A tárolás egyszerűvé vált – 2020-ban frissítve

A tárolás egyszerűvé vált

A Tárolás egyszerűvé vált, hogy eldöntsük, hogyan tároljuk a fájlokat, és kivel, egy érdekes új lehetőség a felhő tárolására. Noha nem hibáinak nélkül, a tárolómadarak (nem ítéljük meg) valószínűleg imádni fogják a kkv-kat, még azért is, hogy kissé megkönnyítsék magukat. A részletekért olvassa el a Teljes tárolásra készített áttekintésünket.


Felhő-tárolás - vélemények
A Storage Made Easy (KKV) eltérő megközelítést alkalmaz, mint a Dropbox, a Google Drive és a felhőalapú tárolási áttekintési könyvtárban található szolgáltatások többsége. A saját felhőkiszolgálók biztosítása helyett a kkv-k a File Fabric szoftvernek köszönhetően több mint ötven különböző felhőszolgáltatóhoz kapcsolódhatnak..

Ez azt jelenti, hogy feliratkozhat egy felhőalapú IaaS-szolgáltatásra, például az Amazon S3-ra vagy a Rackspace-re, csatlakoztathatja azt a kkv-hez, és teljes felhőalapú tárolási megoldássá alakíthatja, amely képes megtisztítani a merevlemez-helyet, szinkronizálni a fájlokat az eszközökön és megosztani fájlokat másokkal. Ez nem csak azt teszi lehetővé, hogy a kkv-k összehasonlíthatók legyenek a legjobb felhőalapú tárolási útmutatónk számos válogatásával, ez csak a jéghegy csúcsa annak, amit tehet..

A Storage Made Easy felülvizsgálat többi részében lefuttatjuk az összes kulcsfontosságú funkciót, beleértve a biztonságot, és áttekintjük a költségeket és az alapvető felhasználói élményt. Ha azt szeretné megtudni, hogy a kkv-nek van-e értelme felhőalapú tároló eszköznek, kipróbálhatja vásárlás előtt, regisztrálva ingyenes személyes tervre vagy 14 napos üzleti próbaverzióra.

Alternatívák a tárolásra

erősségek & Hiányosságok

Jellemzők

A Storage Made Easy középpontjában a File Fabric, egy olyan szoftver, amely integrálva van egy felhő szolgáltatóval, és így teljes felhőtárolási megoldást hozhat létre. Az írás idején a File Fabric több mint ötven különféle csatlakozót támogat mind a helyszíni, mind a felhőalapú rendszerek számára.

Néhány figyelemre méltó felhőszolgáltató az Amazon S3, az Egnyte Connect, a Dropbox, a Google, a Microsoft Azure és a Rackspace.

A csatlakozási lehetőségek közül különösen hiányzik a Backblaze B2, egy olcsó IaaS felhő, amelyet itt a Cloudwards.net-en nagyon szeretünk. A KKV azonban együttműködik a Wasabi-val, egy újabb tárhely-bejegyzésgel, amely az elérhető legjobb tarifák valamelyikével rendelkezik (további információkért lásd a Wasabi áttekintést).

A fájlokkal való munka megkönnyítése érdekében a KK maroknyi asztali eszközt kínál a Windows, Mac és Linux rendszerekhez, amelyek integrálódnak a File Fabric-hez. Ezek az eszközök tartalmaznak egy ingyenes felhő-felfedező klienst, amely az összes felhőalapú szolgáltatást egyetlen felületre egyesíti a könnyebb kezelés érdekében.

Vannak hálózati meghajtó ügyfelek néhány felhő-szolgáltató számára, valamint a WebDAV támogatás is, ahol a natív hálózati meghajtó alkalmazás nem érhető el. Ezek a szolgáltatások, mint például a szinkronizálás támogatása, további licencdíjakkal járnak a File Fabric tetején (lásd az árképzést alább).

A Windows, MacOS és Linux ügyfelek mellett a SME ingyenes mobilalkalmazásokkal is rendelkezik az Android, iOS, Blackberry és Windows Phone rendszerekhez. Természetesen van egy webes felhasználói felület is a fájlok feltöltéséhez és eléréséhez.

Fájlok megosztása a tárolóval megkönnyítve

A Storage Made Easy nem csupán a fájlok tárolásáról szól. A fájlmegosztási képességeket olyan alapvető biztonsági funkciókkal is biztosítja, mint a linkjelszavak, a lejárat dátuma és a letöltési korlátozások, amelyeket gyakran elhagynak a tárolóban lévő nagyobb nevek, köztük a Google Drive. A másoktól származó fájlok gyűjtésére szolgáló mappák egy másik kulcsmegosztási szolgáltatás, amelyet szeretünk.

