A legjobb online biztonsági mentés a NAS 2020-hoz

Ön egyike azoknak az energiafelhasználóknak, akik szeretik gondolni és fejleszteni a hardvert és a szoftvert. Elégedett az otthoni biztonsági mentéssel, de szeretne hozzá egy vagy több NAS-eszközt. Az online biztonsági mentés kiválasztása nehéz lehet, de megkaptuk a hátadját. Ebben a cikkben felsoroljuk a NAS legjobb online biztonsági mentésének listáját, így befejezheti a beállítást.

A hálózathoz csatlakoztatott tároló egy mini-kiszolgáló, amely olyan hálózattal rendelkezik, amelyhez más eszközök férhetnek hozzá, ha rendelkeznek a hitelesítő adatokkal. Kiváló módszer személyes, felhő alapú médiarendszer létrehozására vagy a merevlemez biztonsági másolatának készítésére. Ha többet szeretne megtudni, olvassa el a NAS-cikket.

Ha belekapaszkodott az online biztonsági mentésbe, és kíváncsi, hogy miért kellene megtenni, a válasz egyszerű: az adatok védelme. Nem lehet biztos benne, hogy meddig fog tartani a merevlemez, mielőtt összeomlik vagy hibásan működik. A szilárdtestalapú meghajtók meghibásodási aránya kevesebb, mint 1 százalék, de több adathibát tapasztalnak. A laptopját vagy a Western Digital My Passport-ot is könnyű ellopni.

Sokkal jobb támaszkodni a felhőre, valamint a helyi biztonsági mentésre. Különben is ez a 3-2-1 szabály. Távolról elérheti adatait, beállíthatja az automatikus biztonsági mentést, és lépésenként megteheti, hogy felgyorsítsa a folyamatot.

Ebben a cikkben a NAS-t támogató felhő-biztonsági mentést fogjuk megtekinteni. Ha tárolást keres, és nem ismeri a különbséget a felhő biztonsági mentése között, olvassa el a magyarázatot itt. Mielőtt elkezdenénk az online biztonsági mentési rangsorolást, nézzük meg azokat a kritériumokat, amelyekkel kiválasztásunkat használtuk.

A legjobb online biztonsági mentés a NAS 2020-hoz

Mi teszi a legjobb online biztonsági mentést a NAS számára

Mindannyian többet szeretnénk biztonsági másolatot készíteni és kevesebbet fizetni, tehát erre kerestük ezeket a szolgáltatásokat. Ráadásul minél több terve van a szolgáltatással, annál jobb, mert jobb esélyt kínál arra, hogy megtalálja az Önnek megfelelőt. Jó, ha a szolgáltatásnak ingyenes csomagja vagy próbaverziója is van. Vannak olyan szolgáltatások is, amelyek korlátlan biztonsági mentési helyet kínálnak tervekkel.

Amikor elküldi adatait a felhőhöz, azt akarja, hogy biztonságos legyen, tehát a következő kritérium a biztonság. Átmeneti és nyugalmi titkosítással, kétfaktoros hitelesítéssel, TLS / SSL protokollmal kell rendelkeznie az adatok védelme érdekében az átvitel során, erőteljes adatközpontok redundáns szerver architektúrával és nulla tudású titkosítással.

A felhasználói élménynek egyértelműnek kell lennie. Minél jobb, annál jobban tud koncentrálni a munkájára, és nem kell aggódnia az adatok miatt. Annak biztosítása érdekében, hogy az asztali kliens a legtöbb operációs rendszeren működjön, és azok interfészeinek, valamint az internetes és a mobil alkalmazásoknak, kellemesnek és intuitív módon használhatóaknak kell lenniük..

Végül, a kezdeti biztonsági másolat készítése sokáig tart, de nem haladhat meg a szükségesnél több időt. A kapcsolatnak nem szabad lefagynia, húznia vagy megbuknia. Ez a biztonsági mentési szolgáltatás infrastruktúrájától, valamint az internetszolgáltatótól és attól függ, hogy milyen közel állsz a kiszolgálókhoz.

