2020-as legjobb e-mail szolgáltatások: Felhő alapú levelezés mindenkinek

Nem kell túl sok időt töltenie online, mielőtt bejelentkezési oldallal vagy egy nagy mezővel üdvözli az e-mailt. Szinte minden olyan webhelyhez, amelybe bejelentkezik, regisztrációkor meg kell adnia az e-mail címét. 


Az e-mail az is, hogy a vállalkozások, barátok, iskolák és munkahelyek kapcsolatba lépnek Önnel. Bár nagyon sok lehetőség van, nehéz lehet egy e-mail szolgáltatás megszerzése jó beérkező levelek biztonságával és kezelésével.

Az összes olyan információval, amely egy nap áthalad a beérkező levelek között, fontos, hogy a lehető legjobb biztonságot élvezhesse, és a beérkező levelekben könnyen navigálhasson. Noha a biztonság és a navigáció fontosak, kibővített tárolási lehetőségeket is megvizsgáltunk, így van lehetősége növekedni, ha szüksége van rá. Megvizsgáltuk azokat a funkciókat is, amelyek hozzájárultak az általános élményhez.

Ebben az útmutatóban bemutatjuk a legfontosabb e-mail szolgáltatásokat. A végén néhány lehetőséget is felvázolunk az elkerülés érdekében, és miért.

Legjobb e-mail szolgáltatás: Tutanota

A Tutanota az első helyet foglalja el kedvenc e-mail szolgáltatásunkként. Ez egyszerűen használható, ingyenes keresési funkciót tartalmaz, és bővíthető. Milyen tulajdonságai jól működnek, bár szeretnénk, ha a Tutanota tartalmazna valami hasonlót a Gmail kiegészítőihez. Figyelembe véve a Tutanota biztonságos természetét, megérthetjük, hogy miért nem haladt erre az útra.

Legjobb E-mail-szolgáltatás-tutano-tainbox

A Tutanota-fiókok közötti e-maileket automatikusan titkosítja egy kulcs, amelyet a készüléken helyben hoztak létre, tehát még a Tutanota – még kevésbé bárki más – nem fér hozzá az e-mailekhez tranzit során.. 

Maga a beérkező levelek maguk is különféle típusú biztonságot használnak az információk védelme érdekében, ideértve a két tényezővel történő hitelesítést. A Tutanota biztonságáról itt olvashat bővebben.

Legjobb E-mail-szolgáltatás-tutanota-díj

Az ingyenes e-mail terv mellett a Tutanota a legjobban fizetett e-mail szolgáltatás, két lehetőséggel: prémium és pro. A „prémium” terv lehetővé teszi az egyéni domain, a beérkező levelek szabályainak, a kibővített keresés és az e-mail támogatás használatát.

Ezenkívül akár öt e-mail álnevet hozhat létre, amelyek ideiglenes e-mail címek, amelyeket be- és kikapcsolhat. Ha feliratkozik valami olyanra, amelytől nem kíván levélszemét, az álnév megakadályozza, hogy a vállalkozások megkapják a valódi információit.

A „pro” terv mindent tartalmaz, amelyet a „prémium” terv tartalmaz, plusz prioritási támogatást, egyedi színeket és logókat, egyedi domain bejelentkezést és kapcsolatfelvételi űrlapokat. Öt álnévről 20-ra is felszámolódnak, mindkettő évente 75,60 dollár.

A kettő között javasoljuk a „prémium” tervet, mert évente 15 dollárnál jobb értéket kínál, öt álnévvel és egyéni domain funkciókkal.

Két további terv szerint Tutanota szerint az üzleti ügyfeleknek szólnak. Ezeknek a terveknek ugyanazok a költségeik és jellemzőik vannak, mint a „prémium” és a „pro” terveknek az általános felhasználók számára.

Terv:IngyenesPrémiumPro
Ár:Ingyenes15 dollár évente75,60 USD évente
Tárolás:1GB10GB10GB
E-mail álnevek:0520

Bővebben elolvashatja a Tutanotát és megnézheti, hogyan áll össze más szolgáltatókkal szemben a legbiztonságosabb e-mail útmutatónkban.

