A legjobb felhőalapú tárolás a Mac 2020-hoz: Felhő alapú beállítások az Apple számára

Az Apple termékek tulajdonosai számára az iCloud ésszerű választásnak tűnik az online tároláshoz. Megoszthatja fényképeit és fájljait az eszközök között, automatikusan készíthet biztonsági másolatot Apple termékeiről és így tovább. Noha számos iCloud tárolási terv létezik, a tárolórendszerrel való foglalkozás nehézkes, és számos jó iCloud alternatíva is létezik..


Mivel a dokumentumok kezelése az iCloudon nehéz lehet, azoknak a Mac felhasználóknak, akik az adatok feletti nagyobb ellenőrzést akarnak, több lehetőséget kell megvizsgálniuk, mielőtt belekezdenek az Apple ajánlatába. Ezért készítettük az öt legjobb felhő-tárolási lehetőség listáját a Mac-hez. Ha még nem rendelkezik Mac-rel, akkor is megtekintheti a legjobb felhőalapú tárolási útmutatónkat.

Ha a legjobb megoldást keresik, akkor a Sync.com-ot választottuk. Összességében ez a kedvenc felhőalapú tárolónk, magas szintű biztonságának, egyszerű felületének és versenyképes árainak köszönhetően. A nulla tudásbiztonság – többek között a funkciók révén – a rendelkezésre álló legbiztonságosabb felhőtárolási lehetőségeket teszi lehetővé.

A legjobb felhőalapú tárolás a Mac 2020-hoz

A legjobb felhőalapú tárolási szolgáltatás kiválasztása Mac-hez

Az Apple számítógépeinek nagy részét – különösen a MacBooks-ot – a HDD-ről az SSD-re váltotta át annak érdekében, hogy a felhasználók számára vékonyabb eszközöket és gyorsabb, megbízhatóbb tárolást biztosítson. Annak eldöntésekor, hogy mi lenne a legjobb felhőalapú tárolás a Mac számára, megvizsgáltuk azokat a szolgáltatásokat, amelyek számos tárolási lehetőséget kínálnak Önnek.

Amikor a dokumentumokat felhőben tárolja, a biztonsági megsértés nagyjából a legrosszabb dolog, ami történhet az Ön adataival. Gondoskodtunk arról, hogy a listán szereplő összes lehetőség kiválóan biztonságos legyen, így személyes fájljait biztonságban védheti a fiókjába hozzáférni jogosulatlan felhasználók ellen..

Bár a listán szereplő összes szolgáltatás biztonságos, a kibővíthető fizikai tárolás extra nyugalmat biztosíthat. Ha ez olyasvalami, amit keres, vagy ha a legjobb személyes felhőalapú tárolóeszközt kívánja a Mac-hez, akkor ellenőrizze a legjobb külső merevlemez-meghajtót a Mac bontáshoz.

Végül szeretnénk megbizonyosodni arról, hogy minden felhőalapú tárolási lehetőségünk egyszerűen használható. Semmi sem zárja ki az embereket az új szolgáltatásból gyorsabban, mint egy csomó bonyolult menü és szolgáltatás. A tiszta felület, amely lehetővé teszi a fájlok könnyű feltöltését és a velük való interakciót, fontos az általános élmény szempontjából.

A legjobb felhőalapú tárolás Mac-hez: Sync.com

A felhő-tárolásról nehéz lehet megtalálni a tökéletes szolgáltatót. Néhányuknak kiváló tárolási lehetősége van, ám hiányzik a kiváló biztonság. Mások nagy biztonságot nyújtanak, de hiányoznak néhány alapvető tulajdonság. A Sync.com-nak lehet néhány hibája, de ez messze a legjobb felhőalapú tárolási szolgáltató, amelyet találtunk.