Az előírt kritériumokkal nézzük meg a külső meghajtó biztonsági mentésének legfontosabb választási lehetőségeit.

1. A legjobb online biztonsági mentés a NAS számára: IDrive

Az IDrive székhelye a kaliforniai San Fernando-völgyben található. A céget 1995-ben indították, és ez valódi veterán. Korában azonban nem csak a gazdag tapasztalat szerepel. Valójában a legjobb online biztonsági mentési listánk tetején helyezkedik el.

Az IDrive nem kínál korlátlan biztonsági mentést, de lehetővé teszi, hogy korlátlan eszközökről, beleértve a NAS-t is, készítsen biztonsági másolatot. Két éves személyes terv közül lehet választani: 2 TB és 5 TB. A 2 TB-os terv valamivel meghaladja az 50 dollárt, míg az 5 TB-os terv körülbelül 75 dollárt fizet.

A tárterület mellett 2TB vagy 5TB szinkronizálási helyet kap, a tervtől függően, amely 4TB vagy 10TB tényleges helyet foglal el. Ha két évre fizet előre, akkor további kedvezményt kap. Mindkét terv egyetlen felhasználóra és korlátlan eszközökre vonatkozik. A szolgáltatás teszteléséhez az IDrive ingyenes tervet kínál, 5 GB-os tartalékhellyel.

IDrive-Client-Backup-Slider1
© Cloudwards.net

IDrive-Client-visszaállítás-Slider2
© Cloudwards.net

IDrive-Client-ütemező-Slider3
© Cloudwards.net

IDrive-Client-Sync-Slider4
© Cloudwards.net

IDrive-Client-Disk-Image-Slider5
© Cloudwards.net

Előző

Következő

Az üzleti felhasználók több olyan terv közül választhatnak, amelyek nem korlátozzák a biztonsági másolatot készítő felhasználók vagy számítógépek számát. A tervek 250 GB-nál kezdődnek, 99,50 USD-ért, és 12,5 TB-ig terjednek, 2,999,50 USD-ért. Az üzleti tervek ugyanolyan kedvezményeket kapnak, mint a személyesek. Havonta fizethet az olyan csomagokért, amelyek 2,5TB vagy annál több tárhelyet kínálnak, de ez költségesebb.

Az IDrive az AES 256 bites algoritmust használja az adatok titkosításához nyugalmi és átmeneti állapotban. Megtartja az adatok dekódolásának kulcsát, de meg tudja őrizni, ha biztosítani kívánja a privát titkosítást. Az első biztonsági másolat futtatása előtt azonban be kell választania.

Meglepő, hogy ezen erős biztonsági intézkedések mellett nincs kétfaktoros hitelesítés. Mivel ez nem áll rendelkezésre a hitelesítő adatok védelme érdekében, ellenőriznie kell a jelszavának erősségét. Tudjon meg többet ezekről a biztonsági szolgáltatásokról az IDrive áttekintésünkben.

Az IDrive kiszolgálóit biztonságos adatközpontokban tartja az Egyesült Államokban. Ellenállnak katasztrófáknak, például földrengéseknek, árvizeknek és tüzeknek. A riasztások, a megfigyelés és a mozgásérzékelők megóvják adatait a behatolókkal szemben is.

Egyéb okok, melyeket szeretünk, az IDrive

Bonyolultabb az IDrive használata, mert nem kínál korlátlan biztonsági másolatot. Ki kell választania azokat a fájlokat, amelyekről biztonsági másolatot szeretne készíteni. Megteheti a hely, de a fájltípus alapján nem. Ráadásul az IDrive számos beállítási lehetőséget kínál, tehát hozzá kell szokni. Ennek ellenére a legtöbb ember számára ez nem okozhat problémát.

