Boxcryptor-katsaus – päivitetty 2020

Boxcryptor arvostelu

Boxcryptor on yksi markkinoiden parhaista salausohjelmistoista. Sen lisäksi, että se tekee mitä tekee hyvin, se integroituu myös moniin muihin ohjelmiin ja sillä on erinomainen ilmainen suunnitelma. Lue koko Boxcryptor-arvostelumme nähdäksesi miksi pidämme siitä.


boxcryptor-Slider1

boxcryptor-slider2

boxcryptor-slider3

boxcryptor-slider4

boxcryptor-slider5

Edellinen

Seuraava

Boxcryptor on suosittu, ilmainen salaussovellus, jonka avulla voit synkronoida salatut tiedostosi helposti yli 30 pilvitallennustilan, EFSS: n ja online-varmuuskopiointitoimittajien kanssa. Toisin kuin useimmat ilmaiset salausohjelmat, joiden turvallisuus on yleensä vähäistä tai joita on vaikea käyttää, Boxcryptor tarjoaa täyden suojan niin monelle tiedostolle kuin haluat..

Tässä Boxcryptor-katsauksessa tarkastelemme ilmaisia ​​ja maksettuja suunnitelmia selvittääksemme, ovatko ne aikasi arvoisia. Kun olet kirjautunut ja salannut joitain tiedostoja, olemme täällä antaaksesi meille ajatuksemme sen ominaisuuksista, hinnoittelusta, käytön helppoudesta, turvallisuudesta ja muusta. 

Ilmaisen suunnitelmansa vuoksi Boxcryptor on helposti parhaiden salausohjelmien joukossa. Maksullinen palvelu ei myöskään ole huono, sillä voit integroitua niin moniin pilvipalvelupalveluihin kuin haluat. Tästä huolimatta on olemassa omituisia hinnoittelurajoituksia eikä palautuskäytäntöä, joten suosittelemme kokeilemaan ensin ilmaista suunnitelmaa varmistaaksesi, että Boxcryptor sopii sinulle.

Vahvuudet ja heikkoudet

ominaisuudet

Boxcryptor on keskittynyt enimmäkseen pilvitallennukseen, jonka avulla voit helposti salata, muokata ja purkaa tiedostoja yli 30 pilvitallennuspalveluiden tarjoajalla, joista monet ovat parhaiden ilmaisten pilvitallennuspalveluidemme joukossa. Se voi kuitenkin myös salata paikalliset tiedostot. 

Ensiluokkaisella suunnitelmalla voit lisätä niin monta sijaintia kuin haluat, jolloin voit salata verkkoon liitetyn tallennustilan, USB-asemat, kokonaiset levyt, WebDAV-sijainnit ja paljon muuta. 

Lisäksi Boxcryptor tukee lennossa tapahtuvaa salausta. Koko kansion salauksen sijasta jokainen kansion tiedosto salataan erikseen. Tämän avulla voit helposti purkaa yhden tiedoston ja muokata sitä joutumatta purkamaan koko kansiota ja siten salaa uudelleen. 

Tämän lähestymistavan takia sinun ei tarvitse salata manuaalisesti monia tiedostoja, jos niitä on. Boxcrytor antaa sinun asettaa määritteitä kansiohierarkian kautta, mikä koskee salaus- ja jakamisasetuksia. Jos esimerkiksi lisäät tiedoston kansioon, joka on jo salattu ja asetettu jaettavaksi yhteistyökumppanin kanssa, uusi tiedosto salataan ja jaetaan automaattisesti. 

Boxcryptor Android, iOS ja Portable

Yksi Boxcryptorin suurimmista ominaisuuksista on, että se tarjoaa mobiilisovelluksia. Vaikka suurin osa palveluista tukee Windowsia ja macOSia – ja jotkut jopa Linuxia, kuten VeraCrypt-arvosteluistamme voi nähdä -, hyvin harvat toimivat iOS: n ja Androidin kanssa. Boxcryptor ei vain tue näitä mobiiliympäristöjä, vaan tarjoaa myös työpöytäsovelluksen kaikki toiminnot. 

