Remo Palauta arvostelu – Päivitetty 2020

Remo Palauta arvostelu

Remo Recover on tietojen palautusratkaisu, joka vain ei leikkaa sinappia huonon käyttöliittymän ja viallisten skannausmenettelyjen ansiosta. Se on kuitenkin hyvin hinnoiteltu, joten sillä on sitä. Lue likaisten deettojen Remo Recover -arvostelu.

Paras tietojen palauttamisohjelma

Tässä Remo Recover -arvioinnissa tutkimme yhtä monista siellä olevista sovelluksista, jotka väittävät palauttavansa kadonneet tiedostosi nopeasti. Tarkastelemme erityisesti Windowsin Remo Recover -sovelluksen kustannuksia ja ominaisuuksia käyttämällä yrityksen Pro-versiota. Testausprosessissamme arvioimme myös yleistä käyttökokemusta ja suorituskykyä.

Lopputulokset eivät valitettavasti olleet kovin vaikuttavia. Vaikka ominaisuusjoukko ei aivan mittaa parhaassa tietojen palauttamista koskevassa ohjelmisto-oppaassamme mainittuja parhaita vaihtoehtoja, suuremmat ongelmat, joita havaitsimme, johtuvat asiakkaasta, jonka muotoilu on huolimaton ja altis kaatumisiin, etenkin kun suoritetaan poistettujen osioiden täysi aseman haku.

Olitpa kotikäyttäjä, joka haluaa päästä tukokseen, tai tietotekniikan ammattilainen, joka haluaa rakentaa työkalupakin, suosittelemme sen sijaan tarkistamaan Stellar Data Recovery -yrityksen, joka on yritys, joka hyödyntää käyttökokemusta kykenevällä ja mikä tärkeintä, luotettavalla palautustyökalulla (lue Stellar Data Recovery -katsaus).

Jos Stellar ei vastaa tarpeitasi, EaseUS ja Prosoft Engineering ovat kaksi muuta huomiota herättävää palvelua, jota pidämme kaiken teknisen tason käyttäjille. Jos haluat välttää näiden tuotteiden käyttöä kokonaan, suosittelemme lukemaan kappaleemme 3-2-1-varmuuskopiosta tai paras online-varmuuskopio-opas.

Vaihtoehtoja Remo Recover -sovellukselle

hinnoittelu & Licensing

Remo tarjoaa tietojen palauttamisohjelmiston Windowsille, Macille ja Androidille, erilliset lisenssit jokaiselle. Windows-palautusohjelmisto, joka on tämän katsauksen painopiste, tulee kolmeen eri käyttöoikeuspakettiin: Basic Edition, Media Edition ja Remo Recovery Pro. Jokainen lisenssi on hyvä elämälle.

Toisin kuin monet parempien ohjelmistotuotteiden myyjät, Remo ei anna sinun kokeilla ohjelmistoa ilmaiseksi. Joten et voi suorittaa tarkistusta ensin nähdäksesi, ovatko tiedostot palautettavissa, ja ostaa sitten ohjelmisto palauttaaksesi loppuun.

Tämä tarkoittaa, että sinun täytyy vain toivoa, että se toimii. Rahat takaisin -takuu on 30 päivää, mutta vain siinä tapauksessa, että havaitset ohjelmistossa vian, ei siinä tapauksessa, että tiedostosi ovat palautuspisteen ulkopuolella, mikä tapahtuu.

Se on todennäköisesti hyvä syy harkita ensin muita vaihtoehtoja, vaikka ne todennäköisesti ovatkin hieman kalliimpia. Stellar Data Recovery, EaseUS ja Prosoft Engineering, kolme tarkistettua huippua palauttamisratkaisuista, kaikki maksavat noin 99 dollaria Rem Recovery Pro: hen verrattavien julkaisujen kustannuksista. Suosittelemme, että tutustu EaseUS Data Recovery -katsaukseen ja Prosoft Engineering Data Rescue -katsaukseen saadaksesi lisätietoja näistä kahdesta.

ominaisuudet

Remo Recover tarjoaa monia perustoimintoja, joita voit odottaa tietojen palautusohjelmasta, mukaan lukien kyky suorittaa nopeita skannauksia poistettujen tiedostojen palauttamiseksi ja syvän skannauksen algoritmeja RAW-tietojen rekonstruoimiseksi.

