Hosting24 pregled – jednostavan za upotrebu, brz i jeftin – ažurirano 2020

Hosting24 Pregled

Hosting24 je gotova varijanta Hostingera, jednog od naših najdražih web domaćina. Ima puno napretka svog roditelja, ali više je fokusiran na to da stvari brzo uđe u zrak nego bilo što drugo. Pogledajte našu cjelovitu Hosting24 recenziju da biste vidjeli je li opcija za vas.


Hosting24 je tvrtka kći Hostinger, a kao što možete pročitati u našoj recenziji Hostinger, jedan je od najboljih pružatelja usluga web hostinga. Jeftin, jednostavan za korištenje i brz, što postiže ravnotežu koju je teško pronaći na tržištu web hostinga.

U ovom pregledu Hosting24 razgovarat ćemo o našem iskustvu nakon što smo s njim proveli vrijeme. Pokrenuli smo web stranicu WordPress sa svojim najjeftinijim planom za testiranje brzine, sigurnosti, prilagođenosti korisnicima i još mnogo toga, sve kako bismo vam mogli dati presudu.

Hosting24 jednostavno ga previše preporučuje. Iako smo pronašli nekoliko područja u kojima ona nedostaje, profesionalci su previše zanijekati. To bi moglo reći da, ako tražite snažan namjenski hosting ili upravljani WordPress, možda bi bilo bolje potražiti negdje drugdje.

hosting24-Slider1

hosting24-slider2

hosting24-slider3

hosting24-slider4

prijašnji

Sljedeći

prednosti & nedostaci

Alternativa za Hosting24

Značajke

Hosting24 ima puno mogućnosti, iako to možda nije odmah očito. Iako kratki pogled na stranicu proizvoda pokazuje da uključuje sve što treba, stvari koje ga razdvajaju se odvijaju iza kulisa..

Prije nego što dođemo do toga, moramo razgovarati o tome kako Hosting24 dijeli svoje planove. Naći ćemo se u pojedinostima u odjeljku “Vrste hostinga”, ali nedostatak je u tome što postoje planovi koji koriste cPanel i druge koji koriste upravljačku ploču Hosting24. Također se prodaju i sa različitim značajkama po različitim cijenama.

Normalni zajednički planovi imaju pristojan raspon značajki, uključujući besplatnu izradu web stranica. Iako nije dobar kao naš najbolji web dizajner, Wix, ipak je dobra ponuda (pročitajte našu Wix recenziju).

hosting24-pregled-web-graditelj

Da biste sve izvukli iz zajedničkog plana, morat ćete skočiti na poslovni nivo. Ondje dobivate web stranicu za izradu web stranica, kao i besplatni SSL / TLS certifikat, automatizirane dnevne sigurnosne kopije i besplatnu domenu.

Hoting24 cPanel planovi

cPanel planovi, s druge strane, ne segmentiraju značajke između slojeva. Preko oba nivoa cPanel hostinga dobivate SSL / TLS certifikat, izradu web stranica i automatizirane sigurnosne kopije. Laka vam je integracija s Cloudflare-om (pročitajte naš vodič Cloudflare) i puni SSH pristup.

Ono što je neobično jest da planovi cPanel mogu biti jeftiniji od zajedničkih planova, ovisno o tome koji ste odabrali. Iako smo obožavatelji nadzorne ploče Hosting24, također nam se jako sviđa cPanel, tako da bi moglo imati smisla skočiti za plan cPanel kako bi dobili više mogućnosti za manje novca.

U skladu s tim, te značajke nisu ništa u usporedbi s poslužiteljskim softverom koji Hosting24 koristi. Većina web-domaćina koristi Apache, koji je softver otvorenog koda koji nudi izvrsnu fleksibilnost. Postoji, međutim, alternativa, pod nazivom LiteSpeed ​​koja nudi sličnu fleksibilnost uz smanjenje troškova.

Što rezultira, puno je veća brzina za korisnika. Kao što ćemo ući u odjeljak “brzina”, Hosting24 djeluje izuzetno, i to velikim dijelom zahvaljujući LiteSpeed ​​serverima. Nije blještavo poput oglasnih kredita koje dobijate na HostMonsteru (pročitajte našu recenziju HostMonster), ali LiteSpeed ​​poslužitelji će dugoročno učiniti mnogo više za vašu web lokaciju.

