A legjobb online online biztonsági mentés a Fotókról 2020: A biztonságos sockert elragadja

A becslések szerint 2017-ben körülbelül 1,2 milliárd fényképet készítettek, ezeknek körülbelül 85% -a okostelefonokkal készült. Ez a fajta igény haladja a technológiát, és az okostelefonoknak külön kamerák vannak a különféle felhasználásokhoz és továbbfejlesztett lencsék. Emiatt van jobb minőségű fényképeink, de több tárhelyet igényelnek.


Ez ahhoz vezethet, hogy hatalmas fotógyűjteményt készít, amelyet könnyebb megőrizni, mint az analóg fotókat, de könnyebben elveszíthető is, mert valaki ellophatja a telefonját, vagy eltört.

A fényképek mentése a számítógépére sem megbízható, mert a merevlemez összeomolhat, egy szoftverhiba miatt fájlok elveszhetnek, a természeti cselekedetek megsemmisíthetik a számítógépet, vagy véletlenül törölhetik fényképeit. A legjobb adat-helyreállítási szoftver nem 100% -ban biztos és a szilárdtestalapú meghajtók nem megbízhatók, mert több adathibát tapasztalnak.

Ha biztos akar lenni abban, hogy fényképei biztonságban vannak, akkor a helyi biztonsági mentés mellett a felhőbe is készítsen biztonsági másolatot. Ez az 3-2-1 szabály az adatok biztonságának megőrzése érdekében. Hogy segítsünk Önnek kiválasztani a megfelelő felhőalapú biztonsági mentési szolgáltatót, összeállítottuk a legjobb online biztonsági mentés fotóiról listáját.

A szolgáltatókat a legjobb online biztonsági másolatunk összehasonlításában értékeltük, hogy megtaláljuk a képfájlokhoz legmegfelelőbbet. Mielõtt eljutnánk a szolgáltatók listájához, mégis azokról a tényezõkrõl fogunk beszélni, amelyeket figyelembe vettünk annak elkészítésekor.

A legjobb online biztonsági mentés a Fotók 2020-ra

Mi teszi a legjobb online fényképmentést

Az érték lesz a legfontosabb kritérium, mert az a legjobb, ha olcsóbbról készíthet biztonsági másolatot sok fotóról. A terv rugalmassága, azaz az Ön igényeinek leginkább megfelelő terv kiválasztása szintén előnyösebb. Ráadásul nagyszerű, ha a szolgáltató ingyenes tervet vagy ingyenes próbaverziót kínál, mert ezzel tesztelheti a szolgáltatást, mielőtt úgy dönt, hogy fizet a nehezen megkeresett pénzével..

Ezután megvizsgáljuk, mely rendelkezésre álló biztonsági mentési funkciók állnak rendelkezésre, és hogy ezek vannak-e kifejezetten a fényképekhez szabva.

A szolgáltatás használata nem lehet bonyolult. A legtöbb felhasználónak, aki képeket szeretne biztonsági másolatot készíteni, valószínűleg ezt meg kell tennie, és tovább kell haladnia. Ennek elérése érdekében a szolgáltatásnak egyértelmű és élvezetes felhasználói élménnyel kell rendelkeznie. A legtöbb operációs rendszeren is működnie kell, és meg kell könnyítenie a fájlok biztonsági mentését és visszaállítását.

A fényképek átvitele hosszú időt vehet igénybe, de az időtartam függ a sávszélességtől, milyen közel van a szerverhez és a biztonsági mentési szolgáltatáshoz. A legjobb, ha a szolgáltatás globális szerverhálózattal rendelkezik, mert ez növeli annak esélyét, hogy közel álljon hozzá. Nagyszerű, ha az összes rendelkezésre álló sávszélességet felhasználhatja a biztonsági mentéshez és a blokk szintű másolási algoritmushoz.

1. IDrive

Az IDrive egy veterán szolgáltatás, amely a legjobb online biztonsági mentési összehasonlító listánk tetején található. Versenyképes áraival, erős biztonsági mentési funkcióival, fotó-előnézete és tisztességes sebességgel rendelkezik.