Az IDrive Windows, MacOS és Linux rendszereken is használható. Vannak okostelefon-alkalmazások Androidra vagy iOS-re is.

Az IDrive húzhatja az első feltöltéseket. Sajnos nincs beállítás a többszálú biztonsági mentés kezdeményezésére a gyorsítás érdekében. Ugyanakkor az IDrive rendelkezik egy ingyenes futárszolgálati szolgáltatással, az IDrive Express néven, amely segíthet. Évente egyszer ingyenes a személyes felhasználók számára, és évente háromszor az üzleti felhasználók számára. Letöltésekhez is felhasználhatja.

Ezen felül egy blokk szintű fájlmásolás, amely csak az utolsó biztonsági másolat óta megváltoztatott fájlok azon részeit tölti fel, hogy felgyorsítsák az átvitelt.

Az IDrive nagy értékű és biztonságos, titkosításai nyugalmi és átmeneti állapotban, valamint opcionális magán titkosítás a magánélet védelme érdekében. Nem gyors villám, ám az IDrive Express és a blokk szintű másolás kompenzálja. Ez elegendő ahhoz, hogy ez a lista válasszuk a legjobbakat.

2. Acronis True Image

Az Acronis 2003 óta foglalkozik biztonsági mentéssel, és gazdag tapasztalata a legújabb kiadásában, az Acronis True Image 2018 kiadásában mutatkozik meg..

Életre szóló engedélyt kaphat az Acronis True Image termékre. Ez nem teszi lehetővé az adatok biztonsági mentését a felhőbe, de csak a helyi tárolóhelyre. Ezért javasoljuk egy éves terv elkészítését. Két közül lehet választani: Advanced és Premium.

Az Advanced havi 4,16 USD-t, vagyis évi 49,99 USD-t fizet 250 GB-ig. Magában foglalja a teljes képmentést, az aktív lemezklónozást, az általános visszaállítást és a közösségi média biztonsági másolatát. A prémium havi 8,33 dollárba, évi 99,99 dollárba kerül az 1 TB-ért. Hozzáteszi a fájlok és az elektronikus aláírások blockchain tanúsítását a szolgáltatások listájához.

Acronis True--Image-Backup-beállítás-Slider1
© Cloudwards.net

Acronis True--Image-Destination-Slider2
© Cloudwards.net

Acronis True--Image-Active-Protect-Slider3
© Cloudwards.net

Acronis True--Image-Beállítások-Slider4
© Cloudwards.net

Acronis True--Image-Tools-Slider5
© Cloudwards.net

Előző

Következő

Ha fizet a tárhely méretének növeléséért, csökkentett áron kapja meg. Ugyanez vonatkozik a tervbe beépített számítógépek számára.

Az Acronis True Image AES 256 bites titkosítást és a TLS / SSL protokollt használ az adatok védelmére az átvitel során. Titkosíthatja a fájlokat, mielőtt elküldi őket az Acronis kiszolgálóira is. Ehhez be kell írnia a jelszavát, amelyet csak ön tud. A fájlok titkosítva maradnak a felhőben mindaddig, amíg nem dekódolja őket. Így az Acronis True Image nulla ismeretlenné válik.

Van egy új szolgáltatás, az Acronis Active Protection nevű szolgáltatás, amely segít a ransomware támadásokkal szemben. Ha ez nem sikerül, akkor a fájlok beolvasására bízhat a verziózáson. Sajnos nincs kétfaktoros hitelesítés.

Az Acronis adatközpontjai biometrikus szkennelést, kulcskártyákat, járőröket és megfigyelést használnak annak biztosítása érdekében, hogy ne legyenek megsértések. Az Ön adatait több kiszolgálón tárolják, amelyek védettek a természeti katasztrófák és tüzek ellen.

