Pregled identiteta forme – Ažurirano 2020

Pregled identiteta

IdentityForce je snažna usluga zaštite krađe identiteta stare škole koja postoji već duže vrijeme i još uvijek stoji test vremena. Iako nije sasvim bez nedostataka, ovdje se može puno svidjeti, kao što možete pročitati u našem cjelovitom pregledu IdentityForce..

identityforce-Slider1

identityforce-slider2

identityforce-slider3

identityforce-slider4

identityforce-slider5

prijašnji

Sljedeći

IdentityForce je usluga zaštite krađe identiteta koja postoji od 2005. godine, iako njeno nasljeđe datira mnogo dalje od toga. Izgrađen od ostataka višestrukih kompanija za sprječavanje privatnosti i gubitaka koje je osnovala obitelj Bearak, IdentityForce nosi tradiciju zaštite osobnih podataka u moderno doba interneta. 

U ovom pregledu IdentityForce vidjet ćemo ima li sječke kako bi se uvrstio na naš popis najboljih zaštita od krađe identiteta. Inkognito za račun smo prijavili, procjenjujući njegove značajke, jednostavnost korištenja, zaštitu i još mnogo toga, kako bismo vidjeli je li to prava usluga zaštite krađe identiteta za vas.

Za većinu ljudi odgovor je da. Tradicija je očito imala veliki utjecaj na IdentityForce, što pokazuje kroz svoju misaonu listu besplatnih resursa i nadzornu ploču bez gluposti. To bi moglo reći: obilazak web stranice može biti dosadan posao, jer se čini poput ruševina modernog dizajna s relikvijama prošlosti..

Značajke

IdentityForce nudi sveobuhvatan popis značajki u svim svojim planovima. Kao što ćemo započeti u sljedećem odjeljku, stvari su jednostavne sa samo dva osobna plana, nudeći jednaku temeljnu zaštitu između njih. Bez obzira koji plan odaberete, bit ćete zaštićeni na svim frontovima. 

Ta zaštita započinje s 1.000.000 dolara osiguranja od krađe identiteta, što je broj koji većina vodećih usluga izbacuje. Svi ukradeni troškovi ili izgubljene plaće pokrivaju se ako vam je ukraden identitet. 

Ipak ne biste smjeli nigdje blizu oznake od 1.000.000 USD. IdentityForce omogućuje da stručnjaci za oporavak budu dostupni svakodnevno, a oni će se baviti svim papirologijom i telefonskim pozivima za vas. 

Nadalje, trebali biste biti u mogućnosti brzo zaustaviti krvarenje. IdentityForce stalno nadzire vaše ime, broj socijalnog osiguranja, podatke o bankovnom računu i još mnogo toga. Ako se ikad otvori račun u vaše ime ili lažne aktivnosti vezane uz vaše osobne podatke, bit ćete odmah obaviješteni.

Ta se zaštita odnosi i na ostala pitomija područja krađe identiteta. Uz praćenje podataka o vašem bankovnom računu i SSN-u, IndentityForce može nadgledati i vaše Facebook, Twitter, YouTube, Google+ i Instagram račun zbog lažnih aktivnosti. 

Hakiranje računa društvenih medija za širenje zlonamjernog softvera uobičajena je praksa u kibernetičkom kriminalu, a obično završava klevetom i, ponekad, kaznenim prijavama. 

Kao što možete vidjeti u našem vodiču kako osigurati vodič za web-kameru, prije nekoliko godina hakeri su napali račune društvenih medija kako bi dobili pristup web-kamerama. Napadač bi upio korisnikov račun i upotrijebio ga za slanje zlonamjernih veza prijateljima tog korisnika. 

U 2013. godini Miss Teen USA, Cassidy Wolf, ucjenjivala se golišavim fotografijama koje su snimljene njenom web kamerom pomoću ovih taktika.

S IdentityForce se ne morate brinuti zbog toga. Iako ćete i dalje biti budni da ne klikate na zlonamjerne veze – naš najbolji antivirusni softver u tome vam može pomoći – nećete morati brinuti hoće li vam oni poslati poruke.

IdentityForce uključuje dodatnu lokalnu zaštitu u obliku softvera protiv krađe identiteta i anti-keylogging. Phishing i keylogging dva su glavna načina krađe osobnih podataka, pa je lijepo vidjeti kako IdentityForce uključuje neke rudimentarne alate. 

Uprkos tome, preporučujemo vam da koristite i antivirus s tim značajkama, kao što je Bitdefender (pročitajte našu recenziju Bitdefender Antivirus).

Vaš račun također sadrži više resursa na nadzornoj ploči, uključujući kalkulator usporedbe zajma, kalkulator usporedbe kreditne kartice, pojmovnik izraza i uzoraka slova. O njima ćemo više govoriti u odjeljku “jednostavna upotreba” u nastavku.

