Az Outlook adatfájljainak javítása néhány kattintással 2020-ban

A sérült vagy egyéb módon sérült Outlook adatfájlok (.pst formátumban) komoly kötődést eredményezhetnek a vállalkozás számára azáltal, hogy levágják a létfontosságú e-mailek, naptárrekordok és egyéb információk másolataitól. A hiányzó adatok egy részét újratelepítheti a kollégák és az ügyfelek üldözésével, de akkor időt pazarol, esetleg zavarba hozza magát, és valószínűleg csak részleges javítással jutalmazza.


A legjobb megközelítés természetesen az, hogy soha ne kerüljön valójában ez a probléma azáltal, hogy biztonsági másolatot készít az e-mailből a felhőbe. A legjobb online biztonsági mentési útmutatónkban szereplő ajánlások többsége itt segíthet. Ha viszont úgy találja magát, hogy le van szorítva a nadrágjával, minden remény nem veszít el.

A közeljövőben megmutatjuk, hogyan javíthatja meg a sérült .pst fájlokat az erre a célra tervezett speciális szoftver segítségével. Az eszközt, amelyre szálltunk, a fejlesztők készítették, mi mögöttünk állt a legjobb adat-helyreállítási szoftver, a Stellar Data Recovery. A társaság teljes informatikai eszközcsomagot értékesít, hogy segítsen vállalkozásainak legyőzni az adatok sokrétű kérdését, beleértve az .ost to .pst konvertert.  

Maradjon velünk, miközben végigvezeti a Stellar Outlook PST Repair használatának alapjait, amelyek felhasználhatók a véletlenül törölt e-mailek visszaállítására is. Ne felejtsd el elolvasni a Stellar Data Recovery áttekintésünket is, amely bármilyen fájltípust könnyen helyrehozhat egy sérült partícióból vagy az összeomlott merevlemezről.       

Mikor van szüksége PST javító szoftverre?

Annak érdekében, hogy biztosan meggyőződjünk arról, hogy mind ugyanazon az oldalon vagyunk, a személyes tárolótábla (.pst) fájl egy védett Microsoft fájltípus, amelyet az üzenetek, naptári események, címjegyzékek, folyóiratok és egyéb, a Microsoft által használt adatobjektumok másolatainak tárolására használunk. Outlook, az Outlook beállításain kívül.

Az Outlook fiókok biztonsági másolatát képezi azok számára, akik POP3 vagy IMAP webes e-mailt használnak. A legtöbb esetben a .pst fájlokkal való munka meglehetősen rugalmas: a fájlok cseréje nélkül akár az egyik számítógépről a másikra is átvihetők, így az adatok megmaradhatnak..

Mint minden fájl, a .pst fájlok megsérülhetnek. Ez akkor fordulhat elő, ha a .pst fájlok túl nagyra válnak, vagy meghibásodó meghajtók, rosszindulatú programok és más egyéb események okozhatják. Ha még nem mentette el a .pst-fájl biztonsági másolatát egy olyan online biztonsági mentési szolgáltatás segítségével, mint a CloudBerry Backup (olvassa el a CloudBerry Backup áttekintésünket), akkor segítségre van szüksége egy speciális szoftverre..

Rengeteg .pst javító eszköz található odakint, de megbízhatóságának és egyszerű használatának köszönhetően a Stellar Outlook PST javításra szálltunk. Az e-mailek helyreállítása mellett kedvelt funkciók közé tartozik:

 • Mellékletek, kapcsolatok és naptárak helyreállítása
 • Mentse az üzeneteket .eml, .msg, .rtf, .html és .pdf formátumban
 • Mentés a beolvasásokra későbbi felhasználás céljából
 • A törölt e-mailek helyreállítása
 • Helyreállítás titkosított .pst fájlokból

A szoftver támogatja az Outlook minden iterációját egészen az Outlook 2000-ig.

Ha jobban megismerjük, hogyan kell a Stellar-t használni a sérült .pst fájlok javításához, jobban megérintjük annak jellemzőit. Először azonban vessünk egy pillantást a költségekre.

Stellar Outlook PST javítási licenc lehetőségek

Maga az eszköz nem olcsó, tehát ha egyszeri megoldást keres, valószínűleg nem az. Ha azonban üzleti vagy informatikai üzletet működtet, a költségek sokkal emészthetőbbek, ha életre szóló engedélyt kapsz.

