A legjobb felhőalapú tárolás az Android 2020 alkalmazáshoz: Tárolás útközben

Az Android okostelefonon vagy táblagépen található tárhely kezelése unalmas lehet. Az alkalmazások küzdenek képekkel, videókkal és más dokumentumokkal a helyért, és a játékok nagyobb tárhelyet igényelnek, mivel egyre inkább bekapcsolódnak és jobban néznek ki. Általános gond a telefonon vagy táblagépen lévő szobából történő kifutás, és bonyolult lehet a legjobb felhőalapú tárhely megtalálása az Android számára.

Nagyon sok Android felhő-tárolási lehetőség van, és az alábbiakban rangsoroltuk a legjobbat. Mielőtt belemerülnénk, gyorsan szeretnénk beszámolni arról, hogyan döntöttünk az Android legjobb felhőalapú tárolásáról. Tehát tetszik a spoiler is itt a Cloudwardson, ezért a Google Drive-ot választottuk a legjobb felhőalapú tároló alkalmazásunkhoz az Android számára. Tudja meg, miért a szünet után.

Mi a legjobb felhőalapú tárolóhely az Android számára?

  1. Google Drive
  2. Sync.com
  3. pCloud
  4. Microsoft OneDrive
  5. MEGA
  6. Tresorit
  7. Dropbox
  8. Icedrive

A legfontosabb szolgáltatás, amelyet az Androidra a legjobb felhőalapú tárolásról döntöttünk, a biztonság volt. Függetlenül attól, hogy családi fényképeket és videókat, születési anyakönyvi kivonatokat vagy akár csak mémek könyvtárát tárolja, fontos, hogy tudja, hogy valami az illetéktelen felhasználók és a személyes tartalma között áll..

A biztonságon kívül szeretnénk megbizonyosodni arról, hogy minden felhőalapú tárolási lehetőségünk rendelkezik-e olyan funkciókkal, mint a linkek megosztása és a mappák rendezése, hogy a dokumentumok könnyen megtalálhatók legyenek, és fotóit könnyedén megoszthassa barátaival és szeretteivel. Az alkalmazásnak is egyszerűnek kellett lennie ahhoz, hogy bárki felvehesse, és nagyon jó ötlettel rendelkezzen a működéséről.

Bónuszpontokat kaptunk olyan extra funkciókért, mint például a Google Drive integrációja a Google Docs-lal vagy a OneDrive integrációja az Office 365-rel. Figyelembe vettük az egyes opciók tárolási szintjeinek árát is, mert amikor ide érkezik, a többért kevesebb mindig ideális.

1. Google Drive

A folyékony felhőalapú tárolási élmény biztosítása az Android felhasználók számára nehéz megverni a Google Drive-ot, a rendelkezésre álló egyik legnépszerűbb felhőalapú tárolási lehetőséget. Bárki, aki ingyenes fiókkal rendelkezik, hozzáférhet 15 GB-os Google Drive-tárhelyhez és korlátlan biztonsági mentéshez a Google Fotókon keresztül, mindaddig, amíg megteszed, hogy fényképeid 16MP-re csökkennek..

drive-mappa

Ingyenes Google-fiókjában a Google Docs is található, így közvetlenül a Google Drive-ból hozhat létre, szerkeszthet és megoszthat dokumentumokat. A fájlok megosztása a családdal és a barátokkal ugyanolyan egyszerű, mint a link elküldése számukra. Megadhat paramétereket a linkekre is annak ellenőrzéséhez, hogy mekkora hozzáférést biztosítanak mások a fájlokhoz.

A Google kétfaktoros hitelesítéssel (2FA) rendelkezik, amely védi az Ön fiókját, ha valaki hozzáfér hozzá a jelszóhoz, és kéri, hogy írjon be egy kódot, amelyet a Google küld Önnek.. 

A Google nem használ nulla tudással rendelkező titkosítást, ami sajnálatos, bár ez nem egy ügyfelet áttörő eszköz, mert a Boxcryptor segítségével a nulla tudás elleni védelmet adhatja meghajtójához. Az induláshoz megtekintheti a Boxcryptor áttekintését.

Az ingyenes 15 GB-os felhőalapú tárolási terv mellett a Google három további szabványos tervet kínál, 100 GB, 200 GB és 2 TB tárolóval. Minden csomag havonta kevesebb, mint 10 dollárba kerül, tehát minden tárolási lehetőség szinte bármilyen költségvetéshez elérhető. 

