WebHostingBuzz pregled – ažurirano2020

WebHostingBuzz pregled

WebHostingBuzz postoji već gotovo 20 godina, a u to je vrijeme napravio pristojan posao na izgradnji značajki uz održavanje niskih i visokih brzina. Iako nije savršen, zaslužuje dobar izgled svakoga tko traži novog domaćina, kao što možete pročitati u ovoj webHostingBuzz recenziji.


WebHostingBuzz je mali, neovisni web domaćin koji ugošćuje oko 35.000 web stranica s korisničkom bazom od oko 28.000. Unatoč tome, neko vrijeme je na web hostingu. Osnovan je 2002 godine u svrhu borbe protiv precijenjenog i nedovoljnog tržišta web hostinga. To se i danas pokušava učiniti. I uglavnom uspijeva.

U ovom pregledu WebHostingBuzza objašnjavat ćemo zašto odlazak sa velikim domaćinom nije nužno dobra stvar. Nakon što ste se prijavili za zajednički račun, pregledali smo značajke, cijene, performanse i ostalo da bismo došli do naše presude.

WebHostingBuzz čini jako dobro, i to toliko da je u potrazi za našim najboljim vodičem za web hosting. Postoji nekoliko problema, ali lako ih je zanemariti s obzirom na cijenu, brzinu i mogućnosti koje WebHostingBuzz može ponuditi.

webhostingbuzz-Slider1

webhostingbuzz-slider2

webhostingbuzz-slider3

webhostingbuzz-slider4

webhostingbuzz-slider5

prijašnji

Sljedeći

prednosti & nedostaci

Alternativa za WebHostingBuzz

Značajke

WebHostingBuzz ima puno mogućnosti, ali to možda isprva nije očito. Iako mu nedostaje integracija s Cloudflare Railgun-om i skimpostovima na oglasnim kreditima koje nudi iPage (pročitajte našu iPage recenziju), WebHostingBuzz ima solidnu listu.

Vrhunski, namjenski paketi sadrže sve što očekujete. Poslužitelji su povezani preko 10 gigabitne suvišne mreže, spremište je postavljeno u RAID 10 (pročitajte naš vodič o RAID-u) i dobivate namjensku vezu od 100 megabita po sekundi na vašu web stranicu. VPS i namjenski paketi također imaju stopostotni ugovor o razini usluge.

Mnogo su zanimljiviji zajednički poslužitelji. Za razliku od mnogih web-domaćina, WebHostingBuzz ne koristi Apache poslužitelje. Umjesto toga, koristi alternativu Apache poznata kao LiteSpeed. To je plaćeni, vlasnički softver poslužitelja koji ima sve prednosti Apache poslužitelja, uključujući ModSecurity, ali s manje troškova.

webhostingbuzz-pregled-litespeed

Ako se smanji opterećenje poslužitelja, to znači povećanje brzine i produženja radnog vremena za vaše web mjesto. Dijeljeni poslužitelji se bore protiv previše web mjesta i nedovoljnih resursa, tako da poboljšani optimizirani poslužiteljski softver može pomoći u borbi protiv tih problema.

Ima i drugih značajki usmjerenih na sigurnost, ali mi ćemo prijeći na one u odjeljku “sigurnost” u nastavku. Iako nudi LiteSpeed ​​poslužitelje i prateći LiteSpeed ​​Cache, WebHostingBuzz nedostaje u nekoliko područja.

Naime, to izostavlja graditelja web stranica. Iako su WordPress i većina drugih aplikacija podržani putem programa za instalaciju aplikacije Softaculous, nije dostupan alat za izradu web stranica. Ako nemate iskustva u dizajniranju i želite postaviti web stranicu, pogledajte naš najbolji vodič za izradu web stranica. Wix se nalazi na vrhu popisa (pročitajte našu Wix recenziju).

Izvan toga, WebHostingBuzz ima impresivan popis značajki, uključujući cPanel, više slojeva keširanja i LiteSpeed ​​servere.

