A legjobb felhőalapú tároló a Video 2020 számára

Függetlenül attól, hogy otthoni videókat, pillanatnyi pillanatfelvételeket vagy azokat az egyszeri életen át tartó emlékeket szeretné megmenteni, amelyek elegendőek ahhoz, hogy elegendő tárhely legyen a videók mentéséhez. Ahelyett, hogy a helyi merevlemezen kockáztatná őket, gondoljon a felhő tárolására. 


Ez megkönnyíti a videógyűjtemény tárolását, különös tekintettel az egyre növekvő felbontásra (és a fájlméretekre). Annak érdekében, hogy eldönthesse, melyik a legjobb felhőalapú tárolási szolgáltatás a videó számára, összeállítottunk egy rövid listát, amely segít átváltani a jó, a rossz és az igazán csúnya között. Nyolc szolgáltatót kínálunk Önnek, akik átnézhetik, mindegyiknek megvan a maga előnye és hátránya.

Mi a legjobb a felhő tárolására a videó számára?

Azonnal megmondjuk, hogy a pCloud az a szolgáltatás, amelyet jelenleg a legjobb felhő-tárolóként ajánlunk. 2 TB-os tárolással, fájlméret-korlátozások nélkül, integrált médialejátszóval és mobilalkalmazásokkal érkezik, amelyek automatikusan feltöltik a videóidat, amikor elkészíti. Azonban teljes rangsorunk van az alábbiakban.

 1. pCloud
 2. Sync.com
 3. Google Drive
 4. MEGA
 5. Amazon Drive
 6. Dropbox
 7. SugarSync
 8. Doboz

A Sync.com nem marad messze a második helyről, és a többi szolgáltató sem túl rossz. Menjünk át minden szolgáltatón, hogy segítsünk Önnek döntésében.

1. pCloud

A videofelhő-tárolás legfontosabb választásával kezdjük. Ez már régóta a kedvenceink közé tartozik, és amint arról a pCloud áttekintésünkben beszéltünk, nagyon sok előnye van, ideértve a legfontosabb biztonsági funkciókat, a megfizethető tárolási terveket, a nagyszerű megosztási lehetőségeket és a beépített médialejátszót, amely nagy videókat játszik le. formátumokat. Ez jól működik mind az asztalon, mind a mobilalkalmazáson.

pcloud-desktop-app

Ha nagy 4K vagy 8K videofájlokkal dolgozik, akkor elégedett lesz a pClouddal. Ez nem korlátozza a fájlok méretét, azaz hatalmas videofájlokat tölthet fel probléma nélkül. Mint már említettem, jön egy beépített médialejátszó is, amely lehetővé teszi, hogy a mentett videóit kedvenc böngészőjéből nézhesse meg..

Lehet, hogy a pCloud médialejátszónak konvertálnia kell ezeket a videókat Önnek, mielőtt lejátssza őket, de ezt automatikusan megteszi. Nem helyettesíti az eredeti fájlokat, de kap egy web-barát példányt, amelyet kiadás nélkül lejátszhat az interneten keresztül.

A mobil eszközök is jól támogatottak. Android és iOS alkalmazásai lehetővé teszik az online felhőmeghajtó elérését, és az automatikus feltöltés megkönnyíti a fájlok folyamatos biztonsági mentését..

pCloud Ajánlatok

Nem kell fizetnie a próba pCloud szolgáltatásaiért, egyszerűen csak az e-mail cím megadásával. Legfeljebb 10 GB-os ingyenes online tárhellyel a kínált szolgáltatások legtöbbjét kipróbálhatja anélkül, hogy fizetne valamit. A fizetett tervek a pCloud-nál kezdődnek, 500 GB-os vagy 2 TB-os merevlemez-méretű csomagokkal.

Csak a nyilvános fájlok jelszóvédelme és lejárati ideje záródik ki az ingyenes tervből, csakúgy, mint a nulla ismeretű titkosítás. Ha aggódik a videó biztonsága miatt, előfizetnie kell egy fizetett csomagra.

