Pregled TeamGantta – Ažurirano 2020

TeamGantt pregled

TeamGantt je alat za upravljanje projektima temeljen na Ganttovim ljestvicama (stanka za iznenađenje) koja nam se jako sviđa zbog pažnje na gusta kaša, ali smatramo da bi mogao malo poboljšati njene mogućnosti pregleda. To je sve u redu, kao što možete pročitati u našoj cjelovitoj TeamGantt recenziji.


najbolje-projekt-management-program

TeamGantt svojim kupcima obećava lijepo i intuitivno planiranje projekata na svojoj web stranici. To nam zvuči dobro, ali željeli smo vidjeti može li to omogućiti. Otkrijte što smo o tome mislili u ovoj recenziji TeamGantta.

To je popularan alat, a njegovi korisnici uključuju neke od najvećih svjetskih kompanija. Među više od 5000 klijenata su Sony, Twitter i Expedia.

Otkrili smo da je ugodna i intuitivna i da ima mnogo korisnih značajki. Ima puno snage i nekoliko stvari koje bi se mogle poboljšati. Posebno je jak u svojim glavnim značajkama upravljanja zadacima, tako da ako je to ono što želite, TeamGantt je odličan izbor.

Alternativa za TeamGantt

prednosti & nedostaci

Značajke

Zadani je prikaz Ganttov grafikon, ali svoj projekt možete vidjeti i kao popis ili kalendar. Prikazi imaju nekoliko opcija koje vam omogućuju kontrolu podataka koje se prikazuju i filtriranje zadataka na različite načine.

Zadaci se mogu dodati u grafikon i možete ih povući da biste ih ponovo zakazali. Također možete povući njihove lijeve i desne rubove da biste prilagodili datume početka i završetka. Brzo i jednostavno prilagođavanje vašeg rasporeda ključni je dio upravljanja projektima i TeamGantt to ispravno utvrđuje.

Dobar je to znak kada se možete naviknuti na osnovne značajke alata bez potrebe za pregledom dokumentacije, a TeamGantt je dovoljno intuitivan da možete početi raditi stvari odmah.

Izvršeni zadaci mijenjaju boju, tako da možete vidjeti što je završeno. Promijenite postotak izvršenja zadatka u prikazu Gantt i vidjet ćete da se traka napretka zadatka ispunjava, što je zadovoljavajuće.

Ako želite koristiti platformu koja vas nagrađuje za određivanje zadataka, pročitajte našu recenziju Asana, gdje razgovaramo o njenim “slavljima”.

Boje zadatka mogu se promijeniti, omogućujući vam kategorizaciju, ali ne možete bojama pridružiti imena kategorija. Zadatke možete povezati s ljudima, što je lijep dodatak.

TeamGantt ovisnosti

Ovisnosti se lako dodaju. Samo kliknite i povucite točkice na stranama svakog zadatka prema zadatku s kojim želite dodati vezu. Sukobi zakazivanja zakazivat će crte ovisnosti crveno, tako da možete uočiti probleme koje je potrebno riješiti.

Možete promijeniti zumiranje svojih prikaza i odabrati želite li vremensku traku podijeliti na dane ili tjedna. To znači da možete biti sigurni da je korisničko sučelje udobne i upravljive veličine. Postoji i korisna opcija za promjenu veličine fonta, ali ga nismo uspjeli raditi jer je nestao kad smo prešli mišem preko njega.

Tvrtke TeamGantt

Uz zadatke možete kreirati prekretnice i osnovne točke. Glavni koraci se mogu upotrebljavati kao ciljevi ili ciljevi i označavaju se kada su gotovi, umjesto postotka koji će pokazati koliko su udaljeni duž njih..

Polazne vrijednosti mogu vam pokazati kako se vrijeme koje ste dodijelili izvorno uspoređuje s onim što se dogodilo. Možete to koristiti za poboljšanje svojih procjena i usavršavanje vašeg pristupa budućim projektima.

timski Gantt-osnovna

Osim što možete stvoriti popise podskupa za pojedine stavke, iz izbornika možete stvoriti i podgrupe zadataka, tako da imate više načina organiziranja stvari.

Korisnici Basecampa mogu dijeliti projekte između njega i TeamGantta, što je korisno ako želite iskoristiti Basecampove komunikacijske značajke. Ako vas to zanima, a niste ga već isprobali, potražite više detalja u našem pregledu Basecampa.

