Najbolji Reseller Hosting 2020: Smanjivanje tih marži

Hosting prodavača omogućuje vam stvaranje tvrtke oko prodaje prostora na internetu. Cijenite, prodajete i održavate sve klijente koje imate dok se web domaćini bave bilo kojim hardverom ili softverom na tehnološkom kraju. U osnovi, iznajmljujete serverski prostor po veleprodajnim cijenama i prodajete ga radi zarade. To sigurno može biti i profitabilan posao.


Milijun ili više web-lokacija koje žive u 2016. gotovo su se udvostručile tijekom 2017. godine, a broj i dalje raste iz minute u minutu. Hosting prodavača omogućuje vam da dobijete svoj komad torte, iskorištavajući korištenje web stranica koje se svake sekunde objavljuju uživo. No ne možete jednostavno uzeti najbolji web hosting za male tvrtke i primijeniti ga na preprodavača. Prodaja web hostinga zahtijeva određene specifičnosti, tako da su morali biti postavljeni određeni kriteriji prije bilo kakvog odabira.

Što web hosting čini najboljim za preprodavače?

Kao i svaki poslovni poduhvat, prodaja web hostinga zahtijeva prilično malo resursa. To se odnosi na snagu poslužitelja i dodatne značajke, a obje moraju biti vrhunske kako bi ih preprodavači mogli uzeti u obzir.

Prvo smo pogledali dodatke koje je domaćin uključio. To bi moglo biti bilo što, od naplate WHMCS-a do integracije cPanela, što znači da samo morate otići na jedno mjesto za sve što vam je potrebno. InMotion se posebno dobro snašao u ovom području, uz Corero DDoS zaštitu, uklanjanje zlonamjernog softvera Patchman i WHMCS softver za naplatu.

Zatim smo pogledali produktivnost i dosljednost. 99,9-postotna garancija produženog roka je preduvjet, a značajke kao što su SSD pohrana i HTTP / 2 poslužitelji visoko se svrstavaju u obzir. A2 ima oboje, pružajući vam veliku brzinu i produženo vrijeme, i pruža garanciju povrata novca u bilo kojem slučaju u slučaju da padne ispod praga od 99,9 posto.

Međutim, čak i uz jamstvo, stvari će poći po zlu. U tom slučaju to je neophodno dobro osoblje. U mnogim ćete slučajevima nastupiti kao posrednik i kontaktirati web domaćina pitanjima kupaca. Pravovremeni protok između dva svijeta omogućava vam da se više fokusirate na stjecanje novih poslova.

I na kraju, pogledali smo cijenu. Iako je ovo područje koje uvijek smatramo, ono je posebno važno kod hosting prodavača. Smisao preprodaje je generiranje profita, tako da svaki web domaćin na ovoj listi ima dovoljno niske cijene da to postigne, s tim da neka soba za wiggle raste.

Prodavači bi također trebali shvatiti WordPress jer je to tako moćna platforma i mnogi klijenti na temelju čega su izgrađene njihove web stranice. Obavezno potražite naše vodiče za WordPress da biste saznali više. 

 • Vodič za upotrebu WordPressa za početnike
 • Posredni vodič za korištenje WordPress-a
 • Napredni vodič za korištenje WordPress-a

1. Najbolji web hosting hosting prodavača: HostGator

HostGator nudi neke od najopsežnijih planova distributera koje smo vidjeli. Planovi su prepuni funkcija za upravljanje kupcima, pružanje novih usluga, pa čak i korisničku podršku, a sve uz prilično nisku cijenu (što je jedan od razloga da je to tako dobro učinio u našem jeftinom vodiču za web hosting).

Dobivate besplatan račun ResellerClub s bilo kojim planom. Ova usluga vam omogućuje da prodate 70+ gTLD-ova i ccTLD-a svojim kupcima s do 80 posto troška registracije. Možete ponuditi i registracije domena i prijenose s vašeg računa, i to oboje po cijeni.

Postoji čak i nekoliko alata za robnu marku vašeg poslovanja. HostGator uključuje jedinstveni dizajnirani cPanel koji će korisnici moći koristiti te vam omogućuje dodavanje vlastite marke. Uz to možete iskoristiti zaostatke video tutorijala HostGatora i dodati im svoje marke..

Iznad svega, imate potpunu kontrolu nad resursima koje kupujete i kako ih raspoređujete. HostGator vas vodi za sve, s puno mogućnosti u slučaju da vam ponestane. Sredinom mjeseca možete lako nadograditi na drugu razinu tako da ne izgubite potencijalne klijente.

Ostali razlozi koji volimo HostGator

HostGator je naš broj jedan po izboru najboljih pružatelja usluga web hostinga u smislu pouzdanosti. Imate 99,9-postotno jamstvo za produženo vrijeme koje tvrtka zapravo nastavlja. Ako poslužitelji ikada padnu ispod tog praga, HostGator će vam nadoknaditi cijeli mjesec.