Voit katsella, muokata ja salata tiedostoja Android- tai iOS-laitteellasi. Lisäksi kaikki työpöytäsovelluksen tukemat pilvitallennuspalvelut toimivat myös mobiililaitteilla, mikä tarkoittaa, että voit viedä salatut dokumentit tien päällä. 

Lisäksi Boxcryptor tarjoaa kannettavan sovelluksen. Tämä sovellus ei vaadi asennusta, joten voit viedä sen mihin tahansa Windows-, MacOS- tai Linux-koneeseen ja käyttää salattuja tiedostoja. Sinun tarvitsee muistaa vain käyttäjänimesi ja salasanasi. Boxcryptor tekee taustatyön keräämällä salattuja tiedostoja pilvestä. 

Whisply ja Boxcryptor

Boxcryptorin takana oleva yritys, Secomba GmbH, kehitti Whisplyn auttamaan Boxcryptor-käyttäjiä jakamaan tiedostoja. Whisply on palvelu, joka tarjoaa päästä päähän -salauksen ja antaa sinun jakaa nämä tiedostot muiden kuin Boxcryptor-käyttäjien kanssa. Whisply tukee tiedostojen lähettämistä OneDrive-, Dropbox- ja Google Drive -sovellusten kautta, vaikka tukea lisätään tulevaisuudessa. 

boxcryptor-whisply

Whisply-linkin luominen on yksinkertaista. Sinun tarvitsee vain napsauttaa hiiren kakkospainikkeella tiedostoa tai kansiota Boxcryptor-kansiossa, jonka haluat jakaa, ja luoda linkki. 

Ensiluokkaiset tilaajat voivat asettaa jakamisasetukset, kuten kertaluonteisen lataamisen ja linkin vanhenemisen, ja kuka tahansa voi asettaa useita suojaustasoja. Voit joko lähettää linkin, lähettää linkin plus nelinumeroisen PIN-koodin tai lähettää linkin plus mukautetun salasanan. 

Viski on hienoa, mutta se ei ole täydellinen. Tällä hetkellä se on rajoitettu 1 Gt: aan riippumatta siitä, kuinka monta tiedostoa sinulla on. Ilmaisen Boxcryptor-suunnitelman huomioon ottaen kuka tahansa voi salata minkä tahansa tietomäärän, se on todennäköisesti parempi vaihtoehto. Se sanoi: Whisply on saatavana, jos haluat sitä.

Boxcryptor-ominaisuuksien yleiskatsaus

hinnoittelu

Boxcryptor asettaa standardin salausohjelmistojen hinnoittelulle. Se pysyy hiukan AxCryptin yläpuolella ja hieman NordLockerin alapuolella (lue AxCrypt-arvostelu ja NordLocker-arvostelu). Se asettaa kuitenkin hinnoittelulle omituisia rajoituksia. Henkilökohtaiset käyttäjät pakotetaan tekemään vuosittainen sopimus ilman mahdollisuutta saada hyvitystä.

Tuotesivulla tehdään selväksi, että “peruuttamisaikaa ei ole rajoitettu.” Jos ostat suunnitelman ja päätät, että Boxcryptor ei ole sinulle, lisenssisi jatkuu uusimispäivään saakka. Sitten tilisi alennetaan ilmaiseksi suunnitelmaksi. 

Vaikka Boxcryptor on teknisesti halvempi kuin salauspalvelu, kuten NordLocker, matematiikka muuttuu sotkuiseksi. Voi olla helpompaa maksaa NordLockerin 8 dollaria kuukaudessa, vaikka Boxcryptorin 48 dollaria vuodessa onkin parempi tarjous. Vaikka 50 dollaria ei ole sinulle iso asia, kuukausimaksun tulisi olla käytettävissä, samoin kuin palautuskäytännön. 