Pregled značajki IdentityForce

cijena

IdentityForce čini liniju jednostavnom za osobne planove. Postoji osnovni plan, UltraSecure, koji pruža potpuni paket zaštite po razumnoj cijeni, kao i UltraSecure + Credit, koji pruža iste značajke pored potpune zaštite i praćenja kreditne sposobnosti, praćenja kreditnih bodova i simulatora kreditnih bodova.

U usporedbi sa LifeLock-om, linija je izvrsna. Kao što možete pročitati u našoj recenziji LifeLock, ova se usluga koristi psihologijom cijena da bi vas pogurala prema skupljim planovima nudeći subparnu zaštitu na donjim slojevima. S IdentityForce to nije problem. Osnovni plan sadrži sve što vam treba, uključujući pokriće krađe identiteta od 1.000.000 USD. 

Cijena je solidna, iako smo vidjeli jeftinije opcije (primjer ćete pročitati u našoj recenziji Identity Guard). Možete odabrati mjesečno ili godišnje plaćanje, a ako dođete na godišnji plan, dobit ćete dva mjeseca zaštite besplatno. Prva dva tjedna vam se ne naplaćuje, tako da možete isprobati bez rizika.

UltraSecure i UltraSecure + Credit dva su osobna plana koje IdentityForce nudi, ali dostupne su i druge usluge. ChildWatch je služba za zaštitu djece IdentityGuard, a iako se nudi kao zaseban proizvod, koristi istu strukturu cijena kao i osobni planovi. Tu su i obiteljski plan i poslovni plan. 

Obiteljski i poslovni planovi nude se samo putem kontakta, što ima smisla, s obzirom na jedinstvene potrebe svake obitelji i tvrtke. Unatoč tome, bilo bi lijepo vidjeti osnovnu strukturu cijena na web mjestu. 

Sve u svemu, cijene su solidne. IdentityForce košta manje od skupih usluga poput LifeLocka, iako ne nudi razinu proračuna poput Identity Guard. Međutim, gura se ispred konkurencije s dvotjednim besplatnim probnim vremenom i mogućnošću da se godišnje isplaćuje. 

Jednostavnost korištenja

Web lokacija IdentityForce moderna je, ali izgleda više kao B2B usluga nego bilo što drugo. Uz više opcija u zaglavlju i bezbroj podupirača ispod njih, može biti teško pronaći kuda trebate krenuti, bez obzira koliko ukupna estetika bila privlačna. 

To je zato što IdentityForce uključuje puno obrazovnih stranica u glavnoj navigaciji. Stranice poput “Porezne prijevare IRS-a” & Krađa ID-a “treba biti rezervirana za bazu znanja, a ne za glavni izbornik. Sviđa nam se kako su internetska stranica odzivna i briga koja se ulaže u izradu svake stranice, ali ima puno masnoće u pogledu navigacije.

Srećom, nekoliko gumba na početnoj stranici usmjerit će vas u pravom smjeru. Klikom na “pridruži se besplatno za 14 dana” ili “postani zaštićen” uputit će vas na stranicu proizvoda, pokazujući dva osobna plana IdentityGuarda. I pored svake se opcije nalazi popis značajki koji se može proširivati ​​pa ih je lako usporediti. 

identityforce-pregled-proizvod-stranica

Nakon odabira plana prikazat će se prozor za naplatu na kojem možete odabrati ciklus naplate i unijeti svoje osobne podatke. Na ovom zaslonu možete dodati i članove obitelji. 

Iako će članovi vaše obitelji biti vezani za vaš račun, ne postoji popust za grupiranje svih. Bez obzira što mjesečno plaćate za zaštitu, odnosi se na sve članove obitelji koje dodate. 

identityforce-pregled-checkout

Napokon, možete unijeti podatke o kreditnoj kartici i dovršiti prijavu. IdentityForce na ovoj završnoj stranici jasno daje do znanja da se prijavljujete za 14-dnevnu besplatnu probnu verziju koja će se automatski obnoviti odabranim ciklusom naplate, čak i do datuma kada će vam se naplatiti. Čak i na ovoj završnoj stranici možete promijeniti ciklus naplate.

Postavljanje IdentityForce

Nakon plaćanja, IdentityForce će vas dovesti do završne stranice s gumbom koji će vas poslati na vašu nadzornu ploču. Iako se može činiti da je vaša prijava gotova, postavljanje računa tek je počelo. Klikom na gumb uputit ćete se u dugi obrazac u kojem ćete morati unijeti sve svoje osobne podatke.

identityforce-pregled-postavljanje

Neke informacije, kao što su vaše ime, adresa e-pošte i datum rođenja, već su popunjeni za vas, ali to ćete morati proširiti svojim brojem socijalne sigurnosti, adresom i još mnogo toga.. 

