Személyi őr áttekintése – Frissítve 2020

Személyi őr áttekintése

A közelmúltbeli átvétel ellenére az Identity Guard úgy tűnik, hogy lefagyott korábbi személyazonosságára, és erőteljes személyazonosság-lopás elleni védelmet nyújt. Nézze meg az Identity Guard teljes áttekintését a részletekkel kapcsolatban.


identitás-őr-Slider1

identitás-őr-slider2

identitás-őr-slider3

identitás-őr-slider4

identitás-őr-slider5

Előző

Következő

Az Identity Guard a blokk körül volt, amelyet az Intersections Inc. 2001-ben alapított. A közelmúltban azonban az Intersections Inc.-t az iSubscription vásárolta meg, és mindkettő beolvadt a kombinált Aura üzleti egységbe. Az iSubscribe Hari Ravichandran volt az agya, aki, amint azt a Endurance International Group mélyebb részében láttuk, rossz hír. 

Ravichandrannal az Aura élén – a közös vállalkozás után vállalt vezérigazgatói posztot – az Identity Guard jövője nem egyértelmű. A személyazonosító őr felülvizsgálatának tapasztalatai alapján úgy tűnik, hogy az alapszolgáltatás még mindig sértetlen. Ennél is fontosabb, hogy ez az alapszolgáltatás méltó helyet foglal el a személyazonosság-lopás elleni védelem legjobb listáján. 

Ez egy jó személyazonosság-lopás elleni csomag csempéjét foglalja magában, beleértve 1 000 000 dollár biztosítást, sötét webes megfigyelést és a hitelváltozásról szóló értesítéseket. Ennélfogva az Identity Guard ezeket a funkciókat elfogadható áron kínálja.

Jellemzők

Ahogy a következő szakaszban foglalkozunk, az Identity Guard három tervvel rendelkezik. A jellemzők eltérése ellenére a tervek közötti alapvédelem azonos. Nem számít, mit fizet, egy külön USA-beli ügyvezetővel rendelkezik, 1 000 000 dollár személyazonosság-lopás biztosításával és online személyazonosság-irányítópulttal.

A tervek az IBM „Watson” mesterséges intelligenciája körül épülnek. Ha nem tudja, a Watson egy nyílt, több felhővel rendelkező AI-platform, amely lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy az AI-modelleket a semmiből építsék. Kereskedelmi forgalomban van 2013 óta, és számos alkalmazásban használják. A legfontosabb, hogy rákkezelési útvonalak meghatározására használták. 

Az Identity Guard gépi tanulást használ a személyazonosság-lopás lehetséges pontjainak azonosításához. Bár az AI ezen a ponton nem tökéletes, örülünk annak, hogy az Identity Guard olyan dicséretes rendszert használ, mint a Watson, egy házon belül kifejlesztett robot felett. 

A Watson a mag, olyan funkciókkal, mint például az ügyvezető és az identitáslopás-biztosítás támogatja. Amellett, hogy nyomon követi a társadalombiztosítási számát, nevét és egyebeket, Watson szemmel fogja követni a sötét internetet is. A sötét web nagyrészt ellopott információk piaca, bár más célokra is használják, amint azt a számítógépes bűnözésről szóló útmutatónk is láthatja.

Az adatok ellopásakor általában nem célozzák meg, kivéve, ha a cél egy erőteljes személy, akit elfogtak, mondjuk, egy adathalász program. Ehelyett a támadók jelszóval, társadalombiztosítási számokkal és még sok mindennel telített adatbázist lopnak. Amikor ez megtörténik, az adatbázisokat a sötét interneten értékesítik. Az Identity Guard segítségével, ha az adatai megjelennek, értesítést kapunk Önről. 

De tudnia kell, mielőtt ez megtörténik. Ennek oka az, hogy az Ön adatainak felhasználásáról szóló riasztásokon kívül az Identity Guard emellett tudatja Önnel, ha bármilyen releváns adat megsértése történt-e. Ily módon figyelemmel kísérheti a folyamatot, mielőtt bármi megtörtént volna a nevében.

A többrétegű megközelítés ellenére a személyazonosság-lopás továbbra is megtörténik. Még ha így is van, az Identity Guard fedezi magát. Az 1 000 000 dolláros visszatérítésen túl az Ön ügyvezetője foglalkozik az összes nehéz emelővel, tanácsot adva, hogy mit kell tennie és mikor kell megtennie..

Identity Guard adatvédelmi szolgáltatások

Az Identity Guard néhány olyan funkciót tartalmaz, amelyek védelmet nyújtanak online állapotban. A Chrome, a Firefox és a Safari támogatja a közösségi média-fiókok adatvédelmi beállításait és a biztonságos böngészési kiterjesztést, bár furcsa módon az Opera nem támogatott, annak ellenére, hogy Chromium alapú böngésző, mint például a Google Chrome (olvassa el a Chromium áttekintését). 

