Pregled zadataka – Ažurirano 2020

Pregled zadataka

Taskworld je zgodan alat za upravljanje projektima koji koristi nekoliko velikih korporativnih imena. Možemo vidjeti zašto: upotreba je glatka i ima mnoštvo značajki, plus pristojne cijene. Pročitajte našu cjelovitu recenziju Taskworld-a da biste vidjeli je li to za vas.


najbolje-projekt-management-program

Taskworld je platforma za upravljanje projektima koja vam nudi priliku da iskusite timski rad poput zen-a. To je prilično ponuda. Iako nismo dosegli nirvanu dok smo je koristili, shvatili smo da je simpatična i učinkovita.

Zamišljeno mjesto milijardera Freda Mouawada, Taskworld pokrenuo je 2012. godine, što ga čini relativno novim igračem na tržištu. Vidjet ćemo kako se uspoređuje s najboljim softverom za upravljanje projektima u ovom pregledu Taskworld-a.

To mu vjeruju neke od najvećih svjetskih tvrtki, uključujući Sony, Samsung i Volkswagen, tako da ćete biti dobro društvo ako se prijavite.

Impresionirali smo ga jer je bio jednostavan za korištenje, a opet nudi obilje mogućnosti. Vrijedi provjeriti sve one koji žele organizirati projekte na mreži.

prednosti & nedostaci

Alternativa za Taskworld

Značajke

Taskworld organizira “projekt”. Projekti su podijeljeni na „popise zadataka“ i „zadatke“. Iznad toga, na vama je samo. Možete ga koristiti kao ploču kanbana ili popis zadataka koji trebate označiti dok radite preko njih.

Zadave možete lako stvoriti unutar aplikacije ili slanjem e-pošte na adresu navedenu za svaki radni prostor. Ako to želite učiniti, prvo potražite naš vodič za sigurnost e-pošte.

Zadaci se mogu dodijeliti različitim ljudima, s obzirom na rokove, označeni su, označeni i nadgledani. Možete postaviti prilagođene podsjetnike za svako od njih, pratiti potrošeno vrijeme i dodijeliti im bodove (koje nismo nigdje drugdje vidjeli). Ako ste zainteresirani za praćenje vremena svojih korisnika i želite paziti na financije, pogledajte našu recenziju Mavenlink.

taskworld-zadatak

Zadaće je lako filtrirati u Taskworld-u. Možete pregledati one koje ste stvorili, pratili ili dodijelili vama. Možete filtrirati i po vremenskom razdoblju.

taskworld filtri

Možete komentirati svaki od njih, kao i priložiti datoteke. Imaju kontrolne popise koji djeluju kao podskupovi.

Skladištenje zadataka

Datoteke dobivaju i vlastito područje u slučaju da želite učitati bilo što za dijeljenje tijekom projekta. Što se tiče prostora za pohranu, dobivate 100 GB na programu Professional Taskworld Professional i neograničenu pohranu u oblaku na razini Enterprise. Oni na profesionalnom planu kojima treba još više prostora trebali bi pročitati članak o najboljem internetskom pohranu za timove.

Taskworld nažalost nema upravljanje ovisnostima. Ako vam je to bitno, pogledajte naš pregled Wrike da biste saznali o platformi koja ga ima.

Glavni prikaz Taskworld-a je prikaz zadataka, ali tu su i kalendar i vremenska traka. Prikaz popisa može se organizirati u stupce, što djeluje kao kanban ploča. Prikaz kalendara pokazuje što ste trebali smisliti i omogućava vam da sinkronizirate svoj projekt s vanjskim aplikacijama, poput Google kalendara, Outlook.com i macOS X kalendara.

Vremenska traka pokazuje kada se vaši zadaci odvijaju jedan u odnosu na drugi. Istaknute su prema statusu, pa, na primjer, možete vidjeti jesu li zakasnili ili dovršeni.

taskworld-vremenskom skalom

Analitička stranica Taskworld-a omogućava vam vidjeti koliko je zadataka planirano, dovršeno i dovršeno te ih razvrstava u kategorije. Možete vidjeti što vam je dodijeljeno, kao i što slijedi, tako da je dobar način da vidite je li sve na putu.

taskworld-analitika

Ako vam pregled poslovne strane vašeg projekta zvuči korisno, potražite alternativu našu recenziju LeanKit.