Hosting24 Pregled značajki

Hosting24 Logowww.hosting24.com

Počinje od 080 dolara mjesečnoSvi planovi

Vrste poslužitelja

Dijeljeni hosting

VPS hosting

Upravljani WordPress

Cloud hosting

Namjenski hosting

Hosting prodavača

Usablity

FTP pristup

SSH pristup

cPanel

Korijen pristup

Dnevne sigurnosne kopije

Graditelj web stranica

usluge

SEO

Marketing

Dizajn web stranica

sigurnosti

Privatnost domene
plaćen

SSL šifriranje

Uklanjanje zlonamjernog softvera

Vatrozid web aplikacije

Dvofaktorska provjera autentičnosti

DDoS zaštita

sFTP

podrška

Podrška putem e-pošte

Telefonska podrška

Podrška za chat uživo

Tutoriali

Korisnički forum

Baza znanja

Podrška 24/7

cijena

Hosting24 nije najjeftiniji domaćin – pročitajte našu recenziju Namecheappa za to – ali cijene nisu loše. Za razliku od LunarPages-a, koji kao što možete vidjeti u našoj LunarPages recenziji, nikl i sitniš za gotovo sve, Hosting24 nudi sveobuhvatan popis značajki po povoljnoj cijeni..

U tom smislu to se odlikuje višegodišnjim stopama. Kao i većina web domaćina, Hosting24 oglašava cijenu za najduži rok hostinga, koji u ovom slučaju iznosi četiri godine. Unatoč tome, za razliku od Bluehosta koji koristi višegodišnji popust kao način da pogrešno predstavi svoje cijene, Hosting24 je jasan o tome što ćete plaćati (pročitajte našu recenziju Bluehost).

Osim toga, Hosting24 vas ne prisiljava na višegodišnji ugovor. Možete kupiti mjesec dana, tri mjeseca, godinu dana, dvije godine ili četiri godine hostinga. Cijena mjesečno raste kako trajanje kraće. Ipak, za razliku od Arvixe-a, cijena obnove ostaje ista tijekom cijelog vremena (pročitajte našu Arvixe recenziju).

Preferiramo izravnu cijenu DreamHost-a (pročitajte našu recenziju DreamHost), ali Hosting24 ne radi ništa pogrešno u svojoj shemi cijena. U stvari, bez skrivenih naknada i dodataka domaćina kao što je Bluehost, Hosting24 na kraju višegodišnjeg kraja postaje jeftin..

Hosting24 Zajednički planovi

Na primjer, najjeftiniji zajednički plan, na primjer, ispod 40 dolara za četiri godine, što je nečuveno u industriji web hostinga. S obzirom da se mjesečna stopa kreće oko 8 USD, to je otprilike pet puta skuplje, u trajanju od gotovo 50 puta. Osim toga, odlazak na duži rok zapravo može biti jeftiniji.

Taj isti zajednički plan iznosi 8 USD mjesečno ako idete mjesečno, ali samo 2,15 USD mjesečno ako kupite tri mjeseca, što znači da možete dobiti tri mjeseca hostinga za 2 USD manje od jednog mjeseca.

Stope nisu najniže što smo vidjeli, ali izvrsna uvodna stopa Hosting24 čini da cijena i cijena vrijedi. Plus, imate 30 dana da se predomislite. Iako InMotion Hosting ima dulje razdoblje povrata sredstava – kao što možete vidjeti u našoj recenziji InMotion Hosting, izdvojena su vam puna tri mjeseca – Hosting24 je i dalje pristojan.

Iako to obično nije faktor, želimo spomenuti mogućnosti plaćanja. Hosting24 – i Hostinger, po tom pitanju – neobičan je po tome što vam omogućuje ne samo plaćanje kreditnom karticom ili PayPalom, već i raznim kripto valutama, uključujući bitcoin.

