12 legjobb ingyenes felhőalapú tárolás 2020-ra: Sync.com, pCloud, MEGA és egyéb

Ha még nem fizet a felhőalapú tárolásért, akkor valószínűleg nem vágyakozik arra, hogy kipróbálhassa egy előfizetést. Szerencsére szinte az összes legjobb felhőalapú tároló szolgáltató ingyenes csomagot kínál, amely lehetővé teszi az adatok online tárolását anélkül, hogy a kiváltságért egy centet fizetne..


Azért vagyunk itt, hogy ma a piacon megtalálható legjobb ingyenes felhőalapú tárolási tervek listájával segítsünk Önnek a rossz és a jó rendezésében. Itt van 12 legnépszerűbb szolgáltató, a pCloud-tól az IDrive-ig és minden között, mindegyik változó tárolási korlátozásokkal és funkciókkal.

Mi a legjobb ingyenes felhőalapú tárolás?

Válaszoljunk gyorsan erre. A piacon a legjobb ingyenes felhőalapú tárolás a pCloud, amely akár 10 GB tárhelyet és rengeteg prémium funkciót kínál, mindezt teljesen ingyenes. A teljes 10 GB-os tartalom eléréséhez néhány feladatot kell elvégeznie, de ez többnyire erőfeszítés nélküli.

A Sync.com azonban egy másodperc múlva jön, és a többi szolgáltató sem messze van, ezért futtassuk mindegyiket egyenként.

 1. pCloud – akár 10 GB-os ingyenes adattárolás
 2. Sync.com
 3. Google Drive
 4. MEGA
 5. Dropbox
 6. Amazon Drive
 7. Apple iCloud
 8. Microsoft OneDrive
 9. Mediafire
 10. Yandex Disk
 11. Degoo
 12. Én vezetek

1. pCloud

Kezdjük a kedvenc szolgáltatónkkal. Mint a korábbi pCloud áttekintésünkből kiderül, egy ideje óriási rajongói vagyunk ennek a felhőalapú tároló-szolgáltatónak, mert mindent átfogó, sok tárhelyet kínál nagyszerű biztonsággal és prémium lejátszási lehetőségekkel a médiatartalmakhoz.

pcloud-desktop-app

Néhány ingyenes felhőalapú tárolási terv sok helyet kínál, de átmenetileg. Időközben a pCloud 10 GB-os kínálata jó áron van – nincs korlátozás, nincs probléma. Néhány további feladatot meg kell tennie a teljes 10 GB-os tartalom megszerzéséhez, például más felhasználókat kell a pCloud-hoz irányítania. Ellenkező esetben meglehetősen alapvető 2 GB-os tartalommal bír.

A legjobb zenei tároló

A tároláson kívül a pCloud beépített HD-médialejátszója alkalmassá teszi a kedvenc TV-műsorok és otthoni videók tárolására. A lenyűgözően megtervezett médialejátszónak köszönhetően ez az egyik legjobb ingyenes felhőalapú tárolási lehetőség a zene számára, amely lehetővé teszi a saját lejátszási listák létrehozását a mentett zenefájlokból.

Az egyetlen olyan szolgáltatás, amely hiányzik a pCloud ingyenes csomagjából, a fájlok jelszavas védelme, a nyilvánosan megosztott fájlok lejáratának dátuma és a fontos dokumentumok titkosítása. 

Ha ez problémát jelent, frissíthet a pCloud Premium-ra, akár 500 GB-os, akár 2 TB-os tárhellyel, havonta 4,99 dollárral kezdve..

2. Sync.com

Ha a pCloud nem vonzza Önt, akkor azt javasoljuk, hogy vegye be a Sync.com webhelyet centrifugáláshoz, mint második legjobb alternatívánk. Először megnézheti a Sync.com áttekintést, hogy részletesebben megnézhesse a szolgáltatást.

sync.com-sync-web-app

A Sync.com csak 5 GB tárhelyet kínál ingyenes csomagjában. Ez elegendő ahhoz, hogy megkapja, de ha elkezdi használni, nehezen tudja ellenállni a kísértésnek, hogy 500 GB-ra vagy 2 TB-ra bővítse az évi 60 USD-t. Ugyancsak nincs fájlméret-korlátozás, ezért a nagy fájlok számára az egyik legjobb felhőalapú tárolási lehetőség.

