Kuinka katsella Wimbledon 2020 -tapahtumaa kuin olisit keskustakentällä

On aika vuosittaisille Wimbledon-kisoille. Kaikki silmät ovat säällä ja tähtisilmäisten tennispelaajien kohdalla, koska ne parvella täydellisesti turmeltuneita nurmikoita kahden viikon ruohokentän pelata. Wimbledonin katsominen, etenkin jos asut Ison-Britannian tai Yhdysvaltojen ulkopuolella, voi kuitenkin olla hankalaa, joten olemme laatineet tämän oppaan.


Ihannetapauksessa paras paikka seurata turnausta on live-tilassa All England Lawn Tennis and Croquet Club -stadionilla. Jos et voi mennä, se ei tarkoita, ettet voi katsella. Seuraava paras paikka olisi urheilubaari. Jos et kuitenkaan halua viettää päiväsi sisätiloissa, jotkut Lontoon laitokset voivat saada sinulle eturivin istuimen, jolla on jättiläinen näyttö ja kannettava tuoli tai kaksi.

Jos haluat katsella kotoa, voit nauttia joka hetkistä Lontoon ruohokenttiltä miljoonien muiden katsojien rinnalla Wimbledonin live-streamilla. Useat lähetystoiminnan harjoittajat ilmoittautuivat Wimbledoniin kaikkialta maailmasta, mukaan lukien BBC Iso-Britanniassa ja ESPN tai Tennis Channel Yhdysvalloissa..

Voit käyttää paljon maksettuja ja ilmaisia ​​suoratoistopalveluita sekä ohjelmistoja, kuten Kodi. Jos olet Yhdysvaltojen tai Ison-Britannian ulkopuolella, virtuaalinen yksityinen verkko vie live-toiminnan missä olet.

Tämän vuoden turnaus alkaa 1. heinäkuuta ja menee läpi 14. heinäkuuta. Siinä puolustetaan mestarit Novak Djokovic ja Angelique Kerber pelaamassa tittelinsä ja muita parhaita pelaajia, kuten Andy Murray, Rafael Nadal, Serena Williams ja Maria Sharapova. Tässä oppaassa aiomme näyttää sinulle, kuinka seurata heitä live-tilassa.

Katso Wimbledon Online

Wimbledon

Ilman kaapelia voit seurata suoraa Wimbledon-turnauksen toimintaa käyttämällä maksettuja suoratoistopalveluita tai tarttuvia paketteja, jotka antavat sinulle pääsyn kaikkiin otteluihin langattoman yhteyden kautta. Viimeksi mainitut ovat luotettavampia kuin kaapelipalvelut, ja niissä on vain kanavat, joita haluat katsoa.

DirecTV on edullinen paketti, joka tarjoaa korkealaatuisimmat virrat. Peruspaketti sisältää ESPN: n ja ESPN2: n 35 dollaria kuukaudessa, ja voit katsella Wimbledonia mistä tahansa, nauttia muista kanavista ja jopa katsella NBA: ta.

Toinen loistava vaihtoehto Yhdysvaltain tennisfaneille lähettää toimintaa on Fubo TV. Sinun tarvitsee vain käydä heidän virallisella verkkosivustollaan ja valita paketti BBC-kanavan avulla katsellaksesi tapahtumaa suorana.

PlayStation Vue tarjoaa myös maksettuja suunnitelmia, joista voit lähettää suoraa turnausta, ja paketti, joka kattaa ESPN: n ja ESPN2: n, maksaa noin 29,90 dollaria. Voit käyttää sitä myös useissa laitteissa, kuten Roku, PlayStation 3 ja 4, Chromecast, iOS ja Android älypuhelimet ja tablet-laitteet, Amazon Fire Stick ja muut.

Hulu + Live TV antaa sinulle suoratoiston pääsyn ESPN: ssä ja ESPN2: ssa sekä Hulu-kirjastossa 39,99 dollaria kuukaudessa. Tutustu parhaaseen Hulun VPN: ään, jos aiot seurata verkkosivustoa Yhdysvaltojen ulkopuolelta.

