ADT pregled zaštite od krađe identiteta – ažurirano 2020

ADT pregled zaštite od krađe identiteta

Iako vjerojatno najbolje znate ADT iz svih znakova u dvorištima ljudi, ova dugogodišnja zaštitarska tvrtka nudi i digitalne usluge. Zaštita od krađe identiteta ADT trenutno je najjeftinija ponuda na tržištu, a još uvijek ostaje sveobuhvatna, kao što možete pročitati u ovom pregledu.


ADT-Slider1

ADT-slider2

ADT-slider3

ADT-slider4

ADT-slider5

prijašnji

Sljedeći

ADT postoji već duže vrijeme, a osnovao ga je 1874. godine kao sistem telegrafskih alarma Edward A. Calahan. Ideju je imao nakon što je provalnik provalio u dom Elisha Andrewsa, predsjednika tvrtke Gold and Stock Telegraph. 

Od tada ADT nastavlja pružati sigurnosne sustave za kuće i tvrtke, ali tek je nedavno ušao u područje zaštite krađe identiteta. U ovom pregledu zaštite zaštite od krađe identiteta ADT vidjet ćemo ima li sječke kako bi ga uvrstili na naš najbolji popis zaštite od krađe identiteta. 

Objavljena 2018. godine, ADT zaštita od krađe identiteta ima za cilj pružanje osnovne pokrivenosti po razumnoj cijeni. Zaštita od krađe identiteta dio je „Digital Security“ asortimana jedini proizvod koji je trenutno dostupan u paketu, iako ADT ubuduće planira izdati zaštitu kućne mreže i virtualnu privatnu mrežu.. 

Za početak asortimana, zaštita od krađe identiteta je impresivna, iako nedostaju neke kritične značajke. Nadgledanje društvenih medija nije uključeno, a neke je obrazovne resurse teško pronaći. Međutim, ta pitanja je lako zanemariti s obzirom koliko je usluga jeftina.

Značajke

Za cijenu, ADT zaštita od krađe identiteta prepuna je značajki. Kao što ćemo ući u sljedeći odjeljak, ADT ne nudi višestruke razine zaštite. Umjesto toga, sve je uključeno u osnovnu razinu, i to po povoljnoj cijeni. Što bi inače bio popis značajki, izgleda impresivnije s obzirom na stopu. 

Temeljna zaštita sastoji se od praćenja vaših kreditnih kartica, bankovnih računa, broja socijalnog osiguranja, putovnice, vozačke dozvole, zdravstvenog osiguranja, adrese i još mnogo toga. Uz praćenje korištenja vaših podataka, ADT također promatra tamnu mrežu radi potencijalnih prijevara, što je uzgajalište za cyber kriminal. 

Ako se bilo što pokaže, bit ćete obaviješteni putem vaše internetske nadzorne ploče, o čemu ćemo više govoriti u odjeljku “jednostavna upotreba” u nastavku. Uz upozorenja na nadzornoj ploči možete postaviti i obavijesti putem e-pošte i mobilne obavijesti. Nažalost, nema mobilne aplikacije, tako da su upozorenja za mobilne uređaje samo putem teksta. 

ADT-ov praćenje potpomaže 1.000.000 USD nadoknade za troškove koji se odnose na krađu identiteta u slučaju da vam ukradu identitet. Bez obzira kada stignu vijesti, ADT ima stručnjake za rješavanje koji čekaju i da vam pomognu. Možete nazvati ADT svakodnevno za pomoć oko ponovne kontrole svog identiteta. 

Ono što razlikuje cijenu ADT-a jest to što uključuje godišnje kreditno izvješće kompanije Experian. Također možete mjesečno pratiti svoju kreditnu ocjenu sa nadzorne ploče. Iako su ovo velika uključenja u cijenu, ne postoji opcija za kupnju kreditnog izvještaja sa sva tri kreditna biroa.  

Nedostaju i neke druge značajke, a to su nadzor i uvid u društvene medije. Neke službe zaštite krađe identiteta, poput Identity Guard, uključuju izvještaj o društvenom uvidu koji prati način na koji upotrebljavate vaše osobne podatke na društvenim medijima i ako vas takva upotreba dovodi u opasnost. 

ADT ne govori puno o društvenim medijima, već nadgleda područja poput sudske evidencije i baze podataka USPS National Change Address. Iako su to ključna područja koja treba pokriti, nadzor društvenih medija tek postaje važniji. 