Ebben a bontásban a Google Drive a legjobb ingyenes felhőalapú tárolóhely az Android számára a nagy mennyiségű szabad tárhely és a korlátlan fotómentés miatt.

drive-slidemenu

A Google Drive alkalmazásnak nagyon sok funkciója van, amelyek mind a képernyő alján, mind az alkalmazás bal oldalán lévő kicsúszás menüben találhatók. Az alkalmazás használata egyszerű, mivel sok fájlkezelő alkalmazásra hasonlít, bár az összes szolgáltatás és beállítás megtalálása egy kis időt vehet igénybe.

Egyéb okok, amelyek kedvelik a Google Drive-ot

Az összes olyan szolgáltatás mellett, amelyet a Google Drive az Android számára kínál, a Google úgy tette lehetővé, hogy szinte bármilyen eszközt – Androidot vagy más módon – bekapcsolhasson, és mindent elérhessen a fotóitól és a fájljaitól a könyvjelzőkig és a jegyzetekig, csak bejelentkezve fiókja.

Ha van Google-fiókja és Android-táblagépe vagy okostelefonja, a Google Drive-t mindenképpen érdemes megnézni. A Google Drive-ról és a Google-fiók előnyeiről a Google Drive-áttekintésünkben olvashat bővebben.

2. Sync.com

A Sync.com-ot a jó Sync.com áttekintésünkben a Cloudwards kedvenc mindennapi felhőalapú tároló-szolgáltatójává nyilvánították. A Sync.com a rendelkezésre álló legjobb tárolási tervek néhányát kínálja, mindössze 5 USD-t 1 TB-ért a standard üzleti tervért, és rendelkezik egy ingyenes 5 GB-os csomaggal, amelyet kipróbálhat.. 

A nagyszerű online tárolási lehetőségek mellett a Sync.com nulla ismeretlen titkosítással és 2FA-val védi a dokumentumokat.

synccom mappa

A Sync.com egyszerű az Android rendszeren. Az interfész egyszerűen navigálható, a dokumentumok tárolása és elérése pedig szellő. A biztonságra való összpontosítás miatt a Sync.com nem kínál kompatibilitást harmadik féltől származó alkalmazásokkal, ami érdemes feláldozni, ha érzékeny fájlokat kell tárolnia..

synccom-slidemenu

A Sync.com emellett megkönnyíti a linkek megosztását és kezelését, így ellenőrizheti, hogy ki férhet hozzá a fájljaidhoz. A linkeket akkor is törölheti, ha már nem kívánja megosztani a fájlokat. Linkek létrehozhatók és megoszthatók bármilyen fájl vagy mappa számára, amelyet a Sync.com tárol. A linkeken jelszavakat is beállíthat, hogy megbizonyosodjon arról, hogy fájljait csak jelszóval rendelkező emberek férik hozzá.

Más okok, amelyeket szeretünk a Sync.com

A Sync.com örömmel használható Androidon. Az egyszerű felület és a könnyű használat mindenki számára elérhetővé teszi. Ezenkívül megfizethető tervei lehetővé teszik, hogy összpontosítson arra, hogy mennyi tárhelyet szeretne, összehasonlítva azzal, amit megengedhet magának.

Az egyetlen terület, ahol a Sync.com nem teljesít, a harmadik féltől származó integráció. A Sync.com biztonsága nem játszik jól a többi szolgáltatással, bár igazolja, hogy minden más területen szilárd versenyző..

3. pCloud

A pCloud nem biztos, hogy rendelkezik a Google Drive összes funkciójával, de nagyon biztonságos és magánszolgáltató, amint azt a pCloud áttekintésből elolvashatja. 

A pCloud biztonsága erősebb az opcionális Crypto csomag esetén. A pCloud Crypto fizetése hozzáférést biztosít a „Crypto” mappához, amely nagyon hasonlít a OneDrive személyes boltozatához, de hozzáadott nulla tudás titkosítással.

pcloud mappa

A Crypto mappától eltekintve fiókját 2FA-val védheti, ha engedélyezi a beállítást. A kiváló biztonság mellett a pCloud képes audio- és videofájlok lejátszására, valamint lejátszási listák létrehozására és kezelésére az alkalmazáson belül.