Ha inkább a „ingyenes” kifejezést szeretné, ha azt jelenti, hogy a szabad, és nem gondolja magát egy kicsit, akkor kihasználhatja a Sync.com nagylelkű ajánlási rendszerét. Kérjen valódi embereket, hogy iratkozzanak fel a Sync.com használatára (valódinak kell lenniük, a Sync.com ellenőrzi), és regisztrációnként további 1 GB-ot kapsz. Noha a 20 GB-os kupakkal rendelkezik, a cégről ismert, hogy eltávolítja, ha e-mailt küld.

Legjobb Androidra

A Sync.com az egyik legjobb ingyenes felhőalapú tárolási lehetőség az Android számára, nagylelkű tárolásának és nagy teljesítményű, könnyen használható mobilalkalmazásának köszönhetően. Ez az egyik legjobb nulla ismeretű felhőalapú tároló-szolgáltató, 256 bites AES fájl titkosítással és két tényezős hitelesítéssel.. 

A kanadai (ahol a Sync.com székhelye) szigorú adatvédelmi törvényei segítenek abban, hogy a listánk egyik legbiztonságosabb felhőtároló szolgáltatója is legyen. A prémium szolgáltatások szintén bőségesek: egy hónapos fájltörténet, a fájlok jelszavas védelme, a távoli fájl törlés és a könnyen hozzáférhető fióknaplók ingyenesen elérhetők. 

Ha kíváncsi vagy arra, hogy a Sync.com és a pCloud hogyan viselkednek egymással, a Sync.com és a pCloud összehasonlításunk segíthet.

3. Google Drive

Őrület lenne, ha a legjobb ingyenes online tárhelyről szóló cikk nem tartalmazná a Google Drive-ot. Amint a Google Drive áttekintésünkből kiderül, ez az egyik legjobb ingyenes felhőalapú tárolási megoldás, köszönhetően a Google Docs-okkal való zökkenőmentes integrációnak, valamint az ingyenes felhasználóknak nyújtott nagylelkű 15 GB-os tárolási korlátozásnak..

A Google Drive webes felülete

Ha Google-fiókkal rendelkezik, akkor semmit nem kell tennie, mivel a Google Drive tárolója standardként van benne. Ez a tárhely a Drive-ra, a Gmailre és más Google-termékekre, például a Google Fotókra vonatkozik. Ez nem jelent problémát, de figyelembe kell venni, ha már van egy nagy fotógyűjtemény feltöltve a Google szervereire.

Tárolóként szolgál minden olyan dokumentum számára, amelyet a Google Dokumentumok, a Google hatékony (és ingyenes) együttműködési termékeinek felhasználásával készít. Az összes Google Docs termék és szolgáltatás ingyenes, standardként. 

Vannak olyan adatvédelmi aggályok (elvégre a Google), amelyek esetleg halaszthatatlanok. A Google-ról ismert, hogy engedély nélkül vizsgálja meg fájljait, és ha nem tetszik nekik az, amit találnak, akkor megszünteti a fiókját. Ne feledje, ha a magánélet fókuszában van, főleg mivel a Google Drive nem tartalmazza a fájl titkosítását.

Google Drive árképzés

A Google Drive ingyenes, 15 GB-os tárolója nagylelkűbb, mint a legfontosabb ajánlásaink, a pCloud és a Sync.com. Nem bővítheti ezt freebies-ekkel vagy hivatkozásokkal, de feltölthet bizonyos, legfeljebb 5 TB méretű fájlokat.

