Az ID-figyelő kutya áttekintése – frissítve 2020 áprilisában

Az ID Őrző áttekintése

Noha az ID Watchdog nem a legegyszerűbben használható, ez egy erőteljes, kedvező árú alternatíva számos vezető identitáslopás-védő szolgáltató számára. Olvassa el a teljes ID-figyelő teljes beszámolójában, hogy miért szereti ezt.


id-watchdog-Slider1

id-watchdog-slider2

id-watchdog-slider3

id-watchdog-slider4

id-watchdog-slider5

Előző

Következő

Az ID Watchdog, amelyet az Equifax 2017-ben vásárolt meg, 2005 óta működik, és elfogadható áron kínál személyazonosság-lopás elleni védelmet és helyreállítási szolgáltatásokat. Ez az ajánlat még mindig sértetlen, az ID őrző az ár szempontjából a verseny alatt helyezkedik el, miközben a szolgáltatásokért versengésért küzd. 

A szolgáltatást nem sokat frissítették, és ez jó dolog. A használhatóság azonban sem javult. Bár az ID Watchdog nem törött szolgáltatás, a telepítés során egynél több problémát vet fel. Ennek ellenére a védelem, különös tekintettel az árra, méltó a személyazonosság-lopás elleni legjobb útmutatónkhoz. 

Ebben az ID Watchdog beszámolóban részletesen bemutatjuk tapasztalatainkat, miután kipróbálták egy próbaüzemre. Mindeközben az ítélet meghozatala előtt beszélünk a szolgáltatásokról, az árakról, a könnyű használatról, a védelemről és a támogatásról..

Jellemzők

Az ID Watchdog rendelkezik a szolgáltatások általános listájával, beleértve 1 000 000 dollár biztosítást, sötét webes figyelést és testreszabható figyelmeztetéseket. Őszintén szólva, a szolgáltatások önmagukban nem lennének lenyűgöző. Az alacsony árat figyelembe véve azonban a lista ragyog. 

A lefedettség készleten van, de az ID Watchdog az ügykezeléssel épít rá. Ha személyazonosságukat ellopják, miközben előfizetői ID-feliratkozással rendelkezik, az ügyvezetőt rendelik a helyreállításhoz, és az összes papírmunkát kezelik, így nem kell.

A Call Center, ahol ezek az ügyvezetők dolgoznak, éjjel-nappal is nyitva van, és több mint 100 nyelven képes támogatást nyújtani. 

Nem szabad azonban problémákba ütköznie. Az ID Watchdog „alapvető” és „fejlett” felügyeletet biztosít, mindkettőt a két szolgáltatási szint között kínálják. Az „Alap” a nyilvános nyilvántartások, licencek, tanúsítások és egyebek megfigyeléséből áll, hogy kiderüljön, hogy valaki használja-e a személyes adatait. 

Az „Advanced” megfigyelés mélyebbre megy, figyelembe véve az Egyesült Államok Postai Szolgálatának nemzeti címváltoztatási nyilvántartását és az másodlagos hiteleket. Lefedi a sötét internetet is, weboldalakon, beszélgetőszobákon és fórumokon keresztül szkennelve, amelyeket a lopott információk kereskedelméhez kötöttek. 

Noha egy réspiac, az ID Watchdog különösen hasznos az orvosok számára. Figyelemmel kíséri a Nemzeti Szolgáltató Azonosító adatbázist. Ha nem tudod, az NPI-szám egy tízjegyű azonosító az Egyesült Államok egészségügyi szolgáltatóinak. Ha valaki ellopja az egészségügyi szakember személyazonosságát, ezt a számot felhasználhatja az orvos gyakorlatának elrontására..

Ha valami felbukkan az ID Watchdog által figyelt több területen, akkor erről azonnal értesítést kap, és ezeket az értesítéseket testreszabhatja. Bár az ID Őrző mindig figyelmeztetést küld, függetlenül attól, ahonnan érkezik, dönthet úgy, hogy azt mobilalkalmazással, szöveges üzenettel, telefonhívással vagy kombinációval fogadja. E-mail értesítéseket azonban mindig kap.