Taskworld ima područje za razgovor koje vam omogućuje da razgovarate sa svojim suigračima, ma gdje se oni nalazili. Možete slati izravne poruke i postoji više kanala. Možete prenositi privitke i tu je dobar izbor emojija tako da se možete izraziti.

Povratne informacije o svijetu zadataka

Također je moguće dati povratne informacije ljudima i dodati vrijednosti vašoj tvrtki koje svi mogu vidjeti. Povratne informacije prema zadanom su privatne, ali se mogu dijeliti obostrano. Sve u svemu, to je lijepo mjesto za komunikaciju. Bolje je od ponude mnogih konkurenata iz Taskworld-a i slično kao da postoji područje samo za članove za raspravu o projektu.

Mogućnosti prilagodbe Taskworld-a su dobre. Možete ga prilagoditi vašem ukusu. Pozadinu svog radnog prostora možete promijeniti na neku od nekoliko visokokvalitetnih fotografija ili odabrati jedan od njenih mekih gradijenata. Ako vam se neko od njih ne sviđa, možete prenijeti vlastitu sliku.

Ljudi i chat kanalima mogu se dodijeliti i svoje vlastite slike, tako da onima koji vole osjećaj vlasništva, Taskworld vam ih daje. Ako se bavite prilagodbom, pročitajte naš Podio pregled. Podio vam omogućuje izradu prilagođenih predložaka, što je korisno ako imate slične projekte za koje je potrebno puno posla.

Projekti programa Taskworld mogu se kopirati i izvesti u .csv ako želite koristiti svoje podatke drugdje. Postoji i sveobuhvatan dnevnik aktivnosti koji prikazuje radnje koje ste poduzeli i kada.

Integracije su malo tlo, ali podatke iz Trella možete uvesti ako iz njega izvozite .json datoteku. Ima vlastiti API, tako da sami možete proširiti platformu ako imate razvojne dijelove. Njegova dokumentacija izgleda detaljno, unatoč povremenim pravopisnim pogreškama.

No ako ne planirate sami raditi na tome, nema mnogo mogućnosti koje možete dobiti izvan okvira. To kaže, u tome nema ništa loše.

Mobilne aplikacije dostupne su u App Store i Google Play Store, tako da ih možete koristiti u pokretu.

Taskworld dobiva dobru ocjenu značajki zbog snažnog izbora pogleda i dobre mogućnosti prilagodbe i komunikacije. Integracija je njegova glavna slaba točka.

Ako tražite platformu koja je jednostavna za upotrebu, ali ima puno integracija, pogledajte naš pregled Asana.

Pregled značajki zadatka

Zadatak svijeta zadatakataskworld.com

Počinje od 1099 američkih dolara mjesečno Svi planovi

Značajke upravljanja

zadaci

podzadaci

Upravljanje ovisnošću

Prilagođene pozadine

Ostale mogućnosti prilagodbe
Slike za chat kanale

Ograničenje veličine tima
Neograničen

Prostor za odlaganje
Neograničeno GB

Općenito

Plaćanje
Kreditna kartica, Paypal

Prihvaća cryptocurrency

Podrška za mobilni OS
iOS, Android

Besplatna proba
15 dana

sigurnosti

Dvofaktorska provjera autentičnosti

Šifriranje
TLS 1.2 (tranzit)

SOC certifikacija

podrška

Live chat

E-mail / kontakt obrazac

Telefonska podrška
Navedeni prodajni broj

Razumljivost

Taskworld je platforma jednostavna za korištenje s gotovo svim radom kako se očekuje. Sučelje je brzo i čitljivo, a većina stvari se može shvatiti prvi put kada ih upotrebljavate.