Ha további Google Drive-tárhelyre van szüksége, akkor ez költségekbe kerül. Az ár országonként változik, de az Egyesült Államok felhasználói számíthatnak arra, hogy évi 19,99 dollárt (havonta 1,99 dollárt) fizetnek 100 GB tárhelyért, 29,99 dollárt évente 200 GB-ért vagy 99,99 dollárt évente 2 TB-ért. Ezt a kiegészítő tárolóhelyet a családtagokkal is megoszthatja.

4. MEGA

Egy olyan névvel, mint a MEGA, valóban számíthat valami lenyűgözőre. Nem egészen ez a helyzet, de a MEGA néhány érdekes funkcióval és csodálatos tárhellyel rendelkezik, amely az első öt oldalunkba helyezi.

MEGA

A MEGA korábbi MEGA áttekintésében arról beszéltünk, hogy a MEGA a magánéletre összpontosít – erről a MEGA alapítója, Kim Dotcom származik. Szerencsétlen hírhedtsége hozzájárult a MEGA bejutásához a nyilvános szférába, és bár már régóta hagyta el a társaságot, etoszusa továbbra is a társaság címsorában marad: „Az adatvédelmi társaság”. 

Nagyszerű online tárolás

Mint a Sync.com, a MEGA a fájlok számára is nulla tudás titkosítást biztosít. Tárolása azonban a MEGA legfigyelemreméltóbb dolga. Az új felhasználók hihetetlenül nagylelkű 50 GB-os ingyenes tárhelyet kapnak, bár ez ideiglenes és csatolt húrokkal érkezik. 

Az ingyenes MEGA csomag alapértelmezett tárolási mennyisége 15 GB. További 35 GB-ot adunk hozzá az új felhasználók számára, de ez 30 nap után jár le. Extra 10 GB, 15 GB és 20 GB is feloldhatja az asztali és a mobil alkalmazások telepítésével és a felhasználók hivatkozásával. Ezek 180 nap (az alkalmazások telepítése) és 365 nap (új felhasználó hivatkozása) után járnak le.

Amint ezek a kedvezmények lejárnak, visszatér az alapértelmezett 15 GB-os tárhelyhez. A tárhely növelésének egyetlen módja az, hogy továbbra is utalja a felhasználókat (minden regisztrációhoz 10 GB-ot szerezzen), vagy fizetjen, fizetős csomagokkal, amelyek 200 GB és egy hatalmas 8 TB közötti tárolást kínálnak. 

Van néhány innovatív, kiemelkedő funkció is a MEGA-ban, még a szabad csomagjában is, a biztonságos beszélgetések végponttól való titkosításáig az integrált fájlverzióval és helyreállítással.

5. Dropbox

A Dropbox az összes felhőalapú tároló szolgáltató apja. A szolgáltató tette lehetővé a felhőalapú tárolás egész ötletének valószínűségét, amikor már 2007-ben elindult, és bár ez nem a manapság elérhető legjobb felhőmeghajtó, mégis méltó ahhoz, hogy elérje az első öt.

dropbox-web-app

Még mindig gyors, egyszerűen használható online tárolási lehetőség a felhasználók számára, de egy csekély, 2 GB-os ingyenes tárhely mellett a MEGA juttatásához közel van (olvassa el a Dropbox vs MEGA összehasonlítást), és nem fogja tárolni. fotó vagy videó gyűjteménye. Jellemzői is nagyon alapvetőek, de lehetővé teszi a fájlok nyilvános megosztását. Ezekről a funkciókról a Dropbox áttekintésben olvashat bővebben.

Az ingyenes csomagban nem sok más tehetõ, de ha egy egyszerû fájltárolót keres, akkor a Dropbox ezt teszi. Működik, és ez remek, de ne várjon semmi prémiumot vagy extraat.

Dropbox árképzés

Ha felmerül a kihívás, kibővítheti ingyenes Dropbox tárhelyét 16 GB-ig új felhasználók hivatkozásával. Minden új felhasználó további 500 GB-ot nettósít neked, de sok felhasználónak hivatkoznia kell a kupak elérésére. 