Iako je to gnjavaža, postavljanje svake službe zaštite krađe identiteta je. Pozitivno je to što vas IdentityForce šalje izravno na zaslon za postavljanje, a ne da vas baci na nadzornu ploču i u nadi da ćete pronaći svoj put. 

Ova stranica za postavljanje nije samo za unos vaših osobnih podataka. IdentityForce vas također traži da postavite lozinku i daje vam mogućnost pokretanja dvofaktorske provjere identiteta. Uz to možete postaviti mobilna upozorenja. 

Imati sve na jednoj stranici je poslastica. Umjesto da kopate po sebi kako biste pronašli ono što vam treba, IdentityForce pruža sveobuhvatnu stranicu za postavljanje na način stila s popisom. Potrebni su neki podaci, poput lozinke i broja socijalnog osiguranja, ali druga polja su neobavezna, poput vašeg medicinskog računa i broja putovnice. 

Iako je neobavezan, IdentityForce vam pokazuje da se ovi podaci mogu zaštititi. IdentityForce čak ide toliko daleko da kaže: “možete ažurirati ili dodati nedovršene podatke na nadzornoj ploči” ispod gumba “spremi”. Postavljanje zaštite od krađe identiteta predstavlja bol, ali IdentityForce znatno olakšava postupak.

Nadzorna ploča identiteta

Nakon što ispunite obrazac, bit ćete postavljeni na nadzornu ploču, zajedno s nizom skočnih prozora koji objašnjavaju što svaki gumb radi. Uz vaše osobne podatke i sva upozorenja koja imate, IdentityForce prikazuje najnovije vijesti o krađi identiteta – uključujući sve veće povrede podataka – kao i vaš status zaštite.

identityforce-pregled-nadzorna ploča

Na nadzornoj ploči također se vidi koliko ste unijeli elemente identiteta, kao i polja s podacima koje još niste unijeli. S nadzorne ploče jednim klikom možete brzo dodati, recimo, broj vozačke dozvole. 

Pored toga, možete povezati svoje račune na društvenim mrežama na kartici “društvene informacije”. Ako ste se prijavili s Gmail računom, vaš Google+ račun automatski će se pratiti. 

identityforce-pregled-povezivanje-računi

Ako ste već unijeli sve svoje podatke, nadzorna ploča jednostavno je alat za praćenje. Međutim, postoji razlog da se prijavite na svoj račun. Kartica “Resursi” u lijevom izborniku uputit će vas na dugi popis besplatnih alata. Oni uključuju kalkulatore za refinanciranje hipoteke, auto-zakup naspram kupnje, usporedbu kreditne kartice i hipoteku.

identityforce-pregled-kalkulatore

Ovaj dio je riznica dobrota. Osim kalkulatora, IdentityForce uključuje veze za preuzimanje mobilne aplikacije IdentityForce i alate za zaštitu računala, ogledna pisma za odustajanje od neželjene pošte i kreditne sporove, cjeloviti priručnik za postupanje s potrošačima i opsežni pojmovnik financijskih uvjeta. 

IdentityForce pruža tečaj rušenja u zaštiti vašeg identiteta uz nadzor nad vašim osobnim podacima. Umjesto da se nadate najboljem, IdentityForce vam daje alate koji su vam potrebni da biste ostali zaštićeni, pa ako se nešto dogodi, točno ćete znati što učiniti.

Zaštita

Kao što je spomenuto u odjeljku “cijene” gore, IdentityForce ne ograničava zaštitu na temelju iznosa novca koji potrošite. Osnovni plan, UltraSecure, uključuje sve što vam treba, s osiguravajućim osiguranjem od krađe identiteta u središtu 1.000.000 USD. To je standard za većinu službi zaštite krađe identiteta (primjer pročitajte u našoj recenziji ID-a).

Međutim, malo je vjerojatno da ćete trebati podnijeti zahtjev. Osnovni plan nadgleda prijevaru, promjenu adrese, sudske evidencije, mračni web, zajmove za plaće, popise seksualnih prestupnika i račune društvenih medija za bilo kakvu upotrebu vaših osobnih podataka. U bilo čemu što vam se pojavi, bit ćete obaviješteni putem tekstualne poruke i e-pošte. 

IdentityForce je štitio područja koja se ne mogu nadzirati. Na primjer, možete pregledati medicinski dokument na nadzornoj ploči da biste bili sigurni da ste jedini koji koristi medicinske usluge. Uz to, IdentityForce omogućava brzo otkazivanje kreditnih i debitnih kartica ako izgubite novčanik.

