Stellar Data Recovery -katsaus – päivitetty 2020

Stellar Data Recovery -katsaus

Paras valinta tietojen palauttamiseen, Stellar tarjoaa käyttäjäystävällisen käyttöliittymän, nopeat ja perusteelliset skannaukset ja laajan valikoiman vaihtoehtoja. Et voi mennä pieleen valitsemalla tämä ratkaisu, vaikka mittarilukema voi vaihdella sen tulosten mukaan.


Paras tietojen palauttamisohjelma

Stellar-brändi on nykyään yksi maineikkaimmista IT-ohjelmistobrändeistä laajan tietotekniikan avulla, joka on suunniteltu pelastamaan käyttäjät vaikeista tilanteista. Tämän tarkastelun aikana tarkastelemme yrityksen tietojen palauttamisratkaisua, nimeltään Data Recovery Professional, joka toimii sekä Mac- että Windows-käyttöjärjestelmissä.

Stellar Data Recovery -sovellusta voidaan käyttää tiedostojen, jotka sinä, sovellus, käyttöjärjestelmä tai virus on poistanut uudelleen. Sitä voidaan käyttää myös tietojen palauttamiseen kaatuneista tai vioittuneista kiintolevyistä tai poistetuista, RAW-tiedostoista tai muista kuin asennusosioista.

Rakkauskohteisiin kuuluu kyky palauttaa tietoja ulkoisista kiintolevyistä, USB-muistitikkuista ja vaurioituneista CD- tai DVD-levyistä. Työkalu tukee myös kloonausta, jota voidaan käyttää kopioimaan koko tiedostojärjestelmäsi tai taltio uudelle kiintolevylle, jos omasi ei toimi.

Lisäksi Stellar toimii tehokkaasti ja sillä on yksi kaikkien testattujen tietojen palauttamistyökalujen rikkaimmista velhoista. Skannaustiedostojen tyypin perusteella voidaan skannata tiettyjä kansioita ja esikatsella tiedostoja skannauksen ollessa edelleen käynnissä..

Olimme niin vaikuttuneita Stellarista testauksen jälkeen, kun nimitimme sen PC: n parhaaksi tietojen palauttamistyökaluksi parhaassa tietojen palautusohjelmassa. Lue edelleen saadaksesi selville sen ominaisuuksien koko laajuus sekä sen, missä se hieman puuttuu.

Edellinen

Seuraava

Vaihtoehtoja tähtitietojen palautukselle

hinnoittelu & Licensing

Tyypillinen Stellar-lisenssi koskee yhtä laitetta ja se on hyvä elämälle. IT-ammattilaisille on saatavana työkalupakkilisenssejä, joiden avulla voit käyttää ohjelmistoa missä tahansa tietokoneessa ja missä tahansa käyttöjärjestelmässä, olipa kyseessä sitten Windows, Mac tai Linux.

Tiedon palautuksen kustannukset eivät ole halpoja, mutta ovat yhdenmukaisia ​​muiden huippulaatuisten ratkaisujen, kuten EaseUS (lue EaseUS Date Recovery Wizard -arvostelut) ja Prosoft (Prosoft Engineering Data Rescue -katsaus) kanssa. Haluamme halvemman “koti” -version, mutta sen kyvyttömyys palauttaa tiedostoja RAW-muistista tarkoittaa, että se ei auta sinua yhdessä yleisimmistä tietojen menetyksestä..

Halvemman vaihtoehdon löydät CleverFiles Disk Drill -katsauksesta.

ominaisuudet

Tässä on lyhyt kuvaus Stellar Data Recovery Professional -sovelluksen pääominaisuuksista. Korostimme tätä ohjelmistopakettia, koska se tarjoaa RAW-osioiden palautuksen, joka on tärkeä ominaisuus kaikille tietojen palauttamisohjelmille.

Stellar Data Recovery -logowww.stellardatarecovery.com

Alkaa alkaen 417 dollaria kuukaudessaKaikki suunnitelmat

Versio

Versio
Windows, Mac, Linux

Skannausasetukset

Nopea skannaus

Syvä skannaus

Lajittele tiedostotyypin mukaan

Skannaa tiedostotyypin mukaan

Skannausominaisuudet

Koko kiintolevyn skannaus

Poistettu / kadonnut tiedostojen palautus

Vioittunut osion palautus

Poistettu osion palautus

Käynnistettävä USB-laite
Vain Mac

Palautus-CD
Myydään erikseen

kloonaus

Ulkoinen palautus

Ulkoisen aseman palautus

Irrotettava mediapalautus

SD-kortin palautus

Optisen tallennuksen palautus

Tuki

Ominaisuuksiin, joita ei tarjota, sisältyy sekä palvelin- että RAID-tallennustilan palauttaminen, mutta Piriform tarjoaa näitä, jos se on sinulle tärkeää. Lue tästä Piriform Recuva Pro -katsaus.