2. Sync.com

Ha a pCloud nem volt a képen, akkor a Sync.com lenne az első számú lehetőségünk. A jelenlegi állapotban azonban méltó versenyző, és továbbra is a képek és videók egyik legjobb felhőtárolójának számít, amint azt a Sync.com korábbi áttekintése is mutatja.

sync.com-sync-web-app

Kezdjük az adatvédelmi törvényekkel. Kanadai székhelyű vállalatként a Sync.com kihasználja a világ egyik legjobb és leginkább támogató adatvédelmi törvényét. Ez megmagyarázza, hogy miért magas rangot kap a legbiztonságosabb felhőtárolási listánkban is.

A pCloudhoz hasonlóan a Sync.com ingyenes tervvel is rendelkezik, nagylelkű ajánlási rendszerrel. A dobozból a Sync.com meglehetősen korlátozott 5 GB tárhelyet kínál, ami a felének a fele, amelyet a pCloud ingyenesen kínál. Ezt kibővítheti, akár 20 GB-os extra tárhellyel is, az új felhasználói hivatkozásoknak köszönhetően. Minden megszerzett regisztráció további 1 GB-ot ad meg a tárhely korlátozásához.

Ez egy kis erőfeszítést igényel, de ez nagyvonalúbb helyzet, mint a pCloud vagy más szolgáltatók, mint például a MEGA, amelynek politikája az áttétel tárhelyének hozzáadása, amely egy éven belül lejár..

Sync.com Cloud Storage árazás

A Sync.com tárhely-terveket kínál 200 GB-tól 4 TB-ig terjedően, évi 60 és 180 dollár között. Az előfizetéshez legfelső szintű biztonságot nyer videofájljaival, a piacon az egyik legjobb nulla ismeretű felhőalapú tárolási megoldással. 256 bites AES titkosítást és kétfaktoros hitelesítést kínálunk fiókja biztonságának a hackerekkel szembeni védelme érdekében.

Egészséges mennyiségű gyakorlati funkcióval is jár a pénzéért. A Sync.com legfeljebb egy hónapig tartó fájlverziót, jelszóvédelmet kínál a legérzékenyebb videóinak védelme érdekében, valamint egy hatékony fiókrendszert, amely lehetővé teszi a fiókhoz való hozzáférés ellenőrzését. Távolról távolíthatja el a felhasználók hozzáférését is, és törölheti a fájlokat a csatolt eszközökről.

A Sync.com előfizetőinek sem a fájlméretek miatt kell aggódniuk. A pCloudhoz hasonlóan a Sync.com-nak nincs fájlkorlátja, vagyis a videóid olyan nagyok lehetnek, amennyire szüksége van. Sajnos, bár a pCloud lehetővé teszi a média lejátszását közvetlenül a weboldaláról vagy a mellékelt alkalmazásból, a Sync.com nem biztosítja ezt a funkciót.

Ha kíváncsi a Sync.com és a pCloud közötti különbségekre, akkor nézze meg a Sync.com vs. pCloud áttekintést.

3. Google Drive

Mivel az első a hatalmas technológiai cégek között eljutott ebbe a listába, a Google Drive nagylelkű harmadik helyet szerez a videofájlok rövid listáján szereplő legjobb felhőalapú tárolónkban. Jó, mindenre kiterjedő szolgáltató, egy hatalmas, integrált irodai csomagnak köszönhetően, amely a Microsoft Office versenytársa, és 15 GB-os ingyenes tárhelyet biztosít, ahogyan a korábbi Google Drive-áttekintés ismerteti.

sync.com-sync-web-app

Ha van Google-fiókja, akkor már tudja, hogy miről van szó, amikor a Google Drive-ra vonatkozik. A mellékelt Drive tárolóeszköz eloszlik a teljes Google termékcsomagban, a Gmailtól a Google Fotókig és a hozzájuk kapcsolódó mobilalkalmazásokig. 

