ADATA SD600 -katsaus – päivitetty 2020

ADATA SD600 -katsaus

ADATA tekee yleensä tietokoneille meneviä HD-levyjä, mutta SD600: lla on myös törmäys ulkoisiin HD-markkinoihin. Kuten voit lukea koko ADATA SD600 -katsauksessamme, se on parhaimmillaan sekoitettu.

ADATA-SD600 varustellunADATA-sd600-2ADATA-sd600-1

Edellinen

Seuraava

ADATA SD600
Toimittajan arvio: 256$ 512$ $ Näytä arvostelutOsta Amazonissa$ Näytä arvostelutOsta Amazonissa

Jos ADATA: sta tiedetään jotain, se on solid-state-asemaa. Yritys on erikoistunut flash-muistiin, kaiken m.2 SSD -muistikortista suurikapasiteettisiin flash-asemiin valmiina. Tässä ADATA SD600 -katsauksessa tarkastelemme yhtä sen neljästä ulkoisesta SSD: stä.  

Taajuusmuuttajaa markkinoidaan kestävänä levynä, jolla on ”poikkeuksellinen nopeus”. Vaikka se tarjoaa nopeamman siirtonopeuden kuin kaikki markkinoilla olevat kehruulevyt, se ei ole riittävä verrattuna SSD-levyihin, joiden kanssa se kilpailee. Vahva vaate ei myöskään valitettavasti ole edullista muovisuojuksella. 

Siitä huolimatta, se on halpa, mikä tekee siitä ainakin huomion parhaan ulkoisen kiintolevyn oppaamme. Lue edelleen, onko se oikea valinta sinulle.

vahvuudet & heikkoudet

Vaihtoehdot ADATA SD600: lle

ominaisuudet

Laatikkotaiteen perusteella SD600 näyttää asemalta, joka on rakennettu lyömään. Sen ottaminen kuitenkin kertoo erilaisen tarinan. Kuori on valmistettu muovista, pehmeä kumikahva ylhäällä ja alhaalla. Kumi on myös irrotettavissa, ja se on kiinnitetty vain käärittynä neljän ulkonevan reunan ympärille. 

ADATA-sd600-1

Vaikka SD600 on kestävämpi kuin Western Digital Elements (lue Western Digital Elements -katsaus), se jättää merkinnän markkinoille, joihin se näyttää kohdistuvan. Se näyttää hyvältä tuotekuvissa, mutta aseman käsitteleminen paljastaa, että sitä ei ole rakennettu kuten LaCie Rugged -asema (lue LaCie Rugged Mini -arvostelu). 

Laatikkoon tulee asema, lyhyt USB-A-USB-tyypin B-mikrokaapeli ja käyttöohje. Valitettavasti SD600 ei sisällä USB-C-liitettävyyttä, koska useimmat kannettavat SSD-levyt toimitetaan sen mukana (lue esimerkki Samsung T5 -katsauksesta).

ADATA SD600 -asetukset

Kun kytkeimme aseman Windows 10 -kannettavaan, se tunnistettiin heti. Toisin sanoen, asemalla ei ole mitään. Useimmissa tapauksissa haluamme nähdä sovelluksen, jonka avulla voit rekisteröidä aseman ja auttaa sinua asentamaan esiasennetut apuohjelmat (lue esimerkki siitä Seagate Portable -katsauksessa). 

Harmittaa vielä sitä, että ADATA tarjoaa paljon ilmaisia ​​latauksia asemallesi. Asiat, kuten SSD-työkalupakki, jonka avulla voit muuttaa aseman asetuksia, ovat välttämättömiä, mutta myös käyttäjien salliminen ladata Macrium Reflect -varmuuskopiointiohjelma olisi mukavaa. 

Useimmat sovellukset ovat kuitenkin päivättyjä ja vaikeita ladata. ADATA ei sisällä vain helppoa tapaa löytää ohjelmisto, vaan näyttää vain luettelon jokaisesta ohjelmistosta, eri versioilla käyttöjärjestelmän ja kielen mukaan. 

Vaikka siellä on varmuuskopiointiohjelma, asema on käytettävissä vain 500 Gt saakka, joten tarvitset todennäköisesti online-varmuuskopiointipalvelun, kuten Backblaze, tiedostojen suojaamiseksi (lue Backblaze-arvostelu).

