A Dropbox-fiók törlése 2020-ban

A Dropbox egy népszerű szolgáltatás, amely lehetővé teszi fájlok tárolását és kezelését a felhőben. Csapatterveket és kompatibilitást kínál az Office Online-val. Ugyanakkor a Dropbox nem az egyetlen felhőalapú tárolási szolgáltatás, és valószínűleg el szeretné vinni a fájljait másutt, miután megnézte a legjobb felhőalapú tárolási útmutatónkat.


Szerencsére a Dropbox-fiók törlése és a Dropbox-ügyfél eltávolítása egy egyszerű folyamat, amelyet ebben a lépésről lépésre ismertetünk. Ne feledje: ha törli a fiókját, elveszíti a hozzáférést a Dropboxban tárolt fájlokhoz. A folyamat megkezdése előtt feltétlenül töltsön le minden megtartani kívánt fájlt.

Ha azonban törölni szeretné a Dropbox-fiókját, mert nem látja a szolgáltatás fejjelét, akkor nézze meg a Dropbox-áttekintést; meglephet néhány előnye, amelyekről Ön még nem tudott.

Hogyan lehet törölni a Dropbox-fiókomat?

Mielőtt törölné a Dropbox-fiókot, először le kell mondania a fizetős csomag előfizetését. Ha már használja az ingyenes Dropbox Basic tervet, akkor ugorjon át a szakasz utolsó bekezdésére. Ellenkező esetben olvassa tovább az indulást.

Először lépjen a Dropbox.com webhelyre, és jelentkezzen be fiókjába. Kattintson a profiljára vagy a körre az oldal jobb felső sarkában. A legördülő menüben kattintson a „beállítások” elemre, és keresse meg a „terv” fület. Miután ott lépett, görgessen az oldal aljára és kattintson a „Terv törlése” gombra.

beállítások

A „Terv visszavonása” gombra kattintva visszaléphet az alacsonyabb szintű oldalra. Görgessen az aljára, ahol lehetősége van kapcsolatba lépni a Dropbox támogatásával, megváltoztatni a tervet vagy leminősíteni. A leminősítési gomb szürkén néz ki, de menjen tovább, és kattintson a „Még mindig le akarom csinálni” pontra.

cancel-terv

Ez az oldal felszólítja Önt, hogy válasszon egy okot, amiért törli a tervét. Ezt a lépést nem hagyhatja ki, ezért válassza ki a visszavonás okát, majd kattintson a „folytatás” gombra a továbblépéshez.

downgrade-felmérés

A következő oldal összefoglalja mindazt, amit elveszíthet a Dropbox terv lemondásával. Görgessen az aljára és kattintson a „Még mindig szeretnék leminősíteni” elemre. Ezután visszatér a honlapjára.

Nagyon-this-time

Most, hogy visszavonta a tervét, törölheti a fiókját. Lépjen vissza a beállításokhoz, görgessen az oldal aljára, majd kattintson a „Fiók törlése” gombra. A „végleges törlés” lehetőségre kattintva be kell írnia a jelszavát, és meg kell adnia a távozás okát. Ki lesz jelentkezve a Dropbox kliensből, és azonnal a regisztrációs oldalra kerül.

Hogyan lehet törölni a Dropbox-fiókomat?

  1. Kattintson a profilképére vagy a képernyő jobb felső sarkában lévő szürke körre.
  2. Kattintson a legördülő menü „Beállítások” elemére (ha van ingyenes fiókja, ugorjon a 10. lépésre)
  3. Kattintson a „terv” fülre
  4. Kattintson a „terv megszüntetése” elemre.
  5. Kattintson a “Le szeretnék leminősíteni”
  6. Válasszon egy okot a leminősítésre
  7. Kattintson a „folytatás”
  8. Kattintson a “Még mindig szeretnék leminősíteni”
  9. Lépjen vissza az általános beállítások lapra
  10. Görgessen az oldal aljára
  11. Kattintson a „fiók törlése” elemre.
  12. Írja be a jelszavát, és válassza ki a távozás okát
  13. Kattintson a „végleges törlés” elemre.

Hogyan lehet eltávolítani a Dropbox alkalmazást a számítógépről?

A Dropbox kliens eltávolítása a Windows számítógépről sokkal gyorsabb feladat. A számítógép Start menüjében vagy a Windows gombjában kattintson a fogaskerék ikonra. Ezzel eljut a beállítások menübe.

windows-beállítások

A beállítások után kattintson az „alkalmazások” elemre, majd görgessen a Dropbox elemre. Kattintson az „uninstall” elemre, majd az előugró ablakban kattintson az „uninstall” elemre.

eltávolítás

Innentől megjelenik a Dropbox telepítővarázsló, és rákattinthat az „eltávolítás” elemre az ügyfél eltávolításához a számítógépről. A Dropbox mappa továbbra is a számítógépen lesz, tehát utolsó lépésként győződjön meg arról, hogy eltávolította a mappát és a nem kívánt fájlokat..

Hogyan lehet eltávolítani a Dropbox alkalmazást a számítógépről?

  1. Kattintson a számítógép Start vagy Windows gombjára
  2. Kattintson a fogaskerék vagy a beállítások gombra
  3. Kattintson az „alkalmazások” elemre.
  4. Keresse meg a Dropbox alkalmazást
  5. Kattintson az „eltávolítás” elemre.
  6. Kattintson a második eltávolítási gombra
  7. Kattintson az „uninstall” elemre a Dropbox telepítővarázslójában

Végső gondolatok

Most, hogy törölte fiókját, szabadon kipróbálhat valami újat. Javasoljuk a Sync.com-ot és a pCloud-ot, mint két legjobban besorolt ​​felhőalapú tárolási szolgáltatást. Mindkettő biztonságos, könnyen használható és nagyszerű terveivel rendelkezik. Nézze meg a pCloud áttekintést és a Sync.com áttekintést, hogy többet megtudjon.

Örülünk, hogy hallunk tőled, ezért ossza meg velünk a megjegyzésekben, ha bármilyen problémája merült fel a Dropbox-fiók törlésével vagy az ügyfél eltávolításával a számítógépről. Mint mindig, köszönöm az olvasást.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map