Ha extra szeretne, a Dropbox Plus csomag havi 9,99 dollárba kerül akár 2 TB tárhelyért, míg a Professional csomag havi 16,58 dollárba kerül akár 3 TB tárhelyért..

A Dropbox azonban nem nagyszerű az adatvédelem vagy biztonság szempontjából. A múltban adatmegsértéseket szenvedett, és a pCloud-szal ellentétben nem támogatja a nulla tudású titkosítást (olvassa el a pCloud vs Dropbox cikket). Lehet, hogy nem akarja használni a Dropboxot a fontos fájlokhoz, de egy egyszerű felhasználói felülettel ez a fajta megoldás, amelyet beállíthat a nagyszülők számára, és elvárhatja, hogy néhány problémával használják.

6. Amazon Drive

A rendelkezésére álló hatalmas számítástechnikai erőforrások miatt az Amazonnak egyértelmű előnye van a többi kisebb szereplővel szemben. Olcsón kínál tárolást, és pontosan ezt teszi az Amazon Drive-val.

Amazon-Drive

Ne várja el azonban, hogy a név kiváló minőségű. Az Amazon lehet egy megabucks cég, de az Amazon Drive egy középút. Ez meglehetősen alapvető és könnyű a szolgáltatásokkal kapcsolatban, amint azt az Amazon Drive korábbi áttekintése is mutatja. 

A fájljainak sem nincs titkosítása, ezért várja el, hogy az Amazon minden adatot magában foglaljon. Ha ez problémát jelent, akkor fokozhatja magánéletét az Amazon Drive olyan titkosítási szolgáltatással történő használatával, mint például a Boxcryptor.

Jó képek tárolása

Ez nem a legjobb online tárhely a fényképek számára, de határozottan létrehozta a rövid listánkat. Nemcsak korlátlan fotó tárolással rendelkezik, hanem létrehozhat egy megosztott „családi tárolást” a családi albumok felhőben történő kombinálására és tárolására.. 

Az Amazon Drive jó dolog, hogy ingyenesen bárki feliratkozhat az Amazon Prime-ra, az all-inclusive előfizetési szolgáltatásra, amelyet az Amazon ingyenes kézbesítést, TV-t és többet kínál. Az Amazon Prime előfizetői 5 GB tárhelyet kapnak fájljaikért, valamint korlátlan fotó tárolást.

Ha az 5 GB-os kapacitás nem elegendő, vagy ha nem vagy az Amazon Prime tagja, akkor növelheti juttatását 100 GB-ra, évi 19,99 dollárra, vagy 1 TB-ra, 59,99 dollárra évente. A korlátlan tárhely csak az Amazon Prime előfizetők számára érhető el, tehát figyelembe kell vennie az évi 119 dolláros előfizetési költségeket is..

7. Apple iCloud

Az integráció valódi öröm, ha a gyártók, például az Apple vagy a Google felhasználja a felhőalapú tárolást. Ezért az Apple iCloud az egyik legnépszerűbb ingyenes felhőalapú tárolási megoldás, amely a felhasználók számára elérhető.

iCloud

Az Apple felhasználóknak nem kell sokat tennie az iCloud használatának megkezdéséhez. Csak ott van, tárolási meghajtóként elérhető a Mac Finder alkalmazásban, vagy biztonsági mentési megoldásként elérhető az iOS-eszközökhöz. Ha kívül esik az Apple ökoszisztémáján, bonyolultabb a használata, ahogy az iCloud Drive áttekintésünk magyarázza.

Az Apple ID-hez kapcsolódva, az ingyenes iCloud tárolási terv 5 GB tárhelyet kínál. Ez valószínűleg gyorsan megszokni, főleg ha az iPhone vagy iPad készüléke automatikusan mentésre kerül az iCloudra.

