Najbolji dodaci Kodi za sport

Ljubitelji sporta često su razočarani tijekom pregledavanja YouTubea, Netflixa i drugih streaming usluga. Oni se često prikazuju samo za rabljene sadržaje, s tim da su glavni sportovi rezervirani uglavnom za davatelje kabela. No, koristeći Kodi, sport možete često gledati kao događaj uživo ili kao rekapitulaciju izvora.


Kodi je besplatni, legalni medijski uređaj s otvorenim kodom za Windows, Linux i Android. Iako se osnovna verzija miješa samo u organizaciju, ona se može proširiti dodacima za pružanje gotovo beskonačne količine sadržaja.

Neslužbeni dodaci propadaju u neka upitna pravna područja, jer su potoci dobiveni nelegitimno. Iako ćemo preporučiti neke od tih dodataka za streaming sportova, bitno je da ih koristite samo s VPN-om.

VPN će zaštititi vašu IP adresu privatnom i vezu sigurnom kada koristite Kodi. Najbolja je praksa da se zaštitite, ali i da otključavate sadržaj koji sadrži regiju. Mnogi sportski tokovi neće raditi ovisno o vašoj regiji i VPN to može prevladati. Obavezno provjerite naše tipove za najbolji Kodi VPN.

Službeni dodaci Kodi za sport

Iako najbolji dodaci za Kodi dolaze iz neslužbenih spremišta, u Kodijevom službenom popisu još uvijek postoje opcije. Mnogi zahtijevaju neku vrstu pretplate i obično prikazuju događaje samo nakon emitiranja, ali opcija je i dalje dostupna.

BT Sport Video

Ovaj dodatak pristupa sadržaju tvrtke BT Sport, jednog od najvećih britanskih širokopojasnih pružatelja usluga (i bojimo se samo Velike Britanije). Za £ 10 mjesečno (otprilike $ 14), imate pristup sva četiri BT Sport kanala koji sjede uz HD kolege.

Loša strana je da morate imati širokopojasni pristup usluzi BT da biste mogli koristiti aplikaciju na Kodi-ju. Ako već nemate paket, dodatak nema puno smisla. Ukupni troškovi bili bi na istoj razini kao kabelski paket.

Međutim, ima smisla ako već imate širokopojasnu vezu s BT-a. Mali dodatni trošak otvara mogućnosti na Kodi-ju. Sve dok ste u Velikoj Britaniji i imate plan s BT-om, onda je ovaj dodatak neophodan.

Fox Sports Go

Ako ste u Sjedinjenim Američkim Državama, tada je Fox Sports Go jedan od najjednostavnijih načina da se legalno prenose igrice uživo. Usluga ne košta ništa više osim pretplate za vaš kabel, a možete je koristiti i preko vašeg Kodi okvira i na mobilnom uređaju.

Djeluje na postojeću pretplatu kabela pa će vam trebati jedna da biste je mogli koristiti. Srećom, Fox prihvaća planove od svakog zamislivog pružatelja usluga pa je vjerojatno da ćete tamo pronaći svoje.

Dodatni trošak pretplate za kabel može biti prevelik za one koji ga već nemaju. Ako to ipak učinite, onda je to Kodi odličan dodatak koji omogućuje gledanje širokog spektra američkih sportova s ​​televizora i mobilnih uređaja.

Nažalost, to vrijedi za sve službene dodatke. Postoji samo nekoliko koji osim kabela nude pretplatu. Da biste sadržaj oslobodili ili oslobodili ograničenja geoblokiranja, morat ćete instalirati neslužbene dodatke.

Neslužbeni Kodi dodaci za sport

Ako nemate kabel, trebat će vam neslužbeni dodaci. Ovi dodaci, koje Kodi službeno ne podržava, otvaraju ogromno područje mogućnosti strujanja. Kao što smo već spomenuli, ovo je piratstvo i samim tim ilegalno, pa se obavezno zaštitite VPN-om prije nego što krenete prema otvorenom moru.

SportsDevil

Za strujanje sportova uživo ne postaje ništa bolje od SportsDevila. Ovaj dodatak pruža ljubazno skladište Kodil (http://kodil.co/repo/), ali ga možete pronaći i u nekolicini drugih. Ovaj dodatak ne arhivira nijedan sadržaj, pa je najprikladniji za one koji igru ​​žele uhvatiti uživo.

Najbolji dio SportsDevila je koliko je dostupno: gotovo svaki sportski događaj koji se može zamisliti ima tok, mnogi pri 1080p. Postoje stalni protoci do NFL mreže i ESPN.

Mnogi će događaji imati višestruke struje dostupne iz različitih izvora. Gotovo uvijek će postojati mrtva veza ili dvije, pa su opcije definitivno dobrodošle. Ako budete imali sreće, također ćete pronaći tok 720p za mobitel.

Jedini problem SportsDevila je organizacija. Umjesto nabrajanja igara s dostupnim streamovima, SportsDevil navodi samo izvore. To znači da ćete morati pretražiti izvore da biste pronašli igru ​​i nadati se da je stream dostupan.

U početku je to velika gnjavaža. Struje dolaze s upitnih web stranica smještenih duboko u internet. Međutim, nakon nekog vremena počet ćete učiti koji izvori djeluju najbolje, što dodatak čini mnogo korisnijim.

