LaCie Rugged Mini Review – Vankka mutta hidas – Päivitetty 2020

LaCie Rugged Mini Review

Jos haluat kiintolevyn, joka voi lyödä, LaCie Rugged saattaa vaikuttaa hyvältä ostolta. Jos haluat hyvän ulkoisen HD: n, joka toimii hyvin, vältä tätä tuotetta. Lue miksi koko LaCie Rugged -katsauksessa.

LaCie-karu-mini varustellunLaCie-karu-mini-2LaCie-karu-mini-1

Edellinen

Seuraava

LaCie Rugged Mini
Toimittajan arvio: 1 TB74,94 dollaria2 TB85,99 dollaria4 TB141,99 dollaria$ 74,94Näytä arvostelutOsta Amazonissa$ 125,83Näytä arvostelutOsta Walmartilla$ 80,99(9 arvostelua) Osta Best Buy -sivustolla99,94 dollaria 85,99Säästä 13,95 dollaria (14%) Näytä arvostelutOsta Amazonissa149,99 dollaria 109,99Säästä 40,00 dollaria (27%)(1 arvostelua) Osta Walmart-sivustolta$ 104,99(184 arvostelua) Osta Best Buy -sivustolla$ 141,99Näytä arvostelutOsta Amazonissa$ 169,99Näytä arvostelutOsta Walmartilla$ 159,99(9 arvostelua) Osta Best Buy -sivustolla

Jokainen, joka ei ole kuullut LaCiestä, tunnistaa todennäköisesti jotkut sen tekemistä tuotteista. Oranssi nauha, joka ympäröi sen Rugged-sarjaa, on ikoninen, osoittaen, että taajuusmuuttaja kestää jopa vaikeimmatkin lyönnit. Tarkastellaan tämän LaCie Rugged Mini -katsauksen kokoonpanokelpoisinta vaihtoehtoa.

Jos et tunne, LaCie on Seagaten omistama, niin monet työkalut ja ominaisuudet ovat verrattavissa Seagate-levyihin. LaCie-sarja, toisin kuin Seagate-sarja, keskittyy ennen kaikkea muotokertoimeen ja suorituskykyyn, mikä näkyy sen sarjoissa Porsche Design -asemissa ja d2-työpöydän varmuuskopiolevyissä. 

Rugged Mini ei myöskään ole esillä. Vaikka kotelo pystyy käsittelemään kaikkein vaikeimpia ympäristöjä, suorituskyky jättää paljon toivomisen varaa, ja koska hinta on paljon korkeampi kuin joitain kilpailevia ajaa, se on vaikea myydä. Jopa niin, että jos sinulla on kova kiintolevysi tai käytät niitä vaikeissa olosuhteissa, Rugged Mini saattaa olla paras ulkoinen kiintolevy sinulle.

vahvuudet & heikkoudet

Vaihtoehdot LaCie Rugged Mini: lle

ominaisuudet

Jos jotain on selvää, kun LaCie Rugged Mini -laatikkoa puretaan, asema voi lyödä. Ikoninen oranssi nauha on jäykkä, mikä varmistaa, että asemasi pysyy käyttökelpoisena, jos se kestää epäonnisia putouksia. Kuoren alla se näyttää kuin mikä tahansa kannettava kiintolevy. Toisin kuin Western Digital Elements, kotelo on kuitenkin kaikki metallia (lue Western Digital Elements -katsaus).

LaCie-karu-mini-1

Suurin osa hinnasta menee kuitenkin koteloon, jota tarkastelemme seuraavassa osiossa. Laatikkoon tulee asema, USB-tyypin A – tyyppi B -kaapeli ja USB-tyyppi A – tyypin C-kaapeli. Vaikka asema ei toimi USB 3.1: n kautta, voit silti kytkeä sen USB-tyypin C-porttiin mukavuuden vuoksi. 

Vaikka suo-standardi melkein kaikissa suhteissa, kotelo on se, joka erottaa LaCien. Levyjen on tarkoitus mennä minne menet, käsittelemällä kaikkein vaikeimpia ympäristöjä helposti. Dollarisi ei osta ylimääräistä suorituskykyä, vaan kyky varmistaa tietosi turvallisuus.  