Az IDrive két olyan tervvel rendelkezik, amely alkalmas azoknak a személyes felhasználóknak, akik sok fotóról biztonsági másolatot készítenek. Az első terv 2TB biztonsági másolatot biztosít évente 52,12 dollárért, a második pedig 5 TB-ot biztosít évi 74,62 dollárért. Mindkét tervre jelenleg 50% kedvezmény vonatkozik, de egy vagy két évig előre kell fizetnie. Ehhez akár korlátlan számú eszközt készíthet biztonsági másolatot.

IDrive-Client-Backup-Slider1

IDrive-Client-visszaállítás-Slider2

IDrive-Client-ütemező-Slider3

IDrive-Client-Sync-Slider4

IDrive-Client-Disk-Image-Slider5

Előző

Következő

A biztonsági mentés helyén az IDrive 2TB vagy 5TB szinkronizálási helyet biztosít. Ez összesen 4TB vagy 10TB helyet foglal el.

Az IDrive, a legtöbb biztonsági mentési szolgáltatással szemben, ingyenes 5 GB-os csomagot kínál. Valószínűleg nem lesz képes biztonsági másolatot készíteni az összes fotójáról, de elegendő, ha megpróbálja a szolgáltatást.

Az IDrive szinkronizálási helyének kihasználásához be kell kapcsolnia a szinkronizálást. Miután megtette, az IDrive létrehoz egy szinkronizálási mappát a merevlemezén, és minden fájlt, vagy azokon végrehajtott módosításokat a felhőbe és a csatlakoztatott eszközökbe szinkronizálja. Ön is megoszthatja fényképeit és beállíthatja az e-mail hozzáférési engedélyeket.

Ha már sok fénykép van a Facebook- és az Instagram-fiókjában, akkor könnyedén lélegezhet, mert az IDrive másolatot készíthet ezekről is.

Az IDrive lehetővé teszi korlátlan külső eszközök biztonsági mentését. Biztonsági másolatot készíthet fényképeiről a helyi eszközökre, például a hálózathoz csatlakoztatott tárolóra vagy a külső meghajtókra. Ezt a stratégiát hibrid mentésnek hívják. Ennek használata segít a 3-2-1 biztonsági mentési szabály végrehajtásában.

Az „igaz archiválás” funkció különösen hasznos, mivel képes a fényképeket a felhőben is tartani, még akkor is, ha törli őket a számítógépről.

Az „idővonal” egy másik hasznos szolgáltatás. Megmutatja a biztonsági másolatú fényképeit a web kliensben. Úgy működik, mint állítólag, amikor bekapcsolja az automatikus fotófeltöltést a telefonján. Ha igen, akkor az összes fotót és videót, beleértve az új rögzítéseket is, biztonsági másolatot készít a felhőre.

Egyéb okok, melyeket szeretünk, az IDrive

A webes ügyfél egyszerű és intuitív. A kezdőlap mutatja a szinkronizáló mappát, a megosztásokat, a biztonsági mentést és a weblogokat. A csatlakoztatott eszközök előnézetét is megtekintheti. A fénykép előnézete szintén elérhető.

Windows és MacOS rendszereken működik, de Linuxon nem. Ha erre szükséged van, olvassa el a legjobb online biztonsági másolatunkat. Ugyanakkor az IDrive-t preferáló Linux felhasználók szkripteket vagy webes klienst használhatnak a szolgáltatás igénybevételéhez.

A mobilalkalmazás egyszerű és élvezetes. Használhatja azt a fénykép idővonalának eléréséhez, a biztonsági másolat készítéséhez, és az arcfelismerési funkciójával személyeket találhat a fotókon. Ráadásul biztonsági másolatot készíthet az okostelefon adatairól. Ez segített abban, hogy a legjobb online biztonsági mentést készítsük a mobiltelefon-listáról.