Az összes védelem a Biztonságos böngészés kiterjesztésen keresztül érkezik. Blokkolja a hirdetéseket és a flash kéréseket, kényszeríti a HTTPS-t a webhelyekre, és megakadályozza az adathalász URL-eket. 

A Biztonságos böngészés irányítópultján keresztül – amelyhez a kiterjesztés érhető el – a Facebook, a LinkedIn, a Twitter és a Google+ adatvédelmi beállításait is kezelheti (bár, amint azt a Facebook adatvédelmi útmutatójában láthatjuk, önmagában ezt nem nehéz elvégezni).. 

identitás-őr-review-safe-böngészés

Noha ezt a védelmet ingyenes Chrome-bővítményekkel is megszerezheti, jó az, ha mindent egy helyen láthat. Nem szabad lebecsülni azt a képességet, hogy gyorsan megváltoztassa a közösségi média adatvédelmi beállításait, miközben védelmet élvezzen az erőforrás-bányászat, az adathalász és a hirdetések ellen. Ezenkívül az alapinformációkat a kiterjesztésből közvetlenül a Identity Guard irányítópultján is láthatja.

Személyi őr funkcióinak áttekintése

Árazás

Az Identity Guard a legtöbb személyazonosság-lopás elleni védelmi szolgáltatással összhangban áll. Amit az Identity Guard két „fő” tervének tekintünk, ugyanaz az ár, mint az IdentityForce-nak. Amint az az IdentityForce áttekintésünkből elolvasható, több pénzt takaríthat meg ott, ha az éves tervet választják, mint amennyit az Identity Guard lehetővé tesz.. 

Ennek ellenére az ár nem rossz, főleg, ha az Identity Guard hamarosan kb. 15 dollárral kevesebb tri-office hitelkövetést kínál, mint a LifeLock (olvassa el a LifeLock áttekintését). A részvényárképzés a legjobb esetben rendben van, de az Identity Guard olyan költségvetési tervvel áll el, amelyben kevés versenytárs vethet részt. 

Az „érték” alapszintje havi 7,50 dollár, ha évente vásárol, vagy 8,99 dollár havonta fizet. Annak ellenére, hogy kevesebb, mint a „teljes” fele, a költségvetési szint hasonló védelmet kínál. Még mindig 1 000 000 dollárt kap személyazonosság-lopás biztosításával, egy dedikált amerikai alapú ügykezelővel és az AI által észlelt fenyegetésekkel. 

Valójában az egyetlen hiányzó szolgáltatás a hitelhez kapcsolódik. A megadott, a bankszámlafigyelés és a hitel-pontszám-változás riasztások fontosak, de tekintettel az olcsó “érték” értékére, könnyű áttekintni ezeket a funkciókat. 

A „Összesen” hozzáadja ezeket a funkciókat, három irodával értesítve a hitelváltozásokról, és havi hitelpontszámot biztosítva. Ezenkívül értesítést küld arról, ha bármilyen csekket vagy megtakarítási számlát nyitnak meg az ön nevében. 

A „teljes” és a „premier” közötti ugrás nem olyan nagy, mint az „érték” és a „teljes” közötti ugrás. Az Identity Guard legmagasabb szintű kínálata két funkcióval bír: egy háromirodás hiteljelentés és egy társadalmi beszámoló. A kettő közül ez utóbbi érdekesebb; figyeli a közösségi média számláit az Ön nevében, hogy lássa, történik-e valami csaló.

Megvan a fent felsorolt ​​egyedi tervek, de az egyes szinteknek is vannak családi változatai. Az áremelkedés a vártnak megfelelően, de nem sokat. Például a „teljes” havi 19,99 dollárról – ha havonta számlázik – 29,99 dollárra ugrik. Az áremelkedés valójában nem sok, különös tekintettel arra, hogy a családi tervek egy háztartás összes felnőttét és gyermekét lefedik. 

Ha kipróbálja a szolgáltatást, és úgy dönt, hogy nem az Ön számára készült, akkor az Identity Guard visszatérítési politikája van érvényben, bár kissé pontos. Ha évente fizet, akkor teljes visszatérítést kap, ha azt az első 30 napon belül igénylik, míg a havi tervek nem jogosultak visszatérítésre. 

A visszatérítési politika kimondja, hogy egyes terveknek pénz-visszatérítési garanciával is rendelkezhetnek, bár ezeket a terveket nem találtuk. A legjobb feltételezésünk az, hogy bizonyos körülmények között az Identity Guard különféle promóciók révén nyújt visszatérítési politikát, és ebben az esetben 30 nap áll rendelkezésére a visszavonáshoz..