Az együttműködés támogatása érdekében létrehozhat csoportokat és csapatmappákat, vagy visszatérhet a korábbi fájlverziókhoz, ha az együttműködés rosszul működik. A törölt elemeket a fájlkezelőben található kukába helyezik, így helyreállíthatják a véletlen törléseket.

A KKV-k integráltak egy CloudEdit nevű integrációval, amely lehetővé teszi a fájlok megnyitását a webes felhasználói felületről és a letöltést követően az asztali szoftverekkel történő szerkesztést. A CloudEdit néhány másodpercenként ellenőrzi a letöltött dokumentumot, hogy megnézi-e a szerkesztését, és feltölti a megváltozott dokumentumot, ha van.

Míg a biztonság részben attól a vállalattól függ, amelyben dönt a fájlok tárolásáról (pl. Az Amazon, a Google, a Microsoft), a kkv-szoftver felhasználható a fájlok titkosítására a feltöltés előtt, elősegítve ezzel a jogosulatlan hozzáférés és használat elleni védelmet. . Lehetőség van kétfaktoros hitelesítésre is, hogy megvédjék az ellopott jelszavakat is.

Ezen funkciók közül sokot részletesebben megvizsgálunk később, ebben az áttekintésben, hogy jobban megismerjük az egész KKV-terméket. Először azonban nézzük meg, mennyibe kerül ez Önnek.

Árazás

A KKV mind személyes, mind üzleti felhőalapú tárolási megoldásokat kínál. Mindkettőnek örökkévaló (életre szóló) licence áll rendelkezésre, így csak egyszer kell fizetnie a kkv-kért, míg a vállalkozások választhatják a havi előfizetést is..

A szoftver használatával együtt a kkv-k egy kicsit ingyenes tárhelyet is kínálnak, amelyet az Amazon S3 üzemeltet. Személyes és üzleti végleges licencekhez 5 GB-ot kap. Az üzleti előfizetésekhez felhasználónként 20 GB-ot kap, amelyet bármilyen módon eloszthat a fiók között.

A kiegészítő tárolás természetesen költségekbe kerül, és ez a költség attól függ, hogy melyik felhő IaaS-t választja. A Rackspace Cloud Files például körülbelül 1,00 dollár / TB, havonta kerül tárolásra, míg a Wasabi körülbelül 0,40 dollár. Ne feledje, hogy a felhő IaaS többségének a tároláson kívül kis távozási díjai is vannak (a Rackspace nem).

Ha szeretne ragaszkodni az Amazon S3-hoz, havi díj ellenében növelheti a mellékelt tárhelyét közvetlenül a kkv -kon keresztül. Egy további gigabájt tárhely havonta 0,50 dollárba kerül, ami majdnem kétszerese annak a számának, amelyet fizetne, ha csak az S3-ot állítja be (mínusz a távozási díjak).

Míg a KKV alapvető asztali fájlkezelő ügyfele ingyenes, a hálózati meghajtó ügyfelek további 49 dolláros licencdíjat számítanak fel Önnek. Ugyanez vonatkozik a kkv-k szinkronizálási funkciójára, amely 39 dolláros kiegészítővel van felszerelve.

Mivel a KKV üzleti modellje kissé eltér a szokásos felhőalapú tárolási termékektől, a relatív érték megítélése kissé trükkös.

A maga részéről azt gondoljuk, hogy az örökös licenc legalább ésszerű ajánlat, még akkor sem, ha nem vagyunk készen arra, hogy felkenjük azt a felhőalapú tárolás egyik legjobb ajánlatává. Ha a szinkronizálási mappa szolgáltatása belekerült az alapvető licencköltségekbe, akkor ezt az álláspontot megvizsgálhatjuk.

Ha költségvetés-barát üzleti eszközt keres, akkor nézd meg az Egnyte Connect-t, hogy havonta jobb-e az érték (5 TB megosztott tárhely 8 USD-ért felhasználónként). Összességében az üzleti eszköz legjobb felhőalapú tárolásának minősítettük.