A Sync.com-szal ellentétben a Google nem rendelkezik csillaghírű magánéletével. A korábbi események, amelyek során a Google meghamisította a fájlokat, megszüntetve minden olyan felhasználó fiókját, amelyet elutasít, esetleg. 

A legjobb megoldás, különösen a felajánlott fájlok titkosításának hiányában, ha a legjobb védelmet a Google Drive olyan megoldással használja, mint a Boxcryptor..

Korlátlan videó tárolás

A Google Drive kiemelkedik – különösen a listán szereplő más szolgáltatókhoz viszonyítva – az, hogy korlátlanul tárolhatja a fényképeket és a videókat, így a képek és a videók legjobb online tárolója. Ez azt jelenti, hogy a fényképek és a videók nem vonatkoznak az ingyenes 15 GB-os korlátozásra, vagy a későbbiekben fizetett tárolási korlátozásokra.

Számos módja van a videók megosztásának közvetlenül a közösségi médiában, ami nagy előnye, ha nagy jelentőségű az, hogy naprakészen tartsa a Facebook és az Instagram fiókját.

Mielőtt rohanna a Google-fiók megnyitásához, van néhány fontos figyelmeztetés, mivel csak a videó formátumok szerepelnek a korlátlan fájltárban. A „kiváló minőségű” biztonsági mentés opciót kell használnia ahhoz, hogy videóit 1080p minőségűvé alakítsa a Google Fotók alkalmazás segítségével, vagy pedig beleszámítják a Google Drive általános tárolási korlátjába.

Mivel a 15 GB tárhely ingyenes, ez nem engedi megmenteni túl sok 1080p vagy jobb minőségű videót. Ehhez gondolkodnia kell az extra fizetésről, a Google Drive ára pedig évi 19,99 dollárt jelent 100 GB-os extra tárhelyért, legfeljebb 2 TB-t, évi 99,99 dollárért.. 

A fizetett előfizetés lehetővé teszi a nagyobb tárhely korlátozásának megosztását a család többi tagjával, így a Google Drive jó lehetőséget kínál egy nagy családi album összegyűjtésére a legértékesebb emlékekkel..

A szolgáltatás nem tökéletes (hiányzik a blokk szintű másolás, így a fájlok feltöltése kissé lassú lesz), de ez egyben az egyik legegyszerűbb felhőalapú szolgáltatás, amelyet használhatott, jó felhasználói felülettel és olcsó árazás.

4. MEGA

A MEGA gyakori említés a felhőalapú tárolási listáinkon, egy lenyűgözően nagyvonalú ingyenes csomag miatt, amely akár 50 GB tárhelyet kínál fizetés nélkül.

MEGA

Magát „adatvédelmi társaságnak” nevezi, és amint azt a MEGA áttekintésünk elmagyarázza, ez nem tisztességtelen értékelés, még a MEGA alapítóját, Kim Dotcomot érintő vita kapcsán sem..

Noha már nem vesz részt a MEGA műveleteiben, a Dotcom eltökéltsége az adatok titkosítási menedékének felépítése érdekében – kormányzati beavatkozástól mentesen – továbbra is fennáll.

Ingyenes felhőalapú tárolás

Lenyűgöző, ahogy a neve is, még vonzóbb az az online tárhely, amelyet a MEGA kínál. Van néhány hurok, amelyeken át kell ugrania, hogy megszerezze az ingyenes 50 GB-ot, de ez jóval tágabb, mint a többi versenytárs által kínált ingyenes tervek..

Az új MEGA felhasználók 15 GB-os tárhellyel kezdődnek, további 35 GB-os csatlakoztatással 30 napra. További 10 GB, 15 GB és 20 GB tárhelyet adhat hozzá fiókjához új felhasználók hivatkozása, valamint az asztali és a mobil alkalmazások telepítése révén. Ezek azonban bizonyos számú nap elteltével (180 és 365 nap között, az eredménytől függően) lejárnak.

