Pregled stražara ID – ažurirano travnja 2020

ID nadzornog pregleda

Iako nije najlakši za korištenje, ID Watchdog moćna je i povoljna alternativa nekoliko vodećih pružatelja usluga zaštite krađe identiteta. Pročitajte zašto nam se sviđa u ovom cjelovitom pregledu ID Watchdoga.


id-watchdog-Slider1

id-watchdog-slider2

id-watchdog-slider3

id-watchdog-slider4

id-watchdog-slider5

prijašnji

Sljedeći

ID Watchdog, kojeg je Equifax kupio 2017., postoji od 2005. godine, a nudi zaštitu zaštite od krađe identiteta i usluge restauracije po prihvatljivoj cijeni. Ta ponuda je i dalje netaknuta, s ID Watchdog-om sjedi ispod konkurencije u pogledu cijene dok se natječe tit-for-tat na značajkama. 

Usluga nije mnogo ažurirana, a to je dobra stvar. Međutim, upotrebljivost se nije ni poboljšala. Iako ID Watchdog nije pokvarena usluga, postavlja se više od jednog problema tijekom postavljanja. U skladu s tim, zaštita, posebno za cijenu, dostojna je našeg najboljeg vodiča za zaštitu krađe identiteta. 

U ovom pregledu ID čuvara, detaljno ćemo opisati svoje iskustvo nakon što ga izvadimo na probu. Uz put ćemo razgovarati o značajkama, cijenama, jednostavnosti upotrebe, zaštiti i podršci, a sve prije nego što donesemo presudu.

Značajke

ID Watchdog ima standardni popis značajki, uključujući 1.000.000 dolara osiguranja, nadgledanja preko mračnog interneta i prilagodljivih upozorenja. Iskreno, same značajke nisu impresivne. Međutim, s obzirom na nisku cijenu, popis sjaji. 

Pokrivenost je zaliha, ali ID Watchdog se na tome nadograđuje pomoću upravljanja slučajevima. Ako vam je ukraden identitet dok imate pretplatu na ID čuvara, obnova će biti dodijeljena upravitelju predmeta, obrađujući svu papirologiju, tako da ne morate.

Pozivni centar u kojem rade ovi upravitelji slučajeva otvoren je i svakodnevno, te je u mogućnosti pružiti podršku na više od 100 jezika. 

Ipak, ne biste trebali imati problema. ID Watchdog pruža “osnovni” i “napredni” nadzor, koji se nude u dva nivoa usluge. “Basic” se sastoji od praćenja javnih zapisa, licenci, potvrda i više o tome da li netko upotrebljava vaše osobne podatke. 

“Napredno” praćenje postaje sve dublje, gledajući Nacionalnu promjenu registra adresa SAD-a i subprime zajmove američkih poštanskih službi. Također pokriva mračni web, skeniranje kroz web stranice, chatrooms i forume koji su vezani za trgovinu ukradenim informacijama. 

Iako je tržište niša, ID Watchdog posebno je koristan za medicinske stručnjake. Prati nacionalnu bazu podataka identifikatora pružatelja usluga. Ako niste svjesni, NPI broj 10-znamenkasti je identifikator zdravstvenih pružatelja usluga u SAD-u. Ako netko ukrade identitet medicinskog stručnjaka, mogao bi ih upotrijebiti za ocjenjivanje prakse liječnika.

Ako se nešto pokaže na više područja koja ID Watchdog prati, bit ćete primljeni odmah i te se obavijesti mogu prilagoditi. Iako će ID Watchdog uvijek slati upozorenje bez obzira odakle dolazi, možete ga primiti putem mobilne aplikacije, teksta, telefonskog poziva ili kombinacije. Uvijek ćete primati upozorenja putem e-pošte.

Pregled značajki ID-a čuvara

cijena

ID Watchdog ima jednostavan popis proizvoda. Usluga je ista bez obzira koji od dva plana – “plus” ili “platina” odaberete; dobivate 1.000.000 USD pokrivenosti, nadgledanja preko mračnog weba, prilagodljivih upozorenja i potpuno upravljane obnavljanjem ako vam se ukrade identitet. 

Međutim, skuplji „platinasti“ plan također dolazi s kreditnim rezultatima i izvještajima Equifaxa, Experiana i TransUniona..

Budući da možete besplatno dobivati ​​ažurirane kreditne rezultate besplatno na mreži, “plus” je atraktivniji. Za samo 15 USD mjesečno to je velika vrijednost, posebno u usporedbi sa LifeLock-om koji za sličan plan naplaćuje oko 20 USD (pročitajte naš LifeLock pregled).

Čak i razumne cijene usluga su nekoliko dolara skuplje od ID-a Watchdog (primjer ćete pročitati u našoj recenziji Identity Guard). 