Sync.com Web-Control Panel-csúszka-1

Sync.com-Share-fájl-Link-Slider-2

Sync.com-Sync-Folder-Slider-3

Sync.com-Speed-fojtószelep-Slider-4

Sync.com-Two-Faktor-Authentication-csúszka-5

Előző

Következő

Ahol a Sync.com valóban kiemelkedik, annak biztonsága van, amely szó szerint a kezedben van. A nulla tudású titkosítás egy olyan szolgáltatás, amely biztosítja a jelszavát mindenki más kivételével. Ez magában foglalja magát a Sync.com-t is, ezért ne feledje, hogy a jelszó elvesztése azt jelenti, hogy elveszíti a fiókját. Ez a szolgáltatás azonban nem kötelező, ha nem akarja kockáztatni.

Míg néhány egyéb felhőalapú tárolási szolgáltatás, például a OneDrive, csak néhány tervet és korlátozott tárolási lehetőséget kínál, a Sync.com hat különböző tervet kínál. A Sync.com tervei az ingyenes 5 GB-os csomagtól a 10 TB-ig terjedő tárhelyig terjednek, amely az összes Mac-felhasználót lefedi, a legalapvetőbb igényeket kielégítőktől a több alkalmazottal rendelkező üzleti felhasználókig.

A tárolás a Sync.com segítségével a navigálás nagyrészt nagyon egyszerű. Böngészhet fájlokat akár rács, akár lista nézetben, és a tartalomban is kereshet. 

A mappák áthelyezéséhez egy menü használata szükséges, ellentétben a csak húzással és ejtéssel, és a fájlok letöltéséhez szükségtelen extra lépés szükséges, de a Sync.com általánosságban egyszerű és könnyen megtanulható..

Más okok, amelyeket szeretünk a Sync.com

A Sync.com kedvelésének másik oka a fájlmegosztás. A Sync.com lehetővé teszi linkek létrehozását és megosztását a fájljaival. Bár ez a szolgáltatás nem egyedülálló, a Sync.com ingyenesen titkosítja linkeit, függetlenül attól, hogy milyen fiókkal rendelkezik.

Összességében a Sync.com tárolási lehetőségek széles választékát, jó biztonságot és hasznos funkciókat kínál összehasonlítható – ha nem is alacsonyabb – árhoz, mint sok más felhőalapú tárolási lehetőség. Nézze meg a Sync.com áttekintésünket további információkért, vagy most már elkezdheti az új szolgáltatást. 

Ha a tiszta tárolóhely a cél, akkor nézze meg az Amazon felhőmeghajtó áttekintését 30TB-os tárhelyig.

pCloud

A pCloud ott áll a piacon a legjobb felhőalapú tárolási szolgáltatásokkal. A zenék és videók lejátszásának képessége, valamint a képek közvetlenül a pCloudból történő megnézése lehetővé teszi, hogy az iCloud valódi alternatívájaként érezze magát.. 

Bár a pCloud tele van funkciókkal, a korlátozott tervválaszték potenciálisan túl sok vagy túl kevés tárhelyet hagy a felhasználók számára. Ez, valamint az üzleti fiókok iránti magasabb felhasználói igény, ezért végül második lett a Sync.com-hoz.

pCloud webes felület fájlok

pCloud szinkronizáló mappa

pCloud File File Link megosztása

pCloud letöltési linkek

pCloud Drive Client

Előző

Következő

A pCloud egyik legjobb tulajdonsága az, hogy képes a médiával való interakcióra, mintha natív módon tenné. A Mac felhasználók képeket tekinthetnek meg, valamint zenét és videókat játszhatnak le a felhőből. A pCloud alkalmazáson keresztül lejátszási listákat is létrehozhat és hallgathat Mac-en vagy okostelefonján.

A pCloud AES 256 bites titkosítást, nulla ismereteket és két tényezőt igénylő hitelesítést használ a fájljainak megóvására azoktól, akik esetleg hozzáférést keresnek hozzájuk.. 

Bár a pCloud kiváló védelemmel rendelkezik, nem minden biztonsági intézkedése jár ingyenes fiókkal. A magánélet védelme érdekében azt javasoltuk, hogy fizesse ki a Crypto kiegészítőt, mivel nulla tudású titkosítást kap, amely megakadályozza, hogy a pCloud hozzáférjen a fájljainak..

