettavalla tietokoneellasi USB-C-porttia, sinun on pakko käyttää sumuista sovitinta, joka vain kehottaa sinua rikkoamaan sen. 

Toisin sanoen, käyttö on erinomaista. Sen ympärille kietoutuu pehmeä kumi, ja oikeassa yläreunassa on lovi, luultavasti sen kiinnittämiseksi avainnipulle. Vaikka se ei näyttäisi paikkansa ottaen huomioon sen pieni koko, on todennäköisesti parempia ratkaisuja aseman kuljettamiseen.

SanDisk Extreme Portable -asennus

Kun olet kytkenyt pistokkeen ja avannut Extreme Portable -sovelluksen tietokoneellesi, löydät sovelluksen ja kansion. Mielenkiintoista, että sovellus on tarkoitettu vain Windowsille. Asemassa toimii macOS, mutta siihen ei ole omistettu sovellusta. Jos haluat SecureAccess-sovelluksen, jota mukana toimitettu sovellus asentaa, sinun on löydettävä se muualta. 

Sovellus antaa sinun asettaa salasanan ja opastaa tiedostojen lisäämistä asemaan. Se luo myös muutama kansio asemaan. Siellä on kansio, jossa on kaksi tiedostoa, jotka on omistettu asetuksillesi, ja toisessa on useita tiedostoja, jotka liittyvät SecureAccess-holviin. 

Muuten kuin taajuusmuuttaja on asetettu. Luotut tiedostot ja kansiot vievät yhteensä alle 10 Mt, mutta se on silti ärsyttävää. Toivoimme asennusprosessin olevan samanlainen kuin testimme Seagate Portable -aseman, jonka avulla voit asentaa ylimääräisiä ohjelmistoja rekisteröidessään aseman optiotarkoituksiin, kuten näet Seagate Portable -katsauksessa.

SanDisk SecureAccess

Kuten mainittiin, mukana toimitettu asennusohjelma saa SecureAccess-ohjelman toimimaan koneellasi. Se on salaussovellus, joka suojaa tietosi AES-128: lla, mikä ei ole paras tapa, kuten voit lukea salauskuvauksestamme. Keskustetaan siitä, onko 256-bittinen avain turvallisempi, mutta koska nopeus ei ole paikallisen salauksen tekijä, on parempi käydä suuremman avaimen mukana. 

SanDisk-äärimmäinen-kannettava-review-SecureAccess

Olemme nähneet salasanasuojausta muissa asemissa – lue Samsung T5 -arvostelumme esimerkki yhdestä -, mutta harvoin salaus. SecureAccess-ohjelmaa saa EncryptStick, ja sovelluksessa on monia mainoksia, jotka päivittyvät SecureAccessista DataVault-ohjelmiin. Se on sama ohjelma, paitsi että voit varmuuskopioida tiedot automaattisesti ja synkronoida ne laitteiden välillä. 

Hinta 14,99 dollaria ei ole huono kauppa, mutta online-varmuuskopiointipalvelu, kuten Backblaze, on luultavasti parempi pitkäaikainen ratkaisu (lue Backblaze-arvosteluamme). Rehellisesti sanottuna DataVault-käyttöliittymä on vanhentunut ja houkuttelematon, ja vaikka toiminnallisuus on olemassa, muut vaihtoehdot tarjoavat tämän sekä kauniit kasvot. 

Varmuuskopiointiohjelmaa ei ole, mutta se ei häiritse liikaa. SanDisk Extreme Portable ei ole ihanteellinen paikallinen varmuuskopioratkaisu 2TB: n yläpuolella. Jos sitä etsit, pöytätietokone, kuten Western Digital My Book, on todennäköisesti parempi vaihtoehto (lue Western Digital My Book -arvostelu).

