Samsung T5 -katsaus – Päivitetty huhtikuussa 2020

Samsung T5 -katsaus

Vaikka tavallisesti tiedetään valmistavan tietokoneen sisällä olevia kiintolevyjä, olemme melko vaikuttuneita Samsungin tarjoamasta ulkomarkkinoille. Katso miksi tässä Samsung T5 -katsauksessa.


Samsung-T5 varustellunSamsung-t5-2Samsung-t5-1

Edellinen

Seuraava

Samsung T5
Toimittajan arvio: 1 TB SSD179,97 dollaria2 TB SSD320,48 dollaria249,99 dollaria 179,97Säästä 70,02 dollaria (28%) Näytä arvostelutOsta Amazonissa$ 184,99(77 arvostelua) Osta Walmartista$ 199,99(843 arvostelua) Osta Best Buy -sivustolla479,99 dollaria 320,48Säästä 159,51 dollaria (33%) Näytä arvostelutOsta Amazonissa479,99 dollaria 349,99Säästä 130,00 dollaria (27%)(77 arvostelua) Osta Walmartista

Samsung tunnetaan monista asioista, mutta ulkoiset kiintolevyt eivät ole yksi niistä. Se tunnetaan paremmin sisäisistä kiintolevyistä, erityisesti solid-state-asemista. Tietojen siirtäminen PCI: n tai SATA: n kautta ei ole kuitenkaan samaa kuin tietojen siirtäminen USB: n kautta. Tässä Samsung T5 -katsauksessa tarkastelemme, pystyykö tekninen jättiläinen siirtämään sisäisten asemiensa erinomaisen suorituskyvyn ulkoiseen valtakuntaan. 

Onneksi tiedot ovat siellä. T5 on solid-state-tekniikka, joka kuljettaa dataa USB 3.1: n kautta maksimaalisen kaistanleveyden saavuttamiseksi. Se on myös kannettava, mikä tarkoittaa, että voit siirtää erittäin nopeaa siirtoa missä tahansa oletkin. 

Se on kuitenkin kallista, kuten kaikki SSD-levyt. Hyödyt ovat kuitenkin yli sen pienen huijauksen. T5 voi olla paras ulkoinen kiintolevy jollain näkemämme nopeimmista nopeuksista, tuki Windowsille, macOS: lle ja Androidille, houkutteleva ulkopinta ja runsas takuu..

vahvuudet & heikkoudet

Vaihtoehtoja Samsung T5: lle

ominaisuudet

Jos et ole koskaan avannut Samsung-tuotetta, olet tekemässä hoitoon T5: llä. Kuten kaikissa Samsungin tarjouksissa, tuotepakkaus sopii kuin hansikas, asema ja kaksi USB-kaapelia sisällä. Saat USB-C-USB-C-kaapelin sekä USB-C-USB-A-kaapelin, joissa jokaisessa on tarranauha siistään kuljetukseen. 

Samsung-t5-1

Erinomaista on kuitenkin se, kuinka hyvin taajuusmuuttaja on rakennettu. Kuten Samsung huomauttaa, se on pienempi kuin käyntikortti, sen mitat ovat 57,3 mm ja 74 mm ja painavat vain 51 grammaa. Se on myös metallipinnoitettu, mikä tarkoittaa, että se pystyy käsittelemään pudotusta enemmän kuin esimerkiksi Western Digital Elements -käyttö (lue Western Digital Elements -katsaus).

Siinä ei ole LaCie Rugged Mini -laitteen ultrakestävää ulkopintaa, mutta kuten voit lukea LaCie Rugged Mini -katsauksesta, tämä asema on täytettävä. T5 on solid-state, mikä tarkoittaa, että metallikotelo pystyy käsittelemään melkein mitä tahansa pelaajaa ja toimimaan silti. 

Samsung T5 -asennus

T5: n asentaminen on yksinkertainen tapaus. Kytke se vain jollain mukana toimitetuilla kaapeleilla ja etsi asema tiedostohallinnasta. Sieltä löydät kolme asennussovellusta, jotka vastaavat Windowsia, macOS: ta ja Androidia. Jos käytät Androidia, kytke asema USB-C-USB-C-kaapelilla. 

Kun asennusohjelma on suoritettu, sinut lähetetään näyttöön, jossa voit nimetä aseman ja asettaa salasanan. Voit ohittaa sen, jos et halua ylimääräistä turvallisuutta, mutta koska se on aseman tunnusmerkki, suosittelemme prosessin läpikäymistä. 

Samsung-t5-asetukset

Muuten ohjelmisto on hedelmätöntä. Voit vaihtaa salasanasi, sammuttaa salasanasuojauksen ja nimetä aseman uudelleen. Oikeassa alakulmassa voit tarkistaa myös päivitykset. Vaikka laiteohjelmistopäivitykset eivät ole ensimmäinen asia, joka tulee mieleen ulkoisten asemien kanssa, ne voivat olla tärkeitä, mikä tekee mukana toimitetuista hyödyllisistä. 

