Pregled Wunderlista – Držimo ga zajedno – Ažurirano 2020

Wunderlist Pregled

Wunderlist je varljivo jednostavna aplikacija koja vam omogućuje da pratite što trebate učiniti, podjeliti zadatke i još mnogo toga. Bili smo impresionirani onim što može učiniti, a opet ostati jednostavan za upotrebu, kao što možete pročitati u našoj cjelovitoj recenziji Wunderlista.


najbolje-projekt-management-program

Ako imate poteškoća s pronalaženjem dalje što ćete raditi dok radite ili planirate dan, možemo vam pomoći. Prvo što biste trebali učiniti je pročitati ovu recenziju Wunderlista. Nakon toga, nadamo se da će vam biti na raspolaganju alat da sami odredite sljedeće korake.

Wunderlist je jednostavan i jednostavan program za popis zadataka. Omogućuje vam stvaranje zadataka i označite ih dok ih dovršite. Možete ga koristiti za upravljanje bilo čime, od kupovine do velikog kreativnog poduhvata. Zadatke možete dijeliti s drugima i raditi zajedno.

Wunderlist se pridružio Microsoftu u 2015. Microsoftovi dijelovi softvera uglavnom su najveći nedostaci. Čitajte dalje da biste saznali vrijedi li aplikacija.

prednosti & nedostaci

Alternativa za Wunderlist

Značajke

Wunderlist je dostupan na mnogim platformama. Osim pokretanja u pregledniku, ima aplikacije za Windows, macOS, Android, iOS i Chromebook te proširenja za Google Chrome i Safari. Ako pokušavate odabrati preglednik koji će mu koristiti, pogledajte naš pregled Chrome.

Osnovni tijek rada Wunderliste je stvaranje zadataka, dodavanje na popise i označavanje dok ih dovršite. Sučelje je podebljano, svijetlo i jasno, a izvođenje tih radnji je jednostavno.

Njegovi gumbi i izbornici također uključuju obilje dodatnih funkcija. Postavke računa vrijedi provjeriti jer donosi izbornik s puno drugih opcija koje bi vam se mogle smatrati korisnim.

Možete duplicirati svoje popise i dijeliti ih s drugim ljudima. Zbog toga je Wunderlist odličan način za dodjelu zadataka za uredski projekt. Ako želite detaljnije organizirati projekt, pogledajte najbolji softver za upravljanje projektima.

Ako radite s drugim korisnicima, možete započeti razgovore s njima i koristiti sustav komentara za bilješke, ako je potrebno.

Wunderlist ima lijep izbor pozadina, s pregršt svijetlih boja i nekoliko opuštajućih fotografija. Trebali biste biti u mogućnosti pronaći onaj koji vam se sviđa, ali bilo bi dobro da pošaljete svoju.

Wunderlist-podzadaci

Možete postaviti rokove zadataka i postaviti obavijesti na određeno vrijeme kako bi vas podsjetilo kada trebate obaviti. Svakom zadatku možete dodati i podvrste kako biste dodatno razgradili stvari.

Prilaganje datoteka s Wunderlistom

Wunderlist podržava privitke datoteka i omogućava vam da ih imate koliko želite. Iz njegove dokumentacije nije jasno stoji li stari limit od 5 MB još uvijek, ali uspjeli smo prenijeti i pregledati datoteku od 9 MB, što sugerira da nabavite neograničen broj privitaka i prostora za pohranu.

Možete dodavati i datoteke s Dropbox-a, kao i snimati glasovne snimke. Međutim, ako vam je potrebno da imate zasebno rješenje za pohranu, pogledajte naš najbolji vodič za pohranu u oblaku.

Ako želite koristiti zadatke s drugim platformama, Wunderlist ima nekoliko integracija koje će vam pomoći u tome. Radi sa Zapierom, omogućujući vam dijeljenje podataka sa stotinama aplikacija. Ostale integracije uključuju Slack, Microsoft Outlook i Trello, o čemu možete pročitati u našoj Trello recenziji. Vodič za početnike Trello-a pomoći će vam i da počnete s tim.

Programeri koji žele integrirati Wunderlist sa svojim vlastitim alatima mogu to učiniti koristeći Wunderlistov API. To je korisno ako želite stvoriti vlastito proširenje ili dodati podatke pohranjene na Wunderlistu na svoju web stranicu ili u aplikaciju.

Ako želite izvesti svoje podatke, postoji stranica koja vam to omogućuje. Kad smo ga pokušali, morali smo pričekati nekoliko minuta, čak i prilikom izvoza našeg relativno malog testnog projekta. Ipak je sadržavala filmsku datoteku. Nakon što je to učinjeno, dobili smo .json datoteku s našim podacima, kao i mini HTML web mjesto koje nam je omogućilo pregledavanje našeg projekta..

Sve u svemu, Wunderlist ima odličan skup funkcija. Osnove djeluje dobro i ima puno korisnih dodataka.

Pregled značajki Wunderlista

Wunderlist Logotipwww.wunderlist.com

Besplatno

Značajke upravljanja

zadaci

podzadaci

Upravljanje ovisnošću

Prilagođene pozadine
pozadine

Ostale mogućnosti prilagodbe

Ograničenje veličine tima
Neograničen

Prostor za odlaganje
Neograničeno GB

Općenito

Plaćanje
Besplatno

Prihvaća cryptocurrency

Podrška za mobilni OS
iOS, Android, treća strana, Windows, Mac OS

Besplatna proba
Besplatno

sigurnosti

Dvofaktorska provjera autentičnosti

Šifriranje
AES-256

SOC certifikacija
Microsoftova izjava o privatnosti

podrška

Live chat

E-mail / kontakt obrazac

Telefonska podrška

Razumljivost

Kad smo se prijavili s našim Microsoftovim računom, dobili smo groznu poruku o pogrešci prepunoj tehničkih podataka koje nismo razumjeli ili ne smatramo potrebnom.

