Prosoft Engineering Data Rescue -katsaus – Päivitetty huhtikuussa 2020

Prosoft Engineering Data Rescue -katsaus

Prosoft Engineering Data Rescue on yksi parhaista tietojen palauttamisen suosikkeista helppokäyttöisyytensä ja erinomaisen palautusjärjestelmänsä ansiosta. Se on hiukan valoa ominaisuuksiin verrattuna kilpailijoihin, tosin tarkoittaa, että se toistaa viulua sijoituksissamme.


Paras tietojen palauttamisohjelma

Mikään ei voi pilata päivää, kuten tietojen menettäminen. Olipa kadonnut lomavalokuva, asiakkaan sähköpostiluettelo tai muun tyyppinen arvostettu tiedosto, tietojen palauttamisohjelmisto voi olla lippusi vaikeasta tilanteesta. Yksi suosituimmista käytettävissä olevista työkaluista on Prosoft Engineering Data Rescue.

Tämän tarkastelun aikana tutkimme, miksi tämä perusteellinen tarkistustyökalu täyttää hypeensa ja mistä löysimme sen vajaatoiminta suurimmista kilpailijoistaan, Stellarista ja EaseUS: sta (lue EaseUS Data Recovery Wizard -katsaus). Suoritimme testauksen lähinnä Windowsin tietojen palautusohjelmalla, Data Rescue PC4, vaikka tarkastelimme myös Mac-versiota, Data Rescue 4.

Pienistä puutteistaan ​​huolimatta ei ole epäilystäkään siitä, että Data Rescue on yksi suosituimmista työkaluista, joka on saatavana tavallisille kuluttajille ja tietotekniikan ammattilaisille. Se näkyy vuoden 2017 parhaassa tietojen palauttamisohjelmassa. Palvelu pelastaa sinut onnistuneesti useista eri tilanteista, kuten kaatuneet kiintolevyt, virustartunnat, vioittuneet tai asennuskelvottomat osiot ja vahingossa poistetut tiedostot.

Edellinen

Seuraava

Vaihtoehtoja Prosoft Engineering Data Rescue -sovellukselle

hinnoittelu & Licensing

Data Rescue -lisenssin kustannukset ovat erilliset PC- ja Mac-versioille, ja ne rajoittuvat yhdelle tietokoneelle kuluttajapaketeille. Myös IT-ammattilaisille on saatavana rajoittamattoman käytön lisenssejä. IT-ammattilisenssit on pakattu Prosoft Engineeringin tarjoamiin muihin apuohjelmiin ja veloitetaan teknikolta.

Prosoft Engineering myy myös yrityslisenssejä, mutta sinun on otettava heihin yhteyttä suoraan tarjous. Yksi mukavista asioista Data Rescue -palvelussa on, että sinun ei tarvitse ostaa palvelua ensin ja toivoa, että se toimii. Voit ladata esittelyversion ja skannata sen tietokoneesi avulla tarkistaaksesi, ovatko tiedostot palautettavissa.

Jos ne ovat, voit mennä eteenpäin ja ostaa lisenssin palauttamisen loppuun saattamiseksi.

ominaisuudet

Vaikka Prosoft Engineering saa melkein kaiken oikein, huomasimme muutamia puuttuvia ominaisuuksia. Suurimpia ovat, että et voi skannata tiedostotyypin mukaan tai palauttaa tietoja optisilta välineiltä. Pikkukuvien esikatselut olisivat myös mukavia auttaa lajittelemaan palautetut tiedot.

Prosoft Engineering Data Rescue -logowww.prosofteng.com

Alkaa 275 dollarista kuukaudessaKaikki suunnitelmat

Versio

Versio
Windows, Mac

Skannausasetukset

Nopea skannaus

Syvä skannaus

Lajittele tiedostotyypin mukaan

Skannaa tiedostotyypin mukaan

Skannausominaisuudet

Koko kiintolevyn skannaus

Poistettu / kadonnut tiedostojen palautus

Vioittunut osion palautus

Poistettu osion palautus

Käynnistettävä USB-laite

Palautus-CD

kloonaus

Ulkoinen palautus

Ulkoisen aseman palautus

Irrotettava mediapalautus

SD-kortin palautus

Optisen tallennuksen palautus

Tuki

Data Rescue -sovelluksella voidaan palauttaa erilaisia ​​tiedostotyyppejä. Muutamia tyypillisiä esimerkkejä ovat:

 • Asiakirjat: Word, Excel, Powerpoint, PDF
 • Kuvat: JPEG, PNG, RAW, Photoshop, Illustrator
 • Ääni: MP3, WAV, AIFF, AAC, Ogg
 • Videot: MPEG-4, QuickTime, AVI, WMV
 • Arkistot: Zip, Gzip, RAR, Stuffit

Lisäksi Data Rescue -sovelluksen nopea tarkistus toimii kaikkien yleisten tiedostojärjestelmien kanssa:

 • Data Rescue PC4: FAT (FAT12, FAT16, FAT32), NTFS
 • Data Rescue 4: HFS, HFS+

Tietojen tukematon tiedostojärjestelmä, Data Rescue saattaa silti pystyä palauttamaan tiedostosi syvällä tarkistuksella, koska tällaiset skannaukset perustuvat tiedostomuotoihin hakemistorakenteen käyttämisen sijasta.