 SanDisk Extreme -kannettavien ominaisuuksien yleiskatsaus

Alkaa 7299 dollaristaKaikki suunnitelmat

ominaisuudet

kapasiteetti
250 Gt, 500 Gt, 1 Tt, 2 Tt

Varmuuskopiointiohjelma

Käyttöliittymä
USB 3.0

foorumi

Windows

Mac käyttöjärjestelmä

Android

Esitys

Ajonopeus
n / a

Kiintolevyn tyyppi
SSD

Tuki

Takuuaika
36 kuukautta

Elvytyspalvelut

Nopeuspöytä

Hinta

Kuten kaikissa kannettavissa SSD-levyissä, Extreme Portable on kallis. Se ei kuitenkaan ylitä odotettua hintaa. Jos etsit edullista asemaa ja nopeus ei koske sinua, kannattaa olla parempi Toshiba Canvio Basics -oppaan (lue Toshiba Canvio Basics -katsaus). 

SanDisk Extreme Portable
Toimittajan arvio: 250GB72,99 dollaria500GB89,00 dollaria1TB156,39 dollaria2TB329,99 dollaria99,99 dollaria 72,99Säästä 27,00 dollaria (27%) Näytä arvostelutOsta Amazonissa109,99 dollaria 72,99Säästä 37,00 dollaria (34%)(2 arvostelua) Osta Walmartista$ 99.99(95 arvostelua) Osta Best Buy -sivustolla169,99 dollaria 89.00Säästä 80,99 dollaria (48%) Näytä arvostelutOsta Amazonissa129,00 dollaria 89.00Säästä 40,00 dollaria (31%)(7 arvostelua) Osta Walmartista$ 129,99(671 arvostelua) Osta Best Buy -sivustolla$ 156,39Näytä arvostelutOsta Amazonissa$ 261,29(6 arvostelua) Osta Walmartista$ 249,99(211 arvostelua) Osta Best Buy -sivustolla$ 329,99Näytä arvostelutOsta Amazonissa549,99 dollaria 446,46Säästä 103,53 dollaria (19%) Näytä arvostelutOsta Walmartilla$ 449,99(154 arvostelua) Osta Best Buy -sivustolla

Tästä huolimatta Extreme Portable -sarjan valikoimassa on makea paikka. 500 Gt tai enemmän näyttää kohtuullisimman hinnan gigatavua kohti. Toisaalta 250 Gt: n asema on melkein kaksinkertainen hintaan. Jos olet kiinnostunut pienikapasiteettisesta, kannettavasta SSD-levystä, ADATA SD600 naarmuttaa sitä kutinaa vähemmän rahaa varten (lue ADATA SD600 -katsaus). 

Vaikka 500 Gt ja enemmän on suunnilleen sama hinta gigatavua kohti, toivoimme, että hinnan noustessa olisi enemmän arvoa. Se on suuntaus, jota useimmat ulkoiset asemat seuraavat – lue Western Digital Elements -katsaus vain yhdestä esimerkistä – joten on räjähtävää, että SanDisk ei seuraa esimerkkiä. 

Nopeus & Esitys

Suorituskykytestaus koostuu kahdesta luokasta: nopeuden ja virheen tarkistaminen. Kummassakin näistä luokista suoritamme kaksi testiä, joista toinen on vertailukohta ja toinen on enemmän käytännön kokeilu. 

Seq ReadSeq WriteRandom ReadRandom Write2.3 GB -siirto
SanDisk Extreme Portable
564,8 MB / s 503,2 Mt / s 159 Mt / s 157,2 Mt / s 16,61 sek.

Nopeus oli ensin, joten käytimme CrystalDiskMark-sovellusta nähdäksemme, kuinka nopea asema oli peräkkäisillä ja satunnaisilla lukemisilla ja kirjoittamisilla. Teimme viisi siirtoa 4 Gt: n testitiedostolla ja olimme tyytyväisiä tuloksiin.