Egyéb okok, amelyek tetszik az Acronis True Image-hez

Az asztali kliens intuitív és könnyen navigálható, de a szövegének nagyobbnak kell lennie. A bal oldalon egy menü található az alkalmazásban való navigáláshoz.

Használhatja mindent biztonsági másolat készítéséhez, ahelyett, hogy külön fájlokat kellene kiválasztania. Ez több helyet foglal el, de megkönnyíti a biztonsági mentési terv létrehozását. Ha úgy dönt, hogy így csinálja, kizárhatja azokat a fájlokat, amelyekről nem akar biztonsági másolatot készíteni. Ráadásul az értesítések hasznosak, és naprakészen tartják.

Windows és macOS rendszereken működik. Ha Ön Linux felhasználó, olvassa el a legjobb online biztonsági mentésről szóló cikkünket a megfelelő szolgáltatás megtalálásához.

Az online műszerfal segítségével manuálisan készíthet biztonsági másolatot és visszaállíthat fájlokat. Ez hasznosá teszi a távoli irányításhoz. Az online kezelőfelület tiszta, és nem zavarja meg téged.

A szolgáltatás nem küzd a kezdeti feltöltésekkel. Valójában meglepte bennünket a sebességével, mert csak 1 percig tartott az 1 GB-os mappa biztonsági mentése és helyreállítása. A letöltéshez az „optimális” beállítást használtuk, de van egy „maximális” is, amely feltehetően még gyorsabb is. A teszt eredményeit tartalmazó táblázat az Acronis True Image beszámolónkban található.

Az Acronis True Image gyors, jó biztonsággal és jobb felhasználói élményt nyújt, mint az IDrive, de nem felel meg az értékének vagy a korlátlan eszköz biztonsági mentésének. Ez teszi a második helyet a listánkban.

3. BigMIND Home

A BigMIND Home egy online biztonsági mentési szolgáltatás a Zoolz Home Backup készítő cégtől. Nem meglepő, hogy hasonlóak, de a BigMIND Home olyan új funkciókkal rendelkezik, amelyekkel a Zoolz Home nem rendelkezik.

A BigMIND Home személyes csomagja 2,99 dollárba kerül havonta, de évente fizeti, és kevés 100 GB-os biztonsági másolatot biztosít egy felhasználó és három számítógép számára..

A családi terv havi 6,99 dollárba kerül, és 500 GB tárhelyet biztosít három felhasználó, kilenc számítógép és hat mobil eszköz számára. Ez jobb ajánlat, de valószínűleg nem elég hely a sok felhasználó számára.

BigMIND asztali irányítópult

BigMIND csatlakozási lehetőségek

BigMIND intelligens kiválasztás

BigMIND biztonsági mentési ütemterv

BigMIND Online fájlok felfedezése

Előző

Következő

1 TB felhő biztonsági mentési helyet kaphat 12,99 USD-ért, ha feliratkozik a Family Plus tervre. Ez elég jó hely, de nem ez a legjobb ajánlat vele. A terv lehetővé teszi, hogy megosszák további négy felhasználóval 15 számítógép és korlátlan mobilkészülék között.

Kipróbálhatja a szolgáltatást az ingyenes terv használatával, amely 5 GB biztonsági másolatot biztosít egy felhasználó számára. Ez lehetővé teszi egy számítógép, egy külső meghajtó és két mobil eszköz biztonsági mentését.

A BigMIND Home az AES 256 bites algoritmus segítségével titkosítja a kiszolgálók fájljait. A szolgáltatás alapértelmezés szerint kezeli a titkosítási kulcsot. Ennek elkerülése érdekében a biztonsági mentési terv felállítása közben választhat a magán titkosításról, de utána nem tudja megtenni. A kompromisszum az, hogy a BigMIND Home nem lesz képes letölteni a jelszavát, ha igen.

A fájlokat átmenő SSL protokoll védi, de kíváncsi, hogy ezt engedélyezned kell. A BigMIND kétfaktoros hitelesítést biztosít a hitelesítő adatok védelme érdekében.

