Hogyan lehet átalakítani az OST-t PST -vé az egyszerű módon 2020-ban

Az .ost fájlokkal való munka rendkívül hiábavaló erőfeszítés lehet, ha egyedül vesszük. Szerencsére számos alkalmas eszköz létezik az .ost fájlok szkennelésére és konvertálására működőképesebb formátumokba, például .pst fájlok. Valójában méltányos azt mondani, hogy a jó .ost és .pst konverter nélkülözhetetlen eszköz minden önértékelő IT srác digitális eszközkészletében. Ebben a cikkben egy ilyen eszközt fogunk áttekinteni: Stellar OST – PST Converter.


A Stellar név egy olyan név, amely 2017 elején kiérdemelte bennünket, úgy döntöttünk, hogy elkezdjük a legjobb adat-helyreállítási szoftver kutatásának összeállítását. Ez a hetekig tartó erőfeszítés eredményeként az író jelenlegi alkoholizmusa, valamint a jelenlegi legjobb Stellar Data Recovery felkenése lett. Ez arra késztette bennünket, hogy kezdjük megvizsgálni, milyen egyéb hasznos eszközöket kínálhat a vállalat az informatikai irodához.

A közeljövőben bepillanthatunk a Stellar OST-hoz a PST-átalakítóba, és bemutatjuk, hogyan lehet e-maileket, naptár elemeket és névjegyeket visszahozni az Outlook .ost fájlokból. Ne felejtsd el megnézni a Stellar Data Recovery teljes véleményét is.  

Ki a Csillag OST és PST konverter konverter?

Arra gondolkodunk, hogy ha ezt a cikket olvassa, akkor valószínűleg már nagyon jó ötlete van arról, hogy mi .ost és .pst fájlok, tehát ezt a következő részt röviden ismertetjük. 

Mindkettő a Microsoft Outlook által használt adatfájlok. Az ezekben a fájlokban tárolt információk tartalmazzák az összes e-mail üzenetet és naptári eseményt, tehát nagyon fontosak. Mindkettőt a számítógép merevlemezén tárolják, adatok másolása egy e-mail szerverről, és lehetővé teszi a korábban szinkronizált objektumok elérését anélkül, hogy online lenne.

A kettő közül a személyes tárolótáblák (.pst) fájljait gyakrabban használják, a POP3 és az IMAP esetén, mindkettő a web alapú e-mail fiókokhoz. Egy offline tárolótábla (.ost) fájl ezzel szemben az Outlook adatok tárolására szolgál, ha az Outlook 365, a Microsoft Exchange és az Outlook.com alkalmazást használja..

Az .pst fájl sokkal nagyobb rugalmassággal rendelkezik, mint az .ost fájl, mivel az Outlook ezt soha nem törli, és másolható új Outlook telepítésekbe, vagy akár új gépekre is áthelyezhető. Az .ost fájl nem nyújt ugyanolyan luxust: csak azt az Outlook profilt nyithatja meg, amely eredetileg létrehozta, azaz nem használhatja újra a fájlt.

A Stellar OST to PST Converter segítségével legyőzheti ezeket a korlátozásokat, amellett, hogy a teljes e-mail fiókját az Exchange vagy az Outlook 365 alkalmazásból egy másik e-mail szolgáltatásra migrálja. A konverter akkor is hasznos, ha navigálni szeretnénk az Exchange kiszolgáló összeomlásainak vagy szinkronizációs hibáinak, vagy akár az .ost fájlnak a rosszindulatú programok okozta sérüléseinek..  

A Stellar OST-PST konverternek számos előnye van. A legfontosabb, hogy felhasználható egyedi e-mailek keresésére és mentésére az .ost fájlban, ahelyett, hogy a teljes dolgot áttelepítené. Konvertálhat névjegyeket, naptárakat, feladatokat, jegyzeteket és folyóiratokat is.

Néhány további fontos tulajdonság, amelyek kedvelünk:

 • A helyreállított elemek előnézete a helyreállítás előtt
 • Titkosított .ost fájlok konvertálása
 • A konvertált fájlokat .msg, .eml, .rtf, .html és .pdf formátumban mentse

A következő szakaszban megvizsgálunk néhány más, licenc-specifikus funkciót.

Csillag OST – PST licenc opciók

A Stellar konverziós szoftvere lehetővé teszi az e-mailek és a naptárak előzetes megtekintését a konverzió előtt. Míg van az eszköz ingyenes verziója, mégis 20 konverzióra korlátozza Önt, mielőtt feliratkozna.

Azoknak a vállalkozásoknak és informatikai szakembereknek, akiknek több kilométerre van szükségük az eszközből, örökképes (élettartamú) licencet vásárolhatnak akár egyetlen, akár több géphez. Az eszközöknek nincsenek fájlméret-korlátozások, és ingyenes technikai támogatást nyújtanak.