Kuten alla olevasta kuvakaappauksesta näet, Extreme Portable ylitti mainostetun nopeuden, 550 megatavua sekunnissa, peräkkäisillä lukemisilla. Se oli hitaampaa kuin Samsung T5 satunnaisesti lukee ja kirjoittaa, mutta ero oli vähäinen.

ssandisk-äärimmäinen-kannettava-review-CrystalDiskMark

Seuraavaksi kopioimme asemaan 2,3 Gt: n testikansion, joka oli täynnä videoleikkeitä, musiikkia ja asiakirjoja, jotta voimme nähdä, kuinka kauan sen siirtäminen kestää. Äärimmäisen kannettavan asemamme kelloi 16,61 sekunnissa, mikä ei ole paras olemme nähneet, mutta Samsung T5 voitti sen vain alle sekunnilla. Siirto oli nopeudella 143 Mt / s siirron aikana, mikä tarkoittaa, että se on paljon nopeaa. 

Molempien testien aikana avasimme CrystalDiskInfon taustalla kiinnittäen huomiota aseman lämpötilaan ja esiin tulleisiin virheisiin. Onneksi se pysyi viileässä 25 asteessa koko testauksen ajan ja virheitä ei ollut.

SanDisk-äärimmäinen-kannettava-review-CrystalDiskInfo

Koska meillä ei ole vain luottamusta CrystalDiskInfoon, suoritimme myös Windowsin chkdsk-apuohjelman “/ r” -komennolla, joka tarkistaa aseman virheiden varalta. Extreme Portable -asemamme palasi puhtaaksi lyhyen 20 minuutin stressitestin jälkeen. 

Takuu & Tuki

Extreme Portable -aseman mukana toimitetussa kirjasessa sanotaan, että tuotteelle on kolme vuotta rajoitettua takuuta, ja se ohjaa sinut URL-osoitteeseen nähdäksesi kaikki takuutiedot. Takuu kattaa valmistusvirheet, mutta ei normaalissa käytössä. Se ei myöskään kata aseman liiallista käyttöä, kuten käyttöä turvakameroissa tai digisovittimien tallennuslaitteissa.

SanDisk-äärimmäinen-kannettava-2

Jos joudut hyödyntämään takuuta, SanDisk sanoo suorittavansa yhden kahdesta asiasta oman harkintansa mukaan. Se korvaa tai yrittää korjata aseman tai se palauttaa sinulle aseman käyvän markkina-arvon milloin tahansa. 

Tukien osalta Extreme Portable -tukisivulla on monia vaihtoehtoja. SKU: n ja teknisten tietojen tarkistamisen lisäksi voit rekisteröidä aseman, pyytää vaihtoa, lähettää sähköpostia ja aloittaa live-keskustelun. Siellä on myös linkki foorumiin, mutta on syytä huomata, että se lähettää sinut foorumin kotisivulle, ei Extreme Portable -osaan.. 

Tukivaihtoehdot, kuten takuuaika, ovat suuria. SanDisk on harvojen joukossa, joka tarjoaa kattavuutta kolmen vuoden ajan, ja yllättävän lievä rajoitettu takuu. Sinulla ei myöskään pitäisi olla ongelmia ratkaista aseman ongelmia ottaen huomioon, kuinka monta tukireittiä on käytettävissä.

Tuomio

SanDisk Extreme Portable -sovelluksessa ei ehkä ole kaikkein sujuvampaa asennusta, mutta huolimatta mukana olevasta lyhyestä kaapelista ja päivätystä salaussovelluksesta, suorituskyky on kiistaton. Se on nopea ajomatka, joka on pakattu pieneen ja kevyeen pakettiin. Myös tukivaihtoehdot ovat vankat, mutta nopeus on näytöksen tähti. 

Se tulee kuitenkin kustannuksin, ja se voi olla vaikea nielaiseva pilleri, kun saat neljäsosaa varastosta kaksinkertaisen hinnan verrattuna kannettavaan Seagate Backup Plus Plus -portaaliin (lue Seagate Backup Plus Portable -katsauksemme). Jos arvo on huolestuttavampi kuin nopeus sinulle, lue muut ulkoisen kiintolevyn arvostelut. 

Mitä mieltä olet SanDisk Extreme Portable -sovelluksesta? Kuinka hyödynät nopeutta? Kerro meille alla olevissa kommenteissa ja, kuten aina, kiitos lukemisesta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map