Pregled EverSafe – ažurirano travnja 2020

EverSafe pregled

Iako je više o usluzi praćenja nego zaštiti, EverSafe može biti savršeno pogodan za određene skupine kojima je namijenjen: starije osobe i obitelji. Pogledajte naš cjeloviti pregled EverSafe da biste saznali više o ovoj zanimljivoj usluzi zaštite usluga krađe identiteta.


eversafe-Slider1

eversafe-slider2

eversafe-slider3

eversafe-slider4

eversafe-slider5

prijašnji

Sljedeći

EverSafe nije vaša konvencionalna služba zaštite krađe identiteta. Iako se odlikuje i najboljim uslugama za zaštitu najboljih krađa identiteta, fokusira se na starije osobe i obitelji, a ne na tržište uopšte. Iako se u fokusu vide neke jedinstvene osobine, dolazi i s nekim nedostacima u zaštiti. 

U ovom ćemo pregledu EverSafe detaljno opisati svoje iskustvo s uslugom nakon što smo izveli njegov „plus” plan za probni rad. Uz put ćemo razgovarati o značajkama, cijenama, jednostavnosti upotrebe, zaštiti i podršci, a sve prije nego što donesemo presudu. 

Za najveći dio, EverSafe je dovoljan, čak i ako se ne ističe. Obitelj i starije osobine lijepo su vidjeti, a za one koji ih trebaju, EverSafe je vrijedan toga. Međutim, te značajke ne vrijede same cijene prijema, a kad vidim kako EverSafe nedostaje u drugim područjima, teško je u potpunosti ga preporučiti. 

Značajke

Kao što ćemo ući u odjeljak „Zaštita“ u nastavku, EverSafe nije toliko usluga zaštite krađe identiteta koliko usluga praćenja identiteta. Postoji dobra linija između njih dvojice, a EverSafe nudi zaštitu krađe identiteta na svojim skupljim planovima. Međutim, srž usluge je jednostavno nadgledanje. 

Prilikom prijave na račun upisat ćete podatke o svom bankovnom računu i kreditnoj kartici, kao i svoj broj socijalnog osiguranja. EverSafe će vas također obavijestiti o svim značajnim aktivnostima na vašem kreditnom izvještaju. Još je važnije da će analizirati vašu potrošnju. Iz toga se može otkriti bilo koja sumnjiva aktivnost i odmah obavijestiti. 

EverSafe ovo naziva “dodatnim nizom očiju”, koji vam omogućuje prepoznavanje prevare ili prevare kod izvora. Ako postoji, recimo, neuobičajeno podizanje ili zakašnjelo plaćanje, obavestit ćemo vas putem e-pošte, telefona ili teksta. Uz to, EverSafe će vam poslati tjedni izvještaj s detaljnim informacijama o mogućim primanjima tijekom tjedna. 

EverSafe osiguranje

Najjeftiniji plan, o kojem ćemo govoriti u sljedećem odjeljku, prestaje pri nadgledanju. Međutim, ako skočite na jedan od skupljih slojeva, dobit ćete i 1.000.000 USD osiguranja krađe identiteta. EverSafe će pokriti sve troškove izgubljene tijekom pokušaja vraćanja vašeg identiteta, kao i pomoći u rješavanju bilo kakvih problema. 

Paket zaštite od krađe identiteta – koji se nudi na razini “plus” i “zlato” – nudi više od osiguranja. EverSafe će također nadzirati mračni web za sve osobne podatke koje pošaljete, kao i USPS Nacionalnu bazu podataka o promjeni adrese. Također imate pristup kreditnom izvještaju, bilo iz jednog biroa na „plus“ planu ili tri biroa na „zlatu“.

EverSafe za starije osobe i obitelji

Sve su to standardne cijene za uslugu zaštite krađe identiteta. EverSafe ipak ima jedinstven spin. Izrađen je po mjeri za obitelji i starije osobe, omogućujući svima da ostanu zaštićeni. Počevši s obiteljima na svoj račun možete dodati koliko želite korisnika, a svaki dodatni korisnik dobit će 30 posto popusta na vaš mjesečni iznos. 

Na primjer, ako kupite 14,99 USD “plus” plan za četveročlanu obitelj, igrat ćete 46,47 USD mjesečno, a ne 60 USD. Svi porodični računi također su smješteni na jednoj nadzornoj ploči, bez obzira koliko računa pratite, lako ih možete pronaći. 

