Najbolji Kodi gradi

Kodi je besplatna platforma za medijske centre s otvorenim kodom i usredotočena je na prilagodbu i strujanje. Možete ga prilagoditi raznim različitim dodacima i temama, kao što je SportsDevil, na primjer, jedan od najboljih Kodi dodataka za sport. Da biste odjednom dobili gomilu dodataka, potrebna vam je jedna od najboljih Kodi sastava.


Izgradnja Kodi-je potpuni je pregled platforme. Započinje s potpuno novom temom, uklapa se u pozadinsku umjetnost i ikone, a nadograđuje na sebi snopom unaprijed instaliranih dodataka. Paket obično sadrži neke od najboljih neslužbenih dodataka, uključujući popularne aplikacije za strujanje poput Covenant i Elysium.

Važno je, međutim, razmotriti što ste dobili prije preuzimanja bilo koje od ovih komponenti. Svi oni sadrže dodatke koji sjede u legalnim sivim područjima, prepuštajući vaše osobne podatke u opasnost od oduzimanja, a vaš pravni spis u opasnosti da budu označeni.

Način na koji zaobilazite oba ova problema s VPN-om. Virtualna privatna mreža zaključava sav vaš promet iza velike enkripcije, tako da nijedna zakopčana pogleda ne mogu vidjeti što radite na mreži. To je najbolji način da se zaštitite Kodi i relativno jeftin za podizanje sustava. Provjerite naše najbolje VPN-ove za Kodi da odaberete onaj koji je pravi za vas.

S najnovijom verzijom Kodi-a i VPN-om u ruci isprobali smo najbolje Kodi-jeve verzije da vidimo koji bi mogli ispuniti naše standarde. Prije nego što možemo utvrditi koji je rez, ipak, moramo uspostaviti neke kriterije.

Što čini izgradnju najbolje za Kodi?

Kako je Kodi open source, oko njega lebdi malo smeća, a kategorija građenja nije iznimka u tome. Od mrtvih veza do nespretnih sučelja, glavno što smo tražili je da svaka izvedba funkcionira.

Nakon što je građevina mogla proći taj vrlo osnovni test, prešli smo na stvari koje dječake razdvajaju od muškaraca. Dionički Kodi UI dosta je napredovao u posljednjih nekoliko ažuriranja, pa je preispitivanje nove teme rizično. Osigurali smo da je izrada nešto učinila na korisničkom sučelju što je poboljšalo izgled ili značajno povećalo upotrebljivost. Građevine koje su oboje, poput SchismTV-a, dobile su bodovni pregled.

Zatim smo prešli na jezgru građe. Uključeni paket dodataka čini ili prekida jedan od ovih remonta, tako da je čvrsta postava presudna. Mora sadržavati ne samo dobre dodatke, već i širok njihov izbor. Titanium, na primjer, sadrži dugačak popis dodataka, svaki s dosljednim zapisima na Kodi-ju.

Na ovim popisima obično proučavamo cijenu, ali, na sreću, svaka je izrada besplatna. Dakle, na mjestu smo gledali na pristupačnost. Iako to nije najvažniji dio Kodi-ove građevine, putovanje mračnim uglovima interneta sigurno nije dodavalo bodove nijednom ulasku. Činjenica da su ove građevine skrivene daleko je i znak lošeg dizajna.

SchismTV

SchismTV se na prvom mjestu ugodno uklapa samo zato što je tako jednostavan za upotrebu. Kao što je spomenuto u gornjem odjeljku, Team Kodi je učinio puno sa korisničkim sučeljem od 17.6, a većina gradi povratni put na stariju, neprivlačniju verziju softvera. SchismTV se raduje umjesto toga, s sjajnim sučeljem i poboljšanom upotrebljivošću za pokretanje.

Tu se također može prilagoditi tonu prilagodbe. Obično do izražaja dolazi samo jedna tema, ali SchismTV dolazi sa sedam. Iako svaka izvedba i dalje nosi istu cjelokupnu estetiku, lako možete promijeniti izgled korisničkog sučelja.

