GetDataBack-yksinkertainen katsaus – Päivitetty huhtikuussa 2020

GetDataBack Simple Review

Nopea ja perusteellinen tietojen palauttamisratkaisu, GetDataBack Simple, on no, vain vähän yksinkertainen: puuttuvien ominaisuuksien luettelo antaa meille suosituksen tämän tuotteen ostamatta jättämisestä..


Paras tietojen palauttamisohjelma

Runtime Software tuottaa valikoiman tietojen palauttamisen työkaluja, jotka on tarkoitettu sekä kuluttajille että IT-ammattilaisille. Vaikka palvelussa on sekä RAID- että NAS-palautusohjelmia, Runtime ei tuota Macia tai mobiileja palautustyökaluja. On kuitenkin Windows-palautustyökalu, GetDataBack Simple, jota tarkastelemme tässä katsauksessa.

Tietojen palautustyökaluja voidaan käyttää vahingossa poistettujen tai ohjelman, virrankatkoksen tai viruksen poistamien tiedostojen palauttamiseen. Joitakin työkaluja, kuten GetDataBack Simple, voidaan myös käyttää tietojen palauttamiseen kadonneista, alustetuista tai vioittuneista osioista. Ohjelmaa voidaan käyttää jopa tietojen palauttamiseen USB-muistitikkuista ja ulkoisesta muistista.

Vaikka GetDataBack Simple tarjoaa hyviä palautusvaihtoehtoja, se ei kuitenkaan ole yhtä tehokas tai käyttäjäystävällinen kuin muut parhaimmat tietojen palauttamisohjelmistomme – varsinkin kun pidät sitä hinnoitteluna samalla tavalla kuin parempiin vaihtoehtoihin. Pysy kanssamme, kun hajotamme GetDataBack Simple -pistekohdan ja autamme sinua päättämään, kannattaako paremmin etsiä muualta.

Edellinen

Seuraava

Vaihtoehdot GetDataBack Simple -sovellukselle

hinnoittelu & Licensing

Runtime tuotti alun perin kaksi erillistä tietojen palauttamistyökalua NTFS- ja FAT-tiedostojärjestelmille – molemmat ovat Windows-tiedostojärjestelmiä. Nyt, kuten useimmat muutkin palautusratkaisut, Runtime yhdistää palautuksen molemmille sen GetDataBack Simple -työkalulla.

Riippumatta siitä, mitä ostat, lisenssisi on hyvä kaikille kolmesta ohjelmasta. Joten, jos haluat käyttää NTFS: lle tai FAT: lle omistettuja sovelluksia, voit.

Tämän lisäksi Runtime tuottaa muutamia muita tietojen palauttamisen työkaluja IT-ammattilaisille. Näitä ovat niiden RAID- ja NAS-palautussovellukset. Ne hinnoitellaan kuitenkin erikseen ja kalliisti.

Runtime ei tee palautusohjelmistoa Macille tai mobiililaitteille. Ne tarjoavat kuitenkin alennuksia useista ostoista, jos sinulla on yritys. Ne tarjoavat myös kokeiluversion, joten voit pelata ohjelmiston kanssa nähdäksesi, toimiiko se sinulle.

ominaisuudet

GetDataBack Simple tarjoaa suurimman osan perusominaisuuksista, joita voit odottaa tietojen palautuspalvelulta. Tässä on tiivis yleiskatsaus saamaanne. Jos haluat nähdä selvemmin, kuinka tämä ominaisuusjoukko on verrattavissa muihin tietojen palauttamisen työkaluihin, sinun kannattaa lukea tietojen palautuskierros.

GetDataBack-yksinkertainen logowww.runtime.org

Alkaa alkaen 219 dollaria kuukaudessaKaikki suunnitelmat

Versio

Versio
Windows

Skannausasetukset

Nopea skannaus

Syvä skannaus

Lajittele tiedostotyypin mukaan

Skannaa tiedostotyypin mukaan

Skannausominaisuudet

Koko kiintolevyn skannaus

Poistettu / kadonnut tiedostojen palautus

Vioittunut osion palautus

Poistettu osion palautus

Käynnistettävä USB-laite
Myydään erikseen

Palautus-CD
Myydään erikseen

kloonaus

Ulkoinen palautus

Ulkoisen aseman palautus

Irrotettava mediapalautus

SD-kortin palautus

Optisen tallennuksen palautus

Tuki

Runtime Software julkaisee myös ilmaisen kloonaustyökalun nimeltä DriveImage XML, jota voit käyttää kovalevyn tai osion tavu kerrallaan kloonaamiseen. Tätä voidaan käyttää palauttamiseen myöhemmin tai päivittää uuteen kiintolevyyn.

