G-tekniikka G-Drive-mobiili SSD -katsaus – päivitetty 2020

G-Technology G-Drive Mobile SSD -katsaus

G-Technology G-Drive Mobile SSD on erittäin tehokas, huippuluokan laite, joka tekee työn nopeasti. Se voi olla liian kallis useimmille lompakoille, sillä voit lukea G-Technology G-Drive Mobile SSD -katsauksen täydellisestä katsauksesta.


g-drive-mobiili varustellung-asema-mobile-1

Edellinen

Seuraava

G-tekniikka G-Drive-mobiili SSD
Toimittajan arvio: 500GB89,99 dollaria1TB181,18 dollaria2TB329,95 dollaria179,95 dollaria 89.99Säästä 89,96 dollaria (50%) Näytä arvostelutOsta Amazonissa$ 149,99(73 arvostelua) Osta Best Buy -sivustolla$ 181,18Näytä arvostelutOsta Amazonissa$ 189,95(1 arvostelua) Osta Walmart-sivustolta$ 299.99(57 arvostelua) Osta Best Buy -sivustolla749,95 dollaria 329,95Säästä 420,00 dollaria (56%) Näytä arvostelutOsta Amazonissa$ 649,99(2 arvostelua) Osta Best Buy -sivustolla

G-Technology on yksi harvoista Western Digitalin omistamista varastointibrändeistä. Western Digital käyttää laajaa tallennusverkkoa, kun taas toinen sen tuotemerkki SanDisk keskittyy kannettavaan flash-tallennukseen. G-Technology palvelee eri markkinoita, nimittäin luojaa. Kestävät asemat on rakennettu nopeudelle ja jäykkyydelle, mikä on ihanteellinen valokuvaajille, elokuvantekijöille ja tuottajille. 

Tässä G-Technology G-Drive Mobile SSD -katsauksessa tarkastellaan solid-state-asemaa, jonka on tarkoitus viedä minne ikinä teetkin. Kompromissiton rakenne ja erittäin nopea nopeus, G-Drive Mobile pystyy käsittelemään melkein mitä tahansa tehtäviä. Hintalappu voi kuitenkin olla liian paljon käsiteltäväksi. 

Jos olet joskus tarkastellut G-Technologyn kokoonpanoa, sen pitäisi olla niin pieni yllätys. Kun tallennusratkaisut on rakennettu materiaalien polttamiseen, jotka maksavat useita tuhansia dollareita, sen valikoima ei ole keskittynyt arvoa etsiville. Jos etsit parasta parasta, on vaikea katsoa G-tekniikan ohi, edes verrattuna parhaimpiin ulkoisiin kiintolevyihimme.

vahvuudet & heikkoudet

Vaihtoehtoja G-Technology G-Drive Mobile SSD: lle

ominaisuudet

G-Drive Mobile toimitetaan vaatimattomassa pakkauksessa, mutta se ei välitä välttämättömyydestä. Saat aseman, USB-C-USB-C-kaapelin, USB-C-USB-A-kaapelin ja joukon käyttöoppaita. Kaksi kaapelia eri koneille on iso, koska jotkut aseman valmistajat antavat mielellään halvan sovittimen sen sijaan (lue esimerkki SanDisk Extreme Portable -katsauksesta). 

g-asema-mobile-1

Kaapelit ovat kuitenkin lyhyitä. Itse asiassa ne ovat niin lyhyitä, etteivät voineet päästä pöytätietokoneiden yläosaan, kun ne on kytketty takaosaan. Ne pysyvät kuitenkin paikoillaan taivutettuina, ja koska ajaa markkinoidaan liikkeellä oleville, lyhyt kaapeli ei välttämättä ole huono asia. 

G-Drive -mobiiliasetus

G-Drive Mobilen asentaminen oli outoa. Kun se oli kytketty USB-C-liitäntään Windows 10 -kannettavaan, sen kapasiteetti oli vähemmän kuin 4 Gt. Yksinkertaisesti nimeltään “G-Utilities” avasimme sen löytääksesi useita tiedostoja ja asennusohjelmia sekä tekstitiedoston ohjeineen. Vaikka olemme nähneet sen aiemmin – lukemalla esimerkki Seagate Portable -katsauksesta – G-tekniikka sisältää liikaa.

Asemassa on kaksi asennusohjelmaa, yksi ohjatulle muotoiluasetukselle ja toinen nimeltään Paragon (lisää siinä minuutissa). Vaikka voisimme löytää tarvittavan, se ei pidä paikkaansa kaikissa. Ohjeet auttavat, mutta ne ovat pitkiä. Tarvittavan asennusohjelman asettaminen aseman juureen ja kaikki muu kansiossa toimisi paremmin. 