Pregled značajki zaštite od krađe identiteta ADT

cijena

ADT ima najjeftiniju uslugu zaštite krađe identiteta koju smo vidjeli. Iako možete uštedjeti par dolara uz ekonomski plan Identity Guard-a – pročitajte o tome u našem pregledu Identity Guard – on ne nudi značajke koje ADT ima. Naime, ADT uključuje godišnje kreditno izvješće i ocjenu Experiana.

To je ogromno u usporedbi s uslugama poput LifeLocka, koji mjesečno naplaćuje gotovo 25 USD više od ADT-a (izvješće pročitajte u LifeLock-u). 

Iako ne dobivate izvješća i rezultate od Equifaxa i Transuniona, pomoću ADT-a štedite mnogo novca. Čak i u usporedbi s povoljnim uslugama, poput IdentityForce, sjaji ADT (pročitajte našu recenziju IdentityForce).

Možete odabrati samo jedan plan, ali možete dodati do pet članova. Cijena se ne smanjuje kako broj korisnika raste, ali s obzirom na to da je ADT jeftin, to nije prevelika briga. ADT također jednostavno naplaćuje ciklus naplate. Naplaćujete vam jednom mjesečno dok ne otkažete. 

Cijenimo izravan pristup, iako može biti razočaravajuće kada dođe vrijeme za odjavu. ADT ne nudi popuste na zaštitu krađe identiteta, što znači da ne možete kupiti godinu dana unaprijed kako biste uštedjeli nekoliko kostiju. Cijena je dovoljno niska da u većini slučajeva nije bitna, no godišnji plan bi se ipak rado vidio.

No, niska stopa utječe na neke druge aspekte cijena. Na primjer, ne postoji konkretna politika povrata novca. Kontaktirali smo predstavnika za podršku koji je rekao da trebamo kontaktirati odjel za odnose s kupcima za više informacija. Nakon pretraživanja web stranice, nismo pronašli povratke. 

Vjerojatno se povrat sredstava obrađuje od slučaja do slučaja, što za većinu ljudi znači da ne postoji politika povrata. Izravni pristup prolazi čak i tamo. Dobijate ono što plaćate, sve dok se odlučite za to. No dobivate i potpuno opsluženu uslugu po razumnoj cijeni.

Jednostavnost korištenja

ADT, unatoč tome što nudi višestruke sigurnosne usluge, održava svoju web stranicu pojednostavljenom. Na početnoj stranici možete pronaći uslugu zaštite krađe identiteta na kartici “proizvodi i rješenja”. Odatle nema žurbe oko izbora plana. Sve što trebate učiniti je kliknuti “kupi sada” da biste započeli.

ADT-identitet-krađe-zaštita-pregled-checkout

Blagajna je jednostavna, s nekoliko zaslona koji traže da unesete osnovne podatke o naplati i potvrdite plaćanje. ADT ne traži da unesete nikakve osobne podatke prije nego što dovršite kupnju. Zapravo, nakon što potvrdite plaćanje, morat ćete pričekati dok ADT bude spreman za prijavu, što je, kao što smo vidjeli u pregledu osobne iskaznice, vjerojatno dobra stvar. 

Bilo je samo sramežljivo sat vremena da stigne naša adresa za prijavu koja nam je rekla da registriramo račun kako bismo dobili zaštitu. Registracija je jednostavna, s tim da ADT zahtijeva vaše ime, adresu e-pošte, lozinku i nekoliko sigurnosnih pitanja. Međutim, ovaj je postupak postavljanja samo za stvaranje ADT računa. Da biste pokrenuli zaštitu, morat ćete malo više raditi. 

ADT-identitet-krađe-zaštita-pregled-upis

Nakon što se prijavite, bit ćete postavljeni na nadzornu ploču koja pokazuje dostupne usluge. Za zaštitu od krađe identiteta, to uključuje četiri mogućnosti: povrat troškova, zaštitu identiteta, rješavanje događaja i centar znanja. Da biste se zaštitili, morat ćete kliknuti gumb “koristi sada” ispod okvira zaštite identiteta, koji nije razjašnjen.. 

ADT-identitet-krađe-zaštita-pregled-nadzorna ploča

Odatle ćete biti preusmjereni na drugi zaslon za prijavu koji koristi isto korisničko ime i lozinku kao i vaš standardni ADT račun. Ovdje ćete postaviti zaštitu od krađe identiteta, uključujući unos vašeg broja socijalnog osiguranja i datum rođenja, kao i odgovaranje na neka sigurnosna pitanja.. 

