CleverFiles -levyporauskatsaus – päivitetty 2020

CleverFiles Disk Drill Review

Erinomainen budjettiystävällinen työkalu, joka tarjoaa kaiken lupauksensa ja enemmän. CleverFiles Disk Drill -laitteella ei välttämättä ole kaikkia isojen poikien tarjoamia ominaisuuksia, mutta se on vakava haastaja, kun kyse on potkistasi. Tutustu koko Levypora-arvosteluamme.

Paras tietojen palauttamisohjelma
CleverFiles Disk Drill tarjoaa käyttäjille intuitiivisen, monipuolisen tietojen palautustyökalun, joka kilpailee uskomattoman suurempien nimien, kuten Stellar ja EaseUS, mutta hinta on hieman houkuttelevampi.

Tietojen palauttamistyökalut voivat pelastaa käyttäjiä monista eri tilanteista, mukaan lukien auttaa poistamien tiedostojen, kadonneiden, alustettujen tai asentamattomien osioiden palauttamisessa ja tietojen poistamisessa kaatuneista kiintolevyistä. Varmista täydellinen kirjanpito useimpien tietojen palauttamistyökalujen kattamista skenaarioista ja varmista, että tarkistat parhaiden tietojen palauttamisohjelmien Cloudwards.net-kierroksen.

Tämän tarkastelun aikana käsittelemme Levyporan hinnoittelua ja ominaisuuksia, esittelemme sitten sinulle yleisen käyttökokemuksen. Tarkastellaan myös Levyporan suorituskykyä ennen kuin viimeistelemme CleverFilesin asiakaspalvelutoiminnan..

Edellinen

Seuraava

Vaihtoehtoja CleverFiles-levyporalle

hinnoittelu & Licensing

CleverFiles-ohjelmalla on lisenssejä sekä yksityisille että kaupallisille kuluttajille. Ohjelmistoa voidaan käyttää joko Macille tai Windowsille. Siinä ei ole niputettuja työkalusarjoja, jotka palvelevat molempia käyttöjärjestelmiä. Lisenssit ovat yleensä hyvät vuodeksi, mutta voit päivittää elinikäiseen lisenssiin hieman enemmän rahaa.

Jos et ole varma, että Levyporaus on etsimäsi tietojen palautusratkaisu, ilmaisen kokeilun avulla voit asettaa heidän ohjelmistonsa testaamaan. Kokeilu antaa sinun palauttaa vain 100 Mt: n tiedot, mutta voit ainakin nähdä, voidaanko suurempia tiedostoja palauttaa suorittamalla skannaus ja esikatselemalla tuloksia. Kuten voit lukea Stellar Data Recovery -katsauksestasi, palvelun avulla voit palauttaa jopa 1 Gt ilmaiseksi, joten se voi olla sinulle parempi tarjous.

ominaisuudet

CleverFiles Disk Drill sattuu olemaan yksi markkinoiden kaikkein ominaisuuksiltaan raskaimmista levyjen palautustyökaluista, jotka kilpailevat suoraan huippupalvelujen, kuten Stellar ja EaseUS, kanssa (lue EaseUS Data Recovery Wizard -katsaus).

Seuraava taulukko tarjoaa nopean yleiskuvan joistakin näistä ominaisuuksista. Tutkimme joitain näistä koko tämän arvostelun aikana. Älä jätä väliin tietojen palauttamista koskevaa perusteellista selitystä näiden ominaisuuksien arvosta.

CleverFiles Disk Drill -logowww.cleverfiles.com

Alkaa 408 dollarista kuukaudessaKaikki suunnitelmat

Versio

Versio
Windows, Mac

Skannausasetukset

Nopea skannaus

Syvä skannaus

Lajittele tiedostotyypin mukaan

Skannaa tiedostotyypin mukaan

Skannausominaisuudet

Koko kiintolevyn skannaus

Poistettu / kadonnut tiedostojen palautus

Vioittunut osion palautus

Poistettu osion palautus

Käynnistettävä USB-laite

Palautus-CD
Vain Mac

kloonaus

Ulkoinen palautus

Ulkoisen aseman palautus

Irrotettava mediapalautus

SD-kortin palautus

Optisen tallennuksen palautus

Tuki

Pidämme myös Levyporan “palautusholvi” -ominaisuudesta. Recovery Vault suorittaa taustaprosesseja suojaamaan määritettyjä HFS-, HFS +-, FAT- tai FAT32-osioita tietokoneellasi. Se tallentaa metatiedot poistettuihin tiedostoihin, mukaan lukien tiedostonimet. Tietoja käytetään jälleenrakennusprosessissa, joten kun palautat tiedoston, sinulle ei anneta vain yleistä tiedostonimeä, kuten muille palautuspalveluille..

Se nopeuttaa myös palautusprosessia, koska sinun ei tarvitse suorittaa perusteellista tarkistusta. Huomaa, että jos käytät Time Machinea Mac-osiossa, palautusvarastoa ei kuitenkaan tarvitse käyttää.

