Ohjattu EaseUS-tietojen palautustoiminto – Päivitetty 2020

Ohjattu EaseUS-tiedon palautustoiminto

Ohjattu EaseUS-tietojen palautustoiminto on perusteellinen palautusohjelma, joka tekee vaikutuksen jopa IT-ammattilaisille, jotka haluavat terävöittää reunustaan. Se voittaisi kilpailun paitsi muutama pieni virhe. Tutustu siihen yksityiskohtaisesti koko EaseUS-arvosteluamme.


Paras tietojen palauttamisohjelma

EaseUS tuottaa vahvan tietoliikenneohjelman, joka on tarpeeksi tehokas vastaamaan IT-ammattilaisten tarpeita ja tarpeeksi helppo käyttää kaikille muille. Tämän tarkastelun aikana tutkimme sen tietojen palautusratkaisua, ohjattua tietojen palauttamista.

Sekä Windows- että Mac-käyttöjärjestelmä, EaseUS Data Recovery Wizard auttaa sinua palauttamaan sekä vahingossa poistetut että ohjelmien poistamat tiedostot. Sitä voidaan käyttää myös muihin kuin asennettaviin, raakoihin tai vioittuneisiin osioihin. Kokenut käyttäjät arvostavat sen kykyä palauttaa tietoja myös palvelimilta ja RAID-tallennusvälineiltä.

Kaiken kaikkiaan käyttäjäkokemus on yksi parhaista tarkistetuista hyödyntämisohjelmista, sijoittamalla se parhaan tietojen palauttamisohjelman 2017 kierroksen kärkeen..

Valitettavasti palvelusta puuttuu yksi päätoiminto, joka estää sitä lyömästä Stellaria tai Prosoft Engineeringiä (lue Prosoft Engineering Data Rescue -katsauksemme) parhaaksi monipuoliseksi palautustyökaluksi: se ei voi skannata koko kiintolevyäsi, vain osioita. Tarkastelemme tämän vaikutuksia myöhemmin tässä katsauksessa.

Tutkimme myös EaseUS: n muuten vahvaa ominaisuusjoukkoa, käyttöliittymää, suorituskykyä ja tukiverkostoa.

Edellinen

Seuraava

Vaihtoehtoja EaseUS-tietojen palauttamistoiminnolle

hinnoittelu & Licensing

Tavallisille Windows-käyttäjille paras EaseUS-ohjelmisto on nimeltään Data Recovery Wizard Pro for Windows + WinPE. ”WinPE” antaa sinun palauttaa tietoja tietokoneilta, jotka eivät käynnisty käynnistysosioiden ongelmien vuoksi. Mac-version nimi on Data Recovery Wizard Pro for Mac, jossa on käynnistettävä media.

Sekä Windows- että Mac-käyttäjät voivat valita halvemman vaihtoehdon, joka ei sisällä palautus-CD-levyä. EaseUS tarjoaa myös palautusohjelmiston iPhonille ja Android-laitteille. Säännöllisten kuluttajasuunnitelmien lisäksi on olemassa edullisempia lisenssejä, jotka on tarkoitettu IT-ammattilaisille.

EaseUS tarjoaa ohjelmistoistaan ​​kokeiluversioita, joita voidaan käyttää jopa 2 Gt: n tiedon palauttamiseen tietokoneissa ja Mac-tietokoneissa. Koeajo auttaa sinua selvittämään, voidaanko kadonneet tiedot palauttaa ennen ohjelmiston ostamista. Koska EaseUS: n 30 päivän palautuskäytäntö tarjoaa kokeiluversion, se ei koske muita kuin teknisiä olosuhteita, joten varmista, että tiedät mitä ostamasi.

ominaisuudet

Seuraava taulukko kuvaa tärkeimmät ominaisuudet, jotka saat EaseUS Data Recovery Wizard Pro -lisenssillä.

Ohjatun EaseUS-tiedon palautustoiminnon logowww.easeus.com

Alkaa alkaen 111 dollaria kuukaudessaKaikki suunnitelmat

Versio

Versio
Windows, Mac

Skannausasetukset

Nopea skannaus

Syvä skannaus

Lajittele tiedostotyypin mukaan

Skannaa tiedostotyypin mukaan

Skannausominaisuudet

Koko kiintolevyn skannaus

Poistettu / kadonnut tiedostojen palautus

Vioittunut osion palautus

Poistettu osion palautus

Käynnistettävä USB-laite
Myydään erikseen

Palautus-CD
Myydään erikseen

kloonaus
Myydään erikseen

Ulkoinen palautus

Ulkoisen aseman palautus

Irrotettava mediapalautus

SD-kortin palautus

Optisen tallennuksen palautus

Tuki

Vaikka ominaisuusluettelo näyttää vaikuttavalta, puuttuu joitain huomattavia asioita. Jotkut näistä ovat saatavana erillisillä EaseUS-ohjelmistopaketeilla. Näihin ominaisuuksiin kuuluu mahdollisuus kloonata kiintolevy ja luoda käynnistyslevy tai USB silloin, kun tietokone ei käynnisty ollenkaan.