Se ei ole kuitenkaan vain yleinen idea. LaCie asettaa tuotesivulleen erityiset rajoitukset sille, mitä Rugged Mini pystyy käsittelemään. Taajuusmuuttaja on sateenkestävä, pystyy absorboimaan jopa neljän metrin putouksen iskun ja voi kestää alle noin 2 205 puntaa paineessa.

LaCie Rugged Mini -asennus

Pitäisi olla yllättävää, että LaCie Rugged Mini -sovelluksen asentaminen on samanlainen kuin kannettavan Seagate-aseman asettaminen (lue Seagate Portable -katsauksemme). Kaksi Seagate-asemiin ladattua “aloita tästä” -sovellusta ovat myös Rugged Mini -asemilla, ja napsauttamalla käyttöjärjestelmääsi vastaavaa sovellusta pääset matkallesi. 

LaCie-karu-mini-review-rekisteröinti

No, se avaa rekisteröintisivun, jota suosittelemme katsomaan. Sen lisäksi, että rekisteröit aseman takuutuen saamiseksi, voit myös ostaa jopa kolmen vuoden tietojen palautuksen 15 dollarilla ja ladata työkalupakin, jota tarkastelemme minuutissa. 

Kuten Seagate Backup Plus Portable, myös muita tarjouksia (lue Seagate Backup Plus Portable -katsauksemme). Tätä ajaa varten saimme kahden kuukauden Adoben valokuvaussuunnitelman. LaCie Rugged Mini -sovelluksella saat kuukauden Adobe Creative Cloud -sovelluksen. Se on iso, kun otetaan huomioon, että Adobe on parhaan valokuvien muokkausohjelmistomme ja parhaiden videonmuokkausohjelmistojen luetteloiden yläosassa.

LaCie Rugged Mini -varmuuskopiointi ja tietoturva

Kuten mainittiin, osa asennusprosessista on Toolkitin lataaminen, joka on all-in-one-keskitin Rugged Mini -ominaisuuksiin. Ennen kuin pääset siihen, sinun on kuitenkin käynyt läpi LaCien asennusprosessi, joka muotoilee ja optimoi aseman käyttämäsi käyttöjärjestelmälle. 

Se kysyy myös, haluatko varmuuskopioida tai peilata tiedostoja asemaan. Vaikka varmuuskopiot sopivat paremmin sellaiseen asemaan kuin Western Digital My Book, tiedostojen peilaus voi olla hyödyllinen (lue Western Digital My Book -katsaus). Koska Rugged Mini on tarkoitettu kulkemaan minne ikinä menetkin, sinulla voi käytännössä olla kopio koneestasi missä oletkin.

Yksi räikeä puuttuminen on kuitenkin salasanasuojaus, huolimatta LaCien väitteistä, että Rugged Mini tarjoaa sen tuotesivulla. Asensimme kaikki Rugged Mini -sovellukseen käytettävissä olevat sovellukset, emmekä löytäneet paikkaa salasanan asettamiseen. Kun tutkimme prosessia, huomasimme, että se on LaCie Rugged Secure -ominaisuus, ei Rugged Mini.

Se on sääli, koska ajaa on suojattu kaikilla muilla etuosilla. Rugged Mini voi olla hieno vaihtoehto tietojen ottamiseen tien päällä, mutta jos haluat lukita varmuuskopiot, sinun kannattaa harkita turvallista online-varmuuskopiointitoimittajaa, kuten Backblaze (lue Backblaze-arvosteluamme). 

LaCie Rugged Mini -ominaisuuksien yleiskatsaus

Alkaa 7494 dollaristaKaikki suunnitelmat

ominaisuudet

kapasiteetti
1 TB, 2 TB, 4 TB

Varmuuskopiointiohjelma

Käyttöliittymä
USB 3.0

foorumi

Windows

Mac käyttöjärjestelmä

Android

Esitys

Ajonopeus
5400RPM

Kiintolevyn tyyppi
Pyöriä

Tuki

Takuuaika
24 kuukautta

Elvytyspalvelut

Nopeuspöytä

Hinta

Kuten mainittiin, Rugged Mini -asemat ovat kalliimpia kuin muut black box-kilpailijat, melkein kaikki ylimääräiset kustannukset koteloon. Käytettävissä on vain kolme kapasiteettia, mutta ne tarjoavat vankan valikoiman niille, jotka tarvitsevat tallennusta tien päällä. 