Prijavljivanje je brzo i bezbolno. Nakon što potvrdite svoju e-poštu, od vas će se zatražiti nekoliko detalja, a zatim vam je data mogućnost da pozovete kolege e-poštom ili vezom. Tada ćete tražiti da pristanete na neke izmjene privatnosti vezane uz opću regulaciju zaštite podataka. Naš članak o GDPR-u objašnjava više o tome što je to.

taskworld-gdpr

Nakon toga u aplikaciji vas dočekuje animacija dobro odjevenog čovjeka u balonu. To je dobar pokazatelj tona Taskworld-a. Koristite ga da biste dovršili stvari, ali nema razloga da ne uživate u tome.

taskworld-dobrodošli

Odatle, vi u aplikaciju, gdje vam je predstavljen kratki vodič. Vodi vas kroz osnove i omogućuje vam da isprobate neke značajke Taskworld-a. Nakon što prođete kroz posao, dobit ćete nagrade za navijanje i iskre, pa to vrijedi.

taskworld-uzorak

Izrada projekta samo je pitanje unošenja detalja i odabira predloška. Postoje četiri, plus prazna, a svaki od njih nudi različite pristupe i kratak uvod u kojem objašnjava što nudi.

taskworld novi-projekt

Postoji obična kanban ploča s tri stupca: “učiniti”, “raditi” i “gotovo”. Ako je to sve što trebate, pogledajte vodič za početnike Trello da biste saznali o jednostavnoj aplikaciji na bazi kanbana.

Postoji i predložak temeljen radnim danom s popisima imenovanim po danima u tjednu (vikendi su neobavezna u Taskworld-u), kao i dva predloška sa popisima zadataka za pojedince i odjele.

Sučelje svijeta zadataka

Sučelje je osjetljivo, a većina radnji daje trenutne povratne informacije. Većinu vremena osjeća se jednako glupo kao i desktop aplikacija i to je zasluga za njegove programere.

Jedan od problema koji smo pronašli je da je previše lako izgubiti stvari, uključujući i podatke koje ste unijeli, klikom na nešto drugo. Na primjer, prilikom postavljanja novog projekta izgubit ćete sve podatke koje unesete ako kliknete izvan prozora u kojem radite. Pazite da vas to ne uhvati..

Još jedno manje pitanje je da područje pregleda i projekta predstavljaju slične poglede, ali gledišta su malo drugačija. Prvi put kad smo to primijetili, pomislili smo da je kalendar nestao. To, međutim, nisu ozbiljni problemi.

Taskworld postiže dobre rezultate o upotrebljivosti, pri čemu gotovo sve funkcionira kako se očekuje. Također je brz, što olakšava istraživanje i pomaže vam da ostanete angažirani kad ga upotrebljavate. Zbog toga dobiva visoke ocjene.

cijena

Taskworld ima jednostavnu strukturu cijena sa samo dva plana. Profesionalni plan je povoljnih cijena i uključuje gotovo sve značajke zadataka za upravljanje zadacima. Poduzetnički sloj uključuje sve vrste dodataka, pružajući vam bolju podršku i sigurnost. Na raspolaganju vam je, između ostalog, obuka, neograničeno skladištenje i izbor 16 data centara za pohranu.

Ako biste radije koristili platformu sa besplatnim slojem, pogledajte našu recenziju Freedcamp za jednu takvu opciju.

Ako želite provjeriti Taskworld, imamo 15-dnevno besplatno probno razdoblje. Kod prijave nije potrebna kreditna kartica. Ako želite platiti, to možete učiniti kreditnom karticom ili PayPalom.

Taskworld postiže dobre rezultate zbog svojih jednostavnih planova i jeftine standardne opcije. Besplatni sloj bio bi dobar, ali ne možete imati sve, a Taskworld nudi mnogo za vaš novac.

sigurnosti & Privatnost

Taskworld koristi usluge Amazon Web Services da ugosti vaše podatke i šifrira vaše podatke u tranzitu i u mirovanju. Osim što redovito izrađujete sigurnosne kopije, možete odabrati gdje se podaci nalaze, što je korisno ako određena država ima zakone koji odgovaraju vašim zahtjevima..

U skladu je s GDPR-om i EU-om. Okvir za zaštitu privatnosti. Ako želite znati s kime dijeli podatke, njihova opsežna politika o privatnosti sadrži popis koji vam govori.

