Kuinka seurata hämärävyöhykettä vuonna 2020 vuonna 2020

Twilight Zone on palannut ja parempi kuin koskaan. Klassinen sci-fi / kauhu-show on herännyt uudelleen Get Out’s Jordan Peelen ruoriin. Vaikka Rod Serlingin kummitteleva kerronta on ajatonta, Twilight Zone on kehittynyt nykyaikaiseksi näytökseksi kameratyön kanssa ja näyttelemällä se on aina ansainnut.


Tässä Twilight Zone -kampanjan katseluoppaassa me aion yksityiskohtaisesti esitellä itsemme omien ja outojen tarinoiden, joita se pyörii. Aloitamme kattamalla virallisen tavan suoratoistaa se, mikä on ainoa tapa katsoa sitä, ennen kuin siirrymme tapaan, jolla voit jaksoja ilmaiseksi. Ensimmäinen jakso virtaa kuitenkin jo YouTubessa, joten tarkista se.

Katso Twilight Zone Online

Hämärävyöhyke on CBS: n tuottama, joten yllättävää, että CBS on se, joka sitä tuulettaa. Se ei kuitenkaan ole televisiossa. Näyttää siltä, ​​että markkinointi on selkeää, CBS näyttää vain The Twilight Zone -tuotteen CBS All Access -virta-alustallaan, jolla on tähän saakka ollut muutama kunnollinen show, mutta mikään sen arvoinen.

the-hämärä-vyöhyke-CBS

CBS: n All Access, ironisesti, ei kuitenkaan anna kaikille käyttöoikeutta. Se on saatavana vain Yhdysvalloissa, mikä tarkoittaa, että jos asut muualla, olet onnekas ilman virtuaalia yksityistä verkkoa. VPN: t, joista puhumme paljon tässä oppaassa, voivat saada sinut näyttämään ikään kuin olet toisessa paikassa käytännössä.

Lyhyesti sanottuna VPN yhdistää sinut toiseen palvelimeen ennen lähettämistä avoimeen Internetiin korvaamalla tehokkaasti yhteyden mukana mahdollisesti mukana olleet sijaintitiedot. Tämä johtuu siitä, että VPN-yhteyskäytäntöjen avulla yhteytesi on salattu ja estää ketään ulkopuolisesta maasta näkemästä tekemääsi (lue salauksen kuvaus).

Kun kaikki on valmis, näytät siltä, ​​että olet Yhdysvalloissa CBS: n All Access -palveluun, kun todellisuudessa voisit olla missä tahansa maailmassa. Voit lukea suosituksemme Yhdysvaltojen parhaasta VPN: stä, mutta suosittelemme ExpressVPN: tä useimmissa tilanteissa (lue ExpressVPN-arvostelu).

Katso Twilight Zone ilmaiseksi

CBS All Access vaatii tilauksen, ja se on kallista. Mainosten vakiosuunnitelma on 6 dollaria ja suunnitelma ilman mainoksia on 10 dollaria. Ottaen huomioon, kuinka paljain alusta tuntuu The Twilight Zone -alueen ulkopuolella, voi olla parempi idea löytää stream verkosta ilmaiseksi.

Selaamalla havaitsimme, että Couchtunerilla on kaksi ensimmäistä jaksoa, jotka kirjoittamisen aikana ovat ainoat kaksi julkaistua. VPN on kuitenkin yhtä tärkeä tässä. Älä tee virhettä, nämä suoratoistosivustot osallistuvat tekijänoikeusrikkomuksiin, ja ne voidaan sitoa sinuun.

Emme sano, että poliisi aikoi räpätä ovesi, mutta on hyvä idea piilottaa liikenteesi Internet-palveluntarjoajiltasi ja hallituksen snoogereilta.

Paras suoratoisto-VPN-ohjeemme selittää miksi haluat VPN: n tähän tarkoitukseen, ja antaa myös viisi suositusta. Vaikka ExpressVPN on erinomainen suoratoisto, CyberGhostin omistetut suoratoistopalvelimet tekevät siitä myös erinomaisen valinnan (lue CyberGhost-arvostelu).

Sinun kannattaa tutustua myös paras viruksentorjuntaohjelmisto-oppaaseemme, koska nämä luonnosteltomat virrat ovat ensisijainen kiinteistö haittaohjelmien varalta. Paras valintamme, Bitdefender, suojaa sinua reaaliajassa verkkorikollisuuksilta ja suojaa sinut jopa pienimmiltäkin online-järjestelmiltä (lue Bitdefender Antivirus -katsaus).