Vaši će kupci koristiti cPanel, ali isto ćete i vi. Preuređenje klasičnog izgleda web hostinga HostGatora čini čuda za korisnost. Upravljačka ploča je jednostavna za korištenje, uz veliku snagu sigurnosne kopije. Imate sve mogućnosti normalnog cPanela, s redizajnom koji je teško uskladiti.

O HostGatoru nam se puno može svidjeti, od odlične brzine i produženog vremena do lakoće cPanela. Možete pročitati našu recenziju HostGator da biste saznali više o tome zašto svrstavamo tog pružatelja usluga među najbolje ili ga sami isprobajte uz 45-dnevno jamstvo povrata novca.

2. GreenGeeks

Kucanje petama HostGatora je ekološki prihvatljiv domaćin, GreenGeeks. Davatelj vam nudi široku lepezu značajki, uključujući SSD pohranu, poslužitelje s omogućenim HTTP / 2 i potpuno skalabilne resurse.

Njegov osnovni plan daje vam 10 računa cPanel koji su u potpunosti bijele etikete, što znači da možete dodati svoje marke i boje u sučelje. Skuplji planovi omogućavaju pristup više računa cPanela, snižavajući trošak niže od nekoliko dolara po računu mjesečno.

Resursi koje kupite su također u vašoj kontroli. GreenGeeks vam omogućava da dodijelite resurse koliko god želite, što znači da možete premjestiti više ili manje na jedan račun. Potpuna kontrola ostavlja vam fleksibilnost da ponudite različite planove svojim kupcima i osigurate da imaju dovoljno snage iza njihove web stranice.

Kako bi se svi vaši klijenti organizirali, GreenGeeks uključuje besplatnu WHMCS licencu uz svaki plan. Ovaj softver za naplatu potpuno je automatiziran, svakog mjeseca generira i šalje račune kupcima te prati isplatu plaćanja.

Ostali razlozi koji volimo GreenGeeks

GreenGeeks je jedinstven po svojoj posvećenosti ekološkom web hostingu. Možda se to ne čini velikim, ali posjeta jednoj web stranici može stvoriti do 300 mg ugljika u sekundi.

Ne možete promijeniti prirodu web hostinga. Međutim, GreenGeeks kupuje tri puta veću količinu amperaže koja se koristi u kreditima za obnovljive izvore energije. Vi i vaši kupci pomoći ćete u smanjenju ugljičnog traga web hostinga i osigurati obnovljive izvore za druge usluge u oblaku.

GreenGeeks se usredotočuje na mali broj programa, ali svakom posvećuje punu pažnju. Planovi su u potpunosti opterećeni značajkama i potpomognuti obnovljivom energijom. Pročitajte našu recenziju GreenGeeksa da biste saznali više ili je sami isprobajte s 30-dnevnim jamstvom povrata novca.

3. Hosting A2

A2, slično HostGatoru, web je domaćin koji radi baš sve. Planovi preprodavača među najboljima su u paketu, opremljeni cPanel integracijom, SSD pohranom i velikim brojem podržanih računa.

Iako većina planova distributera dolazi s nekom vrstom softvera za naplatu, A2 nudi dvije različite mogućnosti. Srebrni računi i novije verzije imaju mogućnost izbora WHMCS ili Blesta za upravljanje računima. WHMCS je vrlo popularan u velikoj zajednici za rješavanje problema, a Blesta je potpuno otvoreni izvor, omogućujući vam da ga prilagodite svojim potrebama.

Također imate mogućnost između Windows ili Linux poslužitelja. Vaš izbor OS-a otvara nove mogućnosti za softver, ovisno o tome što želite ponuditi. Linux je izgrađen na cPanel i PHP, dok Windows koristi Plesk i .NET jezgre.

Svaki plan ima i pristojnu količinu resursa. A2 započinje s podrškom za do 40 računa i raste od tamo. Iako u početku možda nema dovoljno prostora za spremanje svih tih računa, svoj je plan nadograditi kako posao raste.

Ostali razlozi kao što je A2 hosting

A2 je među najbržim web domaćinima koje smo testirali. Osnovnim brzinama pomaže SSD pohrana, s više podatkovnih centara širom svijeta za posluživanje sadržaja. Također nudi “turbo” poslužitelj koji ima brzinu do 20 puta brže od uobičajene.

Podrška je odlična i kod A2. Imate uobičajen niz live chat-a, e-pošte i telefonske podrške, uz dodatak bogate baze znanja. Uz to, postoji nekoliko vodiča za početak rada na koje možete usmjeriti svoje kupce za osnovna pitanja.

A2 ima 15-godišnju evidenciju dosljednosti i kvalitete u web hosting prostoru. Pogledajte naš A2 hosting pregled kako biste saznali više ili se prijavite sa bilo kojim jamstvom povrata novca.

4. InMotion

InMotion ima širok raspon planova, ali ne dobivaju svi jednak tretman. Nekoliko propada dok drugi cvjetaju, no, na sreću, planovi preprodavača uklapaju se u potonju kategoriju. Imate mogućnost izbora između šest različitih konfiguracija s uključenim značajkama od naplate do sigurnosne kopije.