Az ID Watchdog szolgáltatások áttekintése

Árazás

Az ID Watchdog egy egyszerű terméklistával rendelkezik. A szolgáltatás ugyanaz, függetlenül attól, hogy melyiket választja a két plusz vagy platina közül; kapsz 1 000 000 dollár fedezetet, sötét internetes megfigyelést, testreszabható figyelmeztetéseket és teljes mértékben menedzselt helyreállítást, ha személyazonosságod ellopták. 

A drágább „platina” terv azonban hitelképességi pontokkal és Equifax, Experian és TransUnion jelentéseivel is jár..

Mivel láthatja, hogy a legfrissebb hitelképességi pontokat ingyen kaphatja online, bár a „plusz” vonzóbb. Havonta mindössze 15 dollár, ez nagy érték, különösen a LifeLockhoz képest, amely körülbelül 20 dollárral számol fel egy hasonló tervért (olvassa el a LifeLock áttekintésünket).

Még az kedvező árú szolgáltatások is néhány dollárral drágábbak, mint az ID Watchdog (erről példa az Identity Guard beszámolónk). 

Ez akkor van, ha havonta fizet is. Az ID Őrző lehetővé teszi az éves számlázási ciklus kiválasztását a pénztárnál, és ha átugorja, akkor két hónapos ingyenes védelmet kap. Ez a „plusz” terv havi árát mintegy 12,50 dollárra növeli.

ID Őrző Platinum

Mint már említettük, hiányzik a hitelminősítések és a „plusz” jelentések. Önnek el kell mennie a „platina” tervre, ha azt akarja, ami azért nem éri meg, figyelembe véve az áremelkedést.

Noha a „platina” még mindig olcsóbb, mint a verseny – az IdentityForce hasonló terve havonta körülbelül 5 dollárral haladja meg, amint azt az IdentityForce áttekintésünkben láthatjuk – túlságosan magas a „pluszhoz” képest. 

Fontos, hogy egy előre választott tervet válasszon, amelyet be szeretne tartani, mivel az ID őrző nem nyújt visszatérítést a havi tervekhez. 

Van néhány zavart az éves tervekkel kapcsolatban. A szolgáltatási feltételek szerint az ID Watchdog azt mondja, hogy „visszatérít egy arányos összeget”, ha az éves megbízatása vége előtt felmond. Ugyanakkor megemlíti egy hároméves tervet is, amelyet nem találtunk. 

Ez az állítás közvetlen ellentmondásban van a termékoldalával, amely szerint „bármikor lemondhat; részleges havi visszatérítést azonban nem nyújtunk. ” Valószínűleg, ha éves tervet vásárol, akkor az ID Watchdog visszatéríti Önt a nem használt hónapokért, de nem téríti vissza a havi díjat.

Egyszerű használat

Az ID Watchdog nem rendelkezik különösebben vonzó webhellyel, de a munkát elvégzi. Több mint néhány éve van elavultnak, de mivel a webhelynek kevés az ideje, nem nehéz megtalálni az utat. Következésképpen a kisebb webhely korlátozott információhoz vezet ahhoz is, hogy mit vásárol, amikor ideje feliratkozni. 

Például két Google-keresés és néhány percnél több időbe telt a webhely súrolása, hogy kiderüljön, hogy az ID Watchdog 1 000 000 dollár biztosítást kínál. Amit a termékoldalon fel kell tüntetni, inkább az oldalhierarchiában rejtőzik el, amelyet az „ID Watchdog élmény” oldal „ügyfélszolgálat” fülének utolsó opcióként sorol fel.. 

id-watchdog-review-honlap

Hasonlóképpen, a fentiekben említettek szerint a visszatérítési politika nincs tisztázva a termékoldalon. Ehelyett minden nagybetűvel fel van tüntetve a feltételekkel, amelyek csak a weboldal láblécén találhatók meg. 

Egy dolog lenne, ha apróbb pontosításokat rejtenek a webhelyen, de itt nem erről van szó. Az olyan lényeges információkat, mint például a visszatérítési politika és a fedezet szintje, a termékoldal nem pontosítja. Ezenkívül ezeket az információkat más lényeges információkkal keverik. 