Izgradnja se temelji na Netflix sučelju, koje se često naziva Kodiflix. Ona prihvaća jednostavnost upotrebe, ali pumpa izlazni sadržaj. Točan popis dodataka mijenja se ovisno o tome što je trenutno uživo, ali prošli dodaci uključuju Exodus, Phoenix i DandyTV.

JAYHAWK

Jayhawk nema isti čist izgled kao SchismTV, ali i dalje je zreo s dodacima. Sučelje izgleda slično kao kodi Kodi 16, a ažurirani fontovi, pozadinske slike i ikone donose novi sjaj.

Međutim, meso nadogradnje nalazi se u dodacima. Postoje kategorije za filmove, TV emisije, TV uživo, sport, djecu i, ovisno o vašem pitanju, filmove za odrasle. Ponovo se popis povremeno mijenja, ali vrhunski dodaci poput Goodfellas, Sports Devil i Phoenix pokazali su svoje lice u jednom ili drugom trenutku..

Jayhawk je također nedavno objavio Jawhawk Hybird, vertikalnu verziju dogradnje koja glatko teče. Izgubite na nekim više nišnih dodataka, ali steknite predmemoriju za samočišćenje za glatko iskustvo.

Izvan toga, postoje tri verzije Jayhawka koje dolaze uz svako preuzimanje. Dobivate verziju za odrasle, ne-odrasle i skrivene odrasle osobe. Ona pod nazivom “X-17” je izrada za odrasle, pa to imajte na umu ako ne želite dodatni sadržaj.

Iskra

Spark vam u ime govori sve što trebate znati. Iznimno je brza gradnja, namijenjena pojednostavljivanju doživljaja Kodi i pokretanju na uređajima sa malim resursima poput Amazon Firestick-a (pročitajte naš Kodi vodič za bočno opterećenje ako želite naučiti kako to učiniti). Unatoč maloj 160MB veličini, ovo izdvajanje se isporučuje s dodacima.

Kao i SchismTV, korisničko sučelje potpuno se mijenja iz zalihe Kodi-ja. Ne, ne liči na Netflix, već umjesto toga uklanja pozadinske slike i sličice u korist jednostavnog smještaja i ikona kategorije.

titanijum

Ako minimalizam nije vaša stvar, onda će Titanium možda biti za vas. Korisničko sučelje je malo više zaokruženo ikonama i pozadinskim slikama, ali izvedba je i dalje dovoljno lagana za pokretanje hardvera niske specifikacije..

Korisničko sučelje i dalje nalikuje Kodi 16, srušavajući ga na nekoliko bodova na listi. To svakako poboljšava taj izgled pomoću pilinga slika i metapodataka, ali još uvijek ne prelazi izgled Kodi 17.

Ipak, trgovina se itekako isplati. Titanium neometano radi na gotovo svim uređajima, s izdašnom bazom dodataka za pokretanje. Nekoliko trenutno uključenih su Maverick TV, cCloud i Goodfellas, a nove su aplikacije dodane kako rastu u popularnosti.

Misfit Mod

Da ste pitali našu omiljenu gradnju prije godinu dana, Misfit Mod bi lako bio na vrhu liste. Novi dodaci popularnom stanovništvu zasigurno osiguravaju zaradu za svoj novac, ali još uvijek je dovoljno što će se Misfitu svidjeti da mu dodijeli mjesto u pet.

Kao i prethodna dva unosa, Misfit gradnja usredotočena je na nesmetano pokretanje. Instalacija od 500Mb je malo velika, s obzirom na to, ali sastav je pokazao da nema nikakvih štucanja tijekom testiranja. Postoji čak i jednostavna inačica za hardver super niske specifikacije.