A legjobb ingyenes e-mail: Gmail

A Gmail a Google e-mail kliense. A Tutanota pillanat múlva érkezett, a Gmail számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a beérkező levelek bármilyen testreszabását. Kedvenc funkciónk az a kiegészítő kiegészítő telepítése, amely megváltoztatja a beérkező levelek működését.

Legjobb E-mail-szolgáltatás-gmailext

A kiegészítők olyan plug-inek, amelyek lehetővé teszik azoknak a funkcióknak a beépítését, amelyek natív módon nem szerepelnek a Gmail beérkező leveleiben. A Gmailben tucatnyi kiegészítő található, amelyek extra biztonságot, üzleti funkciókat és még sok más hozzáadhatnak. Összekapcsolhatja a népszerű szolgáltatásokat a Gmaillel, például az Evernote és a Dropbox.

Legjobb E-mail-szolgáltatás-gmailext

A Gmailnek vannak előnyei és hátrányai a biztonsággal kapcsolatban. A Google elismeri, hogy információkat gyűjt az Ön által küldött és fogadott e-mailekből, ezért nem helyezte el a Gmailt az első helyen. A Google-nak nincs natív lehetősége a végfelhasználók közötti titkosításra sem a Gmail felhasználói között, bár kéttényezős hitelesítéssel rendelkezik.

A Gmail ingyenes a Google-fiókkal, és 15 GB tárhelyet biztosít a Google szolgáltatásai közötti megosztáshoz. Ha ez teljesül, akkor öt további terv érhető el, kezdve a 100 GB-os havi 1,99 USD-tól a 20 TB-ig, a havi 199,99 USD-ig. A Google további terveiről és a Google-fiókjáról a Google Drive-áttekintésünkben olvashat bővebben.

Zoho

A Zoho, a Google-hoz hasonlóan, egy teljes alkalmazáscsomagot kínál, amely egyaránt szolgálja a vállalkozásokat és az egyéni felhasználókat. Fiók létrehozása korlátozott hozzáférést biztosít annak alkalmazásaihoz, ideértve a Zoho Writer, a dokumentumszerkesztő, a Zoho Books, a számviteli szoftvert és a Zoho Cliq, azonnali üzenetküldő alkalmazás alkalmazását.. 

Legjobb E-mail-szolgáltatás-zohoext

A Zoho-ban néhány teljesen ingyenes alkalmazás is be van építve, például a Zoho Notebook. A Zoho alkalmazásairól bővebben a Zoho Notebook áttekintésben és a Zoho Books áttekintésben olvashat.

A Zoho beérkező leveleiben könnyű navigálni. Három részre oszlik, hogy megjelenjen az oldalsáv, a beérkező levelek és a nyitott e-mail. A Zoho támogatja a beérkező levelek kiterjesztéseit, például számlákat, jegyzeteket és előfizetéseket a „prémium” felhasználók számára. Az éjszakai üzemmód akkor is segít, ha hosszú ideig este néz a képernyőre.

Legjobb E-mail-szolgáltatás-zohoext

A Zoho számos biztonsági intézkedést alkalmaz az e-mailek és egyéb információk biztonságossá tétele érdekében. A postafiók titkosítva van, így csak Ön fér hozzá hozzá. 

Amikor leveleket küld a kiszolgálók között, a Zoho végpontok közötti titkosítást használ, sőt azt is megmondja, ha az elküldött e-mail nem lesz titkosítva. Nem minden Zoho tervhez tartozik az összes biztonsági intézkedése, ezért győződjön meg arról, hogy tetszik a terve.

Az ingyenes e-mail fiók csak a webes hozzáféréssel érkezik a beérkező levelekhez, valamint 5 GB-os felhasználónként és 25 MB-os korlátozási korlátot jelent. Legfeljebb öt felhasználót is létrehozhat, és a Zoho egy egyéni tartományt is üzemeltet. További szolgáltatások és biztonság érdekében érdemes megnéznie a Zoho két fizetett egyedi postatervét: a lite és a premium.

A Mail Lite havi 1 dollár, és az ingyenes csomaghoz hasonlóan 5 GB tárhelyet, valamint egy 25 MB-os csatolási korlátot is tartalmaz. Ezenkívül hozzáférést biztosít e-mail álnevekhez és IMAP / POP hozzáféréshez harmadik fél e-mail klienseiben is. Minden „prémium” terv hozzáféréssel rendelkezik az iOS és az Android alkalmazásokhoz.