Pregled značajki WebHostingBuzz

WebHostingBuzz Logowww.webhostingbuzz.com

Počinje od 499 dolara mjesečnoSvi planovi

Vrste poslužitelja

Dijeljeni hosting

VPS hosting

Upravljani WordPress

Cloud hosting

Namjenski hosting

Hosting prodavača

Usablity

FTP pristup

SSH pristup

cPanel

Korijen pristup

Dnevne sigurnosne kopije

Graditelj web stranica

usluge

SEO

Marketing

Dizajn web stranica

sigurnosti

Privatnost domene

SSL šifriranje

Uklanjanje zlonamjernog softvera

Vatrozid web aplikacije

Dvofaktorska provjera autentičnosti

DDoS zaštita

sFTP

podrška

Podrška putem e-pošte

Telefonska podrška

Podrška za chat uživo

Tutoriali

Korisnički forum

Baza znanja

Podrška 24/7

cijena

WebHostingBuzz ne koči se s obmanjujućim shemama cijena. Za razliku od Bluehosta (pročitajte našu recenziju Bluehost), WebHostingBuzz prikazuje cijenu koju ćete plaćati mjesečno, a ne mjesečnu cijenu u višegodišnjem planu. Ovo je bio prvi put da smo napisali recenziju web hostinga u kojoj se nismo iznenadili kad je došlo vrijeme za provjeru.

Iznenađujuće je i cijena dobra. WebHostingBuzz skuplji je od 1&1 IONOS (pročitajte naš 1&1 IONOS recenzija), ali je jeftiniji od gotovo svakog davatelja usluga koji smo pregledali kada je u pitanju obnova. U usporedbi s stopom obnove Arvixe od 15 USD mjesečno, WebHostingBuzz je krađa (pročitajte našu Arvixe recenziju).

To je rečeno, nema višegodišnje popuste, recimo, Hostingera (pročitajte našu recenziju Hostingera). Dijeljeni planovi nude se mjesečno i godišnje, a ako se odlučite za potonje, dobit ćete dva mjeseca hostinga besplatno. Iako nije strm popust, to je popust, a s obzirom na transparentni model cijene WebHostingBuzz, u redu smo s tim.

Model prikazivanja mjesečne cijene i dodavanja dva mjeseca usluge ako kupujete godišnje prenose na web mjestu. Izuzetak je hosting distributera, koji se može kupiti za mjesec dana, godinu ili dvije godine, uz lagani popust pri kretanju po lancu.

Izvan transparentnih cijena, WebHostingBuzz ima nešto sasvim neobično u vezi s ovim odjeljkom. Postoje proračunski planovi za dijeljene, VPS i namjenske pakete koji manjim web lokacijama mogu uštedjeti nešto novca.

Opcije ekonomije WebHostingBuzz-a

Na primjer, nudi hosting shared hosting koji koristi NGINX poslužitelj umjesto LiteSpeed ​​poslužitelja za 24,99 USD godišnje ili 39,99 USD tijekom dvije godine. Plan je ograničen, sa samo 512 MB RAM-a i 10 GB prostora na disku, ali to je solidna opcija za web stranice koje nemaju malo prometa.

Postoje i poslužitelji namijenjeni proračunu koji počinju od 50 USD mjesečno. U vrijeme pisanja teksta to su bili jedini raspoloživi poslužitelji. Iako WebHostingBuzz ima čitavu stranicu proizvoda posvećenu 16 namjenskih konfiguracija poslužitelja, svi smo bili rasprodate kada smo provjerili.

Usprkos tome, u ovom odjeljku su svi slični. WebHostingBuzz je jeftin i transparentan. To čak ide čak i kad se nude proračunski planovi za one koji ih trebaju. Kupnja je podržana i 45-dnevnim jamstvom povrata novca. Iako to nije toliko dugo koliko je InMotion Hosting (pročitajte našu InMotion Hosting recenziju), WebHostingBuzz je ispred većine tržišta web hostinga.

Jednostavnost korištenja

WebHostingBuzz ima pojednostavljenu web stranicu koja olakšava pronalazak plana unatoč gustom sastavu. Ima malo A2 hostinga i malo Kinsta u kostima, što znači da olakšava pronalazak željenog plana, a istovremeno prikazuje i tehničke detalje (pročitajte našu recenziju A2 hostinga i Kinsta pregled).

Transparentnost u cijenama također se ne smije umanjivati. Budući da WebHostingBuzz prikazuje stvarnu mjesečnu cijenu koju ćete plaćati, nema sumnje koji će biti vaš račun nakon što odete na provjeru.

Blagajna je također jednostavna. WebHostingBuzz će vas tražiti da registrirate domenu, pokažite postojeću ili prebacite svoju. Nakon toga, vi ćete odabrati trajanje, unijeti podatke računa i krenuti.