To je iskreno najveći crtež Misfit Mod-a. Postoji više različitih inačica izrade, svaka prilagođena određenoj svrsi. Tu je i jedno čitljivo, ali i izgrađuje se posebno s prilagođenim sadržajem ženama, fanaticima horor filmova i ljubiteljima TV emisija. Ovo zadržava veličinu instalacije niskom dok sadržaj zadovoljava po vašem ukusu.

Kako instalirati Kodi Build

Instaliranje gradnje Kodi-a slično je instaliranju bilo kojeg dodatka ili spremišta. Morate usmjeriti Kodi prema URL-u na kojem je pohranjena datoteka, preuzeti potrebne datoteke i na kraju je instalirati. U početku pomalo zastrašujuće, ali postupak je prilično jednostavan.

Omogući nepoznate izvore

Prije nego što išta učinite, morate omogućiti nepoznate izvore. Kodi po zadanom instalira gradnje samo sa službenih mjesta, ali samo će nekoliko malih koraka otvoriti zaštitne vrata.

 • Kliknite ikonu postavki
 • Idite na “postavke sustava”
 • Zadržite pokazivač iznad “dodataka”
 • Označite klizač “nepoznati izvori” s desne strane

Ovisno o verziji Kodija, ova je značajka možda već omogućena. Unatoč tome, najbolje je provjeriti jer će zaobići neke glavobolje kasnije niz liniju. Jednom kada je omogućeno, više je nikada nećete morati dodirivati.

Instaliranje iz zip datoteke

Povremeno ćete pronaći .zip datoteku za gradnje na mreži. Iako u tom kontekstu nije najlakša ili najkonzistentnija metoda instaliranja, dobro je malo znanja u slučaju da spremište koje sadrži tu verziju ide izvan mreže.

Nakon što pronađete i preuzmete datoteku, otvorite Kodi i poduzmite sljedeće korake:

 • Kliknite “dodaci”
 • Idite na “preglednik s dodacima” (ikona otvorenog okvira)
 • Kliknite “instaliraj sa zip-a”
 • Dođite i odaberite spremljenu .zip datoteku

Dobit ćete obavijest s omogućenim dodatkom i moći ćete instalirati gradnju iz spremišta. Da biste to učinili, upotrijebite opciju “instaliraj iz spremišta” na istom izborniku.

Instaliranje s URL-a

Međutim, za izrade posebno, instalacija s URL-a daleko je lakša. Preuzimanja često nisu dostupna za pojedinačne izrade jer se obično nalaze u njihovim spremištima. Ne morate kopati i za preuzimanje, što je plus.

Kako biste ga preuzeli, morate Kodi usmjeriti prema točnom URL-u. Otvorite Kodi i napravite sljedeće:

 • Kliknite ikonu postavki
 • Idite na “upravitelj datoteka”
 • Odaberite “dodavanje izvora” iz lijevog stupca
 • Kliknite “”
 • Unesite “URL” za spremište koje želite
 • Dajte mu ime

Nakon toga upotrijebite isti postupak kao i instalacija iz zip datoteke i krenut ćete na put.

Zaključak

Premda se nešto može tražiti u potrazi za temama i dodacima, instaliranje programa Kodi jednostavan je način za postizanje svega odjednom. Unatoč tome što Ares Wizard ide izvan mreže (popularno mjesto za graditelje), još uvijek postoji puno mogućnosti.

Prije nego što instalirate bilo koju verziju, važno je nabaviti VPN. Dok se pravni problemi razrađuju, najbolje je zaštititi se, a VPN može to učiniti samo. On šifrira sav vaš promet, tako da nikakva pisma s autorskim pravima ne stižu u vaš poštanski sandučić, ali također je dobar mir za privatnost na webu..

Ako želite više o Kodi-ju, provjerite našu Kodi arhivu. Imamo sve, od tutorijala do pet najboljih popisa, uključujući i naš cijeli Kodi vodič za novorođenče.

Koju ste konstrukciju instalirali? Javite nam u komentarima u nastavku i, kao i uvijek, hvala na čitanju.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map