TeamGantt se također dobro integrira s Trello-om, koji je jednostavan za korištenje alat na bazi kanbana. Ako želite saznati više o tome, vodič za početnike Trello je sjajno mjesto za početak.

Ako želite vidjeti što su svi iz vašeg tima radili, TeamGantt je povijest povijesti vaš prijatelj. Navodi se svaka promjena koju izvrši svaki član tima. Može se i filtrirati, što je korisno kada tražite pojedine vrste promjena.

timski Gantt-povijest

Ako želite pozvati druge korisnike na projekt, samo kliknite gumb poziva u gornjem desnom kutu i unesite njihovu adresu e-pošte. Ako već nisu u vašem timu TeamGantt, možete ih pozvati da se prijave i od tamo.

TeamGantt Mobile

Ima mobilne aplikacije za Android i iOS, tako da možete provjeriti što trebate učiniti u vlaku za posao.

Korisna je njegova .pdf mogućnost izvoza. Neki od nas i dalje rade mnogo poslova u stvarnom svijetu i to, nažalost, može uključivati ​​sastanke. Pomoću TeamGantta svoje karte možete izvesti u PDF i predati ih prisutnim tehnofobima.

timski Gantt-pdf

Za razliku od mnogih proizvoda, TeamGantt ne razmatra ograničenja prostora za pohranu svojih privitaka na svom cjeniku. Kontaktirali smo podršku i rekli su nam da je pohrana neograničena, pa je to plus.

Međutim, on se ne integrira s mnogim vanjskim uslugama. Ako vam je potrebna posebna usluga za pohranu, pročitajte naš najbolji članak za pohranu na mreži za opcije.

timski Gantt-zadataka

Njegov pregled radnog opterećenja omogućuje vam da vidite koliko zadataka ima svaki dan ili koliko sati će biti zauzet. To je dobar način da se vidi je li netko preopterećen ili tko bi mogao učiniti zauzetim.

Korisnici na naprednom planu tima mogu iskoristiti njegove značajke praćenja vremena, omogućujući svima u timu da zabilježe koliko su sati proveli radeći. Zabilježeno vrijeme može se usporediti s procjenama koliko bi vremena trebalo potrajati. To je dobar način za poboljšavanje vještina procjene zadaća i prepoznavanje bilo koga dobrog u postizanju brzog posla.

Možete stvoriti i tablice vremena, tako da se TeamGantt može koristiti za pomoć u naplati ako je tako postavljena vaša tvrtka.

TeamGantt ima učinkovite značajke upravljanja osnovnim zadacima i dobro vam pomaže u praćenju radnog vremena provedenog u radu i poboljšanju vaših vremenskih procjena. Nedostaje integracija s drugim platformama, ali ovdje ima jaku ocjenu zbog visoke kvalitete onoga što nudi.

Ako vam treba puno integracija, pročitajte naš Airtable pregled za aplikaciju koja ih nudi puno.

Pregled značajki TeamGantta

TeamGantt Logowww.teamgantt.com

Počinje od 3950 dolara mjesečnoSvi planovi

Značajke upravljanja

zadaci

podzadaci

Upravljanje ovisnošću

Prilagođene pozadine

Ostale mogućnosti prilagodbe

Ograničenje veličine tima
3

Prostor za odlaganje
Neograničeno GB

Općenito

Plaćanje
Kreditna kartica, Paypal

Prihvaća cryptocurrency

Podrška za mobilni OS
iOS, Android

Besplatna proba

sigurnosti

Dvofaktorska provjera autentičnosti

Šifriranje
SSL

SOC certifikacija
Nepoznata

podrška

Live chat
U aplikacijama za razmjenu poruka

E-mail / kontakt obrazac

Telefonska podrška

Razumljivost

Nakon jednostavnog postupka prijave, TeamGantt vas pozdravlja u svojoj aplikaciji s upitnikom o načinu na koji ga namjeravate koristiti. To nije loše, ali osjeća se prerano jer donosite odluke bez da vidite kako aplikacija funkcionira. Volimo vidjeti što platforma može ponuditi prije nego što odlučimo kako je postaviti.

Nakon toga kreirate svoj prvi projekt. Možete odabrati između prazne pločice, osnovnog predloška ili projekta uzorka. Također možete odabrati koji će se dana u tjednu koristiti, što je zanimljiva značajka koju još nigdje nismo vidjeli.

timski Gantt-novi-projekt

Možete stvoriti i vlastite predloške, što će vam uštedjeti vrijeme ako planirate upravljati s više sličnih projekata.