A pCloudnak van egy ingyenes csomagja, amely akár 10 GB-ot is kipróbálhat, vagy 500 GB-ra vagy 2 TB-os felhőalapú tárhelyre frissíthető. Bár fizetni lehet havonta vagy évente, a pCloud egyedülálló azzal a különbséggel, hogy egyszer fizethet az élethosszig tartó tárolásért is.

pcloud-slidemenu

A pCloud Android-alkalmazás úgy néz ki, mint bármely más fájlkezelő, ami jó dolog. A kicsúsztatható menü kényelmes médiaparancsokkal, valamint a megosztott hivatkozások parancsikonjával rendelkezik. A kicsúszás menüben található a Kriptoválás mappa is, ha a Kripto csomagot választotta.

Egyéb okok, amiket szeretünk, pCloud

A pCloud egy egyszerű, biztonságos felhőalapú tárolási szolgáltatás, amely jól működik azok számára, akik egyetlen alkalmazásból tárolni és lejátszani akarják a médiafelhőket a felhőben. A Kodi felhasználók nem hivatalos beépülő modult is beállíthatnak a pCloudból származó videók streamingjéhez. További információ a Kodi pluginról a Kodi útmutató legjobb felhőtárolójában.

Az a képesség, hogy akár 2 TB tárhelyet is megvásárolhat egyszeri fizetéshez, tovább erősíti a pCloud médiatárolási és -lejátszási szolgáltatásként történő használatát. Az egész életen át tartó terv megvásárlása nyugodtan hozza fotóit, videóit, filmjeit, zenéjét és családi pillanatait örökre a felhőbe, anélkül hogy aggódna, hogy lépést tartson a havi előfizetéssel..

4. Microsoft OneDrive

Az OneDrive a Microsoft válasza a felhőalapú tárolásra, és a negyedik helyen szerepel a listán. Az OneDrive szépen működik a Microsoft Office termékekkel, és fizetős terveit az Office 365-ös csomag tartalmazza. A Google Drive-hoz hasonlóan automatikusan biztonsági másolatot készíthet fényképeiről, bár minden fénykép beleszámít a tárhelybe..

onedrive mappa

Kapsz 5 GB ingyenes felhőalapú tárolást, amelyet 100 GB-ra vagy 1 TB-ra lehet frissíteni. Az 1 TB tervet Office 365 Personal néven hívják fel, és hozzáférést biztosítanak a Microsoft Word, a PowerPoint és az Excel alkalmazáshoz Android-telefonján vagy táblagépén, valamint más eszközökön. 

A Microsoftnak van egy másik Office 365 Home nevű terve, amely magában foglalja a Személyes összes funkcióját, de akár hat ember is használható.

Az Office 365 Home jól működik a családok számára, mert mindenki saját 1 TB tárhelyet kap a felhőben – plusz hozzáférést biztosíthat az Office-hoz iskolához vagy munkához – mindezt havonta 9,99 dollárért. A OneDrive platformokon átívelő, tehát még ha iPhone-felhasználói is van a házban, mégis kihasználhatják az Office 365 összes előnyét..

A OneDrive alkalmazás szellemes és könnyen használható, alján kényelmes hivatkozásokkal rendelkezik fájlok, megosztott fájlok és fényképek számára. Az UI mappákat használ, és nem különbözik túl sokat az Android alapértelmezett fájlkezelőjétől. A fényképeket is el lehet helyezni arra, hogy engedélyezze a fényképek automatikus feltöltését az eszközéről.

Egyéb okok, amik tetszik az OneDrive

A Microsoft OneDrive rendelkezik egy „személyes tároló” elnevezésű funkcióval, amely lehetővé teszi a fájlok tárolását a OneDrive-en belüli térben, amely magában foglalja a hozzáadott biztonságot és 2FA-t igényel. 

Az ingyenes csomag használatával korlátozhatja, hogy hány fájlt tárolhat a személyes tárolóban, bár korlátlan fájlokat is képes tárolni a tárolási korlátozásig, az Office 365 tervvel. A személyes tároló ugyanúgy működik, mint egy mappa, és a többi fájllal megtalálható.

Noha a Google Drive és az OneDrive a legtöbb területen hasonló funkciókat kínál, a OneDrive messze kiválóbb tárolási lehetőséget kínál családoknak és csoportoknak, mivel minden felhasználó megkapja a saját terabájt tárhelyét. Olvassa el többet a OneDrive-ről a OneDrive áttekintésünkben.