Egyszerű használat

Az egyik dolog, amit tisztában kell lennünk a denevérrel, az, hogy bár egy nagyszerű ötlet, a kkv nem érzi magát annyira csiszoltnak vagy felhasználóbarátnak, mint a legtöbb all-in-one megoldás, mint például a pCloud (lásd a pCloud áttekintést).

Ennek ellenére a felhőhöz való kapcsolódás és a fájlok kezelése viszonylag egyszerű. Ehhez használhat egy webes felhasználói felületet, vagy letöltheti a KKV fájlkezelő ügyfélprogramját.

Miután feliratkozott a szolgáltatásra és beállította a hitelesítő adatait, bejelentkezhet az internetbe a dolgok elindításához. Maroknyi linket mutat be Önnek olyan tevékenységek elvégzésére, mint például a felhő-szolgáltató felvétele, a fájlkezelő indítása és a felhőalkalmazások letöltése.

Először valószínűleg egy felhőalapú szolgáltatás csatlakoztatásával kívánja kezdeni, feltéve, hogy feliratkozott egy ilyen szolgáltatásra. Ha nem, akkor a Rackspace-hez vagy bármely más szolgáltatáshoz kell fordulnia, amelyet használni szeretne az első beállításhoz. Ugyanakkor léteznie kell egy „kkv” alapértelmezett opciónak is, amely hozzáférést biztosít az Amazon S3 területhez, amelyet a kkv-k minden licencgel tartalmaznak.

Könnyű új szolgáltatást hozzáadni, miután feliratkozott és lemásolta az API-kulcsot. Kattintson a „felhő-szolgáltató hozzáadása” linkre, és a legördülő menü jelenik meg a választás elvégzéséhez.

Miután megtalálta a kívántat, kattintson az „szolgáltató hozzáadása” gombra. A következő képernyőn hozzá kell adnia az adott szolgáltató kapcsolatának részleteit. A Rackspace útmutatóban bemutatjuk, hogyan lehet ezt megtenni.

Csatlakoztatva a fájlkezelő segítségével megkezdheti a tartalom feltöltését.

Az interfész teteje melletti „Fájlok feltöltése” gombnak mind fájl-, mind kötegelt lehetősége van. Fájlokat is megoszthat, és onnan hozhat létre mappákat. Lehetőségek vannak még csoportok létrehozására és feladatok kiosztására, valamint a feltöltött tartalom keresésére.

Mint korábban említettük, a Storage Made Easy maroknyi asztali és mobil eszközt fejlesztett ki a fájlokkal való munka megkönnyítése érdekében. Nem fogjuk átmenni mindannyian, de megvizsgáljuk a felhő felfedező kliens és hálózati meghajtó lehetőségeit.

SME Cloud Explorer

Azok számára, akik inkább az asztali számítógépet részesítik előnyben, mint a böngésző ügyfeleit, a Cloud Explorer lehetővé teszi az online felülettel megegyező műveletek végrehajtását, amellett, hogy hozzáférést biztosít a felhő-eszközökhöz a levelek biztonsági mentéséhez, a felhő szinkronizálásához és a WebDAV eszközhöz..

Akárcsak a kkv-k weboldalához, az eszköz kicsit megengedettnek tűnik a kialakításában. Megállapítottuk, hogy elég nagy lemaradás is működik vele, de igazságossá tettük, hogy a teszteinket Bangkokból végeztük, hogy ez ne legyen teljesen váratlan.

Kicsit tovább nézzük meg a felhő szinkronizálási funkcióját, a fájlmegosztással együtt.

KKV felhőmeghajtó

A KKV egy hálózati meghajtó-ügyfelet biztosít egy maroknyi felhőalapú szolgáltatás számára, beleértve az Amazon S3, a Google Cloud, a Microsoft Azure és a Rackspace szolgáltatásokat. Ezt néhány, a hagyományos felhőalapú tárolót kínáló szolgáltató kínálja, például a pCloud és a fantasztikus pCloud meghajtó funkció, de nem sok.

A hálózati meghajtó használatának egyik előnye a hagyományos szinkronizálási mappához képest az, hogy a szinkronizálás működéséhez fájlokat a felhő mellett a merevlemezen kell tárolnia. Miközben általában ki tudja kapcsolni a mappák szinkronizálását, ezzel többé nem férhet hozzá a fájlokhoz a számítógépes fájlrendszeren keresztül..

Hálózati meghajtóval nem erről van szó. Minden tárolódik a felhőben, de ezeket a fájlokat a fájlrendszerében ugyanúgy böngészheti, mintha azokat helyben tárolták volna. Ez egy jobb, kényelmesebb eszköz a merevlemez-hely megtakarításához.