Predlošci TeamGantta

Budući da smo ovdje u Cloudwardsu skromni tipovi, u uvodnom smo upitniku opisali sebe kao početnike Ganttove karte, pa su nas natjerali da gledamo dvominutni film koji objašnjava šta je to.

Poslije smo mogli pogledati ogledni projekt.

Naši prvi dojmovi o TeamGanttu bili su da on izgleda profesionalno, ali isto tako pristupačno i upotrebljivo. Prostor je dobro iskorišten i to je imalo smisla vizualno.

Uzorak je projekt prepun predmeta koji vam pomažu u prikazu. Stavke vas pozivaju da promijenite postotak zadatka zadatka, dodate komentare, učitate dokumente i još mnogo toga.

Jako nam se sviđa takav pristup. Pogledajte naš LeanKit pregled za još jednu platformu koja koristi svoj primjerak projekta kako bi vas naučila osnovama.

timski Gantt-uzorak-projekt

Dobili smo i poziv za TeamGantt 101 klasu – 45-minutnu ponudu koja će vam istražiti više detalja o tome kako stvari funkcioniraju i pružiti vam priliku da postavite pitanja svom timu. Nažalost, start od 15 sati nije bio idealan za dopisnika iz Japana, ali oni u američkim vremenskim zonama lakše će pohađati predavanja.

Postoje kratki videozapisi koji vam pokazuju i kako da radite različite zadatke. Oni su prilično detaljni i uključuju prečace i geste, kao što je potresanje zadatka za automatsko zakazivanje ovisnosti, što može poboljšati vaš tijek rada.

Njegov prijedlog “učini ovo sljedeće” na lijevoj strani koristan je pokazatelj onoga što misli da će najviše utjecati na vaš projekt.

TeamGantt je intuitivan i lako je shvatiti te vam pruža mnogo pomoći koja vas potiče da istražite njegove naprednije značajke. Međutim, to nije bez grešaka. Kao i s mnogim oblačnim softverom, povremeno morate pričekati nekoliko sekundi da reagira na vaše promjene.

Ipak se ovdje dobro ocjenjuje jer je gladak, dobro osmišljen i uglavnom bez problema.

Cijena

Ako imate mali tim, TeamGanttov besplatni plan je savršen. Omogućuje vam pokretanje jednog projekta s do tri korisnika, što je odličan način za testiranje.

Plaćeni planovi koštaju najmanje pet korisnika i nude veliku vrijednost ako je vaš tim veličine ili veće. Standardni timski trošak košta 39,50 USD mjesečno plus oko 8 USD po dodatnom korisniku.

Plan Naprednog tima započinje od 62,50 USD za pet korisnika i povećava se za otprilike 12 USD po korisniku.

To je izvrsna vrijednost. Ne možete pobijediti besplatno, pa čak i njegov premium plan povoljno se uspoređuje sa standardnom ponudom mnogih platformi. Jedino upozorenje je da će vam trebati tim od najmanje pet ljudi da biste dobili tu vrijednost.

Ako imate paket na razini poduzeća, morat ćete kontaktirati prodajni tim TeamGantta kako bi saznali pojedinosti.

Plaćeni planovi nude neograničene karte i omogućuju vam da na svoje web mjesto uključite ugrađene karte. Dobivate i prilagođene predloške projekata i naprednu funkciju poništavanja, kao i nekoliko drugih značajki.

Napredni timski plan dodaje mnoštvo značajki praćenja vremena, uključujući sustav ranog upozoravanja koji vam daje do znanja da li riskirate da prekoračite proračun.

Postoji besplatno probno razdoblje za plaćene planove i ne treba vam kreditna kartica da biste se prijavili. Ako se odlučite za plaćanje, to možete učiniti kreditnom karticom ili PayPalom. Poduzetnički kupci mogu platiti i čekom.

TeamGantt je izvrsna vrijednost s obzirom na besplatnu ponudu i plaćene planove, tako da ovdje postiže dobre rezultate.

sigurnosti & Privatnost

Što se tiče sigurnosti, TeamGantt koristi SSL za prijenos podataka i Amazon Web Services za pohranu. Ne piše kako su ili ako su pohranjeni podaci kriptirani, ali to čine sigurnosnu kopiju dva puta dnevno.