Samanaikaisesti ovat parhaat ponnahdusikkunoiden estäjät, samoin kuin artikkeli 99 ilmaisesta työkalusta yksityisyyden suojaamiseksi, joten tarkista myös nämä.

Katso Twilight Zone Kodista

Voit seurata Hämärävyöhykettä myös Kodilla tai pikemminkin Kodin kautta. Kuten kattavassa Kodi-oppaassamme selitetään, se on mediapalvelimien käyttöliittymä, jota käytetään perinteisesti tapaa käyttää elokuvia, musiikkia ja televisio-ohjelmia sohvan kiintolevyltä. Kodi voi kuitenkin olla paljon enemmän lisäosien avulla.

Paras Kodi-lisäosaoppaamme näyttää suosikki viralliset ja epäviralliset lisäyksemme, mutta The Twilight Zone -kampanjan katseluun kannattaa pysyä epävirallisessa osiossa. Suoratoistoa varten parhaat vaihtoehdot ovat Exodus ja Covenant (lue Covenant-oppaan asennusohjeet). Jos kaikki tämä tuntuu ylivoimaiselta, lue ohjeet Kodi-oppaan käyttämisestä järjestelmän ymmärtämiseksi.

Pohjimmiltaan nämä lisäosat suorittavat saman tehtävän kuin Couchtuner tai mikä tahansa muu suoratoistoalusta. Suoratoistojen sijaan lisäosa etsii heitä vain Internetissä ja palvelee niitä sinulle Kodin kautta.

Jälleen kerran, täällä on kysymyksiä, joista monia selitetään Kodi-lakioppaassa. Tarvitset VPN: n, eikä virustorjunta myöskään vahingoita. Paras VPN Kodi -oppaamme on loistava paikka etsiä, mutta voit käyttää myös VPN-arvosteluidemme ylävaihtoehtoa.

Katso Twilight Zone Torrent

Viimeiseksi, jos haluat välttää suoratoistoa, voit pudota takaisin torrentiaan. Nopeasti katsellessamme suosittuja torrentia sisältäviä verkkosivustoja, löysimme kahdelle ensimmäiselle jaksolle useita vaihtoehtoja, ja voimme vain olettaa, että uudet jaksot ladataan, kun ne julkaistaan. Koska se on suoratoisto-ohjelma, uskomme, että ne ladataan myös nopeasti.

the-hämärä-vyöhyke-ryöppy

Jälleen kerran, VPN on elintärkeä, kun vietät. Avaat yhteyden koneesi ja useiden muiden välille, joten jos se menee suoraan takaisin sinulle, saatat olla vaikeuksissa. Tutustu parhaaseen torrent-oppaaseen VPN: ään. Pilatakseen sen, NordVPN on kuitenkin ensimmäisenä (lue NordVPN-arvostelu).

Siellä on myös juridinen kysymys, joka on aivan liian monimutkainen tämän oppaan kannalta. Voit lukea meidän torrenting laitonta kappaletta yksityiskohtia siitä.

Virustentorjunta on täällä myös tärkeä, koska ei voi olla varma siitä, mikä on jokaisen tiedoston sisällä, ennen kuin se on koneellasi. Bitdefender toimii hienosti, mutta sinun on luettava suojauksemme turvallisimmasta viruksentorjuntaohjelmistostamme suojauksen saamiseksi. Bitdefender voittaa silti, mutta F-Secure ei ole kaukana (lue F-Secure Antivirus -katsaus).

Lopulliset ajatukset

Näillä tavoilla voit katsella Twilight Zonea. CBS All Access ei ole huono alusta, mutta Twilight Zone on ensimmäinen yksinoikeudella myynyt se. Jos olet skeptinen kuin me, voit käyttää yhtä vaihtoehdoista nähdäksesi, pitäisitkö ensin ohjelmasta. Varmista vain, että käytät prosessissa VPN: tä ja virustorjuntaa.

Jos olet streaming-fani, sinun kannattaa tutustua streaming-arkistoomme. Sieltä löydät tämänkaltaiset oppaat uusimpien elokuvien ja TV-ohjelmien katselua varten sekä muutama yleinen opas suojaamiseksi. Kirjoittamisen ajankohtana julkaisimme äskettäin parhaan VPN: n HBO Now: lle ja kuinka seurata The Big Bang Theorya, joten tarkista ne.

Kuinka seuraat The Twilight Zonea? Kerro meille alla olevissa kommenteissa ja, kuten aina, kiitos lukemisesta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map