Jednostavnost korištenja

Provjera putem Hosting24 jednostavna je zahvaljujući modernom dizajnu web stranica i jednostavnom zaslonu za odjavu. Mnogo je čistiji od FatCow-a (pročitajte našu recenziju FatCow), ali čudna distribucija zajedničkih planova čini ga malo manje korisnim nego, recimo, Kinsta. Uprkos tome, to je mali zahvat za sveukupno izvrsno iskustvo kupnje.

Zaslon za odlazak prikazuje sva moguća trajanja odabranog plana i mjesečnu cijenu za ta razdoblja. To također potraje većinu zaslona, ​​ostavljajući malo prostora za nagoveštavanje dodataka ili skrivenih troškova.

hosting24-pregled-checkout

Nakon što odaberete svoj plan i trajanje, od vas će se zatražiti da se prijavite ili se prijavite, što možete učiniti unosom podataka svog računa ili povezivanjem Facebooka ili Googlea. Postoje problemi s privatnošću prilikom povezivanja vanjskih računa, ali to olakšava postupak odjave.

To je rečeno, nakon što se naplata izvrši, Hosting24 rješava stvari drugačije od ostalih domaćina. Vaše plaćanje će biti jasno i Hosting24 počet će vas voditi kroz postupak postavljanja gdje ćete kupiti ili dodati domenu i odabrati lokaciju vašeg poslužitelja.

Jedan sjajan aspekt ove postavke je da ćete lako pronaći svoj poslužitelj imena (ako vam nije jasno, pročitajte naš vodič za DNS zapise). Ako, poput nas, usmjeravate domenu registriranu negdje drugdje, morat ćete ažurirati svoj poslužitelj imena. To se obično sastoji od pronalaženja e-pošte dobrodošlice ili pretraživanja baze znanja, ali Hosting24 vam odmah daje detalje.

Konačno, bit ćete poslani na stranicu sa pitanjem kako želite izgraditi web stranicu, koja uključuje veze za instaliranje WordPress-a, pokretanje programa za izradu web stranica, pristup upravitelju datoteka, pozivanje suradnika i pristup automatskom instaliranju. Taj postupak možete preskočiti, ali činjenica da će vas Hosting24 neometano voditi kroz naplatu prilikom instaliranja nove aplikacije ogromna je.

Ni to ne slabi proces. Hosting24 je probavljiv za početnike, a još uvijek pruža mogućnosti koje naprednim korisnicima trebaju. Umjesto da vam uzme novac i baci vas na složenu, zbunjujuću upravljačku ploču, Hosting24 osigurava da vaše web mjesto bude pokrenuto i prije nego što uđete u detalje.

Od tada smo instalirali WordPress, što je, na naše iznenađenje, bilo jednostavno. Jednostavnije je od instalatora aplikacije Softaculous i dalje se instalira brzo, za razliku od postupka na JustHost-u (pročitajte naš JustHost pregled).

Upravljačka ploča Hosting24

U ovom se trenutku vaše iskustvo s Hosting24 može razlikovati ovisno o odabranom planu. Kao što ćemo ući u odjeljak u nastavku, postoje zajednički planovi koji koriste upravljačku ploču Hosting24 i druge koji koriste cPanel. Ponovno smo pokrivali cPanel – pročitajte našu recenziju SiteGround za jedan primjer web-domaćina koji ga koristi – tako da ćemo umjesto toga pokriti upravljačku ploču Hosting24.

Začudo, s cPanelom to može ići do prsta. Umjesto da bude odbačena inačica ili uklanjanje omiljenog alata za web upravljanje, kontrolna ploča Hosting24 na drugačiji način kombinira moć i upotrebljivost..

hosting24-pregled-upravljačke ploče

Dobijate sličnu, na ikoni, navigaciju za upravljanje vašim web stranicama, što olakšava pronalazak onoga što vam je potrebno, kao i druge aspekte web hostinga, uključujući naplatu, domene i dodatne poslužitelje.

Stvar u cPanelu je da se on bavi samo upravljanjem web mjesta, pa su aspekti web hostinga vašeg računa obično prebačeni na zasebnu nadzornu ploču. S Hosting24 sve je pod istim krovom, što znači da možete brzo skočiti s upravljanja web mjesta do, recimo, podataka o naplati bez otvaranja drugog zaslona.