CloudDav

Noha a kkv-k natív felhőmeghajtó eszközei hűvösek, nem érhetők el minden felhőszolgáltatásban. A szolgáltatás ugyanakkor támogatja a WebDAV-ot a CloudDav-nak hívott megvalósításban is, amely lehetővé teszi a hálózati meghajtó hozzáférésének könnyű beállítását bármely szolgáltatónál..

Röviden: a KKV-k lehetővé teszik, hogy a fájlokkal bármilyen módon dolgozzon, bármilyen kívánt módon, sokkal nagyobb rugalmasságot biztosítva, mint amit a legtöbb hagyományos felhőalapú tárolási szolgáltatás nyújt. Az eszközkészlet általános megjelenése és modern megjelenése modern átalakítást is igénybe vehet, de ez csak csekély (és kissé szubjektív) aggodalom, ami végül nem sok ahhoz, hogy akadályozza a teljes élményt.

Fájlmegosztás & szinkronizálása

Következő lépésként közelebbről megvizsgáljuk a fájlmegosztást és a szinkronizálást, az önbecsületes felhőalapú tárolási szolgáltatások két fő jellemzőjét. A tartalmat megoszthatja akár a webes felhasználói felület, akár az asztali kliens használatával, akár létrehozhat egy URL-t, amely a megosztani kívánt fájlra vagy mappára mutat, vagy e-mailben megosztja.

Noha a linkek megosztása gyakori, a legtöbb felhőszolgáltatás a tartalom ellenőrzésének elősegítésére szolgáló funkciókat átugorja. A kkv nem: jelszóval védheti a linkeket, beállíthatja a letöltési korlátozásokat és a lejárat dátumait, amelyek után a linkeket automatikusan letiltják.

Ugyanezek a lehetőségek állnak rendelkezésre, ha fájlhoz hozzáférést biztosítanak egyes személyeknek az e-mail címükön keresztül. Hivatkozás megosztás generálásakor beállíthatja azt „dropfolder” -ként is, így más fájlokat tölthet fel a felhőalapú tárhelyére. Ez olyan feladatokhoz hasznos, mint például az ügyfelek követelményeinek összegyűjtése vagy a szabadúszó munkatermék.

Csapat-együttműködés céljából csoportokat hozhat létre, hogy mappákat és fájlokat megoszthasson egyszerre több emberrel. A munkacsoportba meghívott egyének feltöltési hozzáférést kaphatnak a megosztott fájlok feltöltéséhez.

A megosztási mappák testreszabható beállításokkal rendelkeznek az egyedi engedélyek megadására vagy visszavonására, például almappák létrehozására, fájlok feltöltésére és megosztott hivatkozások létrehozására..

A megosztási funkcióktól kezdve a SME lehetővé teszi a mappák szinkronizálását a merevlemezen. Mint megjegyeztük, ehhez a Windows felhőszerszám-csomagjának 39,99 USD-ért (vagy a megfelelő eszközökhöz Mac vagy Linux) kell vásárolni. Miután megvásárolta, beállíthatja a szinkronizálási mappákat, ha a kliens „felhőszerszámai” fejlécében a „felhőszinkronizálás” elemre kattint.

Innentől konfigurálhatja a szinkronizációs kapcsolatot a helyi meghajtón lévő mappák és a felhőben lévő mappák között.

Beállíthatja a törölt fájlok és a verziózás megőrzési irányelveit, beállíthatja a szinkronizálható fájlok méretének felső korlátját, és beállíthatja a szinkronizálási ütemezést. A kkv-k lehetővé teszik a szinkronizálás felfelé (számítógépről a felhőhöz) vagy lefelé (felhőről számítógépre) korlátozását is, a hagyományos kétirányú szinkronizálási utca helyett.

A szinkronizálást kikapcsolhatja és bekapcsolhatja a beállított szinkronizálási mappákban lévő almappákban, hatékonyan biztosítva a felhőtároló iparban általánosan ismert szelektív szinkronizálást. Ehhez csak törölje a jelölést a neve melletti jelölőnégyzetből a felhő szinkronizáló eszközében.

A szinkronizálási folyamatban részt vevő egyetlen marhahúsról az a véleményünk, hogy azt szeretnénk, ha a szinkronizálási állapot gyorsan áttekinthető lenne a tálca ikonján. A Google Drive például egy felugró ablakkal rendelkezik a folyamatban lévő és a közelmúltban befejezett szinkronizálásról.