Például a weboldal főmenüjében található egy szakasz a „munkavállalói juttatások” felirattal. Bocsánatot kap arra, hogy azt gondolja, hogy az ID Watchdog alkalmazottainak szól, mint mi először tettük, de az oldal valójában üzleti személyazonosság-lopás védelme. Az ilyen nevű lap biztosan sokkal kevésbé lenne zavaró. 

A termékoldal – amelyet a főmenüben „ID Őrző szolgálatként” sorol fel – ugyanakkor rendben van. Összehasonlítja a két szintet, sőt röviden ismerteti az egyes jellemzőket. Miután kiválasztotta a tervet, a pénztár folyamata rövid. Kiválasztja a számlázási ciklust, beírja fizetési adatait, majd kattintson a „benyújtás” gombra. 

id-watchdog-review-termék-oldal

Innentől kezdődik a fiók beállítása. Az ID őrző csak alapvető információkat kér, beleértve a nevét, telefonszámát, társadalombiztosítási számát és otthoni címét. Ezen az oldalon az ID Watchdog pecséttel rendelkezik: „30 napos pénz-visszafizetési garancia: bármikor törölheti”. Nem visszatartjuk ezt az állítást.

ID Őrző Bejelentkezés

A személyes adatainak kerekítése után bejelentkezhet az ID Watchdog műszerfalába, és, ember, csalódó látvány ez. Az „áttekintés” szakasz nem ad áttekintést semmiről. Megmutatja a nevét, a megvásárolt terméket és a fiók regisztrációját.

id-watchdog-review-műszerfal-áttekintés

A többi lapon, a „fiók” és az „speciális eszközök” hasonlóan nincs információ. A „Fiók” lehetővé teszi a személyes adatok megváltoztatását, amelyekhez nincs szükség jelszóra. Az ID Watchdog személyazonosság-lopás elleni szolgáltatásnak tekinthető, amely túl nagy figyelmeztetés, hogy figyelmen kívül hagyjuk. 

Ennek ellenére a „fejlett eszközök” oldal a legrosszabb bűncselekmény. Azt mondja, hogy „a terv további eszközöket tartalmaz, például a mobilalkalmazásunkat, az Elveszett pénztárcát és a Biztosítást, hogy biztosítsuk az adatokhoz való hozzáférést, amikor szüksége van rájuk, és hogy csalás vagy személyazonosság-lopás esetén segítsünk a gyógyulásban”, és ennyi. Nincs hivatkozás ezeknek a szolgáltatásoknak a letöltésére, vagy bármilyen más utalás arról, hogyan lehet hozzájuk férni. 

id-watchdog-review-haladó-tools

Az egyetlen hasznos lap a „szolgáltatási útmutató”, amely letölt és megnyit egy PDF-fájlt, amely részletezi a fiókja jellemzőit. Még akkor is hiányzik a pontosítás. Például, a dokumentum a gyermekek hitelének védelméről szól, azt állítva, hogy „az ID őrző egyetlen szolgáltató az online gyermekzáras képességekkel”, amely nem igaz. 

Azt mondja, hogy aktiválhatja a gyermekzárat az ID Watchdog fiókján keresztül, de miután átnéztük a kopár irányítópultot, semmi dolgot nem vettünk fel.

Az ID őrzőgép frissítései

Körülbelül 20 percet megbotlik, észrevettük, hogy az irányítópult megváltozott. Minden alkalommal, amikor egy új szakaszra navigálunk, egy új lap jelenik meg a felső sávban, vagy amikor visszatértünk egy olyan oldalra, amelyet már korábban meglátogattunk, új szakaszok lennének rajta.

Beletelt egy ideig, amíg minden teljesen bekerült – körülbelül egy óra körül -, de ha egyszer megtették, a műszerfal sokkal hasznosabb volt. Az ID Őrző megmutatta minden szkennelési területet, valamint a szkennelés állapotát. Ezenkívül a figyelmeztetésekhez egy szakasz került beillesztésre, ahol láthatott bármit, ami a nevedben gördült át. 