Az IDrive nem gyors a kezdeti feltöltéseknél, de a következők sokkal gyorsabbak a blokk szintű biztonsági mentésnek köszönhetően. Ezen felül az IDrive Express nevű futárszolgálatot használhat a fájlok helyreállításához. Évente egyszer ingyenes a személyes felhasználók számára. Ha meg szeretné tudni a részleteket, olvassa el az IDrive áttekintésünket.

Az IDrive csúcspontját az olcsó terveknek köszönhetően, amelyek sok biztonsági mentési helyet kínálnak, korlátlan külső meghajtó biztonsági mentést, mobilalkalmazást, amely automatikusan biztonsági másolatot készíthet fotóiról, a közösségi média biztonsági mentését és a fénykép idővonalának funkcióit.

2. Háttérvilágítás

A Backblaze 2007 óta része a tartalék piacnak, és második helyen áll az online biztonsági mentési vélemények listájában. A legfontosabb hozzájárulások a könnyű használat, az olcsó árképzési rendszer és a korlátlan tartalékhely.

Csak egy terv létezik a személyes biztonsági mentésre, havi 6 dollárba kerül, és korlátlan tárhelyet biztosít. A legtöbb biztonsági mentési szolgáltatással ellentétben a Backblaze lehetővé teszi, hogy havonta fizessen, nem pedig évente. Ha egy évre fizet előre, akkor havi 5 dollárra, vagy még kevesebbre csökkentheti az árat, ha kettőért fizet. Ezenkívül a Backblaze-et tesztelheti a feliratkozás előtt az ingyenes 15 napos próbaverzióval.

Backblaze-Slider1

Backblaze-Slider2

Backblaze-Slider3

Backblaze-Slider4

Backblaze-Slider5

Előző

Következő

A Backblaze-nek nem vannak fotóihoz igazított funkciói, de fő előnye, az egyszerű és érthető, korlátlan biztonsági mentés továbbra is érvényes. Ennek köszönhetően a legjobb korlátlan online biztonsági mentési listánk tetején van.

A Backblaze segítségével megoszthatja fényképeit link létrehozásával. Biztonsági másolatot készíthet a biztonsági mentésről, ha a Bacbklaze opcióval örökli a biztonsági mentési állapotokat. Az internetes klienst arra is használhatja, hogy megkeresse számítógépét, ha valaki ellopja. Egyéb funkciók a verziókészítés, a folyamatos és a külső meghajtó biztonsági mentése.

Más okok, amelyeket szeretünk a Backblaze-nek

Az asztali kliens megkönnyíti a biztonsági mentési terv elkészítését, mivel nem kell kezelnie a biztonsági másolatot. Ennek ellenére a beállítások menü Kizárás lapjáról kizárhatja azokat a fájlokat, amelyek nem képesek fotókat, vagy mappákat, amelyek nem tartalmazzák azokat. A Backblaze asztali kliense Windows és MacOS rendszereken működik.

A web kliens is egyszerűen használható. Használhatja azt a biztonsági mentésű fájlok eléréséhez, visszaállításához, a megosztott elemek megtekintéséhez és a számítógép megkereséséhez. A mobilalkalmazás szintén egyszerű, és ugyanazokkal a tervezési elvekkel rendelkezik. Használhatja a biztonsági mentés böngészéséhez és láthatja, hogy mit hozott vissza a felhőből, de nem tudja automatikusan biztonsági másolatot készíteni a fényképeiről.

Minél közelebb van Kaliforniához és Arizonához, ahol a Backblaze megtartja szervereit, annál jobb lesz a sebessége. A Backblaze rendelkezik egy előrejelző eszközzel, amely szerint a Backblaze olyan gyors, mint a legtöbb szolgáltatás. Ennek ellenére el kell olvasnia a Backblaze áttekintésünket az átviteli sebesség részleteiről.

3. Jottacloud

A Jottacloud egy norvég alapú felhőalapú biztonsági mentési szolgáltatás, amely szintén rendelkezik a felhőalapú tárolási szolgáltatások jellemzőivel. Ez egy dedikált Fotók alkalmazást tartalmaz, és olcsó is.