Muita ominaisuuksia, joita EaseUS ei tarjoa ollenkaan, ovat kyky lisätä uusia palautettavia tiedostotyyppejä ja kyky palauttaa tietoja optisista tallennusvälineistä (CD, DVD).

Tuettujen tiedostotyyppien osalta EaseUS kattaa kaikki perusasiat:

 • Asiakirjat: Word, Excel, Powerpoint, PDF
 • Kuvat: JPEG, PNG, RAW, Photoshop, Illustrator
 • Ääni: MP3, WAV, AIFF, AAC, Ogg
 • Videot: MPEG-4, QuickTime, AVI, WMV
 • Arkistot: Zip, Gzip, RAR, Stuffit

Tuettuja tiedostojärjestelmiä ovat:

 • Windows: FAT, NTFS
 • Mac: HFS, HFS+
 • Irrotettava säilytystila: ExFat

Palautusprosessi

Seuraavaksi tarkastelemme yleistä palautusprosessia Windowsin Data Recovery Wizard Pro -ohjelmalla. Kokemus ohjelmiston Mac-versiosta on samanlainen. Kun sovellus aukeaa, vaihe yksi vaatii skannauspaikan valitsemisen.

Voit skannata työpöydän, Windows-kirjastot, tietyn osion tai ulkoisen aseman. Jos kyseessä on osio, jota ei ole asennettu tai poistettu, myös ohjattu tietojen palautustoiminto näyttää ne, vetämällä tietoja osiotaulusta. Toisin kuin useimmat tietojen palauttamistyökalut, sinun ei tarvitse suorittaa ensin täydellistä kiintolevyn tarkistusta.

Tämän lisäksi valinnat ovat täällä hiukan rajoitetummat kuin haluaisimme. Esimerkiksi Stellarilla voit valita etsimäsi tiedostotyypin tai ilmoittaa tietyn kansion (lisätietoja saat täydellisestä Stellar Data Recovery -katsauksesta). Näin voit rajoittaa sitä, kuinka kauan skannaus kestää kokonaan.

EaseUS: lla ei ole myöskään mahdollisuutta skannata koko kiintolevyä. Valitse osio, jonka kanssa haluat työskennellä, ja paina “skannaa”. Ohjattu tietojen palautustoiminto suorittaa nopean tarkistuksen automaattisesti ja käynnistää syvän tarkistuksen. Skannaamisen aikana ohjelma näyttää edistymispalkin sovelluksen yläosassa sekä laskennan siitä, kuinka paljon aikaa on jäljellä ennen valmistumista.

Voit selata ja esikatsella tiedostoja ennen skannauksen päättymistä, kun ne on palautettu tai odottaa, kunnes se on ohi. Esikatselukyky auttaa, koska palautetuille tiedostoille annetaan yleisnimet, kuten useimmissa Windowsin tietojen palautustyökaluissa. 100 Mt: n tiedostokoko kuitenkin rajoittaa sen hyödyllisyyttä.

Kun skannaus on valmis, voit selata sisältöä tiedostopuun, tiedostokategorian (grafiikka, ääni, asiakirja, video, sähköposti, muu) ja etsiä tiedostoja. Haku on kätevää, koska voit etsiä tiettyä tiedostotyyppiä etsimällä tiedostopääte (.txt, .jpg).

Henkilökohtaisesti poistasi sisältö tulee roskakori-kansioon. Sisältö, joka on poistettu muilla keinoilla, kuten ohjelmalla, löytyy erityisestä kansiosta, jonka otsikko on ”enemmän kadonneita tiedostoja (RAW)”.

Sisällön palauttaminen on helppoa. Napsauta vain tiedostonimen vieressä olevaa valintaruutua, paina “palauta” -painiketta ja valitse palautuspaikka. Tämän sijainnin on oltava erillinen osio tai asema, ja voit valita ulkoisen aseman.