Jotkut puuttuvat ominaisuudet myös, jotka vaikuttavat eniten käytön helppous. Keskustelemme myöhemmin tässä katsauksessa monista monista ongelmista, joita meillä oli Remo Recovery -prosessin kanssa, kun puhumme helppokäyttöisyydestä, mutta joihinkin puutteisiin kuuluu kyvyttömyys skannata tiedostotyypeittäin ja mahdollisuus esikatsella tiedostoja ennen palauttamisen suorittamista käsitellä asiaa.

Seuraava taulukko on yhteenveto kaikista ominaisuuksista, jotka saat Remo Recover -sovelluksella.

Remo Palauta logowww.remorecover.com

Alkaa alkaen 111 dollaria kuukaudessaKaikki suunnitelmat

Versio

Versio
Windows, Mac

Skannausasetukset

Nopea skannaus

Syvä skannaus

Lajittele tiedostotyypin mukaan

Skannaa tiedostotyypin mukaan

Skannausominaisuudet

Koko kiintolevyn skannaus

Poistettu / kadonnut tiedostojen palautus

Vioittunut osion palautus

Poistettu osion palautus

Käynnistettävä USB-laite

Palautus-CD

kloonaus

Ulkoinen palautus

Ulkoisen aseman palautus

Irrotettava mediapalautus

SD-kortin palautus

Optisen tallennuksen palautus

Tuki

Palautusprosessi

Sanoa, että Remo Recovery -asiakas ei ole tarkalleen silmäkarkkia, on vähän aliarvioitu. Värimaailmassa voidaan käyttää vakavaa uudelleenarviointia, mutta suurempi ongelma on, että teksti ei sovi asiakkaalle, minkä vuoksi on vaikea selvittää tarkalleen, mitä tehdä eri kohdin palautusprosessin kautta..

Myöskään sovelluksen ikkunan kokoa ei voida säätää näiden ongelmien korjaamiseksi. Ainakin, ei aikaisemmin: muutama vaihe prosessin aikana, voit muuttaa näytön kokoa vaaka- ja pystysuunnassa, vaikka se ei kuitenkaan korjaa kaikkia ongelmia.

Esittely ei ole kaikki, mutta se ei myöskään ole mitään, edes apuohjelmistoille. Valmistaudu joutumaan arvaamaan joitain, jos siirryt Reman kanssa tietojen palautusratkaisuksi.

Aloita palautusprosessi napsauttamalla yhtä kolmesta painikkeesta: palauta tiedostot, palauta asemat tai palauta valokuvat. Tämän viimeisen vaihtoehdon tulisi tosiasiassa lukea ”media palauttaa”, koska sitä käytettiin myös videon ja äänen palauttamiseen.

Valitse ”palauta tiedostot” ja sinua kehotetaan valitsemaan yksi kahdesta vaihtoehdosta: palauttaa poistetut tiedostot ja palauttaa kadonneet tiedostot. Nämä etiketit eivät ole tarkalleen selviä, ja kuvaukset siitä, mitä ne tekevät, on tietenkin katkaistu.

Pohjimmiltaan ensimmäinen toimii pikakatseluna, kun taas toinen on syväkannaus.

Ero on siinä, että syvä skannaus suorittaa RAW-palautuksen liikkuen aseman läpi yksi kerrallaan tiedostojen rekonstruoimiseksi tiedostomuotojen perusteella. Valitse tämä vaihtoehto poistetuille tai alustetuille osioille.

Valitse ensimmäinen (pikahaku) -vaihtoehto ja sinua pyydetään seuraavaksi valitsemaan, minkä osion haluat skannata.

Sen jälkeen voit valita, mitkä kansiot haluat skannata. Voit skannata koko aseman napsauttamalla vasemman ruudun navigointipuun ylinvalintaruutua.

Poistettujen kohteiden palauttamista varten sinun on varmistettava, että olet ainakin tarkistanut roskakorikansion (sen sijaan, että poistetut tiedostot olivat alun perin).