Također na upravljačkoj ploči je trgovina u kojoj možete kupiti proizvode Hosting24. Možete registrirati novu domenu, dobiti e-poštu tvrtke i nadograditi hosting, ali postoje i neobične mogućnosti. Na primjer, tamo možete kupiti pretplatu na NordVPN, koja je, kao što možete vidjeti u našoj NordVPN recenziji, jedna od najboljih VPN usluga na tržištu..

hosting24-pregled-trgovina

Vrste hostinga

Kao i Hostinger, Hosting24 je fokusiran na zajednički hosting. Uprkos tome, dodana je snaga na vrhu kraja kako bi se razonodili oni kojima je to potrebno. Međutim, postoji zajednička distribucija zajedničkih planova, tako da ćemo očistiti zrak prije nego što prijeđemo na složenije vrste hostinga.

Dijeljeni hosting je kada se na istom poslužitelju nalazi više web lokacija. Omogućujući tim korisnicima da dijele resurse koliko im treba, web domaćin može uštedjeti novac na broju poslužitelja koji su mu potrebni za rad i te uštede prenijeti na vas. Zbog udruživanja resursa, zajednički poslužitelji povremeno se muče s brzinom i produženim radnim vremenom.

Hosting24 nudi dvije vrste zajedničkog hostinga, s tek neznatnom razlikom između njih. Prva vrsta, nazvana “web hosting” na web mjestu, standardni je zajednički plan koji koristi vlasničku upravljačku ploču Hosting24. Postoje tri razine standardnog zajedničkog hostinga, ali preporučujemo gornji nivo.

To je zato što dolazi s većom ukupnom brzinom, besplatnim SSL / TLS certifikatom i dnevnim sigurnosnim kopijama. Iako nije tako jeftino kao, recimo, 1&1 IONOS, najskuplji zajednički plan i dalje je velika vrijednost (pročitajte naš 1&1 IONOS recenzija).

Hosting24 cPanel planovi

Postoje i planovi cPanel koji koriste cPanel umjesto upravljačke ploče Hosting24. Kao što možete vidjeti u našem najboljem web hostingu s vodičem cPanel, cPanel je izvrstan iz puno razloga, ali ovi planovi su izvan toga impresivniji. Umjesto da se ograničavaju stvari poput SSL / TLS certifikata i automatske izrade sigurnosnih kopija na određene slojeve, oba sloja cPanel hostinga dolaze u paketu sa značajkama.

Kao što je spomenuto, i oni su jeftiniji. Iako su normalni zajednički planovi solidni, izgledaju osrednje u usporedbi s opcijama cPanela. Ako ne želite koristiti cPanel, malo je razloga da ne uštedite nekoliko dolara uz dobivanje dodatnih funkcija.

Ako želite upisati i prodavati web hosting, Hosting24 ima planove za prodavače. U osnovi, oni su samo paketi cPanel hostinga po sniženoj stopi, što vam omogućuje kupnju 50-150 cPanel računa mnogo manje nego što ih kupujete pojedinačno. Iako postoje ograničenja u broju računa cPanel koja možete imati, možete ih preprodavati sve dok imate resurse na raspolaganju.

Za više snage postoje VPS planovi koji i dalje koriste zajedničku arhitekturu, ali daju vam virtualno okruženje posvećeno vama. Planovi VPS-a s nižim razredom nisu impresivni – jednojezgreno postavljanje ne bi moglo preći Geekbench-ovu Surface Book Pro referentnu vrijednost – ali skuplji planovi imaju snažan udarac.

Hosting24 Cloud hosting

Cloud hosting je ono što razdvaja Hosting24. Kao što možete vidjeti u našem pregledu za Kinsta i MDDHosting, web domaćini koji su specijalizirani za cloud hosting obično imaju najbolju ravnotežu vrijednosti, brzine, sigurnosti i pouzdanosti, jer stil hostinga omogućava veću otpornost.