Projekt D

Ako hvatanje igara uživo nije važno, Projekt D je odličan izbor. Ima sjajnu ponudu starijih igara s NFL-a, NHL-a, NCAA-e, WWE-a i još mnogo toga. Dodatak je skladan sa pozadinskim slikama i uredno organiziranim sadržajem.

Tamo gdje SportsDevil ne uspije u organizaciji, projekt D uspijeva. Izvori nisu navedeni, samo igre: kada odaberete igru, projekt D automatski će očistiti izvore za nju. Nažalost, to je i slabost Projekta D. Igre se dodaju tjednima nakon što emitiraju, a nisu dostupni prijenos uživo.

Projekt D dolazi u vlastitom spremištu (http://repo.projectdaddon.com/) što je ogroman plus. S drugim dodacima, može vam se dogoditi da skačete s repo-a u repo kako svaki ide izvan mreže. Sve dok programeri kontroliraju repo, dodatak će se uživo koristiti. 

Bennu

Phoenix je bio glavni adut mnogih za gledanje sporta. Međutim, nakon što se više puta i izvan nje odjavite, budućnost Phoenixa je u pitanju. Bennu je vilica Phoenix-a i, poput originalnog zuba, dolazi prepun sadržaja.

Poput Projekta D, Bennu uglavnom nudi tokove prethodno emitiranih igara. Međutim, dodatak se u većini slučajeva čini mnogo bržim. Između ovog i Projekta D pronaći ćete tok što je brže moguće.

Bennu je mnogo više od sportskog prijenosa, jer ima na raspolaganju i mnoštvo TV emisija i filmova za streaming. Nije na razini Saveza ili Elysium-a, ali posao obavlja dovoljno dobro.

Možete pronaći da je Bennu i Colossus i Kodil (http://kdil.co/repo/), međutim imali smo problema s instalacijom od bivšeg. Instaliranje s Kodila je prošlo bez problema, ali eksperimentirajte s oboje ako imate problema. Službena veza s Colossusom je mrtva, ali trebali biste je moći pronaći ako ste već preuzeli zip.

Instaliranje Kodi Repo

Službeni dodaci potječu iz spremišta Kodi koje se uključuje uz svako preuzimanje. Da biste nabavili Project D, SportsDevil ili Benu, morat ćete instalirati odgovarajuće spremište. Spremišta se mogu instalirati izravno kroz Kodi ili preko .zip datoteke. Potonje je pouzdanije ako se skladište isključi izvan mreže i trebate ga ponovo instalirati, pa se odlučite za to ako možete.

Instalacija s računala

Da biste dobili .zip datoteku spremišta, samo kliknite gornje veze. Preusmjerit će vas se u direktorij gdje ćete je moći izravno preuzeti.

Kad to učinite, otvorite Kodi i poduzmite sljedeće korake:

 • Kliknite “dodaci”
 • Idite na “preglednik s dodacima” (ikona otvorenog okvira)
 • Kliknite “instaliraj sa zip-a”
 • Dođite i odaberite spremljenu .zip datoteku

Nakon nekoliko trenutaka dobit ćete obavijest s omogućenim dodatkom. Jednom kada to učinite, na istom izborniku kliknite “instaliraj iz spremišta” i odaberite dodatak koji želite.

Instaliranje s URL-a

Ako pokrenete Kodi na mobilnom uređaju ili ne želite preuzeti cijelo spremište na radnoj površini, možete uvesti URL kao izvor putem aplikacije. I dalje instalirate spremište, ali umjesto toga izvlačite zip datoteku s web mjesta putem Kodi-ja.

Kodi mora biti postavljen da prvo instalira spremišta iz nepoznatih izvora. Da biste to učinili, poduzmite sljedeće korake:

 • Kliknite “ikonu postavki” koja izgleda poput zupčanika
 • Idite na “postavke sustava”
 • Zadržite pokazivač iznad “dodataka”
 • Označite klizač “nepoznati izvori” s desne strane

Vratite se na početni zaslon Kodi i instalirajte spremište:

 • Kliknite ikonu postavki
 • Idite na “upravitelj datoteka”
 • Odaberite “dodavanje izvora” iz lijevog stupca
 • Kliknite “”
 • Unesite “URL” za spremište koje želite
 • Dajte mu ime

Zatim možete poduzeti korake kao da se instalirate iz spremljene zip datoteke, ali umjesto toga odaberite izvor koji ste stvorili. Kao i prije, instalirajte dodatke iz opcije “instaliraj iz spremišta”.

Zaključak

Na Kodiju se nalazi mnogo različitih dodataka za streaming sportova. Ako imate postojeću pretplatu, onda su službeni dodaci sjajna opcija zbog njihove pouzdanosti. Međutim, još uvijek postoji puno izbora iz neslužbenih reposa.

Obavezno koristite VPN s službenim i neslužbenim izvorima. Lagana usluga pružit će vam sigurnost, geoblokirani sadržaj i povećanu brzinu zbog nedavnog ukidanja neutralnosti mreže u SAD-u. Pogledajte naše najbolje VPN-ove za 2017. i prijavite se za jedan.

Da biste saznali više o Kodi-ju, pogledajte našu Kodi arhivu. Naći ćete udžbenike, popise i još više, uključujući gledanje NFL-a na Kodi-ju i najbolje neslužbene kodijeve dodatke.

Koje dodatke koristite za sport? Javite nam u komentarima u nastavku i, kao i uvijek, hvala na čitanju.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map