Budući da WebHostingBuzz traži podatke o vašem računu prije nego što dovršite odjavu, možete odabrati odabir plana na upravljačkoj ploči bez ikakvog dohvaćanja vjerodajnica računa s e-pošte.

webhostingbuzz-pregled-potvrdom o narudžbi

Idite izravno na upravljačku ploču koja je čisto položena. Dizajn podseća na InMotion Hosting bez ponovnog polaganja. Postoje četiri okvira koji prikazuju vaše usluge, domene, fakture i ulaznice, prozor koji prikazuje vaše aktivne usluge i mali mjehurić u desnom kutu za live chat.

webhostingbuzz-pregled-klijent-područje

Kada kliknete na svoj hosting račun, otkrit ćete upotrebu vašeg diska i širine pojasa, te brze veze do opcija u cPanelu. To znači da ako želite dodati adresu e-pošte ili pristupiti svom upravitelju datoteka, ne morate učitati cPanel.

webhostingbuzz-pregled-hosting-upravljanje

cPanelu se može pristupiti klikom na karticu u lijevom izborniku. Tamo možete ući u detalje sa vaše web stranice, kao što možete i sa svim našim najboljim web hostingom s cPanel odabirom. WebHostingBuzz čak ima namjensku karticu za instalaciju softverske aplikacije Softaculous za pokretanje najčešće korištenih skripti za instaliranje, kao što je WordPress.

webhostingbuzz-pregled-cpanel

WebHostingBuzz postiže sve visoke napomene za upotrebljivost. Iako ne nudi naprednu WordPress integraciju koju JustHost radi (pročitajte naš JustHost pregled), odjava, upravljačka ploča i izrada cPanela su pojednostavljeni i jednostavni.

Vrste hostinga

WebHostingBuzz nudi zajednički, VPS i namjenski hosting, premda je posljednji sket. Postoje i planovi preprodavača, ali oni su samo snopi zajedničkih planova sastavljenih u svrhu, dobro, preprodaje. Iako je linija solidna, nedostaje nam upravljani WordPress i oblak hosting puno.

Prvo su zajednički planovi. Dijeljeni hosting je mjesto na kojem se više web stranica stavlja na isti poslužitelj i dijele resurse između njih. Za razliku od većine dijeljenih planova – pročitajte naš pregled HostGator-a za jedan primjer – na vaš račun postoje ograničenja za memoriju, CPU upotrebu i brzinu I / O-a.

Iako početnici mogu ograničenja smatrati lošom stvari, oni su dobri kada razgovaraju o zajedničkom hostingu. Često, neograničeni planovi dovode do toga da nekoliko web-lokacija uspije doći do resursa, a drugi se trude održati korak. Nametanjem ograničenja WebHostingBuzz je u mogućnosti osigurati da svi na poslužitelju dobiju pošten udio.

VPS planovi uzimaju tu ideju i pokreću se s njom. Virtualni privatni poslužitelji su virtualni poslužitelji s domaćinima na fizičkim. Na primjer, ako postoji fizički poslužitelj s 8 GB RAM-a, četiri jezgre CPU-a i 100 GB prostora za pohranu, mogla bi postojati četiri virtualna poslužitelja, svaki s 2 GB RAM-a, jednom jezgrom CPU-a i 25 GB prostora za pohranu.

Namjenski resursi izoliraju vas od drugih korisnika. Ako kupnja dijeljenog hostinga živi u velikom kompleksu apartmana, kupnja VPS poslužitelja kupuje gradsku kuću.

WebHostingBuzz također ima solidnu ponudu VPS planova. Možete odabrati između osam slojeva, od jeftinog jednog jezgra, osnovnog plana od 1 GB RAM-a, do četverojezgarnog napajanja, 8 GB RAM-poslužitelja. Kao što je spomenuto, postoje i proračunske mogućnosti, ako trebate uštedjeti novac.

Spomenuli smo i nedostatak namjenskih poslužitelja. Postoji stranica proizvoda, ali sve su ponude rasprodate kada smo zadnji put provjerili. Jedini su dostupni proračunski poslužitelji, koji su u nedostatku u usporedbi s namjenskim poslužiteljima WestHosta (pročitajte našu recenziju WestHost).

webhostingbuzz-pregled-namjenski-poslužitelja

No, to ne sagorijeva jednako kao i izostavljanje oblaka i upravljane WordPress opcijama. Upravljani WordPress, o kojem možete saznati u našem najboljem web hostingu za WordPress vodič, sve je važniji, posebno za naše web stranice. Ako je to što vas zanima, pročitajte našu recenziju Pagely.

Ubrzati & Uptime

Za mjerenje brzine web stranice koristimo dva alata: Test brzine Pingdom-a i Učitavanje utjecaja. Naši testovi provode se s najpovoljnijim dostupnim planom i instaliranom praznom verzijom WordPress-a. Formatirajući tako testiranje, nada se da ćemo smanjiti što više varijabli kako bismo dobili točan rezultat.