EverSafe je još bolje opremljen za seniore. Osim što je vrlo prilagođen korisnicima – to ćemo shvatiti u odjeljku “jednostavna upotreba” dolje – EverSafe vam omogućuje imenovanje zastupnika za svoj račun. 

Na primjer, ako stariji želi zaštitu od krađe identiteta, ali ne može koristiti računalo, advokat može pristupiti nadzornoj ploči, upravljati računima i primati obavijesti za korisnika.  

Unatoč svim značajkama prilagođenim starijim osobama i obitelji, EverSafe nema u drugim područjima. Može nadzirati vaše bankovne račune i kreditne kartice, ali to je to. Ne prati nikakve druge podatke, poput osiguranja, putovnice ili medicinskih podataka.

Pregled značajki EverSafe

cijena

EverSafe ima izvrsne cijene, posebno u usporedbi s jako precijenjenom LifeLock-om (pročitajte naš LifeLock pregled). No, EverSafe podleže istim zamkama LifeLocka kako izrađuje svoje planove. Možete uštedjeti nekoliko dolara ako idete s osnovnim „osnovnim“ planom, ali tada zapravo ne kupujete zaštitu od krađe identiteta. 

Osnovna usluga “osnovne” je sustav učenja AI koji prati vaše bankovne račune i kreditne kartice radi potencijalnih prijevara. Iako ovaj sustav učenja pomaže u sprečavanju krađe identiteta, ne štiti ga. Planovi „plus“ i „zlato“ dolaze sa pravom zaštitom, uključujući usluge pokrivanja i vraćanja identiteta u iznosu od 1.000.000 USD. 

Identitet Guard ima sličnu trodjelnu strukturu, s proračunskim planom oko 7,50 USD mjesečno. Međutim, kao što možete pročitati u našem pregledu Identity Guard, on i dalje nudi pokrivenost u svojem osnovnom planu 1.000.000 USD. Viši slojevi uključuju dodatne značajke praćenja, ali pokrivenost je ista bez obzira na to što plaćate. 

EverSafe čini suprotno, čineći svoju postavu sličnijom LifeLocku. Iako su „osnovni sadržaji“ dostupni onima koji žele uštedjeti nekoliko dolara, to ne pruža nikakvu zaštitu, što prisiljava korisnike da nadograde na viši nivo radi bilo kakve pokrivenosti. Preferirali bismo sustav sličan Identity Guard-u gdje imate istu zaštitu na sve strane. 

To kaže, cijena nije loša. EverSafe “plus” je nekoliko dolara jeftiniji od sličnog plana s IdentityForce i iste cijene kao ID Watchdog (pročitajte našu recenziju IdentityForce i ID Watchdog recenzije). Zadovoljni smo ocjenom “plus” i “zlato”. Pitanje je “osnovno”, što bi trebalo uključivati ​​pokrivenost ili uopće ne postoji. 

Možete uštedjeti nešto novca na planovima višeg sloja kupnjom dužeg trajanja. EverSafe navodi svoje tarife za mjesečnu pretplatu, ali nudi i tromjesečne i godišnje naplate, od kojih svaka ima popust. Za “plus”, tromjesečna pretplata radi 13,49 USD mjesečno, a godišnja pretplata traje 12,74 USD mjesečno.

Besplatno suđenje EverSafe-a

EverSafe jedna je od rijetkih službi zaštite krađe identiteta koja nudi besplatno probno suđenje. Imate 30 dana da isprobate uslugu, bez obzira koji ste stupanj odabrali. Kao i kod većine besplatnih suđenja, prilikom odjave morat ćete unijeti podatke o kreditnoj kartici, ali naplatit će vam se samo nakon 30-dnevnog suđenja bez rizika.. 

Postoje i drugi poticaji za cijene. Kao usluga usredotočena na obitelji i starije osobe, na raspolaganju su popusti. Seniori dobivaju 10 posto popusta od pretplate, a članovi obitelji početnog korisnika 30 posto. Također možete zaštititi nekretnine za dodatnih 4,99 USD mjesečno po nekretnini.

Jednostavnost korištenja

Početak korištenja EverSafe-a je jednostavan, što je dobro s obzirom da se usredotočuje na starije osobe i obitelji. Na početnoj stranici sve što trebate kliknuti je “pokrenuti besplatno probno razdoblje”. 

