Pregled TickTick – Ažurirano 2020

TickTick pregled

TickTick je vrlo jednostavan alat za upravljanje zadacima koji nudi iznenađujuću fleksibilnost i jednostavnost upotrebe, svrstavajući ga među naše favorite. Iako nije tako moćan kao neki konkurenti, ipak vam pomaže da postignete puno toga, kao što možete pročitati u ovom TickTick pregledu.


najbolje-projekt-management-program

TickTick je aplikacija za upravljanje zadacima s glatkim, visokokvalitetnim korisničkim sučeljem i jakim izborom značajki. U ovom pregledu TickTicka vidjet ćemo kako se uspoređuje sa sličnim softverom i saznat ćemo vrijedi li staviti na svoj popis obaveza.

Dobija ravnotežu između jednostavnosti uporabe i prava na složenost, radeći više nego neki od svojih konkurenata bez da joj se umanjuje osnovna funkcionalnost.

Ako tražite jednostavan alat koji vam omogućuje upravljanje zadacima, TickTick to čini. Ako niste sigurni kakav vam alat treba, pogledajte članak o upravljanju zadacima u odnosu na članak o upravljanju projektima.

prednosti & nedostaci

Alternativa za TickTick

Značajke

TickTick vam omogućuje stvaranje zadataka, razvrstavanje u popise i zadavanje rokova i prioriteta. Svakom možete dodati bilješke i kontrolne popise podskupa.

tik-tik-oznake

Zadave možete dodavati e-poštom i, ako ste hrabri, glasovnim unosom. Pročitajte članak o najboljem softveru za govor i tekst kako biste saznali koliko to može biti rizično.

Možete stvoriti oznake i obojati ih u boji, što je korisno za razvrstavanje zadataka na način koji želite. Možete postaviti i podsjetnike da sebi date obavijesti prije roka. Postavljanje zadataka koji se ponavljaju lako je i vas.

Postoje i pametni popisi koji omogućuju postavljanje filtera i njihovo automatsko primjenjivanje. Na primjer, možete pregledati zadatke s određenim oznakama ili rokovima dospijeća u određenom razdoblju.

TickTick Dostignuća

Državci koji trebaju dodatnu motivaciju uživat će u sustavu postignuća. Dodijeljena vam je razina koja se povećava kada otkidate zadatke. Vaš se rezultat može spustiti ako su zadaci zakašnjeli, zato budite oprezni. 

Rečeno je da se sustav čini osnovnim i nije toliko zabavan kao Asana proslava. Pročitajte našu recenziju Asane da biste saznali više o njima. Vodič za početnike Asana pomoći će vam da najbolje iskoristite to.

Pogledajte postavke TickTicka i govori vam o tome koji ste postotak ljudi produktivniji od toga. Ako želite dobiti konkurenciju za prijateljske urede, ta bi se statistica mogla pokazati zanimljivom.

tik-tik-postavke

Postavke teme možete pronaći i u izborniku. Osim nekoliko izbora boja, postoje i opcije temeljene na godišnjim dobima i gradovima svijeta.

Postoji dnevnik aktivnosti koji vam pokazuje što su svi učinili, pa ako želite osigurati odgovornost ljudi, TickTick je odličan izbor. Možete pregledati što su suigrači radili.

Njegov Pomoćni tajmer zanimljiva je značajka koja koristi tehniku ​​Pomodoro. To znači podijeliti svoj rad na komade od 25 minuta, s odmori između. Kod nas je novo, ali vrijedi pokušati.

Možete uvesti podatke iz nekoliko programa. Među njima su i dvije suparničke aplikacije za upravljanje zadacima o kojima možete pročitati u našoj recenziji Wunderlist i Todoist recenziji. Također možete brzo generirati .csv datoteku da biste napravili sigurnosnu kopiju vašeg projekta, što znači da niste zaključani na platformi.

U donjem desnom kutu radne ploče postoji izbornik koji omogućuje prijenos privitaka. Ako želite namjenski sustav za dijeljenje datoteka sa suigračima, pogledajte članak o najboljem internetskom pohranu za timove.

Podrška za Platform TickTick

TickTick je dostupan na mnogim uređajima. Postoje verzije za radne površine za Windows i macOS, mobilne verzije za Android i iOS, web inačica, proširenja preglednika, pa čak i verzija Apple Watch-a. Korisnici Linuxa, nažalost, ostaju na hladnom.

Ako niste sigurni za koje proširenje preglednika želite potražiti, pročitajte našu recenziju Mozilla Firefox i pregled preglednika Google Chrome kako biste lakše odlučili razmišljati.

TickTick ima dobar izbor značajki i nudi obilje koji će vam pomoći da se organizirate. Ako želite nešto značajnije, potražite naš vodič za upravljanje projektima.

Sigurnost i privatnost

TickTick radi na Amazon Web Services. Vaši podaci pohranjuju se u SAD-u. Pročitajte naš članak o Edwardu Snowdenu i državnom nadzoru da biste saznali što to znači za vašu privatnost. Podaci se kodiraju u mirovanju. Sigurnosne kopije izrađuju se svakodnevno, vrše se dnevne sigurnosne kopije, a TickTick obećava da će vas obavijestiti o kršenju podataka u roku od 72 sata.

To nije loše, ali nije na razini alata za upravljanje projektima kao što su Wrike i monday.com, o čemu možete pročitati u našoj recenziji Wrike i monday.com recenziji. TickTick ne pruža mnogo detalja o tome što čini da zaštiti vaše podatke. S ovim jednostavnim alatom vam možda neće trebati ta razina sigurnosti.