Ovdje se pokazuje snaga LiteSpeed ​​poslužitelja. WebHostingBuzz je zaradio 96 od 100 od Pingdom Speed ​​Test-a i sjedi uz MDDHosting koji koristi i LiteSpeed ​​servere (pročitajte našu recenziju MDDHosting). Međutim, WebHostingBuzz ne nudi onoliko slojeva predmemoriranja na svom najjeftinijem zajedničkom planu, tako da će se vaša brzina usporiti s obzirom na to da je vaša web lokacija opterećena sadržajem. Zbog toga je propustio naš najbrži vodič za web hosting. 

webhostingbuzz brzine test

Utjecaj opterećenja također je imao solidne performanse. Umjesto testiranja jedne podatkovne točke, Load Impact je poslao 50 virtualnih korisnika na web mjesto tijekom pet minuta, testirajući broj ispunjenih zahtjeva i vrijeme odgovora za svakog korisnika. WebHostingBuzz je učinio iznenađujuće dobro, ispunjavajući svaki poslani zahtjev i održavajući dosljedno vrijeme odgovora.

Ipak je ipak utvrđena granica propusnosti, što znači da je poslužitelj preopterećen. Obično kada se to dogodi, vidimo pad broja ispunjenih zahtjeva, ali ograničenje se jednostavno aktivira svaki put kad se broj gotovih zahtjeva poravna dok zahtjevi tijekom leta rastu..

webhostingbuzz-pregled-load-utjecaj

U netehničkom pogledu, to znači da je WebHostingBuzz ispunio svaki zahtjev, ali brzina kojom su oni bili ispunjeni ravna nakon otprilike 40 istodobnih veza. To je ono što očekujemo od osnovnog zajedničkog paketa, za razliku od ravnala koji smo vidjeli s GreenGeeks-om (pročitajte našu recenziju GreenGeeksa).

Za produženje rada postoji 99,9-postotno jamstvo za produženje vremena koje se oglašava na stranicama proizvoda. To je rekao, kada smo ukopali uvjete pružanja usluge, nismo spomenuli produženje rada. Iako bi moglo biti da je WebHostingBuzz odlučio da jamstvo produženog roka ne iznese pismeno, to je za nas ekvivalentno tome da ga uopće nema..

U skladu s tim, nismo testirali stanke tijekom testiranja, a s obzirom na solidne performanse WebHostingBuzz-a u ovom odjeljku, ne biste ni trebali očekivati.

sigurnosti

WebHostingBuzz nudi solidnu sigurnosnu postavu u svim planovima, puno više od svojih konkurenata. Kao i kod nesigurnih značajki, i on pokriva većinu baza, osiguravajući posjetiteljima da na vašu web stranicu stignu brzo i sigurno.

Vaša web lokacija mora ostati na mreži kako bi se to dogodilo. Za to WebHostingBuzz nudi besplatne sigurnosne kopije web stranica. Iako ćete se morati nadograditi na Business dell sloj kako biste imali pristup dnevnim sigurnosnim kopijama, svi planovi za hosting dolaze s, barem, dodatnim sigurnosnim kopijama vašeg hosting računa i cPanela..

To znači da se na vašem mjestu izrađuje sigurnosna kopija prilikom prvog pokretanja. Kada se izvrše promjene na web mjestu, te se promjene ažuriraju u sigurnosnoj kopiji, odatle i „inkrementalni“ nosilac. Svoju MySQL bazu podataka, kućni direktorij ili sigurnosnu kopiju web stranice možete preuzeti sa cPanela u bilo kojem trenutku.

U sve planove uključen je i SSL / TLS certifikat, koji u osnovi govori web preglednicima koji posjećuju vašu web lokaciju da im trebate vjerovati. Ova potvrda omogućuje pregledniku da otvori šifriranu vezu između vaše web stranice i posjetitelja, štiteći osobne podatke koji prolaze.

Međutim, ovo je zamjenski znak, što znači da nije prikladan za određene aplikacije, poput e-trgovine.

Što se tiče zaštite od cyber kriminala, WebHostingBuzz se puno događa. Poslužitelji su zaštićeni ModSecurity, koja je vatrozid web aplikacije otvorenog koda za Apache poslužitelje. Budući da poslužitelji koriste LiteSpeed, alternativu Apache, ModSecurity je i dalje dostupna.

Zaštićeni ste i ClamAV i SpamAssassin. Bivši skenira vašu web lokaciju zbog zlonamjernog softvera ili virusa, ali to ne očisti. Pola je bitka samo znati da na vašem web mjestu postoji problem. SpamAssassin suzbija sheme neželjene pošte i krađe identiteta na poštanskim poslužiteljima.