To je i ako plaćate mjesečno ID Watchdog omogućava vam da odaberete godišnji ciklus naplate prilikom odlaska, a ako skočite na njega, dobit ćete dva mjeseca zaštite besplatno. To donosi mjesečnu cijenu plana “plus” oko 12,50 dolara.

ID Watchdog Platinum

Kao što je već spomenuto, propuštate ocjene i izvještaje s „plus“. Morate ići na „platinasti“ plan ako to želite, što ne vrijedi s obzirom na poskupljenje.

Iako je „platina“ još uvijek jeftinija od konkurencije – sličan plan na IdentityForce mjesečno iznosi oko pet dolara više, kao što možete vidjeti u našoj recenziji IdentityForce – precijenjena je u odnosu na „plus“. 

Važno je odabrati plan unaprijed kojeg se želite držati, jer ID Watchdog ne nudi povrat povrata na mjesečnim planovima. 

Međutim, postoji neka zabuna u vezi s godišnjim planovima. U uvjetima pružanja usluge, ID Watchdog kaže da će vam “vratiti nadoknađeni iznos” ako ga otkažete prije kraja godišnjeg mandata. Međutim, u njemu se spominje i trogodišnji plan koji nismo uspjeli pronaći. 

Ta je tvrdnja u izravnoj suprotnosti s njenom stranicom proizvoda koja kaže “možete je otkazati u bilo kojem trenutku; no ne osiguravamo djelomične mjesečne povrate. ” Vjerojatno, ako kupite godišnji plan, ID Watchdog će vam nadoknaditi cijeli mjesec koji niste koristili, ali neće vratiti naknadu za mjesec u kojem ste otkazali.

Jednostavnost korištenja

ID Watchdog nema osobito atraktivnu web stranicu, ali posao je obavljen. Ostalo je više od nekoliko godina, ali s obzirom na to koliko je mjesta malo, nije teško pronaći svoj put. Posljedično, manja web stranica također dovodi do ograničenih informacija o tome što kupujete kada dođe vrijeme za prijavu. 

Na primjer, trebalo je dva pretraživanja Googlea i više od nekoliko minuta pretraživanja web stranice da bi se utvrdilo da ID Watchdog nudi 1.000.000 dolara osiguranja. Ono što bi trebalo biti navedeno na stranici proizvoda umjesto toga je skriveno u hijerarhiji stranica, navedeno je kao posljednja opcija na kartici “Centar za brigu o kupcima” na stranici “Iskustvo čuvanja pasa”. 

ID-watchdog-pregled-stranica

Slično tome, pravila o povratu sredstava, kao što je već spomenuto, nisu pojašnjena na stranici proizvoda. Umjesto toga, napisano je svim velikim slovima u uvjetima i odredbama koje se mogu pronaći samo podnožjem web stranice. 

Bilo bi jedno kada bi se mala pojašnjenja skrivala duboko u web mjestu, ali to ovdje nije slučaj. Na stranici proizvoda nisu pojašnjene bitne informacije, poput politike povrata i razine pokrivenosti. Nadalje, te informacije su pomiješane s ostalim nebitnim podacima. 

Na primjer, glavni izbornik web stranice sadrži odjeljak pod nazivom “beneficije za zaposlenike”. Opraštali biste se jer mislite da je riječ o zaposlenicima ID-a Watchdog, kao što smo i prije učinili, ali stranica je zapravo radi zaštite od krađe poslovnog identiteta. Sigurno bi kartica s tim imenom bila puno manje zbunjujuća. 

Stranica proizvoda – koja je u glavnom izborniku navedena kao “ID usluge čuvanja pasa” – u redu je. Pruža usporedbu dva nivoa, pa čak i kratko objašnjenje svake značajke. Nakon što odaberete svoj plan, proces odjave je kratak. Odabrat ćete ciklus naplate, unijeti podatke o plaćanju i kliknuti “pošalji”. 

ID-watchdog-pregled-proizvod-stranica

Od tamo ćete započeti postavljanje računa. ID Watchdog traži samo osnovne podatke, uključujući vaše ime, telefonski broj, broj socijalnog osiguranja i kućnu adresu. Na ovoj stranici ID Watchdog ima pečat na kojem piše “30-dnevno jamstvo povrata novca: otkažite u bilo kojem trenutku.” Ne zadržavamo dah na tu tvrdnju.

ID Stražarska prijava

Nakon zaokruživanja vaših osobnih podataka, možete se prijaviti na nadzornu ploču ID Watchdog, i, čovječe, je li to razočarajući prizor. Odjeljak “Pregled” ne daje vam pregled većine bilo čega. Prikazuje vaše ime, proizvod koji ste kupili i kada ste se prijavili za račun.