Egyéb okok, amik tetszik a BigMIND Home

Az asztali kliens azért hasznos, mert megmutatja a biztonsági mentés állapotát, mikor volt az utolsó biztonsági mentés, hány fájlt készít biztonsági másolatot és hány van függőben. Ez az információ hasznos, és az interfész vonzó és világos.

Választhat biztonsági másolatot fájltípus vagy hely szerint. Jó választás a választás, ha figyelembe vesszük, hogy más szolgáltatások csak egy módszert használnak.

A fájlkategóriákat és eszközöket megjelenítő webes felület színesebb, és lehetővé teszi a tartalom könnyű böngészését a felhőben. Az irányítópult megmutatja, hány eszköz csatlakozik a BigMIND Home-hez, és hányan készít biztonsági másolatot. Van egy grafikon, amely megmutatja a biztonsági mentési tevékenységeket az idő múlásával, és egy kördiagram, amely áttekintést nyújt a fájltípusokról.

A BigMIND Home elérhető Windows, macOS, Android és iOS rendszerekre.

Az első feltöltésnek gyorsnak kell lennie, és a letöltésnek lassúnak kell lennie, mivel a BigMIND Home az Amazon Glacier-t, a hosszú távú archiválásra tervezett hűtőtárolót használja a biztonsági mentéshez. Ha ez úgy hangzik, mint egy csésze tea, olvassa el az Amazon Glacier áttekintést. Az 1 GB-os adatok átlagos feltöltési ideje kb. 30 perc. Olvassa el többet a szolgáltatásról a BigMIND Home áttekintésünkben.

4. Carbonite Safe Backup Pro

A karbonit az egyik legrégebbi biztonsági mentési szolgáltatás. Két megoldással rendelkezik: Carbonite Safe és Carbonite Safe Backup Pro. Az előbbi egyetlen számítógéphez használható, az utóbbi NAS biztonsági másolatot kínál.

A Carbonite Safe Backup Pro három választási tervet kínál: Core, Power és Ultimate.

A Core havi 24 dollárba kerül, de évente fizeti. Ha két vagy három évvel előre fizet, akkor 20 vagy 30 százalékos kedvezményt kap. 250 GB mentési helyet biztosít akár 25 számítógéphez.

Emellett külső merevlemez-meghajtót és automatikus video-biztonsági mentést, központi fiókkezelési és adminisztrációs konzolokat kap, valamint lehetőséget a helyreállítási merevlemez megkapására e-mailben.

Az energiaterv havonta 66,67 USD-t térít vissza, évente számlázva (ez korlátozott ideig 50 dollár), 500 GB-os biztonsági másolatért és 25 számítógép és egy szerver biztonsági mentéséhez..

Az Ultimate korlátlan kiszolgálókról készít biztonsági másolatot az előző tervhez 108,34 dollárért. Jelenleg az ár korlátozott ideig 83,34 USD.

A Carbonite Safe Backup Pro AES 128 bites titkosítást használ a fájlok titkosításához. Válthat az AES 256-bitesre, ha úgy dönt, hogy engedélyezi a privát titkosítást, és kezeli a kulcsot. Ha ezt megteszi, akkor nem fogja tudni elérni az adatait, ha elveszíti.

A kulcsot jelszóval védheti, de a Carbonite nem tudja alaphelyzetbe állítani, ha elfelejti. A fiókja jelszavát sem tudja visszaállítani. Ez a Carbonite Safe Backup Pro alkalmazáshoz nulla tudást eredményez. Ügyeljen arra, hogy ne felejtse el jelszavait, és erősítse őket. A kétfaktoros hitelesítés lehetővé tételével javíthatja fiókjának biztonságát.