Egyszerű használat

Az Identity Guardnak egy egyszerű webhelye van, szinte hibára. Néhány alapvető információt tartalmaz a szolgáltatások listájáról, de az Identity Guard nem megy mélyre. Inkább minden fordulat körül a termékoldalra mutat, amely bemutatja a Identity Guard által kínált három szintet. Az egyes szintek alatt kattintson a további részletekre.

A könnyű használat szempontjából ez nagyszerű, bár néhány további részlet – amelyek esetleg a termékoldal alatt vannak elrejtve – nem ártana. Miután a termékoldalra szállt, összehasonlíthatja a tervek tulajdonságait, és megnézheti az árkülönbséget a számlázási ciklus alapján. Ezenkívül válthat az egyéni és a családi tervek között. 

identitás-őr-review-termék-oldal

Ezután létre kell hoznia egy fiókot – ehhez csak e-mailt és jelszót kell megadnia -, és be kell írnia néhány előzetes információt, például a nevét és a címét. Az Identity Guard lépésről lépésre bontja a folyamatot, ami megkönnyíti az emésztést. Az is hasznos, ha minden történik, mielőtt a fizetés megtörténik, mivel a beállítás után nem lesz felügyelet a fedezet felett.

identitás-őr-review-setup

A fizetés visszaigazolása után az Identity Guard rövid ideig átvizsgálja az internetet az Ön által megadott információk alapján, amelyet a képernyőn megjelenő animáció jelenít meg. Ezután bejelentkezhet az irányítópultba. A felülvizsgálat idején észrevételt kaptunk, hogy az irányítópult új, és a jövőben frissítéseket kapunk. 

Személyi őr műszerfal

Az irányítópult tiszta, riasztásokat mutat a nevében végzett tevékenységekkel kapcsolatban, a fenyegetéseket és a sötét webes információkat. Bejelentkeztünk azonban az Opera használatával (olvassa el az Opera áttekintését), amelyet az Identity Guard nem hivatalosan támogat. 

Ha nem használja a Chrome-ot, a Microsoft Edge-t, a Firefox-ot vagy a Safari-t, akkor nem tudja konfigurálni az adatvédelmi beállításokat, és nem kapcsolhatja be a biztonságos böngészést (erről bővebben a következő szakaszban). Váltunk a Chrome-ra, hogy teszteljük ezeket a funkciókat.

identitás-őr-review-műszerfal

Mielőtt az irányítópult más területeire jutnánk, van néhány „fenyegetéssel kapcsolatos kérdés”, amelyekre választ kell adni. Az Identity Guard 32 kérdést tett fel nekünk a jövedelemmel, a bankszövetkezetekkel és egyebekkel kapcsolatban. Valószínű, hogy ezek az információk jobban megvédik Önt a személyazonosság-lopásoktól, bár az online adatvédelmi paranoia lángoló volt. 

Ennek ellenére érdemes megválaszolni ezeket a kérdéseket. Ha például a macOS-t használja, és elsősorban a Macy ruháin vásárol, az Identity Guard értesíti Önt, ha egy Windows számítógép megkísérel vásárolni a Neiman Marcuson.. 

identitás-őr-review-fenyegetés kérdés

A fenyegetéssel kapcsolatos kérdések az Ön figyelési listájának részét képezik, amely minden olyan információ, amelyet az Identity Guard védi. Ezeken a kérdéseken kívül személyazonosságát is igazolhatja azáltal, hogy megválaszolja a feleletválasztós kérdések rövid sorozatát az esetlegesen felvett hitelekkel kapcsolatban. Esetünkben az összes kérdés hamis volt. 

Ezenkívül van egy figyelőlista egy sötét webszakasz. Itt további információkat adhat hozzá profiljához (az SSN-t, telefonszámát, nevét, születési idejét, e-mail címét és címét a regisztráció során rögzítik). 

Felvehet hitelkártyákat, útlevélszámokat, egyéb címeket és még sok minden mást. Ne feledje azonban, hogy a kiválasztott terv alapján nem kap értesítést az összes megadott információról. 

identitás-őr-review-add-tétel

Mindezek az információk együttesen képezik a kockázatkezelési pontszám (RMS) létrehozását, amelyet alapértelmezés szerint a 100-ból 99-re állítják. Az RMS kombinációja annak, hogy reagáljon a riasztásokra, hogyan kezeli a hitelképességét és az életmódját. A fenyegetéssel kapcsolatos kérdéseire adott válaszok, amelyek közül sokan a kiadási szokásokról szólnak, befolyásolják a pontszámot. 

identitás-őr-review-kockázatkezelési-pontszám

Védelem

Watson mellett az Identity Guard a piac legjobb védelme, vagy legalábbis a legátfogóbb szkennelés. 

