A legjobb fekete péntek ajánlatok 2018: Vásárlás, amíg el nem dobja

Hosszú, kínos órák után egy pörkölt madár politikai különbségeiről megbeszéljük, nem várhatjuk meg, hogy csatlakozzunk a fekete péntek vásárlóinak állományához. Ugyanakkor, ha elkényeztetjük a legújabb OLED hangokat, hogy vonzóak legyenek, inkább legalább egy részét online vásárlással vásároljuk meg.


A fekete péntek és a Cyber ​​hétfő az ügyletek egyik hétvégéjévé váltak, mivel egyre több amerikai kereskedik online kiskereskedőknél, nem pedig tégla- és habarcskereskedelem mellett. Noha a legújabb fizikai technológián némi megtakarítás érhető el, a legmagasabb értéket a digitális termékek vásárlásakor fogja megtalálni.

Azért vagyunk itt, hogy végigvezesse a felhő legjobb fekete péntek ajánlatain. Abban az esetben, ha előfizetéssel vásárol, gyakran 50% -ot vagy ennél többet spórolhat meg az eredeti árból, tehát ha VPN-re, webtárhelyre vagy felhőalapú tárolási megoldásra van szüksége, most itt az ideje.

VPN fekete péntek ajánlatok

Kezdjük a biztonság legegyszerűbb módjával online állapotban: virtuális magánhálózatok. Megtaláltuk ezt a három nagyszerű ajánlatot.

ExpressVPN – három ingyenes hónap

Az ExpressVPN egyszerűen a legjobb VPN-szolgáltató a piacon, de ára magasabb, mint a legtöbb verseny. Sokat takaríthat meg ezen az áron, ha megvásárolja ezt a fekete pénteket. Az ExpressVPN három ingyenes szolgáltatási hónapot kínál új éves előfizetéssel, 15 hónapos szolgáltatást nyújt Önnek 12 áron.. 

ExpressVPN-Website

ExpressVPN-Regisztráció

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-opciók

ExpressVPN-Full-App

Előző

Következő

Elolvashatja az ExpressVPN áttekintésünket, hogy megtudja, miért tetszik, vagy csak lezárhatja az üzletet, mielőtt lejár. Jelenleg 2018. november 27-én, kedden GMT-ig 10:00 óráig tart. A ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciája sem valós kockázatot jelent..

NordVPN – 75 százalék kedvezmény

A NordVPN közel egy másodperc, amint azt az ExpressVPN és a NordVPN összehasonlításában láthatjuk. Míg az árak már alacsonyak – elolvashatja a NordVPN áttekintését a legfrissebb árfolyamról -, akár 75 százalékot spórolhat meg, ha három év előre vásárol. Már több, mint 400 dollár értékű szolgáltatást kap 100 dollárért.

Előző

Következő

Ezt az üzletet továbbra is a NordVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciája támogatja, így nincs kockázata a terv felvételéhez és annak látásához, hogy tetszik. Nincs még meghatározva a végső határidő, ezért a legjobb, ha gyorsan cselekszünk.

PureVPN – Öt év, havonta 1,32 dollár

A PureVPN nincs a VPN területén a legjobb szolgáltatók szintjén, amint azt a PureVPN és az ExpressVPN összehasonlításban láthatjuk. Ennek ellenére a hatalmas szerverhálózattal és a hosszú távú előfizetésekkel a PureVPN jó értéket kínál.

PureVPN hát pénteken

Még jobbat kínál, ha ezt hétvégén veszi fel. Az ötéves terv nem hivatalos opció a PureVPN felállásában, csak pop-upként jelenik meg. Ezen a hétvégén azonban kevesebbet lehet megvásárolni, mint amit a normál felbukkanó képernyő jelenít meg. Ezen felül az árfolyam meghosszabbodik a megújításkor, így továbbra is kiváló üzletet kaphat.

A PureVPN-ről a PureVPN ismertetőnkben olvashat bővebben, de érdemes megvásárolni egy tervet, és kipróbálhatja magát egy nagylelkű 31 napos pénz-visszafizetési garanciával..