LaCie Rugged Mini
Toimittajan arvio: 1 TB74,94 dollaria2 TB85,99 dollaria4 TB141,99 dollaria$ 74,94Näytä arvostelutOsta Amazonissa$ 125,83Näytä arvostelutOsta Walmartilla$ 80,99(9 arvostelua) Osta Best Buy -sivustolla99,94 dollaria 85,99Säästä 13,95 dollaria (14%) Näytä arvostelutOsta Amazonissa149,99 dollaria 109,99Säästä 40,00 dollaria (27%)(1 arvostelua) Osta Walmart-sivustolta$ 104,99(184 arvostelua) Osta Best Buy -sivustolla$ 141,99Näytä arvostelutOsta Amazonissa$ 169,99Näytä arvostelutOsta Walmartilla$ 159,99(9 arvostelua) Osta Best Buy -sivustolla

Linjan alapää ei ole vaikuttava. Lähes 10 senttiä gigatavua voi saada puolijohdeasemaan, kuten SanDisk Extreme Portable -sovellukseen (lue SanDisk Extreme Portable -katsauksemme). Verrattuna Toshiba Canvio Basics -yritykseen, erot ovat selvät. Aseman 1TB-versio maksaa noin 25 dollaria vähemmän (lue Toshiba Canvio Basics -katsaus). 

Rivistä ylöspäin, Rugged Mini’s 2TB -malli on järkevämpi, mutta silti lähes kaksinkertainen verrattuna muihin black box -laitteiden ulkoisiin asemiin. 4TB-malli ei ole huono. Vaikka lisäkustannukset ovat edelleen kalliimpia kuin Western Digital My Book tai Seagate Backup Plus Portable, hinta on pieni, ja ottaen huomioon Rugged Mini’n hyvin, kestävä ulkopinta, lisäkustannukset ovat sen arvoisia.

Tässä osiossa on vaikeaa, että Rugged Mini ei tarjoa merkittävää suorituskyvyn hyötyä. Taajuusmuuttaja pyörii edelleen nopeudella 5 400 rpm USB 3.0: n kautta. Olemme nähneet, että muut vaihtoehdot tekevät saman asian paljon vähemmän rahaa. 

Tästä syystä on selvää, että ylimääräiset kustannukset on sidottu metallikansiin ja oranssiin nauhaan aseman ympärillä. Näitä ominaisuuksia ei saisi alentaa, varsinkin jos heität aseman paljon ympäri. Toisin sanoen niille, joilla on kevyt kosketus tai jotka voivat pitää silmällä missä heidän tietonsa menevät, se on ylenmääräistä, ja niin on myös hinta.

Nopeus ja suorituskyky

Suoritamme ulkoiset kiintolevyt suorituskyvyn määrittämiseksi neljän testisarjan läpi. Kaksi näistä testeistä on tarkoitettu nopeudelle ja kaksi virheille, ja kukin luokka saa käytännön testin ja vertailuarvon. 

Seq ReadSeq WriteRandom ReadRandom Write2.3 GB -siirto
LaCie Rugged Mini
133,9 MB / s 27,89 MB / s 1,089 MB / s 0.879 MB / s 74 sekuntia.

Nopeudelta lähtien ajoimme ajamaamme CrystalDiskMarkin läpi käyttämällä 4 Gt: n testitiedostoa ja viittä siirtoa. Rugged Mini kamppaili paljon, kelloi kohtuullisella, mutta ei-painavalla sekvenssinlukunopeudella ja kohtuuttomalla sekvenssin kirjoitusnopeudella. Satunnaiset lukemat ja kirjoitukset olivat hienoja, mutta olemme nähneet nopeamman suorituskyvyn Western Digital -asemilla. 

LaCie-karu-mini-review-CrystalDiskMark

Käytännöllinen testi, joka koostui 2,3 Gt: n testikansion kopioimisesta ja siirron ajoittamisesta, oli myös epämääräinen. Kesti ajomme minuutti ja 14 sekuntia kohtuuttoman paljon epäjohdonmukaisuuksia. Vertailun vuoksi testimme paljon halvempi Toshiba Canvio Basics -asema siirsi tiedoston hieman yli 16 sekunnissa. 