Boxcryptor Joukkueet

Henkilökohtaisen suunnitelman lisäksi on olemassa liiketoimintasuunnitelma, vaikka se ei sovellu useille käyttäjille. Sen sijaan se on lisensoitu kaupalliseen käyttöön, kun taas henkilökohtaiset ja ilmaiset suunnitelmat eivät ole. Jos haluat kattaa useita käyttäjiä, sinun on ostettava ryhmäsuunnitelma, joka on saatavana yhden ja kolmen vuoden ajan.. 

Riippumatta siitä kuinka monta käyttäjää tarvitset, hinta on 8 dollaria kuukaudessa käyttäjää kohti, jos ostat kolme vuotta, ja 10 dollaria kuukaudessa käyttäjää kohti, jos ostat yhden vuoden. Boxcryptor vaatii vähintään viisi käyttäjää ja siihen mahtuu jopa 50. Muiden käyttäjien lisäämiselle ei kuitenkaan ole porrastettuja alennuksia.. 

Jos etsit lisää ominaisuuksia tai tarvitset kertakirjautumiskykyä, ota yhteyttä Boxcryptor-myyntitiimiin yrityssuunnitelmien laatimiseksi.  

Boxcryptor Free

Avain, joka asettaa Boxcryptorin hinnoittelun oikeaan tilanteeseen, on sen vapaa suunnitelma. Kaikesta hinnoittelusta suurin osa käyttäjistä laskeutuu tänne. Boxcryptorin ilmainen suunnitelma tarjoaa rajoittamattoman salauksen yksityiseen, ei-kaupalliseen käyttöön. Se kuitenkin rajoittaa palvelua muilla alueilla. 

Sinulla ei nimittäin ole pääsyä sähköpostitukiin, Whisply-integroinnissa ei ole niin monta ominaisuutta kuin maksetussa paketissa, voit käyttää tiliäsi vain kahdessa laitteessa ja voit synkronoida vain yhden pilvitallennuspalveluiden tarjoajan kanssa. Se voi tuntua paljon, mutta käytännössä se tuskin tuo eroa. 

Boxcryptorin ilmainen suunnitelma antaa yhden käyttäjän asentaa ja käyttää palvelua esimerkiksi tietokoneeseen ja puhelimeen. Koska useimmilla käyttäjillä ei ole useita pilvitallennuslisenssejä, tällä rajoituksella ei todellakaan ole merkitystä. Ainoa este, josta sinun on päästävä, on luottaminen yhteisöön, jos sinulla on ongelmia (lue lisää tuki-osiosta siitä)..

turvallisuus

Boxcryptor toteuttaa parhaan mahdollisen tietoturvan tiedostojen salaamisessa. Kaikki alkaa pääsalasanallasi, josta Boxcryptorilla ei ole tietoa. Tämä tarkoittaa, että Boxcryptor ei koskaan näe eikä tallenna pääsalasanasi. Kuten parhaat salasananhallintammekin, jos unohdat pääsalasanasi, olet onnekas. 

Sen sijaan Boxcryptor tallentaa salasan hash (lue salauskuvauksemme saadaksesi lisätietoja siitä). Salasanasi on hajautettu käyttäen 5000 toistoa PBKDF2: ta HMACSHA512: lla ja suolattu. Kun kirjaudut sisään, antamasi salasana hajautetaan paikallisesti, lähetetään Boxcryptorille ja tarkistetaan tietokantaan. 

Tämä lähestymistapa, jota nähdään melkein kaikissa salauspalveluissa, aiheuttaa ongelmia, jos sinulla ei ole Internet-yhteyttä. Onneksi Boxcryptor sallii todentamisen offline-tilassa. Voit luoda avaimen viennin, jota voidaan käyttää tiedostojen salauksen purkamiseen muodostamatta yhteyttä Boxcryptorin palvelimiin. Vaikka palvelu sulkeutuisi, avaimen vienti toimisi edelleen. 