ADATA SD600 Kestävyys 

ADATA väittää, että SD600 voi kestää putouksia sotilasstandardien perusteella, jotka eivät ole tiukat. Pelkästään laitteen käsittely kertoo, että sen lyöntiä ei tarvitse tehdä paljon. Muovikotelo on pieritetty yhteen niin, että se näyttää olevan kolme osaa, ja kun painettataan ylä- ja alaosaan, syntyy taivutus ja uskomaton kuristus. 

Sikäli kuin silikonikotelo menee, kuka tahansa, joka luulee sen imevän putouksen, leikkii itseään. Se on ohut, ilman ilmataskuja tai pehmusteita iskun painon ottamiseksi. Vaikka itse asema pystyy todennäköisesti käsittelemään putoamista, suurin osa SSD-levyistä pystyy, ja siinä tapauksessa, että metallisuoja olisi muovinen, se auttaisi siinä tapauksessa enemmän.

Mainitsemme kaiken tämän siksi, että uskomme, että jokainen aikoo tehdä reppuja ulkoisella kiintolevyllä, vaan koska markkinointimateriaali maalaa virheellisen kuvan. Taajuusmuuttaja ei ole vedenpitävä – se ei väitä olevansa, mutta koska “kestävät” tuotteet ovat yleensä, se on helppo olettaa – ja iskusuojaus on ohut kukaan. 

ADATA SD600 -ominaisuuksien yleiskatsaus

Vapaa

ominaisuudet

kapasiteetti
256, 512

Varmuuskopiointiohjelma

Käyttöliittymä
USB 3.0

foorumi

Windows

Mac käyttöjärjestelmä

Android

Esitys

Ajonopeus
N / A

Kiintolevyn tyyppi
SSD

Tuki

Takuuaika
36 kuukautta

Elvytyspalvelut

Nopeuspöytä

Hinta

Jos etsit edullista, kannettavaa SSD-levyä, ADATA on ainoa vaihtoehto. 256 Gt malli on sama hinta gigatavua kohti kuin 1 Tt SanDisk Extreme Portable. Kuten SanDisk Extreme Portable -katsauksessamme voidaan nähdä, 250 Gt: n malli kaksinkertaistuu hintaan gigatavua kuitenkin. 

ADATA SD600
Toimittajan arvio: 256$ 512$ $ Näytä arvostelutOsta Amazonissa$ Näytä arvostelutOsta Amazonissa

Se tekee SD600: sta erinomaisen arvon. 512 Gt: n malli on halvempi kuin mitä olemme nähneet mitään kannettavaa SSD-levyä, jopa verrattuna levyihin, joita tarjotaan enintään 2 kt. Halvempaan hintaan liittyy kuitenkin myönnytyksiä käytettävyydessä, nopeudessa ja rakennuslaadussa. Vaikka maksat halvemmin, maksat silti SSD-hinnat. 

Verrattuna esimerkiksi Seagate Backup Plus Portable -portaaliin, hinta ei ole vaikuttava (lue Seagate Backup Plus Portable -katsauksemme). Vaikka SD600 toimii paremmin kuin tämä asema, se toimii heikommin kuin useimmat SSD-levyt. Lisäksi sinulla on vain kaksi kapasiteettia.

Emme pidä mielessä rajoitettua kokoonpanoa, mutta 1 Tt: n mallin tarjoaminen on pelottavaa. Loppujen lopuksi voit ostaa 256 Gt: n micro-SD-kortteja, joten ADATA: lla olisi järkevää pakata lisää tallennustilaa SD600-rivilleen. 256 Gt menee nopeasti ja ottaen huomioon, että kannettavat SSD-levyt ovat valokuvaajille ja videotallenteille niittejä, rajoitetulla tilalla ei ole paljon järkeä.

Nopeus & Esitys

Testaamme kiintolevyn suorituskyvyn mittaamalla nopeus ja tarkistamalla virheitä. Käytämme kahta testiä jokaiselle alueelle, joista toinen on vakiintunut vertailukohta ja toinen on enemmän käytännön testi. 

Seq ReadSeq WriteRandom ReadRandom Write2.3 GB -siirto
ADATA SD600
429 Mt / s 383,2 Mt / s 116,5 MB / s 77,6 Mt / s 22,16 sek.

Nopeudesta alkaen SD600: aa juoksimme CrystalDiskMark-sovelluksen läpi viiden läpäisyn ja 4 Gt: n testitiedoston avulla. Kuten mainostettiin, peräkkäinen lukunopeus oli noin 440 megatavua sekunnissa, mikä on hitaampaa kuin muut johtavat kannettavat SSD-levyt. Satunnainen lukeminen ja kirjoittaminen teki myös merkittävän sukelluksen suorituskyvyssä.

