A felhő állapota, 2019. július

Üdvözlet! Üdvözöljük a Cloud legújabb állapotában, a Cloudwards.net rendes oszlopában, ahol áttekintjük a korábbi releváns és érdekes híreit, mégis elnevezzük a cikk az elkövetkező hónap után, mert éppen ez. 


Ebben a kiadásban néhány rövid érdekes hír található a felhő tárolási és számviteli arénáiról, valamint a csata törvényhozói számára a Big Four szabályozása során. Ezen felül megvizsgáljuk, hogy az Egyesült Államok és Irán közötti nem elég háborút inkább digitális, mint bombákkal harcolják (legalábbis egyelőre).

Szeretnénk, ha ez lenne az első olyan felhőállapot, ahol nem említjük a Facebook-ot, de sajnos nem kellett annak lennie. A közösségi média óriás úgy döntött, hogy bevezeti a saját valutáját, amely egy olyan félelmetesen rossz ötlet, hogy csak néhány bekezdést kellett szentelnünk erre. De később. Először nézzük meg, mi főz az erdő saját nyakán.

Meghajtók és pénz

OneDrive árképzés

Az iparággal kapcsolatos legnagyobb hír az, hogy a Microsoft OneDrive átalakította árképzési struktúráját, hogy akár 2 TB tárhelyet engedjen meg, és rengeteg továbbfejlesztett biztonsági funkciót kínál, beleértve egy speciális, magas biztonságú mappát. Ez remek, de a verseny nem kínál, tehát nem teszi a OneDrive áttekintésünk sokkal magasabbra a legjobb felhőalapú tárolási rangsorban..

Nagyobb hatást gyakorol a Wave megszerzése H által&R Block, a számviteli franchise, amelyet egy közeli sztriptíz mallban találhat. A Wave a legismertebb, hogy ingyenes, annak ellenére, hogy teljes funkciókkal rendelkezik, de a felvásárlás azt jelentené, hogy a készpénzre szoruló szabadúszónak másutt kell keresnie a számlák nyomon követése érdekében. Tartsa szemmel a Wave frissítéseinket.

Új rendszer játék

Izgalmasabb hírek érkeznek a szórakoztató arénából, ahol két történet valószínűleg a legjobb felhőalapú játék áttekintésünket fűzi fel. A Microsoft beszélt az xCloudról, amely valószínűleg csak egy speciális konzolon keresztül érhető el, miközben lehetővé teszi az Xbox One használatát kicsi szerverként is, így a játékokat onnan streamálhatja telefonjára vagy táblagépére.. 

Ha ez nem eléggé számodra, a Bethesda keményen dolgozott egy olyan platform létrehozásában, amely felgyorsítja a játék streamingjét. Orionnak hívhatjuk azt az áttörést, amelyre vártunk, hogy életképessé tegyük a felhős játékot. Ha igen, előbb tőlünk hallja.

A mérleg billenése: Mérleg

Mérleg

Ha nem a saját kriptovaluta bejelentését nevezzük Libra-nak, valószínűleg szünetet adtunk a Facebooknak ebben a hónapban annak ellenére, hogy a Superdiver hátborzongatóan új adatgyűjtési rendszerének neve Study volt. Nem azért, mert nem érdemes megemlíteni, hanem egyszerűen azért, mert örülünk, hogy szünetet tartunk, miután a tavaly áprilisa óta őrült.

Azt mondta: A Libra csak túl nagy történet ahhoz, hogy figyelmen kívül hagyhassa. Valaha a legnagyobb innovációnak tekintik, annak célja, hogy megkönnyítse a nemzetközi pénzátutalásokat és megkönnyítse a dolgok fizetését útközben, mivel (többé-kevésbé) minden Facebook felhasználó számára elérhető lesz. Titka az, hogy az amerikai dollárhoz lesz kötve, tehát a Libra és a zöld háttér közötti árfolyam mindig azonos.

Amint a Financial Times ez a fantasztikus, de kifizetődő cikke rámutat, a Zuck Buck-t védő blokklánc (az FT szerkesztői hangulatának egy aprócska része, amelyet szégyenteljesen ellopunk) egyáltalán nem olyan blokklánc, amely a „kripto ”A Libra része az ablakon. Ez azt jelenti, hogy elsősorban a lebegtetésért felelős emberek, Zuck és az ő krónikái irányítják.

Most, amint többször elmagyaráztuk, a Facebook-ot és az embereket, akik azt működtetik, nem kell megbízni az Ön édes 16-os partijának részleteivel, nem is beszélve egy olyan valutáról, amelyet feltehetőleg több millió, akár akár milliárd ember. A társaság nem törődik vele az ügyfelekkel vagy az alkalmazottakkal.

Ugyanez nem csak néhány fejszével köszörülő csapkod. Számos központi bank kérdéseket tett fel a Mérleggel és a Facebook terveivel kapcsolatban. Arra gondolunk, hogy ez csökkenteni fogja a központi bankok hatalmát, de kételkedünk abban, hogy még Zuckerberg sötétség minden hatalma képes lesz erre. Legalább reméljük.