5. MEGA

A MEGA hosszú ideje működik. Valószínű, hogy valószínűleg már letöltött valamit a MEGA-ból a múltban, amikor az egyik népszerűbb fájlmegosztó webhely volt. Néhány változáson megy keresztül, és most egy felhőalapú tárolási szolgáltatás, amely a biztonságra összpontosít, és néhány egyedi funkciót valósít meg..

mega-mappa

Az egyik kiemelkedő szolgáltatás a titkosított csevegés, amely egy biztonságos üzenetküldő rendszer a MEGA-n belül, amely lehetővé teszi a csevegést más felhasználókkal. A MEGA képes arra, hogy jelszavakat állítson be a hivatkozásokra, így amikor megosztja a fájljait, biztonságban érezheti magát, tudva, hogy még ha nem szándékos személy is kapja meg az Ön linkjét, akkor nem tudja kinyitni azt jelszó nélkül..

A biztonság témájának folytatásaként a MEGA a 2FA-t alkalmazza fiókja védelmére bejelentkezéskor és nulla tudású titkosításkor, így még a MEGA sem fér hozzá a fájlokhoz. Ne felejtse el átnézni a legjobb jelszókezelők útmutatóját, mivel a nulla ismeret megakadályozza, hogy a MEGA visszaállítsa jelszavát, ha elveszíti..

A MEGA ingyenesen elindít 15 GB tárhelyet, és rendelkezik egy olyan eredményrendszerrel, amely bónusztárolót nyújt Önnek olyan feladatok elvégzéséhez, mint például a MEGA megosztása a barátaival. A MEGA versenyképes tárolási terveivel is rendelkezik, amelyek kezdődnek a 400 GB-tól és egészen a 16 TB-ig terjednek, így kiváló választás azok számára, akiknek nagy tárolási igényük van.

mega-dia

Az alkalmazás tapasztalata meglehetősen szokásos a MEGA-val, ami jó, mert azt jelenti, hogy felveheti és fájljait sokféle tanulás nélkül tárolhatja. Az alkalmazás alsó része tartalmaz hivatkozásokat a titkosított csevegés, a megosztott mappák, a felhőmeghajtó és a fényképek könnyű eléréséhez..

Más okok, amik tetszik a MEGA

Lehet, hogy a MEGA nem mindenki számára elérhető, de komoly biztonságot jelent az asztalhoz. Miközben a Google Drive és a OneDrive az alkalmazások integrálására és a kiegészítő szolgáltatásokra összpontosít, a MEGA nulla ismeretlen titkosítást hoz létre a teljes fiókjában, és biztonságos csevegési és linkjelszavakat ad hozzá.. 

Ha a biztonság a legnagyobb hangsúly, akkor a MEGA nagyszerű versenyző. A MEGA alapos áttekintése érdekében javasoljuk, hogy nézze meg a MEGA áttekintését.

6. Tresorit

A Tresorit egy másik szuper biztonságos felhőtároló szolgáltatás, amely jól működik az Android-kal. Ez is egy nagyon alapvető felhasználói felülettel rendelkezik, amely magától értetődő, és nem igényel sok játékot a tanuláshoz. A Tresorit fájljait a „Tresors” mappában tárolja, amely titkosított mappákba tartozik, és dokumentumait feltöltheti és kezelheti, ahogy elvárja.

A Tresorit megkönnyíti a linkek kezelését, így nyomon követheti a megosztott fájlokat és mappákat. Bármikor megváltoztathatja linkeinek beállításait, és meg is ölheti őket közvetlenül az alkalmazás Linkek lapján.

A motorháztető alatt a Tresorit biztonságban tartja fiókját a nulla ismeretlen titkosítással, valamint a 2FA-val, és fájljait nyugodtan és tranzit alatt titkosítja. A nehéz biztonság egyetlen hátránya, hogy nincs külső alkalmazásintegráció, mint például a Google Dokumentumok esetében.

Noha a Tresorit a biztonság szempontjából kiemelkedő teljesítményt nyújt, nem igazán versenyképes a tárolási árazás szempontjából. Az ingyenes csomag mindössze 3 GB tárhelyet tartalmaz. A 200 GB-os terv végrehajtása havonta több, mint 10 USD-t tesz ki, ami összehasonlításként meghaladja a Google által a 2 TB-os díjat..

Más okok, amire tetszik a Tresorit

A Tresorit valószínűleg remekül használható felhőalapú tároló szolgáltató, de ami hiányzik a termelékenységből, többet jelent, mint fedezi a biztonságot. A Tresorit a legjobban van a fiókja védelme szempontjából, és magasabb lenne a listán, ha a költségek nem lennének annyira.