Apple iCloud tervek

Amint az ingyenes online tárolás megy, az iCloud nem fog nyerni a tárolásért járó díjakat, ám az Apple-felhasználók számára nem kell ösztönözni a használatát. Az ingyenes csomagban lévő 5 GB-os tárhelyet 50 GB-ra, 200 GB-ra vagy 2 TB-ra bővítheti. A 200 GB-os vagy 2 TB-os tervekkel rendelkező felhasználók megoszthatják a tárhelyet a család többi tagjával is.

Amerikai felhasználók számára 50 GB-os extra tárhely havi 0,99 USD-t, 200 GB-os havi 2,99 USD-t, 2 TB pedig 9,99 USD-t fizet havonta..

A tároláshoz beépített extra biztonság is tartozik. A felhő kéttényezős hitelesítéssel jár, és az adatok AES 128 bites titkosítással vannak titkosítva. Ez nem nulla tudás, de az Appleről nem ismeretes, hogy sietve adja át az adatokat, tehát jobb az iCloud, mint más szolgáltatók.

8. Microsoft OneDrive

Lefedtük a Google Drive-ot, és a Microsoft által kínált felhőalapú tárolási megoldás nagyon hasonló, integrálva a felhőalapú tárolást a Microsoft mindig is népszerű Office és Outlook szolgáltatásaival. Külön áttekintésben hasonlítottuk össze a Google Drive és a OneDrive szoftvert, de vessünk egy pillantást a OneDrive áttekintésre, hogy tisztább képet kapjunk a szolgáltatásról önmagában.

OneDrive webes felület fájlok

A szabad felhasználók 5 GB-os tárhelyet kapnak a tervükhöz, 20 GB-os fájlméret-korlátozással. Ezt a tárolóhelyet a Microsoft mobil- és asztali alkalmazásaival, illetve az Office alkalmazásokkal való közvetlen integrációjával is felhasználhatja. Például elmentheti a Word-dokumentumokat közvetlenül a OneDrive tárolóba.

Az integráció ezen szintje miatt a OneDrive üzleti terve bekerült a legjobb felhőalapú tárolóba az együttműködés rövid listájához.

A biztonság a OneDrive problémája volt, de a Microsoft most 256 bites AES titkosítást kínál a fájlokhoz. A Microsoft korábbi története kicsit bonyolult, különös tekintettel annak feltételezett részvételére a PRISM programban.

OneDrive árképzés

Ha elégedett a Microsoft adatvédelmi feltételeivel, de aggódik a korlátozott 5 GB-os tárhely miatt, frissítheti. Ha Office 365 előfizetést választ, 1 TB tárhelyet szerez évi 69,99 USD-ért.

Ez magában foglalja a Windows és Mac teljes, korlátlan hozzáférését az Office termékekhez, valamint az extra támogatást a ransomware és a jelszófájlok védelméhez. Ha ez nem érdekli, akkor havonta 1,99 dollárért vásárolhat egy egyszerű OneDrive-előfizetést.

Ez 100 GB-os extra tárhelyet biztosít, de nem tartalmazza az Office-hozzáférést, a jelszóvédelmet vagy a ransomware védelmet.

9. MediaFire

Csak azért, mert valami ingyenes, nem feltétlenül jelenti azt, hogy nagyszerű, vagy akár jó is. A MediaFire-t „csupasz csontnak” neveztük korábbi MediaFire-áttekintésünkben, és ez a helyzet még a listánk alján elhelyezkedő szolgáltatás esetében is..

mediafire-web-kliens

Kezdjük a jó dolgával, mert a fájltárolásról beszélünk, amely nem számít önnek semmit, és pontosan ez az, amit a MediaFire kínál. Az ingyenes felhasználók 10 GB helyet kapnak ingyen, bár frissíthetünk 1 TB-ra havonta 5 USD-ért, vagy hihetetlenül nagy 100 TB-ra havonta 50 $ -ra az üzleti felhasználók számára. Az ingyenes 10 GB-ot akár 49 GB-ra is növelheti regisztrációs áttételekkel. 