Tämän tarkastelun aikana tarkastelemme erityisesti Levyporan Windows-versiota. Vaikka Mac-versio on kalliimpi, siinä on joitain lisäominaisuuksia, jotka tekevät siitä yhden käyttöjärjestelmän parhaista tietojen palauttamisvaihtoehdoista.

Nämä sisältävät:

 • iOS-palautus
 • Android-palautus
 • Käynnistettävät asemat
 • Monista etsijä
 • Siivota
 • Terveyden seuranta
 • Oikeuslääketieteen ominaisuudet

Haluamme, että käynnistyksen palauttaminen on saatavana myös ohjelmiston Windows-versiolle, koska usein käyttäjien on palautettava tiedot muista kuin käynnistyksistä.

Haluamme myös nähdä mahdollisuuden lisätä uusia tiedostotyyppejä sekä Windows- että Mac-ohjelmistoversioille. Tällä hetkellä Windowsin Disk Drill tukee yli 200 tiedostotyyppiä ja Mac Disk Drill tukee yli 300 tiedostoa. Joten useimmissa tapauksissa tämän ominaisuuden puuttuminen ei ole ongelma..

Tukitiedostotyypit ovat:

 • Asiakirjat: Word, Excel, Powerpoint, PDF
 • Kuvat: JPEG, PNG, RAW, Photoshop, Illustrator
 • Ääni: MP3, WAV, AIFF, AAC, Ogg
 • Videot: MPEG-4, QuickTime, AVI, WMV
 • Arkistot: Zip, Gzip, RAR, Stuffit

Levyporaa voidaan käyttää tiedostojen palauttamiseen seuraavista tiedostojärjestelmistä:

 • Windows: FAT, NTFS
 • Mac: HFS, HFS+
 • Irrotettava säilytystila: ExFat

Palautusprosessi

Skannaaksesi tietokoneesi Disk Drill -sovelluksella, kun olet käynnistänyt sovelluksen, sinun on ensin valittava sijainti skannaamiseksi. Ohjatulla Levyn poraus -toiminnolla voit skannata koko kiintolevyn tai kiintolevyn osion.

Levyporaus vetää tietoja laitteen osiotaulusta myös poistettujen osioiden luetteloimiseksi, jolloin sinun ei tarvitse suorittaa koko kiintolevyn tarkistusta löytääksesi ne. Monet tietojen palauttamistyökalut eivät tee tätä (lue Prosoft Engineering Data Rescue -katsaus toiseen palveluun, joka on tässä suhteessa ihailtavaa).

Yksittäistä kansiota ei voi skannata kuten Stellarilla. Ei ole myöskään vaihtoehtoa tarkistaa tiettyjä tiedostotyyppejä. Kumpikaan ei ole tosiasiallinen rikkoja, koska Levy Drillin nopea tarkistus suoritetaan nopeimmin kuin useimmat.

Levyporalla on kolme tarkistustyyppiä, joista haluat tietää:

 • Suorita pikahaku
 • Suorita syväskannaus
 • Suorita kaikki skannaustyypit

Kun suoritat pikahaun, Disk Drill palauttaa tiedostot, jotka ovat edelleen ehjiä, mutta joita ei voi käyttää. Tämä sisältää sekä äskettäin poistetun sisällön että asentamattomien osioiden sisältöä. Pikahaku palauttaa tiedostopolut ja alkuperäiset tiedostonimet.

Syväskannaus puolestaan ​​skannaa aseman vapaata tilaa ja rekonstruoi poistetut tiedostot tiedostokuvioiden perusteella. Tämä palautusmenetelmä on paras tiedostoille, jotka on poistettu pitkään tai jotka palauttavat tietoja RAW-levyistä.

Jos tiedät, että haluat suorittaa syvän tarkistuksen, suosittelemme, että valitset vaihtoehdon suorittaa sekä pika- että syväskannaukset peräkkäin. Tämä palauttaa sekä ehjät että rekonstruoidut tiedostot.

Skannauksen aikana voit pitää välilehtiä sen etenemisestä sovelluksen yläosassa olevan edistymispalkin ansiosta. Palkissa on ajastimet, jotka näyttävät kuluneen ajan ja jäljellä olevan ajan, pitäen sinut ajan tasalla siitä, kuinka asiat kulkevat.

Voit selata ja esikatsella palautettuja tiedostoja heti, kun ne ovat saatavilla, ennen kuin skannaus on vielä valmis. Esikatsele napsauttamalla tiedostoa hiiren kakkospainikkeella ja valitsemalla ”esikatselu”.

Pikkukuvien esikatselu ei ole mahdollista, mikä on vetäminen. Voit kuitenkin esikatsella yleisen tiedostotyypin mukaan. Suorita tämä napsauttamalla ohjatun toiminnon oikealla puolella haluamaasi luokkaa: kuvia, videoita, asiakirjoja, ääntä tai arkistoa. On myös luokkia koolle ja päivämäärälle.

Voit myös suorittaa tiedostohaun.