Ominaisuusluettelo on tyhjentävä, mutta puuttuu useita, joita kilpailevat ratkaisut tarjoavat, kuten SD- ja optisen aseman palautus ja live-chat-tuki. Lisämaksaminen RAID-palautuksesta ei ole tarpeen, jos käytät työkalua, kuten EaseUS Data Recovery Wizard tai Prosoft Engineering Data Rescue. Tutustu EaseUS-tietojen palautustoiminnon ja Prosoft Engineering Data Rescue -katsauksen lisätietoihin näistä kahdesta erinomaisesta ratkaisusta.

Toinen, isompi Simple-ongelma on, että et voi skannata tietoja tiedostotyypin perusteella tai tallentaa skannaustuloksia, joita käsittelemme enemmän ”prosessin” segmentissä. Tuettujen tiedostotyyppien osalta GetDataBack tunnistaa yksinkertaisesti odotamasi tiedostot, mukaan lukien:

 • Asiakirjat: Word, Excel, Powerpoint, PDF
 • Kuvat: JPEG, PNG, RAW, Photoshop, Illustrator
 • Ääni: MP3, WAV, AIFF, AAC, Ogg
 • Videot: MPEG-4, QuickTime, AVI, WMV
 • Arkistot: Zip, Gzip, RAR, Stuffit

Tuettuja tiedostojärjestelmiä ovat NTFS, FAT, exFAT (ulkoinen asema) ja EXT (Linux).

Palautusprosessi

Yksi ensimmäisistä asioista, joka erottuu GetDataBackista käynnistettäessä, on, että se ei ole kovin kaunis. Sovellus on tukkoinen kontrastivärillä, joten se tuntuu jollekulta 90-luvun alkupuolelta.

Jotkut saattavat väittää, että ulkoasu ei ole niin tärkeä diagnostisten tiedostojen työkaluissa. Tunkkaa suunnittelu voi kuitenkin olla melko häiritsevää ja hidastaa käyttäjiä, kuten GetDataBack. Juo kuitenkin kofeiinia tai käy kylmässä suihkussa, ja skannauksen suorittaminen on melko yksinkertaista.

Vaihe yksi, valitse joko ”asema” tai valitse ”kuvatiedostot”. Termi ”kuvatiedostot” on tässä tapauksessa harhaanjohtava useimmille käyttäjille. Kuvatiedostot eivät tarkoita valokuvia, vaan pikemminkin .img-tiedostoja, jotka ovat binaaritiedostoja, jotka tallentavat raa’at volyymikopiot.

Halusimme työskennellä testitietokoneemme kanssa, joten valitsimme ensimmäisen vaihtoehdon. Näin toimiessaan GetDataBack on yksinkertainen tarkistaa tiedostoosiot ja näyttää ne näytöllä. Nämä tiedot poistetaan osiotaulusta, joka ei sisällä aseman nimiä. Joten sinun täytyy arvata, mikä tilavuus on se, jonka haluat skannata koon perusteella.

Yksi asia, joka hyppäsi ulos, on se, että GetDataBack Simple listaa näissä tuloksissa luomamme ja poistetun testiosion. Kaikkien tietojen palauttamistyökalujen avulla ei voi skannata näin menetettyjä osioita, joten usko, missä se johtuu. Skannaamme luetellun 518 Gt: n osion havainnollistaaksemme loppua palautusprosessia.

Tämä osio on tietokoneemme nimeämä ”data” -osio (asema “D”). Valittuaan GetDataBack rakentaa tiedostopuun asentamalla osion. Tämä ei riitä poistettujen tai kadonneiden tiedostojen uudelleenkyselyyn. Voit suorittaa sen suorittamalla tarkistuksen, joka sisältää palautusalgoritmin.

Useimmat tietojen palauttamisratkaisut jakavat tällaiset skannaukset nopeaksi ja syväksi. Pikahakuilla useimmissa tapauksissa voidaan palauttaa äskettäin poistetut tiedostot. GetDataBack Simple tekee tämän eri tavalla ja tarjoaa neljä tarkistustasoa. Näiden lisättyjen tasojen ongelma on, että ne vain aiheuttavat sekaannusta. Yksinkertainen ei myöskään tee hyvää työtä selittäessään niiden käyttöä, mikä todennäköisesti johtuu siitä, että arvo tässä on parhaimmillaan pieni.

Voit tehdä valinnan napsauttamalla työkalun oikeassa alakulmassa olevaa “taso” -painiketta. Ensimmäisen tason tarkistus on juuri tekemämme: rakenna osion tiedostopuu. Se ei kuitenkaan ole yleisesti arvokasta, ellei kyse ole osasta, jota ei kiinnitetä. Skannauksen syvimmän tason saavuttamiseksi kannattaa käyttää tasoa neljä, joka haittaa asemaasi, lohko kerrallaan, tiedostojen rekonstruoimiseksi tiedostomuodon perusteella.

Käynnistä kaikki tarkistustasot, ja loki-ikkuna pitää sinut ajan tasalla edistymisestä ja kuinka paljon aikaa ohjelma odottaa jäljellä ennen valmistumista.

Kun skannaus on valmis, voit selata tiedostoja tiedostopuiden perusteella. Poistettujen tiedostojen pitäisi olla roskakori-kansiossa, jos palautus onnistuu.