Kun tämä ei ole tiellä, on aika päästä likaan. Boxcryptor käyttää perusalgoritmeinaan AES: tä ja RSA: ta. AES-256: ta käytetään koneesi tiedostojen ja kansioiden salaamiseen, ja paria RSA-4096-avaimia käytetään avainten hallintaan. 

Prosessi toimii näin: Sinulla on julkinen ja yksityinen RSA-4096-avain, jotka on sidottu toisiinsa. Pääsalasanasta luotua avainta käytetään salaamaan yksityinen avaimesi, minkä tarvitset tiedostojen salauksen purkamiseen. 

Kun olet kirjoittanut salasanasi, yksityinen avain avautuu, joka pariutuu julkisen avaimen kanssa. Koska RSA-avainparia käytetään AES-avainten salaamiseen, voit sitten purkaa tiedostosi. 

RSA: n käyttö voi tehdä salauksen purkamisprosessin kestää hieman kauemmin, mutta se ei yleensä tee eroa nykyaikaisissa järjestelmissä. Olemme iloisia nähdessämme RSA: n käytön avainten hallintaan ECC: n sijasta, kun otetaan huomioon NSA: n huolet ympäröivän elliptisen käyrän salauksesta.

Helppokäyttöisyys

Boxcryptorin asentaminen on helppoa. Voit ladata sovelluksen heti, jopa kirjautumatta tilille, mutta on parempi, että käyttäjätiedot poistetaan tieltä ensin. Napsauta kotisivulta “hinnoittelu” -välilehteä ja valitse sitten haluamasi suunnitelma. 

boxcryptor-kassalle

Sen jälkeen kirjaudut tilille. Kuten mainittiin, Boxcryptor on nolla tietämyspalvelu, eli se ei tiedä pääsalasanaasi. Asetat salasanasi kirjautumissivulle, joten suosittelemme luomaan ja tallentamaan salasananhallinnan, kuten Dashlane, avulla (lue Dashlane-arvostelu). 

Lopuksi Boxcryptor suosittelee tarvitsemasi asentajaa käyttämäsi käyttöjärjestelmän perusteella. Jos tarvitset toisen asennusohjelman tai haluat asentaa sovelluksen useisiin järjestelmiin, löydät ne kaikki lataussivulta. 

boxcryptor-lataukset

Ennen sovellukseen pääsyä haluamme osoittaa kojetaulun. Vaikka sinun ei tarvitse käyttää kojetaulua, se on täynnä resursseja. 

Voit tarkastella ja päivittää suunnitelmasi, ohjata uusia käyttäjiä ilmaiseksi kuukaudeksi premium-jäsenyydestä, katsella luotettuja laitteita, katsella selausistuntoja ja ottaa käyttöön kaksikerroisen todennuksen. Boxcryptor tukee parhaita 2FA-sovelluksia sekä suojausavaimia. 

Tärkein vaihtoehto on avainvienti. Kuten mainittiin, Boxcrytor ei tallenna salasanaasi, joten jos kadotat sen, olet onnekas. Henkilökohtaisille suunnitelmillesi ei myöskään ole palautuskoodia, joten varmista, että pidät sen turvassa. 

boxcryptor-kojelauta

Asentaja ajaa itsensä, kysymättä, haluatko lähettää nimettömiä käyttötilastoja. Windowsissa asennusohjelma pystyi sulkemaan ja avaamaan uudelleen Resurssienhallinnan, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse käynnistää uudelleen. Valmistumisen jälkeen sovellus lähettää sinulle lyhyen kiertueen, sitten sulje. 