A műszerfal végső formája sokkal jobb, mint amivel először találkoztunk, de az ID Őrző nem akasztja el a horgot. Nem ésszerűtlen feltételezés, hogy valaki a műszerfalon landol – az ID Őrző azonnal odafizeti téged a fizetés után – körülnézett, és úgy dönt, hogy nincs semmi más.

id-watchdog-review-updated-műszerfal

Az első benyomások minden, és az ID Őrző nem nagyon jó ebben. Nincs üdvözlő e-mail vagy arra utaló jel, hogy az irányítópultot be kell állítani. 

Valójában, a tesztelés során soha nem kaptunk e-mailt az ID Watchdog-tól, annak ellenére, hogy számos alkalommal megpróbáltuk alaphelyzetbe állítani a jelszót, miután a jelszókezelőnk nem tudta elfogni a bejelentkezést (olvassa el a Dashlane-áttekintést a jelszókezelőről, amely mindig rögzíti a bejelentkezéseket). 

Órákig vártunk, visszatértünk, vártunk még egy kicsit és újra kötöztünk, de semmi sem jött. Végül fel kellett hívnunk az ID figyelőt, hogy visszaállítsuk a jelszavakat (erről az élményről az alábbi „támogatás” szakaszban olvashat bővebben). 

ID Watchdog mobilalkalmazás

Az ID Watchdog egy mobilalkalmazást is kínál, amely sokkal vonzóbb, mint az asztali műszerfal. Funkcionálisabban korlátozott. Kezdetben az alkalmazást telepítettük abban a reményben, hogy megtalálja a szolgáltatási útmutatóban leírt néhány funkciót, például a jelszókezelőt, de nem találta meg őket. 

A mobil alkalmazás lehetővé teszi hitelképességének lezárását, elemek hozzáadását az elveszett pénztárca boltozatához és a riasztások megtekintését. Az elveszett pénztárca boltozat a legérdekesebb szolgáltatás, mivel lehetővé teszi a hitelesítő adatok megtekintését abban az esetben, ha elveszíti a pénztárcáját. Ennek ellenére nem tudjuk, hány ember jár körül, és a pénztárcájában található számlainformációk listája van. 

Azon új információk hozzáadása mellett, amelyeket könnyebb megtenni az asztalon, a mobilalkalmazás egyszerűen egy értesítési központ. Ennek ellenére jó munkát végez. Az értesítések képernyőn található egy gomb, amelyen felhívhatja az „ID-figyelőt, hogy kivizsgálja”, amely automatikusan tárcsázza az Ön támogatási vonalát.

Védelem

Az ID Watchdog mindent megtesz, amit a személyazonosság-lopás-védelmi szolgálatnak meg kell tennie, folyamatosan figyelemmel kíséri az Ön hitelképességét, pénzügyi és személyes adatait. Ugyanakkor túlmutat a szociális hálózati megfigyeléssel, az ajánlatkérés csökkentésével és a szexuális bűnelkövetőkkel kapcsolatos értesítésekkel, amelyek mindent egybe helyeznek a személyes adatok biztonságának megőrzése érdekében.. 

Miután az irányítópult teljesen frissült, látni fogja az ID őrző által kínált szolgáltatásokat és az egyes vizsgálatok eredményeit. Például induláskor a „sötét web” -nek egyértelmű eredménnyel kell rendelkeznie, miközben még vizsgálja a címadatbázis nemzeti változását. Hasznos, ha nem csak a felbukkanó riasztásokat látja, hanem a szkennelések eredményeit is, amint azok történnek. 

A szolgáltatások közül a legjobban szereti a közösségi hálózat figyelését. Összekapcsolhatja a Facebook-ot, a Twitter-t, a Instagram-ot és a LinkedIn-t az ID-figyelővel, de ennél is többet testreszabhat, amikor az ID-figyelő figyelmezteti Önt a változásokról. A riasztások súlyosságát 14 kategóriába állíthatja, így például beállíthatja a földrajzi adatokat „enyhe” és a „bigotry-rasszizmus” súlyos.

id-watchdog-review-társadalmi-media-beállítások

Ez a megfigyelés összekapcsolja az expozíciós jelentést, amely megmutatja, hogy a közösségi médiában szereplő adatok mi miatt tehetik meg személyazonosság-lopását. Bár az expozícióról szóló jelentés nem olyan átfogó, mint az Identity Guard kockázatkezelési pontszáma, jó kiegészítés. 