Kao i tradicionalni oblici web hostinga, vaša se web stranica pohranjuje na jednom poslužitelju, ali taj poslužitelj ima mogućnost korištenja dodatnih resursa iz mreže drugih poslužitelja. To znači da će, pod distribuiranim napadom uskraćivanja usluge, padom prometa ili bilo čim drugim, vaši resursi uvijek biti dostupni.

Cloud hosting prirodan je dom za WordPress, zbog čega ćete otkriti da ga većina naših najboljih web hostinga za WordPress tipove nudi. Neki domaćini koji su specijalizirani za WordPress nude ekskluzivno hosting u oblaku (primjer pročitajte u našoj pregledu Pagely).

Hosting24 je bliži Pagely i Kinsta nego što je to, recimo, HostGator kada su u pitanju planovi u oblaku (pročitajte našu recenziju HostGator). Planovi su prepuni snage, počevši od 3 GB RAM-a i dvije CPU jezgre i do 12 GB RAM-a i šest CPU jezgara. Dolaze i s odličnim značajkama, uključujući pojačivač predmemorije i besplatni SSL / TLS certifikat.

Ubrzati & Uptime

Za testiranje brzine web stranice koristimo Pingdom test brzine i učitavanje utjecaja. Naš je postupak jednostavan: pokrećemo web stranicu s najjeftinijim zajedničkim planom, instaliramo WordPress bez dodatnog sadržaja ili dodataka i pokrećemo web mjesto putem naših testirajućih platformi. Na taj način možemo eliminirati što više varijabli.

Zbog toga se manje fokusiramo na vrijeme odziva naših testova, a više na stvari poput HTTP pogrešaka, vrijeme čekanja i preporuke iz Pingdom Speed ​​Test. Naš je cilj s testiranjem brzine postići točku usporedbe, a ne točnu brzinu koju ćete postići s određenim web domaćinom. Ako pokušavate ubrzati svoju web stranicu, pročitajte naš vodič za poboljšanje vremena za učitavanje web mjesta.

To je ovdje važna napomena jer se Hosting24 učitao oko dvije i pol sekunde, što nije dobro u usporedbi s većinom web hostinga. Uprkos tome, još uvijek je dobio 96 od 100 iz Pingdom Test testa, što je jednako dobro kao i naš predvodnik u brzini, A2 Hosting (pročitajte našu A2 Hosting recenziju). U stvari, obojica su se našla u našem najbržem užem web hostingu. 

hosting24 recenzija brzine test

U početku smo pretpostavili da se događa nešto predmemoriranje, ali to nije slučaj. Možete uključiti predmemoriju na vašoj upravljačkoj ploči, ali naše testiranje je obavljeno kako nam je domaćin predao, a to je način na koji to uvijek radimo. Umjesto toga, odlični rezultati brzine vjerovatno su zahvaljujući LiteSpeed ​​softveru koji Hosting24 koristi.

Ponovno smo pokrenuli test samo da bismo vidjeli što će napraviti predmemorija i, neočekivano, skratili su vrijeme čekanja na jednu šestinu prvobitnog vremena. Ocjena naših performansi i dalje je bila 96 od 100 – bilo je malo optimizacije koju smo mogli učiniti – ali u očima tražilica uvijek je bolje vrijeme čekanja uvijek bolje.

Hosting 24 test utjecaja

Load Impact testovi pod drugim kutom. Umjesto da mjeri brzinu za pojedinog korisnika, on testira izvedbu web mjesta kada se stavi pod opterećenje. Naš test se sastojao od slanja 50 virtualnih korisnika na web stranicu u roku od pet minuta, za koje smo otkrili da su prijelomna točka za većinu jeftinih zajedničkih paketa.