A Jottacloud személyes terve korlátlan biztonsági mentési helyet biztosít. Havi 7,92 dollár, de az ár havi 6,59 dollárra esik, ha az évért fizetsz, amely 79,19 dollár. Ez tisztességes ár, de drágább, mint amit fizetni kell, ha karbonitot vagy hátlapot használsz.

jotta-visszaállítási-start

Ha több felhasználóra van szüksége, akkor a Családcsomag illeszkedik a számlához. Öt felhasználót képes befogadni, 5 TB tartalékhellyel. Ez havi 11,36 USD, havonta pedig 9,46 USD, ha egy évre fizet, amely 113,61 USD. Feliratkozás előtt felhasználhatja az 5 GB-os ingyenes tervet a Jottacloud kipróbálására.

A Jottacloud Photos alkalmazás lehetővé teszi a fényképek feltöltését és kezelését a médiafájlokhoz igazított módon. Ráadásul az alkalmazás nem tömöríti a fényképeit. Számos formátumot is támogat, beleértve a RAW-t is. A Jottacloud Photos segítségével albumokat készíthet, és közvetlenül a Facebook-ra vagy a Twitter-re is megoszthatja azokat.

A Jottacloud online archívumot is biztosít, így a fényképeket odahelyezheti, ha szabad helyre van szüksége a merevlemezen. Ha nem kell kitöltenie a helyet, áthelyezheti a fényképeket a Jottacloud szinkronizációs mappájába, hogy szinkronizálja azokat más eszközökkel.

Egyéb okok, amik tetszik Jottacloud

A Jottacloud asztali kliense Windows és macOS rendszeren működik, de Linuxon nem. Nem nagyon szép, de egyszerű és világos. Ennek ellenére fájlokat választhat biztonsági másolat készítéséhez, ha átmegy a fájlrendszeren, vagy húzza át őket.

A webes ügyfél más kérdés, mert gyors és felhasználóbarát. Ugyanez vonatkozik a mobilalkalmazásra is. Használhatja automatikusan biztonsági másolat készítéséhez, de a mobil adatainak nem. Ennek ellenére elérhetővé teheti a fényképeket offline használatra, szinkronizálhatja azokat az eszközökkel és a felhőben archiválva szabad helyet.

A Jottacloud adatközpontjai Norvégiában vannak, így a sebessége attól függ, milyen közel állsz hozzájuk. Közel voltunk egymáshoz, és ez tükröződik a Jottacloud áttekintésünkben. Felgyorsíthatja az átvitelt, ha engedélyezi a többszálú biztonsági mentést, de hiányzik a blokk szintű másolás.

4. A Zoolz Home Cloud biztonsági mentése

A Zoolz Home Cloud Backup egy, az Egyesült Királyságban működő Genie9 cég terméke. Kiválóan alkalmas otthoni felhasználók számára, de az olcsó előfizetési tervek és fotófunkciók különösen alkalmasak a fénymásoláshoz.

A Zoolz Home Cloud Backup két terv közül választhat: Family and Heavy. Az árak egy ideje kedvezményesek. Kedvezménnyel a Family terv évi 39,95 USD, és 1 TB tartalékhelyet biztosít öt számítógép és felhasználó számára. A Heavy terv lehetővé teszi ugyanezt, de a biztonsági mentés helyét 4 TB-ra növeli. Ez évi 99,95 dollár.

Zoolz Home Desktop Client

Zoolz Home Auto Select

A Zoolz Home biztonsági mentési ütemezése

A Zoolz otthoni erőforrás-optimalizálása

A Zoolz Home Online felület

Előző

Következő

Ha nem biztos benne, hogy a Zoolz Home Cloud Backup megfelelő-e, használhatja ingyenes, 14 napos próbaverzióját, amelyhez 50 GB tárhely tartozik a szolgáltatás teszteléséhez..