Sebesség

Általában, amikor itt végezzük el a felhőalapú tárolási szolgáltatások áttekintését a Cloudwards.net webhelyen, néhány fájlfeltöltési és letöltési próbát hajtunk végre a szinkronizálási sebesség felmérése érdekében. A Storage Made Easy használatával a sebességi tényező egy kicsit kívül esik a vállalat kezén, mivel ez a szempont inkább azon a felhő szolgáltatón múlik, amelyikkel összekapcsolod a technológiát a.

Például az Amazon S3 hajlamos nagy sebességet tenni a globális infrastruktúrának köszönhetően, amely segít csökkenteni a számítógép és az adatközpont közötti távolságot, és ami még fontosabb, csökkenti a szerver torlódását. Eközben a Wasabi, bár olcsóbb, adatközpontjainak korlátozottabb helye van, ami alacsonyabb sebességet eredményez.

Ez egy kicsit nehezen teszi lehetővé a kkv-k szinkronizálási sebességre való besorolását, de mivel az a képessége, hogy párosítson több mint 50 különféle felhőszolgáltatóval, a sebességi tényezőt a kezedbe helyezi, remekül adjuk.

Csak a kuncogáshoz egyébként néhány tesztet is elvégeztünk az engedélyhez tartozó 5 GB-os tárhely felhasználásával, amely, mint már említettük, az Amazon S3-at használja. Ezeket a teszteket Bangkokban (Thaiföld) végezték, 1 GB-os tesztmappával. Referenciaként az általunk használt WiFi kapcsolat feltöltési sebessége 12 Mbps és 30 Mbps volt.

1. teszt: 2. teszt: átlag:
Feltöltés:18 perc20 perc19 perc
Letöltés:5 perc, 30 másodperc5 perc, 30 másodperc5 perc, 30 másodperc

Ezek jó eredmények, összhangban azzal, amit elvárnánk egy gigabájt fájlokról, amelyeket világszerte küldenek. Ez kissé lassabb, mint a hasonló tesztekkel, amelyeket a Dropbox-nal futottunk, míg egy kicsit gyorsabb, mint a OneDrive és a Google Drive..

Ne feledje, ezek a teljes fájlfeltöltések eredményei. Néhány felhőalapú tároló szolgáltató, nevezetesen a Dropbox, blokk szintű fájlmásolást biztosít a már tárolt fájlok szinkronizálásának felgyorsítása érdekében. Ez a mechanizmus úgy működik, hogy csak a megváltozott fájl részeit másolja (delta).

Mivel a SME File Fabric nem kezeli a tárolást, a blokkmásolás használatához a felhőszolgáltatáshoz szükség lenne egy API-mechanizmus biztosítására a delta-szinkronizáláshoz. Sajnos ez elég ritka. Ha a privát titkosítást választja (lásd a biztonságot), ez egyébként nem lenne lehetőség.

Alapértelmezés szerint a KKV a rendelkezésre álló sávszélességet használja a fájlok szinkronizálására. Ha szeretné, gázzal fojthatja a feltöltési és letöltési sebességeket, hogy megakadályozzák őket az erőforrások elárasztásában. Alternatív megoldásként a dolgok elforgatásához többszálú letöltéseket is beállíthat.

Összességében többnyire jó hír. Ugyanakkor itt is nagy tényező a felhő-szolgáltató választása.

Biztonság

A szinkronizálási sebességekhez hasonlóan a biztonság részben annak a felhő-szolgáltatójának is függ, amellyel párosítja a Storage Made Easy szoftvert. A különböző szolgáltatók eltérő szintű adatközpont-biztonságot nyújtanak, ideértve a nyugalmi titkosítást is, így külön-külön ellenőrizni szeretné őket..

Még akkor is, ha a kkv-t egy olyan szolgáltatással párosítja, amely nem titkosítja a fájlokat szerveroldalon, az ügyfél engedélyezi a szinkronizált fájlok titkosítását privát módon..

A privát titkosítás, amelyet néha nulla tudású titkosításnak is neveznek, hatalmas előnyt jelent a kezelt titkosításhoz képest, amit a legtöbb mainstream felhőtárolási szolgáltatással érhet el, beleértve a Dropboxot és a Google Drive-ot..