Seuraavaksi sinua pyydetään ilmoittamaan palautuskansio. Jos olet palautumassa kansioon, jossa tiedostoja on jo olemassa, voit korvata päällekkäiset tiedostot valitsemalla vaihtoehdot, kuten ”korvata” ja “kehote”. Voit myös pakata palautetut tiedot .zip-tiedostoon, jos haluat.

Napsauta eteenpäin osoittavaa nuolta ja skannaus alkaa. Olettaen, että teet nopean skannauksen, kokemuksen kokemuksemme kestää vain muutama sekunti (katso suorituskyky alla).

Kun nopea tarkistus on valmis, ilmoittamasi palautuskansio avautuu, jotta voit selata tuloksia. Tämä lähestymistapa eroaa hiukan siitä, kuinka useimmat palautusohjelmat toimivat, koska ne eivät palauta tiedostoja automaattisesti skannauksen päätyttyä.

Sen sijaan Prosoft Engineering Data Rescue -sovelluksen kaltaisten ohjelmien avulla voit ensin tarkistaa ja jopa esikatsella skannaustuloksia asiakkaassa ja valita palautettavat tiedostot. Data Rescue -palvelussa on myös suodatusvaihtoehtoja ja hakuominaisuus tietojen lajitteluun nopeammin. Remo ei.

Vaikka tässä on parannustöitä nopeaan skannaukseen, suurempien ongelmien kanssa, joihin törmäsimme Remon kanssa, oli tehtävä sen syväskannaustoiminnot.

Poista Palauta syväskannausasetukset

Jos päätät suorittaa syvän tarkistuksen valitsemalla Remo-aloitusnäytössä ”palauttaa asemat”, sinulle annetaan mahdollisuus suorittaa kahta erityyppistä tarkistusta: osioiden palauttaminen ja alustettu / alustettu palautus.

Osioiden palautusta käytetään vahingossa poistettujen osioiden palauttamiseen, kun taas alustettua palautusta käytetään palautettujen osioiden palauttamiseen. Yleisesti ottaen minkä tahansa palautusohjelmiston avulla kummankin menestys riippuu siitä, onko vanhat tiedostosi tallentanut fyysinen muisti korvattu; jos näin on, sinulla ei ole onnea, mikä on yksi syy, että on aina parasta valmistautua varmuuskopioratkaisulla sen sijaan, että ajattaisit luottaa palautusohjelmistoon.

Jos suoritat osioiden palautumistarkistuksen, voit valita, minkä tyyppisiä tiedostoja haluat skannata. Tämä voi auttaa nopeuttamaan prosessia, joka voi olla melko pitkä, ja rajoittaa palautustulostasi. Sikäli kuin voimme kertoa, ei ole kuitenkaan olemassa keinoa tarkistaa vain kaikkia tiedostotyyppejä: sinun on käydä läpi ja tarkistettava kaikki tiedostotunnisteet, joita haluat skannata..

Saatamme kuitenkin olla väärässä siitä: asiakkaan muotoilu on jälleen kerran liian hankala, mikä tekee prosessista jotain arvaamispeliä.

Mikä pahempaa, kun keskustelemme seuraavaksi, emme koskaan pystyneet suorittamaan täydellistä asemaa koskevaa tarkistusta.

Esitys

Suoritimme sekä nopeaa että syvää tarkistusta käyttämällä Remo: ta testataksesi sekä skannausnopeuden että mikä tärkeintä, työkalun kyky palauttaa poistetut kohteet.

Pikahakuprosessin testaamiseksi luimme ja poistimme useita erilaisia ​​testitiedostoja, mukaan lukien asiakirja-, kuva- ja videotiedostot. Nämä testit ajettiin pientä testiasiointia vastaan, jonka kokoonpanomme oli 1,95 Gt, ja noin puolet siitä oli tilaa. Itse asema oli 250 Gt: n SSD.

Tässä ovat tulokset:

Partition Quick Scan Time5 sekuntia
Word-dokumentti palautettuJoo
Videotiedosto palautettuJoo
Kuvatiedosto palautettuJoo
Koko aseman skannausaikaSuorittaminen epäonnistui
Poistettu osio palautettuEi

Pikahakutestimme sujuivat riittävän sujuvasti huolimatta siitä kömpelöstä asiakassuunnitelmasta, joka aiheutti jonkin verran sekaannusta. Kummassakin tapauksessa pystyimme löytämään poistetut kohteemme.