A Zoolz Home Cloud Backup biztonsági másolatot is készíthet a RAW formátumokról, és előnézeteket generálhat webes kliensében. Használhatja a „boltozatot”, és feltölthet képeket a Zoolz-fiókjába. A „boltozatba” való feltöltéssel a fényképeit a felhőbe helyezi, ezzel helyet takarít meg a merevlemezen. De egy „boltozat” hozzáadása évente 400 dollár. Fotóit megoszthatja másokkal is.

Egyéb okok, amik tetszik a Zoolz Home Cloud Backup

A Zoolz Home Cloud Backup web kliense egyszerű. Az irányítópult nézet megmutatja az aktív számítógépeket, a fiók állapotát, a használt tárhely mennyiségét és a rendszer riasztásait. Ha meg akarja nézni a fényképeit, akkor ezt megteheti a „Sajátgép” lapon.

Ha útközben van, hozzáférhet biztonsági másolatához okostelefon-alkalmazás segítségével Androidra vagy iOS-re.

Az alkalmazás zavaró, mert a kezdőképernyőn nem jelennek meg a biztonsági mentési lehetőségek, vagy a biztonsági mentés elindításának lehetősége. Ennek ellenére nem nehéz használni, és lehetővé teszi a fényképek automatikus biztonsági mentésének beállítását. Ez nem biztonsági másolatot készít a fényképekről, miközben elkészíti őket, ami furcsa.

A Zoolz Home Cloud Backup az Amazon S3 globális szerverhálózatát használja. Ha nem tudja, mi ez a szolgáltatás, olvassa el az Amazon S3 áttekintést. Ennek ellenére a Zoolz Home Cloud Backup átlagos feltöltési sebességgel és lassú letöltési sebességgel rendelkezik.

Ennek ellenére többszálú biztonsági mentés és blokk-szintű átviteli algoritmus áll rendelkezésre a gyorsításhoz. Ha többet szeretne tudni a Zoolz Home Cloud Backup-ról, olvassa el a Zoolz Home Cloud Backup-áttekintésünket.

5. BigMIND Home

A BigMIND Home egy új online biztonsági mentési szolgáltatás a Zoolz Home Cloud Backup készítő cégtől. Olyan funkciókkal rendelkezik, amelyekkel a régebbi szolgáltatások nem rendelkeznek, és közülük sok a fényképek körül forog. A BigMIND Home árképzési tervei nem nagy értéket képviselnek, ám ezek rendben vannak, ha nem kell nagyszámú fényképet készítenie, és több eszközről biztonsági másolatot kell készítenie..

Fizetés előtt azonban felhasználhatja az ingyenes tervet, hogy megnézze, mi a BigMIND Home lényege. 5 GB mentési helyet biztosít, amelyet egy számítógép, egy külső meghajtó és két mobil eszköz biztonsági mentésére használhat.

BigMIND asztali irányítópult

BigMIND csatlakozási lehetőségek

BigMIND intelligens kiválasztás

BigMIND biztonsági mentési ütemterv

BigMIND Online fájlok felfedezése

Előző

Következő

Ha úgy dönt, hogy a BigMIND Home jó megoldás, három prémium terv közül választhat. Mindannyian megkövetelik, hogy fizessen egy évet előre. A Személyes terv évi 35,88 dollárt fog visszavonni, ami havi 2,99 dollárra esik vissza 100 GB-os biztonsági másolat helyért egy felhasználó, három számítógép és három mobil eszköz számára..

A családi terv havi 6,99 dollár, és három felhasználó, kilenc számítógép és hat mobil eszköz számára a tartalék helyet 500 GB-ra növeli. Biztonsági másolatot is hozhat korlátlan külső meghajtókról. Ez szilárd üzlet, de olcsóbb is lehet.

Ha további helyre van szüksége, feliratkozhat a Family Plus tervre, amely 1 TB-ot tesz neked. Ismét vannak olcsóbb ajánlatok erre a helyre. A terv legfeljebb öt felhasználót támogat, és 15 számítógépet, korlátlan külső meghajtót és mobil eszközt tud biztonsági másolatot készíteni.