On kuitenkin tärkeää huomata, että päivityksen jatkamiseksi sinun on sammutettava salasanasuojaus. Sinun on myös asetettava uusi salasana päivityksen päätyttyä, mitä ehdotamme tekemällä luomalla salasana yhdelle parhaista salasananhallinnoijistamme, kuten Dashlane (lue Dashlane-arvostelu). 

Samsung T5 salasanasuojaus

Kuten mainittiin, T5: ssä on salasanasuojaus, joka on ominaisuuksien kannalta kyse. Valitettavasti ei ole mitään varmuuskopio-apuohjelmaa, kuten näimme Seagate Backup Plus Portable -portaalin kanssa (lue Seagate Backup Plus Portable -katsauksemme). 

T5 ei kuitenkaan ole suunnattu siihen. 2 Tt: n yläosassa oleva T5 on parempi tiedostojen ottamista tien päällä kuin koneen varmuuskopiointia varten. Jos olet kiinnostunut siitä, työpöytäratkaisu, kuten Western Digital My Book, on parempi vaihtoehto (lue Western Digital My Book -katsaus). 

Vaihtoehtoisesti voit käyttää yhtä parhaista online-varmuuskopiopalveluistamme, kuten Backblaze (lue Backblaze-arvostelu).

Vaikka varmuuskopiointiohjelmaa ei ole mukana, salasanasuojauksen lisääminen on valtavaa, etenkin kannettavan aseman suhteen. Kestävän ulkomuodon ja pienen koon takia kuvittelemme, että T5: llä on luonnollinen koti reput. Salasanasuojaus varmistaa, että tappioilla ei ole katastrofaalisia seurauksia. 

 Samsung T5 -ominaisuuksien yleiskatsaus

Alkaa 17997 dollaristaKaikki suunnitelmat

ominaisuudet

kapasiteetti
1 TB SSD, 2 TB SSD

Varmuuskopiointiohjelma

Käyttöliittymä
USB 3.0

foorumi

Windows

Mac käyttöjärjestelmä

Android

Esitys

Ajonopeus
N / A

Kiintolevyn tyyppi
SSD

Tuki

Takuuaika
36 kuukautta

Elvytyspalvelut

Nopeuspöytä

Hinta

Vaikka Samsung T5 on erinomainen ominaisuuksiltaan ja suorituskyvyltään, se on kallis. Sitä pitäisi odottaa kaikilta SSD-levyiltä, ​​etenkin sellaisilta, jotka on rakennettu sekä T5, mutta lompakko on kevyempi. Siitä huolimatta, Samsung ei ole hinnoitellut asemaansa kilpailusta korkeampaa, mikä tarkoittaa, että et maksa nimestä. 

Samsung T5
Toimittajan arvio: 1 TB SSD179,97 dollaria2 TB SSD320,48 dollaria249,99 dollaria 179,97Säästä 70,02 dollaria (28%) Näytä arvostelutOsta Amazonissa$ 184,99(77 arvostelua) Osta Walmartista$ 199,99(843 arvostelua) Osta Best Buy -sivustolla479,99 dollaria 320,48Säästä 159,51 dollaria (33%) Näytä arvostelutOsta Amazonissa479,99 dollaria 349,99Säästä 130,00 dollaria (27%)(77 arvostelua) Osta Walmartista

Sitä tulee 250 Gt, 500 Gt, 1 Tt ja 2 Tt kapasiteetilla. Kaksi ensimmäistä saa vaaleansinisen hoidon ulkopuolelta ja kaksi jälkimmäistä muuttuvat mustiksi. On olemassa myös kulta- ja punaista variantteja, mutta ne ovat yksinomaan 1 Tt-mallille. 

Samsung T5 500GB on paras valinta, ja se sattuu olemaan malli, jonka testimme. 250 Gt malli on itse asiassa kalliimpi kuin kirjoittamisen aika. Vaikka 2TB-malli maksaa vähemmän gigatavua kohti, se alkaa yli 300 dollaria. 1TB-malli on sama hinta gigatavua kohti kuin 500 Gt: n versio, joten voit ostaa kaksi niistä, jos haluat jakaa tietosi.

Kaiken kaikkiaan hinta ei kuitenkaan ole huono, vaikka se olisi korkeampi kuin jotkut halvemmista, kehruuvaihtoehdoista. Verrattuna esimerkiksi G-Technology G-Driveen, hinta on hyvä. 1 Tt: n G-asema käyttää 21 senttiä gigatavua kohti, kun taas T5: n ajo on vain 17 senttiä gigatavua (lue G-Technology G-Drive -katsaus).

Nopeus & Esitys

Pitäisi olla yllättävää, että Samsung T5 toimi hyvin. Solid-state-asema osoitti USB 3.1: n tehoa testauksen aikana, jossa suoritimme sen neljän vertailukohdan läpi nopeuden ja virheiden testaamiseksi. 