Bit ćete usmjereni na stranicu koja postavlja osnovna pitanja o tome što želite zaštititi, olakšavajući pronalazak plana koji vam je potreban. Ako želite pregledati svoje mogućnosti, također možete odabrati karticu “cijena” u gornjem izborniku. 

eversafe recenzija-planovi

Nakon prolaska kroz postupak morat ćete unijeti neke osobne podatke, uključujući vaš socijalni broj, adresu i telefonski broj. Također ćete morati postaviti lozinku računa, što preporučujemo generiranje s jednim od naših najboljih upravitelja lozinki. Ako želite određeni prijedlog, 1Password je uvijek sigurna oklada (pročitajte našu recenziju 1Password). 

Napokon, morat ćete potvrditi svoj identitet kratkim popisom pitanja, slično zahtjevu za kreditnu karticu. Nakon svega toga možete unijeti svoje podatke o plaćanju. Vrhunsko učitavanje postupka na ovaj način postaje bezbolno prijaviti se na račun jer ste unijeli većinu svojih podataka prije nego što ste se pretplatili na pretplatu..

eversafe-pregled-checkout

Postavljanje EverSafe

Iako EverSafe prikuplja puno podataka tijekom registracije, morat ćete unijeti više podataka nakon što potvrdite plaćanje da biste ga u potpunosti zaštitili. Nakon što unesete svoje podatke o plaćanju, bit ćete preusmjereni na stranicu na kojoj možete kupiti nadzor nad nekretninama, kao i dodati članove obitelji, zagovornika povjerenja i račune za nadzor. 

eversafe-pregled-postavljanje

Najvažniji korak je dodavanje bankovnog računa, što EverSafe čini jednostavnim. Umjesto da traže podatke o vašem računu i usmjeravanje, EverSafe traži da se prijavite na aplikaciju za internetsko bankarstvo. 

Ni banke nismo mogli pronaći. Velika su imena prisutna, uključujući Bank of America i PNC, ali pronašli smo i regionalne američke banke, poput Great Southern. 

Nakon što pritisnete “završi”, bit ćete postavljeni na nadzornu ploču računa. Bilo je lijepo vidjeti EverSafe u trenutnoj akciji, izvlačeći odmah neke obavijesti iz našeg kreditnog izvještaja. Za razliku od zaštite od krađe identiteta ADT, odmah možete vidjeti što EverSafe prati (pročitajte naš pregled zaštite od krađe identiteta ADT).  

ALT = nadzorna ploča uvijek sigurne recenzije

Nadzorna ploča EverSafe 

Nadzorna ploča EverSafe fokusirana je na jednostavnost, ali čak i s tim što ne štedi nijednu kritičnu mogućnost. Kroz nju možete kretati pomoću četiri kartice u gornjem izborniku, od kojih prva sadrži pregled vašeg računa. Na glavnom zaslonu možete vidjeti račune koje ste povezali, svoje kreditno izvješće i sve obavijesti. 

Kartica je iznad, pronaći ćete svoje račune. Možete povezati nove pomoću gore opisanog postupka, ali EverSafe će također koristiti vaše izvješće o kreditima za traženje računa. Ako pronađe nove račune – recimo, kreditnu karticu za koju ste se upravo prijavili – prikazat će se mali skočni prozor s kojim možete lako povezati taj novi račun. 

eversafe-pregled-dodati-račun

Desno od toga nalazit ćete svoje kreditno izvješće, ako ste kupili članstvo u „plus“ ili „zlato“. “Plus” dolazi s jednim izvješćem iz Equifaxa, koje prikazuje sve vaše otvorene račune, kao i vremensku traku plaćanja i upita. Ako ste kupili “zlatni” plan s izvješćem tri biroa, vidjet ćete i podatke tvrtke TransUnion i Experian. 

Sve ostalo nalazi se u izborniku postavki, kojem možete pristupiti klikom na gumb “postavke” u gornjoj traci. Možete dodati članove obitelji i zagovornike, kao i upravljati svojom pretplatom u postavkama. No, najvažnija kartica je “kako primam obavijesti”. Ondje možete postaviti tekstualne i glasovne upozorenja, kao i tjedni sažetak. 

eversafe-pregled-upozorenja-settings

Zaštita

Kao što smo spomenuli u gornjem odjeljku o značajkama, EverSafe je izvrstan za nadzor bankovnih računa, kreditnih izvještaja i kreditnih kartica. Međutim, na drugim područjima pada ravnomjerno. Nedostaje podrška za putovnice, medicinske iskaznice, podatke o osiguranju i još mnogo toga, EverSafe ne nudi potpunu zaštitu. 

Međutim, za područja na koja se EverSafe fokusira prevazilazi očekivanja. Tijekom testiranja, EverSafe nas je odmah upozorio na promjene, čak i do povlačenja nedavnih kreditnih upita prilikom prvog prijavljivanja. Osim što pazi na vaše kreditno izvješće, EverSafe pregledava i mračni web i pregledava vaše bankovne račune zbog sumnjivih aktivnosti. 