Se auttaa paikantamaan tiedostoja, joilla on tietyillä nimillä tai tiedostoilla, joilla on tietyillä tiedostopäätteillä (txt, docx, jpg jne.). Voit selata skannaamasi palauttamia tiedostoja keskusikkunassa. Vahingoittumattomat tiedostot lajitellaan tiedostopuiden sijainnin mukaan, samoin kuin tiedostohakijasi. Poistetut tiedostot löytyvät kierrätyslokeron kansiosta.

Kun olet löytänyt tiedostot, jotka haluat elvyttää uudelleen, on niin helppoa merkitä valintaruutu tiedoston tai kansion nimen viereen tuloksissa ja napsauttaa sitten Palauta-painiketta sovelluksen yläosassa..

Ilmoita haluamasi palautuspaikka palautuspainikkeen vieressä olevaan kenttään. Tämä voi olla sama sijainti, josta tiedosto palautettiin, mutta suosittelemme, että tallennat sen muualle. Jos et ole vielä valmis palautumaan, voit tallentaa skannaustulokset ja käsitellä ne myöhemmin napsauttamalla Tallenna istunto.

Seuraavaksi tarkastellaan sitä, kuinka hyvin Levypora todella suoritti palautustoiminnoissaan.

Esitys

Suoritimme sarjan perustestejä Levyporan tehokkuuden mittaamiseksi. Näihin sisältyi nopea ja syvä skannaus, joka suoritetaan yhtä osiota vastaan, ja täydellinen tarkistus ajo koko kiintolevyä vastaan.

Testatun testiosion koko oli 518 Gt ja vapaata tilaa 139 Gt. Koko kiintolevyn koko oli 1 kt. Olemme luoneet ja poistaneet kolme testitiedostoa osiotarkistustestausta varten, jotka sisälsivät Word-asiakirjan, MP4-videotiedoston ja .jpg-kuvatiedoston. Luimme myös 10 Gt: n testiosion, latasimme sen tietoihin ja poistimme sen.

Tässä on testin tulokset:

OminaisuusTulos
Pikahaku (500 Gt osio)10 sekuntia
Syväskannaus (500 Gt: n osio)1 tunti
Full HD -skannaus (1 kt)3 tuntia
Word-dokumentti palautettu
Videotiedosto palautettu
Kuvatiedosto palautettu
Löydetyt kierrätysastiatiedostot (itse poistettu sisältö)7
Palautettu poistettu osio

Disk Drillin kokonaisnopeus vaikutti meihin vaikuttuneena, mikä ylittää kätevästi useimmat muut tietojen palauttamistyökalut. Nopeat nopeudet eivät tietenkään välttämättä tarkoita perusteellista tarkistusta. Disk Drill -tapauksessa pystyimme kuitenkin palauttamaan kaikki kolme testitiedostoa.

Pyrkimyksemme palauttaa poistettu testiosio oli menestys.

Asiakaspalvelu

Live chat-tuki Disk Drillille ja muille CleverFiles-ohjelmille on saatavana. Pikaviestin voi aloittaa ympäri vuorokauden, vaikka saatat joutua odottamaan vastausta useita tunteja muina aikoina. Voit jättää sähköpostiosoitteesi, jos et halua odottaa.

Voit myös vain lähettää sähköpostilipun suoraan. Testasimme molempia vaihtoehtoja. Aukioloaikoina saimme chat-vastauksen takaisin noin 15 minuutissa. Lähetä vastauksia sähköpostitse johdonmukaisesti alle 24 tunnin sisällä.

Jos olet DIY-teknisen tuen tyyppi, CleverFiles ylläpitää rikas tietoportaali, joka vastaa yleisimpiin kysymyksiin. Portaalin vasemmalla reunalla olevia luokkia voidaan käyttää sisällön selaamiseen tai voit käyttää hakuvaihtoehtoa, jos mielessäsi on jotain erityistä. Siellä on myös UKK-osio.

CleverFiles-käyttäjäfoorumi tarjoaa toisen hienon tavan saada vastauksia kysymyksiin ja ratkaista ongelmia. Voit myös käydä foorumilla saadaksesi lisätietoja Levyporan päivityksistä ja tehdäksesi ominaisuusehdotuksia.

Lopulliset ajatukset

Voimme tässä katsauksessa valmistella toista kokonaisvaltaista tietojen palauttamistyökalua, joka ei täysin pystynyt vastaamaan ammattimaisten tietojen palauttamistyökalujen, kuten Stellarin, EaseUS: n ja Prosoft Engineeringin, tuottamia mahdollisuuksia. Löysimme budjettiystävällisen työkalun, joka toimitti melkein kaikin tavoin.

CleverFiles Disk Drill tarjoaa puhtaan, intuitiivisen käyttöliittymän. Vaihtoehdot ovat erinomaiset ja skannaukset ovat sekä nopeita että perusteellisia. Tämä on työkalu, joka houkuttelee tavallisia kuluttajia ja vakuuttaa tietotekniikan ammattilaisia ​​samalla. Onko sinulla kokemusta CleverFiles-levyporakoneesta? Haluaisimme kuulla mielipiteesi, joten ilmoita meille alla olevissa kommenteissa. Kiitos, että luit.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me