A műszerfal nemcsak a közösségi média vagy a riasztások figyelésére szolgál. A jóváírást akkor is bezárhatja, ha van jogosulatlan hozzáférés. A fent említett frissítések után megjelenő „hitel” lapon lehetőség van a hitel jóváhagyására a három vezető irodánál. Ha „plusz” tervet használ, csak az Equifax jelenik meg. 

id-watchdog-review-hitel-lock

Támogatás

Csak egy módon lehet ügyfélszolgálatot szerezni az ID Watchdog segítségével: telefonon keresztül. A támogató fül hiánya az irányítópulton nem felel meg a tervezésnek. A szolgáltatási útmutatón és a vállalati blogon kívül nincsenek önsegítő források. A telefonos támogatás az egyetlen út, de szerencsére hatékony. 

Megtaláltuk az elfelejtett jelszavunkat, és örömünkre szolgált, hogy nem kellett foglalkoznunk automatizált telefonfával vagy ilyesmivel. Ehelyett egy bot üdvözli Önt, kéri, hogy maradjon a felmérés vonalán, és közvetlenül kapcsolatba lép az ügyfélszolgálattal.

A kérés megoldása szellő volt. A képviselő néhány alapvető információt kért a hívás ellenőrzéséhez, ideértve az SSN utolsó négy számjegyét, amellyel feliratkoztunk, és azonnal segítséget kapott. Még a rövid tapasztalatunk is nagy bizalmat ad nekünk az ID Watchdog azon képességében, hogy megbirkózzon a komolyabb kérelmekkel. 

Az e-mail támogatás és a tudásbázis hiányát azonban nem szabad figyelmen kívül hagyni. Noha az ID Watchdog telefonos támogatást kínál éjjel-nappal – és több mint 100 nyelven – a rendszerindításhoz, ez nem helyettesíti az e-mail támogatást és az önsegítő erőforrásokat. Még akkor sem törölheti fiókját, ha előbb nem hívja fel az ID Őrzőt.

Az ítélet

Az ID Watchdog több mint néhány csuklást mutat be a telepítés során, de még gyengén olajozott gépként is érdemel figyelmet. Olcsóbb, mint a verseny, ugyanakkor ugyanazokat a szolgáltatásokat tartalmazza. Ennek ellenére kereskedési támogatási lehetőségeket és használhatóságot kínál a kis árcsökkenéshez. 

Ha a kényelem és a támogatási lehetőségek fontosak az Ön számára, feltétlenül olvassa el a személyazonosság-lopás elleni védelemről szóló többi véleményünket. De az ilyen hátrányok ellenére is érdemes megnézni az ID figyelőt. 

Mit gondolsz a szolgáltatásról? Szeretne kipróbálni? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben, és mint mindig, köszönöm az olvasást.

Az ID Watchdog GYIK

 • Mi az az ID Watchdog?

  Az ID Watchdog egy személyazonosság-lopás elleni szolgáltatás, amely figyelemmel kíséri a társadalombiztosítási számát, a bankszámla adatait, az orvosi nyilvántartásokat és egyebeket a lehetséges csalási pontokra. Ha személyazonossága a szolgáltatás igénybevétele közben ellopták, legfeljebb 1 000 000 dollár költségtérítést kap, és egy külön személyazonosság-helyreállítási ügykezelőt kap..

 • Mennyibe kerül az ID figyelő?

  Az ID Watchdog két tervet kínál: plusz és prémium. A „Plusz” havi 14,99 USD, a „prémium” pedig 19,95 $ havonta, ha havonta számláznak. Ha évente számláznak, akkor mindkét terv két hónapos szolgáltatást kínál ingyenesen, az ár 149,99 és 199,95 dollárra csökken..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map