ADT-identitet-krađe-zaštita-pregled-postavljanje

ADT postupak upisa nije težak, ali frustrirajući. Tamo gdje trebate ići i što trebate učiniti nije razjašnjeno, a s odvojenim nadzornim pločama za vaš ADT račun i zaštitu od krađe identiteta, sustav se brzo može zbuniti. Razdvajanje između dvije nadzorne ploče uzrokuje i neke probleme nakon postavljanja.

ADT Prijava

Glavni problem proizlazi iz činjenice da ćete se morati stalno prijavljivati ​​na dva područja. Prvo se morate prijaviti na nadzornu ploču ADT, gdje možete pregledati svoje aktivne usluge, a zatim se prijaviti na nadzornu ploču za krađu identiteta da biste vidjeli upozorenja i dodali dodatne informacije. 

Iako možemo shvatiti objedinjujuću nadzornu ploču, s obzirom na to koliko usluga ADT nudi, to predstavlja puno obruča kroz koje možete preskočiti tijekom korištenja usluge. 

adt identitet-krađa-zaštita-recenzija-identitet-nadzorna ploča

Na primjer, ako primite upozorenje i trebate kontaktirati ADT o potencijalnoj krađi identiteta, morat ćete se vratiti na nadzornu ploču ADT, ali morat ćete se prijaviti na nadzornu ploču za krađu identiteta da biste vidjeli upozorenje u prvom mjesto. 

Bilo bi jedno ako je sve u vezi s krađom identiteta bilo na jednoj nadzornoj ploči, dok je druga držala vaše ukupne podatke o ADT računu, ali to nije slučaj. 

Neke su značajke, poput oporavka troškova i rješavanja događaja, na glavnoj nadzornoj ploči, dok su upozorenja u krađi identiteta. Naprijed i natrag moraju vam biti otvorene dvije kartice kako biste postigli bilo što, što postaje još frustriranije s obzirom na to da ćete biti otkazani nakon 15 minuta neaktivnosti. 

U skladu s tim, nadzornu ploču s identitetom je lako zaobići. ADT prikazuje vaš kreditni rezultat, sva nova upozorenja, vaša trenutna izvješća, neka često postavljana pitanja i vaše mjesečne obavijesti. Lako je preskočiti i pronaći izvješća za različita područja ADT monitora, kao i dodati nove informacije u odjeljak “uređivanje profila”.. 

Zaštita

ADT, kao što je spomenuto u gornjem poglavlju “Značajke”, prikazuje temeljne principe dobre usluge zaštite krađe identiteta i po povoljnoj cijeni. Međutim, nedostaju neke zaštitne značajke, što objašnjava stopu nižu od prosječne. ADT će vas zaštititi kada su u pitanju mračni web i javni zapisi, ali izvan toga i dalje ste ranjivi. 

Najočitiji propust je zaštita društvenih medija, ali više od toga, neka vrsta sustava upravljanja rizikom. Zaštita od krađe identiteta odnosi se na upravljanje rizikom, bez obzira koliko temeljito bilo praćenje sumnjivih aktivnosti. ADT ne sadrži nijednu metriku za mjerenje rizika na nadzornoj ploči, što bi moglo značiti da nenamjerno stavljate svoj identitet u opasnost. 

Preventivne mjere je u najboljem slučaju teško pronaći. Nema podataka o čuvanju vaših osobnih podataka unutar nadzorne ploče. Umjesto toga, ADT radi u pozadini, skenira neka značajna područja, ali nedostaju druga kritična područja u procesu. 

Cijena je dobra, i iako možemo pohvaliti ADT za koliko nudi po početnom tečaju, još uvijek dobivate ono što plaćate. 

ADT je ​​više usredotočen na to ako se nešto dogodi, a to u prvom redu ne sprječava, i na toj je fronti uspjelo. U vaš plan dolazi s naknadom sredstava od 1.000.000 USD i cjelodnevnim uslugama obnove krađe identiteta. U najmanju ruku, ako vam se ukrade identitet tijekom korištenja ADT-a, imat ćete obilje pomoći kako ga vratiti. 

Postoje preventivni alati, ali to nije očito. Kroz centar znanja o kojem ćemo više govoriti u sljedećem odjeljku, možete pogledati članke o sprječavanju krađe identiteta. Svoj rizik možete izmjeriti i alatom RiskCompass koji će predstaviti ocjenu rizika na temelju odgovora na osnovna pitanja. 