ID-watchdog-pregled-armaturnoj pregled

Ostale kartice, “račun” i “napredni alati”, slično su lišene podataka. “Račun” vam omogućuje promjenu vaših osobnih podataka, za koje nije potrebna zaporka. S obzirom na to da je ID Watchdog usluga zaštite krađe identiteta, to je prevelik nadzor da bi ga se zanemarilo. 

Čak i uz to, stranica s naprednim alatima najgori je prijestupnik. Piše: “vaš plan uključuje dodatne alate kao što su naša aplikacija za mobilne uređaje, izgubljeni novčanik i osiguranje kako biste osigurali da imate pristup svojim podacima kada su vam potrebni i da vam pomognu da se oporavite u slučaju prevare ili krađe identiteta”, i to je to. Nema veza za preuzimanje ovih značajki ili bilo koji drugi način kako pristupiti njima. 

ID-watchdog-pregled-napredni alati

Jedina korisna kartica jest “vodič za usluge”, koji će preuzeti i otvoriti PDF s detaljima o značajkama vašeg računa. Čak i tada, nedostaje pojašnjenja. Na primjer, dokument govori o zaštiti dječjeg kredita, tvrdeći da je “ID Watchdog jedini pružatelj usluga s mrežnim mogućnostima zaključavanja djece”, što nije istina. 

Kaže da možete aktivirati zaključavanje djeteta putem svog računa ID Watchdog, ali nakon pregledavanja neplodne nadzorne ploče, nismo pronašli ništa.

Ažuriranja ID-a čuvara

Nakon što smo 20 minuta lutali uokolo, primijetili smo da se nadzorna ploča počela mijenjati. Svaki put kada bismo se pomicali do novog odjeljka, nova se kartica pojavila na gornjoj traci ili kad bismo se vratili na stranicu koju smo prije posjetili, na njoj bi se nalazili novi odjeljci.

Trebalo je neko vrijeme da sve u potpunosti dođe – oko sat vremena ili približno – ali nakon što je to učinio, nadzorna je ploča bila mnogo korisnija. ID Watchdog pokazao je svako područje koje je skenirao, kao i status tog skeniranja. Uz to, dodan je odjeljak za upozorenja, gdje možete vidjeti sve što se vrti u vaše ime. 

Finalni oblik nadzorne ploče puno je bolji od onog s kojim smo se prvi put susreli, ali ID Watchdog nije izazov. Nije nerazumno pretpostaviti da netko sleti na nadzornu ploču – ID Watchdog vas čizmi tamo odmah nakon plaćanja – pogleda okolo i odluči da mu nema ništa drugo..

ID-watchdog-pregled-ažurirani-nadzorna ploča

Prvi dojmovi su sve, a ID Watchdog nije baš dobar u tome. Ne postoji e-pošta dobrodošlice ili bilo koji pokazatelj da je nadzorna ploča potrebna za postavljanje. 

U stvari, tijekom testiranja nikada nismo dobili e-poštu od ID-a Watchdog, unatoč brojnim pokušajima resetiranja naše lozinke nakon što naš upravitelj lozinki nije uspio zabilježiti prijavu (pročitajte naš Dashlane pregled za upravitelja lozinki koji uvijek bilježi prijave).. 

Čekali smo satima, vraćali se, čekali još malo i opet vezali, ali ništa nije stiglo. Na kraju smo morali nazvati ID Watchdog da bismo resetirali lozinku (više o tome možete pročitati u odjeljku “podrška” ispod). 

ID Watchdog Mobile App

ID Watchdog nudi i mobilnu aplikaciju koja je mnogo atraktivnija od radne površine radne površine. Međutim, to je više ograničeno u funkcionalnosti. U početku smo instalirali aplikaciju u nadi da ćemo pronaći neke značajke opisane u vodiču za usluge, poput upravitelja lozinki, ali ih nismo pronašli. 

Mobilna aplikacija omogućuje vam zaključavanje kredita, dodavanje predmeta u izgubljeni trezor novčanika i pregled upozorenja. Trezor izgubljenog novčanika najzanimljivija je značajka jer vam omogućuje pregled vjerodajnica u slučaju da izgubite novčanik. To je reklo, ne znamo koliko ljudi se šeta s popisom podataka o računu u svom novčaniku. 

Osim dodavanja novih podataka, što je lakše učiniti na radnoj površini, mobilna aplikacija je jednostavno središte obavijesti. Međutim, u tome se dobro snalazi. Na ekranu s obavijestima nalazi se gumb za “pozvanje ID-a za nadzor stražarske kuće radi istrage” koji će automatski birati liniju za podršku.

Zaštita

ID Watchdog čini sve što bi služba za zaštitu krađe identiteta trebala, neprestano nadgledajući vaše kreditne, financijske i osobne podatke. Međutim, to nadmašuje nadzor nad društvenim mrežama, smanjenje zahtjeva i obavijesti o zločinima koji služe kao centar za sve za zaštitu vaših osobnih podataka. 