Sajnos csak a fizetett ügyfelek kapják meg az összes finomságot. Az ingyenes terv szerint a MediaFire felhasználók nem oszthatnak meg fájlokat nyilvánosan, nem védhetik meg fájljaikat jelszóval, nem férhetnek hozzá egy biztonsági naplóhoz, és nem használhatják a MediaFire mobil alkalmazásokat iOS vagy Android számára. A fájlokat áthelyezheti a webböngészőbe, de nem érhető el asztali alkalmazás.

MediaFire adatvédelmi problémák

A szolgáltatások nem különlegesek, még a fizetett csomagokban sem. Az igazi probléma ugyanakkor a MediaFire meglehetősen bántó adatvédelmi és biztonsági eljárásai.

Ez nem nulla tudásszolgáltató (amennyire meg tudjuk mondani), és nem nyújt információt arról, hogyan védi a fájljait. Nem tudjuk megmondani, ha a MediaFire titkosítja-e a fájljait, vagy valami különlegeset csinál-e a biztonság szempontjából.

A MediaFire adatmegőrzési politikája azt sugallja, hogy bizonyos adatait meg fogja őrizni. Ez egy meglehetősen homályos nyilatkozatot tartalmaz, amely szerint 10 évig megőrzi a „törvényi megfeleléshez szükséges nyilvántartásokat”. Nem javasolhatjuk a MediaFire alkalmazását adatvédelem vagy a használat megkönnyítése érdekében, de ha szüksége van egy alapvető tárhelyszolgáltatóra, ez lehet az.

10. Yandex lemez

Jó, rossz, csúnya. Így írhatnánk le három szót a Yandex Disk-re, mert nagyon sok kedvelik ezt az orosz alapú szolgáltatást, de vannak olyan problémák is, amelyek miatt sok felhasználó el akarja kerülni, amint azt a Yandex Disk áttekintésünk magyarázza.

Yandex-disk-web-kliens

Kezdjük a jóval. A Yandex Disk elég kényelmes a használatához, mobilalkalmazásokkal, egy asztali alkalmazással Mac és Windows rendszerhez, valamint egy egyszerű webhellyel, ahol fájlokat húzhat. A fájlok verziószáma elérhető, a fájlok korábbi verzióit 90 napig őrzik meg. A Yandex Disk a Microsoft Office Online integrációt is kínál a fájlok online szerkesztéséhez.

A felhasználók 10 GB-os tárhelyet kapnak ingyen, de az áttételekkel ezt akár 20 GB-ra is növelhetik. Ingyenes felhasználói korlátlan tárhely is rendelkezésre áll a felhasználók számára az elérhető mobil alkalmazásokkal.

Fizetett tervek is vannak. A Yandex Disk Pro 100 GB-ot kínál havonta 2 dollárért, vagy 1 TB tárhelyet havonta 10 dollárért.

Adatvédelmi és biztonsági kérdések

Mielőtt rohanna a regisztrációhoz a Yandex Disk segítségével, fedezzük fel a rosszat. A cég nagyon kevés információt nyújt arról, hogyan kezeli az Ön fájljait. Nem tudjuk megmondani, hogy titkosítja-e az adatait, ezért ezt a fájlok feltöltése előtt meg kell tennie magának..

További problémát jelent azonban az a tény, hogy a Yandex Disk Russa-ból származik, egy olyan országból, amelyről nem ismert, hogy a legjobb adatvédelmi törvényekkel rendelkezik. Az európai felhasználók számára a Yandex Disk finnországi leányvállalata felel az Ön adataiért, azaz a szigorúbb általános adatvédelmi rendelet védi Önt..

A fájlmegőrzésre és a titkosításra vonatkozó nem egyértelmű politikákkal a Yandex Disk nem tartozik a legfontosabb ajánlásaink közé.

11. Degoo

Csökkentettük az elfogadható ingyenes tárolási megoldásokra vonatkozó szabványainkat, de ez nem azt jelenti, hogy ingyenesen átadjuk a Degoo-nak. A 100 GB ingyenes tárhely az egyetlen jó dolog, amelyet érdemes megemlíteni erről a szolgáltatóról.