Ezen felül könnyű navigálni a pCloud-ban. Megnézheti a fájljait és mappáit lista vagy rács nézetben, és megoszthatja fájljait engedély vagy link segítségével. Szinkronizálhatja a mappákat a pCloud és a Mac között is, ha van valami, amelyet biztonsági másolatot kell készíteni.

A pCloud tartalmaz egy ingyenes tervet, amely 10 GB tárhelyet biztosít Önnek. Az iCloud felhasználók számára, akik az ingyenes 5 GB-os tárhelyet valami másra szeretnék cserélni, a pCloud ingyenes terve dupla tárhelyet biztosít a Sync.com és az iCloud számára, és Önnek lehetősége van arra is, hogy több tárhelyet érjen el bizonyos feladatok elvégzésével a pCloudon belül..

Ha a szabad terv kissé korlátozottnak érzi magát, akkor választhat két további terv közül: az 500 GB-os vagy a 2 TB-os terv. Ezeket a terveket havonta lehet fizetni, vagy egy nagydíjért megvásárolhatja az egész életen át tartó tervet. A Crypto terv további 3,99 USD havonta.

Egyéb okok, amiket szeretünk, pCloud

Noha a pCloud korlátozott tervválasztása megakadályozta, hogy a legfontosabb helyet foglalja el, ez nagyon jó lehetőség azok számára, akik a médiára összpontosítanak, és tartalmukhoz natív módon szeretnének hozzáférni Mac és okostelefonjukról. Azt is szeretjük, hogy a pCloud lehetővé teszi, hogy a képeket nem csak teljes felbontásban tárolja, hanem kisebb méretben is töltse le.

Ha többet szeretne tudni a pCloudról – beleértve annak biztonságát és tulajdonságait is, akkor olvassa el a pCloud áttekintésünket, vagy tekintse meg a kockázatmentes próba ingyenes tervét..

Tresorit

A Tresorit egy erős felhőalapú tárolási szolgáltatás, amely jól működik és kiváló biztonsággal rendelkezik. A Mac-felhasználókat, akik inkább egy hagyományos fájlrendszert választanak, el lehet távolítani úgy, hogy minden szinkronizálni kívánt mappához „tresorokat” hoznak létre és kezelnek, amelyeket külön kell szinkronizálni. Ugyanakkor ha túljut ezen, az asztali kliens ismerős és könnyen navigálható.

Tresorit-homepage-2019

A Tresorit nem zavarja a biztonságot és az adatvédelmet. Nemcsak hasonló biztonsággal rendelkezik, mint a Sync.com, hanem számos adatvédelmi tanúsítvánnyal rendelkezik, amelyek védelmet nyújtanak a felhasználástól függetlenül. A Tresorit székhelye Svájcban is található, ahol őt az ország kiváló adatvédelmi törvényei kötelezik.

A fizetett felhasználók számára a Tresorit remek verziós funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi a fájlok visszaállítását a korábbi verziókra, abban az esetben, ha a fájl valamilyen módon veszélybe kerül, vagy nem szándékos módosítás történt. A Tresorit rendelkezik egy kiegészítővel a Microsoft Outlook számára, amely lehetővé teszi a csatolt fájlok biztonságosabb elküldését.

Bár a Tresorit számos kiváló funkcióval rendelkezik, a legnagyobb hátránya a terveiben rejlik. Az ingyenes csomag mindössze 3 GB tárhelyet kínál, és nincs verziózás. A többi terv 200 GB-tól korlátlan vállalati fiókig terjed, legalább 10 alkalmazottal rendelkező vállalatok számára. A tervek költségei drágábbak, mint a Sync.com-nál, évi 10,42 USD-tól kezdve, ha évente fizetnek.

Más okok, amire tetszik a Tresorit

A Tresorit költsége miatt nehéz azt ajánlani, mint a legjobb felhőalapú tárolási lehetőséget a Mac felhasználók számára. A Tresorit azonban kiemelkedik a biztonságban, és nem nehéz használni, ha túljutsz a kezdeti tanulási görbén. Ha rendkívül biztonságos alternatívát keres a Sync.com vagy a pCloud számára, akkor nézd meg a Tresorit áttekintést.