Nakon što se nadzorna ploča potpuno ažurira, vidjet ćete usluge usluga ID Watchdog i rezultate svakog skeniranja. Na primjer, kad započnete, “tamni web” trebao bi imati jasan rezultat dok još uvijek skenira nacionalnu bazu podataka o promjenama. Korisno je ne samo vidjeti sva upozorenja koja se pojavljuju, već i rezultate skeniranja u trenutku kada se događaju. 

Od značajki nam se najviše sviđa nadzor društvene mreže. Možete vezati svoj Facebook, Twitter, Instagram i LinkedIn za ID Watchdog, ali više od toga možete prilagoditi kad vas ID Watchdog upozori na promjene. Jačinu upozorenja možete prilagoditi u 14 kategorija, tako da, na primjer, možete postaviti geodata na “blag”, a “bigotizam-rasizam” na ozbiljan.

ID-watchdog-pregled-društveni-media-settings

Sav se ovaj nadzor kombinira s vašim izvješćem o izloženosti, koje pokazuje koje podatke na društvenim medijima može izložiti krađi identiteta. Iako nije sveobuhvatno kao što je ocjena upravljanja identitetom, izvještaj o izloženosti je lijep dodatak. 

Ipak nadzorna ploča nije samo za praćenje društvenih medija ili upozorenja. Možete i zaključati kredit ako imate neovlašteni pristup. Na kartici “kredit”, koja se pojavljuje nakon gore navedenih ažuriranja, postoji mogućnost zaključavanja kredita s svaki od tri vodeća biroa. Ako koristite “plus” plan, prikazuje se samo Equifax. 

ID-watchdog-pregled-kreditne zaključavanje

podrška

Postoji samo jedan način da se pomoću ID Watchdoga dobije služba za korisnike: putem telefona. Nepostojanje kartice podrške na nadzornoj ploči nije nadzor dizajna. Izvan vodiča za usluge i bloga tvrtke, nema resursa za samopomoć. Podrška putem telefona jedina je ruta, no na sreću ona je učinkovita. 

Potražili smo zaboravljenu zaporku i bili smo zadovoljni što se nismo morali baviti automatiziranim stablom telefona ili bilo čime sličnim. Umjesto toga, bot vas pozdravlja, moli vas da ostanete na liniji za istraživanje i izravno vas povezuje s predstavnikom službe za korisnike.

Riješavanje zahtjeva bilo je povjetarce. Poslanik je zatražio nekoliko osnovnih podataka za potvrdu poziva, uključujući posljednje četiri znamenke SSN-a s kojim smo se prijavili i odmah nam je pomogao. Čak i kratko iskustvo koje smo imali daje nam veliko povjerenje u sposobnost ID Watchdoga da riješi ozbiljnije zahtjeve. 

Međutim, nedostatak podrške e-pošte i baza znanja ne mogu se zanemariti. Iako ID Watchdog nudi podršku telefona svakodnevno – i na više od 100 jezika za pokretanje – to nije zamjena za podršku putem e-pošte i resurse za samopomoć. Ne možete čak ni otkazati račun bez da prvo nazovete ID Watchdog.

Presuda

ID Watchdog predstavlja više od nekoliko štucanja tijekom postavljanja, ali čak i kao slabo podmazan stroj zaslužuje vašu pažnju. Jeftiniji je od konkurencije dok se pakiraju u iste značajke. To je reklo, vi trgujete opcijama podrške i upotrebljivosti za mali pad cijena. 

Ako su vam važne pogodnosti i mogućnosti podrške, pročitajte ostale recenzije zaštite krađe identiteta. Čak i uz te nedostatke, ID Watchdog vrijedi pogledati. 

Što mislite o usluzi? Planirate li ga isprobati? Javite nam u komentarima u nastavku i, kao i uvijek, hvala na čitanju.

Najčešća pitanja o ID-u za čuvar pasa

 • Što je ID Watchdog?

  ID Watchdog je usluga zaštite krađe identiteta koja nadgleda vaš broj socijalnog osiguranja, podatke o bankovnim računima, medicinsku dokumentaciju i još mnogo toga zbog potencijalnih bodova prijevara. Ako vam se identitet ukrade tijekom korištenja usluge, dobit ćete do 1.000.000 USD naknade troškova i namjenskog voditelja predmeta za vraćanje identiteta.

 • Koliko ima ID čuvara?

  ID Watchdog nudi dva plana: plus i premium. “Plus” je 14,99 USD mjesečno, a “premija” 19,95 USD mjesečno, ako se naplaćuje mjesečno. Ako se naplaćuju godišnje, oba plana nude besplatna dva mjeseca usluge, spuštajući cijenu na 149,99 USD i 199,95 USD, respektivno.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map