Degoo

A Degoo felhő biztonsági mentési szolgáltatásnak nevezi magát. Ez azt jelenti, hogy nem tartozik a Sync.com vagy a Google Drive által kínált napi eszközökkel a termelékenység javításához. A fájlszinkronizálás nincs benne, és a fájljait valóban nem oszthatja meg másokkal.

Az asztali élmény nem olyan, amit a Degoo korábbi áttekintésében ajánlottunk, de a mobilalkalmazások nem rosszak, az Android és iOS támogatásával.

Degoo árképzés

Mentési szolgáltatásként a 100 GB nagylelkű, de közel sem elég. Ugyanakkor többet szerezhet az áttételekkel, és a mobilalkalmazások támogatásával is jár. 

A fizetett tervek havi 3 USD-tól indulnak 500 GB helyért, vagy havonta 9,99 USD-ig 10TB-t. Ez drágább, mint más felhőalapú biztonsági mentési szolgáltatók, például a CrashPlan, amely korlátlan tárhelyet kínál havonta 10 dollárért (lásd a CrashPlan áttekintést). Az ügyfélszolgálat sem reagál a válaszra, tehát ha bajba kerül, akkor egyedül vagy.

Előnyök:

 • Hatalmas 100 GB ingyenes tárhely
 • Mobil támogatás

Hátrányok:

 • Drága fizetett tervek
 • Nincs termelékenység alkalmazás támogatása

Degoo logó

Degoo áttekintés

Havonta 093 dollártól indul 2000 GB-nál
Ingyenes terv elérhető Minden terv

Látogasson el a Degoo-ba

12. IDrive

Az IDrive egy másik biztonsági mentési szolgáltató, de a Degoo-val ellentétben ez egy kicsit hibrid lehetőség is. Amint azt az IDrive áttekintésünkben megemlítettük, ez egy nagyon régi tárolóvállalat, amely 1995-ig nyúlik vissza. 5 GB-os ingyenes tárhellyel, amely legfeljebb 5 TB-ra képes a fizetett csomagokon, ez a legjobban értékelt biztonsági mentési szolgáltatónk a legjobb felhőalapú biztonsági szolgáltatásaink rövid listáján is..

iDrive-műszerfal

Az IDrive mobilalkalmazásokat kínál Android és iOS rendszerekhez, valamint asztali alkalmazást Mac és PC-khez, Windows vagy Linux rendszert futtatva. Rendelkezik egy felügyeleti eszközzel is, amely lehetővé teszi a biztonsági mentések online ellenőrzését. Az asztali kliensek támogatják a fájlok szinkronizálását, amely lehetővé teszi a fájlok gyors feltöltését a felhőbe.

Hibrid megoldás

Ez az oka annak, hogy hibrid szolgáltatásnak hívjuk az ICloud-ot, mivel az asztali szinkronizálás biztosítása azt jelenti, hogy az IDrive-t Dropbox stílusú megoldásként használhatja fájljainak számára. Jön a fájl verziózáshoz, valamint a fájlmegosztáshoz az online felületen keresztül.

Noha az IDrive ingyenesen 5 GB-ot kínál, a személyes felhasználók 2TB tárhelyre frissíthetnek évente 52,12 dollárt (körülbelül 4 dollár havonta) vagy 5 TB-ot 74,62 dollárra (havonta körülbelül 6 dollár). Az IDrive biztonsága meglehetősen erős mind az ingyenes, mind a fizetős csomagban, az AES 256 bites titkosítást alapfelszereltségként kínálva.

A személyes dekódolási kulcsot az IDrive nem birtokolja. Ha elveszíti, elveszíti az adatok visszafejtésének képességét. Az IDrive az Ön adatait az Egyesült Államokban tartja, ahol nem a legjobb felhőadatvédelmi törvények vannak, de a vállalat erősen hangsúlyozza a magánélet iránti elkötelezettségét azzal, hogy kijelenti, hogy csak Ön – nem az IDrive – férhet hozzá fájljainak.