Za razliku od GreenGeeksa, Hosting24 je izdržao. Kao što možete pročitati u našem GreenGeeks pregledu, test se pokvario na početku ispitivanja s povišenim brojem HTTP pogrešaka, što sugerira da je poslužitelj na granici svojih performansi. Od 7.250 zahtjeva poslanih u našem Hosting24 testu, samo je jedan imao grešku, što je unutar granice pogreške.

hosting24-pregled-load-utjecaj

Predstava je izvrsna. Hosting24 prikazuje snagu razumnog broja ljudi na LiteSpeed ​​poslužiteljima, što je naglašeno predmemoriranjem koje je uključeno na vašoj upravljačkoj ploči. Osim toga, postoji 99,9-postotno jamstvo za produženje vremena kako bi se osiguralo da će vaša web stranica uvijek biti na mreži.

sigurnosti

Hosting24 ima tri osnovne sigurnosne značajke koje tražimo: SSL / TLS certifikat, automatizirane sigurnosne kopije i zaštitu od zlonamjernog softvera. Unatoč tome, te se karakteristike raspodjeljuju čudno. Ako preskočite naprijed, o tome možete pročitati više u odjeljku “mogućnosti”.

Polazeći od SSL / TLS certifikata, dobijate ga besplatno na razini zajedničkog poslovanja ili na planovima cPanel ako kupite godinu dana ili više. Jedan je također uključen u planove oblaka, koji ne bi trebali biti iznenađenje s obzirom da su puno skuplji.

Certifikat govori preglednicima koji posjećuju vašu web stranicu kako vam se može vjerovati, što otvara šifriranu vezu između vaše web stranice i korisnika. SSL / TLS certifikat prvi je korak u sigurnosti web mjesta jer štiti korisnike koji unose osobne podatke na vašoj web stranici od napada čovjeka i napada i cyber kriminala..

Isto tako, sigurnosne kopije dolaze s poslovnim nivoom zajedničkog hostinga i svim slojevima cPanel hostinga. Važno je da se sigurnosne kopije automatiziraju, tako da se možete vratiti na prethodnu verziju svoje web stranice ako nešto pođe po zlu. U skladu s tim, trebali biste i dalje preuzeti sigurnosne kopije i pohraniti ih putem internetske usluge sigurnosnog kopiranja, kao što je Backblaze (pročitajte našu recenziju Backblaze).

Uklanjanje zlonamjernog softvera s hostinga24

Zaštita od zlonamjernog softvera je ljepljiva. Poslužitelji LiteSpeed ​​zaštićeni su ModSecurity, što je vatrozid web aplikacije vrlo prilagodljiv. Također ste zaštićeni BitNinjom koji bi trebao odvratiti DDoS napade, zlonamjerni softver i još mnogo toga.

U skladu s tim, ne postoji skeniranje ili uklanjanje zlonamjernog softvera na vašoj web lokaciji. Iako Hosting24 poduzima velikodušne korake radi sprečavanja zlonamjernog softvera, ne postoji alat koji vam omogućuje da znate je li vaša web lokacija zaražena. Umjesto toga, Hosting24 osigurava sigurnost svojih poslužitelja, tako da je zaštita vaše web stranice još uvijek u vašim rukama.

Iako bi bilo lijepo vidjeti skeniranje zlonamjernog softvera, dovoljna je zaštita poslužitelja. Osim toga, lako je zanemariti činjenicu da kada se besplatni SSL / TLS certifikat i automatske sigurnosne kopije dovedu u jednadžbu.

Privatnost

Privatnost nije velika briga za Hosting24, kao što je to slučaj, recimo, DreamHost, ali još je daleko od grozne zloupotrebe podataka koje vidimo od brendova Endurance International Group – pročitajte naš iPage pregled za primjer. Hosting24 poštuje vašu privatnost, ali neki koraci koje su poduzeli drugi domaćini kako bi zaštitili vaše podatke ovdje nisu provedeni u potpunosti..

Konkretno, Hosting24 ne uključuje privatnost domene kada registrirate novu domenu. Registriranje domene zahtijeva da osobne podatke, kao što su vaše ime, adresa i telefonski broj, stavite u WHOIS zapis. I taj se zapis može javno pretraživati ​​na mreži, što ga čini glavnom metom za popise neželjene pošte i prikupljanje podataka.

Kad se registrirate privatno, vaši podaci zamjenjuju se podacima registrara. Samo nekoliko web domaćina nudi to besplatno – pročitajte primjer WestHost-a – a Hosting24 nije među njima. Ipak, privatnost domene košta samo 5 USD godišnje, a s obzirom da Hosting24 nudi domene za nekoliko dolara manje od GoDaddy (pročitajte našu recenziju GoDaddy), teško je žaliti se.