ADATA-SD600-CrystalDiskMark

Vaikka SD600 on nopeampi kuin Toshiba Canvio Basics, se ei ole tasalla muiden ulkoisten SSD-levyjen kanssa (lue Toshiba Canvio Basics -katsauksemme). Samsung T5, SanDisk Extreme Portable ja G-Technology G-Drive Mobile toimivat kaikki paremmin, mutta ne ovat kalliimpia (lue G-Technology G-Drive Mobile -katsaus). 

Testasimme myös asemaa kopioimalla 2,3 Gt: n testikansion, johon sisältyy elokuvia, musiikkia ja muuta. Siirto kesti 22,16 sekuntia, ja vaikka se alkoi korkealla nuotilla, se kamppaili koko testin ajan. Nopeus nousi ja laski, näennäisesti jaksolla, mikä viittaa siihen, että puskuri ei pystynyt pysymään yllä.  

Testauksemme aikana meillä oli CrystalDiskInfo auki nähdäksemme, kuinka lämmin asema sai, sekä mahdollisesti ilmaantuvia virheitä. Onneksi virheitä ei ollut, mutta asema saavutti noin 42 celsiusastetta. Vaikka siinä ei ole mitään hätää, se oli kuumempi kuin suurin osa testaamistamme asemista, jopa pyörivät. 

ADATA-SD600-CrystalDiskInfo

Tarkastellaksesi virheitä syvemmälle, suoritimme SD600: n 30 minuutin stressitestissä Windowsin chkdsk-apuohjelman avulla. “/ R” -komento tarkistaa asemassa virheiden varalta, mistä olemme asettaneet levyllemme. Onneksi kaikki tuli puhdasta. 

Takuu & Tuki

SD600: lla on kolmen vuoden rajoitettu takuu. Sovelletaan tavanomaisia ​​ehtoja, mikä tarkoittaa, että ADATA ei korjaa tai vaihda asemaa, jos se on vaurioitunut käyttäjän syystä. Ärsyttävästi ADATA sanoo myös, että jos takuutarra on vaurioitunut, se mitätöi takuun. 

ADATA-sd600-2

Kolme vuotta on rajoitettu takuu, jota olemme nähneet useimmille asemille, joten on hienoa nähdä ADATA hyppäävän alukseen. Tuotteen rekisteröintiä varten sen sijaan, että määrität sitä, ei ole oppaita. Jos joudut hakemaan takuun, sinun on kirjauduttava tilille, tarkistettava takuutila ja jätettävä pyyntö.

ADATA: n mukaan käyttöoppaassa käydään osoitteessa www.adata.com/fi/support_service tuotetukea. Tämä sivu on tyhjä. On parempi, että siirryt vain ADATA-verkkosivustoon ja löydä sivun yläreunasta ”tuki” -välilehti. Sieltä löydät ladattavia tuotteita, takuutietoja, usein kysyttyjä kysymyksiä ja muuta. 

Mitä tulee ADATA: hon ottamiseen, saat vain sähköpostitukea. Voit täyttää yhteyslomakkeen tuki-välilehden Ota yhteyttä-osiossa, joka on pitkä ja suurimmaksi osaksi tarpeeton. Onneksi kunkin tuotteen usein kysyttyjä kysymyksiä ja latauksia voi kuitenkin käyttää tuotesivulta. 

Tuomio

Jos tarvitset SSD-muistia ja haluat säästää rahaa, ADATA vie sinut sinne SD600: lla. Tästä huolimatta joudut kohtaamaan heikomman rakenteen – riippumatta siitä, mitä markkinointimateriaali voi sanoa – ja hitaamman nopeuden. SD600 ei ole vaikuttava suurimmassa osassa, mutta se on silti vakaa budjettivaihtoehto. 

Toisin sanoen, voit säästää enemmän rahaa ja saada enemmän kapasiteettia menemällä kehruukiekolla. Jos olet huolestunut suorituskyvystä, kalliimpi SSD saattaa olla sinulle sopiva. Riippumatta siitä, mihin leiriin olet asunut, voit löytää aseman, joka toimii parhaiten lukemalla muut ulkoisen kiintolevyn arvostelut. 

Mitä mieltä olet SD600: sta? Ovatko hitaammat nopeudet arvokas kompromissi siitä, kuinka halpaa se on? Kerro meille ajatuksesi alla olevissa kommenteissa ja, kuten aina, kiitos lukemisesta.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me