MEGA

A MEGA meglehetősen egyszerű, mégis biztonságos felhőalapú tárolási szolgáltatás, amely jó munkát végez az iCloud alapvető funkcióinak cseréjével egy erősebb tárolórendszerrel. Az ingyenes csomag sokkal több tárhelyet kínál, de azok a Mac felhasználók, akik kényelmesek az iCloud 5 GB-os ingyenes csomagjával, ingyenesen élvezhetik a MEGA 15 GB-os felhőalapú tárolóját..

MEGA-honlaphoz 2018

Fiókja és fájljainak biztonságának megőrzése érdekében a MEGA többek között AES 128 bites titkosítást és két tényezős hitelesítést használ. Bár a MEGA titkosítása nem azonos a Sync.com vagy a pCloud szintjén, biztos lehet benne, hogy adatai biztonságban vannak. A MEGA kiterjedt és részletes adatvédelmi politikával is rendelkezik, amelyről itt olvashat.

A MEGA olyan funkciókat tartalmaz, mint a verziózás és a képesek natív megtekintésére és a videók lejátszására. Nem játszik le zenét és nem képes lejátszási listákat kezelni, de a pCloud feletti extra 5 GB-os ingyenes tárhely nagyszerű lehetőséget kínál, ha nem kell ilyen multimédiás vezérlés.

A nagylelkű 15 GB-os ingyenes tárhely miatt a MEGA az egyik legjobb ingyenes terv ebben a listában. Ha éppen éppen felhőalapú tárolást folytat, és jó összeget szeretne, anélkül, hogy sokat fizetne, akkor a MEGA megfelelő választás. A MEGA-nak négy fizetett terve is van, kezdve a 200 GB-os Pro Lite tervet és a 8 TB Pro III tervet.

Kevesebb, mint 6 dollárnál a Pro Lite terv a MEGA terveinek legjobb értéke, bár nem olyan versenyképes, mint a Sync.com vagy a pCloud, amelyek egyaránt 500 GB-ot kínálnak kevesebb, mint 5 dollárért havonta. Összességében a MEGA ingyenes terve a kiemelkedő funkció, mivel többet nyújt, mint a Sync.com vagy akár a pCloud.

Más okok, amik tetszik a MEGA

Az egyik kedvelt kiegészítő szolgáltatás a MEGA Thunderbird kiegészítő, MEGAbird, amely lehetővé teszi nagy mellékletek e-mailben történő elküldését.. 

A MEGAbird, a 15 GB-os ingyenes tárhely és a képek megnyitása és videóinak natív kombinációja általánosságban nagyon jó bevezetést nyújt a felhő-tároláshoz. Elolvashatja a teljes MEGA-véleményünket, vagy most kezdheti el egy ingyenes tervet.

Noha a MEGA nagy mennyiségű ingyenes tárhelyet kínál, számos más szolgáltató hasonló ingyenes felhőalapú tárolást is kínál. Ha több felhőtároló-szolgáltatót szeretne ingyenes tervekkel vásárolni, olvassa el a legjobb ingyenes felhőalapú tárolási cikkünket.

Egy meghajtó

A Microsoft már régóta ismert az irodai termelékenység színvonalának meghatározásában. Most a felhőalapú Microsoft kínál az Office 365-et és vele együtt a OneDrive-t. Noha a OneDrive önálló szolgáltatásként is használható, az Office 365-hez csomagolva valóban ragyog.

A OneDrive navigálni könnyű. A webes ügyfél a Microsoft szem előtt tartásával foglalkozik vele, tehát nem különbözik túlságosan a Windows fájlkezelőjétől. Fájlok és mappák feltöltése vagy áthelyezése ugyanolyan egyszerű, mint a húzás és leejtés.

OneDrive webes felület fájlok

OneDrive Sync mappa csúszka

OneDrive App Launcher

OneDrive Link-fájlmegosztás létrehozása

OneDrive Word Online

Előző

Következő

A múltban a Microsoft nem volt biztonságban. Jelenleg a Microsoft többféle módon védi az Ön adatait, ideértve a végpontok közötti titkosítást is. A magánélet védelme aggodalomra ad okot a Microsoft és a OneDrive számára, mivel a cég székhelye az Egyesült Államokban van. Ez azt jelenti, hogy a Microsoftot az Egyesült Államok adatvédelmi törvényei kötelezik..