Előnyök:

 • Hibrid felhőtárolás & biztonsági mentés
 • Jó mobil- és asztali alkalmazások

Hátrányok:

 • Oké (de nem nagyszerű) ingyenes tárhely
 • Az Egyesült Államok adatvédelmi törvényei alapján tárolt adatok

IDrive logó

IDrive Review

Kezdődik 579 USD havonta 2000 GB-ig
Ingyenes terv elérhető Minden terv

Látogasson el az IDrive oldalra

Hogyan választottuk meg szolgáltatóinkat

Amikor ilyen rövid listákat állítunk össze, a fő kritériumok közé tartozik a tárolás, a sebesség, a könnyű használat, az általános biztonság és a kínált szolgáltatások. Nyilvánvaló, hogy ezek ingyenes szolgáltatók, tehát szabványaink nem olyan magasak, mint a fizetett személyes felhőalapú tárolási véleményeink.

Ennek ellenére, még az ingyenes tervektől is elvárjuk az alapvető minőségi és szolgáltatási szintet. Ezért vagyunk a pCloud és a Sync.com rajongói, mivel mindkét szolgáltató ingyenes prémium szintű terméket kínál. Ami a legfontosabb oldalt illeti, az is oka annak, hogy a szolgáltatók, mint például a Yandex Disk és a Degoo, nem kapják meg a teljes ajánlást.

A legjobb ingyenes korlátlan felhőalapú tárolás

Ha valaha is lát egy szolgáltatót, amely ingyenes, korlátlan felhőalapú tárolást kínál – és az azt kínáló cég nem a Google, az Amazon, az Apple vagy a Microsoft neve -, álljon meg és keressen máshol. Jelenleg (amennyire tudjuk) nincs olyan szolgáltató, amely ingyenes és korlátlan felhőalapú tárolást kínálna a fogyasztóknak, és őszintén szólva, rendkívül kételkedők lennének minden olyan cégnél, amely felajánlotta.

Az okok nyilvánvalóak. A felhőalapú tárolás költséges a szolgáltatók számára, és nagyon valószínű, hogy ilyen típusú termékekkel visszaélnek. A tárolók általában léteznek pénzt keresni, tehát valószínűtlen, hogy bármely szolgáltató aláássa a potenciálisan fizetett terveket és pazarolja a profitot egy ilyen nagylelkű termékkel.

Sajnáljuk, a piacon az egyetlen korlátlan felhőtárolási terv költségekbe kerül. Nem minden szolgáltató kínálja, de mások is, a Dropbox az egyik legjobb.

Végső gondolatok

Elérte a végét, tehát ez azt jelenti, hogy valószínűleg döntött arról, hogy melyik ingyenes felhőalapú tároló szolgáltatót ki akarja próbálni. Az ár jó dolog – meg kellett szeretni ezeket a nullákat – az, hogy még ha nem tetszik sem a pCloud (legfontosabb ajánlásunk), akkor gyorsan válthat a másik termékre, például a Sync.com.

Ez azonban nem azt jelenti, hogy figyelmen kívül hagyhatja a listánk néhány többi tervét. A Google Drive és az iCloud mindig említést kap, köszönhetően annak, hogy egyszerűen integrálódnak az iPhone és Android készülékekhez. Nem tévedhet el a MEGA által nyújtott óriási tárhely, sem a Dropbox által kínált drag and drop egyszerűség sem.

Bármelyik tervet is választja, reméljük, hogy ez biztosítja a keresett tárhelyet és minőséget. Ha a felsorolt ​​termékek bármelyikét használta, vagy ha nem ért egyet a megjegyzéseinkkel, akkor az alábbi megjegyzésekben ossza meg velünk tapasztalatait. Mint mindig, köszönöm az olvasást.

Sync.com logó

Sync.com áttekintés

Kezdődik 500 havonta, 1000 GB-nál
Ingyenes terv elérhető Minden terv

Látogassa meg a Sync.com oldalt

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map