Sling TV on toinen suoratoistovaihtoehto, joka ei vaadi kaapeliyhteyttä. Se antaa sinulle pääsyn yli 60 kanavalle, mukaan lukien ne, jotka osoittavat Wimbledonia. Vain 25 dollarilla kuukaudessa voit suoratoistaa turnauksen live-tilassa. Tilaa seitsemän päivän kokeiluversio, jolla testataan lähetysten ja lähetysten laatu ennen peliä.

Katso Wimbledon ilmaiseksi

Wimbledon

Niin paljon kuin me mielellään tarkkailisimme turnausta keskustan kentältä, se voi pitää vain niin monia ihmisiä. Sinun ei kuitenkaan tarvitse jättää väliin. Jos haluat kaappaa kaiken toiminnan reaaliajassa Iso-Britanniasta, kuka tahansa voi katsella sitä ilmaiseksi television, BBC iPlayerin tai online-TV-soittimen kautta.

BBC: llä on isäntäoikeudet ja se on virallinen lähetystoiminnan harjoittaja Englannissa ja 40 muussa maassa. Se esitetään suorana lähetyksenä koko turnauksen ajan BBC1: stä ja BBC2: sta, mutta voit lähettää sen suorana lähetyksenä BBC iPlayerin tai BBC: n virallisen verkkosivuston kautta. Tutustu BBC iPlayer -sovelluksen parhaaseen VPN-verkkoon saadaksesi sen Yhdistyneen kuningaskunnan ulkopuolelta.

Yhdysvalloissa ESPN on virallinen yleisradioyhtiö, joten voit virittää ESPN: n tai ESPN2: n suoraa lähetystä tai kääntyä Tennis Channelin ja ESPN3: n vastaan ​​suoratoistoa varten. ESPN3: n yhteydessä sinun on kuitenkin ladattava sovellus ja kirjauduttava sisään palveluun katsoaksesi online. 

Jos olet Yhdysvaltain kansalainen ja olet maan ulkopuolella, et ehkä pääse sisältöön geoblokkien vuoksi. Paras ESPN: n VPN auttaa tässä tapauksessa, joten voit silti piristää suosikkipelaajiasi.

Wimbledon Kodilla

Haluatko virittää Yhdistyneestä kuningaskunnasta, Yhdysvalloista tai muusta paikasta, voit katsella Wimbledon 2019 -tapahtumaa ilmaiseksi ja elää verkossa Kodin kautta. Ilmaisen, laillisen ja avoimen lähdekoodin mediasoittimen avulla voit suoratoistaa sisältöä ilman web-selainta. Se voidaan asentaa PC-, macOS-, Apple TV-, Android- ja iOS-laitteisiin sekä Amazon Fire Stick -laitteisiin.

Voit mukauttaa Kodi -sovellusta useilla laajennuksilla suoratoistoa varten. Lue Kodi-oppaamme ja kappaleemme parhaista Kodi-säilytystiloista, joista löydät useita hyviä vaihtoehtoja. Koska olet urheilufani, katso myös oppaamme parhaimpiin Urheilun Kodi-lisäosiin, jotta voit katsella live-tapahtumia tai keksiä. 

Jotkut lisäosat saattavat olla upeaa urheilun suoratoistoa varten, mutta suosittelemme niiden käyttämistä vain VPN: n kanssa toiminnan yksityisyyden ja henkilökohtaisten tietojen suojaamiseksi. Tutustu parhaaseen Kodi-VPN-valintaan löytääksemme sellaisen, joka pelaa mukavasti Kodin kanssa.

Lopulliset ajatukset

Wimbledon 2019 lupaa olla halkeileva turnaus tennis-faneille ympäri maailmaa. Jos olet Ison-Britannian ulkopuolella ja yrität katsella tätä klassista brittiläistä tennistapahtumaa, huomaat, että BBC iPlayer ja muut suoratoistopalvelut estävät sinut lisenssikysymysten takia. 

Voit lukea geoblocking-oppaamme auttaaksemme sinua ohittamaan alueelliset sulkemiset ja käyttämään suoratoistopalveluita. Paras tapa kiertää niitä on käyttää VPN: ää, tietenkin, yleensä suosittelemme ExpressVPN: tä tähän. 

Katsotko Wimbledonia verkossa joka vuosi tai tiedätkö muita tapoja seurata Wimbledonia livessä? Kerro siitä alla olevissa kommenteissa. Kiitos käsittelystä.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map