Olemme tavoittaneet ohjatun muotoilutoimiston toivoen, että se antaa meille 500 Gt kapasiteetin, jonka maksimme. Se tapahtui, mutta se pyyhki prosessin muut apuohjelmat. Voimme arvostaa sitä, että kaikki sisältyy asemaan, mutta verkkopohjaiset asennukset, kuten Seagate Backup Plus Portable -sovellus tai all-in-one-asennusohjelma, kuten Western Digital My Book, olisi parempi (lue Seagate Backup Plus Portable -katsaus ja Western Digital Kirjani arvostelu). 

G-Drive-mobiili kestävyys

G-Drive Mobile ei voi toimia niin lyömällä kuin aggressiivisesti kuin kestävä kuin ADATA SD600. Itse asiassa se voi kestää enemmän kuin yhden kuin ADATA SD600, kuten voit lukea ADATA SD600 -katsauksessamme. G-Drive Mobile antaa sinulle suojan LaCie Rugged Mini samalla, kun sillä on ohut ja houkutteleva muotokerroin (lue LaCie Rugged Mini -katsaus). 

Pehmeä kumi runko antaa mukavan tunteen, mutta sen taustalla on metallisisustus. Se on määritelmä kiinteästä, kunnollisesta painosta, käynnistystä varten. Se on kiitos vedenpitävyydelle, pölykestävyydelle, pudotussuojalle ja murtumissuojaukselle. 

Se ei ole myöskään pelkkä markkinointipiste. Taajuusmuuttaja on IP67-luokiteltu vesi- ja pölysuojelua varten, se pystyy käsittelemään melkein 10 metrin pudotuksen ja kestää jopa 1 000 kilon paineen. Vaikuttavalla nopeudellaan ja rakenteeltaan G-Drive Mobile pystyy käsittelemään mitä tahansa työmäärää kaikissa olosuhteissa.

G-tekniikka G-Drive Mobile SSD -ominaisuuksien yleiskatsaus

Alkaa 8999 dollaristaKaikki suunnitelmat

ominaisuudet

kapasiteetti
500 Gt, 1 Tt, 2 Tt

Varmuuskopiointiohjelma

Käyttöliittymä
USB 3.0

foorumi

Windows

Mac käyttöjärjestelmä

Android

Esitys

Ajonopeus
N / A

Kiintolevyn tyyppi
SSD

Tuki

Takuuaika
60 kuukautta

Elvytyspalvelut

Nopeuspöytä

Hinta

Tähän päivään mennessä G-Drive Mobile on kallein kannettava levy, jota olemme tarkistaneet. Hinta 2 gigatavua gigatavua on melkein yhtä suuri kuin joidenkin johtavien kannettavien 1 kt: n kannettavien SSD-levyjen (katso lisätietoja siitä Samsung T5 -katsauksesta). 

G-tekniikka G-Drive-mobiili SSD
Toimittajan arvio: 500GB89,99 dollaria1TB181,18 dollaria2TB329,95 dollaria179,95 dollaria 89.99Säästä 89,96 dollaria (50%) Näytä arvostelutOsta Amazonissa$ 149,99(73 arvostelua) Osta Best Buy -sivustolla$ 181,18Näytä arvostelutOsta Amazonissa$ 189,95(1 arvostelua) Osta Walmart-sivustolta$ 299.99(57 arvostelua) Osta Best Buy -sivustolla749,95 dollaria 329,95Säästä 420,00 dollaria (56%) Näytä arvostelutOsta Amazonissa$ 649,99(2 arvostelua) Osta Best Buy -sivustolla

Epäilemättä tämä on kohta, jolla ulkoisten SSD-levyjen tuotot vähenevät. G-Drive-matkapuhelimet ovat nopeampia kuin muut SSD-levyt ja niissä on poikkeuksellinen muotokerroin, mutta marginaalit sen ja SanDiskin ja Samsungin levyjen välillä ovat pienet. Lisäksi siitä puuttuu ominaisuuksia, joita saisit Samsung T5: llä, kuten salasanasuojaus. 

Jos arvo on siitä, mikä huolestuttaa, G-Drive Mobile ei ole oikea paikka näyttää (lue Toshiba Canvio Basics -katsaus oppiaksesi enemmän arvoon keskittyvästä levystä). G-Technology on yksi harvoista valmistajista, jotka naulaavat molemmat, jos kompromissiton nopeus ja rakennuslaatu ovat ensisijaisia ​​huolenaiheitasi..