Az árképzés eltekintve attól, hogy ha a legjobb biztonságra van szüksége, és hajlandó fizetni érte, akkor nem hibázhat a Tresorit ügyben. A Tresorit árakról és biztonságáról bővebben a Tresorit teljes áttekintésében olvashat.

7. Dropbox

A Dropbox a felhőalapú tárolási szolgáltatások nagyszülöttje, és 2007 óta működik. Habár a Dropbox rendkívül biztonságos, részt vett a PRISM-ben, egy titkos kormányzati megfigyelő programban, és 2012-ben is megsértették, amikor több millió jelszót loptak el..

dropbox mappa

A Dropbox azóta javította biztonságát, de javasoljuk, hogy a Boxcryptor és a Dropbox használata mellett biztosítsa a fájlokat, mivel hiányzik a nulla tudású titkosítás, bár engedélyezheti a 2FA-t. Ha kíváncsi a Dropbox iránt, és többet szeretne megtudni annak biztonságáról, olvassa el a teljes Dropbox áttekintésünket, ahol részletesen áttekintheti az előnyeket és hátrányokat..

A biztonságon kívül a Dropboxnak van néhány kényszerítő oka annak, hogy kipróbálja. A Dropbox kompatibilis az Office Online szolgáltatással, így létrehozhat és szerkeszthet dokumentumait a felhőben, valamint szerkesztheti a korábban feltöltött dokumentumokat. A Dropbox lehetővé teszi a fájlok megosztását linkeken keresztül. A link beállításait is kezelheti, bár ehhez fizetős tervre kell frissítenie.

Árképzése kevesebb, mint a versenyképes, bár a Dropbox tervei az 1 TB-tól a korlátlan tárhelyig terjednek, ami kedvező a nagy tárolási követelményekkel rendelkező vállalkozások és felhasználók számára. A Dropbox rendelkezik egy ingyenes csomaggal is, amely 2 GB-os tárhelyet biztosít, kevesebb, mint sok más felhőalapú tárolási szolgáltatónál ebben a listában, de elegendő a szolgáltatás kipróbálásához vásárlás előtt..

dropbox-slidemenu

Maga a Dropbox alkalmazás hasonló a többihez. Feltölthet, szkennelhet és létrehozhat dokumentumokat. Az UI-t könnyű navigálni, és a funkciókat könnyű megtalálni. Az egyik dolog, amely hiányzik a felhasználói felületről, a link fül, ami megtalálható a Sync.com alkalmazásban, többek között a listán.

Ha tetszik a Dropbox, de nem tudja átnézni a biztonsági problémák történetét, akkor tekintse meg a legjobb Dropbox alternatívák útmutatóját. Megállapíthatja, hogy a felsorolt ​​lehetőségek közül sok megtalálható ebben az útmutatóban, valamint más nagyszerű szolgáltatásokkal, mint például az Amazon Drive és a Box.

Más okok, amiket szeretünk a Dropbox

Az Office kompatibilitással együtt a Dropbox egy Papír nevű szolgáltatást kínál, amely elérhető az alkalmazás bal oldalán lévő kicsúszás menüben. Ha megérinti, akkor a papír letöltése szükséges. A letöltés után szöveges dokumentumokat és feladatlistákat készíthet. Akár képeket is feltölthet a létrehozott szöveges dokumentumokba, közvetlenül a Papírból.

Lehet, hogy a Dropbox nem a legjobb biztonságot nyújt, de jó együttműködést kínál az Office Online segítségével. A papír lehetővé teszi a Dropbox számára, hogy kettős legyen mind jegyzetelő alkalmazásként, mind teendőként. Noha a Dropboxnak problémái voltak a múltban, ez továbbra is megbízható felhőalapú tárolási szolgáltatás, amelyet érdemes megnézni.

8. Jéghajtómű

Az Icedrive csak 2019-ben indult el, de már most is érdekes biztonsági funkciókat valósít meg, amelyek ugyanúgy működnek, látva, hogy miként jelölte meg magát rendkívül biztonságos felhőalapú tárolási szolgáltatásként. Vessen egy pillantást a weboldal magyarázatára az Icedrive titkosításáról, és elmondhatja, hogy ezek üzleti tevékenységet jelentenek.

icedrive mappa

Az Icedrive egyik észrevehető biztonsági szolgáltatása a Twofish titkosítási algoritmus használata az AES felett. A Twofish valójában döntős volt az Advanced Encryption Standard versenyen, és végül nem választották ki, bár az Icedrive azt állítja, hogy a Twofish a kriptográfikusok általánosan elfogadott, mint biztonságosabb, mint az AES..