Miután visszatért az alapértelmezett 15 GB-os ingyenes tárhelyhez, akkor a felhasználókra kell hivatkoznia, hogy tartsa fenn a korlátját, ha nem hajlandó fizetni. Minden regisztrációval további 10 GB-ot keresnek. Ellenkező esetben meg kell fizetnie a MEGA-előfizetést.

Ez egy másik kiemelkedő terület, ahol a MEGA 200 GB-tól óriási 8 TB tárhelyig terjedhet, havonta 5–30 USD között. Van néhány átviteli korlát (1 TB-ról 16 TB-ra), amelyek hatással lehetnek rád, ha sokat szeretne hozzáférni a gyűjteményedhez.

Nem olyan olcsó, mint a legfontosabb opciónk, a pCloud, de még több tárhelyet kínál, maximális 8 TB-val szemben a pCloud maximális 2TB-jával. Nemcsak a tárolásról van szó, mivel számos prémium funkcióhoz férhet hozzá, ideértve a biztonságos csevegési lehetőséget és a fájl verzióját a rendszeres fájlfrissítésekhez.

5. Amazon meghajtó

Mint az egyik nagy technológiai vállalat, az Amazon olcsóbb áron szállíthatja felhőalapú tárolási megoldását, mint a MEGA-hoz hasonló versenytársak. Az Amazon Drive az eredmény, és bár az Amazon Drive áttekintésünk kimutatja, hogy nem problémamentes, minden bizonnyal méltó jelentkező, hogy az első ötben legyen.

Amazon-Drive

Az Amazon Drive egyik legnagyobb, kiemelkedő szolgáltatása a korlátlan fotótárolás. Ha olyan szolgáltatást keres, amely otthoni videóinak és fényképeinek végső boltozatát képezheti, ez egy versenyző, főleg mivel ingyenes az Amazon Prime tagjai számára..

Ha szikla alatt élsz, akkor az Amazon Prime az Amazon előfizetési csomagja, amely magában foglalja az Amazon termékek következő napi ingyenes kiszállítását, valamint más online szolgáltatásokat, beleértve az Amazon Prime Video-t (filmekkel és TV-streamingdel), valamint az ingyenes 5 GB-os tárhelyet, amelyet az Amazon tartalmaz. A meghajtó biztosítja.

Amazon Drive árképzés

Kár, hogy a korlátlan tárhely nem terjed ki a videóra, de mégis érdemes megfontolni az Amazon Drive-ot. Ha sok videotartalmat szeretne megtakarítani, meg kell növelnie a tárhelyet. Az Amazon Drive 100 GB-os évi 19,99 USD-t fog visszafizetni, míg 1 TB tárhely évi 59,99 USD-t fog fizetni.. 

Ne feledje azonban az Amazon Prime előzetes költségeit. A megvásárolt többlet tárhely a Prime előfizetésen felül lesz, amely évente 119 dollárba kerül. A Google Drive-tól eltérően blokk-szintű másolást kínál, az asztali alkalmazásaiban található átfogó eszközökkel, amelyek segítenek korlátozni a szinkronizálási sebességet és megakadályozzák a lelassulást.

A világos oldalról ez a nehéz integráció azt jelenti, hogy saját videotartalmát lejátszhatja az Amazon Prime alkalmazásban, amely elérhető a TV-hez és a mobil eszközökhöz..

6. Dropbox

Noha ez nem a legjobb felhőalapú videó streaming, a Dropbox beépített médialejátszója és az ésszerűen olcsó tárolási tervek potenciális lehetőséget kínálnak azok számára, akik egyszerű, könnyen használható online szolgáltatót keresnek videogyűjteményükhöz, amint a Dropbox áttekintésünk feltárja.

dropbox-web-app

Hangsúlyozzuk az „olcsó” -t, mert noha a Dropbox ingyenes csomagot kínál, 2 GB-ra korlátozódik. Ez elenyésző minden potenciális videógyűjteménynél, azaz fizetnie kell, ha a Dropbox használatára gondol, vagy keményen kell megküldenie az áttételeket, minden egyes regisztrációhoz 500 MB hozzá kell adnia..