Tiedostojen ja kansioiden salaaminen

Vaikka Boxcryptorilla on käyttöliittymä, salat tiedostoja enimmäkseen Windows Explorerin avulla. Kun asennat, Boxcryptor todella asentaa virtuaalisen aseman, joten tiedostosi ja kansiosi näkyvät kovalevynä muiden kanssa. 

Lisäksi Boxcryptor tunnistaa ja arkistoi tietokoneellasi kaikki pilvitallennuskansiot. Tapauksessamme OneDrive noudettiin heti (lue OneDrive-arvostelu). 

Ennen kuin aloitat pähkinät salauksella, haluat kuitenkin avata Boxcryptor-sovelluksen. Täällä voit tarkastella yhdistettyjä pilvipalveluita ja yhdistää uusia. Vaikka Boxcryptor havaitsee pilvitallennuspalvelut järjestelmässäsi, sinun on silti linkitettävä ne kirjautumalla sisään käyttöoikeustietoihisi. 

boxcryptor-tilin-link

Kun ne on linkitetty, voit salata tiedostot haluamallasi tavalla, vaikka helpoin tapa on vetää tiedostoja Boxcryptor-virtuaaliasemaan. Et voi kuitenkaan vetää niitä aseman juureen. Kun linkität tiliäsi, voit ottaa käyttöön haluamasi pilvitallennuspalvelut, jotka näkyvät sitten Boxcryptor-kansiossa. Nämä kansiot toimivat erillisinä varastoina tiedostoillesi.

Salaus tapahtuu automaattisesti jokaiselle uudelle tiedostolle tai kansiolle, jonka lisäät mihin tahansa pilvipalveluihisi. Tiedät, että tiedosto tai kansio on salattu tiedoston tai kansion alareunassa olevalla kiinteällä vihreällä neliöllä ja ”_salatulla” jälkiliitteellä. Jos sinulla on jo tallennettuja tiedostoja pilvitallennuspalveluun, voit salata ne manuaalisesti. 

boxcryptor-salattuja-tiedostoja

205 Mt: n testikansio salattiin nopeasti, mutta ei niin nopeasti kuin NordLocker. Se on järkevää, kun otetaan huomioon, että Boxcryptor käyttää suurempaa RSA-4096-avainta. Silti prosessi oli melko nopea, kesti vain muutaman sekunnin.

Tiedostonjako & varastointi

Kuten mainittiin, Boxcryptorin väite kuuluisuudesta on sen suora integroituminen yli 30 pilvitallennuspalveluun. Kaikista isoista koirista on vastuu, Boxcryptor tukee Dropboxia, Google Drivea, SpiderOak Onea ja iCloudia. Se tukee myös kourallista EFSS-palveluntarjoajaa, mukaan lukien Egnyte, Box ja OneDrive for Business. 

Yritysten integroinnit ovat erän parhaat puolet. Vaikka Boxcryptor tukee suosittuja henkilökohtaisia ​​pilvitallennusbrändejä, siitä puuttuu muutama. Se ei nimittäin integroidu Sync.com: iin tai pCloudiin (lue Sync.com-arvostelu ja pCloud-arvostelu). Voit kuitenkin lisätä nämä sijainnit manuaalisesti.  

Jaettavaksi Boxcryptor antaa sinun antaa pääsyn kenelle tahansa käyttäjälle, jolla on Boxcryptor-tili. On kuitenkin suositeltavaa, että et jaa salattua kansiota suoraan. 

Pikemminkin Boxcryptor ehdottaa, että otat salatun kansion ja sijoitat sen salaamattoman kansion sisään pilvitallennuspalvelusi kanssa. Sitten voit lisätä Boxcryptor-käyttäjän kyseiseen salaamattomaan kansioon.

boxcryptor jakamista

Jakaminen Boxcryptorin kanssa on kaunista, että se on ilmainen. Niin kauan kuin vastaanottaja saa sisältöä, joka saa käyttöoikeuksia yhden pilvitallennuspalvelun kautta, hän voi rekisteröityä ilmaiseksi tiliksi ja käyttää salattua sisältöä koosta riippumatta. 