Seq ReadSeq WriteRandom ReadRandom Write2.3 GB -siirto
Samsung T5
562,4 Mt / s 520 Mt / s 160,1 MB / s 195,7 MB / s 16,08 sek.

Ensimmäinen testi oli CrystalDiskMark, ja T5 pyyhkäisi taulua, kun se tuli peräkkäisiin ja satunnaisiin lukemiin ja kirjoituksiin. Vaikka suorituskyvyn hyödyt ovat selvät verrattuna kannettavaan Seagate Portable (lue Seagate Portable -katsauksemme), T5 hallitsi silti etulyöntiaseman kilpailevia SSD-levyjä, kuten SanDisk Extreme Portable, (lue SanDisk Extreme Portable -katsauksemme). 

Samsun-T5-CrystalDiskMark

Seuraavaksi siirrimme levylle 2,3 Gt: n testikansion, joka oli täynnä musiikkia, videoita ja asiakirjoja, mittaamalla siirron aika. T5 leijui noin 145 megatavua sekunnissa siirron aikana, ja vaikka se on edelleen nopein esiintyjämme, paljon halvempi Toshiba Canvio Basics ei ole kaukana (lue Toshiba Canvio Basic -katsauksemme). 

Näiden testien aikana myös CrystalDiskInfo oli käynnissä, jotta voimme tarkistaa aseman tilan, mukaan lukien sen lämpötilan ja mahdollisesti esiintyvät virheet. Levy oli viileä paineen alaisena, eikä testissä ollut mitään virheitä tai outoja käyttäytymiä. 

Samsun-T5-CrystalDiskInfo

Viimeinkin suoritimme “chkdsk” -apuohjelman Windowsissa kaivaaksemme aseman mahdollisten huonojen alojen tai klusterien läpi. Koska aseman käsityötaito ei ollut riittävän selkeää, emme löytäneet virheitä siitä edes uuvuttavan skannauksen jälkeen. 

Takuu & Tuki

Kuten kaikissa Samsungin kannettavissa SSD-levyissä, saat kolmen vuoden rajoitetun takuun. Sama rajoitetun takuun kappale ja tanssi ovat läsnä: Samsung kattaa vain valmistus- tai valmistusvirheet, eikä se täytä takuupyyntöä, jos olet käyttänyt asemaa väärin.

Samsung-t5-2

Tästä huolimatta on enemmän kuin normaalia. Takuutiedoissa Samsung sanoo, ettei se kunnioita virheellisesti toimitettuja asemia, tuotteen fyysisiä vaurioita lähettämisen aikana tai sen jälkeen, avointa tuotteen koteloa tai puuttuvia sarjanumeroita koskevia pyyntöjä. Tietojen menetyksiä ennen takuuvaatimusta tai sen seurauksena ei myöskään korvata. 

Tuen osalta Samsung tarjoaa sinulle kolme vaihtoehtoa. Voit soittaa tukipalvelulle, lähettää sähköpostia myyntitiimille tai pyytää palvelua palvelukeskuksen kautta. Viimeisen avulla voit suunnitella kotona tapahtuvan korjauksen, mutta ottaen huomioon Samsungin tiheän tuotevalikoiman, kuvittelemme muutama näistä pyynnöistä. Olemme kuitenkin käyneet läpi prosessin, ja voit lähettää pyynnön. 

Koska Samsung ei kuitenkaan tarjoa palautuspalveluita, tapaamisen pyytämiseen ei ole juurikaan syytä. Useimmissa tapauksissa joudut toimittamaan takuupyynnön, mikä voi olla pitkä prosessi.

Vaikka kaikki kuulostaa oudolta, Samsung tarjoaa enemmän tukimuotoja kuin useimmat, vaikka tukidokumentteja ei olekaan. Lisäksi taajuusmuuttaja on niin hyvin rakennettu, että epäilemme mahdollisten pyyntöjen tekemistä.

Tuomio

Samsung T5 on voimalan kiintolevy, joka pystyy käsittelemään vaativimpia tehtäviä. Sen lisäksi, että se on erittäin nopea, se on myös kevyt ja kompakti, joten se on täydellinen laite matkalle. Asemalle on tehty jopa kameratelineitä, jos haluat tallentaa korkearesoluutioista videota. 

Vaikka hinta otetaan huomioon, T5 on slam dunk. Se ei ole hieno varmuuskopiointiin, mutta asemasta mitään ei ole suunnattu kyseisille markkinoille. Jos olet kiinnostunut koneesi varmuuskopioinnista kuin tiedostojen ottamisesta tien päällä, lue muut ulkoisen kiintolevyn arvostelut. 

Mitä mieltä olet Samsung T5: stä? Mihin aiot käyttää omasi? Kerro meille alla olevissa kommenteissa ja, kuten aina, kiitos lukemisesta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map