Pregled značajki TickTicka

TickTick logoticktick.com

Počinje od 233 dolara mjesečnoSvi planovi

Značajke upravljanja

zadaci

podzadaci

Upravljanje ovisnošću

Prilagođene pozadine

Ostale mogućnosti prilagodbe

Ograničenje veličine tima
Neograničen

Prostor za odlaganje
Neograničeno GB

Općenito

Plaćanje
Kreditna kartica, Paypal

Prihvaća cryptocurrency

Podrška za mobilni OS
iOS, Android, treća strana, mobilna verzija web stranice, Windows, Mac OS

Besplatna proba
15-dnevno suđenje na verziji sustava Windows

sigurnosti

Dvofaktorska provjera autentičnosti

Šifriranje
TLS 1.2 (tranzit)

SOC certifikacija
putem AWS-a

podrška

Live chat

E-mail / kontakt obrazac

Telefonska podrška

Razumljivost

Na TickTick se lako možete prijaviti i pozdravlja vas brzim obilaskom njegovih osnovnih značajki. Kad vam to ne uspije, možete stvoriti zadatke. To je i lako učiniti. Jednostavno utipkate okvir i pritisnete Return. Postoje gumbi za dodavanje rokova i prioriteta.

tik-tik-Uvod

Sučelje je jasno, čitljivo i lako za korištenje. To je vrsta alata koji možete razumjeti ako ga pogledate, a kad se igrate njegovim gumbima, naći ćete da sve radi ono što očekujete. Neke su kontrole na maloj strani, ali nismo naišli na velike bugove prilikom njegove upotrebe.

tik-tik-kalendar

Ima više pregleda od mnogih aplikacija za popis zadataka. Kao i neki od najboljih softvera za upravljanje projektima, on ima kalendar i dnevnik aktivnosti. Kalendar se može spojiti i na Microsoft Outlook ili Google Calendar.

Međutim, fokusiran je, i većinu vremena koristit ćete njegov glavni prikaz, koji je jednostavno popis ili nekoliko popisa zadataka.

tik-tik-tipkovnica

Postoji koristan odabir prečaca na tipkovnici, pa ako vam se žuri, naučite nekoliko takvih i moći ćete brže raditi.

Sve u svemu, TickTick je jednostavan i dobro osmišljen, što sve čini s njim jednostavnim.

cijena

TickTick ima besplatan plan i plaćenu verziju koja vam pruža dodatne funkcije. Plaćena verzija košta 27,99 dolara godišnje, što neće slomiti banku, i isplatiće se ako vam pomogne u stvarima. Možete platiti kreditnom karticom ili PayPalom. 

Besplatni plan nudi osnove, ali je upotrebljiv. Najbolje značajke, poput TickTickovog širokog izbora pogleda, ograničene su na Premium verziju.

Servis & podrška

Glavna stranica za podršku TickTicka sadrži puno članaka koji će vam pomoći, kao i stranicu sa FAQ-om. Postoje vodiči za određene aplikacije, kao i stranice koje objašnjavaju pojedine značajke i druge osobe koje daju općenite savjete o tome kako stvari ispuniti.

Postoji puno informacija. Jezik koji se koristi može biti nezgodan, ali to je i razumljivo.

Tu je i zauzet forum sa puno pitanja i odgovora. Gotovo na svako pitanje postoji odgovor, ali nisu riješeni svi postavljeni problemi. Ipak je to dobar resurs ako se zaglaviš.

Otkrili smo da nas je pokušaj pristupa podršci iz aplikacije poslao na forum, bez jasne poveznice na gornju stranicu. Tamošnja funkcija pretraživanja mnogo je bolja od one na forumu koja prikazuje gotovo zaslon vrijedne oglasa prije relevantnih rezultata. Ako se nađete tamo, potražite odgovarajuću gornju stranicu jer je puno bolje.

Ako želite izravno poslati zahtjev za podršku, morat ćete pronaći malu vezu adrese e-pošte za kontakt na dnu stranice foruma. Testirali smo direktnu podršku TickTicka s pitanjem o dvofaktorskoj provjeri autentičnosti i dobili odgovor za nešto manje od jednog dana.

Ako želite isprobati alat s brzinom mjehurića podrške, pogledajte našu recenziju Basecamp. Odgovorio nam je u samo tri minute.

TickTick ovdje ima dobru ocjenu zbog pristojnih vremena odziva, ali bit će bolji ako su navigacijske veze dovele do njegove gornje stranice.

Završne misli

TickTick ima izvrsno sučelje i intuitivno ga je koristiti. Ima mnoštvo značajki na besplatnom planu, ali može se još puno toga svidjeti na Premium verziji. Često ćete vidjeti poruke nadogradnje prilikom pokušaja upotrebe plaćenih značajki na besplatnom planu, ali to je ipak korisna, korisna aplikacija.

TickTick ipak dobiva osnovne osnove i odličan je izbor ako se želite više organizirati. Njegova Premium verzija ide dalje od većine aplikacija za upravljanje zadacima, uključujući izbor pogleda koji se češće nalaze u alatima za upravljanje projektima. Ako radije stvari jednostavno radite, to čini i besplatna verzija.

Ako ste pokrenuli TickTick, javite nam što ste mislili o tome i je li vam pomoglo da postanete produktivniji u komentarima u nastavku. Hvala na čitanju.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map