ADT-identitet-krađe-zaštita-pregled-rizik-kompas

Moguće je, ako nije vjerojatno, propustiti ove alate u potpunosti, što je dobro ako ih ne uključujete. Na primjer, RiskCompass nudi se isključivo putem centra znanja, bez obzira što je to posebno izrađen alat za zaštitu od krađe identiteta. Iz tog razloga, imalo bi smisla uključiti je na nadzornu ploču krađe identiteta, a ne u područje podrške.

podrška

Najlakši način za pronalaženje podrške je putem ADT nadzorne ploče. Na nadzornoj ploči za krađu identiteta prikazan je telefonski broj, ali to je to. Kroz redovnu nadzornu ploču možete otvoriti centar znanja koji, kao što je već spomenuto, uključuje podršku kao i alate za sprečavanje krađe identiteta. 

ADT-identitet-krađe-zaštita-pregled-znanje-centar

Pojmovi poput “baza znanja” i “centar znanja” obično su hiperbolički, jer su ta područja samo resursi podrške. Međutim, ADT zarađuje zarađivača. Centar znanja je mjesto za, dobro, stjecanje znanja. ADT pruža savjete za svoju zaštitu, resurse za kontaktiranje financijskih institucija i još mnogo toga. 

Centar znanja ipak je upravo to. Tamo nema istinskih resursa za podršku. Na primjer, FAQ sadrži pitanja poput “što je kršenje podataka”, ali ne govori o upravljanju računom ili postavljanju usluge s uslugom.

Tradicionalna baza znanja nudi se putem centra za pomoć i, nažalost, na vašoj nadzornoj ploči nema veze do nje. Morat ćete se vratiti na glavnu web stranicu koja koristi drugačiji URL od nadzorne ploče i u gornjoj traci web mjesta kliknite gumb “podrška”. 

ADT-identitet-krađe-zaštita-pregled-help-centar

Opisane teme su korisne, iako osnovne, na primjer, kako pregledati povijest naplate ili promijeniti uslugu. Iako cijenimo dijeljenje centra znanja za zaštitu od krađe identiteta, teško je pronaći podršku između dva područja. Kao i dvije nadzorne ploče za upravljanje računom, pronalaženje resursa za samopomoć može se osjećati nezgrapno. 

Međutim, kontaktirati ADT je ​​sve samo ne. Bez obzira gdje se nalazite na mjestu, ADT vas stalno podsjeća da možete zvati bilo kada. Broj predstavljen na web mjestu je općenita linija za podršku koja je dostupna svakodnevno. Ako vam je potrebna pomoć u obnovi identiteta, postoji poseban broj koji možete vidjeti na nadzornoj ploči. 

Ako imate jednostavno pitanje, uvijek možete kontaktirati i preko chata uživo. ADT nudi non-stop chat uživo koji možete pokrenuti preko oblačića u donjem desnom dijelu glavne web stranice. Tijekom ovog pregleda pregledali smo nekoliko puta i uvijek smo imali odgovor u roku od manje od minute. 

Presuda

Zaštita od krađe identiteta ADT jeftina je i učinkovita usluga zaštite krađe identiteta u većini svrha. Ako želite osiguranje koje će vas zaštititi u slučaju da vam identitet bude ukraden i koje će pratiti javne zapise i mračni web po povoljnoj cijeni, ADT donosi. No, za društvene značajke bolje je potražiti drugdje. 

Međutim, te značajke dolaze po skupoj cijeni, kao što možete vidjeti u našim pregledima zaštite krađe identiteta. ADT većim dijelom stiže tamo puno manje, pa ako to zvuči kao da ste igra, to je vjerojatno prava usluga za vas. 

Što mislite o ADT-u? Hoćete li se prijaviti na račun? Javite nam u komentarima u nastavku i, kao i uvijek, hvala na čitanju.

Najčešća pitanja o zaštiti krađe identiteta ADT

 • Što znači ADT??

  ADT je ​​kratica za American District Telegraph. Tvrtka je pokrenuta 1874. godine kao jedno od 57 okružnih telegrafskih kompanija, koristeći sustav telegrafske dostave kao sredstvo za osiguranje stambene sigurnosti.

 • Što je ADT?

  ADT je ​​sigurnosna korporacija koja nudi električnu sigurnost, nadzor alarma i zaštitu od požara za velike i male tvrtke, kao i stambene adrese.

 • Koliko košta ADT?

  ADT sigurnost, protupožarna zaštita i nadzor je samo u navođenju. Cijena će se razlikovati ovisno o lokaciji, veličini i opsegu zaštite. ADT također nudi usluge zaštite od krađe identiteta za 9,99 USD mjesečno.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map