Hosting24 Pravila o privatnosti

I politika privatnosti je solidna. Prije nego što se upuštate u dijeljenje (ili ne) vaših podataka, Hosting24 kaže da će se prikupljati samo zakonitošću, korektnošću i transparentnošću i ograničava svrhu podataka na ono što je navedeno u politici privatnosti.

Ono što je istaknuto je u prilogu. Hosting24, kao i većina web-domaćina, kaže da prikuplja podatke kako bi bolje služio svojoj publici, kontaktirao korisnike i održavao uslugu. Međutim, to ne spominje prodaju ili dijeljenje vaših podataka s trećim stranama izvan male klauzule pri kraju pravila..

U odjeljku 11. pravila piše: „Tijekom prikupljanja i obrade vaših osobnih podataka, možemo izvršiti prijenos podataka različitim trećim stranama.“ Bilo bi lijepo da postoji popis trećih strana koje Hosting24 dijeli vaše podatke s njima kao što pruža EIG, ali, nažalost, to nije slučaj.

Ono što možemo zaključiti jest da se prema vašoj privatnosti postupa s pristojnom pažnjom, ali Hosting24 ne uzima korake kakve smo vidjeli, recimo, iz Midphase-a (pročitajte našu recenziju Midphase-a). Jasnija politika privatnosti trebala bi ići dug put, kao i privatnost besplatne domene, tako da se nadamo da ćemo Hosting24 uskoro poduzeti ove korake..

podrška

Hostinger je imao najbolju podršku koju smo vidjeli, pa ne čudi da i Hosting24 ima izvrsnu podršku. Tim za podršku je obrazovan, susretljiv i susretljiv, što je teško pronaći u često složenom svijetu web hostinga.

Chat se najviše ističe. Prateći vas oko upravljačke ploče mali je mjehurić koji će se povremeno prikazivati ​​skočni prozor s pitanjem trebate li pomoć. Naravno, nije vam posvećeno ponavljanje, ali postoji više agenata za podršku koji su spremni prihvatiti pitanja koja imate..

hosting24-pregled-live-chat

Uz to, ne morate unositi podatke da biste kontaktirali podršku putem live chat-a. Budući da Hosting24 zna da ste prijavljeni, ne morate proći neugodan postupak unošenja adrese e-pošte, domene i pitanja prije nego što ste povezani sa predstavnikom. Jednostavno unesite svoje pitanje i krećete.

Ako radije rješavate probleme, postoji baza znanja koja je promišljeno podijeljena u tri jednostavne kategorije. Objavljeno je puno djela, od početka sve pripreme za osnovno postavljanje do upute za naprednu konfiguraciju. To kaže, većini komada nedostaje dubina.

hosting24-pregled-baze znanja

Ovisno o tome kako volite podršku, to bi moglo biti dobra ili loša stvar. Na pitanja se obično odgovori ne više od nekoliko rečenica, a ako se upute, jednostavno se stavljaju na popis. Zbog toga se mnogi unose osjećaju kao da su iz pitanja Q&A, a ne baza znanja.

Uprkos tome, korisni su resursi sve dok ste voljni pružiti podršku ako vam trebaju pojašnjenja. Svejedno, to je zvijezda emisije. Hosting24 ima izvrsnu podršku, čak i ako baza podataka nije detaljno. Činjenica da smo spremni zanemariti neke nedostatke izvora samopomoći svjedoči o tome koliko je live chat uživo.

Presuda

Ne iznenađuje, Hosting24 ga izbacuje iz parka. Kao i njegov roditelj, njegova velika značajka i niska cijena čineći vrijednost koju rijetko viđamo u svijetu web hostinga. Iako bismo mogli pronaći nitkove i pronaći male nedostatke u usluzi, cjelokupna slika previše dobro funkcionira u korist Hosting24. Brz je, fleksibilan i jednostavan za korištenje, što ga čini jednim od najboljih pružatelja usluga web hostinga u okolini.

Što mislite o Hosting24? Planirate li ga isprobati? Javite nam svoje iskustvo u donjim komentarima i, kao i uvijek, hvala vam na čitanju.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map