A Mail Premium havi mindössze 4 dollár, és ugyanazokkal az előnyökkel jár, mint a „lite” verzió, plusz 50 GB tárhely, 250 MB-os mellékletek mérete és fokozott biztonság, valamint az e-mailek biztonsági másolatának készítése és visszaállítása. Itt részletesen áttekintheti Zoho összes tervét.

Terv:Mail LiteMail PremiumStandard (üzleti)Professzionális (üzleti)
Ár:Havonta 1 USD (évente számlázva)Havonta 4 USD (évente számlázva)Havonta 3 USD (évente számlázva)Havonta 6 USD (évente számlázva)
Tárolás:5GB50GB30GB100GB
Melléklet mérete:25MB40 MB – 250 MB30MB40 MB – 250 MB

Két további terv kínál kibővített üzleti funkciókat, amelyeket itt megnézhet. Ezek a tervek kiterjesztett vagy teljes hozzáférést biztosítanak a Zoho alkalmazáscsomaghoz, valamint a fájlok helyreállítását és a fájlok és dokumentumok keresését a teljes szervezetben.

iCloud e-mail

Az iCloud az Apple termékeit tápláló alkalmazások és funkciók csomagja. Az egyik nyújtott szolgáltatás az iCloud Mail, amelynek felülete nagyon könnyű navigálni, tiszta oldalsávjának és annak köszönhetően, hogy mindig mindenkihez hozzáfér. Bármilyen egyszerű is, az iCloud Mail rendelkezik néhány meglepő funkcióval.

Legjobb E-mail-szolgáltatás-iCloud

A Tutanota és a Zohohoz hasonlóan az iCloud Mail a háromirányú partíciót használja az oldalsáv, a beérkező levelek és a nyitott e-mailek megjelenítésére. Asztalon ez azt jelenti, hogy nem kell elhagynia a főoldalt az e-mailek elolvasásához.

Az iCloud Mail magában foglalja akár három álnév létrehozását ingyen. Ez lehetővé teszi, hogy több ellenőrzést gyakoroljon a beérkező levelek felett, és így az az, hogy a feliratkozott webhelyek nem férhetnek hozzá a valódi e-mail címhez. 

A beérkező levelek szabályait is létrehozhatja, így például ha nyaralni megy, akkor automatikusan válaszolhat egy üzenettel, amely leállítja a küldést, amikor a nyaralása lejárt.

iCloud-álnevek

Az iCloud biztonsága a múltban szikla volt. 2014-ben több híresség meztelen képeit kiszivárogtatta a nyilvánosság számára. Úgy tűnik, hogy a hackerek képesek voltak hozzáférni bizonyos iCloud-fiókokhoz a felhasználók által összekapcsolt Find My iPhone szolgáltatáson keresztül, amely nem korlátozta a jelszó lekérdezéseit. 

Ez lényegében lehetővé tette, hogy a támadók futtassanak egy programot a jelszavak kitalálására, amíg a megfelelő meg nem találja. Ennek eredményeként az Apple számos biztonsági intézkedést hajtott végre, többek között kétfaktoros hitelesítést adott hozzá. A szivárgásról és az iCloud biztonságáról bővebben az Apple felhőjének és biztonságának áttekintésében olvashat.

Az iCloud 5 GB-os ingyenes tárolóval rendelkezik, amelyet többek között biztonsági mentésekhez, e-mailekhez, fényképekhez és iCloud Drive-hoz is felhasználhat. Ha észreveszi, hogy 5 GB-ja feltöltődik, akkor frissíthet 50 GB-ra, 200 GB-ra vagy 2 TB-ra 0,99, 2,99 és 9,99 dollárért. Az iCloud egyéb funkcióiról további információt az iCloud Drive áttekintésünkben találhat.

Mail.com

A Mail.com egy egyszerű e-mail és felhő tárolási szolgáltatás, amelyet könnyű megtanulni, és néhány egyedi funkcióval és biztonsággal rendelkezik. Kedvenc funkciónk a Mail Collector, amely lehetővé teszi több e-mail cím kezelését. Van 2 GB-os felhőalapú tárolója a fájlok és dokumentumok feltöltéséhez, amelyek frissíthetők.