Palautusprosessi

Tässä segmentissä opastamme sinua Data Rescue PC4 -käyttökokemuksen avulla saadaksesi käsityksen siitä, mitä ohjelmisto voi tehdä. Palautusprosessi tarjoaa melko intuitiivisen kokemuksen yksinkertaisen ohjatun toiminnon ansiosta.

Kaiken kaikkiaan emme löytäneet ohjattua toimintoa pakattuina niin monta vaihtoehtoa kuin muutama muu tietojen palautustyökalu. Esimerkiksi Stellar Data Recovery Pro -ohjelmalla (lue Stellar Data Recovery -katsaus) voit valita, minkä tyyppisiä tiedostoja haluat skannata, mikä lyhentää skannausaikaa. Kun ohjattu toiminto alkaa, ensimmäinen askel on valita skannattava äänenvoimakkuus.

Ohjelman tulisi havaita kiintolevyllä olevat osiot. Voit valita tietyn osion tai skannata koko kiintolevyn. Jos haluat palauttaa kadonneen tai poistetun tiedoston, valitse vain osio, jossa tiedosto oli. Jos yrität kuitenkin palauttaa poistetun, vioittuneen tai alustetun osion, sinun kannattaa suorittaa täysi aseman tarkistus.

Testasimme molemmat prosessit tarkistuksen aikana.

Yhden osion skannaus

Kun olet valinnut osion, jonka kanssa haluat työskennellä, paina “skannaa” -painiketta. Seuraavalla näytöllä voit ladata aiemman tarkistuksen tulokset tai aloittaa uuden tarkistuksen. Myöhemmin sinulta kysytään, haluatko suorittaa nopean tai syvän tarkistuksen.

Kun suoritat pikahaun, Data Rescue pystyy yleensä palauttamaan äskettäin poistetut tiedostot. Pikaskannausta voidaan käyttää myös tiedostojen palauttamiseen asennusosasta, joka ei vielä ole tiedostojärjestelmää (ts. Se ei ole RAW-muotoinen tai alustettu).

Jos olet poistanut pitkään sisältöä, sinun on todennäköisesti suoritettava syvä skannaus. Skannauksen aikana edistymispalkki pitää sinut ajan tasalla siitä, kuinka suuri osa skannauksesta on suoritettu loppuun ja kuinka paljon aikaa on jäljellä.

Kun skannaus on valmis, voit selata löydettyä sisältöä ohjatun toiminnon vasemmalla puolella olevalla tiedostopuupaneelilla. Kansion sisältö näkyy keskusruudussa.

Windowsista poistettuja tiedostoja ei voida palauttaa niiden tiedostonimillä. Sen sijaan annetaan yleisnimet. Tämä on rajoitus melkein kaikille tietojen palauttamisohjelmille.

Koska yleisnimet voivat vaikeuttaa sisällön lajittelua, Data Rescue antaa sinun esikatsella palautettuja tietoja. Napsauta mitä tahansa tiedostoa hiiren kakkospainikkeella ja valitse ”Näytä”.

Data Rescue ei tarjoa valitettavasti minkäänlaista pikkukuvien esikatselua palautetun sisällön tarkastelemiseksi, mikä helpottaisi prosessia. Jos tarvitset jotain, harkitse sen sijaan ohjattua EaseUS-tiedon palautustoimintoa.

Data Rescue antaa sinulle kaksi erilaista hakuominaisuutta: “etsi tiedosto” ja “suodata tiedostot tilan mukaan”. Molemmat ovat käytettävissä työkaluvalikossa.

”Etsi tiedosto” antaa sinun etsiä tiedostonimen tai jälkiliitteen perusteella. Joten jos tiedät, että etsit Word-tiedostoa, etsi vain ”doc”.

”Suodata tiedostot tilan mukaan” voit rajoittaa näkyviä tuloksia sen perusteella, ovatko tiedostot hyviä, löydettyjä, poistettuja, järjestelmätiedostoja, virheellisiä tiedostoja tai sektorivirheisiä tiedostoja.

Voit napsauttaa mitä tahansa kansiota tai tiedostoa hiiren kakkospainikkeella ja valita ”tarkistaa” merkitäksesi sen palautusta varten. Kun olet merkinnyt kaiken, jonka haluat palauttaa, paina työkalun alaosassa olevaa Palauta-painiketta. Sinua pyydetään valitsemaan palautuspaikka, jonka on oltava erilainen kuin skannattu.

Koko kiintolevyn skannaus

Jos yrität palauttaa kadonneen osion, valitse skannata koko kiintolevy tietyn osion sijasta, kun käynnistät Data Rescue -toiminnon..