Egyéb okok, amik tetszik a karbonit biztonságos biztonsági mentése

A Carbonite Safe Backup Pro asztali kliense könnyen telepíthető. Miután ezt megtette, csak egy lépést kell végrehajtania a biztonsági mentési folyamat befejezéséhez, mivel annak nagy része automatikusan működik. Ez azonban kizár bizonyos fájlokat és kiterjesztéseket, és alapértelmezés szerint nem készít biztonsági másolatot a 4 GB-nál nagyobb fájlokról. Kézzel kell megcímkéznie őket, ha szerepeltetni szeretné őket.

Az ügyfél színkódolja a fájljait is, így könnyen megnézheti azok állapotát a biztonsági mentés során, de engedélyeznie kell ezt a funkciót, mert alapértelmezés szerint nincs bekapcsolva..

Van egy vonzó webes felület is, mellyel ellenőrizheti a biztonsági mentés állapotát, hozzáférhet a fájlokhoz és kezelheti a fiókját.

A mobilalkalmazás ugyanazokkal a funkciókkal rendelkezik, amelyek tiszta és minimalista felületet tartalmaznak. A fájlok tárolása mellett az alkalmazás segítségével automatikusan biztonsági másolatot készíthet a telefonjáról is. Más fájltípusokkal ezt nem lehet megtenni, de a korlátlan fényképmentés továbbra is nagyszerű. További információkért olvassa el a karbonit áttekintésünket.

A Carbonite Safe Backup Pro kezdeti biztonsági mentési folyamata lassú, és nem áll közel a versenytársakhoz. A későbbi biztonsági mentések azonban sokkal gyorsabbak lesznek, köszönhetően a blokk szintű átviteli algoritmusnak.

5. MozyPro

A MozyPro egy sokoldalú biztonsági mentési szolgáltatás, amely több számítógép számára biztonsági másolatot készíteni kívánó vállalkozások számára is jó.

Tervei biztonsági mentési helyet biztosítanak, amelyet meg lehet osztani a számítógépek és a szerverek között. Fizethet havonta, évente vagy kétévente. A tervek 10 GB-nál kezdődnek és 4TB-ig terjednek, de Mozy a webhelyén csak a 250 GB-ig terjedő árakat ajánlja. Ha ennél többre van szüksége, akkor árajánlatot kell kérnie. Vannak tervek olyan kiszolgálók nélkül is, amelyek olcsóbbak, mint a társaik.

Jó, hogy rugalmasság van, de a probléma az, hogy a MozyPro 10 GB-nál kezdődik. Ez nem elég egy számítógép biztonsági másolatához, nem is beszélve egy szerverről. Ha több szerverrel rendelkezik, akkor a 4 TB nem elég. A legnagyobb kérdés azonban az, hogy drága. A MozyPro nevetséges áron 850 dollárt számít fel 250 GB-os biztonsági másolatért. Más szolgáltatások sokkal jobb értéket képviselnek.

A MozyPro gondoskodik biztonságáról. Felkér harmadik fél által végzett ellenőrzéseket annak biztosítása érdekében, hogy adatközpontjai feladata az adatok biztonságának megőrzése. A létesítmények képesek ellenállni a természeti katasztrófáknak, vírusrohamoknak és más nem kívánt eseményeknek, amelyek veszélyeztethetik az Ön adatait. A biztonsági személyzet a nap 24 órájában, a helyszínen található, és az adatközpontokat zárt áramkörű TV-kamerák, kapuk és elektronikus kulcshozzáférés védik.

A fájljait a Mozy szerverein titkosították. Valójában titkosítva vannak, mielőtt elhagynák a számítógépet, és átmenetileg védettek egy TLS-kapcsolattal. A MozyPro alapértelmezés szerint megőrzi a kulcsot, és 448 bites Blowfish titkosítást használ.

Választhat magán titkosítást is, amely a titkosítási algoritmust 256 bites AES-re váltja..

Hátránya, hogy a MozyPro nem fogja tudni visszaállítani a jelszavát és a fájl előnézetét, valamint a képek miniatűrjei nem jelennek meg az interneten. A webböngészőből sem tudsz fájlokat feltölteni.