A privát titkosítás azt jelenti, hogy a felhő szolgáltatója nem tudja megfejteni a fájljait, akár szerzői jogi védelem alatt álló tartalom keresése, akár marketing céljából, vagy akár fájlokat átadhat egy kormányzati felügyeleti programhoz, például minden adatvédelmi képviselő kedvenc lyukasztójához, a PRISM-hez..

A kkv-k által a magántitkosításhoz alkalmazott módszer az AES 256, az Egyesült Államok Nemzeti Szabványügyi és Technológiai Intézetének (NIST) által ajánlott protokoll, amelyet a legtöbb felhőszolgálat, pénzügyi intézet és katonai szervezet használ..

A magántulajdonú titkosítás hátránya, hogy mivel a kkv nem vezet nyilvántartást a titkosítási kulcsairól, ha elfelejtette a titkosítási jelszavát, elveszíti a fájlokhoz való hozzáférést. A feltöltési és letöltési sebesség a titkosítatlan fájlokat is átveszi.

A Storage Made Easy üzleti előfizetők számára van egy fiókszintű titkosítási lehetőség, amely minden csapat fájlt titkosít. Ebben az esetben a titkosítási kulcsot a KKV kezeli, tehát egy kicsit kevésbé biztonságos, bár nem találkozik az elveszett jelszó problémával. Vegye figyelembe, hogy amikor a csapat titkosítása be van kapcsolva, a személyes, privát titkosítás lehetősége le van tiltva.

A KKV egy 2FA opciót is kínál, amely megakadályozza, hogy az ellopott jelszavak könnyen felhasználhatók legyenek a tárhely eléréséhez. Ha bekapcsolja a 2FA-t, egy ismeretlen számítógépről történő bejelentkezéshez további hitelesítő adatok szükségesek egy kód formájában. Ez a kód szöveges formában eljuttatható a mobil eszközére, vagy használhatja a Google Hitelesítőt.

Támogatás

A Storage Made Easy számos kapcsolatot biztosít, beleértve az élő csevegést az eladásokkal és az e-mailt a technikai segítségért. Skype támogatás is rendelkezésre áll, ha problémája megköveteli.

A közvetlen támogatás órái sajnos kissé korlátozottak: 10:00 órától 4:00 óráig tartanak, hétfőtől péntekig, londoni idő szerint. Pár e-mailt kaptunk a technikai támogatásra, hogy felmérjük a válaszidőt, és ugyanazon a munkanapon válaszokat kaptunk. A KKV-k csapata valóban ismeri a cuccokat és barátságos segítséget nyújt, bár ez nem nagyon nagy csapat. 

Ha nem akar várni támogatásra vagy segítségre van szüksége munkaidőn kívül, akkor beléphet a KKV wiki vagy GYIK oldalra, hogy megkísérelje megtalálni a válaszokat. Különösen a wiki erőforrás van szépen elkészítve, rengeteg cikkel és keresési funkcióval a releváns anyagok gyorsabb megtalálásához.

Van még egy kkv-fórum, amelyet használhat, bár nem tűnik túl aktívnak.

Végső gondolatok

Összességében lenyűgözött minket a Storage Made Easy szolgáltatás bevezető áttekintése során. Szeretjük a kkv-k párosítását olyan felhőalapú szolgáltatások széles választékával, mint például a Rackspace és az Amazon S3. A kulcsfontosságú képességek, például a fájlmegosztás és a szinkronizálás, a ritka funkcióknak, például a linkek jelszavainak és a privát titkosításnak köszönhetően szépen elvégezték.

Az asztali és a webes ügyfelek, mint már említettük, nem ugyanolyan lengyelül, mint a legjobb felhőalapú tároló klub egyes tagjai, de a keresett szolgáltatások többsége ott van, a hálózati meghajtó ügyfelekkel, a WebDAV támogatással, az FTP támogatással és néhány egyéb hasznos eszköz.

Mindent egybevetve, a Storage Made Easy biztonságosabb és képesebb megoldás, mint a Dropbox és a legtöbb közönséges Dropbox alternatíva. Néhány dolgot kihagytunk a rövidség miatt, ideértve az üzleti felhasználók számára alkalmazott irányítási eszközöket is, amelyek segítik a kkv-kat kedvező összehasonlításban a legjobb EFSS eszközökkel..

Természetesen szeretnénk hallani gondolatait a Storage Made Easy-ről is. Tudassa velünk, mit gondol az alábbi megjegyzésekben, és köszönöm az olvasást.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map