Prosessi voi viedä muutaman tunnin. Mutta kun olet valmis, voit selata palautettuja osioita ja toivottavasti löytää kadotetun volyymin tuloksista.

Aseman kirjaimia ei voida palauttaa, joten joudut arvaamaan, mikä osio on sinun koon perusteella. Valitse haluamasi ja paina “Seuraava” nähdäksesi sen sisällön. Data Rescue rakentaa tiedostopuun ja voit etsiä siitä tiedostojasi samoin kuin rajoitetummalla skannauksella.

Esitys

Testattaessa Data Rescue PC4: tä, suoritimme useita skannauksia testitietokoneellamme. Näihin sisältyi sekä nopea että syvä skannaus testiosion suhteen kadonneiden tiedostojen palauttamiseksi, sekä syvä skannaus koko kiintolevylle poistetun osion palauttamiseksi..

Yksittäiset osiotestimme suoritettiin levyllä NTFS-tiedostojärjestelmällä. Kokonaistilavuus oli 518 Gt ja 138 Gt vapaata tilaa. Koko kiintolevyn koko oli 1 Tt.

Tässä on tuloksemme:

ominaisuudetTulos
Partition Quick Scan Time5 minuuttia
Osion syvähakuaika2 tuntia, 50 minuuttia
Word-dokumentti palautettu
Videotiedosto palautettu
Kuvatiedosto palautettu
Koko aseman skannausaika5 tuntia, 15 minuuttia
Poistettu osio palautettu

Kadonneiden tiedostojen syväskannaus kesti vajaat kolme tuntia, mikä on arvokasta tietojen palautusohjelmistojen kannalta. Huomasimme kuitenkin yhden ongelman: Syvän tarkistuksen suorittaminen käynnistämättä testitietokonettasi johti ensin huomattavasti pidempiin, jopa kahdeksan tunnin skannauksiin..

Vaikka tämä saattaa viitata tietokoneemme ongelmaan, muilla testaamillamme tietojen palautusohjelmilla, mukaan lukien Stellar ja EaseUS, ei ollut tällaista käyttäytymistä. Data Rescue PC4: n käyttämät algoritmit eivät voi käyttää järjestelmäresurssejamme yhtä tehokkaasti kuin muut ohjelmat.

Muutoin olimme melko tyytyväisiä tarkistuksen perusteellisuuteen.

Asiakaspalvelu

Prosoft Engineeringin tukiportaali tarjoaa dokumentaatiota kaikista tietoapuohjelmista, mukaan lukien erilliset sivustot jokaiselle Data Rescue -versiolle. Sivustoihin sisältyy käyttöoppaita, UKK: ta ja video-oppaita.

Jos et löydä vastauksia siellä oleviin teknisiin kysymyksiisi, tarjotaan sekä puhelin- että sähköpostituki arkisin Yhdysvaltojen aukioloaikoina:

 • Myynti: 8–5.00.
 • Tuki: klo 7–17.

Ne tarjoavat myös live-chat-tukea samalla aukioloaikana. Tarkastelun aikana otimme yhteyttä tekniseen tukeen useita kertoja sähköpostitse.

Kaikissa tapauksissa vastaukset saatiin yhden arkipäivän kuluessa. Toisin kuin monet tukitoimet, vastauksia ei myöskään vain kopioitu ja liitetty. Prosoft Engineering -tuen edustajat ottivat aikaa lukea kysymyksiimme ja vastata henkilökohtaisesti.

Prosoft Engineeringin tukisivuston haittapuoli on, että portaalissa navigoimiseksi ei ole hakuvaihtoehtoa, mikä vaikeuttaa tietojen löytämistä. Haluamme myös nähdä Prosoft Engineering lisäävän käyttäjäfoorumin, joka on usein paras tapa saada vastauksia epätavallisiin ongelmiin.

Lopulliset ajatukset

Paras tapa suojata tiedostojasi kiintolevyongelmilta ja tahattomilta poistoilta on varmistaa, että sinulla on aina kopio tiedoista muualla. Tätä varten ei ole parempaa ratkaisua kuin paras online-varmuuskopio-ohjelmisto.

Jos joudut tilanteeseen, jossa et ole varmuuskopioinut tietoja ja olet kadonnut tiedoston tai kokonaisen osion, Data Rescue tarjoaa kuitenkin hienon tietoturvallisuuden saada tietosi takaisin joutumatta maksamaan kalliista tietojen palautuspalvelusta..

Vaihtoehtoisesti, jos olet tietotekniikan ammattilainen, Data Rescue on arvokas lisä työkalupakkiisi. Arvioinnissamme Data Rescue PC4 on luokan kärjessä, kun kyse on tee-se-itse-tietojen palautusvaihtoehdoista.

Kiitos lukemisesta! Onko sinulla oma Data Rescue -sovelluksesi? Olemme aina iloisia kuullessanne alla olevia kommentteja.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map