Ako idete za UltraSecure + kreditni plan, dobit ćete i nadzorno nadgledanje, izvješća i rezultate tri biroa. IdentityForce uz ovaj plan također pruža praćenje kreditnih bodova i simulator. 

Iako IdentityForce pokriva sve baze koje bi trebalo, osnovni zaštitni paket nije ono što nas najviše impresionira u usluzi. Uostalom, standard za svaku uslugu zaštite krađe identiteta trebao bi biti potpuna zaštita, tako da IdentityForce ne razbije kalup kad je u pitanju nadzor vaših podataka. Ono što posebno ističu su uključeni resursi. 

Sve, od isključivanja marketinških e-poruka do rješavanja automobilskih sporova, opširno je opisano u odjeljku “resursi” na nadzornoj ploči. IdentityTheft ne pruža ništa novo izvan kalkulatora spomenutih u gornjem odjeljku “jednostavna upotreba”, ali kombinira sve na jednom mjestu. 

Ovi resursi daju vam potrebne informacije za rješavanje mogućih problema, ali nadalje pomažu u sprječavanju tih problema. Iako većina službi zaštite krađe identiteta jednostavno nadgleda vaše osobne podatke, IdentityGuard pruža proaktivne alate, tako da u prvom redu možete biti sigurni.

podrška

IdentityForce pruža karticu “podrška” na vašoj nadzornoj ploči, što olakšava pronalazak onoga što vam je potrebno. Klikom na njega prikazat će se tri jezička. Prva dva, “obnova” i “osiguranje”, daju neke osnovne informacije o tome što učiniti ako trebate vratiti identitet ili podnijeti zahtjev za osiguranje. Posljednji, „centar za podršku“, vodi vas do baze znanja. 

identityforce-pregled-pomoć-stranica

Baza znanja ne dijeli istu milost kao i ostatak web stranice, ali to nije očigledno na početku. Članci podrške podijeljeni su u devet kategorija, a klikom na kategoriju otvorit će se kratki popis pitanja koja se odnose na nju. IdentityForce postavlja sve kao FAQ, što znači da svako pitanje ima kratak odgovor koji možete pronaći klikom na pitanje.

identityforce-pregled-baze znanja

Za osam od devet kategorija stranica će se jednostavno ažurirati s popisom pitanja, a gornja navigacija će ostati netaknuta. No klikom na kategoriju “novi resursi nadzorne ploče” dovest ćete na zasebnu stranicu s popisom videozapisa, a ne u format FAQ-a koji se vidi s drugim kategorijama. 

Baza znanja je sjajna, uglavnom odgovara na jednostavna pitanja i usmjerava vas prema podršci za bilo što više uključeno. Čudno je da vas jedna od kategorija vodi na zasebnu stranicu. To je u najmanju ruku mali problem, ali čini da se područje podrške – poput glavne navigacije na web mjestu – osjeća nespretno. 

Ako vam treba podrška, morat ćete nazvati IdentityForce. Možete poslati e-poštu ili ostaviti poruku pomoću gumba “pitanja” na dnu zaslona, ​​ali za sve ozbiljnije poželjna je metoda kontaktiranja s nekim telefonom. Srećom, predstavnici podrške čekaju da vaš poziv preuzmu svakodnevno. 

Izvan čudnog dizajna baze znanja, podrška je izvrsna. Kao i resursi na nadzornoj ploči, IdentityForce kombinira obrazovanje i podršku u jedno područje. 

Postoje odgovori na pitanja koja se odnose na uslugu, poput “kako mogu prilagoditi pragove aktivnosti svojih bankovnih i kreditnih kartica”, uz općeobrazovne odgovore, poput “mogu li dobiti besplatnu kopiju svog kreditnog izvještaja.”

Presuda

U pogledu cijene i zaštite, IdentityForce je jednostavno još jedna mogućnost zaštite krađe identiteta. Međutim, izdvaja se s obilnim popisom besplatnih resursa i divno dizajniranom nadzornom pločom. Stoji iznad ostalih službi zaštite krađe identiteta, ali više ne naplaćuje, što čini očiglednim izborom za sigurnost vaših osobnih podataka. 

Možete pregledati našu arhivu pregleda zaštite identiteta krađe, ali nećete naći uslugu robusnu kao IdentityForce. Označava sve kutije koje bi služba za zaštitu krađe identiteta trebala, i to čini modernim sučeljem i razumnom cijenom. 

Planirate li iskoristiti dvotjednu besplatnu probnu verziju IdentityForce? Javite nam svoje iskustvo u komentarima u nastavku i, kao i uvijek, hvala vam na čitanju. 

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me