Bár a magánélet védelmével kapcsolatos amerikai törvények nem feltétlenül fogyasztóbarátak, a Microsoft feltételezett részvétele a PRISM-rel megnehezíti a OneDrive ajánlását érzékeny információk tárolására. Ha a biztonság a legfontosabb tényező, akkor nézd meg a legbiztonságosabb felhőtárolási szolgáltatások listáját.

A OneDrive 5 GB ingyenes tárhelyet kínál, és három fizetett csomagot kínál. Van egy olcsó 50 GB-os terv havi 1,99 dollárért, de a valódi érték a két Office 365 csomagban rejlik.

Az Office 365 „személyes” csomag havi 6,99 dollárba kerül 1 TB tárhelyért, az Office 365 „otthoni” csomag pedig 9,99 USD havi 5 TB tárolóért..

Egyéb okok, amik tetszik az OneDrive

Noha a OneDrive gyanúja merül fel a biztonságot illetően, ez továbbra is kiváló alternatívája lehet a listán szereplő többi felhőalapú tárolási szolgáltatásnak, különösen, ha más Microsoft-termékeket már használ. Noha a Microsoft gyanúja szerint segítséget nyújt az amerikai kormánynak az állampolgárok felmérésében, az adataival való bármi esélye nagyon csekély..

Ha többet szeretne megtudni a PRISM-ről, a Microsoft biztonságáról vagy a OneDrive árairól vagy szolgáltatásairól, akkor tekintse meg a teljes OneDrive-áttekintésünket. Kipróbálhatja az ingyenes tervet és az Office alapvető szolgáltatásait is. A vállalati felhasználók ellenőrizhetik azOneDrive for Business további vállalatirányítási funkcióit is (olvassa el a OneDrive for Business áttekintést).

Ha olyan másik felhőalapú tárolási szolgáltatást keres, amely integrálódik az Office-hoz, ellenőrizze a Dropbox alkalmazást. Olvassa el a Dropbox áttekintését a szolgáltatásról, valamint a Dropbox árakról.

Más alternatívák is vannak, ha felhőalapú tárolást keres integrációval a dokumentumok szerkesztéséhez és más irodai szolgáltatásokhoz. A Google Drive lehetőséget kínál dokumentumok létrehozására és szerkesztésére közvetlenül a Google Drive tárhelyéből, valamint 15 GB ingyenes tárhely és frissítési lehetőségeket kínál azok számára, akiknek többre van szükségük (olvassa el a Google Drive áttekintését).

Ha többet szeretne tudni a két szolgáltatásról, akkor nézd meg a Dropbox és a Google Drive mély merülés összehasonlítását.

Végső gondolatok

Nehéz megtalálni egy csodálatos felhőszolgáltatást, amely együttműködik a Mac-kel és megfelel minden igényének. Nagyon sok szolgáltatás található odakint, de ha kiváló biztonsággal, megfelelő szolgáltatásokkal és könnyen kezelhető szolgáltatással találja meg, a folyamatos fejfájás helyett élvezheti a felhőalapú tárolás tapasztalatait..

Noha a listán szereplő összes felhőalapú tárolási szolgáltatás valóban hasznos, a Sync.com a tárolási tervek széles választéka miatt nyer. Valójában a Sync.com a legjobb felhőalapú tárolóhely Mac és PC felhasználók számára is. A pCloud szorosan követi mögött, de kevesebb tárolási lehetőséggel rendelkezik.

Ha kifejezetten fájlmegosztó webhelyeket keres felhőalapú tárolás helyett, akkor több információt kaphat a MEGA-ról, a Dropboxról és a OneDrive-ről a nagy fájlok e-mailben történő továbbításával kapcsolatos útmutatónkban.. 

Mint mindig, szeretjük az Ön hozzájárulását. Ha van valami, amit hozzá szeretne adni ezekről a felhőalapú tárolási szolgáltatásokról, értesítse velünk az alábbi megjegyzéseket. Köszönöm, hogy elolvasta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map