Legjobb E-mail-szolgáltatás-mailcom

A Mail.com ugyanazt a háromutas partíciót használja, mint sok más e-mail szolgáltatás. Ingyenes verziója e-mail stílusú hirdetéseket jelenít meg a beérkező levelek mappájában, valamint egy nagyobb hirdetést, amely a képernyő jobb oldalán helyezkedik el, így kevesebb hely marad az e-mail olvasására. A hirdetések eltávolíthatók egy „prémium” fiókkal.

A Mail.com ingyenes csomagjában tartalmazza a Mail Collector alkalmazást, amely lehetővé teszi, hogy bejelentkezzen az alternatív e-mail fiókokba, így el tudja olvasni, válaszolni és törölni az e-maileket a többi beérkező postaládájából anélkül, hogy bármikor el kellene hagynia a Mail.com webhelyet. Az SSL biztonsági protokollal hozzáfér a többi beérkező postaládához.

Legjobb E-mail-szolgáltatás-mail-com-gyűjtő

A Mail.com másik nagyszerű tulajdonsága, hogy akár 10 e-mail álnévet is létrehozhat ingyenesen. Alapértelmezés szerint kiválaszthatja, hogy melyik címről szeretne e-mailt küldeni, tehát ha az e-mailek nagy részét az álnév alapján szeretné elküldeni, akkor ezt könnyen beállíthatja.

A biztonság érdekében a Mail.com az SSL protokoll és a saját víruskereső kombinációját használja, amely vírusokat keresi a bejövő e-maileken, amely megvédi a készüléket esetlegesen esetlegesen sértő véletlenszerű telepítéstől..

A Mail.com ingyenesen használható, de ha úgy találja, hogy többet szeretne, választhatja a két „prémium” terv vagy a továbbfejlesztett tárolási terv egyikét.

Évente 29,99 dollárért a „prémium” terv eltávolítja a hirdetéseket, 10 GB tárhelyet biztosít, és lehetővé teszi több eszközről történő e-mailek elérését, valamint az e-mailek továbbítását és ütemezését. Felhívhatja a telefonos ügyfélszolgálatot is segítségért.

Ha 10 GB-nál több tárhelyet szeretne, akkor frissítse a „prémium” tervét, hogy tartalmazzon 100 GB-ot évente 47,87 USD-ért, bár ez a kombináció nem ad további funkciókat.

Terv:PremiumPremium + 100GB
Ár:Évente 29,99 USDÉvente 47,87 USD
Tárolás:10GB100GB
Hirdetések:NemNem

Felejthetetlen említések

Sok jó e-mail szolgáltatás van odakinn, amelyek értékelik az Ön biztonságát és sok nagyszerű szolgáltatást nyújtanak Önnek. Sajnos van néhány e-mail szolgáltatás, amelyek a múltban forró vízben voltak, akár súlyos biztonsági sértések miatt, akár sok apró kérdés miatt, például az e-mailek eltűnése esetén. 

Az Outlook.com – korábban Live.com, korábban Hotmail.com – a Microsoft e-mail szolgáltatása. Ezenkívül panaszkodik az e-mailek eltűnéséről, az elküldött levelek automatikusan levélszűrőké történő kiszűréséről, és még sok másnak is teszi az Outlookot valami számára, amely elkerülhetővé teszi az.

A Yahoo egy másik e-mail szolgáltatás, amelyet a biztonság hiánya miatt nem tudunk ajánlani. 2013-ban a Yahoo is egy nagyon súlyos csapás áldozata volt. 

Míg az iCloud felhasználók a célzott adathalász áldozatai voltak, azért hagyjuk el a Yahoo-t ebből a listából, mert a hack potenciálisan az összes fiókját érintette. Ez és a Yahoo bizonytalan jövője olyasmit tesz, amit nem tudunk ajánlani.

Végső gondolatok

Bár a listán szereplő bármelyik e-mail szolgáltatás lehetővé teszi e-mailek küldését és fogadását, a Tutanota a biztonság iránti elkötelezettsége és hasznos funkciói miatt kiemeli a helyet. A Tutanotában könnyű navigálni, és megfizethető prémium terveket kínál, így még növekedhet.

A listán szereplő e-mail szolgáltatásokat használ? Szeretnénk hallani rólad, és megoszthatja velünk tapasztalatait az alábbi megjegyzésekben. Köszönöm hogy elolvastad.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map