Iako uvijek želimo uklanjanje zlonamjernog softvera, rijetko se odobrava. WebHostingBuzz je i dalje neobičan. Nudi potpuni sigurnosni paket, uključujući sigurnosno kopiranje web stranica, uklanjanje neželjene pošte i skeniranje zlonamjernog softvera u svim planovima, što se rijetko viđa od pružatelja web hosting usluga.

Privatnost

Privatnost je obično tema naših VPN recenzija, ali bitna je i za web hosting. Vidjeli smo masovno prikupljanje podataka konglomerata web hostinga kao što je Endurance International Group – pročitajte našu recenziju FatCow da biste vidjeli primjer EIG marke u akciji – što jasno pokazuje zašto je privatnost važna za pokretanje web stranice.

To započinje s vašom domenom. Kad registrirate domenu, svoje ime, adresu i drugo stavite u WHOIS zapis koji se može javno pretraživati ​​na mreži. Zapis se ipak može sakriti s privatnošću domene.

Koncept je jednostavan: zamijenite WHOIS informacije informacijama iz registra registra domena. Iako su obično plaćena usluga, tvrtke poput DreamHosta počele su besplatno nuditi privatnost domene (pročitajte naš DreamHost pregled). Sretni smo što to WebHostingBuzz zrcali.

Privatnost domene uključena je u svaku domenu koju registrirate na WebHostingBuzz, a osobni podaci koje stavite na evidenciju podupiru solidna pravila o privatnosti. Iako WebHostingBuzz i dalje dijeli informacije s oglašivačima, pravilima o privatnosti jasno je da podaci nisu osobno identifikacijski.

To znači da WebHostingBuzz oglašavačima može prodati opće demografske podatke, ali ti oglašivači nikada neće znati da ste kliknuli oglas ili čak koristili WebHostingBuzz. Osim toga, WebHostingBuzz ne prati što radite na njegovoj web stranici, tako da se ne događaju šinanigaši kada su u pitanju podaci koji se ne mogu “identificirati osobno”.

Iako je prava istinska anonimnost, to nije izvedivo za većinu web-domaćina. WebHostingBuzz poduzima korak u pravom smjeru s privatnošću domene, ali još uvijek imamo problema s prodajom podataka o klijentima – osobno identificiranjem ili ne – oglašivačima.

podrška

Mali mjehurić za razgovor u donjem desnom kutu zaslona pratit će vas oko WebHostingBuzza. Otvara se live chat, a WebHostingBuzz ide čak i do uključivanja malog skočnog i zvuka klika da vas podsjeti da je tamo. Neintenzivno je dok još uvijek pokazuje gdje dobiti podršku.

webhostingbuzz-pregled-live-chat

Nekoliko puta smo razgovarali s live chatom tijekom pregleda. Iako nije toliko pun kao SiteGround (pročitajte našu recenziju SiteGround), WebHostingBuzz razgovor uživo je solidan. Odgovore smo dobili odmah, a odgovori su bili precizni i točni.

Postoji i sustav e-pošte temeljen na ulaznicama, ali chat je mnogo brži. Izvan toga, podrška izgleda neplodno. Postoji baza znanja, ali nismo mogli pronaći način da joj pristupimo izvan pretraživanja na Googleu.

To se ne zove ni baza znanja. WebHostingBuzz Wiki pronaći ćete članke, ali oni su zastarjeli. WebHostingBuzz nije objavio novi članak od 2014. godine, koji objašnjava zašto je ovaj odjeljak web stranice skriven u dubini Googleovog indeksa.

webhostingbuzz-pregled-baze znanja

S obzirom da je WebHostingBuzz mali web domaćin, bilo bi smisla ponuditi forum ili druge resurse za samopomoć kako biste uključili zajednicu i smanjili broj učitavanja u chatu uživo. U svom sadašnjem obliku podrška se čini da je nedostajala, čak i ako je iskustvo chata uživo bilo iznad par.

Presuda

WebHostingBuzz ima nekoliko pogrešnih koraka; ne postoji graditelj web stranica, a upravljani WordPress planovi ne postoje i baza znanja mogla bi se objediniti. Rečeno je, vrijednost je nesporna. S cijenama daleko ispod tržišnih i performansi daleko iznad, WebHostingBuzz pruža nešto što je teško pronaći u svijetu web hostinga: izvrsne performanse po pristojnoj cijeni.

Za naš novac, nedostatke je lako zanemariti, ali novorođenčadi bi mogli biti ugodniji domaćin, koji pruža upravljani WordPress i graditelj web stranica.

Što mislite o WebHostingBuzz? Slažete li se da je to velika vrijednost? Javite nam u komentarima u nastavku i, kao i uvijek, hvala na čitanju.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map