Ako imate problema s privatnošću, pročitajte naše savjete o zaštiti vašeg privatnosti za savjete.

U aplikaciji Taskworld postoje i korisne opcije. Možete odabrati želite li dopustiti trećim stranama pristup vašim podacima i zatražiti kopiju informacija u vezi s radnim prostorom..

Na Enterprise plan možete postaviti SAML jedinstvenu prijavu za dodatnu sigurnost. To će vam pružiti veću zaštitu od cyber kriminala.

Međutim, ne postoji mnogo drugoga, pa ako trebate doraditi sigurnosne postavke, morat ćete potražiti negdje drugo. monday.com vam pruža mnogo igranja sa sigurnošću. Pročitajte o tome u našoj recenziji monday.com.

Taskworld također nema dvofaktornu provjeru autentičnosti. Više o tome možete pročitati u našem djelu s dva faktora za provjeru autentičnosti. Pogledajte naš pregled Airtable da biste vidjeli aplikaciju koja ga nudi, zajedno s nekoliko drugih zanimljivih značajki.

Taskworld dobiva pristojnu ocjenu sigurnosti i privatnosti. Osnovane su ispravne, ali nisu osobito bogate.

Servis & podrška

Zadatak svijeta je lijepo i lako je shvatiti, ali ako upadnete u probleme, na raspolaganju vam je puno podrške. Izbornik pomoći ima korisne opcije. Tutorial o kojem smo razgovarali ranije može vam se pristupiti ako ga želite ponovo proći (ili, poput nas, slučajno ga odbacite prvi put kada je predstavljen).

Pogledajte našu ClickUp recenziju da biste vidjeli platformu koja će vam dobro dočekati uz obilazak svojih karakteristika.

Vodič za korisnike Taskworld-a sadrži desetine kategoriziranih članaka koji objašnjavaju kako raditi jednostavne i ne baš jednostavne stvari. Oni uključuju tekst i animaciju, tako da možete vidjeti kako se stvari rade. Tu je i izbor nedavnih članaka.

Možete ostaviti komentare na njih ako imate daljnjih problema i, prema onome što smo vidjeli, tim za podršku Taskworld-a uvijek reagira i pomaže svima koji imaju problema.

taskworld-workflow-tips

Ima mogućnost savjeta za radni tijek koji prikazuje skočni prozor s četiri videozapisa. Dobro su se predstavili, ali nema ih mnogo i kratki su.

Kliknite “kontaktirajte nas” i od vas će se tražiti da pretražite materijale za podršku Taskworld-a prije nego što stupite u kontakt s njegovim timom za podršku. Nakon što to učinite, prikazat će vam se jednostavan obrazac za prijavu. Postavili smo pitanje o dvofaktorskoj provjeri autentičnosti i dobili smo detaljan odgovor u samo 19 minuta, što je brzo.

Ako su vam bitna brza vremena podrške, pokrivali ste ih Taskworld, ali za još bržu uslugu pogledajte naš pregled Basecamp. Vratilo nam se za samo tri minute.

S dobrim vremenima odziva i obiljem dokumentacije, Taskworld postiže dobre rezultate u servisu i podršci. To je platforma jednostavna za korištenje, pa vam vjerojatno neće trebati velika pomoć.

Završne misli

Taskworld je jedna od najboljih platformi koje smo nedavno pogledali i nudi obilje mogućnosti po pristojnoj cijeni. 

Sučelje mu je izvrsno. Kad nešto učinite, to jednostavno uspije. Snažno je, brzo reagira i lako je sve shvatiti. Preporučujemo ga kao jednu od najboljih mogućnosti upravljanja projektima.

Njegov nedostatak integracija ili neobične karakteristike su samo njeni problemi. Ono što vidite je ono što dobijete, ali ima API ako ga želite sami proširiti. Što je, međutim, dobra kvaliteta i dobro je provjeriti.

Ako ste Taskworld uzeli za okretanje, u komentarima nam recite što ste o njemu mislili. Hvala na čitanju.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map