Wunderlist-intro

Jednom kada smo to prošli, aplikacija je bila mnogo bolja. Dočekat će vas ekran koji traži da za svoj prvi popis odaberete kategoriju koja mu daje naslov. Tada možete slobodno dodavati zadatke.

Dodate ih tako što upišete ime svakog i kliknete na povratak. Kad su zadaci gotovi, označite ih pomoću okvira. Kada to učinite, postoji zadovoljavajući um. To je mali dodir, ali slažete se tamo s Asanainim slavljima u smislu da vam pružaju zadovoljstvo. Pročitajte našu Asana recenziju za više o tome.

Wunderlist-prečace

Ako želite raditi brže, u popisima postavki skriven je popis tipkovnih prečaca. Kao što je spomenuto, postoji puno postavki i nisu sve povezane s računom, pa provjerite želite li nešto prilagoditi.

Wunder lista je jednostavna i vjerovatno nećete imati mnogo problema s njenim korištenjem. Njegov osnovni tijek rada je jasan i dobro osmišljen.

Brza je upotreba i reagira na akcije gotovo odmah. Čak i u verziji preglednika, ne morate čekati odgovor kada to činite. To ga čini odličnim izborom za one koji vole brzo dodavati stvari i ne vole zuriti u ekran dok čekaju da aplikacija nadoknadi.

Sve u svemu, on daje dobar rezultat upotrebljivosti, s tim da je zaslon s pogreškama na našoj prvoj prijavi jedini stvarni problem.

cijena

Popis čuda je besplatan. Nekada je postojala Pro verzija, ali to je ukinuta i njezine su karakteristike presavijene u redovnu verziju. Microsoft je objavio da planira u nekom trenutku zamijeniti Wunderlist njegovom novom aplikacijom To-Do, ali za sada to još traje i možete je besplatno koristiti.

sigurnosti & Privatnost

Wunderlist je proizvod tvrtke Microsoft. Velike tehnološke tvrtke najmanje imaju skiceve zapise o privatnosti. Pročitajte naš članak o Edwardu Snowdenu i državnom nadzoru da biste naučili neke od onoga što su namjeravali.

Wunderlist nudi omogućavanje prijave putem Microsoftovog računa. Još uvijek smo osjetljivi na Skype i kažemo svima svojih godina kad ga je Microsoft stekao, pa smo stvorili korisnički račun. Ne želimo da svi na našem popisu kontakata budu obaviješteni kada trebamo ići u supermarket da kupimo mrkvu..

Wunderlist na zaslonu za prijavu kaže da će imati pristup svim vašim podacima, tako da ste adekvatno upozoreni.

U njegovoj zajednici postoji post koji tvrdi da Wunderlist koristi 256-bitni SSL za privitke i za podatke u mirovanju i u tranzitu. Pročitajte naš opis šifriranja da biste saznali više o tome. Podaci se nalaze u Irskoj pomoću Amazon Web Services. Podrška Wunderliste potvrdila je da kada smo pitali i da nam je jasno da nema dvofaktorske provjere identiteta.

Osim Microsoftove uključenosti, nismo našli probleme s njegovom sigurnošću ili privatnošću, ali u idealnom bi svijetu bila dostupna dvofaktorska provjera autentičnosti.

Servis & podrška

Malo je vjerojatno da ćete se zaglaviti koristeći osnovne značajke Wunderlista, ali ako vam je potrebna ili vam je potrebna pomoć u vezi s naprednijim stvarima koje treba učiniti, morat ćete se obratiti službi za podršku.

Nismo vidjeli očitu vezu podrške u aplikaciji, ali to je veza na stranici “o”. Ako kažete web stranicu Wunderlista, tamo postoji poveznica “podrška”. Pored baze znanja koja se mogu pretraživati, postoji kontakt obrazac ako želite stupiti u kontakt. Otklonili smo pitanje o enkripciji i dvofaktornoj autentifikaciji i dobili smo detaljan, točan odgovor 15 sati kasnije.

Wunderlist podržava 10 jezika u svojoj aplikaciji i četiri na svojoj web stranici za podršku, tako da je dobar izbor za međunarodne korisnike.

U ovoj kategoriji ocjenjuje dobro, uz pristojnu bazu znanja i prihvatljivo vrijeme reakcije podrške. Za ozbiljne brze odgovore podrške, međutim, pogledajte našu recenziju Basecamp i Wrike pregled.

Završne misli

Wunderlist je lijepa aplikacija. To je brzo, lako, brzo i radi ono što očekujete. Dobro se integrira s drugim platformama, a i besplatna je. 

Microsoftovo sudjelovanje moglo bi odbaciti one koji se tiču ​​problema privatnosti i za korištenje Microsoftovog računa nisu plus. Također nismo sigurni koliko dugo će aplikacija postojati s obzirom na to da postoje planovi za dugoročnu zamjenu.

Za sada je sjajan izbor ako se želite više organizirati. 

Ako ste isprobali Wunderlist ili neku drugu aplikaciju za upravljanje zadacima, molim vas podijelite svoje misli u komentarima. Hvala na čitanju.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map