Bár az Icedrive sok védelmet nyújt a fájljainak, hiányzik a 2FA, és az Icedrive titkosításának nagy része, például a nulla tudás, a fizetési fal mögött van lezárva. Az Icedrive ingyenes csomagja azonban elindít 10 GB-val, ami ott van, ha összehasonlítja sok más ingyenes tárhely-csomaggal.

Az Icedrive az ingyenes csomag mellett három további tervvel is rendelkezik, köztük egy 1 TB-os tervnek, csupán havi 4,99 dollárért. Meg kell jegyezni, hogy bármilyen prémium csomag frissítése feloldja az Icedrive által kínált összes biztonsági funkciót is..

icedrive-slidemenu

Az Icedrive könnyen navigálható felhasználói felülettel, valamint remek sötét móddal rendelkezik, amely sokkal könnyebbé teszi az alkalmazást a szemén. Sötét mód mellett, az Icedrive azonnal ismerős lesz, mivel ugyanolyan általános megjelenésű, mint a listánkban szereplő többi felhőtároló alkalmazás többsége..

Az Icedrive lehetővé teszi a linkek megosztását és kezelését, bár a megosztási funkciók többségében prémium fiókra kell frissíteni. A linkek kezelése szintén nem olyan intuitív, mint a Sync.com, mivel megköveteli, hogy keresse meg a megosztott fájlt, majd kezeli a linket a fájlbeállítások között.

Egyéb okok, amik tetszik az Icedrive

Bár az Icedrive jelenleg nem rendelkezik sok funkcióval, és a fájlmegosztási lehetőségek kissé nehézkes, a teljes Icedrive áttekintésünkben megemlítjük, hogy a szoftver ígéretet mutat. Még a kiadása óta egy jól működő mobilalkalmazással rendelkezik, amely néhány egyedi funkcióval, jó tárolási lehetőségekkel és kiváló biztonsággal rendelkezik.

Az Icedrive egy olyan szolgáltatás, amely valószínűleg tovább fog fejlődni, amikor Ön használja, és ha ezzel rendben van, ez jó lehetőség a biztonság szempontjából gondolkodóknak vagy bárki számára, aki egyszerűen használható felhőalapú tárolási szolgáltatást szeretne, amely 10 GB ingyenes tárhelyet kínál..

Végső gondolatok

Több tucat felhőalapú tároló-szolgáltató van odakinn, amelyek jelölik az összes négyzetet a biztonság és a szolgáltatások szempontjából, bár nem mindegyik megéri az idejét. Itt bemutattuk a rendelkezésre álló legjobb felhőalapú tároló-szolgáltatókat.

Noha a Google Drive és az OneDrive kiválóan működik együtt, és integrálódnak saját irodai csomagjukkal, a Sync.com, a MEGA és az Icedrive nagy hangsúlyt fektet a biztonságra. A pCloud a közepén helyezkedik el, jó biztonság mellett, de néhány nagyszerű médiafunkcióval is. Ha elsősorban a termelékenység miatt aggódik, akkor az együttműködéshez a legjobb felhőalapú tárolót fedjük le.

A Tresorit és a Dropbox szintén kiváló lehetőségek, de feltétlenül használja a Boxcryptor szoftvert a Dropbox tárolásához. Ha a Dropbox, a Google Drive vagy a OneDrive között kerítésen áll, akkor erősen javasoljuk, hogy olvassa el a Google Drive vs Dropbox vs Microsoft OneDrive összehasonlítási útmutatót a három szolgáltatás alapos áttekintése érdekében..

Bármelyik felhőalapú tárolót is választja Android telefonjára vagy táblagépére, biztos lehet benne, hogy az itt felsorolt ​​összes lehetőség tesztelve van, és a fájlok tárolása és megosztása során a felhőben is szolgálni fog.. 

Nagyra értékeljük azt az időt, amelyet Ön elolvasta az útmutatónkkal, és szívesen meghallgatjuk a véleményét, ezért ne habozzon megjegyzést fűzni, és tudatja velünk gondolatait. Köszönöm hogy elolvastad.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me