Sajnos a MozyPro nem nyújt kétfaktoros hitelesítést.

Más okok, amik tetszik a MozyPro

A MozyPro több munkát igényel, mint a többi online biztonsági mentés, mielőtt elkezdené az adatok biztonsági mentését. Ugyanakkor, amint beállította, érdekes funkciókkal rendelkezik, amelyek megkönnyítik a folyamatot. A végrehajtandó lépések magyarázatát a MozyPro áttekintésben olvashatja.

Egyszerű az asztali kliens letöltése, és a telepítés nem tart sokáig. Nem kell sokat tennie a biztonsági mentés beállításához, mert a MozyPro átvizsgálja a fájlrendszert, és kiválasztja a leggyakoribb fájltípusokat a biztonsági mentéshez. Nem rendelkezik a leghatékonyabb felülettel, amelyet valaha láttunk, de a varázsló segít elvégezni a munkát. Windows, macOS és Linux rendszereken működik.

A webes felületen van egy adminisztrációs konzol, amely praktikus funkciókkal rendelkezik, amelyek megkönnyítik a fiókkezelés kezelését. Kereshet fiókja kapcsolataiban felhasználó vagy eszköz alapján, és megnézheti, mennyi adat van biztonsági másolaton, és mikor futtatta az utolsó biztonsági másolatot. A „grafikonok és jelentések” szakasz megjeleníti a biztonsági mentés előzményeit és állapotát, valamint lehetővé teszi az e-mail értesítések beállítását.

A MozyPro okostelefon-alkalmazásai nem tudnak biztonsági másolatot készíteni az adatokról, de lehetővé teszik számukra a hozzáférést. Elérhetők Android és iOS rendszerekre.

Teszteink azt mutatták, hogy a MozyPro-nak körülbelül egy órára van szüksége, hogy biztonsági másolatot készítsen egy 1 GB-os tömörített mappáról a felhőbe. A teszteket Bangkokból (Thaiföld) végeztük egy WiFi kapcsolaton keresztül, másodpercenként 55 megabites letöltéssel és 22 Mbps feltöltési sebességgel. Ennek ellenére egy óra az 1 GB-oshoz túl hosszú. A probléma az lehet, hogy a MozyPro nem tömöríti az adatokat.

A későbbi biztonsági mentések azonban sokkal gyorsabban futnak egy blokk szintű fájlmásoló algoritmus segítségével.

Végső gondolatok

Lehet, hogy a NAS a merevlemez biztonsági másolata, de azt is meg kell védenie. Ebben a cikkben azzal foglalkoztunk, hogy elküldjük Önnek a NAS legjobb online biztonsági mentésének listáját.

Az IDrive az elsődleges választás, mert nagy értékű, biztonságos, korlátlan eszközről készít biztonsági másolatot, és lehetővé teszi az IDrive Express ingyenes használatát évente egyszer..

Nem javasolhatjuk a MozyPro alkalmazást, mert drága és nem kínál sok tárhelyet, mivel lassú és nem biztosítja a két tényező hitelesítését. A BigMIND Home megkönnyíti a biztonsági mentési terv létrehozását, és gyorsan feltölti a fájljait. A fájl helyreállítása azonban lassú, és jobb ajánlatokat kínálhat.

Az Acronis True Image 2018 szintén jó felhasználói élményt nyújt, de magas árat visel. Ráadásul korlátozott az az eszközszám, amellyel biztonsági másolatot készíthet. A Carbonite Safe Backup Pro korlátlan tárhelyet kínál, de lassú és nem nyújt havi előfizetéseket.

Használ másik szolgáltatást a NAS-eszközök biztonsági mentéséhez? Mit gondolsz a választásainkról? Mondja el nekünk az alábbi megjegyzésekben. Köszönöm hogy elolvastad.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map