Glavna prodajna točka tvrtke InMotion je njezina transparentnost. To je bijeli proizvod koji znači da upotrebljavate resurse s imenom ispred. InMotion će raditi u pozadini, tako da nema zabune u vašoj tvrtki ili njenoj vjerodostojnosti.

Kraj resursa je također vrlo impresivan. Svi preprodavački poslužitelji odgovaraju SSD pohrani i RAID-6 zaštiti podataka (da biste saznali više, pročitajte naš članak o tome što je RAID). To vam omogućava najbrže brzine za prijenos podataka, a pritom zadržavate suvišnost.

Izvan resursa, preprodavači dobivaju nekoliko dodatnih stvari. Dobit ćete besplatan račun kod eNom-a kako biste svojim klijentima mogli ponuditi ime domene i SSL registraciju i WHMCS softver za naplatu. Automatski će slati račune, prikupljati plaćanja (s porezima) i pratiti sve vaše trenutne kupce.

Ostali razlozi kao što su InMotion hosting

InMotion nudi i mnoštvo drugih perkesa svojim kupcima. Imate pristup nekoj od najboljih podrške koje smo vidjeli od web domaćina. Čak i kad je osoblje podijeljeno na različite odjele, nikad nije teško pronaći odgovor. Na primjer, u našem testiranju, član prodajnog osoblja je razumio i može pružiti podršku i po pitanju tehničkih problema.

Vaš se plan također slaže sa sigurnosnim značajkama. Zaštita i uklanjanje zlonamjernog softvera Patchman neprestano će pregledavati vaš poslužitelj zbog bilo kakvog zlonamjernog softvera i staviti u karantenu sve za što postoji sumnja. Uz to, Corero DDoS zaštita zaustavit će brutalne napade u slučaju da netko pokuša preplaviti vaš poslužitelj (pročitajte naš članak o DDoS napadima da biste saznali više).

InMotion nudi gotovo sve. Dodatni softver je uključen ili dostupan za kupnju, a niz jedinstvenih značajki je već spreman. Pročitajte našu recenziju InMotion za sva naša razmišljanja ili je isprobajte sami s izdašnom garancijom povrata novca od 90 dana.

5. SiteGround

SiteGround je naš izbor broj jedan za najbolji web hosting za WordPress i iz mnogih istih razloga također ulazi na ovaj popis. SiteGround nudi izuzetno brz web hosting po niskoj cijeni, uz izvrsnu podršku za pokretanje.

Planovi njegovih prodavača djeluju malo drugačije od ostalih domaćina. Kupite kredite umjesto mjesečnog ili godišnjeg plana. Svaki kredit pruža uslugu preprodavača u trajanju od jedne godine, a možete ih kupiti u bilo kojem trenutku u koliko želite. Nikad ne istječu, što znači da možete pokrenuti obnovu računa kad god želite.

Ovaj pristup djeluje daleko bolje od ostalih koji ograničavaju vaše resurse ovisno o vašem planu. Svaki je račun preprodavača namijenjen jednoj web stranici, što znači da nude sveobuhvatni plan svakom svom kupcu. Na primjer, možete ponuditi tri godine hostinga i kupiti tri kredita za jednog kupca, a drugom kreditu dati za sedam godina.

U početku je malo čudno, ali ona je fleksibilnost savršena za preprodavače. Umjesto da stvorite univerzalni račun, svaki plan možete prilagoditi kako bi odgovarao onome što ga kupac primi.

Ostali razlozi koji nam se sviđaju SiteGround

Izvan jedinstvenog pristupa hostinga preprodavača, o SiteGroundu se mora još puno toga svidjeti. Imate mogućnost potpuno bijele oznake vašeg računa, što znači da je uklonjena sva marka SiteGround, a umjesto nje možete dodati svoj.

I vaši kupci dobivaju lijep popis značajki. Svaka web lokacija ima besplatne dnevne sigurnosne kopije, s tim da se na njima zadrže 30 prethodnih sigurnosnih kopija i besplatni Cloudflare CDN za poboljšanje brzine i ublažavanje DDoS napada. Svi poslužitelji imaju omogućen HTTP / 2 te se uklapaju i u SSD pohranu, tako da vaši kupci dobivaju najnovije tehnologije.

SiteGround je lako jedna od najboljih opcija za prodaju s sveobuhvatnim planovima, prekrasnim pomoćnim osobljem i solidnim brzinama. Pročitajte našu recenziju SiteGround da biste saznali više o ovom domaćinu ili ga sami isprobajte uz 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Zaključak

S vrhunskim web domaćinom u ruci lako možete pokrenuti poslovni prostor za prodaju na internetu. Nema puno pružatelja usluga koji se odreknu prostora na poslužiteljima u svrhu preprodaje. Međutim, čak je i među malom skupinom ovih pet pružatelja usluga najbolje.

S kakvim planom preprodavača idete? Javite nam u komentarima u nastavku i, kao i uvijek, hvala na čitanju.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map