Ako želite biti sigurni da su vaši pohranjeni podaci šifrirani, pogledajte naš najbolji članak za pohranu u oblaku za usluge koje bi vam mogle biti od koristi..

Njegova politika privatnosti ne spominje EU-američke zemlje. Štit privatnosti ili Opća uredba o zaštiti podataka, ali ona sadrži odjeljak o pravima stanovnika EU. Pored toga, naše tumačenje je da TeamGantt može s vašim podacima raditi što želi. Iako se čini da ima pravo raditi ono što želi, nismo pronašli dokaze o prosljeđivanju podataka oglašivačima.

Više o zaštiti privatnosti potražite u našem vodiču za zaštitu privatnosti.

Nema autentičnost s dva faktora, što je nesretni propust. Naš članak o autentifikaciji s dva faktora objašnjava zašto je dobro imati.

TeamGantt ne daje puno informacija o svojoj sigurnosti. To ne znači da nije sigurna, ali usluga ne ide izvan sebe kako bi vas obavijestila što čini da zaštiti svoje podatke.

Ako vam treba sigurnost za alat koji ozbiljno shvaća sigurnost i omogućuje vam podešavanje načina na koji korisnici pristupaju vašim projektima, pogledajte naš pregled Wrike.

Nemamo ozbiljnih pritužbi na sigurnost TeamGantta, ali nedostaju funkcije i ne pružaju toliko detalja o tome kao neke usluge. Ovdje se dobiva prosječna ocjena.

Servis & podrška

TeamGantt nudi obilje pomoći da vas pripreme i pokrenete. Postoji nekoliko desetaka kratkih videozapisa s uputama i njegov uvodni predložak projekta izvrsno vas prikazuje.

Tu je i velika baza znanja s uputama o tome kako koristiti njegove značajke.

Ako tamo ne možete pronaći ono što vam treba, dostupan je obrazac za kontakt. Zahtijeva da navedete broj telefona, što je neugodno, ali ne provjerava broj koji ste unijeli u polje.

Zatražili smo podršku ako je dostupna dvofaktorska provjera autentičnosti i ubrzo smo dobili odgovor koji nam govori da djeluje samo od ponedjeljka do petka tijekom američkog radnog vremena. Odgovor smo dobili za nešto manje od osam sati, pa nismo morali predugo čekati. Na još jedno pitanje o skladišnom prostoru odgovoreno je za manje od šest sati.

Telefonska podrška dostupna je i na planu Naprednog tima, ali svatko ga može koristiti prvih 30 dana nakon prijave.

Već smo spomenuli njenu 101 klasu, ali postoje i druge klase. Uključuju sesije uživo i video zapise prethodnih.

Postoje oko dvije ponude uživo tjedno i razlikuju se ovisno o temi, ali većina izgleda ciljno usredotočena na stvari poput izrade procesa i motivacijske taktike, a ne na rasprave o određenim značajkama. Ima i preko desetak zabilježenih časova.

TeamGanttova podrška je dobra, s brzim vremenima odziva, puno informacija koje će vam pomoći da naučite i riješite probleme i časove za obuku osoblja. Ovdje se postiže snažna ocjena.

Završne misli

TeamGantt je izvrstan alat za upravljanje zadacima, s nekoliko snažnih značajki i jednostavnim i intuitivnim korisničkim sučeljem. Pruža obilje smjernica kad započinjete i odličan je način da započnete upravljanje ovisnostima i praćenje zadataka radeći za svoj tim.

Njegove integracije s Basecamp i Trello su korisne, ali ne spajaju se s mnogim drugim platformama. Također ima ograničene komunikacijske alate, iako se integrira sa Slackom. Ako ga namjeravate koristiti s Slackom, možda će biti vrijedno pogledati i našu najbolju pohranu u oblaku za članak Slack.

Nudi .pdf izvoz, što je koristan način dijeljenja informacija o vašem projektu izvan platforme. Mogućnosti praćenja vremena su također izvrsne i mogle bi vam biti korisno ako trebate pratiti radno vrijeme vašeg tima.

TeamGantt je kvalitetan i preporučujemo ga svima koji traže alat za upravljanje zadacima koji mogu koristiti izvan okvira. Ako već radite s uslugama na koje se povezuje, to je ujedno i izvrsna platforma.

Ako ste isprobali TeamGantt, javite nam što mislite u komentaru ispod. Hvala na čitanju.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map