Nämä molemmat sisältyvät Stellar Data Recovery -sovelluksen kalliimpaan ”teknikko” -versioon. Lisäksi, toisin kuin joissakin muissa työkaluissa (kuten Data Rescue PC4), joudut maksamaan 20 dollaria ylimääräistä palautusta käynnistyslevyn palautuksesta. Käynnistyslevyn avulla voit palauttaa tietoja tietokoneelta, jota ei käynnistetä vioittuneen käynnistysosion vuoksi.

Stellar tukee useimpien tiedostotyyppien palauttamista. Luettelo sisältää:

 • Asiakirjat: Word, Excel, Powerpoint, PDF
 • Kuvat: JPEG, PNG, RAW, Photoshop, Illustrator
 • Ääni: MP3, WAV, AIFF, AAC, Ogg
 • Videot: MPEG-4, QuickTime, AVI, WMV
 • Arkistot: Zip, Gzip, RAR, Stuffit

Siinä harvinaisessa tapauksessa, että tiedostotyyppiä ei tueta, ohjelmisto antaa sinun määrittää uusia tiedostotyyppejä, jos sinulla on viisi näytettä, joista se voi oppia.

Stellar tukee myös Windowsin ja Macin käyttämiä yleisiä tiedostojärjestelmiä:

 1. Windows: FAT, NTFS
 2. Mac: HFS, HFS+
 3. Irrotettava säilytystila: ExFat

Palautusprosessi

Tämän segmentin aikana tarkastelemme Stellar Data Recovery -ohjelman peruspalautusprosessia. Käsittelemämme vaiheet edustavat kahta yleisintä menettelytapaa, joita käyttäjät suorittavat Stellarilla. Emme tutki joitain lisäprosesseja, kuten kuinka lisätä uusia tiedostotyyppejä tai kuinka kloonata osio tähän tilaan.

Kun olet asentanut ja käynnistänyt Data Recovery Professional -apuohjelman, ohjattu toiminto pyytää ensin valitsemaan etsimäsi tiedostotyypin. Tietyn tiedostotyypin valitseminen on mukava sisällyttäminen, koska se vähentää skannausaikaa.

Seuraavaksi sinun on valittava sijainti.

Voit valita tietyn osion skannataksesi tai jopa kansion, uuden mukavan ajan säästäjän. Muissa paikoissa on myös vaihtoehto, jota ei löydy asemasta. Tämän avulla voit palauttaa tietoja RAW-osioista suhteellisen helposti.

Jos valitset tämän vaihtoehdon, seuraavalla näytöllä voit suorittaa pikahaun, joka hakee osiotiedot tietokoneeltasi ja näyttää löytämänsä. Näin toimittaminen ei palauta aseman kirjaimia, mutta se näyttää aseman tiedot, kuten koko. Tämän avulla voit valita ja skannata poistettuja tai muuten kadonneita osioita, kunhan niitä ei ole kirjoitettu uudella tiedolla.

Valitsetpa sitten kirjaimellisen aseman, tietyn kansion tai kadonneen osion, kun painat “skannaa”, Data Recovery Professional käynnistää automaattisesti nopean tarkistuksen ensin..

Tämä on ero monien muiden tietojen palautussovellusten toiminnasta, joiden avulla voit valita joko nopean tai syvän tarkistuksen. Koska nopean tarkistuksen pitäisi kuitenkin olla ensimmäinen yrityksesi tietojen palauttamiseksi ja se vie vain muutaman minuutin Stellarin kanssa, lähestymistavan erolla ei pitäisi olla huolta.

Suoritatko ensimmäistä nopeaa tarkistusta vai oletko siirtynyt syvälle tarkistukseen, Data Recovery Pro tarjoaa näytöllä näkyviä tietoja, jotka kertovat, kuinka suuri osa skannauksesta on saatu päätökseen, kuinka paljon aikaa on kulunut ja kuinka paljon enemmän aikaa skannauksen tulisi kestää.

Kun skannaus on valmis, voit tarkistaa palautetut tiedot seuraavasti:

 • Tiedostotyyppi: lajittelee sisällön tiedostoluokkiin
 • Puunäkymä: näyttää sisällön hakemistorakenteen perusteella
 • Poistettu luettelo: näyttää vain poistetut ja kadonneet tiedostot

Arvostamme kaikkia kolme vaihtoehtoa, joita et saa useimpien muiden ohjelmistojen kanssa. Siellä on myös hakuvaihtoehto.

Tarkasteltu poistetun luettelon mukaan segmentoi sisältö ”roskakori” -kansioon ja ”raakatiedot” -kansioon. Roskakorikansio sisältää tiedot, jotka olet henkilökohtaisesti poistanut kiintolevyltä, kun taas raakatiedot-kansio sisältää muuten kadonneen sisällön.