Nopeus & Esitys

Testaamme nopeuden ja virheet aseman yleisen suorituskyvyn mittaamiseksi. Vaikka on aina valmistustekijöitä, jotka voivat muuttaa aseman suorituskykyä, käyttämämme neljä testiä yrittävät saada mahdollisimman tarkan kuvan, jotta voimme verrata asemaa muihin markkinoihin. 

Seq ReadSeq WriteRandom ReadRandom Write2.3 GB -siirto
G-tekniikka G-Drive-mobiili SSD
562,8 MB / s 515,6 MB / s 177,9 MB / s 170,5 MB / s 16,54 sek.

Nopeus alkaa CrystalDiskMark. Ajoimme 500 Gt: n G-Drive -mobiilimme vertailukohdan läpi käyttämällä 4 Gt: n testitiedostoa ja viittä siirtoa. Mainostetun mukaisesti peräkkäiset lukemat saavuttivat yli 560 megatavua sekunnissa. Lisäksi satunnaiset luku- ja kirjoitusnopeudet olivat nopeimpia, mitä olemme nähneet kannettavassa SSD: ssä. 

g-asema-mobiili-CrystalDiskMark

Seuraavaksi kopioimme asemaan 2,3 Gt: n kansion, joka oli täynnä elokuvia, musiikkia ja asiakirjoja. Vain Samsung T5: n voittama siirto, joka on toiseksi nopein aika, mitä olemme nähneet, kesti 16,54 sekuntia. Se heilahti vakiona 144 Mbit / s koko testin ajan, mikä tarkoittaa, että se on nopea. 

Tarkkailemme myös aseman virheiden löytämistä CrystalDiskInfon avulla. Niitä ei ollut, mutta kuten alla olevasta kuvakaappauksesta näet, havaitsimme jotain mielenkiintoista. Se rekisteröitiin nimellä SanDisk X600 M.2 SSD. On mahdollista, ellei epätodennäköistä, että G-Drive Mobile on vain M.2 X600 kestävässä rungossa. G-Technology ja SanDisk ovat loppujen lopuksi Western Digitalin omistuksessa.

g-asema-mobiili-CrystalDiskInfo

Takuu & Tuki

Erinomaisen suorituskyvyn ja rakenteen ulkopuolella yksi syy siihen, että ostat G-Drive Mobilen, on takuu. Saat viisi vuotta G-Drive-mobiililaitteella, joka on pisin mitä olemme nähneet mistä tahansa ulkoisesta kiintolevystä. Se on edelleen rajoitettu takuu – sitä ei voida kiertää -, mutta G-Technology ei ole yhtä tiukka kuin muut valmistajat. 

Periaatteessa, jos rikot tai vaurioitat aseman, G-Technology ei ole vastuussa. Myöskään keskeytymätöntä toimintaa tai tietojen menetystä ei korvata. Jos asema on kuitenkin vaurioitunut valmistusvirheen vuoksi, se korvataan ilmaiseksi. Kuten kaikki takuut, joudut suorittamaan palautustuotteiden valtuutusprosessin. 

Voit kuitenkin tehdä paljon vianetsintää itse. Toisin kuin useimmat taajuusmuuttajien valmistajat, G-Technology tarjoaa tuotteilleen asianmukaisen tietokannan. Sieltä löydät aloitusoppaat, UKK: n, lataukset, tekniset tiedot ja keskustelut yhteisöstä. Vaikka muut valmistajat tarjoavat näitä resursseja, he tarjoavat niitä harvoin yhdessä paikassa. 

g-asema-mobiili-tietämyskanta

Jos etsit tarkempia vastauksia, napsauta tietokannan yläosassa olevaa Kysy-painiketta. Siellä on pitkä yhteyslomake, joka on valitettavasti ainoa tapa puhua tukivastaavan kanssa. Useiden itseapuresurssien pitäisi kuitenkin ratkaista suurin osa ongelmista.

Tuomio

Kilpailua kalliimpana G-Technology ei tarkoita kulmien leikkaamista vetovoimaan arvokeskeisiin asiakkaisiin. Sen sijaan maksat enemmän ja saat enemmän. Suorituskyky on lähellä muita johtavia SSD-levyjä, mutta rakennuslaatu ja runsas takuu ovat jotain, mitä emme ole nähneet. 

Se sanoi, hinta on korkea. Niille, jotka haluavat, mitä G-Technology tarjoaa, sopivia korvaavia tuotteita on vähän. Niille, jotka etsivät enemmän arvopainotteista vaihtoehtoa, on kuitenkin parempi lukea muita ulkoisen kiintolevyn arvosteluja. 

Mitä mieltä olet G-Drive Mobilesta? Onko lisäkustannus nopeuden arvoinen? Kerro meille ajatuksesi alla olevissa kommenteissa ja, kuten aina, kiitos lukemisesta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map