Emme pidä siitä, että et voi selata palautettuja kohteita tiedostotyypin mukaan tai etsiä tiedostoja, mikä vaikeuttaa tietojen lajittelua. Voit esikatsella tiedostoa kaksoisnapsauttamalla sitä varmistaaksesi, että se on etsimäsi. Toisin sanoen haluaisimme pystyä selaamaan tiedostoja pikkukuvien esikatselun perusteella.

Kun löydät palautettavia tiedostoja, sinun on hiiren kakkospainikkeella napsautettava niitä ja valitsemalla ”kopioi”. Jos haluat palauttaa useita tiedostoja, sinun on korostettava ne ensin. Vähemmän kömpelö ratkaisu prosessiin olisi tarkistettavissa olevat ruudut tiedostojen ja kansioiden vieressä.

Toinen työkalun ongelma on, että skannaustuloksia ei voi tallentaa, kuten joidenkin kilpailevien työkalujen kanssa. Joten jos et ole valmis valmistamaan tiedostojasi, joudut todennäköisesti suorittamaan koko tarkistusprosessin myöhemmin uudelleen.

Kaiken kaikkiaan GetDataBack Simple -sovellusta ei ole vaikea käyttää, mutta se ei aivan tyydy nimeään verrattuna Stellarin käyttäjäystävällisempiin ja edistyneempiin työkaluihin, huolimatta siitä, että hinnoiteltu on samalla tavalla, lue Stellar Data Recovery -katsaus markkinoiden parhaisiin tietoihin. ).

Esitys

Laitamme GetDataBack Simple -sovelluksen testitietokoneemme joidenkin tietojen palautusnopeuksien kautta. Suoritimme skannaukset 518 Gt: n dataosion suhteen. Luimme ja poistimme myös 10,76 Gt: n osion nähdäksemme, pystyykö se palauttamaan sen.

Suoritimme tason 2 ja tason 4 skannaukset D-osiossa. Ennen sitä loimme ja poistimme kolme testitiedostoa nähdäksemme, voisimmeko palauttaa ne: Word-asiakirjan, .jpg-kuvan ja .mp4-videon. Tyypillisesti haluamme myös suorittaa täydellisen kiintolevyn skannauksen, mutta se ei ole vaihtoehto Simple-toiminnolla.

Tässä on testien tulokset:

OminaisuusTulos
Pikahaku (Lv2) (500 Gt: n osio)Viisi minuuttia
Syvä (Lv4) -skannaus (500 Gt: n osio)3 tuntia, 15 minuuttia
Full HD -skannaus (1 kt)Ei vaihtoehto
Word-dokumentti palautettu
Videotiedosto palautettu
Kuvatiedosto palautettu
Palautettu poistettu osio

Nopeuden suhteen Simple toimii riittävästi. Syvän skannauksen ajat eivät ole yhtä nopeita kuin EaseUS tai Stellar Phoenix. Mutta nämä ajat eivät ole liian kaukana CleverFiles-ohjelmasta (lue CleverFiles Disk Drill -katsaus) ja voittavat suurimman osan kilpailusta.

Asiakaspalvelu

RunTime Software ylläpitää kaikkien tuotteidensa keskitettyä tukiportaalia. Tämä portaali sisältää ohjelmistodokumentaation, käyttöoppaat ja usein kysyttyjä kysymyksiä GetDataBack Simple -sovelluksesta. Oppaat ovat hyvin tehtyjä ja niiden pitäisi olla riittäviä opastamaan sinut läpi perustoiminnot.

Palvelu tarjoaa myös teknistä tukea sähköpostitse 24 tunnin vastausaikoilla ja erillisillä sähköpostiosoitteilla yhdysvaltalaisille ja eurooppalaisille asiakkaille. Heillä on myös luettelo puhelinnumeroista, mutta ne ovat saatavana vain myyntitiedusteluihin.

Mikään online-chat- tai käyttäjäfoorumivaihtoehto ei vie Runtimea muiden vastaavan hinnoitellun tiedon palautuspalvelujen taakse.

Lopulliset ajatukset

GetDataBack Simple saa työnsä päätökseen, mutta siitä on kyse.

Ohjattu toiminto ei ole läheskään yhtä intuitiivinen kuin jotkut muista testaamistamme. Jotkut vaihtoehdot ovat piilotettuja, värimaailma häiritsee, työnkulut eivät ole luonnollisia, et voi skannata tiettyjä tiedostotyyppejä, et voi tallentaa skannauksia … virheiden luettelo jatkuu.

Päätelmämme: Jos käytät paljon rahaa tietojen palauttamistyökaluun, siirry sellaiseen, joka tarjoaa enemmän ominaisuuksia ja tehokkaamman kokemuksen.

Oletko käyttänyt GetDataBack Simple -sovellusta? Mitä ajattelit siitä? Kerro meille alla olevissa kommenteissa ja kiitos lukemisesta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map