Kuten mainittiin, törmäsimme ongelmiin yrittäessämme suorittaa koko aseman tarkistukset löytääksemme poistettuja osioita. Jokaisessa puoli tusinaa -yrityksessä asiakas kaatui noin kahden minuutin skannausajan jälkeen.

Pyrimme tukemaan apua, mutta emme pystyneet korjaamaan ongelmaa ja jätimme sen siihen. Ensinnäkin, emme halunneet jatkaa epäonnistuneiden skannausten suorittamista pelätäksemme, että se saattaa vahingoittaa kiintolevyämme. Lisäksi kadonneiden tietojen käsittelyssä bugisten ohjelmistojen kanssa työskenteleminen on viimeinen haluamasi asia, eikä millään muulla testaamallamme palautusohjelmistolla ole ollut näitä ongelmia.

Sellaisenaan emme voi suositella tuotetta osioiden palautukselle, vain poistettujen tiedostojen palauttamiselle, mikä ei todellakaan ole itse kustannuksen arvoinen (etenkin joidenkin asiakkaan suunnitteluongelmien yhteydessä).

Asiakaspalvelu

Remo tarjoaa 24/7 -tukea sähköpostitse. Yrityksen kotipaikka on Bangalore, Intia, jonka oletamme olevan myös tukikeskuksissa. Stellar Data Recovery -ohjelmalla ja joillakin muilla työkaluilla ei ole suoraa chattia tai puhelintukea, kuten saat.

Ammuttiin testikysymys tukeakseen törmäysongelmista, joita meillä oli koko aseman tarkistusprosessin aikana. Vaikuttavasti saimme vastauksen takaisin neljän minuutin sisällä.

Valitettavasti vastaus ei auttanut. Agentti kertoi meille, että Remo kaatuu, kun siellä on paljon huonoja sektoreita, muiden ohjelmien aiheuttamia häiriöitä ja vähän RAM-muistia. Sammutimme kaikki ohjelmistomme ja koimme silti kaatumisia, ja testitietokone, jonka käytössä olimme, oli vain vuoden ikäinen.

Lisäksi suoritimme pari testiä myös muilla ohjelmistoilla, mukaan lukien Wondershare Data Recovery (lue Wondershare-arvostelu) ja emme kokeneet vastaavia ongelmia.

Remo ylläpitää myös tukisivustoa. Tietokanta on kuitenkin jonkin verran rajallinen ja siinä on kielioppivirheitä.

Löysimme kuitenkin osion onnettomuuksista, jonka Remo toteaa olevan tunnettu ongelma, ja siinä on useita ehdotuksia ongelman ratkaisemiseksi. Kuten tukitoimenpiteissä, mikään näistä ehdotuksista ei kuitenkaan auttanut meitä pääsemään törmäysongelmiin.

Lopulliset ajatukset

Parempien tiedostojen lajitteluominaisuuksien ja esikatselujen puuttuminen vain vahvistaa vaikutelmaa, että Remo Recover on pahin työkalu: työkalu, joka käyttää kokonaan käyttökokemusta ja saa sinut tuntemaan, että olet vääntynyt taaksepäin 90-luvun alkupuolella..

Suurempi ongelma, kuten mainittiin, on se, että Remo Recovery ei vain toimi, ainakaan ei ilman potentiaalisesti paljon vianetsintää, johon sinun ei todellakaan tarvitse häiritä. Kaatumiset, kun yritämme tarkistaa asemamme syvälle, on ylivoimaisesti kiireellisin ongelma, koska se tekee ohjelmistosta käyttökelvottoman useimmissa tapauksissa.

Olitpa tietotekniikan ammattilainen tai kotikäyttäjä, suosittelemme käyttämään entistä käyttäjäystävällisempää työkalua, joka toimii ilman hikkaa. Vaikka Stellar Data Recovery on henkilökohtainen suosikki, EaseUS ja Prosoft Engineering ovat hyviä IT-käyttäjille, ja Wondershare on halpa, luotettava ratkaisu, joka tekee tempun keskivertokuluttajalle.

Kerro meille, mitä mieltä olet Remo Recoverista alla olevissa kommenteissa, ja kiitos, että luit!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me