CorporateTechnicianOutlook Toolkit
Költség$ 79.99$ 149199 $
TelepítésEgységes rendszerTöbb rendszerTöbb rendszer

A többgépes technikus licencnek van néhány további előny az egygépes vállalati licenc fölött, amely vonzó lesz az informatikai típusokra:

 • Kötegelt konverzió: konvertáljon több .ost fájlt
 • Kompakt és osztott .pst fájlok
 • Mentés Az Outlooks névjegyek .csv formátumba mentése

Időközben az Outlook Toolkit a három közül a legjobb, köszönhetően az informatikai szakemberek számára készített praktikus eszközöknek, amelyek számos postai problémát kezelhetnek, például a sérült .pst fájlok javítását és a mellékletek és .pst jelszavak helyreállítását..

Hogyan lehet konvertálni az OST fájlokat a Stellar segítségével

Az egyik ok, amiért a Cloudwards.net rajongóivá váltunk, hogy a cég legtöbb termékének élménye áldásosan egyértelmű, anélkül, hogy átfuttatná a funkciókat, amit őszintén szólva nem kapsz sok más informatikai termékkel együtt.

Előfordulhat azonban, hogy segítségre van szüksége az induláshoz, vagy talán csak egy alapvető ötletet szeretne tudni a folyamatról, mielőtt hozzáadja a Stellar OST-t a PST Converterhez az informatikai eszközkészlethez. Ennek fényében a következőkben áttekintjük az alapvető átalakítási folyamatot.

Első lépés: Telepítse a programot, és futtassa a szkennelést

Az első dolog, amit természetesen meg kell tennie, a szoftver telepítése. Ez csak egy-két percet vesz igénybe, még akkor is, ha feliratkozik a szolgáltatásra. A Stellar elküldi neked a termékletöltési linket és az aktiválási kulcsot, mihelyt kifizetése feldolgozásra kerül.

A telepítés után indítsa el az ügyfelet. A fő kliens tetején lévő kis ablakban kiválaszthatja a konvertálni kívánt .ost fájlt.

Vagy keresse meg a fájlrendszert, vagy hagyja, hogy a konverter megkeresse a meghajtót .ost fájlok keresésére. A vizsgálat egy tíz másodperc alatt vesz igénybe a tesztelésünk alapján, tehát ha nem tudja pontosan, hol kell keresni, akkor valószínűleg ez a gyorsabb megközelítés.  

Miután megkapta a fájlt, jelölje ki, majd kattintson a „konvertálás” gombra. Az ügyfél megkezdi a konvertálási folyamatot, amely nem tart várakozást.

Esetünkben körülbelül egy másodpercbe telt, bár elismert, hogy .ost fájlunk elég kicsi volt, körülbelül 16 MB (az Outlook 2016 .ost fájlja alapértelmezés szerint 50 GB-ra nőhet, bár ezt a korlátot szükség esetén növelheti).   

Második lépés: A beolvasott OST-fájl kezelése

A .ost fájl beolvasása után közvetlenül a Stellar konverter asztali kliensében böngészhet annak tartalmával.

Az ügyfél bal oldali bal oldali oszlopában található egy fa menü, ahol a naptárak, névjegyek, beérkező levelek, levélszemét, napló, törölt elemek és egyéb Outlook mappák alszekcióit találja..

A következő oszlop a kiválasztott mappában tárolt objektumokat tartalmazza. Például, ha a „Beérkezett üzenetek” lehetőséget választja, az oszlop megjeleníti a beérkező levelek e-mailjeinek listáját. A harmadik oszlop áttekintést nyújt magáról az objektumról, például egy e-mailről.

Mentheti a konvertált fájlt vagy magát a szkennelést is, amely egy .dat fájl. A teljes fájl mentésekor választhat, hogy el kívánja-e menteni .pst, .msg, .eml, .rtf, .html vagy .pdf fájltípust..

Ha nincs szüksége a teljes fájlra, és csak egy e-mailt akar menteni, akkor ezt meg is teheti. Kattintson a jobb gombbal a levélre, és válassza ki a fájl formátumát, ahová menteni szeretné.

És ennyi is van rajta.

Végső gondolatok

Az .ost fájlokkal való munka általában lehetetlen feladat, de a Stellar OST to PST Converter ezt javítja. Gyors, egyszerű és olyan erős, amennyire szüksége van. Alapvetően ez a tökéletes eszköz az informatikai srácok számára, akik az iroda többi részéről benyomást keltenek anélkül, hogy valójában sok másra kellene volna csinálniuk, csak néhány gombra kattintva. És mindannyian a fedélzeten vagyunk ezzel.

Ha teljes eszközt keres, akkor azt javasoljuk, hogy hajtsa végre a teljes Outlook eszközkészletet, mivel az sérült .pst fájlokat is javíthat. Tudassa velünk gondolatait az alábbi megjegyzésekben, és köszönöm az olvasást.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map