A Dropbox egyszerű lemondása 2020-ban

A Dropbox egy felhőalapú tárolási szolgáltatás, amely sok hasznos funkciót és tervet kínál, de ez nem jelenti azt, hogy mindenki számára elérhető. Ha feliratkozott a Dropboxra, és úgy találta, hogy nem a lehető legjobban használja ki a tervét, vagy ha a Dropbox nem felel meg az Ön igényeinek, akkor ideje lehet a szolgáltatást lemondni.


Ebben a cikkben részletesen ismertetjük az egyéni vagy a csapattervének törlési lépését. Azt is fedezzük, hogyan lehet visszatérítést kapni, és hogy Ön képes-e vagy sem.

Hogyan lehet lemondni a Dropbox előfizetését?

Az egyedi Dropbox terv törlése egyszerű. Az induláshoz kattintson a körre – vagy a profilképére – a kezdőlap jobb felső sarkában. Ezután kattintson a „beállítások” elemre a legördülő menüben a tercier menüből. Innentől a beállítási menü „általános” fülére kerül.

beállítások

A beállítások után kattintson a „terv” fülre. Az oldal alján kattintson a „terv megszüntetése” gombra, amely eljuttatja a leminősítési oldalra. Görgessen az alacsonyabb szintű oldal aljára, és kattintson a „Még mindig szeretnék leminősíteni” gombra a következő lépéshez.

cancel-terv

Ez a következő oldal egy felmérés, amelyet nem hagyhat ki. Válassza ki az okát, amiért csökkentette a tervét, és kattintson a „folytatás” gombra a folytatáshoz. Az utolsó oldalra kerül, amely elmondja neked, hogy mi lesz a lemondás.

downgrade-felmérés

Ha biztos benne, hogy leminősíteni akarja, görgessen az aljára, és kattintson a „Még mindig le akarom csinálni” elemre. Ha elérte ezt a pontot, és leminősíti azért, mert nem biztos benne, hogy mit fizet egy fizetett tervvel, akkor nézd meg a Dropbox áttekintésünket, hogy teljes bontást találjon annak előnyeire és előnyeire, amelyekre Ön esetleg nem is tisztában van..

Hogyan lehet lemondni a Dropbox előfizetését?

 1. Kattintson a Dropbox kezdőképernyő jobb felső sarkában lévő körre
 2. Kattintson a legördülő menü „beállítások” elemére
 3. Kattintson a „terv” elemre.
 4. Görgessen az oldal aljára és kattintson a „Terv törlése” elemre.
 5. Görgessen az oldal aljára és kattintson a „Még mindig szeretnék leminősíteni” elemre.
 6. Válassza ki a távozás okát
 7. Kattintson a „folytatás”
 8. Görgessen az oldal aljára és kattintson a „Még mindig szeretnék leminősíteni” elemre.

Hogyan lehet lemondni a Dropbox Business alkalmazást

Mielőtt megtudnánk, hogyan lehet megszüntetni a Dropbox üzleti fiókot, nézd meg a Dropbox Business áttekintésünket, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy az üzleti terv visszavonása a helyes lépés.

A Dropbox üzleti terv visszavonása kissé különbözik az egyedi terv visszavonásától. Először ellenőrizze, hogy bejelentkezett-e rendszergazdai fiókjával. A kezdőlapján a bal oldalon van egy lista egy “adminisztrációs konzol” opcióval. Kattintson erre az induláshoz.

dropboxbusiness-admin

Az adminisztrációs konzolban kattintson a képernyő bal oldalán található harmadlagos menü „számlázás” elemére. Miután belépett a számlázási menübe, görgessen lefelé és kattintson a „Terv törlése” gombra. Ha Ön egy ingyenes próbaverzió közepén van, akkor ugyanúgy visszavonhatja a próbaverziót.

dropboxbusiness-számlázás

Miután a lemondási oldalon lépett, görgessen az aljára, és jelölje be a négyzeteket, jelezve, hogy mit fog veszíteni, ha egy ingyenes csapattervre lép, és kattintson a „Teljes lemondás” elemre. Most, hogy ingyenes tervvel rendelkezik, visszatérhet az adminisztrációs konzolhoz, és törölheti a csapatot, hogy visszalépjen az egyedi fiókba, ha kívánja.

Hogyan lehet lemondni a Dropbox Business alkalmazást

 1. Jelentkezzen be a Dropbox rendszergazdaként
 2. Kattintson az „admin console” elemre.
 3. Kattintson a „számlázás” elemre.
 4. Görgessen az oldal aljára
 5. Kattintson a „terv megszüntetése” elemre.
 6. Jelölje be a nyugtázó négyzeteket
 7. Kattintson a „teljes lemondás” elemre.

Hogyan törölhetem a Dropbox-fiókomat?

Ha nem elegendő egyszerűen az ingyenes Dropbox Basic tervre történő áttérés, és inkább teljes mértékben törli a fiókját, akkor a folyamat egyszerű. Kattintson a kezdőképernyő jobb felső sarkában lévő körre, és keresse meg a „beállítások” pontot a harmadlagos menüből. Innen görgessen az oldal aljára és kattintson a „Fiók törlése” elemre.

Fiók törlése

A program felszólítja a jelszó megadására és a törlés okának kiválasztására. Ezután csak kattintson a „végleges törlés” elemre, és fiókja örökre törlődik. Bizonyosodjon meg arról, hogy biztonsági másolatot készít minden olyan fájlról, amelyet meg szeretne őrizni, mielőtt ezt a lépést elvégezné, mert fiókja törlése után nem fér hozzá hozzájuk.

Hogyan törölhetem a Dropbox-fiókomat?

 1. Kattintson a Dropbox kezdőképernyő jobb felső sarkában lévő körre
 2. Kattintson a legördülő menü „beállítások” elemére
 3. Görgessen az oldal aljára
 4. Kattintson a „fiók törlése” elemre.
 5. Írja be a jelszavát, és válassza ki a törlés okát

Jogosult-e visszatérítésre??

Ha fizetett egy Dropbox számlával, és visszatérítést szeretne kapni, akkor a terv megvásárlásától számított 14 napon belül törölnie kell, és az EU-ban vagy Törökországban kell élnie. Ha teljesíti ezeket a követelményeket, akkor vegye fel a kapcsolatot a Dropbox-tal a visszatérítésért.

Ha a csomagot az iOS vagy az Android alkalmazás segítségével vásárolta meg, a Dropbox javasolja, hogy kérjen visszatérítést a Google Play áruházban vagy az Apple App Store-ban. További információkért megtekintheti a Dropbox teljes visszatérítési politikáját.

Végső gondolatok

Noha sok felhőalapú tárolási szolgáltatás létezik, nem mindegyik mindenki számára elérhető. Ha elhagyta a Dropbox alkalmazást, és újabb felhőalapú tárolási megoldást keres, akkor a Sync.com és a pCloud ajánljuk a legjobb felhőalapú tárolási szolgáltatásokat, amelyeket felülvizsgáltunk. Nézze meg a Sync.com áttekintést és a pCloud áttekintést további információkért.

Vessen egy pillantást a legjobb felhőalapú tárolási útmutatónkra is, ahol mind a 28 felhőalapú tároló szolgáltatót rangsoroljuk. Most Önnek fordulunk. Segítettünk abban, hogy megszüntesse fiókját? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben, és köszönöm az olvasást.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map