Amit a BigMIND Home merev árai váltanak ki, az a multimédia funkciók. Ha sok fotóval rendelkezik, akkor nem lesz problémája egy adott kép megkeresésével, mert a BigMIND Home kibontja a metaadatokat, amelyek lehetővé teszik a keresési eredmények szűkítését kiterjesztés, domináns szín, méretek, felvétel dátuma, címkék, fájlméret és egyebek alapján..

Ráadásul a BigMIND Home AI-alapú funkciói beolvassa a fényképeit, és lehetővé teszik, hogy szövegen, arcokon vagy dolgokon keresse meg őket. Amikor megtalálja az embereket vagy a dolgokat, akkor nevet csatolhat hozzájuk. Ugyanezt megteheti mobilon is.

A BigMIND Home AI segítségével létrehozhat egy kép leírást. Ez lehetővé teszi a képeken a leírás alapján történő keresést. Nem mindig pontos, de elég jól működik az egyszerű objektumokhoz.

A BigMIND Home csatlakozhat a Google Drive-hoz, a Dropboxhoz, a Microsoft OneDrive-hez, az Instagram-hoz, a Facebook-hoz és a Box-hoz, így azokról készíthet biztonsági másolatot fotóiról..

Online megtekintheti fényképeit, és megoszthatja azokat másokkal. Mindezeknek a szolgáltatásoknak köszönhetően a BigMIND Home jól hasonlít a képek és videók legjobb felhőtárolójában található szolgáltatásokhoz.

Egyéb okok, amik tetszik a BigMIND Home

A BigMIND Home asztali kliense egyszerűen használható, és lehetővé teszi, hogy egyetlen kattintással kiválassza az összes fotót mentésre.

A web kliens világos és intuitív. Megmutatja a csatlakoztatott eszközöket, a közelmúltban feltöltött adathordozókat, az adattípusokat részletező kördiagramot és így tovább.

A BigMIND Home áttekintésünkben szereplő sebességszakasz azt mutatja, hogy a szolgáltatás gyorsabb, mint az átlagos feltöltéskor. Ha ez nem elég, engedélyezheti a többszálú biztonsági mentést. Ráadásul a későbbi feltöltések számára előnyös lesz a blokk szintű fájlmásoló algoritmusa.

Végső gondolatok

Az IDrive a legjobb választás, mivel olcsó és nagyon sok tárhelyet kínál. Szinkronizálhatja és megoszthatja fényképeit, előnézeti képeket készíthet az „idővonal” funkcióval, biztonsági másolatot készíthet azokról, amint bepattan a mobiltelefonra, és korlátlan eszközről készít biztonsági másolatot..

Ennek ellenére, hogy nincs a Backblaze, ez jobb választás.

Ha külön dedikált fotókezelőre és más, a fényképhez kapcsolódó opciókra van szüksége, használhatja a Jottacloud alkalmazást, amely korlátlan biztonsági másolatot biztosít Önnek néhány dollárval többet, mint a Backblaze..

Hangsúlyoztunk több, mint a fotófunkciókat, mert nem mindenkinek lesz szüksége hozzájuk. Azt mondta: ha szüksége van rájuk, érdemes fontolóra vennie a Zoolz Home Cloud Backup vagy a BigMIND Home használatát.

Ugyanazon cégtől származnak, de a Zoolz Home Cloud Backup több helyet kínál kevesebbel. Ha AI-alapú szolgáltatásokra és sok fotószűrési lehetőségre van szüksége, a BigMIND Home a legjobb választás. További információt a felhő biztonsági mentéséről és a kapcsolódó szolgáltatásokról az online biztonsági mentési könyvtárunkban találhat.

Mit gondolsz a listánkról? Használ egy olyan szolgáltatást, amely nem szerepel a listán a fényképei mellett? Mondja el nekünk az alábbi megjegyzésekben. Köszönöm hogy elolvastad.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map