Ako se problemi pojave, možete zajedno s EverSafeom riješiti ih uz pomoć 1.000.000 USD u pokrivanju izgubljenih troškova na planovima „plus” i „zlato”. Kako ćemo ući u sljedeći odjeljak, EverSafe ne pruža podršku tokom cijelog sata, pa ako vam ukrade identitet, morat ćete pričekati dok se EverSafe ne otvori tijekom uobičajenog radnog vremena. 

Međutim, pravi problem leži u tome što EverSafe ne može zaštititi druge aspekte vašeg identiteta. Nadgledanje kreditnih i bankovnih računa samo su dva dijela višestrukog procesa, a kad je riječ o drugim putevima, EverSafe pada u ravno. Na primjer, ne postoji zaštita na društvenim medijima ili bilo kakav društveni nadzor. 

Nadalje, ne postoji nadzor nad rizikom. Ostale usluge, poput ID-a čuvara identiteta i zaštitnika identiteta, nude ocjenu rizika, koja pokazuje koliko ste u opasnosti da vam ukrade identitet. EverSafe ne nudi slične značajke.

podrška

Pronalaženje podrške s EverSafeom nije lako. S nadzorne ploče računa morate potražiti u podnožju gumb za “kontaktiraj nas”. Klikom na njega doći ćete do malog kontakt obrasca i mape za različite odjele tvrtke EverSafe. Čudno je da se ova stranica obrasca nalazi na uobičajenoj nadzornoj ploči, a ne na zaslonu podrške. 

eversafe-pregled-kontakt-stranica

I dalje ćete vidjeti gornji izbornik nadzorne ploče, ali ne postoji mogućnost za kontaktiranje podrške. Budući da EverSafe ima stranicu kontakata izrađenu za nadzornu ploču, imalo bi smisla imati nju u gornjem izborniku. Umjesto toga, rezervirano je za podnožje, zbog čega je veza lako propustiti. 

Što se tiče opcija za kontakt, EverSafe vam omogućuje da kontaktirate telefonom ili e-poštom u svoje radno vrijeme od 9:00 do 17:00. EST, od ponedjeljka do petka. Na glavnoj web stranici, telefonski broj za podršku prati logotip, što olakšava vezu. Međutim, kad to učinite na nadzornoj ploči, ispušta telefonski broj.

EverSafe potencijalnim kupcima olakšava podršku na glavnoj web stranici nego povratnim kupcima da ih pronađu na nadzornoj ploči. Kad znaš kamo ideš, nije teško pronaći svoj put natrag. Međutim, s obzirom na to koliko je jednostavno EverSafe drugačije koristiti, jasnije bi bilo naznačiti kontakt obrazac. 

Što se tiče nadzorne ploče, nema dodatnih resursa podrške. Na glavnoj web stranici, međutim, postoje. Kroz podnožje možete pronaći popis resursa koji odgovara na često postavljana pitanja, kao i blog na kojem se radi o trenutnim prijetnjama identitetu. Ti su resursi dobrodošli, ali su bolje prikladni za nadzornu ploču od glavne web stranice. 

Umjesto da svoje resurse podrške rezervira za podnožje glavne web stranice, EverSafe bi trebao reorganizirati ono što ima u lako probavljivu bazu znanja koja je dostupna s nadzorne ploče. U svom trenutnom stanju, sredstva podrške se u najboljem slučaju osjećaju raspršeno i nedosljedno.

Presuda

EverSafe nudi jedinstvenu prednost u formuli zaštite krađe identiteta, ali u svom pokušaju da zadovolji tržište niša preskočio je osnovna područja zaštite. Iako vas je brzo obavijestiti o promjenama kredita i neobičnim aktivnostima na vašim bankovnim računima, ne može nadzirati putovnicu, podatke o osiguranju ili društvene mreže. 

Iako je pokriće za vaš bankovni račun i kreditno izvješće možda dovoljno za starije osobe, to nije dovoljno za većinu ljudi, posebno jer je većina prijetnji krađe identiteta na mreži. Ako tražite cjelovitu zaštitu, preporučujemo da pročitate naše druge preglede o zaštiti krađe identiteta. 

Što mislite o EverSafeu? Hoćete li besplatno isprobati pokus? Javite nam svoje iskustvo u donjim komentarima i, kao i uvijek, hvala vam na čitanju.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map