Mint minden személyazonosság-lopás elleni védelmi szolgálatnál, semmit nem tehetünk azért, hogy elkerüljék adatainak lopását, főleg ha gondatlan vele. A Watson fejlett szintjével azonban azonnal megtudhatja, hogy valaki megpróbálja-e használni a sajátját. 

Ezenkívül az Identity Guard eszközöket nyújt Önnek annak megértéséhez, hogy milyen kockázatokat vállal online. Ez a kockázatkezelési ponttal kezdődik, amely – amint fentebb említettük – nyomon követi személyes adatainak ellopásának vagy felhasználásának valószínűségét. Noha nem foglalja magában az online kockázatot, az RMS gyors módja annak, hogy megértse, milyen információk állhatnak a tétben. 

Ha figyelembe veszi a kiadási szokásait, tevékenységeit és azt, hogy milyen gyorsan reagál a riasztásokra, az RMS lesz az egyetlen mutató, amelyre oda kell figyelni. Ezt naponta frissítik, és napi, heti vagy havi adatok alapján megtekintheti pontszámát.

A további proaktív védelem a Biztonságos böngészés kiterjesztés formájában érkezik. Bár a szociális média-fiókok adatvédelmi beállításainak módosítása kizárólag a magánélet védelmét szolgálhatja, néha ez a számítógépes bűnözés megakadályozására vezethető vissza. 

A közösségi média-fiókok „privát” -ra állítása biztosítja, hogy a támadók ne tudják a fiókjaikat további információkért feltörni. Ez az egyik lépés, amelyet tippeinkben javasolunk, hogy megakadályozzuk a személyazonosság-lopásos útmutatókat. 

A proaktív védelem megalapozott, de az Identity Guard továbbra is támogatja a tervét 1 000 000 dolláros fedezettel és egy külön ügyvezetővel. Ha valami baj történik – ami valószínűtlen, tekintettel a többrétegű védelem rétegére -, az ügyvezetője segít visszaállítani személyazonosságát, és a tűzre készen lévő biztosításokkal nem veszít pénzt a folyamat során.

Támogatás

Az Identity Guard megkönnyíti a támogatást az irányítópulton. A jobb felső sarokban található a támogatási szám, valamint a „Súgó” gomb, amely a többi támogatási erőforrás felé mutat. Ahelyett, hogy külön oldalra viszi, az Identity Guard érintetlen marad az irányítópult menüjén, így könnyű ugrani a súgóoldalra anélkül, hogy a webhely másik területére lépne.. 

A súgó képernyő egyszerű, és hasonlóan a webhelyhez, hiba is egyszerű. Négy választómező található, amelyek részletezik a támogatási területeket, valamint egy GYIK-ot (bár csak három kérdésnél hosszú, ez nem nagyon hasznos). A négyzetek a telefonos és e-mail támogatás felé mutathatnak, valamint áttekintést nyújthatnak az irányítópulton. 

identitás-őr-review-help-oldal

Bár a súgóoldal könnyen elérhető, nem nyújt sok információt. Van e-mail cím és telefonszám, de a terméktúra rövid és magától értetődő, és a GYIK csak a szolgáltatással kapcsolatos kis kérdéseket tisztázza, mint például az előfizetés lemondása és az e-mailekről való leiratkozás. 

Bosszantó az, hogy van egy hosszabb GYIK az Identity Guard webhelyen, ám az láblécbe el van rejtve, és a fiók irányítópultjától nem érhető el. Ezenkívül csak előzetes információkkal vannak kitöltve, például amikor a fedezet megkezdődik és a visszatérítési politika részleteit.

Az Identity Guard szinte minden tekintetben az egyik legjobb személyazonosság-lopás-védelmi szolgáltatás, ám támogatás szempontjából szétesik. A telefonos támogatás éjjel-nappal nem érhető el, és kevés az önsegítő erőforrás. Ezenkívül a feliratkozás során nem adnak információt az ügyvezetőjéről, így esetleg még nem is beszélget velük, hacsak nincs probléma.

Az ítélet

Az Identity Guard mindent megtesz a védelem szempontjából. Watson lenyűgöző AI, hogy élhessen a kormány mellett, különösen az Identity Guard kérő árán. Nem számít, mennyit fizethet, az Identity Guard védelmet és biztosítást nyújt, amely nehéz személyazonosság-lopás elleni védelmi szolgáltatásokkal megvalósulni.. 

Ennek ellenére a támogatás gyenge. Bár vannak lehetőségek, és a képviselők maguk csinálják a trükköt, a lehetőségeknek némi munkát igényelniük kell. Egy kibővített tudásbázis és további kapcsolattartási lehetőségek az Identity Guard-ot a személyazonosság-lopás elleni védelem áttekintésének tetejére állítják. 

Tervezi a regisztrációt az Identity Guard-ra? Mi tetszik benne? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben, és mint mindig, köszönöm az olvasást.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map