SOHOTechnicianOutlook Toolkit
Költség (élettartam)$ 99$ 249$ 299
TelepítésEgységes rendszerTöbb rendszerTöbb rendszer

A SOHO licenc lehetővé teszi a szoftver telepítését egyetlen számítógépre, míg a Technikus licenc lehetővé teszi, hogy a szükséges számra telepítse. A korábban említett funkciók mellett a technikus licencek a következőkre is képesek:

 • Exportálás közvetlenül az Outlook 365-be
 • Mentse a fájlokat DBOX és MBOX formátumban
 • Osztja a hatalmas .pst fájlokat kisebbre
 • Kompakt .pst fájlok
 • Bontsa ki a mellékleteket

Az Outlook Toolkit licence néhány további képességet is felvesz, ami messze a legjobb ajánlat. Ezek magukban foglalják a .pst fájlok konvertálását .ost fájlokká, a másolatú e-mailek azonosítását és törlését, a .ps fájl egyesítését és a .pst jelszavak visszaállítását..

Ha előbb ki akarja próbálni a szolgáltatást, letölthet egy ingyenes verziót, amely lehetővé teszi a helyrehozható .pst fájlok szkennelését és előnézését..

Mindhárom terv ingyenes technikai támogatást nyújt, ha bajba kerül. Amint azonban látni fogjuk, az eszköz elég egyszerűen használható, így kezdőnek IT guru-hoz hasonlíthat.

Az Outlook PST fájljainak javítása a Stellar segítségével

Miután döntött a licencről, a Stellar e-mailben küld Önnek egy letöltési linket és a licenckulcsot. Ezeket használva a telepítés meglehetősen egyszerű, és legfeljebb egy-két percig tarthat.

A helyreállítási folyamat meglehetősen egyszerű, anélkül, hogy hivatkozásokat kellene végrehajtani a szolgáltatásokra, úgy tűnik, hogy ez a helyzet a legtöbb Stellar eszköznél, amelyen dolgoztunk. A lépések végigvitele azonban remélhetőleg jobb képet nyújt arról, hogy mire számíthat, mielőtt vásárol.

Első lépés: Futtasson egy sérült PST-fájlt

A szoftver telepítését követően elindítja egy ablakot, amelyen kiválaszthatja a javításra szoruló .pst fájlt.  

Böngészhet a fájlban, ha tudja, hol van, vagy időt takaríthat meg, ha hagyja, hogy a szoftver a merevlemezén keresse meg. A „keresés” opció gyorsan működik, esetünkben csak kb. 30 másodpercig tart.

Ha kész, jelölje ki a javítandó fájlt, majd kattintson a „javítás” gombra. A fájl beolvasása elindul, amely csak egy másodperc tört.

Második lépés: Munka a szkennelési eredményekkel

A beolvasás után a Stellar Outlook PST Repair megjeleníti az eredményeket, és lehetővé teszi, hogy rendezzék a fájl tartalmát, mielőtt javított fájlként mentenék őket..

A navigációnak ismerősnek kell lennie: ez kissé olyan, mint az Outlook használata. A bal oldali ablaktábla a legfelső szintű navigációhoz szolgál. Innen hozzáférhet a postaládájához, a törölt elemekhez, a levélszeméthez, a naptárhoz, a névjegyekhez és még sok máshoz.

Bármely kategóriára kattintva a második oszlop kitölti az adott kategóriába rendezett objektumokat. Például kattintson a „Beérkezett üzenetek” elemre, és látni fogja a beérkező levelek összes e-mailjét a sérülés előtt. A jobb oldalon található ablak természetesen a kiválasztott e-mail tényleges tartalmát mutatja.

Miután készen áll a .pst fájl helyreállítására, csak kattintson az ügyfél teteje közelében található „javított fájl mentése” gombra. Megadhatja azt a lehetőséget, hogy mentse .pst, .msg, .eml, .rtf, .html vagy .pdf fájltípusként..

Ha nem akarja elmenteni mindent, akkor jobb egérgombbal kattinthat is az egyes e-mailekre, és kiválaszthatja, hogy a saját fájljába menti-e, bár ebben az esetben nem menti el .pst-ként..

Van még egy gomb, amellyel mentheti a beolvasást, ahelyett, hogy azonnal átalakítja .dat fájlba, lehetővé téve, hogy később betöltse és kezelje az eredményeket..

Végső gondolatok

Ez valóban minden, ami a Stellar Outlook PST Repair használatával javíthatja a sérült személyes tárolótáblák fájljait. Noha nem nyer semmilyen szépségverseny, a szigorú megközelítés pontosan az, amit egy jó informatikai eszközben igényel. Ha már használta az Outlook programot, akkor ezt az eszközt is használhatja, nem probléma.

Végül emlékeztetőül, a sérült fájlokkal kapcsolatos problémák elkerülésének legjobb módja a merevlemez biztonsági másolatának készítése. Van egy teljes online biztonsági mentési áttekintő könyvtár, amely segítséget nyújt a lehetőségek rendezésében, bár ha parancsikont keres, nézd meg a legjobb online biztonsági mentés a kisvállalkozások számára című részt. Köszönjük, hogy elolvasta és biztos, hogy hagyja, és hagyja meg nekünk az alábbiakban észrevételeit és kérdéseit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map