Jellemzői is korlátozottak. Fájlokat megoszthat, de nem tudja jelszóval védeni őket, és nem adhat hozzá lejárat dátumokat a létrehozott fájlok nyilvános hivatkozásaihoz. Ez azonban gyors szolgáltató, blokk szintű fájlok szinkronizálásával, hogy felgyorsítsák a folyamatot.

A Dropbox lehetővé teszi a videofájlok lejátszását egyenesen a böngészőből, harmadik fél által készített alkalmazás nélkül.

Dropbox árképzés

Bár ez még mindig meglehetősen olcsó, a Dropbox sajnos nem a legversenyképesebb szolgáltató. A Dropbox és a Google Drive összehasonlítása azt mutatja, hogy az azonos összegű 2 TB tárhelyért dupla összeget kell fizetnie a Dropbox használatával (99,99 USD vs. 198,96 USD évente)..

A Dropbox olcsóbb csomagot kínál, 1 TB tárhelyet évente 99 dolláron (havi csomag esetén pedig 9,99 dolláron) kínálnak. A legjobb terv azonban a korlátlan felhő-tárolási terv, amelyet korábban a piacon az egyik legjobb korlátlan online tárolási tervnek minősítettünk.

Évente 240 dollárért (vagy havi terv szerint havonta 25 dollárért) korlátlan fájltárolást szerezhet. Ez egy költséges lehetőség, de jól működhet azoknak a felhasználóknak, akiknek nagyon nagy a videógyűjteménye. A Dropbox egyszerű, telepíthető és felejtsd el az Android, iOS, MacOS és Windows alkalmazásokkal is. 

A modern felhő-szolgáltatók atyjaként a Dropboxnak sok pozitívja van, ám ez nem mindig volt így. A korábbi adatok megsértése és a nulla tudás nélküli titkosítás hiánya a magánélet védelmére összpontosíthat, különösen az érzékeny videók esetében. Olvassa el a Dropbox vs Google Drive vs OneDrive cikket, hogy megtudja, mennyiben hasonlít más felhőalapú tároló szolgáltatókhoz.

7. Doboz

A Box valószínűleg nem lenne az első felhőmeghajtó, amelyre gondolt volna, hogy házigazdaként szolgáljon videóinak gyűjteményéhez. Kezdetben, amint a Box áttekintésünk elmagyarázza, a Box elsősorban vállalati tárolási megoldás, amely inkább a termelékenységi alkalmazásaira összpontosít, mint bármelyik különös hangsúly a video tárolására.

box-web-kliens

Ugyanakkor, a rendelkezésre álló korlátlan tárolási tervekkel a Box az egyik legjobb felhő-tároló lehet a videószerkesztők számára. Ez az egyik legjobb EFSS szolgáltatás, magán fájl titkosítással és integrációval mind a nagyobb irodai csomagok, a Microsoft Office és a Google Docs számára.

A Box nagyjából úgy néz ki, mint a Dropbox, különösen a webes kliens, hasonló felhasználói élménnyel, mint a rendszerindításkor. A fájlok szinkronizálása megkönnyíti a videofájlok megosztását az összes eszköz között, ideértve a mobil eszközöket is.

Mivel üzleti terveket kínál, a Box garantálja a fájlok maximális biztonságát az AES 256 bites titkosításával és a rendszeres penetrációs teszteléssel, hogy korlátozza a káros adat megsértésének esélyét. 

Dobozok ára

Az alapkezelési terv 100 GB-os tárhelyénél a Box drágább, mint például a Google Drive, amely évi 19,99 dollárt számít fel ugyanolyan mennyiségű tárhelyért. A korlátlan tárolás havonta 17,30 dolláron kezdődik.

Az egyik hátránya, különösen akkor, ha nagy videofájlokat szeretne tárolni, a korlátozott fájlméret. A Box fájlméret-korlátozása 5 GB, ami meglehetősen gyenge, különösen a listán szereplő többi szolgáltatóhoz képest.