Kun napsautat tiedostoa, Data Recovery Professional näyttää mahdollisuuksien mukaan tiedoston esikatselun. Tämä auttaa sinua selvittämään, onko tietty tiedosto etsimääsi, ennen kuin palautat sen. Koska poistetun sisällön tiedostonimiä ei voida palauttaa, esikatselukyky on välttämätön. Tämä on kaikkien palautusohjelmien rajoitus.

Kaiken kaikkiaan tiedostojen etsiminen on melko yksinkertaista, ja siinä on enemmän vaihtoehtoja kuin muilla tarkistamillamme palautustyökaluilla. Ainoa todellinen kritiikkimme on, että pikkukuvien esikatselua ei ole saatavana, kuten EaseUS: lla.

Merkitse mikä tahansa kansio tai tiedosto palautettavaksi valitsemalla sen nimen vieressä oleva ruutu. Kun olet valmis, napsauta “palauta” -painiketta. Sinua pyydetään valitsemaan palautuskohde, jonka on oltava erilainen kuin osio, josta olet palauttamassa.

Jos et ole valmis palautumaan, voit tallentaa skannaustulokset myöhempää käyttöä varten.

Esitys

Testausprosessin aikana mittasimme sekä Stellarin nopean että syvän skannauksen kykyä vertailla vastaavia tuotteita.

Testitietokoneessamme oli yhden teratavun kiintolevy. Testasimme syvän ja nopean skannauksen ominaisuuksia 518 Gt: n osiolla, jossa oli 379 Gt tilaa. Testauksen aikana etsimme palauttaa kolme poistettua testitiedostoa: Word-doc, .jpg-tiedosto ja .mp4-tiedosto.

Tarkistimme myös koko kiintolevyämme nähdäksemme, voisimmeko palauttaa luomamme testiosion, johon on ladattu sisältöä ja poistettu.

Tässä ovat tulokset:

OminaisuusTulos
Pikahaku (500 Gt osio)6 minuuttia
Syväskannaus (500 Gt: n osio)2 tuntia, 20 minuuttia
Full HD -skannaus (1 kt)5 tuntia
Word-dokumentti palautettu
Videotiedosto palautettu
Kuvatiedosto palautettu
Palautettu poistettu osio

Stellar Data Recovery teki kaiken, mitä halusimme, sementoimalla sen paitsi erittäin käyttäjäystävälliseksi ja monipuoliseksi työkaluksi, joka tarjoaa tehokkaita skannausominaisuuksia.

Asiakaspalvelu

Stellar tarjoaa myyntiä ja teknistä tukea tukiportaalin kautta. Löydät haettavan tietokannan ja usein kysyttyjä kysymyksiä. Kaiken kaikkiaan tietokanta vaikuttaa vähän kurjalta ja lukee itsensä enemmän kuin UKK-resurssi. Yksityiskohtaisemmat opetusohjelmat, mukaan lukien video, olisivat hienoja.

Jos pidät tukiportaalia riittämättömänä kuin me, Stellar tarjoaa suorat tukivaihtoehdot. Vaihdimme useita viestejä Stellarin kanssa testauksen aikana ja saimme vastauksia 24 tunnin sisällä joka kerta. Voit myös puhua maksatukiteknikon kanssa puhelimitse tai keskustella työaikana.

Vietimme jonkin aikaa kommunikoidaamme Stellarin kanssa live-chatissa ja löysimme apua ystävälliseltä, asiantuntevalta ja nopealta.

Lopulliset ajatukset

Lähes kolmenkymmenen tietojen palautusratkaisun tarkistamisen aikana yksikään brändi ei vaikuttanut meihin enemmän kuin Stellar Data Recovery. Brändin tietojen palautustyökalu on täynnä vaihtoehtoja, erittäin käyttäjäystävällinen ja suorittaa nopean, perusteellisen tarkistuksen. Totta, sillä ei ole budjetin kannalta edullisinta hinnoittelua, mutta kun ostat tietojen palauttamisratkaisuja, sinulla on taipumus saada mitä maksat.

Data Recovery Professional on paras valinta riippumatta siitä, oletko kuluttaja, joka on joutunut käsittelemään katastrofaalista tietojen menetyksen tilannetta, tai tietotekniikan ammattilainen, joka haluaa varustaa itsesi paremmilla työkaluilla..

Tietysti, kuten aina, ennaltaehkäisy on paras tapa varmistaa, ettet menetä tiedostojasi, joten muista varmuuskopioida kiintolevy, jos et vielä ole. Kiitos lukemisesta ja ota meihin yhteyttä, jos sinulla on ajatuksia Stellarista alla olevissa kommenteissa!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map