Olyan készítés, mint Warren G

A Mérleg leleplezésének háttere szintén érdekes, ugyanúgy, mint egy olyan időben, amikor az egész világ kormányai arra törekszenek, hogy megfékezzék a tech nagy négyének erejét (Facebook, Apple, Amazon és Google szülői ábécé). Bár a bizalom lebontása nagyjából európai hobbi, a löket meglepő, mert még az Egyesült Államok törvényhozói is komolyan veszik ezt, és komolyan is.

Ez nem a legrosszabb ötlet valaha, ha őszinték vagyunk. Ezek a nagyvállalatok nagyon sok jót tesznek, de olyan sok adatot birtokolnak, hogy azok felbontása, mint például a Microsoft volt a 90-es években, jó módszer lehet hatalomuk decentralizálására és a piac egészséges megőrzésére.. 

Ehhez adjuk hozzá a G20-országok többé-kevésbé megállapodását a Big Tech adóhiányainak kiküszöbölésére, és mondhatjuk, hogy ezek a vállalati óriások ostrom alatt állnak. Nem csoda, hogy az ábécé részvényeseinek kis csoportja azt javasolta, hogy szétválják a társaságot, mielőtt a kormány megteszi számukra.

Irán Néhány kód

Irán hack

Ha figyelted a híreket, észreveheted, hogy a Perzsa-öbölben felmelegednek a dolgok, felrobbantnak hajók, drónok és repülőgépek, hogy helyet foglaljanak el az Irán feletti égbolton. Ennek ellenére, a Teheránból és Washingtonból érkező fújtató közepette, a csatát online folytatják, és megkóstolhatják a bátor új világot, amelyet építünk.

Ez a Gizmodo cikk röviden ismerteti, hogy mi történt, de a legfontosabb az, hogy a valós világban minden megszakadt fenyegetés megtörténjen, több csapást támadt a kibertérben. Ez nemcsak ezt a rákot, hanem az összes konfliktust megváltoztatja. A Nyugat megszokott aszimmetrikus háborút folytatni a gyengébb ellenfelek ellen. Az internetnek köszönhetően egy olyan ország, mint Irán, egyenlő feltételekhez jut.

Irán ezt eddig arra használta, hogy befolyásolja a választásokat, különösen az Egyesült Államokban, téves információk terjesztésével a Twitter felett (a társaság a múlt hónapban mintegy 5000 fiókot zárt le), és hackerek felszerelésével támadta meg az infrastruktúrát és a telekommunikációt. Bár egyesek azt állíthatják, hogy a háború soha nem változik, olyan időkben élünk, amelyek ellenkezőjét bizonyítják.

Kisebb történetek

Ajit Pai

Az FCC kedvenc elnöke, Ajit Pai, a hálózatsemlegesség hírnevével, ismét forró vízben van, mert kiderült, hogy rejtőzött dolgokat a képviselőitől az amerikaiak földrajzi helyzetére vonatkozó adatok jogosulatlan értékesítésével kapcsolatban. Kíváncsi vagyunk, hogyan fog kigurulni ebből az útból, de kígyózik, biztos lesz benne.

A szerencse megfordításánál a bitcoin újra készen áll, és június végén ismét eléri a 15 000 dolláros jelet, de mire ez a cikk megpróbálja megnyilvánulni, valószínűleg újra lemerül, vagy meghaladja a 25 000 dollárt. Komolyan, soha nem tudhatod, és abbahagytuk az előrejelzéseket.

Julian Assange sorsa várhatóan a félelemtől függ. Ha bezárják a most elvesztett svéd vádakat, Nagy-Britannia készen áll a papírgyártásra, hogy az Egyesült Államokba küldje, hogy bíróságra álljon az újságíróként elkövetett bűncselekmény miatt. Így a szabadság egy kicsit többet hal meg, egy nyöszörgéssel.

Egy boldog hangon fejezzük be. Az ígért brit pornóbérlet az asztalon van, valószínűleg örökre. Miután rájöttünk, hogy az Egyesült Királyságban a pornó személyes azonosító szörnyű ötlet, és hogy a kormány teljes kezével a Brexittel foglalkozik, Anglia, Skócia és Wales lakosa megkönnyebbülten sóhajt felsújtva, tudva, hogy megengedik nekik, hogy pornót nézzenek anélkül, hogy bizonyítani, hogy 18 évesnél idősebbek.

Végső gondolatok

2019. június nem volt az emberiség legjobb hónapja, mivel az Egyesült Államok és Irán és Assange közötti feszültségek ki vannak adva, és egy nagyvállalat a saját valuta bevezetését tervezi, hogy megkerülje a demokratikus kormányok ellenőrzése alatt állókat. Mégis vannak ezüst bélések, szóval reméljük, hogy a tendencia júliusban folytatódik.

Ön szerint mi volt a legfontosabb történet júniusban? Hiányzottunk? Mit kínál július nekünk? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben, és – mint mindig – köszönöm az olvasást.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map