Hálaadás a Cloud Storage szolgáltatásért

Úgy tűnik, hogy a felhő-tárolóhelynek nagyon kevés az ideje, de van egy üzletünk az Ön számára.

pCloud – 75 százalék kedvezmény az élethosszig tartó tároláshoz

A pCloud az egyik legjobb felhőalapú tároló-szolgáltató, a második helyen a legjobb felhőalapú tárolási szolgáltatók között. Noha havi és éves előfizetések állnak rendelkezésre, a pCloud az egész életen át tartó ügyletekre összpontosít ezen a fekete pénteken. Megvásárolhatja akár 500 GB-ot vagy 2 TB-ot az élettartamra, 75 százalék kedvezménnyel.

pCloud webes felület fájlok

pCloud szinkronizáló mappa

pCloud File File Link megosztása

pCloud letöltési linkek

pCloud Drive Client

Előző

Következő

Egységes fizetésként nem gondolhattunk jobb értékre. Tényleg olyan terméket vásárol, amelynek tulajdonosa lehet az egész élet. A pCloud-ról többet megtudhat a pCloud-áttekintésünkben, vagy haraphatja meg a golyót, és vásárolhat egy életre szóló tárhelyet ma. Az üzlet 2018. november 26-ig, hétfőig tart.

Webtárhely a cyber hétfőn

Végezzünk el néhány nagyszerű ajánlatot a webtárhely terén. Mindegyik hétfőn elfogy, tehát légy gyors.

Hostinger – Akár 90 százalék kedvezmény

A Hostinger a legjobb weboldalkészítők és hosting kombók között található, könnyebben használható felületének és alacsony árának érdekében. Noha önmagában nagy érték, havonta 0,80 dollárért vásárolhat feketen pénteken tárhelyet. Valójában a Hostinger összes terméke meg van jelölve, néhányuk akár 90% -ot is.

Hostinger Cyber ​​hétfő

Hagyjuk, hogy az árazási táblázatok, amelyeket ezen link segítségével talál, önmagáért beszéljenek. Össze lehet hasonlítani az árakat a Hostinger áttekintésben, hogy megnézhesse az értéket. Az üzlet 2018. december 3-án, hétfőn tart.

Telektér – 75 százalék kedvezmény

A Siteground az első választás a WordPress legjobb webtárhelyére. A WordPress egyszerű áttelepítése és az egyetlen kattintással történő WordPress telepítés között ideális választás az új és a jelenlegi WP felhasználók számára. Most is 75 százalék kedvezményt kaphat a tárhelyről.

Előző

Következő

Az ideális kiindulópont a GrowBig, amely lehetővé teszi több webhely számára, hogy 20 GB tárhelyet megosszon. Havonta körülbelül 25 000 látogatásra alkalmas, egyszerű WordPress-integrációval. Elolvashatja a SiteGround áttekintést további információkért, de feltétlenül regisztráljon gyorsan. Ez az üzlet 2018. november 26-án, hétfőn esedékes.

A2 tárhely – Több ajánlat

Az A2 erős versenyző a legjobb web hosting útmutatónkhoz, kitűnő szerverválasztással és optimális biztonsággal. Több üzlet futtatása a Fekete Péntek számára, amely akár 67 százalékot takaríthat meg egy normál előfizetésnél.

A2 tárhely a fekete péntek ajánlatok

Az ajánlatok és kódok az alábbiakban találhatók. Ha szeretne többet megtudni az A2-ről, kérjük, olvassa el az A2 tárhely áttekintését.

 • 67 százalék kedvezményes megosztott és kezelt WordPress tárhely a SAVEBIG kóddal
 • 50% kedvezmény a kezelt és központi VPS-hez, kóddal: BLKVPS
 • 40 százalék kedvezmény a viszonteladói tárhelyhez kóddal: BLKSELL
 • 50% kedvezmény a kiválasztott SSD dedikált szerverekről, kóddal: 50DEDI

Végső gondolatok

Ezek a legjobb ajánlatok a felhőben, ezen a fekete pénteken és a cyber hétfőn. Itt az ideje, hogy válasszon egy extra tárhelyet, indítsa el az új weboldalt, és biztonságosítsa az online kapcsolatot, mivel ritkán mindig olcsóbb. Ha tetszik az ajánlatok, de nem a szolgáltatók, akkor érdemes megnéznie a VPN-áttekintéseket és a felhőtároló-áttekintéseket, hogy megkapja a földterületet..

Feltétlenül írjon nekünk egy megjegyzést a fekete péntek ajánlatainál, amelyekben Ön a hétvégén részesült előnyben. Köszönöm az olvasást és egy nagyon boldog pulyka napot neked és a tiéd.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map