Tämä testaus tehtiin ilman LaCien optimointia, joten menimme takaisin ja suoritimme testit uudelleen aseman optimoinnin jälkeen. Ei ole yllättävää, että suorituskyvyn hyödystä oli vähän tai ei ollenkaan. Käytännön testi oli johdonmukaisempi, mutta nopeus oli yhtä hidas, ja CrystalDiskMark näytti nopeudet, jotka olivat samanlaisia ​​kuin mitä näimme aiemmin. 

Jos nopeus on huolenaihe, Rugged Mini ei toimita. Suorituskyky on samanlainen kuin monien black box -asemien, mutta siirtonopeus on hirveä. Niille, jotka tarvitsevat nopean aseman videon editointiin ja vastaaviin, kannattaa pysyä SSD-levyllä, kuten Samsung T5 (lue Samsung T5 -katsaus). 

Onneksi virheentarkastuksemme sujui ilman kiinnitystä. Tarkkailimme asemaa CrystalDiskInfo-ohjelmalla koko testauksen ajan, jotta voimme nähdä, onko asema kuuma tai esiintyikö virheitä. Kaikki oli hyvää, ja laajennettu virhetestaus, joka koostui kahden tunnin stressitestistä käyttämällä “chkdsk” -apuohjelmaa, tuki tämän. 

LaCie-karu-mini-review-CrystalDiskInfo

Takuu ja tuki

LaCie Rugged Mini -asemilla on kahden vuoden rajoitettu takuu, joka on yksityiskohtaisesti mukana toimitetussa tuoteoppaassa ja aseman esiasennetussa .pdf-tiedostossa. Se on sama takuu kuin Seagate-asemilla, mikä tarkoittaa, että se kattaa vain valmistusvirheet tai materiaalivirheet. 

LaCie-karu-mini-2

Takuu ei kata kaikkia muita asioita, kuten aseman pudottamista, upottamista tai muuten vahingoittamista, mikä ei saisi olla suuri ongelma, kun otetaan huomioon, että Rugged Mini -asemat on rakennettu säiliöiden tapaan. Tästä huolimatta, jos törmäät esteen läpi ja vaurioitat taajuusmuuttajaa, se ei kuulu takuun piiriin. 

Tukipalveluna LaCie tarjoaa muutama tietokanta, joka kattaa usein kysyttyjä kysymyksiä, vianetsintäoppaita ja ohjeita. Voit puhua tukivastaavan kanssa myös puhelimitse tai sähköpostitse, jos sinulla on tietty kysymys. 

Ottaen huomioon aseman karu luonne, odotimme tuelta enemmän. Sen sijaan, että taataan, että asema kestää luonnonvoimia, kuten LaCie väittää, sinulle jää tavallinen takuu, joka näkyy muissa Seagate-tuotteissa. Tuki on parempi kuin mitä saat useimmista ulkoisista levyistä, mutta toivoimme enemmän sellaiselta tuotteelta kuin Rugged Mini. 

Tuomio

Rugged Mini -asemat kertovat sinulle kaiken, mitä sinun on tiedettävä nimessä. Ne on rakennettu kestämään ja ne ovat pieniä, mikä on vaikea yhdistelmä löytää. Esitys on kuitenkin keskinkertainen. On tietty joukko ihmisiä, jotka haluavat Rugged Mini -aseman, mutta jos haluat vain ottaa muutamia asioita tien päällä, on nopeampia ja halvempia vaihtoehtoja. 

Sitä vastoin, jos tyhjennät valokuvia kuvattaessa häät tai heittäessäsi aseman reppuun matkalla, suoja palaa. Joko niin, suosittelemme lukemaan muita ulkoisen kiintolevyn arvosteluja nähdäksemme, onko Rugged Mini paras valinta sinulle. 

Mitä mieltä olet LaCie Rugged Ministä? Kannatko kotelo lisäkustannuksia? Kerro meille alla olevissa kommenteissa ja, kuten aina, kiitos lukemisesta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map