Boxcryptor-liiketoimintaryhmät

Boxcryptorin yrityskeskeinen palvelu sisältää lisäjakamis- ja käyttäjänhallintavaihtoehtoja. Järjestelmänvalvoja voi hallita kaikkia ryhmätilin käyttäjiä keskushallintapaneelista. Lisäksi järjestelmänvalvoja voi seurata käyttäjien toimintaa, valvoa suojauskäytäntöjä ja palauttaa käyttäjän salasanat. 

Suurille ryhmille ryhmänhallinta on toteuttamiskelpoisempaa. Voit laittaa käyttäjät ryhmiin, jolloin tietyille ryhmille on pääsy korkeammalle tasolle samalla, kun muita rajoitetaan. Lisäksi voit määrittää, kuka voi tarkastella ja / tai muokata tiettyjä kansioita, mikä tarkoittaa, että jotkut käyttäjät voivat käyttää tiedostoa viittauksena, kun taas toiset voivat muokata sitä suoraan. 

Ryhmien ei myöskään tarvitse synkronoida. Kun lisäät käyttäjän tai poistat käyttäjän ryhmästä, pilvitallennuspalvelullesi ei tapahdu mitään. Sen sijaan lupa lisätään tai peruutetaan paikallisesti ja Boxcryptorin palvelimilla, mikä tarkoittaa, että voit lisätä ja poistaa käyttäjiä melkein heti. 

Tuki

Yksi tärkeimmistä syistä maksaa Boxcryptor on sen tuki. Jos käytät ilmaista suunnitelmaa, olet rajoitettu yhteisöapuun ja Boxcryptorin tarjoamiin laajoihin käyttöoppaisiin. Näiden kahden välillä ei pitäisi olla mitään ongelmia aloittamisessa. Vianmääritys voi kuitenkin aiheuttaa ongelmia. 

Yhteisö on kuitenkin aktiivinen. Kirjoittamishetkellä useimmilla säikeillä on ainakin yksi vastaus, ja osa niistä saa vastauksia tukiasiamiehiltä. Foorumi ei ole kaikkein yhdenmukaisin tukimenetelmä – kommentaattorit vain toivat esiin monia asioita – mutta se on kuitenkin vaihtoehto ilmaisille käyttäjille. 

boxcryptor-foorumit

Jos et muista lukemista, Boxcryptor-käyttöoppaat ovat erinomainen lähde. Nämä eivät ole vain perusasennusohjeita. Pikemminkin Boxcryptor menee yksityiskohtaisesti jokaisessa tukemassaan järjestelmässä, kattaa jopa yleiset asiat. Useimmille käyttäjille käyttöoppaat riittävät ratkaisemaan ongelmat. 

boxcryptor-oppaiden

Maksavat käyttäjät voivat kysyä kysymyksiä sähköpostitse, kun yritystilaajat saavat etusijan. E-mail tuki on kuitenkin vain saksaksi ja englanniksi, ja henkilökohtaiset tilaajat lasketaan jonossa. Jos tarvitset lisää tukivaihtoehtoja, yrityssuunnitelmat tarjoavat puhelintukea ja omistetun tilivastaavan.

Tuomio

Boxcryptor asettaa standardin salausohjelmille. Sen vapaa suunnitelma on runsas, ja vaikka emme olekaan hintarajoitusten faneja, hinta ei ole kaiken kaikkiaan huono. Lisäksi Boxcryptor on helppokäyttöinen ja integroitu saumattomasti useimpien suurten pilvitallennuspalveluiden kanssa, vaikka puuttuu muutamia vaihtoehtoja. 

Ilmaisella suunnitelmalla ei ole syytä olla kokeilematta Boxcryptoria. Muista ilmoittaa meille kokemuksestasi, jos kirjaudut tilille ja, kuten aina, kiitos, että luit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map