A Box által kínált számos szolgáltatás az üzleti ügyfelekre összpontosít, és nem releváns a személyes felhasználók számára. Széles körű biztonsága, a korlátlan tárolás lehetősége, valamint a nyilvános fájlok jelszóvédelme és lejárati ideje miatt ez a bal oldali tárolási lehetőség a videógyűjteményhez.

8. SugarSync

A SugarSync lehet az egyik legfontosabb, de nem az, mivel a SugarSync áttekintésünk mélyebben foglalkozik. Drága és korlátozott funkciókkal rendelkezik, ez nem az első olyan szolgáltató, akire gondolt, ha felhőalapú tárhelyet keresne videóinak. Először is nincs beépített médialejátszó, és a kínált árstruktúrák rendkívül drágák a többi piaci szereplőhöz képest.

SugarSync-FileTransfer-monitoring

Ennek a szolgáltatásnak az egyetlen valódi előnye, ha elõnyenek nevezhetjük, a sebesség. A feltöltési sebesség megfelelő, bár a letöltési sebesség nagyon lassú lehet. Sajnos minden más, amit a SugarSync kapcsán fedezhetünk, egy másik szolgáltató, például a pCloud használatához vezet.

Drága ok nélkül

A SugarSync webhelyen a legnépszerűbb csomagként írják le, és 250 GB tárhely havonta 9,99 dollárt fizet. Eközben a 100GB havi 7,49 dollárt, az 500 GB pedig a hatalmas 18,95 dollárt fizet.

Hasonlítsuk össze ezt a pCloud-tal, amely 500 GB tárhelyet kínál havonta 4,99 dollárért. Egy éven belül további 167,52 USD-t fizessenek egy SugarSync-előfizetéssel. Ennek a számnak önmagában is elegendőnek kell lennie, hogy elbocsásson, de ha nem, akkor egy keltezett felület és bármilyen beépített médialejátszó hiánya valószínűleg.

Egy másik jelentős hátrány a beépített médialejátszási szolgáltatások hiánya. Videó szerelmeseinek, hagyja ki a SugarSync szoftvert a listájáról, és inkább keresse meg a pCloud, a Sync.com vagy a Google Drive szolgáltatást.

Hogyan választottuk meg szolgáltatóinkat

Ugyanazt a megközelítést alkalmazzuk minden felhőalapú tárolási felülvizsgálatunkon és fordulón. A nagy játékosok nem kapnak ingyenes átadást, és minden szolgáltatót érdemben tekintünk. Megvizsgáljuk a tárolást, a biztonságot, a funkciókat, az árakat és az általános használatot, mielőtt besorolnánk őket listáinkba.

A minőség uralkodik, ezért nagy felhőalapú tárolási szolgáltatások rajongói vagyunk, mint például a pCloud, de ezért is nem félünk megemlíteni olyan középszerű versenyzőket, mint a SugarSync, hogy átfogó képet kapjunk a piacról – szemölcsök és minden.

Végső gondolatok

Később nyolc online tárhely szolgáltató, reméljük, hogy döntést hozott, és kiválasztotta a videógyűjteményéhez legjobban megfelelő tárolási tervet. Ha továbbra sem biztos abban, hogy az itt felsorolt ​​szolgáltatók szinte az összes ingyenes szolgáltatást kínálnak, hogy kísértjenek téged, beleértve a legfontosabb ajánlást, pCloud.

Ha a pCloud nem az Ön számára, akkor kiváló minőségű alternatívák lehetnek, mint például a Sync.com, a Google Drive és a MEGA. Mindegyik szolgáltatásnak megvannak a maga előnyei és hátrányai, de a végső döntés meghozatala előtt előfordulhat, hogy meg kell vizsgálnia az egyes szolgáltatók véleményét.

Ha Ön a listán szereplő bármely szolgáltatást igénybe vett, vagy szívesen tovább szeretne kibővíteni, vagy nem ért egyet azzal, amit mondtunk, akkor kérjük, hagyjon nekünk egy megjegyzést a cikk alatt. Köszönöm, hogy elolvasta!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map