Esitys

Jotta voimme selvittää, kuinka EaseUS-tietojen palautusvelho ponnisteli kilpailuun nähden, suoritimme tarkistusprosessin aikana joitain peruselvytyksen testejä. Perus poistettujen tiedostojen palautustestaus suoritettiin 518 Gt: n, NTFS-muotoisessa osiossa, jossa oli 379 Gt tilaa. Testausta varten luotiin ja poistettiin kolme testitiedostoa: Word-dokumentti, .jpg-tiedosto ja .mp4-video.

Testasimme myös luomamme, ladattujen tietojen ja poistetun 10 Gt: n testiosion palautusta.

Katso tuloksia:

OminaisuusTulos
Pikahaku (500 Gt osio)2 sekuntia
Syväskannaus (500 Gt: n osio)1 tunti, 45 minuuttia
Full HD -skannaus (1 kt)Ei vaihtoehto
Word-dokumentti palautettu
Videotiedosto palautettu
Kuvatiedosto palautettu
Palautettu poistettu osio

Tietojen palautustoiminnon nopea tarkistus suoritetaan muutamassa sekunnissa. Tulokset, jotka palasivat, olivat kuitenkin rajalliset. Skannaus näyttää vain tarkistavan, onko siellä mitään äskettäin poistettua sisältöä, jonka se voi palauttaa. Useimmat nopeat skannaukset rakentavat myös kokonaiset hakemistorakenteet ehjät tiedostot.

On totta, että ohjattu tietojen palautustoiminto on erilainen.

Se tarkoittaa vain sitä, että EaseUS on käyttänyt erilaista lähestymistapaa nopean skannauksen algoritminsa rakentamisessa. Todellinen testi tietojen palautustyökalun suoritustasolle on sen syvällä skannaustuloksella. Syväskannaus valmistui alle kahdessa tunnissa. Se on keskimääräistä nopeampaa ja palautti silti kaiken etsimämme.

Asiakaspalvelu

EaseUS saattaa olla paras yleinen tietojen palauttamisen työkalu tuen suhteen. Palvelu tarjoaa perusteellisen tietopohjan, joka sisältää ladattavan käyttöoppaan, haettavissa olevat tukiartikkelit ja video-oppaat. Suurin plus on kuitenkin live chat -tuen sisällyttäminen.

Tämä on etu, jota et löydä huippuluokan tietojen palautuspalveluilla.

Aukioloaikoina käytettävissä oleva suorakeskustelu antaa sinulle melkein välittömän yhteyden palvelun edustajaan. Voit lähettää EaseUS: lle sähköpostia aukioloaikojen ulkopuolella. Palvelu lupaa palata sinuun kahden tunnin sisällä, ja löysimme lupauksen pitävän jopa viikonloppuisin.

Valitettavasti puhelintukikanava on tarkoitettu myyntiä edeltäviin tiedusteluihin, ei tekniseen tukeen. Teknisistä kysymyksistä on kuitenkin helpompaa kommunikoida tekstin kautta kuin puhua. Voit myös lähettää EaseUS-teknisen tuen sähköpostin suoraan työpöydältä napsauttamalla ylätyökalurivin ”lisää” -kuvaketta ja valitsemalla sitten ”Ota yhteyttä tekniseen tukeen”.

Lopulliset ajatukset

Vaikka kokemus ei ole täydellinen, olemme vaikuttuneita siitä, että vietimme vähän liikaa aikaa EaseUS Data Recovery Wizard -sovelluksen kanssa. Suoritettu syväskannaus ei ollut aivan yhtä perusteellinen kuin jotkut palvelut löydettyjen tiedostojen kokonaismäärän perusteella, mutta se palautti kaikki etsimämme tiedostot.

Mahdollisuus palauttaa tietoja kiintolevyiltä, ​​SSD-levyiltä, ​​RAID-tallennusvälineiltä, ​​palvelimilta ja jopa optisilta asemilta tekee siitä joustavan työkalun. Ilmainen kloonausohjelmisto on myös mukava, vaikka se olisi erillinen sovellus.

Itse asiassa ratkaisu on niin kattava, jos olet tietotekniikan ammattilainen, mielessämme ei ole pieni kysymys siitä, että EaseUS-tietojen palautuskokoonpano tekee siitä arvokkaan lisäyksen työkalupakkiisi.

Oletko käyttänyt EaseUS: ta? Mitä mieltä olet? Kerro meille alla olevissa kommenteissa ja kiitos lukemisesta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map